כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
בדיוק לפני קניה ואני צריך המלצה, לא מעניין אותי ביצועי משחקים - אך ורק ביצועי ניגון תכני HD, לפי מה שהבנתי - ב9600 פתרו סוף סוף את הבעיה שהייתה מורידה את ה-AERO בזמן ניגון סרט HD וגם הבנתי שיש לו יכולת לקודד בו זמנית לשני מסכים. בנוסף ה-9600 יודע לבצע שינוי בקונטרסט בכל פריים (כלומר, Dynamic) מה שייתן תמונה יותר טובה במסכים עם בעיות ניגודיות כמו LCD. לגבי ה-3870 לא מצאתי נתונים עדיין, משהו יודע מה ייתן איכות תמונה יותר טובה? העניין דחוף אשמח לתשובתכם,
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב בן שנה וחצי בערך. אני רוצה עכשיו לראות עליו סרטי HD 1080P וגם משחקים. אני מעדיף לקנות כ.מסך חדש ולצרף למחשב- נראה לי הכי זול, אבל אני לא יודע אם זה כדאי:יכול להיות שאני אצטרך להחליף גם ספק, והמעבד די בינוני - אז אולי בכלל כדאי לי לשדרג? בכל מקרה מבקש המלצה לכ.מסך שיתאים לסרטי FULL HD וגם למשחקים. כרגע יש לי כ.מסך מובנה. זה המפרט הנוכחי שלי מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box לוח אם ASUS M3A78-EM מארז כולל ספק HEC 300W (ספק קטן) מסך סמסונג T220 1. איזה כרטיס מסךכדאי לצרף? 2. חושבים שצריך להחליף ספק?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שווה להשקיע כסף בקניה של 660TI ? זה באזור של 1600 שקל מהסתכלות בגראפים נראה שהוא כבר בדרך למטה ויש הרבה דגמים מעליו השאלה אם שווה קניה כרגע או שיש משהו באופק של חצי שנה הקרובה שאולי כדאי להמתין למשל איזה ליבה חדשה שכרגע בפיתוח שאני לא יודע עליה יש משהו בקנה הידוע אחרי סדרת 600?
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש כדי להנות כמו שצריך מאובליביון אבל עכשיו יש לי בעיה במשחק. כל גוף מים במשחק מהבהב ומרצד. זה קורה רק למים. מחשב: PD930 2GB RAM Geforce 7900GT (giga-byte), winXP pro. לינק לסרט: video video (600k) תמונה: הרצתי 3Dmark06 ולא ראיתי שום בעיות עם הגרפיקה. הכרטיס מדגם GV-NX79T256DP-RH של Gigabyte ולא מתחמם יותר מידי (60 מעלות). לא עשיתי המהרה לאף רכיב במערכת. אני משחק עם הפאטצ' החדש ביותר על התקנה חדשה של ווינדוס, התקנתי את המשחק מחדש כמה פעמים וניסיתי עם הדריבר החדש ביותר של nvidia וגם עם הבטא. אין תוכנות ברקע. אין בעיות עם משחקים אחרים. יכול להיות שהכרטיס דפוק? איך אני יכול לוודא שבאמת יש בעיה בכרטיס כדי שאני אוכל לפנות ליצרן\יבואן? תוכנה? ה…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ! מישהו יכול לעזור לי בהתלבטות בכרטיס מסך בין Sapphir ATI X800GT 256MB ל - MSI 6600GT 128MB ??? המחשב הוא Pentium 4 3GHz 630 2MB עם לוח MSI 945/ASUS P5LD2 Deluxe. תודה .
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות קניתי את הכרטיס EVGA 8800GTS 320MB OC. חשבתי שזה ישפר ולו במעט את הביצועים במשחקים בהם אני משחק. הכרטיס הקודם היה 6600GT 128MB... אני משחק בעיקר BF2142 וBF2. ב2142, 1024/768בהגדרות בינוניות עם AA X2 בשרת עם 64 שחקנים הFPS מגיע ל25!! בדיוק כמו שהיה עם ה6600.. בBF2, רז' 1024/768 הגדרות בינוניות,AA OFF, שרת 50 שחקנים, הFPS יורד ל45 ואף פחות.. ממש כמו שהיה עם ה6600. בשרתים קטנים עם פחות אנשים הFPS יציב וגבוה יותר אבל כך היה גם עם הכרטיס הישן. לא שציפיתי לשיפור רצחני כי בכל זאת המעבד והזכרונות(מפרט בצד) ישנים אבל לאיזה שהוא שיפור הייתי בטוח שאני אגיע. אני משתף אתכם מתוך תקוה שיש מישהו שיש לו איזה רעיון או משהו שישפוך אור.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה כרטיס נחשב לחזק יותר מבין שניהם? ???
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך חדש למחשב, השימושים הם משחקים סטנדרטיים וצפייה בסרטי HD בטלוויזיה דרך המחשב (46 אינץ' full HD), הסתכלתי על כמה כרטיסים ב-ksp וצמצמתי את האפשרויות ל-2: 1. כרטיס מסך Gigabyte GT630 2GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E https://ksp.co.il/?uin=15981 2. כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 240 BOOST 2GB DDR3 VGA DVI HDMI PCI-E https://ksp.co.il/?uin=20608 פרטי המחשב: לוח אם - Gigabyte GA-P55M-UD2 מעבד- Intel i5 זיכרון - 4GB ספק- 600W האם הם מתאימים למפרט המחשב? אם כן מה כדי ביניהם? (במידה ויש משהו מומלץ יותר בתקציב דומה, אשמח לשמוע..)
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה MSI RX600XT-TD128 PCIe ATi Radeon X600XT 256-bit 128MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_128_1587&products_id=6903 האם הוא עדיף על זה: Gigabyte ATi Radeon X600PRO 128-bit 128MB Bulk http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1395&products_id=7115 הם בערך באותו מחיר. ועוד שאלה: מה עדיף - X600 PRO או 6200?? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהרבה משחקים אני רואה את האופציה לבחור בין הפילטרים באפשרויות של הכרטיס מסך! מה ההבדל בינהם ומה המטרה שלהם? תודה 8)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי קניתי מפנדה HIS 5770 והוא הגיע ל110 מעלות ונתקע במשחקים, אז החליפו לי אותו לאחד שמגיע ל96 בGTA EFLC הכרטיס רועש בטירוף כי המאורר על 100% אוטומטית... יש בעיה כלשהי שאולי יכולה להיות קשורה לטמפרטורה הגבוהה בכרטיס הזה ובכרטיס הקודם? המארז הוא CM690 עם מאוורר תחתון וקדמי מכניסים ועוד מאורר עליון מוציא ... המעבד גם כן עם הטורבו בוסט (I5-750) מגיע ל80 מעלות והבדיקה נכשלת, לא רוצה לדעת לכמה הוא מגיע במשחק כבד שבו אין הפסקה ב80 מעלות .... החנות אומרת שהכרטיס מסך תקין למרות שהוא חם ב25 מעלות מהקודם, כשהקודם היה אוטומטית על 45% מאוורר מקסימום וזה על 100%.... אגב, ההמתנה לכרטיס מסך השני וההמתנה אחרי שהכרטיס השני נשלח לקחו 7 שבועות, ובנוסף לזה שהכרטיס דפוק ולא מחליפים הביא…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני הייתי היום בPCH ברמת גן והזמנתי את המפרט הבא: 2.8C 800mhz fsb abit ai7 2x samsung 256 mb ddr 3200 hercules 9800se aiw compucase hec ci-6a19 ומחר אני הולך לקנות מייקרוסופט אינטלאיי אקספלורר ורז'ן 3... אבל זה לא חשוב אבל ה9800SE הוא מאוד בעייתי! הם בשום פנים ואופן לא בודקים אותו והם אומרים שגם אין שום דרך לבדוק אותו. גם כרטיס פגום יציג 5800-5900 ב3DMARK2003 ויהיה עם המון באגים במשחקים. זה על המזל! יכול להיות כרטיס פגום לגמרי, כרטיס סביר שניתן לשחק אבל עם הפרעות, כרטיס עם הפרעות מינימליות וכרטיס מושלם בלי פגע! הם אומרים שגם בשבוע שלם אי אפשר לעשות בדיקה מספיק מקיפה למוצר. ועובדה שאחד קיבל והחזיר איזה 3 פעמים וזה לא עבד לו והוא שילם משלוח כל פעם ועדיין התאכזב כל פעם …
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז ערב טוב לכם, נתחיל בזה שהיה חסר כבל בספק 750W מודולרי של TT אז שמתי בינתיים 550W סטנדרטי. הכבלים בסטנדרטי לא מגיעים לכרטיס מסך אז הייתי צריך לחבר לכרטיסי מסך את המפצל שמגיע איתם באריזה ובעצם המפצל הזה מתפצל ל2 כבלים של כמו חיבורי מאוורר(המלבן הלבן הזה) אז קיצר לכל כרטיס יוצא 2 כאלה מהמפצל של הכרטיס אז כאילו צריך 4 חיבורים עכשיו של המלבן הלבן הזה אז בגלל שלספק אין מספיק כי צריך לחבר גם מאווררים ועוד דברים אז חיברתי רק אחד לכל כרטיס ובעצם יש 2 חיבורים.. זה משנה? כי לא נראה לי שהוא צריך 2 חיבורי חשמל, או שכן?? כי הכל עובד..(למרות שאני מאוכזב מהמחשב החדש קצת) ועוד שאלה, איך אני יכול לדעת שהם עובדים כSLI, ושהמחשב לא רק מזהה שיש 2 כרטיסים(או שאם הוא מזהה את 2 הכרטיסים …
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני משחק בסקיירים עם מודינג רציני (בסביבות ה100 מודים) והמשחק מתחיל דיי לקרטע (בסביבות ה30FPS) ואני רוצה לשפר את זה מבלי להוריד מודים אז השאלה שלי מה עדיף לי לעשות לקנות עוד 7850 או לשדרג לI7 שאר המפרט בצד תודה לעוזרים עריכה: אי אפשר לעשות אוברקלוק עקב אי התמיכה של ENB
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות בנוגע לכרטיסמסך שברשותי. א.איזה ספק כח יספיק להחזיק את כל המערכת שלי כולל אוברקלוקינג לכרטיס מסך ולמעבד? ב.האם הכבל מהספק צריך להיות 2 כבלים נפרדים של 8 פין? ג.מה יותר חשוב הcore clock או הmemory clock ? ד.מה ההבדל אם אני ישים את הכרטיס ב pci e 8x או pci e 16x? ה.איך אני יודע כמה באמת כדי לעשות אוברקלוק ואיך לשמור על יציבות?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך את עזרתכם הנדיבה במציאת הכרטיס מסך החדש שלי. המפרט שלי : i5 - 4690 3.50GHz 16gb ddr3 1600 MHZ AMD R9 280 - 3GB GDDR5 ספק FSP RAIDER RA 650 אני משחק במחשב לא יותר מידי אבל עדיין רוצה שהמשחקים כמו FIFA 18 WOLFENSTEIN החדש OVERWATCH בקיצור כל המשחקים ירוצו כמו שצריך עם המסך 4K שלי. כרגע אני משתמש במסך 24' 4K של סמסונג והמשחקים לא זזים , WOLFENSTEIN אני משחק בכלל על 1080 על הכי גבוהה והוא אולי על משהו כמו 30FPS וזה לא מגניב כנל הפיפא החדש שאני מנסה לשחק על 4K המשחק זז אבל כל פעם שיש CLOSEUP על השחקנים וכו המשחק לא זז וזה ממש גרוע. חשבתי להשקיע בין 1500 ל2000 שקלים ואני ממתין לבלאק פריידי כדי לקנות את הכרטיס. יש להוסיף שאני קונה את ה…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כי יש לי עדיין את הדברברים הישנים שלהם ה 23.11 כי פעם אמרו שהם נותנים ביצועים יותר טובים מהדרברים המתקדים שהיו באותה תקופה (ה 28.* או משהו כזה). אז מה אתם אומרים כדאי לי כבר לעבור לחדשים ? (יהיה שיפור בביצועים?)
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מחשב I7 עם ספק כוח 600W (לא גנרי). אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי לכרטיס מסך סביר שיריץ משחקים כמו פיפא וheroes of might and magic 7/ אני ממש לא מבין בכרטיסי מסך אבל אני לא צריך משהו גרנדיוזי (שאני יודע שאין גם במחיר שאני מבקש) גם לא איכפת לי יד שניה. העיקר שהמשחקים יעבדו. הלוח אם שלי אם זה משנה הוא : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3311#ov תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי יד2 ממישהו בפורום, שכב בצד איזה חודשיים ועבד איזה שבוע בסדר גמור. פתאום המסך משחיר לעשירית שניה או שמופיעים קווים אופקיים לחצי שניה מדי כמה זמן. דרייברים אחרונים עודכנו. FurMark v1.9.2 רץ נפלא ממה שנראה לי כבר 10 דקות, טמפרטורה יציבה על 82 מעלות. ציון 1664 עם 27FPS מה עושים? מה לבדוק? אין OC כלל...
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, מכר שלי מאונין לרעות טלויזיה דרך הYES שיש לו במחשב, יש לצין שיש לו כבר TV וממיר של YES אז כחה איזה כרטיס טלויזיה הוא צריך? והעם הוא צריך עוד ממיר? ועם יש עוד משהוא שצריך עלמנת לגרום לזה לעבוד אז מה הוא? תודה רבה נדב
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בינהם hd4850x2 או hd4870 toxic שניהם חברת סאפיר ושניהם עם 1 gb זיכרון.. מה יהיה יותר חזק למישחקים.? לא אכפת לי עשכיו מה יהיה יותר חזק אני מסתכל לטווח הארוך.. ואם אני כבר קונה הספק הזה יחזיק אותם נכון? Enermax MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan זה המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB 1 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 1 זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1 דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 צורבים Lg DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 1 מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) מארזים CoolerMa…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צהריים טובים! לאחרונה אני חווה נפילות FPS רציניות על הגדרות בינוניות ונמוכות במשחקים כגון: WATCHDOG, ARMA 3, ו-Assassin`s Creed 4:Black Flag. במשחק Assassin`s Creed הנפילות קצת פחות רציניות אבל הוא נשאר סביב ה-35FPS על בינוני. ב-ARMA 3 המצב קטסטרופה, ב-WATCHDOG מדי פעם הוא רץ לי על בינוני ב-40 והרבה פעמים הוא נופל לי ל-17 (בעיקר עם המשטרה) - מה שעוד יותר מוזר זה שאפילו כשאני מוריד למינימום, המצב נשאר אותו דבר (כך קרה עם ARMA3!). לא מסתדר לי בראש שכרטיס שעולה פאקינג 1500 ש"ח מתקשה מאוד להריץ משחקים כאלה, ולכן אני חושב שהבעיה היא לא בכרטיס. ראיתי שמישהו פתח אשכול עם בעיה דומה עם כרטיס R9 290, ניסיתי את מה שהציעו שם (ניקוי דיסק, עדכון דרייברים) אבל זה לא עוזר בהרבה. המפר…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת כזו: 1) מעבד Q6600 מהירות 2.4 ליבות: 4 2) זיכרון 2 גיגה 3) לוח אם תושבת כרטיס מסך בתקן 1 4) כרטיס מסך 8800 OC 320 מגה זיכרון 5) ספק 520 וואט כל המחשב בן 3-4 שנים פחות או יותר משחקים חדשים כמו CRYSIS2 METRO עובדים יחסית (+/-) בסדר עד שהכרטיס מתחמם ל-95 מעלות ואז משחקים עובדים מאוד לאט ניסיתי לנקות מאבק את המאוורר ולפתוח את גוף הקירור אך לא עזר חשבתי בתחילה להחליף את כל המחשב לחדש בעלות 3000 שח אך המעבד וזיכרונות בסדר אז אני מחליף את הכרטיס מסך בלבד חיסכון בכסף משחקים חדשים היום עושים ל-2 ליבות ומעלה לי יש 4 ליבות עם 2.4 מהירות חשבתי על כרטיס GTX560 שילך איתי גם להחלפת מחשב קומפלט בעתיד שאלות: 1) לוח אם עם תושבת כרטיס מסך בתקן 1 והכרטיס בתקן 2 - האם…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.iopanel.net/forum/showthread.php?t=1998 ובדיקה חדשה לכרטיס http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=550&Itemid=1 שימו לב שזהו עדיין לא הדרייבר הרשמי יתכנו עוד ביצועים לכרטיס בדרייבר הרשמי
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-