עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by meitar9,

-תקציב: 1000ש"ח ~ -הכרטיס מיועד לממשק: PCI-E -מעבד. ntel core 2 quad q9550 -זיכרון: 8GB RAM -מסך: LG w2353V - 1920 x 1080 -ספק. Antec VP550P -שימושים. גיימינג בהתחלה התעניינתי ב- 660TI אך הלוח אם שלי לא תומך ב PCI-E 3.0 אז ירדתי סדרה כדי שיתאים ל PCI-E 2.0 ל- 560TI ומצאתי את זה: http://www.tms.co.il/product/10579 אשמח לחוות דעת על הכרטיס או הצעה לכרטיס אחר. תודה רבה. (:

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום רב, יש לי ספק 550W שמחזיק כרגע GTX280 אני מעוניין לקנות את הכרטיס הבא: "Asus gtx670-dcmoc-2gd5 2gb mini small form factor" האם הספק מספיק בשבילו? מצ"ב פרטים של הספק:

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. כבר תכננתי לקנות מחשב בנובמבר לקראת BF4,אבל לקראת היציאה של סדרת R9,החלטתי לחכות,בהתחלה חשבתי ללכת על ה280X אבל שיניתי את דעתי והחלטתי ללכת על 290,עברו חודשיים מנובמבר,רק עכשיו התחילו לצוץ כל אופציות הקירור של החברות,אבל בגלל הביטקוין,המחירים גם עלו,בנוסף mantle עדיין לא יצא(כמו שהבטיחו שהוא יצא בדצמבר). הדילמה היא כזאת,לחכות עוד שבוע שבועיים עד שה290 לא רפרנס יהיה זמין ברוב החנויות בארץ ולקנות אותו,או פשוט ללכת על GTX 770 4G שעכשיו נמכר במחיר אטרקטיבי? בכמה נופל ה770 בBF4 מה290? הדרייברים של AMD עדיין חרא? כמה mantle אמור לעלות את הביצועים? מישהו יודע אם הגרסאות החדשות של ה290 באים אם BF4?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by oran87,

יש לי התלבטות קשה בין שתי אלה ואל תגידו לי לקנות g4ti כי אין לי תקציב יש לי 650 שקל נטו... עכשיו אני מתכוון לקנות את אחד משתי אלה עד שאני יקנה מחשב חדש תעזרו לי לבחור במיוחד כאלה שיש להם את אחד משתי הכרטיסים האלה שיתנו לי את חוות דעתם עליו:איכות, רזולוציות,פריימים,הכל הכל... אני ממש ממש יודה לכם תודה רבה רבה הכרטיסים הם: 1)Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB 2)Gainword Gforce 3 ti 200 card expert +tv out... ולשתיהם יש עוד כמה פיצ'רים בקיצר מכירים אותם .?? תנו חוות דעתכם... תודה אחים שלי..!!!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יש לי מערכת E4300 על 3.06 ג'יגה כרגע. 2 ג'יגה זיכרון. לוח אם DS3 P965 עכשיו אני לא סגור כל כך על הכרטיס מסך שהזמנתי... לכמה זמן הוא יחזיק לי במשחקים על הגדרות גבוהות סבירות... אני משחק בGHOST RECON SUPREME COMMANDER ועוד כמה משחקים... יש לי כרגע 7600GS האם אני אראה שיפור בצורה גבוהה בכרטיס החדש?? בבקשה תענו בהקדם שאני עוד יוכל לבטל אם צריך... תודה לכולםםםם

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by DontTouch,

אני יודע שיש לי כרטיס מסך של NVIDIA אבל אני לא יודע איזה גירסא.... קיצר הורדתי את מה שזכרתי שהורדתי לפני שנה כשאז גם פירמתטי את המחשב... קיצר אם אני טועה ומוריד אחד לא נכון מה יכול ליקרות למחשב שלי.. בתודה, בן

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by avishai1b,

שלוםם לכולםם אני ניתי בנועה מפרט עם x1950pro256MB ב1350 שקל. ועכשיו הם אומרים שATI דחתה את הכרטיס והוא יצא רק ב 15/10 מה כדאי לי לעשות? יש כרטיס ברמה שלו אולי..? ואם זה בטוח נכון.?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by 1,

מדובר במסך חדש 17 אינץ' CRT, אין לי מושג כיצד לנקות, ניסיתי עם מים וחתיכת נייר שעוטפים איתו סנדויצ'ים כמו במסך הקודם, אבל הפעם זה רק ליכלך יותר. מה ההמלצות לניקוי?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by zamir21,

שלום לכולם הכרטיס מסך שיש לי כרגע זה: SAPPHIRE R9 280X Dual-X כאשר אני משחק משחקים כבדים הכרטיס מתחממם ועושה רעשים. חשבתי אולי זה בגלל הקירור של הכרטיס מסך. האם כדי להתקין קירור נוזלי מותאם לכרטיס מסך? האם זה יקר? אולי עדיף למכור את הכרטיס ולהביא אחד אחד יותר שקט ואולי יותר מתקדם? אם כן איזה קירור מתאים לו ? והאם זה קשה להרקיב אותו?. בכל מקרה אשמח לתושבות, תודה מראש. זה מפרט המחשב שלי: עבד intel core i5 2320 3.00GHz כרטיס זכרון:4GB RAM X2 כרטיס מסך : SAPPHIRE R9 280X Dual-X ספק כוח: 550W XFX כונן דיסקים : DVD כונן קשיח 931 GB SSD 125 SANDISK מארז : Corsair Carbide Air 240 High Airflow MicroATX

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אחלה ביקורת למרות שאין לי זמן לקרוא את כולה אבל רואים שהיא ממש מקצועית כל הכבוד לדן איידלמן

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Dvich,

בנצ'מרקים ראשונים לG70 (הלא הוא הGeForce 7800) ולא רישמיים נחשפו בXtremeSystems.org, במהירויות סטוק של 430/1200 ביחד עם מעבד FX-57 בOC ל3GHZ הכרטיס השיג 7800 נקודות ב3D Mark 05, בSLI במהירויות סטוק ביחד עם אותו מעבד באותו OC הכרטיסים השיגו 13000 נקודות, בOC של 500/1300 הכרטיס השיג 9000 נקודות, יכול להיות שמהירויות אלו יהיו המהירויות של דגם הUltra. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=913352#

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם אני עומד לקנות המסך הזה LG 17" LCD Monitor L1720P הנה קישור לחנות עם פרטים על המסך לפרטים יש ללחוץ כאן עם זמו תגובה מהיר במיוחד! אשמח לראות המון תגובות תודה מראש :-*

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by tzolerguy,

http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={A275073B-5ACF-482A-A103-6223459A9E43}&details_type=1&itemid={17C3762C-47A5-4F65-AD92-BD46AACD6BB4} זול בהרבה מכל מקום אחר מישהו מכיר את החנות ?? או יכול להבין למה המחיר כל כך שונה מכל חנות אחרת??

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by milgy,

שלום, הגיע הזמן וברצוני לשדרג את המחשב, לגבי כל החלקים לוח אם, מעבד, זכרונות וכו' אני יודע מה אני רוצה אבל לגבי כרטיס מסך, אני עדיין מתלבט, אני מעוניין להשקיע עד 1200 שח על כרטיס מסך PCI-EX ולא יודע במה לבחור ATI/NVIDIA איזה דגם, וכו'. אשמח אם מישהו ימליץ לי על כרטיס באיכות הגבוהה ביותר בטווח המחירים הנ"ל תודה מראש שי icq 175783301

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by israelnba,

חיברתי את הכרטיס ללוח אם ודגש על רק על הלוח אם השאלה שלי האם יש עוד איזה חיבור לחבר?? צריך לחבר גם לספק איכשהו?? כי למשל בגיפורס 2 הקודם שלי המאוורר היה מחובר גם לחשמל אודה לקבל תשובות ענייניות מאנשים שמכירים את הכרטיס... תודה רבה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by udi2181,

אני מתכוון לרכוש השבוע כרטיס מסך שתומך ב-FLEX חיבור של מספר מסכים ( ג'יגבייט 970X ) . 1. הכרטיס נמצא במאמץ כלשהו כאשר מחברים לו מספר מסכים ? 3-4 מסכים לכרטיס אחד .

17. שלום לכולם. אני עתיד לקנות מחשב נייח, וקצת מבולבל לגבי איזה כרטיס מסך לקנות. התקציב שלי הוא עד 1,000 ש"ח. חשבתי על כרטיס המסך הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12648 הדרישות שלי הן לשחק במשחקים כמו קרייסיס, סטארקראפט וכו'. האם הכרטיס יעשה את העבודה? האם התקציב בגלל ריאלי? אשמח לכל תשובה לגבי כרטיס המסך, תודה שמוליק

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by yoel12,

שלום לאחרונה גיליתי שיש באפשרותי להפעיל את תוכנית step up של EVGA יש ברשותי את הGTX 980 ACX 2.0 אך מחיר המשלוח לא שפוי כ174 אירו האם יש אפשרות לקבל את המשלוח בבטחה במחיר הגיוני?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by eldar4455,

טוב אז התארגנתי לי על כרטיס מסך חדש Nvidia geforce gtx 770.. ברגע ששמתי אותו ונכנסתי למשחק ESO המשחק פשוט קורס אחרי כמה דק של משחק.. או שנגיד הורדתי BF4 ומדי פעם המשחק פשוט קופא לי (לא מקורי)..אבל המשחק רץ על אולטרה חלק.. בכל אופן לפני שהבאתי את הכרטיס מסך הרצתי עליו בדיקת מאמץ והכל היה תענוג..מישהו אולי יודע להגיד לי מה העניין? והוא מעודכן דרך אגב.. אודה מאוד לעוזרים..=]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני קונה מחשב חדש והייתי מעוניין לדעת מהו כרטיס המסך המשתם ביותר עד כשהתקציב הוא עד 650 ש"ח. אני רוצה שהכרטיס מסך יהיה טוב גם בעתיד . בנוסף אני מחבר טלויזיה של 32 אינטש למחשב (חוץ מסך של 22 אינטש דק). אשמח לקבל הצעות.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. היי 1. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס שבכותרת כשמדברים על משחקים כבדים ועל רזולוציות מקסימאליות?? 2. האם הכרטיס ישב טוב על מסך 22' (T220P סמסונג)??? דרך אגב הכרטיס יהיה במפרט : i7 920 EX58-UD3R A-DATA 3G CM 690 Black Nvidia Edition Corsair 550W תודה. רז.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by dark,

השאלה הכותרת

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by David_Beckham,

מה עדיף התקציב הוא 2000 שקל פחות או יותר אבל אני מתלבט בין שני אלה .. אני גיימר כבד כמובן .. חשבתי גם על להביא את ה8800GTS אבל הוא ירד מהפרק בגלל ששיכנעו אותי שכמובן שאין לו תמיכה , ועכשיו אני מסכים אז אם תעזרו לי אם ההחלטה שלי לגבי שני אלה אני יודה לכם מאוד ...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. הדור החדש לא מגיע למחשב שולחני , גם אין שום מידע שמצאתי אני מעוניין לרכוש מסך איכותי ולא יכול כי אין כרטיס מסך hdmi 2.0 אני מעוניין במסך עם רזולוציה גבוה במיוחד . אין שום יצרן שכתב מתי יצא hdmi 2.0

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by timtamtim21,

מה אתם אומרים על הכרטיס Sparkle GTX460 768 GDDR5 HDMI PCI-E Retail הוא יעמוד בדרישות של משחקים כמו CALL OF DUTY החדש..ושאר המשחקים החדשים?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים