עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Nihility,

קניתי כרטיס מסך חדש כדי להנות כמו שצריך מאובליביון אבל עכשיו יש לי בעיה במשחק. כל גוף מים במשחק מהבהב ומרצד. זה קורה רק למים. מחשב: PD930 2GB RAM Geforce 7900GT (giga-byte), winXP pro. לינק לסרט: video video (600k) תמונה: הרצתי 3Dmark06 ולא ראיתי שום בעיות עם הגרפיקה. הכרטיס מדגם GV-NX79T256DP-RH של Gigabyte ולא מתחמם יותר מידי (60 מעלות). לא עשיתי המהרה לאף רכיב במערכת. אני משחק עם הפאטצ' החדש ביותר על התקנה חדשה של ווינדוס, התקנתי את המשחק מחדש כמה פעמים וניסיתי עם הדריבר החדש ביותר של nvidia וגם עם הבטא. אין תוכנות ברקע. אין בעיות עם משחקים אחרים. יכול להיות שהכרטיס דפוק? איך אני יכול לוודא שבאמת יש בעיה בכרטיס כדי שאני אוכל לפנות ליצרן\יבואן? תוכנה? ה…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ASI89,

יש לי כרטיס מסך עם יציאת dvi duall שתומכת ברזולוציה מקסימלית 2600*1600 . את הכרטיס אני רוצה לחבר למסך 1440p עם כניסה מסוג DP ? האם זה אמור לעבוד בצורה טובה? ניתקתלתם פעם כבל כזה שהוא מצד dvi dual זכר ובצידו השני dp ?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. היי, קניתי אותו לפני כחצי שנה ושיחקתי איתו במשך חודש אחד בלבד ואין לי מושג מתי יזדמן לי שוב בכלל לגעת במחשב (הרבה עבודה). ולכן הכרטיס סתם שוכב במחשב שמעלה אבק. הבנתי שאני יכול למכור בקלות ב-1500 ש"ח, השאלה האם צפוי לצאת כרטיס זהה או טוב יותר בחודשים הקרובים במחיר הזה או פחות? כדאי למכור?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני חושב שיש לי בעיה בכרטיס מסך כי מתי שאני משחק במשחקים המשחקים נתקעים ועושים בעיות ולעומת זאת ששיחקתי במשחקים שפחות דורשים מאמץ (חלשים יותר גרפית אז לא היה בעיות) רציתי לדעת האם יש דרך לבדוק את היציבות של הכרטיס מסך (נגיד בתוכנה כלשהי)? מישהו יכול להביא לי דרך לבדוק האם הכרטיס מסך פועל נורמלי או לא?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. כרטיס שוק הביניים הבא מבית NVIDIA יתבסס על ליבת GM206 חדשה וישא תג מחיר עממי יחסית של 200 דולר, כך לפי דיווחים עדכניים שנשמעים ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%96%d7%94-%d7%9b%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%99-geforce-gtx-960-%d7%99%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91-22-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%90%d7%a8/

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. קצת באיחור... לא השתגעתי עם אוברקלוק.. לפחות הכרטיס נפתח ללא בעיות.. ~ 3dmark tests for BFG6800OC ~ System: Cpu : Athelon XP Mobile 2500+@3600+ MB : Epox 8rda3+ Memory : Geil 512MB DDR333 Pc2700 HDD : Samsung 160GB 7200 8MB Graphic card : BFG 6800OC(NU) 350/700 (Stock speeds) 351/714 (OC Speeds) Drivers version *7.1.8.4* _______________________________________________________ | *Test* |*Stock speed*|*Extrapipes speed*|*OC + Extrapipes*| |*3dmark03*|* 8975 *|* 9722 *|* 9802 *| |*3dmark05*|* 3590 *|* 4005 *|* 4089 *| *Tested on 1024x768 Resolution* אני במקום טוב ? לא קצת נמוך ? והאם הזיכרון מגביל אות…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. קונה מחשב חדש ומתלבט בין סוגי הכרטיסים. הכרטיס ישולב עם מסך 22" TN - כנראה DELL. 1. בעיקרון אני מחפש את הכרטיס הכי משתלם מבחינת עלות-ביצועים, וחשבתי בגדול ללכת על 8800GTS 320MB. יש כרטיס עדיף ממנו? 640MB? 2900XT? 2. בכל מקרה אם אתם חושבים כמוני או לא מה יהיה עדיף לדעתכם? -XFX XXX עם 580-1800 ב-1780 או -SPARKLE CLIBRE 880LV עם 580-1780 ב-1850 אבל עם קירור טוב יותר ל-OC גבוה יותר תודה

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by boogala,

אני חושד שרימו אותי. כתוב בקבלה של המחשב, כלומר במה שהמעבדה הבטיחה, שהכרטיס ששמו לי הוא 32 מגה, בעוד שבתוכנה כל שהיא, כתוב 64 ולעומת זאת, כשאני רוצה לשחק מקס פיין זה אומר לי שיש לי 5 מגה פנויים. אני רוצה כמה שיותר מידע על: *רק שתדעו שאני מבין במחשבים כמו שאתם מבינים בהנדסה גרעינית, ככה שתדברו בשפה פשוטה, ותביאו לי דרכים שאפילו ילדים בני 4 יכולים. בלי כל התוכנות למקצוענים, קפיש? איך יודעים כמה הכרטיס מסך שלי טוב, וכמה הוא יכול לזכור? האם יכול להיות שהזיכרון שלו חזק, פשוט אני מעמיס עליו? כמה זיכרון פנוי יש לדבר הזה? וסתם, אם אפשר, על קורות הכרטיסי מסך, איך הם עובדים וכד'. היו שלום, בזעם, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU! סליחה, אני מנסה משוך כמה שיותר אנשים, כדי שיהיו לי תגובו…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by boss,

יש לי ATI HD 6970 עם 37LH50 LG LCD. כאשר אני רואה סרט מהמחשב שלי ל LCD, התמונה קופאת כל כמה שניות. אז אני רואה "מסגרת קופץ" כל הסרט ובמיוחד כאשר אובייקטים זזים במהירות (כגון רכבות או כדורים). אולי בגלל כבל HDMI של GPT לא? אם כבל זה http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid...lenum=#topnews עזור סרטים איכות ללא קופץ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. ATI החליטה לעשות צעד מתגרה בNV ולהוציא את המיץ מליבת הR7xx הליבה החדשה היא RV790 הכרטיס יקרא HD4890 ממשיכו של הHD4870,הכרטיס יהיה בעל יכולות C@ גבוהות יותר מהHD4870 הליבה אמורה להתחרות בליבת הG200B של NV. HD4890 נתונים משוערים ליטוגרפיה : 55nm תדר ליבה : 850MHz (צופים אפשרות C@ ל1GHZ ליבה) תדר זיכרון : 3.9GHZ אפקטיבי GDDR5 כמות זיכרון על הPCB : מקום ל8 צ'יפים בכמות של 1024MB TOTAL (מבית Qimonda) הכרטיס אמור כאמור לתת כאפה נוספת ולהראות כי גם לATI יש את היכולת לשדרג כרטיסים קיימים. הכרטיס אמור להיות מושק במקביל לסדרה החדשה של NV ואמור לסגור את עידן ליבת הR7xx לקראת הדור החדש של ליבת הR8xx. מה שכן ATI ליבת הRV740 אמור להיות כרטיס הmainstream הבא הוא יצוייד ב ליטוגרפיה 40nm…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by DontTouch,

אני יודע שיש לי כרטיס מסך של NVIDIA אבל אני לא יודע איזה גירסא.... קיצר הורדתי את מה שזכרתי שהורדתי לפני שנה כשאז גם פירמתטי את המחשב... קיצר אם אני טועה ומוריד אחד לא נכון מה יכול ליקרות למחשב שלי.. בתודה, בן

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Titan777,

אוקיי אז ערב טוב לכם, נתחיל בזה שהיה חסר כבל בספק 750W מודולרי של TT אז שמתי בינתיים 550W סטנדרטי. הכבלים בסטנדרטי לא מגיעים לכרטיס מסך אז הייתי צריך לחבר לכרטיסי מסך את המפצל שמגיע איתם באריזה ובעצם המפצל הזה מתפצל ל2 כבלים של כמו חיבורי מאוורר(המלבן הלבן הזה) אז קיצר לכל כרטיס יוצא 2 כאלה מהמפצל של הכרטיס אז כאילו צריך 4 חיבורים עכשיו של המלבן הלבן הזה אז בגלל שלספק אין מספיק כי צריך לחבר גם מאווררים ועוד דברים אז חיברתי רק אחד לכל כרטיס ובעצם יש 2 חיבורים.. זה משנה? כי לא נראה לי שהוא צריך 2 חיבורי חשמל, או שכן?? כי הכל עובד..(למרות שאני מאוכזב מהמחשב החדש קצת) ועוד שאלה, איך אני יכול לדעת שהם עובדים כSLI, ושהמחשב לא רק מזהה שיש 2 כרטיסים(או שאם הוא מזהה את 2 הכרטיסים …

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by dans41,

הכרטיס שלי כבר מתחיל להתיישן (GTX 460), אני שוקל להחליף לכרטיס עם עלות תועלת גבוהה באזור ה1000 שקלים, עדיפות ל nvidia בגלל שאני ממש אוהב את הדרייברים שלהם. ועוד משהו, הבנתי שיצאה סדרה 9 של nvidia, כדי לקנות מהסדרה החדשה או לקנות אחד מסדרה 7?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Rami0786,

שלום לכולם... יש לי מחשב ישן יחסית (2011) והכרטיס מסך שווק חיים, ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך "חדש" שיתאים למפרט הקיים מעבד : intel core i5 2500k 3.3ghz 6MB l3 cash s1155 לוח אם: gigabyte ga-p67a ud3 (lg1155 core i3/i5/i7, intel p67, ddr3 1333, 2xPCI-E) זיכרון פנימי : 12GB (שדרוג) הארדיסק : samsung evo 850 (שדרוג ל-ssd) כרטיס מסך GeForce GTX470 HAWK 1280MB GDDR5 (R.I.P) תקציב פתוח אך מאוד חשוב לי לא לקנות כרטיס מסך עם ביצועים שהמעבד לא יכול לעמוד בה (לשם הדוגמה) משחקים מועדף FIFA 16, ו- assassin crred כל הסדרה תודה מראש לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. NVIDIA עורכת את כנס GTC הטכנולוגי שלה ומציגה בגאווה את הליבה הגרפית המורכבת והעשירה ביותר שראינו עד כה עם כרטיסי מסך חדשיםלכתבה

16. Started by barak_11,

Leadtek Winfast 7950 GX2 512MBX2 נכנס לפנדה כרגע במחיר דיי הזוי של 4464 ש"ח. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14050 לא ראיתי אותו עדיין באתר של לידטק, מצחיק ;D עריכה: חיפשתי סקירות בגוגל ללא הצלחה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכם אני ממש לא מבין במחשבים ופעם אחרונה שקניתי כרטיס מסך דפקו אותי עם FX5200 שהבנתי שהוא לא משהו. יש לי מעבד של AMD וכרטיס מסך ASUS A8V Deluxe אני לא גיימר כבד. אני רק מחפש כרטיס טוב שיכול להריץ לי את Command & conquer ברמות גרפיקה גבוהות בלי בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. החומרה שלי: מעבד Xeon X5460 תדר בסיס 3.16GHz. מדובר במעבד מדור Core 2 Quad עם 12MB cache. אם ידרש, יעשה OC - אמור להיות מסוגל להגיע אל 3.8GHz בקלות. אך יהיה צורך לשדרג קירור.לוח Asus P5QD Turbo 8GB RAM מסך ברזולוציית 1080P. ספק כוח ירכש בהתאם לכרטיס מסך שיומלץ. רצוי הגדרות גבוהות לגרפיקה. לא מתוכננים משחקים אחרים פרט ל GTA V. אפשר גם להמליץ על משומש. תקציב עד 1000 שח פלוס-מינוס. אך רצוי לחסוך, במיוחד כאשר רק משחק זה ישוחק, ועם החומרה המיושנת שלי שכנראה תהווה צוואר בקבוק מסוים. תודה חברים

19. זה פלאש וזה מעצבן, אבל אני מצטער לא מצאתי לינק יותר טוב : http://www.zahav.net.il/banner/nec/ אז מה דעתכם זה משתלם ? אם הבנתי נכון הדגם המדובר הוא זה : http://zap.co.il/model.asp?model_id=37854 חישוב מהיר מראה שכיום ניתן לקבל אינטרנט במחיר של 31 ש"ח בחודש, כלומר אנחנו משלמים על המסך 58 ש"ח בחודש. סה"כ יוצא שאנחנו משלמים על המסך 1392, כאשר בזאפ המחיר הכי זול הוא 1500 (בהנחה שצדקתי בדגם, יש שם רק שניים בגודל 17'). אז מה דעתכם? משתלם? המסך עצמו טוב? תודה למגיבים.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. מה קורה חברים, אני מחפש כרטיס מסך אכזרי שיריץ היום באטלפילד 3 על אולטרה, שיחיה בכבוד בשנתיים הקרובות (לא מצפה שהוא באמת יהיה חיה עוד שנתיים, אבל שיריץ משחקים כמו שצריך). בעיקרון התקציב שלי הוא דיי ניחוש, אני חושב שהוא אמור להספיק למטרות האלה, כרטיס ב-400/500 נשמע לי קצת הסחפות, אבל תרגישו חופשי להביע את דעתכם בלי שום קשר אם אתם חושבים שנדרש יותר. תודה (:

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by yosizach,

מה שאני לא עושה בהגדרות המשחק לא עובד לי חלק ויש לי ראידון 9700 פרו אניטל 2.53 512 זיכרון דואל צאנל זתי סטקים

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by huber,

שלום חברים. כרגע יש ברשותי כרטיס מסך GTX 970. בקרוב משדרג ל GTX 1080P. השאלה היא האם ניתן לבצע מערך SLI של שניהם, האם זה טכנית אפשרי ואם כן האם ישנה משהו?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ariel7766,

אני רוצה לקנות SAMSUNG 730B כי אמרו לי שהוא מצוין אבל אין לו PIVOT האם זה דבר קריטי כי אני רוצה לשחק במשחקים כבדים וגם בשביל שאם אבא שלי רוצה לקרוא כתבות באינטרנט או לכתוב מסמכים . תאמרו לי מה זה והאם זזה חשוב?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. בעיקרון התחיל להיות לי לא נוח לעבוד על ה-710TM בגלל שאני רגיל למסכים גדולים מידי וזה פשוט לא נוח לי. השאלה מה עדיף מסך 19 יחיד שיפעל על אותה רזולוציה (1280X1024) אבל לפחות הכל לא יהיה כזה קטן. או 2 מסכי 17 זהים ועבודה ב-dual. השימוש של המס/ים הוא פעם בשנה איזה משחק, אף פעם לא סרטים (יש טלויזיה) ובעיקר עבודה בוינדוס ותכנות. מה נראה לכן עדיף? למישהו יש מושג אם אפשר להשיג מתקן ל-2 מסכים בארץ?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by WYSIX,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות כרטיס מסך בשבוע הקרוב ואחרי קריאת הרבה ביקורות החלטתי על ה 7600GT. יש לי חריץ AGP ולכן עומדות בפני רק שתי אפשרויות למיטב ידיעתי Leadtek WinFast GeForce A7600GT TDH 256MB AGP או XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 AGP PV-T73A-UDF7 הנתונים זהים לגמרי מלבד היצרן, גם המחיר כמעט זהה לכן הוא לא שיקול מבחינתי. אשמח מאוד לשמוע את דעתכם על שני היצרנים, ואודה לכם מאוד אם תעזרו לי להגיע להחלטה. תודה מראש על העזרה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים