עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום יש לי במפרט שלי לוח אם מדגם asus p6t עכשיו אני יודע שאני יכול לשים כמה כרטיסי מסך ולעבוד עם המחשב. עכשיו השאלה שלי אם במידה ואני ירצה פעם לעבוד אם כרטיס אחד ופעם אם השני יש צורך בניתוק מהמארז או שאפשר להגדיר את זה ישירות מהמחשב כי אני מתכוון גם לערוך וידאו וגם לשחק במחשב . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  2. Started by etelsh4,

לפני כמה זמן פתחתי פה בכמה פורומים אשכול על כמה בעיות שיש לי במערכת, עכשיו הורדתי את התוכנה GPU-Z הכי עדכנית וזה מה שמופיע לי: אבל בתוכנה "Catalyst Control Center" זה מה שמופיע: Battlefield 3 כשהכל על ULTRA על רזולוציה FULL HD כל הזמן יש ירידות ומרגישים שהמשחק לא עובד כראוי אבל יש מקרים שהוא עובד חלק (Vsync כבוי), אבל אני לא בטוח שה-CF לא פועל (יש לי זוג 6950), מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום אנשים. אודה בזה שהרסתי את כרטיס המסך האהוב שלי gigabyte gtx295 בדרך מטומטמת . כרגע אני רוצה לרכוש כרטיס חדש ונפלה לי הזדמנות נדירה לקנות את הכרטיס nvidia quadro fx 4800 שמחירו כאמור מטורף 7500 שח ולי נתנה הזדמנות לקנותו ב 2000 שח כל חנות שאני מתקשר לברר עליו לא ממש יודעים להסביר לי למה הוא כל כך יקר ומה יכולות הביצועים שלו, מעבר לזה שהוא מיועד לגרפיקה הם לא יודעים להגיד עליו כלום. זה הכרטיס : http://www.nvidia.com/object/product_quadro_fx_4800_us.html אני ממש הייתי רוצה לקבל תשובות לשאלות האלו ואני ממש מקווה שזה המקום האם הכרטיס הזה עובד בווינדוס? מה היכולות שלו במשחקים? מה היכולות שלו בשידורי סרטי בלוריי לטלוויזיה? ובקיצור האם הוא עדיף על סדרת gtx 580/590? האם זה כ…

• 42 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. Started by Green Apes 02,

מצד אחד יש לי את ה Sapphire ATI Radeon HD 5970 מצד שני יש לי את ה Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked שניהם עולים 1350 ש"ח פחות או יותר מ TMS או בכלל לחכות להתפתחות עם הכרטיסים החדשים ? לא יודע מה לעשות מיועד למשחקים גם הכי כבדים, מיועד לשחק על ULTRA ב FHD עם פילטרים , בקיצור - רוצח ! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Nvfreak,

Hello guys i just wanted to know how much time well it take for the isreali shops to provide the gtx680 that is going to be out in the 22nd and from were should i buy it Thank you.

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  6. Started by Iv0ry,

הי, מה כרטיס המסך הטוב ביותר שאני יכול לשים במערכת שלי בלי שהספק יקרוס, ובלי שיווצר צוואר בקבוק? E8400 ספק וואט 460 coolermaster gig ram mushkin 4 p35 motherboard gigabyte המטרה זה משחקים כמה שיותר כבדים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, ברשותי היו 2 כרטיסי ASUS 5850 בCF ( ללא OC) . אחד מהם לא היה תקין ולכן נשלח ע"י מעבדה למימוש אחריות מול היבואן, מצורפת תמונה עם פרטים עליו. כפי שניתן לראות רוחב הפס שלו הוא 256 ביט , זמן שעון 725 GHZ וזיכרון 1000GHZ, ותמיכת בsopenCL ו-directcompute 5.0. במקום לתת את אותו הדגם היבואן שלח כרטיס מסדרה Gigabyte של 6800 בגרסת OC וללא קופסא ודרייברים,שעליו צירפתי גם מפרט: פה ניתן לראות את ההבדלים הבאים: רוחב הפס שלו הוא 128 ביט , זמן שעון 820GHZ וזיכרון 1050GHZ, ותמיכה רק ב-directcompute 5.0. יש לי הרגשה ששלחו לי כרטיס חלש משמעותית שמנסים לכסות זאת בעזרת גרסה עם OC מהיצרן בתדר קצת יותר גבוה, ומעבר לכך, עקרונית, האם ניתן לעשות CF והאם העבודה ששני הכרטיסים פועלים …

• 36 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. Started by ToyMan,

מישהו יכול יותר להסביר לי על זה? בגלל שיש לי CF של HD6870 ואני לא מבין מה ה Applcation Profiles עושה בלשונית Gaming בדרייבר אני רואה את זה אבל אני לא יכול לבחור בפרופיל. יש לי בלוח הבקרה 2 Application Profiles אחד בגרסא חדשה יותר ואחת בישנה יותר אין לי מושג למה זה לא מוחק תקודמת אני לא יודע איך הדבר הזה עובד. יש לי גם אפשרות "לבחור Application Profile" אבל שאני מנסה לבחור זה רק נותן לי את האפשרות New Application Profile מישהו יכול להסביר לי על זה? בבקשה תסתכלו על התמונות כדי להבין יותר על מה אני מדבר ומה אני צריך לעשות!: http://www.***.co.il/my/zzzxjztimitj.png http://www.***.co.il/my/jnmwmiijmxa4.png http://www.***.co.il/my/omliit3mxyjy.png במקום הכוכביות תכתבו siz!

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by NeedMoreRAM,

שלום רבותיי, לפני למעלה מ3 שנים רכשתי מחשב עם E7200 וHD4850 512MB ו4GB DDR2. כעת אני שוקל לשדרג אותו - ייתכן ל6870, אבל המעבד החלש שלי מרתיע אותי - אני חושש שהוא יגביל כרטיס מסך חזק כמו 6870. מה דעתכם בנושא? 6870 יהיה שדרוג משמעותי מה4850? האם יש טעם בכרטיס מסך חדש על מערכת מיושנת? או שכדאי כבר לחכות להתיישנות טוטאלית של המחשב ולחשוב על מחשב חדש? אם זה חשוב - אני עובד ברזולוציה של 1680X1050. תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by OferS16,

שלום, אני משתמש בכרטיס מסך HD 6870 והוא די והותר לכל משחק שאני רוצה ברזולוציה שלי , עכשיו שמתי לב שהכרטיס מביא לי בהגדרות שלי (medium-high adjusted , no filters) באזור ה90-110 FPS אך מכיוון שהעין שלי בכלל לא רגישה אני מבין שאין לי צורך בזה ואני מעדיף לנעול איכשהוא תFPS ככה שאני לא יקבל יותר מ50-60 וככה תמיד יהיה לי תמונה חלקה וגם אני יוכל להוריד תמהירות של המאוורר בלי שיתחמם יותר מידי, אז רציתי לשאול האם יש אפשרות כזאת בתוכנה CATALYST או שיש תוכנה אשר נותנת לי לנעול את הFPS. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  11. Started by dominic16,

שלום יש לי 8800GT Q6600 ולום אם אם PCIE 1 השאלה אם אני יקנה אחד מהכרטיסים החדשים (7950/870 או מתחרה של NVIDIA לכשיצא) הרוחב פס המוגבל שי ל PCIE1 לא יגביל יותר מידי את הכרטיסים האלו וגם האם המעבד לא יעשה יותר מידי צוואר בקבוק לכרטיס המרפט המלא בצד

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. ב-Catalyst Overdrive יש לי אפשרות לעלות את ה-GPU CLOCK ל840 ואת ה-memory clock ל1325. האם זה בטוח ולא מסוכן לכרטיס אם אני יעלה אותם?? הכרטיס מסך האגב הוא hd 6950 DUAL FAN sapphire שלא יכול להפתח ל6970. תודה לכל מי שיגיב.

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  13. בס"ד שלום יש לי כרטיס מגה בייט 512 geforce 8600 gt אני רוצה להחליף לכרטיס יותר טוב לא בהרבה יותר טוב אבל יש כמה מגבלות , המעבד שלי , או עוד כמה דברים שאני לא מבין בהם...(כל מיני חפירות שחבר שלי חפר לי).. אז ככה , זה המעבד : intel core 2 duo E7200 2.53 GHZ 4.00 GB RAM אם צריך לפרט עוד משו תגידו לי ואני יפרט (גם תסבירו לי איך להגיע למידע הז וכ'ו)... אני לא רוצה לשלם יותר מ300 שקל.. שמעתי למשל על ה 8800 gts ?? 9500?? תודה לכל מי שעוזר... ואגב אל תציעו לי מהכרטיסים החדשים כי המחירים שלהם מטורפים בשבילי..

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  14. בוקר אור קניתי לפני חצי שנה לוח אם חדש של אינטל עם מעבד I5 - 2300 יש על המעבד כרטיס גרפי ולכן המשחק NBA 2012 הותקן והאחיין שלי משחק ונהנה אך המשחקים FIFA 2012 וPES2012 לא נטענים . איזה כרטיס מומלץ בבקשה למשחקים אלו ? וכמה צפוי לעלות ? המסך כרגע 19 אינץ רגיל ועוד פרטים יירשמו במידה וצריך (רק תכוונו אותי בבקשה ) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by avraham711,

רציתי לשאול אם ספק כוח של 620W יספיק לGTX 560 TI ULTRA DURABLE SLI וCORE I5 2500 ללא OC ו6 מאווררים במארז? כי ראיתי שלGTX 560 TI אחד צריך 500W אז ל2? אמרו לי פה בפורום שזה יספיק אבל זה לא נראה לי הגיוני מישהו יוכל להסביר לי?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  16. לא יודע אם כבר נפתח אשכול אבל ANYWAY, לפי הביקורות זה גרסה עוד יותר חזקה של 560 TI כולל זכרון מוגדל ורוחב פס 320 ביט. טוענים גם שהכרטיס עושה אוברקלוק כמו שד למהירויות של GTX580...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Kurt,

כבר שנים שלא התעסקתי בכרטיסי מסך. האם הכרטיס הנ"ל מסוגל להריץ משחק על הגדרות מקסימליות בFHD?

• 32 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by GMTK,

השאלה היא איך אני מגדיר CF במחשב? כי אין לי שמץ.

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  19. אני באמצע משחק ולפעמים זה עושה תקיעות, שמתי את המאוורר על 100 אחוז כמו שרואים בתמונה, מה לעשות עם ההגדרות האחרות? אין לי מושג מה הם http://imageshack.us/f/215/66912632.jpg/

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by dani207,

אני מבקש המלצה לכרטיס מסך אופטימלי עם תאימות למע עריכה של פרומייר cs5.5 אני עובד עם w7 64 bit נתוני מחשב:לוח אם-gbyte x58a-ud3r מעבד intel core i7 930 2.80ghz זכרון ddr3 1600g-6gb אני עורך בעיקר עם וידאו hd 720 תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by YINON110,

בע''ה, שלום חברים, ברשותי לוח האם A8V E-SE של ASUS, הלוח מכיל PCI EX16 רציתי לדעת איזה כ.מסך הוא החזק ביותר למחשב זה (למיטב הבנתי מדובר בRADEON X1950/geFORCE 8800) אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  22. שלום אני עובד עם תוכנות אדובי מעבד I73930K וכרטיס GTX570 1280MB וזכרון של32GB בזמן האחרון התוכנה נתקעת בסיבת תקלה של OPENGL קוד 7 וכפי שראיתי זה אומר שאין מספיק זיכרון בכרטיס לעיבוד שאלתי היא בכרטיסים של ניידים יש אפשרות של זכרון משותף שמשתמש בזכרון המעבד השאלה אם גם בכרטיסים כאלה יש אפשרות כזאת באם לא האם ישנו איזה פתרון לא תוכנתי בענין תודה

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  23. היי יש לי את הכ.מסך nvidia 9500 gt 1giga כדאי לי להחליף? אם כדאי למה להחליף? אני מחפש מחיר נמוך לא אכפת לי מחול או יד שנייה אני משחק בעיקר במשחקים כמו mw3 bf3 ואני משחק על מסך 42 אינץ בלי hd ופעם ב על 22 אינץ תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by booli123,

מת לי הכרטיס מסך ואני רוצה כרטיס מסך שיהיה קצת יותר טוב מהכרטיס הקודם gt8800 1gb אז תמליצו לי על כרטיס במחיר סביר 300-400 שקל בערך

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  25. ברשותי: i5 2.7, 4gb ram, HD5850 1gb מסך dell 2007wfp [ר: 1680/1050] 2 שאלות: א. יש טעם לשדרג? אני לא הכי בקיא בדרישות של המנועים שעדיין לא יצאו... (אם לא, OC אופציה לשקילה?) ב. אם כן, מה ההמלצה לכרטיס מסך בטווח ה 1500~ ש"ח? (קצת גמיש) תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים