כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום רב פורום hwzone בעוד פחות מחודש אני רוצה לקנות מחשב חדש, איך אני תוהה לגבי כרטיס מסך. אני צריך אחד חזק למשחקים וטוב, וכרגע ה-gto2 הוא רעיון מצוין מכיוון שהוא מחיר טוב ופתיחת הצינורות שלו משפרת אותו בהמון וגם אוברקלוק הוא אפשרות מאוד טובה, אבל רק לקיי אס פי (ksp) ולנעה מחשבים יש את הכרטיס במלאי. והשאלה האמיתית שלי אם בכלל כדאי לקנות את הכרטיס? או בקרוב יגיע משהו שיגרום לכרטיס להיות חסר ערך קנייה? בתודה מראש!.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
http://www.megagames.com/news/html/hardware/x1800xtbeatssliwith27800gtxs.shtml
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסל גיפורס 6600LE של גיגהביט ומאז שהתקנתי תדריברים החדשים זה התחיל לעשות אחרי שעה (בסימס 2) ובמשחק רגיל עם גרפיקה סבירה 2-3 שעות ארטיפקטים וברמות גבהות חשבתי שזה מהתחממות אבל זה לא נירה לי כי פעם אחת שזה עשה לי אני השארתי את המחשב דלוק חצי שעה ולא נגעתי בו (לא היא על משחק ) המסך מחובה ולא עזר וכל פעם שזה קורה אני חייב לעשות ריסט ואז זה מסתדר בדריברים הקודמים זה לא היא עושה ככה מה הבעיה פה?
-
- 37 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב HTPC חשבתי על הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6912&perur=2&t=8&c=191 (כמובן בהנחה שהBLACK FRIDAY יהיה אטרקטיבי) הדגש הוא על יציאת HDMI ותמיכה טובה בCUDA. הכרטיס יחובר לפנטיום 4 עם COREAVC כך שעיקר העומס מתוכנן ליפול על הכרטיס. הרעש פחות חשוב לי. יש כרטיסים עדיפים באיזור המחירים הזה (שוב, BLACK FRIDAY)?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שווה להשקיע כסף בקניה של 660TI ? זה באזור של 1600 שקל מהסתכלות בגראפים נראה שהוא כבר בדרך למטה ויש הרבה דגמים מעליו השאלה אם שווה קניה כרגע או שיש משהו באופק של חצי שנה הקרובה שאולי כדאי להמתין למשל איזה ליבה חדשה שכרגע בפיתוח שאני לא יודע עליה יש משהו בקנה הידוע אחרי סדרת 600?
-
אני משנה ייעוד למחשב קיים, ומעוניין להוסיף לו כרטיס מסך לשני מסכים בחיבור DVI. המסכים הם Dell 2209wa (כרגע קיים אחד, ייקנה אחד נוסף כדי להתאים לו). השימוש של המחשב הוא בעיקר משרדי; אני רואה גם טלוויזיה ב-HD (כרגע 720P, אני משער שאפשר לעלות עוד בשימוש בשני המסכים יחד). אני לא משתמש במחשב למשחקים בכלל. המטרה היא לבנות מחשב די שקט, ובהתאמה קניתי לאחרונה מארז Antec P182. אני מעוניין שכרטיס המסך יעמוד בתנאים האלה - הבנתי שכנראה צריך כרטיס בעל קירור פאסיבי? יש ללוח האם כרטיס מובנה (Intel GMA 3100) [עריכה - זה לא משנה בעצם כי אין לו חיבור DVI, רק RGB] התקציב בכותרת סתם מציין את העובדה שאין לי מגבלה תקציבית אמיתית ואני לא מכיר בכלל את המחירים בתחום - אבל מכיוון שאין לי צורך במשחק…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה מוזר או נורמלי, שאני בשולחן עבודה, אינטרנט, וסתם שומע שירים .. הכרטיס מסך משחק בין 26 ומגיע ל31, זה תקין ? ומה גורם לו לשחק ככה בין 26-31 ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חובה 2 יציאות למסכים+יציאה לטלויזיה SVIDEO לא למשחקים בכלל רק לתוכנות לעיצוב מה כדאי לקנות???? מפרט: === proccesor: intel core2duo e6750 2.66ghz motherboard: asus p5k-c Memory: 1GbX4 kingston 800Mhz CL5 HD: 320Gb aaks western digital dvdrw :asus 1814BLT (sata) graphic: Msi RX1300Pro TD256E pci-e (old one) chasis: HEC compucase 6A19B+400W lcd monitor: LG1970HR (in the future i will add another lcd monitor) VISTA ULTIMATE 64 BIT
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בונה מפרט מחשב נייח עבור מישהו (אני מדריך שיקומי - עבור מתמודד שאני עובד עימו). יש תקציב רווחה לקנות עבורו מחשב - 2000 ש"ח סה"כ. רק מחשב לא כולל אביזרים נלווים. יש לו משהו - מסך מקלדת ועכבר ישנים. אבל הבעיה היא המחשב שלא מתפקד כבר ואותו אני רוצה לשדרג. . במפרט שהציעו לנו יש כרטיס מסך שמכונה: VGA card - intel HD graphics 530 אני לא מבין כל כך מה זה - אם זה "כרטיס מסך" או פשוט הדבר שמובנה אוטומטית בלוח אם. בכל מקרה התרשמות שלי שהיום גם מי שסתם משתמש במחשב הכי פשוט - למשל יוטיוב או משחקים פשוטים יחסית (נניח farmville) יכול להרגיש האטה משמעותית של קצת המחשב כשאין כרטיס מסך אלא רק ברירת המחדל של מעבד ולוח אם. ואני רוצה בעצם לשאול האם אני צוד…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שהתקלקלה הטלוויזית סוני 29" בסלון הגיע הזמן לקנות אחת חדשה. הבעיה היא שאני לא יודע איזה טלוויזיה כדאי לקנות: LCD - יקר מאוד, מקרן אחורי רואים חרא, ועל פלסמה שמעתי שאחרי 8 שנים של עבודה היא שובקת חיים וטלוויזיה רגילה בקושי עוברת את ה34 אינץ'. על איזה סוג טלוויזיה אתם ממליצים בתקציב של בערך 10000 שקל? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שקופיות מודלפות מהמצגת הרשמית של AMD מעניקות לנו את הפרטים המלאים אודות כרטיס המסך החדש שיתחרה ישירות מול ה-GeForce GTX 980 לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%94-radeon-fury-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9e%d7%97%d7%a8-%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%9d-%d7%a0%d7%aa%d7%95%d7%a0/
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי ההכרזה הרשמית התחילו להופיע הביקורות הראשונות: http://www.presence-pc.com/tests/AMD-Radeon-2600-22686/4/ http://www.ocworkbench.com/2007/powercolor/hd2600xt/g1.htm http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/HD_2600_XT/1 בינתיים עוד מוקדם לשפוט וכדאי לחכות לאתרים יותר רציניים בשביל להסיק מסקנות... מה שכן, למי שיש AGP בינתיים לא יוכל להפעיל DirectX10, כי עדיין לא יצא דרייבר שתומך בזה.
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם *אני מבקש לדעת, האם שידרוג כרטיס המסך ישפר משמעותית את האיכות והשטף במשחקים כבדים כמו ה- GTAIV? *האם בכלל ישפר? *והאם זה ממש ממש ממש לא מספיק, וצריך גם לשדרג את המעבד? *מבחינה כספית, אני יכול כרגע לשדרג רק אחד מהם, וכדי להחליט אני זקוק תשובה לשאלה הנדונה - דרך אגב, שמתי לב, שכשאני מנסה לשנות,למשל, במשחק ה- GTAIV, את נתוני המשחק לגבוה יותר, אני מקבל הודעות על ניצול זכרון הכרטיס מסך, ללא התייחסות למעבד כלל. *אשמח, עם תהיינה תגובות, והרבה, לשאלתי זו.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/x265-hevc-encoder,3565.html מצורף מאמר המדבר על דור הקידוד הבא אלינו בקרוב דבר זה חשוב לרוכשי כרטיסי מסך החפצים בכרטיס שיוכל למקסם את יכולות הצפייה שלהם סרטים ,סטרימינג , וידאו אינטרנט להלן תמצית המאמר : 1. תקן H265 הוכרז רשמית ומביא יורש אמיתי לקידוד H264 הוותיק והטוב אלגוריתם קידוד שונה , קצב סביות שונה ( כל זה אמור להוריד בעשרות אחוזים גודל קובץ בלי לפגוע באיכות ,עפ"י המפתחים ). 2. החומרה בכרטיס מסך אמורה להאיץ פענוח של תוכן מבוסס H.265, למזער את עומס העבודה של מעבד, התקנים ניידים, הארכת חיי סוללה , קידוד מבוסס תוכנה באיכות גבוהה עדיין יכול להיות די מפרכת למעבד . 3. חברות גדולות כמו נטפליקס, Hulu, אמזון, YouTube חפצות ב…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי שזה רק למעבד הדבר הזה מה זה בכרטיס מסך?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה חודשים הלך לי הכרטיס מסך (ניצלתי את ההזדמנות להתרחק מהמחשב בכדאי ללמוד קצת ) אז עכשיו בתחילת הקיץ אני מועניין לקנות כרטיס מסך חדש וטוב ( מוכן להשקיע בערך 200-400 ש"ח) אני רוצה להריץ עליו משחקים גדולים כמו כמו Arma II. לוח אם Intel DG33FG ספק כח 300W (אגב אני אשמח לחנויות זולות ואמינות בירושלים, חשבתי ללכת ל Ivory.. או לשמ.מ) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מזה כחודשיים רכשתי כרטיס מסך sapphire radeon hd 4890 1gb. לאחר מספר רב של נסיונות לפעיל את הכרטיס נתקלתי במספר בעיות. חומרה: 1. כרטיס מסך - sapphire radeon hd 4890 1gb. 2. ספק כוח - SEASONIC SS-550HT 550W. 3. לוח אם - GA-EP43-DS3L 4. זכרון – 4GB Kingstone. 5. מסך – 22 אינץ' של Samsung 2233BW Plus. הבעיה: כאשר אני מרכיב את הכרטיס מסך המאוורר שלו עובד ב 100% מעוצמתו. אין תמונה, לא ביוס ולא POST, שלא לדבר על מע' ההפעלה. צעדים שעשיתי לפני שפניתי לכאן: 1. עדכון ביוס לעדכני ביותר (ספטמבר 09). 2. בדיקה במעבדה האם הכרטיס מסך תקין, כולל בדיקה אישית שלי אצל חבר שיש לו את אותו לוח עם אותו צ'יפ-סט רק שהחברה שלו היא ASUS. 3. בדיקה של ספק הכוח בחנות+בדיקה במעבדה מיוחדת שבדקה האם הספק ת…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני לא כל כך מעודכן במה שקורה בשוק הכרטיסים הגראפיים (מלבד העובדה שהמחירים עדיין גבוהים והזמינות נמוכה יחסית) והגיימינג ואודה על עזרתכם. מדובר במחשב שעבר בירושה לילד בן 7 שלאחרונה התחיל לשחק Minecraft. המחשב שימש בעבר לעבודה משרדית ככה שנכון לעכשיו הוא רץ על השבב הגרפי המובנה בלוח שהוא HD4200. ממחקר קצר שעשתי הבנתי ש-Minecraft תלוי יותר במעבד מאשר בשבב הגרפי כל עוד לא נכנסים לכל עניין ה-Shader Modes. המעבד סוחב את המשחק בסדר לעת עתה, רק שהשבב הגרפי המובנה בלוח קצת בעייתי. אין לו דרייברים עדכניים והוא לא מצליח להציג אפילו את שולחן העבודה ברזולוציה של 1080p בלי קריסות תכופות. למחשב מחובר מסך Dell 2515H ברזולוציה של 2560x1440 אבל Min…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שמיועד בעיקר למשחקים, התקציב הוא בין 700-ל-1000 ש"ח. המפרט של המחשב: מעבד:AMD Athlon 64 3000 venice 939 לוח אם:Gigabyte ga-k8nf-9 זיכרון:512MB 400MHZ x 2 ספק כח:Hec compucase 300w
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר ששיחקתי ב-NFS:MW עם כרטיס המסך הנוכחי שלי, התאכזבתי מאוד מהגראפיקה שקיבלתי. התקנתי גם את המשחק החדש Devil May Cry 3 Special Edition, כאן בכלל לא הצלחתי לשחק (פרטים נוספים). החלטתי שאני קונה כרטיס מסך חדש שיתאים למחשב שלי ושיתן לי את הביצועים הכי טובים שאפשר בסביבות ה-1000 ש"ח. הדרישות הבסיסיות שלי הן - תמיכה בכל הטכנולוגיות החדשות (SM3.0 וכל השאר), 256BIT ומינימום 256MB זיכרון, הרצת משחקים חדשים על המקסימום, רצוי שיהיה כרטיס מסך מ-nVidia. תודה, יום טוב.
-
- 33 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות קניתי את הכרטיס EVGA 8800GTS 320MB OC. חשבתי שזה ישפר ולו במעט את הביצועים במשחקים בהם אני משחק. הכרטיס הקודם היה 6600GT 128MB... אני משחק בעיקר BF2142 וBF2. ב2142, 1024/768בהגדרות בינוניות עם AA X2 בשרת עם 64 שחקנים הFPS מגיע ל25!! בדיוק כמו שהיה עם ה6600.. בBF2, רז' 1024/768 הגדרות בינוניות,AA OFF, שרת 50 שחקנים, הFPS יורד ל45 ואף פחות.. ממש כמו שהיה עם ה6600. בשרתים קטנים עם פחות אנשים הFPS יציב וגבוה יותר אבל כך היה גם עם הכרטיס הישן. לא שציפיתי לשיפור רצחני כי בכל זאת המעבד והזכרונות(מפרט בצד) ישנים אבל לאיזה שהוא שיפור הייתי בטוח שאני אגיע. אני משתף אתכם מתוך תקוה שיש מישהו שיש לו איזה רעיון או משהו שישפוך אור.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שקניתי מחשב חדש, ומסך ה PACKARD BELL הישן שלי החליט להתפגר פתאום והשאיר את המחשב הישן שלי בלי מסך החלטתי לקנות בזמן הקרוב מסך חדש (ואת הנוכחי לתת למחשב הישן)... התקציב שלי הוא כ 1500 ש"ח. אני רוצה מסך 19'' . פחות חשוב לי שהוא יהיה שטוח, אבל העיקר שיהיה 19 ושיעבוד ברזולוציות גבוהות... משיטוט קצר בין החניות המוכרות ראיתי שניים שפחות או יותר עונים לצרכים שלי - CTX EX950F וViewSonic E95 . תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים על שני המסכים שהזכרתי, ועל אילו מסכים אתם ממליצים? תודה...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כעיקרון, אני מתלבט בין gtx 960 לבין r9 280x. אבל שוקל לחרוג לכיוון R9 290. אז מבין שלושת הכרטיסים הנ"ל מי הכי משתלם מבחינת רעש ועלות תועלת. המפרט בצד
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך דרייורים לוודוו שלי לוינדוס XP חיפשתי באינטרנט ומצאתי 3 ושלושתם לא היו טובים הכרטיס הוא של חברת 3DFX בבקשה תעזרו לי אני נואש !!!!!!!!! :'( :'( :'( :'(
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-