כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אז כמו בכותרת ואם לא הבנתם אז יחיד אני לא רוצה SLI/CFX. מה אתם אומרים על זה:Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version זה המפרט שלי: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H - REV A03 - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪954 מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - BOX - לרוכשי מערכת מחשב! ₪1428 לוח אם: [..] ASROCK P67 EXTREME 4 B3 - זמין במלאי ₪736 זיכרון: [..] G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600 CL9 - RIPJAWS-X - זמין במלאי ₪400 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] NZXT PHANTOM (WHITE) - 7 FANS w/o PSU ₪792 ספק כוח: [..] SEASONIC 750W Active PFC 62A/12V Single Rail SS-750AT ₪575 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1T…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ישן, אפילו ישן מאוד, שכרגע אין לי את התקציב לשדרג אותו (או, יותר נכון, לקנות חדש וזהו). לכן חשבתי שלפחות בנקודת הזמן הנוכחית, אנסה לפחות למקסם את ביצועיו באמצעות כרטיס מסך טוב ככל הניתן, במגבלות ההסטוריה... אני לא אמור לשחק במשחקים חדשים מדי. לא מתכנן על BF1 כרגע... אבל דברים קצת יותר ותיקים, Company of Heroes 2 וכאלה - שיראו טוב ככל הניתן. לוח האם שלי הוא EP31-DSL3L של Gigabyte המעבד הוא E5200 וכרטיס המסך הנוכחי הוא Geforce 9800GT, 512MB כל המערכת עם 4GB RAM DDR2. אין לי מושג מה לגבי ספק הכוח. כל מה שהצלחתי לגלות עליו, בלי לפרק אותו זה שהוא של EZcool, משנת 2009 בצבע כחול אני מניח שלא אמור להיות …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך יחסית חלש. רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות מסך רחב או שאני לא יוכל להנות ממנו עם הכרטיס שלי. כל אחד שיש לו מסך רחב המליץ לי מאוד ללכת על זה. אני רוצה לדעת גם מה טוב במסך רחב ומה לא טוב.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אחותי כל הזמן חופרת לי שהיא רוצה לשחק בGTA5 זה המחשב שיש לה: Dell OptiPlex 3010 (Mid 2012) עם מעבד Core i3 3240 ו-8 ג'יגה ראם. אני יודע שעם הכרטיס מסך המובנה, אין סיכוי שהמשחק יעלה. יש לכם המלצות לכרטיס מסך שיתן את התמורה הכי טובה לכסף? (לא חושב להשקיע יותר מ1000 שח) ממה שאני זוכר יש לה את המארז הרגיל, ראיתי במפרט שלו את המידע הבא: חריצי הרחבה PCIe x16 אחד בחצי-גובה יכול להיות שכרטיס סטנרדטי לא יתאים למארז? אם לא, מה האפשרויות שיש לי? תודה מראש. רומן.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לקחת או של ati או power color ??
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כאמור בכותרת- האם GeForce 4 TI4200 של MSI יכול להתחבר לטלוזיה שלי (פירוט בהמשך) דרך הכבל S-Video שמקבלים בבאנדל של הכרטיס?? בטלויזיה שיש לי יש שתי כניסות- אחת עגולה ובפנים יש עוד עיגול קטן וכתוב מתחתיה 75 ANT ואליה מתחבר הכבל של הכבלים. ויש עוד יציאה די גדולה (משהו כמו DVI בגודל) ויש בה 20 כניסות של פינים (10 כל שורה שתי שורות). ???
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מפרט המחשב שלי כרגע הוא: i7 3800 כל שהוא (לא זוכר, מניח שזה לא קריטי..) 32GB ראמ כרטיס מסך און בורד ספק כוח thermaltake 700W רזולוציית מסך - 4K (הייתי רוצה אופציה לחבר עוד מסך, זהה). אני משחק (לפעמים...) במשחקי מחשב ישנים. כרגע (לדוגמא..) אני משחק ב-Dragon age הראשון. כשcivilaziton הבא יצא, ארצה לשחק גם בו. לפני כמה ימים נטלשה יציאת ה-HDMI בלוח האם שלי ולכן מאז אני משתמש ביציאת ה-VGA. אני מחפש כרטיס מסך אליו אוכל לחבר את המסך (ועוד מסך נוסף, יהיה נחמד). חשבתי שאם אני כבר צריך לקנות כרטיס מסך חדש, אשמח לכרטיס מסך שאוכל לשחק איתו במשחקים הנ"ל בלי בעיות... משחקים כמו BF, GTA, crysis וכל אלו לא מע…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי התקשר אלי ואמר לי שמציעים לו 9800GX2 ב1500 שקל... חשבתי על זה קצת ואמרתי לו לקנות את ה HD4870 כבר. אני מקווה שאמרתי לו משהו שאני לא יתחרט על זה... :-\ מה דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי הוא I7-4790K לוח ASUS MAXIMUS VII RANGER 16 GB ראם 250 GB SSD 2 TB זיכרון ספק 500 אני כמעט בטוח איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות למשחקים שיעשה ביצועים יותר מהכרטיס המובנה..סביבות ה300 ש"ח תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב שינצל את הcf במלואו עכשיו יש לי hd 5770 ומחשב יחסית סבבה ואומנם המסך שלי lg w2220p הוא ברזולוציה 1680 אבל אני מרגיש שהביצועים במשחקים הם קצת הרבה פחות מהציפיות שלי מהכרטיס ועכשיו השאלה שלי אם למכור אותו ולקנות 5850 או פשוט לקנות עוד 5770 (ד"א הספק הוא seasonic m12 II 620w ) אהה ועוד שאלה הספק יחזיק cf נכון? ואם אני ארצה להוסיף ולעשות גם עוד oc בעתיד? תודה רבה לעוזריםםם בבקשה תענו התשובות חשובות לי מאוד
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,כן.. אני שוב פותח ת'רד על כרטיס המסך שלי, אני פותח עוד ת'רד על הכרטיס בבושה (במיוחד ממך,Milk-Inc ,אתה שם לב בסדירות לת'רדים שלי) יש לי כרטיס מסך ,שממש הוצאתי עליו את הנשמה. גייסתי 900 ש"ח מכל מה שהיה לי כדי ליקנות אותו. חשבתי שכבר אני יוכל להינות ברמה נורמאלית ממשחקי המחשב האהובים עלי ,לא ציפיתי לרמה גבוהה,רק לרמה סבירה. אני לא יודע אם בשכל,אבל קניתי את הכרטיס nvidia Geforce 6600 256mb 128bit של gigabyte. מאז שקניתי אותו התחילו ליהיות בעיות כאלה: 1) לא כיף בכלל במשחקים. (הכרטיס נקנה עם מחשב חדש,ומייד שמתי לב לירידה באיכות של המשחקים) 2) תקיעות - נתקע במשחקים וסרטונים 3) מסך שחור - כל שניה המסך משחיר וחוזר לעצמו,משחיר וחוזר לעצמו.. עד שצריך לעשות ריסט. הורדתי…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גיפורס4? 5? 6? יוכל להפעיל פיפא ומשחקים כאלה ברוזלוציה 1280?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני עומד לקבל כרטיס מדוד שלי בחו"ל עכשיו השאלה היא איזה מהם כדאי לי לקחת: ABIT Radeon 9550 R9550XT Turbo-Guru http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814123155 ABIT Radeon 9550 R9550-256Guru http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814123162
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני שאני קונה כרטיס מסך היתי רוצה לשאול אם בכלל יש טעם לכך מדובר במעבד DUAL CORE E2200 אם אני אקנה כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GT220 128 BIT 1024 RAM GAINWARDS האם זה יספיק למשחקים כמו : RED ALERT MANAGER 2011 CALL OF DUTY FIFA PRO EVOLUTION 2011 תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס עושה לי כמה בעיות .יש לי לפעמים כתמים של צבע מבולגן כזה הבעיה החלה גם במשחקים אני לא ממש מבין במחשבים אבל אים משהו נחמד פה יוכל לעזור לי הכרטיס גםלא מראה לי טוב סירטי DIVX בגירסת סקנר הם צבועים בירוק סמתי את מנהל התקן החדש ביותר והבעיה ממשיכה לצערי אני מנסה לפתור תבעיה לבד לפני שאני יפנה לחנות כי גם אין לי כסף להחליף לכרטיס יותר טוב אים תוכלו לעזור לי אני יודע לכם מאוד תודה :-\ :-\
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עובר פה בין הנושאים ואני מבין שיש קשר בין הכרטיס מסך ללוח אם ולמארז אני קונה עכשיו את ה9800X2 והמחשב שלי הוא מלפני שנה בערך עם מעבד של 3.4MH ולוח אם של GIGABYT מאותה תקופה אני צריך להיתיחס לזה שיש לי PCIE וזה מספיק או שלא וצריך להיתיחס לשאר?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אפשר לבדוק FPS גם במשחקים שאין להם תצוגה פנימית של פנימית בעזרת תוכנה חיצונית למשל במשחק JEDI KNIGHT 2 או ב SOLDIER OF FORTUNE 2 כל תשובה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קונים לי בארה"ב Asus GeForce TI4400 128 MB DDR השאלה האם זה כרטיס טוב - והאם שווה לשלם עליו 220 דולר (בערך 1000 שקל)? תודה לכל המגיבים! אה... ועוד שאלה - זה יעשה לי בעיות עם ה-TVOUT בגלל שבארה"ב הכל NTSC?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה נכון שהם הכי מומלצים למשחקים וכו? ואיך 2 המסכים האלו מי מבניהם הטוב יותר? יש הבדל בין MAG CRT 19" - 996PF X-Flat series = ש"ח1265 ל MAG CRT 19" - 996PFs- X-Flat series - SILVER = ש"ח1189 שני המסכים מאותה החנות הם נראים לי אותו דגם אך יש הבדלי מחירים למה ומה עדיף?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
GTX275 ב 688 ש"ח GTX 460 ב -792 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש מספר חברות שמייצרות את הדגם וכולן חברות בעלות שם והבדלי המחירים אינם גדולים א. איזו מהן מומלצת ? ב. ישנם חברות שמייצרות את הדגם הנ"ל עם 3 מאווררים לעומת 2 ברובן - זה מקדם טוב לבחירה בדגם שלהן ? ג. אני לא מתכוון לבצע OC תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה הבנצ'ים שלהם? ב3DMARK 2006 אם למישהו יש ? ... ומה המחירים ומי יותר משתלם ?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה מסך Panasonic VT20 "50. מחשב העבודה שלי מ-2007 מבוסס GigabyteGA-965P-DS3+Intel E6300 עם הארד-דיסק 1 טרה. מאחר ובמוקדם או במאוחר אצטייד במחשב חדש, ולכן אני מעוניין ליעד אותו כקופסת בידור. אני מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI תומך Full HD 3D* עם יחס אטרקטיבי של עלות ביצוע , ושיוכל לשמש אותי עדין כתחנת עבודה על לגרפיקה כבדה כולל תוכנות תלת. *לא נראה לי שבנמצא סטרימר Full HD 3D
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה המפרט, כאשר המחשב מיועד להיות מחשב לפיתוח תוכנה וגם לאחסן את גם המדיה בבית, עקרונית הוא לא מיועד למשחקים כלל, אם אם ארצה לשחק במשחקים לא תובעניים במיוחד, לדוגמא פיפא החדש או NBA החדש או Shooter כלשהו לא תובעני במיוחד, האם אוכל או שצריך כרטיס מסך ייעודי? ואם צריך, איזה מומלץ לצרכים הללו? עריכה: להלן המפרט: http://tinypic.com/view.php?pic=11uw17s&s=8#.U5gGUPmSzTo
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני שוקל לשדרג כ.מסך. בהתאם למפרט המחשב בצד- מה הכרטיס הכי חזק שאני יכול לקחת כך שהוא לא יתבזבז בעקבות צוואר בקבוק שנוצר בגלל המעבד? משחקים- witcher 3, crysis3 ושאר RPG`s או אסטרטגיה עתירי גרפיקה אך ללא מולטיפלייר. רק single player. רזולוציה FHD עם מה שיותר פילטרים. כסף הוא לא פקטור, חוץ מביצועים חשוב לי השקט.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-