כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
-
חברת דיימונד הציגה לא מזמן את גרסת ה OC שלה לכרטיס ה HD4870 Diamond Radeon HD 4870 XOC Video Card - Black Edition ברור שמדובר כאן בכרטיס עצבני, ושאת כל השעונים שלה הטיסו לגמרי הכרטיס מבוסס ליבת SuperRV770 מהירות הזכרון היא 4800 MHZ אפקטיביים מהירות ה CORE היא ב950 MHZ (סיפרו לי שהגיעו איתה אפילו ל1100 בעזרת OC קטן) מלבד ה HD4870X2 זהו הכרטיס הבודד החזק ביותר בשוק כיום הבעיה היא שאני לא מבין למה חברות מחשבים ישראליות לא מיבאות מוצרים של החברה הזאת להארץ אני כבר יודע מה יהיה הכרטיס מסך הבא שאני קונה! (טוב האמת היא שזה יהיה 4870X2 )
-
- 50 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום, היום התקנתי GTA IV על המחשב, והתאכזבתי מאוד מהביצועים שלו על המחשב שלי. יש לי מעבד Q6600 @ 2.8Ghz, וכרטיס מסך Radeon X1950XTX 512MB. מההגדרות במשחק אפשר לראות שאני חייב יותר מ512MB על הכטיס בשביל לשים את ההגדרות על High. (בגלל הרזולוציה). ובכלל הייתי חייב לשים 3GB ראם במקום 2 בשביל שעל LOW המשחק ירוץ בסדר. אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש בשביל המשחק, אבל אני מפחד שגם הכרטיסים החדשים לא יעזרו.(לא סתם אנשים בוכים על הכובד של הגרפיקה). הבנתי שהHD4780 יותר טוב מהGTX260. השאלות שלי הן: א) האם עדיף GTX260 עם 800 מגה על הHD4780? ב) האם בכלל זה ישנה משהו בהשוואה לכרטיס שיש לי? כדאי פשוט לשכוח מכל העניין ולחכות לכרטיס יותר טוב? אני אשמח אם אנשים שניסו את הGTA החדש יגיבו. עוד לא…
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים עדיף? inno3d nvidia geforce 260gtx 896mb freezer x2 192p pcie שעולה 830 ש"ח או power color radeon 4870hd 512mb ddr5 ב850 ש"ח על מסך סמסונג 22' 2243bw? תודה על העזרה חבר'ה...
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שמעתי שבקרוב הולך לצאת ה 4850X2, האם כדאי לחכות לו והאם הוא יהיה עדיף מה 4870 (גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת קירור). האם גם ה 4850X2 ינוצל טוב יותר על ציפסט של P45 יותר מאשר שני כרטיסים בפועל של 4850 (בגלל המהירות כפול 8 של הבאס או משהו כזה) ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה, אני מעוניין להחליף את ה- Gigabyte 9800GTX שלי ב- ATI HD4870. שמתי לב שיש המון בעיות עם הדרייברים של Nvidia בויסטה. כל הפורומים מוצפים בזה. החלטתי להחליף אבל אני לא יודע איזה דגם הכי מומלץ. אני יודע שיש דגם עם קירור פסיבי אבל האם הוא טוב ואיזה פירמה מייצרת אותו? כל הצעה/המלצה תתקבל בברכה. תודה גיל.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
http://www.megagames.com/news/html/hardware/unconfirmedradeonhd4870beatsgeforce9800gx2by25percent.shtml מעניי אותי אם יצא 4870X2? מה דעתכם על הבנצ'?
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום ! לפי שבוע יצא עדכון באתר של ATI לגירסא החדשה של הדרייבר ! היום מחקתי את הגרסא הישנה והתקנתי את החדשה .. הבעיה ש.. מאז שהתקנתי את הגרסא החדשה גם ירדו הביצועים ב3Dmark-06 התוצאה ירדה ב1500 נקודות ... ב 3DMark Vantage התוצאה ירדה ב1200 נקודות ... הגיוני שעדכון גרסא יוריד כל כך הרבה מהביצועים ??
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי את הכרטיס כמעט 3 שנים, הוא התחיל לעשות בעיות בזמן האחרון ועכשיו הוא מת סופית. אני מחפש כרטיס שיחזיק לי לעוד שנה-שנה וחצי לפחות (עד שהיה לי כסף ואקנה מחשב חדש) ושיריץ את משחקים על הגדרות סבירות. זה המפרט שלי כרגע: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz Gigabyte GA-EP43-DS3L Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 Seasonic 400W SS-400ET-APFC-F3 תודה מראש!!
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן מחשב חדש בין החלקים Sapphire HD4870 1GB עכשיו יש לי בעיות ... יש לי לפעמים מן פס שרוף על המסך ולפעמים הוא הולך ... אמרו לי בפורום מסכים שזה הכרטיס מסך יש לי עוד בעיה ... לפעמים המחשב נתקע משמיע צפצוף ועושה ריסט וזה לא המעבד עשיתי OC קטן מ 2.4 ל 3 ולא היה בעיות בבדיקת עומס וכ'ו ובקשר לזיכרונות אני לא מאמין שזה הם כי זה קרה לי גם לפני ה OC הורדתי את הדריבר האחרון של ATI התקנתי מחדש כמה פעמים וזה לא ממש עזר ... עוד דבר שקורה לי הרבה שבאמצע משחק ( GTA ) לדוגמא המשחק נתקע והכרטיס פתאום מפעיל את המאוורר על 100 ואז חוזר לנורמל וקופץ לשלוחן עבודה שם יש הודעה של VGU RECOVER שאומר שהכרטיס עשה ריסט והאם לשלוח תבעיה לאתר שלהם או לא ... בקיצור אני כבר לא יודע מה ה…
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, אז יש לי POWER COLOR HD 4870 1GB כבר כשנתיים וחצי. העניין הוא שמאז ששמתי מאורר צידי שמכוון עליו, ברוב טיפשותי זה היה ללא מסנן, וכנראה בגלל זה בחצי שנה האחרונה הטמפרטורות שלו רק עולות. זה מגיע למצב שאפילו תוך כדי כתיבה כרגע ב50% מאורר הוא מגיע ל95 מעלות בGPU DIODE MEM IO. במשחקים ב80% מאורר הוא קבוע על 100 עד 105. וכמובן שאני מדבר על צלזיוס. השאלות שלי הן ככה: 1- יכול להיות שזו בעיה של FPS? זאת אומרת, יכול להיות שאני לא מגביל את הFPS במשחקים ובגלל שהוא כאילו שואף לאינסוף אז הוא מתחמם יותר מדי כי הוא לא יכול לרנדר? 2- מה אני יכול לעשות כדי לקרר? יש לי מאורר צידי שכרגע מונח מול הכ.מסך ומוציא אויר החוצה, אבל איפה המקום הכי אידיאלי לשים מאורר 120, בהנחה שיש לי אחד …
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הכרטיס מסך גרסת TOXIC ועל 820MHZ לליבה ו1100 לזכרון מריץ 3DMARK בלי בעיה בATITOOL אין ארטיפקטים CRYSIS וGTA IV בלי בעיה במנוחה הוא בערך 44-48 מעלות על 35% מאוורר ובמאמץ במשחק רגיל לא מגיע ל60 בדר"כ עשיתי בדיקה בOCCT בGPU ואחרי 2 דקות הוא הגיע ל65 ואז כתוב DISPLAY DRIVER STOPPED RESPONDING AND HAS RECOVERED פעם כשהמאוורר לא פעל והוא היה על 60 במנוחה הוא הגיע ל75 מעלות בערך במאמץ ולא קרה כלום מה יכולה להיות הסיבה ? =/
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום אז ככה החלטתי לנקות את המחשב בגלל שבזמן האחרון שמעתי את הכרטיס מסך מתאמץ יותר מידיי (הפעלה של סרטון ביוטיוב גרמה להגברת מהירות המאוורר משמעותית ,דבר שלא היה בעבר) פתחתי את ה DH4870 לגמריי וניקיתי אותו ...לאחר שהרכבתי אותו חזרה והחזרתי למחשב ,בעט הפעלה המאוורר פועל על סל"ד מקסימלי והכרטיס לא עובד מתקבלל צפצוף שמעיד על כך יש הצעות?? האם מישהו נתקל בזה?? תודה
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי LCD 37 אינצ של BEKO כאשר אני מחבר את הכרטיס מסך לLCD דרך כבל HDMI הוא מזהה אותה כ 32 אינצ ונוצר מצב שאין לי את הרזולוציה הטבעית של ה LCD שהיא 1366X768 אלא יש לי רק 1280X720 * אם זה לא הפורום המתאים, אבקש להעביר .. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה אבל אני לא יודע אם הוא שווה בשביל המערכת שלי והאם שווה להשקיע על הכרטיס מסך. המערכת שלי היא כזו: לוח אם : GIGABYTE GA8I945GZME-RH מעבד : E6300 1.86GHZ (אין לי אפשרות לעשות OC כי בלוח אם אין אפשרויות המהרה.) כרטיס מסך נוכחי X1600PRO זיכרון: 2GB לגבי הספק כוח יש לי עכשיו 430 אבל אם אני יחליט לקנות את HD4870 אז נקנה ספק כוח 520WATT של CORSAIR מודולרי. תודה לעונים.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מגיע למקומות חשוכים יש לי נקודות לבנות נגיד שיחקתי במשחק עם מנוע גרפי ישןןן שלא אמור ביכלל להזיז לכרטיס ( 4870 GIGABYTE ) הינה תמונה : http://img294.imageshack.us/img294/3760/25413618lk8.png המשחק הוא CS 1.6 משחק ישן שלא דורש הרבה ביכלל. מה אני אמור לעשות כדי שזה לא יהיה זה פעם ראשונה..
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, כפי שכתבתי הכרטיס על 82 מעלות במנוחה! ולפעמים המסך נכבה ונדלק שוב ושוב עד שמופיע מסך כחול. לכן נראה לי שהבעיה היא בכרטיס המסך, האם המעלות האלה גבוהות לכרטיס? ואם כן מה מומלץ לעשות בנידון?
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת למי מכם אולי יש את המסך מסך Samsung 22" T220P 2ms LCD ויש לו במקרה כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe רציתי לדעת איך רואים ... ועוד שאלה האם כדאי לי לקנות HD4870 עם 1 גיגה זיכרון ו OC מהחנות ? ואם כן האם ה OC באחריות או שאני צריך קירור חדש לכרטיס ... תודה הכרטיס מסך והמסך אמורים להריץ משחקים כבדים ברזולוציה גבוהה ודרישות על המקס ( ואני יודע שרובכם תגידו לי קח HD4850 אבל אני לא מעוניין ) הוא ירוץ עם מעבד Q8200 תודה לעוזרים :]
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה השילוב היותר טוב hd4870 עם e8400 או q9400?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי אתמול את COD5. המשחק קורס לי כל פעם באותה נקודה: במשימה השלישית, כאשר אני נהרג. במקום להתחיל שוב, אני מקבל הודעה מ-ATI VPU שהדרייבר איבד קשר עם הכרטיס. נשלח אי-מייל אוטומטי עם קובץ בשם crash.dat ל-ATI. זה אינו קובץ טקסט, כך שאני לא יודע איך לקרוא אותו. טמפרטורה מקסימלית ל-4870 בזמן המשחק: 85c, לא משהו חריג. גם המעבד לא התחמם יותר מדי: 57c לליבה. באג במשחק? באג בדרייבר? מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת בקשר לכרטיס מסך אני מתלבט אני מחפש כרטיס למשחקים כבדים כמו כל המשחקים החזקים שיוצאים היום ובעתיד GTA CRYSIS COD וכ'ו על הדרישות הכי גבוהות כמובן יש לי מסך 17 אינ'ץ אבל התיכנון לקנות בעתיד מסך 22 אינ'ץ השאלה שלי אם שווה לי לקנות HD4870 והאם שווה לי של ג'יגה או של 512 ואם כן מה ההבדלים גם כן ל DDR5 ו DDR3 יש לי העדפה ל ATI תודה לעוזרים :] המחיר שאני מוכן להשקיע בערך 1400 - 1700 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש אך לא מצאתי תשובה החלטית. אני מעוניין לדעת מהו זמן השקה (בארה"ב לצורך העניין) ומה המחיר הצפוי? תודה ומצטער אם השאלה טחונה
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לאחי HD 4870 ואני רואה בmsi afterborner שהתדר ליבה על 200 והזכרון על 500 זה נורמלי אני מקבל ב BFBC2 16 Fps זה נורמלי לכרטיס כזה? או ב prototype על כל האיכות 25-35 נורמלי ? לומר את האמת אני קצת מאוכזב מהכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
חיפשתי באיבורי את הדגם Palit ATI Radeon HD4870 Dual Sonic Edition 512MB GDDR5 PCIe, אבל מסתבר שהם לא מוכרים פליט, הדגמים שיש להם הם Sapphire ATI Radeon HD4870 או Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe. המחיר לפליט הוא 840, לספרי 925 ולגיגה בייט 1000. אשמח אם מישו יסביר לי מה ההבדלים בין החברות(הבנתי שהבנדאלים שונים??), מה עדיף, והאם כדאי להתעקש על הפליט(כעקרון אני יכול לרכוש במקום אחר להביא להם להרכיב) תודה לכל העוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , הכרטיס מסך שלי סובל מהתחממות יתר, IDLE הוא מגיע ל80+ וכשאני מעביר ל100% מאוורר הוא מתקשה לרדת בטמפרטורה. החלפתי משחה טרמית על המעבדים אבל זה לא עזר ונראה שימיו ספורים. אם יש לכם עוד רעיונות לאיך לסדר את זה (אולי דרייבר בעייתי כי התקנתי את האחרון ומאז שמתי לב שהוא מתחמם מאוד מאוד מהר) . אם לא אז אשמח להמלצות על כרטיס מסך חדש עד 1000 שקל בהתאם למפרט שמצורף אצלי פה בצד. תודה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-