עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Pika007,

http://www.freeweb.siol.net/bnemec3/7802.jpg רוצים אחד? P:

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by eliXir,

לחבר שלי יש לוח מבוסס AGP והוא רוצה לקנות כרטיס חזק, ולפי הכרטיסים המומלצים ה-X1950PRO הוא הכרטיס החזק ביותר ל-AGP כיום אז רציתי לדעת אם זה מעודכן ונכון והוא יכול להזמין עם ראש שקט שאין משהו יותר טוב ל-AGP ^^ http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=492309

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אהלן, יש לי מחשב בן שנה וחצי בערך. אני רוצה עכשיו לראות עליו סרטי HD 1080P וגם משחקים. אני מעדיף לקנות כ.מסך חדש ולצרף למחשב- נראה לי הכי זול, אבל אני לא יודע אם זה כדאי:יכול להיות שאני אצטרך להחליף גם ספק, והמעבד די בינוני - אז אולי בכלל כדאי לי לשדרג? בכל מקרה מבקש המלצה לכ.מסך שיתאים לסרטי FULL HD וגם למשחקים. כרגע יש לי כ.מסך מובנה. זה המפרט הנוכחי שלי מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box לוח אם ASUS M3A78-EM מארז כולל ספק HEC 300W (ספק קטן) מסך סמסונג T220 1. איזה כרטיס מסךכדאי לצרף? 2. חושבים שצריך להחליף ספק?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני מחפש כרטיס מסך בתקציב שצינתי ל agp ואם יש כרטיס ברמה הזו שמגיע עם משחקים

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום, תכננתי כבר מזמן לקנות כרטיס מסך חדש, עכשיו שיצא ה-GeforceFx 5200Ultra שלפי מה שאומרים בכל אתרי החומרה תומך מלא ב-DirectX9.0 ועולה רק 149$ בארצות הברית, ככה שבארץ הוא יעלה פחות מ-1000ש"ח וזה מתאים לי, והוא מגיע עם 128MB. צירפתי גם כתובת לכרטיס ב-TomsHardWare Guide. Nvidia GeforceFx 5200Ultra 128MB

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. סתם שאלה שעלתה - האם הכרטיסים המובנים של היום (GEFORCE 6100 ואילך) יותר חזקים מכרטיסים ישנים מתקופת ה GEFORCE 4 MX? חיפוש באינטרנט העלה שהFILL RATE של הMX הוא בסביבות ה1.1 מיל., אבל לא הצלחתי למצוא את הנתונים המקבילים של הכרטיסים המובנים. מישהו יודע?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני הולך ליקנות כץמסך חדש אני לאעושה OC כימעט אולי טיפונת אבל אני רוצה אחד איכותי !!! לא מבין למה אבל בפורום אני מקבל מסר שLEADTEK יותר טובים זה נכון??? אני בגדר תקציב 1200 גג תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by babu,

איזה ספק צריך בשביל מערך SLI כזה מיניממום?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by david2k,

שלום כולם דוד שלי נוסע באוקטובר לחו''ל הוא יהיה בסין וגם במוסקבה באותו חודש ביקשתי ממנו שיבדוק לי מחירים של כרטיסי מסך שם כעיקרון הבאתי לו 2 שמות GeForce GTX590 3GB GDDR5 GTX580 כרגע יש לי GRX570 ואני מאוד מרוצה ממנו אבל אני מתכוון עוד מעט להביא מסך חדש של LG ‏LG W2363D 3D Ready 23'' LCD 3ms 1:70000 DVI HDMIx2 WideScreen Black‎ זה גם 120HZ וגם 3D וגם FHD ויוצאים משחקים חדשים ואני לא רוצה להתחיל לקבל FPS נמוך בגלל הכרטיס מעוניין לדעת עם כדאי בכלל לרכוש מחו''ל ומהי גדר האחריות / האמינות. ועם יש חברה בחו''ל כלשהי שבמקרה שהכרטיס יתקלקל יהיה מעבדה בארץ.. אשמח לעוד הצעות ואני רוצה אך ורק כרטיסי נווידיה המעבד לא יגביל יש לי I7 2600 לוח אם לא תומך SLI אז לא להציע זוג כרטיסים ספ…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי מערכת כזו: 1) מעבד Q6600 מהירות 2.4 ליבות: 4 2) זיכרון 2 גיגה 3) לוח אם תושבת כרטיס מסך בתקן 1 4) כרטיס מסך 8800 OC 320 מגה זיכרון 5) ספק 520 וואט כל המחשב בן 3-4 שנים פחות או יותר משחקים חדשים כמו CRYSIS2 METRO עובדים יחסית (+/-) בסדר עד שהכרטיס מתחמם ל-95 מעלות ואז משחקים עובדים מאוד לאט ניסיתי לנקות מאבק את המאוורר ולפתוח את גוף הקירור אך לא עזר חשבתי בתחילה להחליף את כל המחשב לחדש בעלות 3000 שח אך המעבד וזיכרונות בסדר אז אני מחליף את הכרטיס מסך בלבד חיסכון בכסף משחקים חדשים היום עושים ל-2 ליבות ומעלה לי יש 4 ליבות עם 2.4 מהירות חשבתי על כרטיס GTX560 שילך איתי גם להחלפת מחשב קומפלט בעתיד שאלות: 1) לוח אם עם תושבת כרטיס מסך בתקן 1 והכרטיס בתקן 2 - האם…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אין לי תמיכה בזה, ואני מעוניין לדעת עד כמה אני מפסיד.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. כי יש לי עדיין את הדברברים הישנים שלהם ה 23.11 כי פעם אמרו שהם נותנים ביצועים יותר טובים מהדרברים המתקדים שהיו באותה תקופה (ה 28.* או משהו כזה). אז מה אתם אומרים כדאי לי כבר לעבור לחדשים ? (יהיה שיפור בביצועים?)

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by maayan,

שלום לכולם יש לי לוח עם כרטיס מסך SIS 630\730 ONBOARD שכן שלי הציע לי VOODOO3 3OOO חינם ורציתי לדעת מה כדאי לי לבחור יש לציין שה SIS מקבל 64 SHARED MEMORY מ PC133

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by TipX-Bomb,

אהלן,,, יש לי כמה שאלות שאני מעוניין שתענו לי עליהן לפני שאני קונה (אולי) את הכרטיס מסך הזה.. 1) אם אפשר להפוך Radeon 9800 SE אל Radeon 9800 PRO בעזרת הדרייברים של אומגה.. למה בעצם לקנות Radeon 9800 PRO או אפילו למה לקנות Radeon 9800 NP? אם במילא אפשר להגיע לרמה של ה-Pro עם שניהם...? 2) א. מתי יגיע ה-Radeon 9800 Pro XT (ככה אומרים? XT? בכל אופן הכוונה היא אל הגרסה החזקה יותר של הכרטיס...) לארץ? ב. כמה הוא צפוי לעלות? ג. הוא יהיה עם 256MB? הוא יהיה שווה את ההפרש בינו לבין ה-Pro? 3) יש גרסאות של Radeon 9800 Pro שהם בעלי 256MB? (אבל לא האלה עם ה 256MB DDR-II שעולים 3000 ש"ח..) תודה לכל העוזרים!!! :-*

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני עובר פה בין הנושאים ואני מבין שיש קשר בין הכרטיס מסך ללוח אם ולמארז אני קונה עכשיו את ה9800X2 והמחשב שלי הוא מלפני שנה בערך עם מעבד של 3.4MH ולוח אם של GIGABYT מאותה תקופה אני צריך להיתיחס לזה שיש לי PCIE וזה מספיק או שלא וצריך להיתיחס לשאר?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by 00Amir,

אני מתכנן לרכוש את הדל U2711 , ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך... כרגע יש לי GTX460 ואני לא מאמין שהוא יסחוב את משחקים החדשים (BF3,MW2,NFS) ברזולוציה המקסימלית... יש ל ספק קרוסייר 650W PRO (זה מה שכתוב עליו). הלוח אם שלי לא תומך ב SLI אבל כן ב CF .... לאיזה כרטיס כדאי לשדרג שיעבוד חלק ברזולוציה הגבוהה? האם כדאי לעבור ל ATI ולהשאיר את ה460 כפיזיקס? האם כדאי לשקול CF ? תודה על העזרה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by YarYar,

קניתי אותו לפני חודש ככה עשיתי לו אובר קלוק מ- 400/500 בסטוק ל - 485/585. הקיצר הוא עבד חודש ככה בלי בעיות עד אתמול... שיחקתי לי סתם CS 1.6 בקטנה משחק ממש לא כבד. פתאום בום! המסך נכבה ונתקע המחשב... אמרתי לא נורא בטח חד פעמי עשיתי ריסט ונכנסתי עוד פעם למשחק... אחרי 2 דקות בום! עוד פעם נכבה המסך ונתקע המחשב. אמרתי לעצמי משו פה מריח לא טוב... נתתי למחשב חצי שעה לנוח ואז הדלקתי, הצלחתי לשחק איזה רבע שעה ועוד פעם.... אמרתי זהו, עד כאן. הסרתי את הדרייברים וחיברתי את ה 5700LE הישן שלי, והתקנתי דרייברים. נכנסתי למשחק שיחקתי הרבה זמן ואין תקיעות. והקטע שלפני זה הוא סחב משחקים הרבה הרבה יותר כבדים ולא היו בעיות. הלך כרטיס לעולמו? יש מצב שהגזמתי עם האובר קלוק? ואפשר איך שהוא לסדר?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש לי מחשב ישן מבוסס מעבד XP 3.2. המחשב הספיציפי הזה (יש לי כמה מחשבים ) אינו מיועד להרצת משחקים. כרטיס המסך שבו מסוג AGP הלך בשעה טובה לעולמו. בכוונתי להופכו ל-HTTPC כלומר מחשב שמשמש למולטימדיה בלבד ובעיקר להקרנת סרטים בפורמט HD. לשם כך אני מעוניין בכרטיס הזול ביותר "שיעשה את העבודה ". בדקתי את דרישות המינימום במספר אתרים והדרישות הם למעבד 3 GHZ וכרטיס מסך 128mb. האם מעבד כמו AMD 3200 MHZ חד ליבתי מסידרת BARTON עם 2 גיגה זיכרון מסוגל לפרוס ולהציג סרט HD 1080p בצורה חלקה מבלי להזדקק לכרטיס מסך שיש לו מפענח hd מובנה כמו חלק מכרטיסי המסך של ATI ? במילים אחרות האם כל כרטיס agp פשוט שאפשר למצוא כמו זבל ,יספיק כל זמן שיש לו 128 mb זיכרון?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. לאלו מכם שעדיין לא שמו לב, לאחר מספר חודשים שהנושא נשכח מעט המדריך שב ועודכן (יש מקום לציין את תרומתו של 3DGOD ביצירת ועדכון המדריך). הנושא מאוד מקיף, ולכן רצוי לעיין בו לפני כל פתיחת דיון בנושא הנ"ל. למדריך

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by tovtov,

איך הכרטיס מסך הזה MSI RX600XT-TD128 PCIe ATi Radeon X600XT 256-bit 128MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_128_1587&products_id=6903 האם הוא עדיף על זה: Gigabyte ATi Radeon X600PRO 128-bit 128MB Bulk http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1395&products_id=7115 הם בערך באותו מחיר. ועוד שאלה: מה עדיף - X600 PRO או 6200?? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by FishnZone,

קיימת לי בעיה עם המחשב, לאחר התקנת דרייבר לכרטיס מסך אני מקבל מסך שחור בעת ההפעלת המחשב לאחר תמונת הלוגו של הלוח-אם. כשאני מנסה להריץ ללא דרייבר/SAFE-MODE המחשב עובד. האם הכרטיס מסך שרוף/מת? או שזה לא יכול להיות בגלל שהוא מראה תצוגה גם אם זה לוגו של הלוח-אם ועובד בסדר ב SAFE-MODE / ללא דרייבר? אשמח לדעת אם להתחיל לחפש אחר כרטיס מסך חלופי (אין אחריות). חשוב לציין כשאני מנסה להתקין הדרייבר בערך באמצע ההתקנה (40%) המסך הופך לשחור ואז חוזר ואז שוב הופך לשחור וככה הוא נשאר. וכל ריסטרט של המחשב מראה את הלוגו של הלוח-אם ומסך שחור קבוע.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. בעוד שעולם החומרה חוגג את מבחני הביצועים הנהדרים של ה-GeForce GTX 1080, לא כדאי לשכוח את אחיו הקטן שאמור להביא את בשורת הדור החדש אל ההמונים בעוד אנו בוחשים ב-GTX 1080 וכמה עולם הגרפיקה מתקדם עם תגי מחיר שרובנו לא מחשיבים כנגיש במיוחד, דאגה NVIDIA לשלוח גם שליח למי שרוצה פיסה מהטכנולוגיה החדשה מבלי להוציא מעל ל-3000 שקלים. ה-GTX 1070 הולך להיות המחליף הטבעי של כרטיס המסך הפופולרי ה-GTX 970. הוא הולך לעשות זאת תוך כדי שהוא יציג צריכת חשמל נמוכה ממנו וביצועים דומים ככל הנראה לאלו של GTX 980 Ti. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-gtx-1070-%D7%94%…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by YARONGT,

שלום חברה! רציתי לשפר את הכרטיס של המחשב של אחי ל hd4870 שיש בטרייד זון רציתי לדעת אייזה ספק כוח זול שיספיק לצרכים של הכרטיס המערכת: ASRock-G41 מעבד E5300 סטיק אחד של 2GB מאוורר אחד דיסק קשיח 320 GB כונן דיסקים מן הסתם וספק כוח ג'נרי ולפי כמה שאני מבין זה בטוח לא יספיק אז אני מבקש הצעות לא צריך תקציב כי בשביל מערכת כזאת לא הייתי מוציא הרבה. אז תודה !

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by yosizach,

מה שאני לא עושה בהגדרות המשחק לא עובד לי חלק ויש לי ראידון 9700 פרו אניטל 2.53 512 זיכרון דואל צאנל זתי סטקים

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by naki,

1)ההבדל בביצועים משמעותי בין שני הכרטיסים? משתלם לשדרג או להמתין עוד שנה? 2)כמה אפשר לקבל אם אני מוכר את ה770 שלי? (יש באנדל הוא במצב טוב) 3)לגבי טכנולוגיית DCR צריך להתעסק בהגדרות כדי שזה יעבוד על הכרטיס או שזה אוטומטי? צריך לשנות משהו בהגדרות של המשחקים עצמם? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים