עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by guylederer0,

הגיעו לי כל החלקים של המחשב ... הכרטיס מסך הזה ענק ! ויש לו קירור מאסיבי מאד ... קחו תמונה http://www.fastup.co.il/images/93994132.bmp ואי אני מת כבר להרכיב תחלקים ולראות תביצועים !!! D:

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by shai82,

שלום לכולם לאחר שרכשתי כבר את Sapphire 4850 Toxic והתאכזבתי מהרעש של המאוורר בזמן מנוחה החלטתי להחזיר אותו ולקח אחד אחר. יש למישהו המלצה על אחר ששקט במנוחה ? עדיף המלצה מאנשים שיש להם כרטיס כזה. תודה רבה !

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by milgy,

שלום, הגיע הזמן וברצוני לשדרג את המחשב, לגבי כל החלקים לוח אם, מעבד, זכרונות וכו' אני יודע מה אני רוצה אבל לגבי כרטיס מסך, אני עדיין מתלבט, אני מעוניין להשקיע עד 1200 שח על כרטיס מסך PCI-EX ולא יודע במה לבחור ATI/NVIDIA איזה דגם, וכו'. אשמח אם מישהו ימליץ לי על כרטיס באיכות הגבוהה ביותר בטווח המחירים הנ"ל תודה מראש שי icq 175783301

• 32 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום רב, יש לי כרטיס מסך 6600GT. המאוורר שלו עושה רעשים בלתי נסבלים בזמן האחרון. אני יכול או להחליף את המאוורר, או לקנות כרטיס חדש. בשביל להחליט איזו אופציה עדיפה, אני צריך לדעת לאיזה כרטיס מהסדרות החדשות הוא מקביל - אם הוא שווה ערך לכרטיס שעולה ~500 ש"ח (סדר גודל של 8500GT) אז כנראה עדיף לקנות קירור חלופי ב-~200 ולהשאר איתו. אם הוא חזק כמו כרטיס זול (נניח ה-8400GS או HD2400PRO) אז אולי כבר שווה לקנות כרטיס זול וזהו. אגב, אני לא משחק הרבה במחשב (למי יש זמן??) ולכן אני לא זקוק לכרטיס חזק במיוחד (למרות שחשבתי על ה-HD3850 או 3870 או אולי אפילו 8800GT). אם אני משחק זה בעיקר במשחקים ישנים כמו FAR CRY, GTA SA, 25 to life, אבל אם ההפרש לכרטיס שיוכל להחזיק crysis ו-bioshock הוא…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. איזה כרטיס ברמה שלו או יותר טוב ? הכרטיס עולה כיום 822 שקל .

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by idan oren,

כעיקרון, אני מתלבט בין gtx 960 לבין r9 280x. אבל שוקל לחרוג לכיוון R9 290. אז מבין שלושת הכרטיסים הנ"ל מי הכי משתלם מבחינת רעש ועלות תועלת. המפרט בצד

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by slider,

מישהו מכיר חנות זולה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני יודע שהכרטיס לא חזק ולא מיועד! אבל משחקים כמו FIFA09/10 או פרואבולשין ברמה סבירה הוא יריץ? תודה לעונים!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by david2k,

שלום לכולם! יש לי gigabyte gtx570 הרגיל עם מאורר אחד. ביחד עם זה יש לי מסך 120HZ עכשיו ברגע שאני מפעיל 120HZ הטמפרטורות עולות בצורה מפחידה מגיע עד 55 בשולחן עבודה הורדתי MSI Afterburner שינתי תמהירות של המאורר למקסימום שזה 85 הטמפרטורה הגיעה ל35 בשולחן עבודה! ובתוך משחק [bf3 online] ל67 מקסימום! ניסתי גם לשים על 65 מהירות מאורר טמפרטורה בשולחן עבודה הגיע ל44 במשחק ל70 יש לציין שמצב האוטמוטי היה על 42! השאלה שלי היא על איזה מהירות כדאי לשים? ועם אני שם על הכי גבוהה יש סיכונים בזה? תודה מראש לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם, רכשתי לאחרונה כרטיס מסך והתגלתה "בעיה" מהרגע הראשון. בעת עליית המחשב, בדר"כ זכור לי שיש מסך שחור ובו רשום דגם כרטיס המסך. מה שקורה עכשיו זה שיש סוג של מסך כחול, עם מלא משבצות ( ארטיפקטים? ). הכרטיס עצמו עובד בסדר גמור במשך היום ואף פעם לא הציג בעיה ( גם בבדיקה עם 3DMARK ), האם אפשר להיות רגוע בנוגע לכך? אם צריך צילום אני אנסה להעלות בערב.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by avz,

היי יש לי כרטיס מסך HD5450 אשר מחובר לטלויזיה LCD 32 ואשר אני משתמש בה לצפות בתכנים של קודי. הבעיה (שלי) היא שהתמונה המופקת מכרטיס המסך גדולה יותר מאשר מסך הטלויזיה, כלומר, יש צורך לצמצם מעט את הרוחב והגובה של התמונה על מנת שתתאים לגובה המסך. אם אני עושה זאת על ידי שינוי הרזולוציה - התמונה נעשית קטנה מדי. האם ישנה אפשרות לכוון כיוון עדין את גודל התמונה ואם כן, איך עושים זאת?

12. מוצר הדגל החדש של מפתחת הליבות מספר שיפור של עשרות אחוזים לעומת כל כרטיס גראפי אחר אשר פגשנו עד היום לכתבה

13. Started by Shacar2408,

שלום, אני מעוניין לקנות כ.מ חדש, התקציב שלי זה כ- 1500 שקלים. יש את הספק כוח הזה: http://ksp.co.il/?uin=16196. אני מחפש משהו בתקציב שיוכל להריץ על recommended או על ultra (לא מתכוון לעשות OC) את המשחקים החדשים BF4, AC4, WatchDogs. אשמח להמלצות, ואם אני צריך גם ספק חדש אז שיהיה בתוך התקציב. ד"א חשבתי על הכ.מ הזה http://ksp.co.il/?uin=20613 אבל הוא גרסאת OC וגם אני לא הכי מבין בכרטיסי מסך תודה ויום טוב :-)

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by newz,

לא מזמן כאשר הלכתי לקחת את המחשב שקניתי לאחר שבדקתי כל חלק וחלק במחשב בעל החנות התנצל ואמר לי שחלק מסוים במחשב (כרטיס המסך) אזל לו מהמלאי והוא שם לי כרטיס מסך אחר בעל אותם נתונים (כלומר GEFORCE 3 TI200) שהוא אפילו יותר טוב מהמקורי (של חברת INNOVISION) והוא של חברה בשם SPARKLE שחוץ מהעיצוב היפה שלו לא שמתי לב לשום שוני. מה אתם אומרים, שבעל החנות עבד עלי ושם לי איזה גרוטאה לא שווה וכדאי ללכת אליו להחליף? או שהוא צודק ובאמת עדיף הכרטיס של SPARKLE? נ.ב. למישהו יש סקירה של הכרטיס הנ"ל

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by pho,

שמעתי הרבה ביקורות רעות על הכרטיס (לצערי הרב שמעתי את כולן אחרי שכבר קניתי את המחשב החדש...). האם המוניטין הרע של הכרטיס מוצדק? ואם כן, איזה כרטיס יותר טוב יש במחיר דומה (עד 250 שקל הבדל)?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שנים לא כתבתי כאן, טוב לחזור לשוק. אני מתלבט לגבי קנית כרטיס מסך חדש (רזולוצייה 1900X1200) וקראתי פה כמה וכמה פוסטים לגבי ההשוואות של HD5870 מול HD6950 מבחינת ביצועים פר שקל. אז קודם כל, יש מבצע של KSP ליום ראשון הקרוב (2.6.11): GigabyteHD6950 במקום 1460 ש"ח ב-1290 ש"ח! זה קצת מגדיל את הביצועים פר שקל, לא? בנוסף, המשפחה שלי טסה לארה"ב ויש לי הזדמנות לקנות משם ציוד חומרה (דרך אתר newegg). באתר יש את הכרטיסים במחירים האלה: HD5870 - 220$ HD6950 - 250$ איזה עלויות (חוץ ממשלוח) אני צריך לקחת בחשבון? אני יודע שהמחירים בארה"ב הם בלי מס קנייה, כמה אצטרך להוסיף בערך? ושאלת השאלות: האם כדאי לי לקנות בארה"ב ולחסוך 200-300 ש"ח או לקנות בארץ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. INQ מדווחים שהכרטיס החדש מהליבה החדש 580+ (שיתשמש בGDDR4) יהיה חזק ב7% מX1900XTX. כאמור הוא יהיה חלש משני 7900GTX (GX2) אבל הוא יעלה כ399 יורו שיתחרה בו בהתאם במחיר/ביצועים. הוא אומר לפי הדיווחים לצאת סוף החודש. מקור: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33127 הכרטיס המשתלם הבא?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by yonatan.mendelson,

EVGA היא היצרנית הראשונה שמציגה דגם של הכרטיס האימתני במחיר המינימום הרשמי עליו הכריזה NVIDIA בתחילת הדרך לכתבה

19. Started by omertgm,

שלום, אני מתעניין עבור חבר: יש לו מסך FHD i5 2400 4GB זיכרון וספק כוח טוב 500W, אנטק או סיסוניק הוא לא זוכר. מארז סטנדרטי midi tower משחקים- GTA החדש ודומיו. 900 שח זה המקסימום, אין חריגות מזה. מעדיף איבורי (צמוד לו לעבודה) מעוניין רק בכרטיס חדש - לא משומש. הצעתי לו את הכרטיס הזה 270 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13642 הצעות אחרות?

20. Started by serg90,

אז בהמשך לדיון הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/threads/570087-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%9C-%D7%9C%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%92-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-i5-750?p=5105204#post5105204 אני מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך עד אזור 1000 שקל שיתן לי מקסימום ביצועים ומינימום צוואר בקבוק למעבד i5-750 עבור משחקים מודרניים. האם קיימת קומבינציה כזו שתריץ משחקים כמו MGS5 ו-The Witcher 3 על הגדרות גבוהות, 1080p (עם התפשרות על פילטרים לא על המקסימום)?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by nec_000,

היי חברה, אבקש סיוע ממי שיכול - הנני צריך מחבר SLI . למי יש אחד מיותר ויכול לתת לי ? או מנגד להפנותי למקום שיכול למכור לי.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום מפרט המחשב הוא : לוח: Gigabyte GA-770TD-UD3 מעבד: AMD435 (פתוח לארבע ליבות עם קירור סטוק) זכרון : 2 סטיקים של Kingston 2GB DDR3 1333 אחסון: 2 HardDrive Samsung 1TB F3 (וכנראה שיתווסף אחד נוסף) ספק: enermax modu82+ 425W חשבתי ללכת על GTX460 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=10706 אבל מכיוון שהספק 425 אני לא בטוח שהוא יחזיק כמו כן מדובר בHTPC אז קורץ לי כרטיס עם קירור פסיבי כמו זה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3584#ov מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לי כרטיס GV-NX88T512HP יש לו חיבור מתח (6 פינים) על הכרטיס. האם חובה לחבר אותו (כרגע מחובר, אבל אני רוצה להחליף ספק) האם הכרטיס יעבוד בלי חיבור המתח הזה ? האם זה מיועד רק ל-OVERCLOCKING או שזה נחוץ לפעילות התקינה של הכרטיס ? (יש לי כרטיסים אחרים מבוססים 8800 ואין להם מקור מתח מעבר ללוח האם...) תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by DXT,

יהיה לי בקרוב את המחשב הנ"ל: Athlon XP 1800+ KT333 mainboard 256MB ram 333mhz אם אני אקנה את הכרטיס הזה אז לכמה זמן אתם חושבים שהמערכת שלי תחזיק מעמד עם ביצועים טובים (אין קפיצות, כלומר מעל 50FPS)?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by מוטי,

הכרטיס עושה לי כמה בעיות .יש לי לפעמים כתמים של צבע מבולגן כזה הבעיה החלה גם במשחקים אני לא ממש מבין במחשבים אבל אים משהו נחמד פה יוכל לעזור לי הכרטיס גםלא מראה לי טוב סירטי DIVX בגירסת סקנר הם צבועים בירוק סמתי את מנהל התקן החדש ביותר והבעיה ממשיכה לצערי אני מנסה לפתור תבעיה לבד לפני שאני יפנה לחנות כי גם אין לי כסף להחליף לכרטיס יותר טוב אים תוכלו לעזור לי אני יודע לכם מאוד תודה :-\ :-\

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.