כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON X600 PRO ושאני מפעיל משחקים מופיעים קווים על המסך והמחשב נתקע או שהמסך מתכבה וצריך לעשות ריסט וושניסיתי לעשות בדיקת D3MARK דרך ATI TOOL גם אחרי שנייה המחשב נתקע והופיעו קווים צבעוניים על המסך ולפעמים קורה שמופיעים קווים גם אם אני לא מפעיל משחק והמחשב לא מתאמץ ניסיתי לבדוק מה הטמפרטורה בEVEREST ובתוכנות אחרות אבל זה לא מראה לי באיזה תוכנה אני יכול להשתמש כדי לראות את הטמפרטורה? זה יכול להיות גם משהו אחר חוץ מהתחממות של הכרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין מה להסביר תקראו! http://www.guru3d.com/news.php#641
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הילד שלי בן 10 משחק משחקי אונליין star wars world of tanks מחשב דל i3 8 גיגה זכרון. עבד עד עכשיו עם כרטיס מסך 210 נווידיה. אבל הכרטיס היה דפוק ועשה מלא בעיות. כרגע עובד עם הכרטיס און בורד. אבל זה עובד ברמה גרפית מאוד נמוכה. אני מחפש משהו שיהיה מספיק טוב בשביל שיהיה קצת יותר נורמלי. חשוב שיהיה שקט. המחשב יושב בחדר שלו. כמו כן חשוב שיהיה חיבור HDMI בשביל לחבר את המחשב לטלוויזיה גם. חיבור VGA. כי זה החיבור היחיד שיש במסך שלו. רצוי לקנות מIVORY. זה פשוט הכי קרוב אליי בשביל לקנות. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Gigabyte RADEON 9200SE 128MB
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מה עדיף לקנות בלי להתיחס להבדלי מחירים leadtek 8800 gts 640 mb או BFG 8800 gts 320 mb OC 2 ??...
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב ישן עם Q9400 ספק SEASONIC 500W ו4GB RAM וכרגע יש לי 9800GT ומסך FULL HD אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לשימושים הבאים 1) רינדור - אני מבצע רינדורים בSKETCHUP עם VRAY 2) אני כרגע לוקח קורס בתיכנות CUDA אז חשוב שיהיה כרטיס של NVIDIA 3) משחקים - מידי פעם אני משחק משחקים לא כבדים למשל STARCRAFT2 ,NBA ,MAX PAYNE 3 לגבי תקציב, אני בעצמי לא סגור במאת האחוזים על התקציב. הייתי שמח להבין מה הפערים בין האפשרויות מ500 עד 1000 ש"ח מבחינת רינדור, אני זוכר שקראתי מתישהו שכמות הזיכרון בכרטיס הוא פרמטר חשוב ברינדור, זה נכון? תודה על העזרה! איתי
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלוםם לכולםם אני ניתי בנועה מפרט עם x1950pro256MB ב1350 שקל. ועכשיו הם אומרים שATI דחתה את הכרטיס והוא יצא רק ב 15/10 מה כדאי לי לעשות? יש כרטיס ברמה שלו אולי..? ואם זה בטוח נכון.?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למישהו יש מושג למה הכרטיס לא מופיע בשום אתר של ASUS הוא הרי נמכר כבר
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב HTPC חשבתי על הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6912&perur=2&t=8&c=191 (כמובן בהנחה שהBLACK FRIDAY יהיה אטרקטיבי) הדגש הוא על יציאת HDMI ותמיכה טובה בCUDA. הכרטיס יחובר לפנטיום 4 עם COREAVC כך שעיקר העומס מתוכנן ליפול על הכרטיס. הרעש פחות חשוב לי. יש כרטיסים עדיפים באיזור המחירים הזה (שוב, BLACK FRIDAY)?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם שמתם לב שבתמונות שצורפו לכתבה על הריאלטו של ATI מופיע על האריזה של 2 הכרטיסים שהם תומכים בDX9C! זה לא הגיוני... או שכן?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי על ה- CTX LCD 15.1 PV520A אבל אני כמובן פתוח להצעות....
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לקחת או של ati או power color ??
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
נתקלתי בפורטל אחד שיחרור של DX10 לXP. אם למישהו יש את 2 הדברים האלו תנסו לראות אם זה עובד: http://rapidshare.com/files/32094902/Dirkt_X_10_Cracked_fuer_windows_XP.rar מישהו בדק ואומר שזה DX9 ,מנהלים תנעלו.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש והבעיה כרגע היא התקציב. אין ממש על מה להתפשר, אז חשבתי לוותר זמנית על כרטיס מסך ולהסתפק בכרטיס Onboard שעל הלוח אם. לוח עוד לא ממש בחרתי, כי על החנות עוד לא החלטתי... אבל מדובר בלוח בתקציב של 550 שקל -\+. האם הכרטיסים המובנים האלה סבירים בשביל משחקים ישנים?? והאם הם בדר"כ טובים יותר מ Gforce FX 5200 עתיק? תודה ! חנן
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 1000 ש"ח בערך... שיהיה שקט ומקורר מאוד... לפני זמן מה המליצו לי על 4850 אבל הבעיה הייתה שהוא מתחמם מאוד גם בגרסאות כמו הSONIC והTOXIC.... האם יש מתחרה ראוי בGEFORCEים או שעומד לצאת משהו ששוה לחכות לו? או אפילו אם אפשר לחבר לכרטיס מסוים איזה קירור מסוים שיבטיח הנחתה משמעותית של החום.... תודה רבה!
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלי הגיעה עם אובר קטן ל 3598 העם זה בסדר תדרים: CORE500 /M 816 ולכמה אני יכול להגיע איתו עם תדרים עלו הוא 50~53 מעלות??? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם הבאנדל קיבלתי מתאם מ D-SUB ל DVI ועם המסך קיבלתי כבל D-SUB ל D-SUB השאלה האם כדאי לי לקנות עוד מתאם בכדי ליצור מעין כבל DVI או שכדאי לי לקנות כבל DVI מוכן. האם זה משפיע על האיכות מאחר והכבל במקורו מיועד ל D-SUB .
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בכרטיס מסך בגבולות המחיר של 800 ש"ח למשחקי מחשב (פאר קרי 4 לדוגמא) מה מבין הכרטיסים הללו מהווה value for money הכי גבוה R7 260X 2G MSI R7 370 2G DDR5 GTX950 1064Mhz 2GB DDR5 תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעוד שעולם החומרה חוגג את מבחני הביצועים הנהדרים של ה-GeForce GTX 1080, לא כדאי לשכוח את אחיו הקטן שאמור להביא את בשורת הדור החדש אל ההמונים בעוד אנו בוחשים ב-GTX 1080 וכמה עולם הגרפיקה מתקדם עם תגי מחיר שרובנו לא מחשיבים כנגיש במיוחד, דאגה NVIDIA לשלוח גם שליח למי שרוצה פיסה מהטכנולוגיה החדשה מבלי להוציא מעל ל-3000 שקלים. ה-GTX 1070 הולך להיות המחליף הטבעי של כרטיס המסך הפופולרי ה-GTX 970. הוא הולך לעשות זאת תוך כדי שהוא יציג צריכת חשמל נמוכה ממנו וביצועים דומים ככל הנראה לאלו של GTX 980 Ti. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-gtx-1070-%D7%94%…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לATI משהו כמו הSLI של NVIDIA(נודיה למי שלא הבין אותי) ואיך קורים לזה? תודה מראש... :xyxthumbs:
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת כזו: 1) מעבד Q6600 מהירות 2.4 ליבות: 4 2) זיכרון 2 גיגה 3) לוח אם תושבת כרטיס מסך בתקן 1 4) כרטיס מסך 8800 OC 320 מגה זיכרון 5) ספק 520 וואט כל המחשב בן 3-4 שנים פחות או יותר משחקים חדשים כמו CRYSIS2 METRO עובדים יחסית (+/-) בסדר עד שהכרטיס מתחמם ל-95 מעלות ואז משחקים עובדים מאוד לאט ניסיתי לנקות מאבק את המאוורר ולפתוח את גוף הקירור אך לא עזר חשבתי בתחילה להחליף את כל המחשב לחדש בעלות 3000 שח אך המעבד וזיכרונות בסדר אז אני מחליף את הכרטיס מסך בלבד חיסכון בכסף משחקים חדשים היום עושים ל-2 ליבות ומעלה לי יש 4 ליבות עם 2.4 מהירות חשבתי על כרטיס GTX560 שילך איתי גם להחלפת מחשב קומפלט בעתיד שאלות: 1) לוח אם עם תושבת כרטיס מסך בתקן 1 והכרטיס בתקן 2 - האם…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך HD5450 אשר מחובר לטלויזיה LCD 32 ואשר אני משתמש בה לצפות בתכנים של קודי. הבעיה (שלי) היא שהתמונה המופקת מכרטיס המסך גדולה יותר מאשר מסך הטלויזיה, כלומר, יש צורך לצמצם מעט את הרוחב והגובה של התמונה על מנת שתתאים לגובה המסך. אם אני עושה זאת על ידי שינוי הרזולוציה - התמונה נעשית קטנה מדי. האם ישנה אפשרות לכוון כיוון עדין את גודל התמונה ואם כן, איך עושים זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-