עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה קורה חברים, אני מחפש כרטיס מסך אכזרי שיריץ היום באטלפילד 3 על אולטרה, שיחיה בכבוד בשנתיים הקרובות (לא מצפה שהוא באמת יהיה חיה עוד שנתיים, אבל שיריץ משחקים כמו שצריך). בעיקרון התקציב שלי הוא דיי ניחוש, אני חושב שהוא אמור להספיק למטרות האלה, כרטיס ב-400/500 נשמע לי קצת הסחפות, אבל תרגישו חופשי להביע את דעתכם בלי שום קשר אם אתם חושבים שנדרש יותר. תודה (:

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by NIRAN,

זה נכון שהם הכי מומלצים למשחקים וכו? ואיך 2 המסכים האלו מי מבניהם הטוב יותר? יש הבדל בין MAG CRT 19" - 996PF X-Flat series = ש"ח1265 ל MAG CRT 19" - 996PFs- X-Flat series - SILVER = ש"ח1189 שני המסכים מאותה החנות הם נראים לי אותו דגם אך יש הבדלי מחירים למה ומה עדיף?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by omriel12,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב עד 800 שקל שיריץ לי משחקים על ביצועים נחמדים כאלה משו באמצע.. יש לי מסך עם HD READY. המעבד שלי הוא Intel Core 2 Duo E6320 ואני מבקש שתביאו לי את הכרטיס מסך הכי טוב שתוכלו למצוא עד המחיר הנ"ל מבלי שיווצר צוואר בקבוק, תודה מראש. נ.ב: רצוי שיהיה מהחנות KSP או Ivory, ואם צריך עוד פרטים על המחשב אז תגידו לי ואני יוסיף תודה ויום טוב

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. בעיקרון התחיל להיות לי לא נוח לעבוד על ה-710TM בגלל שאני רגיל למסכים גדולים מידי וזה פשוט לא נוח לי. השאלה מה עדיף מסך 19 יחיד שיפעל על אותה רזולוציה (1280X1024) אבל לפחות הכל לא יהיה כזה קטן. או 2 מסכי 17 זהים ועבודה ב-dual. השימוש של המס/ים הוא פעם בשנה איזה משחק, אף פעם לא סרטים (יש טלויזיה) ובעיקר עבודה בוינדוס ותכנות. מה נראה לכן עדיף? למישהו יש מושג אם אפשר להשיג מתקן ל-2 מסכים בארץ?

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by kobi_af,

זה http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT36LRA זה התקציב שלי........... הוא יפעיל לי בצורה מצוינת את מדאל הוף הונור החדש שיצא ?את גוסט רגון 2 ? והאלף לייף 2 איך הוא יפעיל לי אותו?? כי אני יודע שהאלף לייף יהיה קשה להפעיל מצוין תדרגו לי באחוזים איך הוא יפעיל את האלף לייף 2 ( 0 אחוז-חרא, 100 מצוין)

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by k22,

שלום ותודה על העזרה. ישלי מחשב מלפני שנתיים+ מעבד E6400 כרטיס מסך 7600GT ושתי ג'יגה זיכרון אני משחק בprototype על הרזולציה הכי נמוכה ועובד לא חלק אני רוצה לשדרג את הביצועים של המחשב מבחינת המשחקים אני צריך להחליף רק ספק וכרטיס מסך? או לקנות כבר מחשב חדש עוד חודשים שהיה כסף? אם זה רק להחליף כרטיס מסך וספק אז עד מתי המעבד היה טוב למשחקים.... תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by TipX-Bomb,

אהלן,,, יש לי כמה שאלות שאני מעוניין שתענו לי עליהן לפני שאני קונה (אולי) את הכרטיס מסך הזה.. 1) אם אפשר להפוך Radeon 9800 SE אל Radeon 9800 PRO בעזרת הדרייברים של אומגה.. למה בעצם לקנות Radeon 9800 PRO או אפילו למה לקנות Radeon 9800 NP? אם במילא אפשר להגיע לרמה של ה-Pro עם שניהם...? 2) א. מתי יגיע ה-Radeon 9800 Pro XT (ככה אומרים? XT? בכל אופן הכוונה היא אל הגרסה החזקה יותר של הכרטיס...) לארץ? ב. כמה הוא צפוי לעלות? ג. הוא יהיה עם 256MB? הוא יהיה שווה את ההפרש בינו לבין ה-Pro? 3) יש גרסאות של Radeon 9800 Pro שהם בעלי 256MB? (אבל לא האלה עם ה 256MB DDR-II שעולים 3000 ש"ח..) תודה לכל העוזרים!!! :-*

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Psychedelic,

שלום. בזמן האחרון קורת לי תופעה של קריעת מסך לא משנה מה אני עושה,יש לי 760GTX שבקרוב ישודרג,כל משחק שאני משחק יש קריעת מסך למרות שיש VSYNC מופעל ,ומן הסתם שגם ביצעתי את המדריך המפורסם באתר למניעת קריעת מסך,עם D3Doverrider. ממה יכולה להגרם הבעיה? תודה.

9. Started by pening6,

שלןם יש לי כרטיס מסך GTX 260 ושאני מחבר אותו לטלויזיה דרך כבל HDMI לא שומעים כלום ושאני מחבר את הנייד לטלויזיה דרך אותו הכבל כן שומעים איך אני מסדר את זה? ותודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכל חברי הפורום, אני לא כל כך מעודכן במה שקורה בשוק הכרטיסים הגראפיים (מלבד העובדה שהמחירים עדיין גבוהים והזמינות נמוכה יחסית) והגיימינג ואודה על עזרתכם. מדובר במחשב שעבר בירושה לילד בן 7 שלאחרונה התחיל לשחק Minecraft. המחשב שימש בעבר לעבודה משרדית ככה שנכון לעכשיו הוא רץ על השבב הגרפי המובנה בלוח שהוא HD4200. ממחקר קצר שעשתי הבנתי ש-Minecraft תלוי יותר במעבד מאשר בשבב הגרפי כל עוד לא נכנסים לכל עניין ה-Shader Modes. המעבד סוחב את המשחק בסדר לעת עתה, רק שהשבב הגרפי המובנה בלוח קצת בעייתי. אין לו דרייברים עדכניים והוא לא מצליח להציג אפילו את שולחן העבודה ברזולוציה של 1080p בלי קריסות תכופות. למחשב מחובר מסך Dell 2515H ברזולוציה של 2560x1440 אבל Min…

11. קניתי מחשבב חדש (i5 h87 8gb ddr3 ssd) התלתי לשחק במשחקים אחרי הרבה מאוד זמן , משחק על 42 לד על 1080P מתלבט האם כדאי לקנות את הכרטיס 4870*2 יד שנייה במחיר של 450 , האם הוא טוב ואמור להריץ משחקים באיכות טובה הבנץי שאין לו דירקטס 11 האם זה קריטי ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Roger,

what does it mean? ???

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by kill_b7,

נתקלתי בפורטל אחד שיחרור של DX10 לXP. אם למישהו יש את 2 הדברים האלו תנסו לראות אם זה עובד: http://rapidshare.com/files/32094902/Dirkt_X_10_Cracked_fuer_windows_XP.rar מישהו בדק ואומר שזה DX9 ,מנהלים תנעלו.

14. כי יש לי עדיין את הדברברים הישנים שלהם ה 23.11 כי פעם אמרו שהם נותנים ביצועים יותר טובים מהדרברים המתקדים שהיו באותה תקופה (ה 28.* או משהו כזה). אז מה אתם אומרים כדאי לי כבר לעבור לחדשים ? (יהיה שיפור בביצועים?)

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by marking,

בהרבה משחקים אני רואה את האופציה לבחור בין הפילטרים באפשרויות של הכרטיס מסך! מה ההבדל בינהם ומה המטרה שלהם? תודה 8)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. איזה כרטיס יותר טוב ומה ההבדלים: 8800 GTX HD3870 X2 9800GTX והאם ל8800 ו9800 יש שני מעבדים כמו HD3870?

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, אני לא יודע אם זה מוזר או נורמלי, שאני בשולחן עבודה, אינטרנט, וסתם שומע שירים .. הכרטיס מסך משחק בין 26 ומגיע ל31, זה תקין ? ומה גורם לו לשחק ככה בין 26-31 ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by מוטי,

הכרטיס עושה לי כמה בעיות .יש לי לפעמים כתמים של צבע מבולגן כזה הבעיה החלה גם במשחקים אני לא ממש מבין במחשבים אבל אים משהו נחמד פה יוכל לעזור לי הכרטיס גםלא מראה לי טוב סירטי DIVX בגירסת סקנר הם צבועים בירוק סמתי את מנהל התקן החדש ביותר והבעיה ממשיכה לצערי אני מנסה לפתור תבעיה לבד לפני שאני יפנה לחנות כי גם אין לי כסף להחליף לכרטיס יותר טוב אים תוכלו לעזור לי אני יודע לכם מאוד תודה :-\ :-\

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by MoRtZkInG,

ATI שיחררה את העדכון החודשי שלה לסט הדרייברים של החברה. לפרטים ולהורדה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by tzuriel18,

אם יש לי חיבור של PCI EXPRES 2 X16 של הלוח אם זה ישפיע על ביצועים של כרטיס מסך שתומך ב PCI EPRESS 3 עד כמה יהיה הבדל ?

21. שלום אני חדש בפורום הזה .היה לי כרטיס geforce 6800gt 256mb עד לפני שבוע שהוא התקלקל , והחברה אמרה שיקח לה חודש למצוא לי חדש, אז היא אמרה לי או שאני יקח בנתיים כרטיס חלש יותר ויחכה חודש עד שה6800gt החדש יגיע. או שהיא תשים לי כרטיס קבוע חדש מבין המבחר הבא: geforce7600gtz ino7900gt(לא של msi ) או בכלל לא קשור אבל msi ati 1950 pro אם מישהו יכול להציע לי מה כדאי לעשות, ויודע אם אחד מהכרטיסים למעלה הוא הכי טוב(כולל יותר טוב מהgeforce6800gt שהיה לי), אז שיכתוב בבקשה. דרך אגב מה הZ הזה מסמל בכרטיס הראשון?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Titan777,

אוקיי אז ערב טוב לכם, נתחיל בזה שהיה חסר כבל בספק 750W מודולרי של TT אז שמתי בינתיים 550W סטנדרטי. הכבלים בסטנדרטי לא מגיעים לכרטיס מסך אז הייתי צריך לחבר לכרטיסי מסך את המפצל שמגיע איתם באריזה ובעצם המפצל הזה מתפצל ל2 כבלים של כמו חיבורי מאוורר(המלבן הלבן הזה) אז קיצר לכל כרטיס יוצא 2 כאלה מהמפצל של הכרטיס אז כאילו צריך 4 חיבורים עכשיו של המלבן הלבן הזה אז בגלל שלספק אין מספיק כי צריך לחבר גם מאווררים ועוד דברים אז חיברתי רק אחד לכל כרטיס ובעצם יש 2 חיבורים.. זה משנה? כי לא נראה לי שהוא צריך 2 חיבורי חשמל, או שכן?? כי הכל עובד..(למרות שאני מאוכזב מהמחשב החדש קצת) ועוד שאלה, איך אני יכול לדעת שהם עובדים כSLI, ושהמחשב לא רק מזהה שיש 2 כרטיסים(או שאם הוא מזהה את 2 הכרטיסים …

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by sh2006,

http://www.iopanel.net/forum/showthread.php?t=1998 ובדיקה חדשה לכרטיס http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=550&Itemid=1 שימו לב שזהו עדיין לא הדרייבר הרשמי יתכנו עוד ביצועים לכרטיס בדרייבר הרשמי

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by d.k.,

אחרי ההכרזה הרשמית התחילו להופיע הביקורות הראשונות: http://www.presence-pc.com/tests/AMD-Radeon-2600-22686/4/ http://www.ocworkbench.com/2007/powercolor/hd2600xt/g1.htm http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/HD_2600_XT/1 בינתיים עוד מוקדם לשפוט וכדאי לחכות לאתרים יותר רציניים בשביל להסיק מסקנות... מה שכן, למי שיש AGP בינתיים לא יוכל להפעיל DirectX10, כי עדיין לא יצא דרייבר שתומך בזה.

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. יש לי מסך 32" , מחובר למחשב. כשאני מחבר VGA אני מגיע לרזולוציה הטבעית אך מאבד איכות איך אפשר לסדר את זה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים