עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי מסך חדש FHD 1920*1080 ואני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך כי שלי כבר לא משהו במשחקים החדשים, חשבתי על GTX 260 ביגלל המחיר שלו. אשמח לעזרה.. תודה.

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אהלן , אני מעוניין לשדרג את ה.מסך הנוכחי שלי (AMD HD 7770 Series) למשהו חדש יותר ועדכני בגלל שהנוכחי כבר לא מתפקד במשחקים. המחשב שלי כרגע הוא: CPU - I5 4430 Haswell Motherboard - Gigabyte B85M-HD3 ספק כוח - קישור כאן ( https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t35.0-12/14787453_1532578666767435_895459935_o.jpg?oh=3a5c21de0ba55617b9edc568c3b5fdb5&oe=583A7452 ) התקציב שלי הוא בין 120 ל 140$ ואני מעוניין להזמין מחו''ל. עיקר השימוש הוא משחקים בלבד. לא פריק של גרפיקה אבל מעוניין להריץ על MED-HIGH עד כמה שאפשר.. ההתלבטות שלי הייתה לקנות את RX 460 שב 120$ אך הוא מוגבל רק למשתמשי פרמיום באמזון מה שאילץ אותי לבחור בין 2 אלו https://www…

3. Started by euphoria,

בדיוק לפני קניה ואני צריך המלצה, לא מעניין אותי ביצועי משחקים - אך ורק ביצועי ניגון תכני HD, לפי מה שהבנתי - ב9600 פתרו סוף סוף את הבעיה שהייתה מורידה את ה-AERO בזמן ניגון סרט HD וגם הבנתי שיש לו יכולת לקודד בו זמנית לשני מסכים. בנוסף ה-9600 יודע לבצע שינוי בקונטרסט בכל פריים (כלומר, Dynamic) מה שייתן תמונה יותר טובה במסכים עם בעיות ניגודיות כמו LCD. לגבי ה-3870 לא מצאתי נתונים עדיין, משהו יודע מה ייתן איכות תמונה יותר טובה? העניין דחוף אשמח לתשובתכם,

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. כרטיס שוק הביניים הבא מבית NVIDIA יתבסס על ליבת GM206 חדשה וישא תג מחיר עממי יחסית של 200 דולר, כך לפי דיווחים עדכניים שנשמעים ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%96%d7%94-%d7%9b%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%99-geforce-gtx-960-%d7%99%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91-22-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%90%d7%a8/

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום כל מי שזוכר- הרכבתי יחד עם עזרתכם מערכת עריכת וידאו. כ.מסך- קניתי בסוף את הכרטיס של ספייר - X800GTO2 , ופתחו לי אותו והמהירו אותו,כולל אחריות! המחיר- 1480 שקל. הכרטיס לא עובד כמו שציפיתי ממנו... עובד טוב אך ציפיתי ליותר. מה דעתכם על הכרטיסים האלה: ATI Radeon X800XL 256MB Asus ATI Radeon X800GTO 256MB Asus ATI Radeon X800XL 512MB Gigabyte כולם סביב אותו מחיר. כמובן אני מעדיף אסוס, אבל לא מצאתי מה ההבדלים בין 2 האסוסים,גם באתר שלהם לא מצאתי מידע אודות פרטים ליבה/זיכרון. מה דעתכם? להחליף ? תודה

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ravid,

אז כמה עולה הזמנה בחנות של "כסף" לא מעניינים אותי האחרים!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. מעניין ופותח עוד זוית נוספת על התחום, שלא תמיד אנו ערים לה: כמו מדוע עד עתה נוידיאה עדיין מייצרת את המאיצים הגראפיים שלה בליטוגרפיה מיושנת יחסית של 12nm בעוד ש- AMD כבר שנה רוכבת על 7nm. מדובר במצב כזה בו AMD (ועוד כמה חברות בתעשיית השבבים כמו אפל למשל), קנו את כל הקצאת היצור הזמינה ב- 7nm אצל TSMC, מצב שהוביל לכך שלא נותרה הקצאה זמינה לנוידיאה בסבב הנוכחי. אז איך נוידיאה מטפלת בסיטואציה ? תחילה היא מחפשת חלופות אצל יצרני שבבים נוספים, כמו למשל אצל סמסונג. וסוגרת מולה חוזה להקצאה על 7nm שככל הנראה שם ייוצר הדור מאיצים הבא שלה - זה שיושק על פי ההדלפות הטריות כבר בחודש מאי הנוכחי. אבל, אחרי שהיא חטפה את המכה הזו, שאין לה הקצא…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם. אני עתיד לקנות מחשב נייח, וקצת מבולבל לגבי איזה כרטיס מסך לקנות. התקציב שלי הוא עד 1,000 ש"ח. חשבתי על כרטיס המסך הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12648 הדרישות שלי הן לשחק במשחקים כמו קרייסיס, סטארקראפט וכו'. האם הכרטיס יעשה את העבודה? האם התקציב בגלל ריאלי? אשמח לכל תשובה לגבי כרטיס המסך, תודה שמוליק

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by taltola,

יש לקרוב משפחה שלי מחשב זהה לשלי חוץ מכרטיס המסך. לו יש את r9 290X ולי יש את gtx 770 בכל מקום שבדקתי הכרטיס שלו הרבה יותר חזק משלי, לדוגמא: http://www.hwcompare.com/16018/geforce-gtx-770-vs-radeon-r9-290x/ אז איך זה יכול להיות שכאשר אנחנו מרצים את gta v עם הגדרות זהות אני מקבל יותר fps ממנו? משהו פה לא מסתדר לי. יכול להיות שזה בגלל שהוא "קרע" את הכרטיס שלו עם כריית ביטקוין? יש קשר? אשמח לכל הסבר שמתקבל על הדעת.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Danniel,

שלום לכולם יש לי מחשב לנובו V520 מעבד i5-7400 זיכרון 2100 של TEAM 8GB וכן נראה לי שמגיע עם המחשב ספק כוח של FSP 180W שזה די עלוב אני לא גיימר רציני איזה כרטיס מסך עדיף אם יש את מגבלת הספק כוח משחקים ישנים

11. Started by Cons,

הבנתי שאין מכ"ס על מוצרי מחשוב אבל יש מע"מ , בוא נגיד ומישהו קנה לי חלק מחשב בחו"ל הוא צריך לשלם מע"מ בכניסה לארץ ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by NIRAN,

זה נכון שהם הכי מומלצים למשחקים וכו? ואיך 2 המסכים האלו מי מבניהם הטוב יותר? יש הבדל בין MAG CRT 19" - 996PF X-Flat series = ש"ח1265 ל MAG CRT 19" - 996PFs- X-Flat series - SILVER = ש"ח1189 שני המסכים מאותה החנות הם נראים לי אותו דגם אך יש הבדלי מחירים למה ומה עדיף?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by AMD-Z,

קניתי מחשב חדש (מפרט בצד) והרצתי 3DMARK . קיבלתי 12076.... AA וAF לא מופעלים, בדיקה רגילה (לא שיניתי כלום). קטליסט 3.2... לפי כל הביקורות, והכרויות עם אנשים בעלי הכרטיס אני אמור לקבל יותר... מישהו יכול לעזור? ???

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום חברים. כרגע יש ברשותי כרטיס מסך GTX 970. בקרוב משדרג ל GTX 1080P. השאלה היא האם ניתן לבצע מערך SLI של שניהם, האם זה טכנית אפשרי ואם כן האם ישנה משהו?

15. אני לא יודע מה לקחת או של ati או power color ??

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by eyalgo,

מה אתם ממליצים? בהחלט לא פוסל גם יד שניה, מה כדאי לחפש? השימוש הוא להריץ גם משחקים, אך באופן בסיסי בלבד- כלומר משחקים ישנים (לפני שנה-שנתיים) ירוצו סביר ומשחקים חדשים רק יעבדו... דרא"ג מה מידת הFPS המינימלי ע"מ שאפשר יהיה לשחק במשחק?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. החומרה שלי: מעבד Xeon X5460 תדר בסיס 3.16GHz. מדובר במעבד מדור Core 2 Quad עם 12MB cache. אם ידרש, יעשה OC - אמור להיות מסוגל להגיע אל 3.8GHz בקלות. אך יהיה צורך לשדרג קירור.לוח Asus P5QD Turbo 8GB RAM מסך ברזולוציית 1080P. ספק כוח ירכש בהתאם לכרטיס מסך שיומלץ. רצוי הגדרות גבוהות לגרפיקה. לא מתוכננים משחקים אחרים פרט ל GTA V. אפשר גם להמליץ על משומש. תקציב עד 1000 שח פלוס-מינוס. אך רצוי לחסוך, במיוחד כאשר רק משחק זה ישוחק, ועם החומרה המיושנת שלי שכנראה תהווה צוואר בקבוק מסוים. תודה חברים

18. Started by lompy,

נתקלתי היום בשני דיווחים מעניינים. 1. ידוע שכרטיסי ה 5600XT שנשלחו לספקים לא מכילים את עדכון ה VBIOS האחרון (שכל הסוקרים קיבלו ושמגביר את הביצועים של הכרטיס בערך ב 15%) עכשיו מסתבר שלא כל הכרטיסים יקבלו את עידכון ה VBIOS וגם ישנם כמה גירסאות של ה VBIOS. בגדול כרטיסים שהם לא OC מהמפעל לא יקבלו את העידכון. כרטיסים שהם כן OC מהמפעל יקבלו את העידכון . ישנם כרטיסים שיקבלו את העידכון המלא אבל ישנם כרטיסים עם זיכרונות שלא עברו ולידציה לקצב העברה של 14GBPS אלא רק של 12GBPS ולכן ה VBIOS המעודכן שלהם לא יכיל עידכון של מהירות הזיכרונות אלא רק של מהירות ה GPU. 2. כרטיסי ה 2060 KO של EVGA עם המחיר המקוצץ של 300$ מכילים ליבה ש…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by scylla,

שלום אני הייתי היום בPCH ברמת גן והזמנתי את המפרט הבא: 2.8C 800mhz fsb abit ai7 2x samsung 256 mb ddr 3200 hercules 9800se aiw compucase hec ci-6a19 ומחר אני הולך לקנות מייקרוסופט אינטלאיי אקספלורר ורז'ן 3... אבל זה לא חשוב אבל ה9800SE הוא מאוד בעייתי! הם בשום פנים ואופן לא בודקים אותו והם אומרים שגם אין שום דרך לבדוק אותו. גם כרטיס פגום יציג 5800-5900 ב3DMARK2003 ויהיה עם המון באגים במשחקים. זה על המזל! יכול להיות כרטיס פגום לגמרי, כרטיס סביר שניתן לשחק אבל עם הפרעות, כרטיס עם הפרעות מינימליות וכרטיס מושלם בלי פגע! הם אומרים שגם בשבוע שלם אי אפשר לעשות בדיקה מספיק מקיפה למוצר. ועובדה שאחד קיבל והחזיר איזה 3 פעמים וזה לא עבד לו והוא שילם משלוח כל פעם ועדיין התאכזב כל פעם …

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. דרייבר הסטודיו הרשמי, מספק בין השאר גם תמיכה לאפליקציות מקצועיות על כרטיסים גרפיים רגילים- וזאת בצבע 10 ביט!! https://www.guru3d.com/news-story/download-nvidia-studio-driver-431-70-whql.html @napoleon45

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by TM101,

יש לי כרטיס מסך RADEON X600 PRO ושאני מפעיל משחקים מופיעים קווים על המסך והמחשב נתקע או שהמסך מתכבה וצריך לעשות ריסט וושניסיתי לעשות בדיקת D3MARK דרך ATI TOOL גם אחרי שנייה המחשב נתקע והופיעו קווים צבעוניים על המסך ולפעמים קורה שמופיעים קווים גם אם אני לא מפעיל משחק והמחשב לא מתאמץ ניסיתי לבדוק מה הטמפרטורה בEVEREST ובתוכנות אחרות אבל זה לא מראה לי באיזה תוכנה אני יכול להשתמש כדי לראות את הטמפרטורה? זה יכול להיות גם משהו אחר חוץ מהתחממות של הכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by GlolG,

שלום לכולם השבוע המסך מחשב שלי התחיל לרצד בזמן פתיחת חלונות לבנים בעיקר (דוגמת IE וכו') ישנם קווים רוחביים על גבי המסך שמרצדים, ישנם תוצוגות מסויימות אשר אין בהם את הריצוד למשל - שולחן העבודה. קורה גם בזמן עליית המחשב (לפני עליית מערכת ההפעלה). כ.מסך GEFORCE FX 5200 צג -LG FLATRONeZ T710BH ניסיתי לסדר זאת על ידי: 1) שינוי רזולוציה/קצב רענון 2) הוצאת הכרטיס מסך והחזרתו 3) הסרת הדרייברים של הכרטיס והתקנת דרייברים חדשים תואמים לכרטיס של NVIDIA 4) הרחקת מכשירים טלפונים ניידים שנאים וכו' האם תופעה זו ניתנת לפתרון או שמא עלי לקנות כ.מסך חדש ?? תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, לפני כמה לפני יומיים את הכרטיס 6850 (עם המערכת E8400 \ Corsair 450VX), הבנתי שהספק שלי יצליח להתמודד עם הכרטיס הזה ולכן לקחתי סיכון. עכשיו קיבלתי אותו והתקנתי, הרצתי כמה משחקים ובנתיים הוא עובד מעולה, אבל יש בעיה אחת, כשאני נכנס למשחק, מתחילים קולות חורקים כאלה מוזרים בסאונד וחשוב לציין שזה לצד הסאונד הרגיל של המשחק. זה קורה כאשר אני משחק או מזיז את העכבר, במידה והמסך נשאר מקובע ולא זז לא שומעים אותם, אבל אפילו בתפריט הראשי שומעים אותם. זה קורה לי בכמה משחקים.. חשוב לציין עוד פרט קטן שכרגע אני שומע מהמסך ( ) זמנית, ככה שאם אני מוציא את הכבל האודיו מהמסך, הרעשים פוחתים, אבל כאשר מתקרבים לכרטיס, שומעים אותם בחלש. בATITOOL זה ממשיך לעשות את הרעשים.. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Satlan,

מה תיהיה התשובה, האם היא תיהיה עדיפה, והאם שווה לחכות או כבר לקנות את ה-7800GTX ?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by rbaron,

היי, אני פשוט לא מבין את זה הכרטיס הזה כבר די ישן ופתאום מעלים את המחיר שלו (לפחות ב 2 חנויות) ב כ-200 ש"ח, יש למשהו מושג למה? http://www.skypc.co.il/sg_product~R489OC1GD~8~0.htm הוא עולה עכשיו כמו ה GTX460 http://www.skypc.co.il/sg_product~GWGTX460PCX768~8~0.htm

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים