כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
איך כרטיס המסך הזה בתוך מחשב נייד? (לא יודע אם יש בו הבדל במחשב נייד או נייח...). יכול להריץ בצורה סבירה משחקים סבירים? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, אני מעוניין להשקיע 4200 ש"ח בכרטיס המסך, אך שאלתי היא כמה זמן יקח עד שהכרטיס מסך 8800GTX יהיה כרטיס סטנדרטי שבא עם כל המחשבים במחירים 4000-5000 ש"ח? כלומר כמה שנים יקח עד שלכל מחשב ב-4000 - 5500 ש"ח יהיה את הכרטיס כבר בפנים, כלומר שהכרטיס יחשב לכרטיס לשוק הסטנדרטי. אני שואל את זה כי אני מעוניין לדעת האם כדאי לי להשקיע, ובלי קשר לתקציב ולמפרט. ובבקשה תענו, כי אפשר להגיד שזה קצת דחוף לי. תודה מראש, אלי.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי! יש לי כרטיס מסך מסוג redeon r9 270x 2giga ומעבד מסוג i3 4130 3.4GHz .. רציתי לדעת האם יש באפשרותי לשפר את חויית המשחק, רק בעזרת שדרוג כרטיס מסך כאשר אמשיך עם אותו המעבד.. בעקרון המשחק שאני משחק בו לרוב הוא BattleGrounds .. במידה וזה יעזור איזה כרטיס מומלץ לשדרוג??, נזק מזערי לכיס..
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך GT210 וכשאני מנסה לחבר אותו אני לא מוצא חיבור לחשמל. כשהתקנתי את הR9 290 שלי במחשב אחר אני זוכר שהיה חיבור לחשמל, ופה אני פשוט לא מוצא. זה הגיוני שאין חיבור לחשמל?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי האם מישהוא יודע מה זה מהדורת AMPi (נכתב בשתי אופנים i או ! )? ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP! Edition היא זולה יותר בכמעט 100$.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד: intel i5 750 2.67ghz לוח אם: GIGABYTE P55-US3L כרטיס מסך:5770HD דיסק קשיח:640GB זיכרון:2GB ספק:coolermaster Extreme Power Plus 500W לאחרונה שיחקתי במשחקים שאהבתי בעבר (CALL OF DUTY,CS CZ,SOURCE,CRYSIS ועוד) וגיליתי שהם בהרבה יותר איטיים ואפילו לפעמים יש לאגים במשחקים היותר כבדים כנ"ל לגבי תוכנות כבדות לצערי לאור זה ולאור זה שהסינים מוכרים בהרבה יותר זול,רציתי לעדכן את כרטיס המסך ובנוסף לקנות כונן SSD ולשדרג זיכרון ואולי אפילו מארז אם תוכלו לתת לי כרטיס מאוד טוב בבערך 500 ש"ח אני אשמח,וגם מארז זול עם הרבה אורות ויופי(אפשר גם מארז קטן) ועוד שאלה כמה RAM גיגה אני צריך ומה אוכל לקנות שיתאים ללוח אם שלי, כל זה בשביל להפוך את המחשבה לקנייה מרעיון לקנייה בפועל. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה חודשים הלך לי הכרטיס מסך (ניצלתי את ההזדמנות להתרחק מהמחשב בכדאי ללמוד קצת ) אז עכשיו בתחילת הקיץ אני מועניין לקנות כרטיס מסך חדש וטוב ( מוכן להשקיע בערך 200-400 ש"ח) אני רוצה להריץ עליו משחקים גדולים כמו כמו Arma II. לוח אם Intel DG33FG ספק כח 300W (אגב אני אשמח לחנויות זולות ואמינות בירושלים, חשבתי ללכת ל Ivory.. או לשמ.מ) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מסך איכותי 17 או 19 אינטש עד 4000 שח. יש המלצות ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Tv out זאת מטרתי רוצה את 7500Le ati ומתלבט בין ati לgigabyte....פתוח להצעות אחרות תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 1000 שקל ואני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה בהתאם למחיר,אפשר קצת לחרוג. אני רוצה שיהיה אכותי עם רזולוציה גבוה ועם איכות תמונה טובה ואיכות קול טובה. אם אפשר את השמות שלהם ואת הפרטים עליהם,ואם אולי יש לכם אתר שעושה השוואות לכרטיסי טלויזיה זה יהיה מה טוב! תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דגם הדגל החדש של חברת Eurocom אולי מותח את המינוח 'נייד' עד לקצה, אבל הוא ידע לספק יכולות שגם רוב המחשבים הנייחים יוכלו רק לחלום עליהן לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי קניתי מפנדה HIS 5770 והוא הגיע ל110 מעלות ונתקע במשחקים, אז החליפו לי אותו לאחד שמגיע ל96 בGTA EFLC הכרטיס רועש בטירוף כי המאורר על 100% אוטומטית... יש בעיה כלשהי שאולי יכולה להיות קשורה לטמפרטורה הגבוהה בכרטיס הזה ובכרטיס הקודם? המארז הוא CM690 עם מאוורר תחתון וקדמי מכניסים ועוד מאורר עליון מוציא ... המעבד גם כן עם הטורבו בוסט (I5-750) מגיע ל80 מעלות והבדיקה נכשלת, לא רוצה לדעת לכמה הוא מגיע במשחק כבד שבו אין הפסקה ב80 מעלות .... החנות אומרת שהכרטיס מסך תקין למרות שהוא חם ב25 מעלות מהקודם, כשהקודם היה אוטומטית על 45% מאוורר מקסימום וזה על 100%.... אגב, ההמתנה לכרטיס מסך השני וההמתנה אחרי שהכרטיס השני נשלח לקחו 7 שבועות, ובנוסף לזה שהכרטיס דפוק ולא מחליפים הביא…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב לנובו V520 מעבד i5-7400 זיכרון 2100 של TEAM 8GB וכן נראה לי שמגיע עם המחשב ספק כוח של FSP 180W שזה די עלוב אני לא גיימר רציני איזה כרטיס מסך עדיף אם יש את מגבלת הספק כוח משחקים ישנים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס GV-NX88T512HP יש לו חיבור מתח (6 פינים) על הכרטיס. האם חובה לחבר אותו (כרגע מחובר, אבל אני רוצה להחליף ספק) האם הכרטיס יעבוד בלי חיבור המתח הזה ? האם זה מיועד רק ל-OVERCLOCKING או שזה נחוץ לפעילות התקינה של הכרטיס ? (יש לי כרטיסים אחרים מבוססים 8800 ואין להם מקור מתח מעבר ללוח האם...) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כפי שהכותרת מרמזת, ידוע לי ששילובים שכאלה יגרמו לבאטלנק בביצועים - השאלה שלי היא כמה הם משמעותיים. אני הדיוט מוחלט כאשר זה מגיע לגיימינג לכן ארצה לדעת כמה (באומדן) ביצועים "אפסיד" על ציוות של המעבד הנ"ל עם GTX 1080 ועם GTX 1080Ti על משחקים מודרניים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה MSI RX600XT-TD128 PCIe ATi Radeon X600XT 256-bit 128MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_128_1587&products_id=6903 האם הוא עדיף על זה: Gigabyte ATi Radeon X600PRO 128-bit 128MB Bulk http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1395&products_id=7115 הם בערך באותו מחיר. ועוד שאלה: מה עדיף - X600 PRO או 6200?? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הכרטיס מסך שברשותי הוא זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8987 והנה שאר המפרט: [TABLE=width: 487] [TR] [TD]מעבד [/TD] [TD]intel I5 3470 3.2GHZ 6MB [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם [/TD] [TD]GA-B75-D3V crossfire-x dvi vga SATA 3 USB 3 -CHIPSET B75 [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון [/TD] [TD]kingston 2x4GB Hyper X GENESIS [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]קירור למעבד [/TD] [TD]arctic cooling freezer 7 pro rev 2 [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]דיסק קשיח SSD 60GB [/TD] [TD]OCZ -VTX3-25SAT3-60GB …
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי יד2 ממישהו בפורום, שכב בצד איזה חודשיים ועבד איזה שבוע בסדר גמור. פתאום המסך משחיר לעשירית שניה או שמופיעים קווים אופקיים לחצי שניה מדי כמה זמן. דרייברים אחרונים עודכנו. FurMark v1.9.2 רץ נפלא ממה שנראה לי כבר 10 דקות, טמפרטורה יציבה על 82 מעלות. ציון 1664 עם 27FPS מה עושים? מה לבדוק? אין OC כלל...
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, מי מבין הכרטיסי מסך הבאים הוא המישתלם ביותר מבחינת ביצועים למחיר. ואיך הוא יסחוב משחקים חדשים שיצאו לשוק? thanks
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב לקחת את ה 4870 רק מתלבט של איזה חברה, של PALIT או של POWERCOLOR מה לדעתכם עדיף? קראתי ביקורות טובות על הPOWERCOLOR למרות שבפורומים ראיתי הרבה אנשים שהמליצו על ה PALIT או שאולי לקחת כרטיס אחר? אני כעיקרון קונה את המחשב אצל SKYPC אבל אם יהיה כדאי אני אקנה בחנות אחרת את הכרטיס מסך
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה כרטיס נחשב לחזק יותר מבין שניהם? ???
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין לי תמיכה בזה, ואני מעוניין לדעת עד כמה אני מפסיד.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי, כבר הומלץ לי פה על איזה כרטיס מסך ללכת, TI4200 ואני עדיין יכול, אבל עניין ה- DX9 קורץ לי מאוד וגורם לי לפזול לכיוון ה- 5600. איך הביצועים שלו יחסית ל-TI? בכללי הוא שווה? או שיש אפשרות אחרת, לחסוך ולשחק עם ה- FX5200 במשך חצי שנה- שנה ואז כשיהיה יותר כסף לקנות משהו חדש ויותר רציני. אני ממש אובד עצות. :-\
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 350 שח בעיקר למטרות גלישה באינטרנט. המליצו לי על gf4 mx 440 בטענה שאין ATI במחיר כזה שמתחרה לכרטיס הזה. מה שכן שראיתי ב ZAP כרטיסים מבוססי ATI בזול אני ממש לא מבין איך הולך כל העיניין עם הדגמים ב כרטיסים מבוססי ATI אז אם מישהו מוכן להסביר אני אשמח כמו כן אשמח להמלצות על כרטיס טוב.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צהריים טובים! לאחרונה אני חווה נפילות FPS רציניות על הגדרות בינוניות ונמוכות במשחקים כגון: WATCHDOG, ARMA 3, ו-Assassin`s Creed 4:Black Flag. במשחק Assassin`s Creed הנפילות קצת פחות רציניות אבל הוא נשאר סביב ה-35FPS על בינוני. ב-ARMA 3 המצב קטסטרופה, ב-WATCHDOG מדי פעם הוא רץ לי על בינוני ב-40 והרבה פעמים הוא נופל לי ל-17 (בעיקר עם המשטרה) - מה שעוד יותר מוזר זה שאפילו כשאני מוריד למינימום, המצב נשאר אותו דבר (כך קרה עם ARMA3!). לא מסתדר לי בראש שכרטיס שעולה פאקינג 1500 ש"ח מתקשה מאוד להריץ משחקים כאלה, ולכן אני חושב שהבעיה היא לא בכרטיס. ראיתי שמישהו פתח אשכול עם בעיה דומה עם כרטיס R9 290, ניסיתי את מה שהציעו שם (ניקוי דיסק, עדכון דרייברים) אבל זה לא עוזר בהרבה. המפר…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-