עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by toxigun,

שלום לכם חברי וחברותי לפורום. החל מיום שבת, 12.10.2002 RnGKay נכנס לתפקיד אחראי הפורום. אני עוזב את התפקיד לטובת לימודים אקדמיים (מדעי המחשב, תואר ראשון). החל מיום זה, את כל התלונות, הבקשות והביקורת החיובית והשלילית יש להפנות אליו. אמשיך לבקר כאן בפורומים ולהתדיין עמכם בזמני הפנוי (אם יהיה לי זמן פנוי). שיהיה לכם דיום פורה ונעים. שלכם, אלכס, אחראי פורום גרפיקה ותלת ממד לשעבר.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by premier,

בזמן האחרון אני רואה בהרבה חנויות את השם של החברה הזאת . מה זאת החברה הזאת ? ולמה מחירי כ.המסך שלה נמוכים יותר ? ( הם מייצרים רדאונים).

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by lamborghini,

בגלל הדיון פה שראיתי שזה משפר את האיכות גם ל nvidia אז החלטתי להתקין .. בהתקנה בחרתי ב שיפור איכות התמונה ולא בשיפור ביצועים ... אז הרתי aquamark ותראו את התוצאות ליפני ואחרי.. ליפני AquaMark Score: 9212 (CPU: 5313, GFX: 1008) שזה נורמאלי למפרט שלי .. אחרי AquaMark Score: 8872 (CPU: 8956, GFX: 933) מה זה התוצאה הזאת ל cpu ???? ואיך זה שב cpu יוצא לי יותר גבוה מבכללי ????

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום חברים. קיבלתי מערכת דיי ישנה ואני מיעד אותה לעבודה משרדית וצפייה בסרטים בלבד. לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L מעבד: Dual-core E5200 2.5Ghz שהמהרתי אותו ל 3.18Ghz זיכרון: 4GB 800Mhz - מומהרים ל 1020Mhz מע' הפעלה: Win7 Ultimata 64bit אני רוצה לראות במערכת הזאת סרטי Full HD אך כרגע יש לי רק כרטיס מסך אינטגרלי של אינטל (G33/G31) בכוונתי לרכוש כרטיס מסך טוב שיריץ סרטים כאלה חלק לחלוטין, אך שלא יהיה יקר. הסלוט שיש לי על הלוח הוא PCIEx16 מגרסה 1 (לא 2 ולא 2.1) 1. כמה זיכרון הכרטיס צריך? ג'יגה? 2 ג'יגה? או מספיק אפילו 512MB? 2. רוחב פס, (Memory Interface) האם לחפש 128Bit או שמספיק 64Bit? בינתים בחיפוש מצאתי את אלו: Gigabyte nVIDIA GeForce 210G 512MB PCIe GV-N210OC-512I - במח…

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by chen_86,

מישהו יכול לתת לי פרטים על הכרטיס?? איפה אפשר לקנות ? האם מומלץ? אני קונה מחשב חדש והייתי מעוניין לקנות כרטיס מסך שייתמוך בטלוויזיה החדשה שלי hitachi 32ld9000 בצורה הטובה ביותר, רציתי לשאול אם עדיף לחבר את הטלוויזיה דרך חיבור hdmi לכרטיס מסך או שזה לא משנה (גם טוב dvi) ? בנוסף הומלץ לי על דגמים SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB DDR3 128 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL ¤669 GIGABYTE GEFORCE 7600GS 256MB HDMI+HDCP PCI-E Sapphire Radeon x1950Pro 256MB HDMI PCI-e מה אתם אומרים? מה ההבדלים? עם מה אני יקבל את הביצועים הטובים ביותר ?? תודה לכל עוזר אני כבר ממש נואש. בתודה מראש,

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. זה יותר למחשב של אחי ונשמע מאוד מעניין גם מבחינת מחיר וגם מבחינת מה שמקבלים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6018 יש לו לוח תומך CF זה נשמע לי מאוד משתלם רק ספק יש לו 350W וזה בטח לא יספיק?:\ אשמח לשמוע המלצתכם אגב יש גם מבצע אצלם על 1950XTX בודד ב2600 שקל זה גם מחיר חבלז..את שלי קניתי ב3000:\

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by MisterL,

....

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by yezer,

מה אתם חושבים על הכרטיס הנ"ל? (הוא בדיוק בתקציב שלי) הכרטיס הנוכחי שלי הוא 6200TC 256MB 64BIT מה אתם אומרים...? שווה להחליף?

• 15 תגובות
    • 905 צפיות
  9. Started by Albetron,

אני מחזיק ברכיבים הללו, ובהשוואה לבנצ'מארקים אני מקבל תוצאות הרבה יותר נמוכות..זה בגלל המעבד?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by fffSSS,

יש לי R9800P 256BIT קיבלתי ציון של 5559 ב MARK03 אני משחק Enemy Territory ועשיתי שיהיה MXFPS 60 כי אמרו לי שעם אני יעשה יותר הכרטיס ימות יותר מהיר.. לפעמים המשחק נתקה לשניה והיום שיחקתי איזה 2 דקות המשחק רץ על 20-40 FPS יש לי A64 3000+R9800P רציתי שהמשחק ירוץ חלק עם המחשב הזה סתם כקניתי מחשב בהרבה כסף :'( :'( :'( :'( עידכנתי דריברים +DIRX9.0C מה עוד צריך לעשות? התוכנה אי בודקת רק את הבצועים של הכרטיס מסך? יש תוכנה שבודקת את כול הבצועים של כול המחשב? סגרתי את MSCONFIG את כול התכניות וכולם לא עוזר מה עושים?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Split,

שלום אני צריך לקנות כרטיס מסך למחשב 800Mhz עם 256Mb זיכרון, עד עכשיו היה עליו כרטיס ישן מאוד של Nvidia מהסדרה של Gefroce 256, אבל הוא נדפק לחלוטין והתחיל לעשות קווים מוזרים על המסך. לא משהו מאוד יקר, 500 שקל פלוס מינוס. אני לא ממש מבין בזה, וחבר הפנה אותי לכאן ואמר שיש פה אנשים שיוכלו לעזור אז בבקשה תודה רבה, split.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by RayZ,

אני לא אוכל ממש להסביר במילים, רק תוכלו לראות בתמונה למה אני מתכוון ובדיוק. זה אמור ליהיות ככה? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Orillion,

היי אני קונה מחשב חדש בקרוב, ואני מתלבט האם לשים בו מערך SLI של 2 כרטיסי 9600GT או 8800GT אחד. המחיר כמעט זהה, השאלה עם מה אני אקבל ביצועים טובים יותר. למישהו יש מושג?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. חיברתי את המחשב לטלוויזיה עם החיבור הזה http://img329.imageshack.us/img329/2987/a15pindsubdviadapteravivs9.jpg ורואים שחור לבן אולי צריך לכוון משהו ב-NVIDIA display http://img223.imageshack.us/img223/489/7y8uzx8.jpg או ב-TVTOOL http://img223.imageshack.us/img223/140/tvtoolqt9.jpg

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום,(סלחו לי מראש על הכותרת לא ידעתי איך לנסח) יש לי התלבטות עצומה אני קונה מחשב דיי יקר ועד עכשיו במפרט שלי היה כרטיס מסך של eVGA eVGA 7800gt 445 mhz core speed / 1070 memory clock / 20 pipeline וראיתי שיש כרטיס מסך של evga של 6800gs שאם אני קונה אותו זה יוריד לי 740 שקל מהמחיר שאני אוכל לקנות מעבד דרגה אחת ממה שיש לי (3 גיגה הרץ ל 3.2) ואני אוכל לקנות מקלדת של LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE וגם נגן dvd אולי (sony dvd 16x48) וגם אני אוכל לקנות דיסק קשיח במקום WD 160 gb sata II 8 mb לקנות WD 250GB SATA II 16 MB השאלה היא מה עדיף לשדרג כרטיס מסך ל 7800gt או להסתפק במשהו פחות טוב ולהנות מעוד שדרוגים נוספים. בתודה עידו

• 15 תגובות
    • 869 צפיות
  16. בקיצר , אני צריך כרטיס מסך חדש עד 860 שקל , בדיוק . אז כולנו יודעים שהכי מתאים בתקציב הזה הוא הטי 4200 החביב והנחמד . אז חשבתי לעצמי , לידטק , למה לא ? אבל בכל זאת בדקתי את שאר הטי 4200 מכל מיני חברות אחרות לכל מקרה שאני אח"כ לא אכעס על עצמי אם יהיה משהו יותר משתלם מלידטק . והתוצאות ? יש כמה כרטיסים שנראים עם קירור לא פחות טוב מזה של הלידטק ...(וזה חשוב , כי אני הולך לעשות OC עצבני) . בקיצר , הנה לכם : מתמודד מספר 1 : Sparkle Geforce 4 TI4200-8X Platinium 128MB DDR VIVO DVI Retail Video Card בא עם VIVO כפי שאתם רואים וקירור עצבני ביותר (אחד המתמודדים היותר רציניים) . 866 ש"ח . מתמודד מספר שתיים : Triplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB AGP8X DDR TV-Out Retail Video Ca…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by DarkSight,

אני חושב לקחת את ה 4870 רק מתלבט של איזה חברה, של PALIT או של POWERCOLOR מה לדעתכם עדיף? קראתי ביקורות טובות על הPOWERCOLOR למרות שבפורומים ראיתי הרבה אנשים שהמליצו על ה PALIT או שאולי לקחת כרטיס אחר? אני כעיקרון קונה את המחשב אצל SKYPC אבל אם יהיה כדאי אני אקנה בחנות אחרת את הכרטיס מסך

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. כרגע התקנתי מערך של שני כרטיסי 9800GX2 ,עשיתי בדיקה ראשונה ב DMARK06 ותוצאה של 13000 לעומת זאת עם כרטיס אחד הוא הוציא לי כמעט 15000 , מצחיק לא רק שזה לא מוסיף זה מוריד המערך הזה! למישהו יש רעיון או הסבר.(ודרך אגב את הכרטיסים החליפו לי ללא תוספת מ 8800GTX כי אחד התקלקל)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by fire1ce,

היי אנשים. אני כבר חודש קורא את המאמרים והנושאים פה בפורום ולאחר סינון התיצבתי על 2 כרטיסים אלו 9600GSO או HD4670. אחד הפרמטרים החשובים לי הוא שקט מהכרטיס. כמובן גם הביצועים. מה אתם ממליצים? אגב ישמח להמלצות איזה חברה של הכטריס לקנות ומאיפה. תודה fire1ce

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  20. http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1485 וצריכת חשמל תהיה גבוהה? והג'יגה כזה נחוץ או שאני יכול לרדת לחצי? אה דרך אגב זה גירסאת אוברקלוק.. שונה מהרגיל בהרבה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. 7600GS Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E הוא: Point of View Geforce 8500 GT

• 15 תגובות
    • 935 צפיות
  22. הgtx260 של החברה הזאת : http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=207&Itemid=305 או הhd4870 של החברה הזאת: http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=245 איזה מהם חזק יותר למשחקים מפרט e8400 2 gb p43

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by yoyo12,

שלום לכולם. אני חושב לקנות לבית טלויזיה 32אינץ LCD של PHILIPS. האם אפשר להשתמש במסכי טלויזית LCD כמחשב לכל דבר, כולל גלישה באינטרנט והדפסת מסמכים. ברור שטכנית אפשר לחבר את הטלויזיה למחשב, השאלה האם זה נוח לעבוד איתה כמסך קבוע כולל גלישה הדפסה ומשחקים, ולא רק וידאו. תודה על כל תגובה, בייחוד של אנשים שמדברים מנסיון....

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

ייתכן בגלל שהייתי רגיל ל60HZ? אני עובד עליו כמה שעות בלבד.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by adam-pc,

אז ככה..... : אני מיטלבט נורא מחרי רדאון 9500 פרו הוא 1500 בסביבות ומחיר רדאון 9700 הוא 1800 בסביבות (בקשר למחירים הם פלוס מנוס) אני מיטלבט איזה לקנות האם להשקיע עוד 300 שקל ואני באמת יהיה מרוצה יותר אם הרדאון 9700 או ש ה9500 פרו הוא מספק בהחלט ואפשר לשמור תכסף בהשקעות נוספות בעתיד... :s05: תנו עצות והצעות :hideing_behind_computer: בתודה מראש adam-pc

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.