עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכל חברי הפורום יש לי שאלה למקצוענים שמבינים בתחום כרטיסי המסך מהדורות הקודמים : יש לי שני כרטיסי מסך : 1. 8600GT 256MB DDR3 2. 9500GT 1024MB DDR2 עכשיו , אני מודע לכך שהזכרון ב-8600GT הוא מהיר יותר מהזכרון שב-9500GT , אך בשני ישנו 1GB של זכרון ובראשון רק 256MB , אבל יכול להיות שישנם עוד אספקטים שמשפיעים על הכרטיסים האלו חוץ מהזכרונות שלהם , כגון הליבה הגראפית וכו' . אז הייתי רוצה לדעת איזה מבין הכרטיסים הללו הוא בכל זאת היותר טוב מהשני , בביצועים וב-OC גם , אם צריך לעשות או לא ? :s05: מראש תודה לכל העוזרים .

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by etaiso,

באתר של TMS מוכרים 2 גרסאות: Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP OC Version Retail ב-1410 ש"ח ו- Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail ב-1328 ש"ח רציתי לדעת מה ההבדל ביניהם.. זה אומר שלשני אני לא יוכל לעשות OC?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  3. Started by swisaman,

שלום! עשיתי downsampling היום ואני משתמש ברזולוציה של 1920x1200,הרזולוציה המקורית היא 1680x1050 בעקרון,השאלה שלי היא אם זה משנה באיזה רזולוציה אני משתמש בdesktop,אני רוצה להשתמש בnative,זה הכי נוח לי... זה משנה?או שזה משפיע על האפקט של הdownsampling? תודה.

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  4. Started by LasT0nE,

צריך כרטיס מסך עד 400 שקל לא יותר לגיימינג בעיקר CS 1.6 מעבד:intel® Core Quad CPU Q8300 @ 2.50GHZ מסך:BenQ T2200HDA 22 אינץ' ספק:AB POWER P-4 500W ATX12V SATA (DR-B500E) איך הכרטיס הזה? GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E והאם הספק שלי עכשיו יספיק?,אם לא מישהו יכול להביא לי ספק שיספיק לכרטיס הזה ושלא יהיה יקר מדי. עדיפות לKSP או IVORY תודה רבה לעוזרים זה די דחוף!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. צריך המלצה לכרטיס מסך חדש. כרגע יש לי GTX260 מעבד: I7 750 ספק: antec earthwatts 650W מעוניין שיריץ על הגדרות הכי גבוהות battlefield 3 בעיקר חשבתי על ה 560 TI שעולה באיזור ה 1000 אבל עכשיו כשיצא הדור של ה GTX 6XX אני תוהה האם לחכות קצת (שמועות לגבי 650,660) כי כרגע כרטיס כמו ה 670 די יקר וזה חריגה די רצינית מהתקציב אין לי בעיה לחכות חודש חודשיים כי אני משדרג כרטיס גם ככה פעם בכמה שנים אז הכרטיס הנ"ל ילווה אותי לפחות בשנתיים הקרובות. ויצטרך לעמוד בדרישות גבוהות גם בעתיד. מה אתם אומרים לחכות? או לקנות? ד"א אני מעדיף רק נוידיה בגלל שאני עובד הרבה בתוכנות עריכה גרפית ותלת מימד אז כרטיסים מבית AMD לא חלק מהמשוואה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by david2k,

שלום לכולם יש לי שאלה בנוגע להתערבות עם חבר מקווה שאני יצא צודק בקיצור השאלה שלי היא כזו. יש לי מסך 120HZ עכשיו מה אמור להיות בדריבר של נווידיה ומשחקים VSYNC off / on? בשביל לקבל תמיכה מלאה של 120HZ

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by ilanb0,

האם יש יתרון לרכישת כרטיס מסך בחו"ל (איביי למשל)?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by kennyx,

אהלן, הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד במחשב ואני מעוניין לקנות חדש. המחשב שברשותי : מעבד : intel E2180 2GHZ זיכרון : 4GB לוח אם : ACPI X86 בלוח עם יש כניסה של PCI-E X16 שאלה נוספת שיש לי היא האם כל כרטיס מסך יגיע לביצועים המקסימאלים שלו?(אני מאמין שאם אני אקנה את הכרטיס הכי טוב בשוק זה לא יעזור והוא לא יגיע לחצי מהביצועים שלו) וכמובן איזה כרטיס מסך עד 400 ש"ח אני יכול לקנות שיגיע לביצועים הכי טובים תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by yoavmash,

יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: מעבד E6550 כרטיס מסך GF 8400GS 256MB PCIE לוח אם GigaByte GA31MX-S2 זיכרון 2G DDR2 800M ספק כח EZcool 300W מסך 27 אינץ אני רוצה לשחק starcraft 2 המשחק רץ אבל מדי פעם המחשב נתקע בגלל הכרטיס מסך לפי הגדרות מינימום של המשחק דרוש כרטיס מסך 8600 ומעלה אשמח לקבל רעיונות לשדרוג כרטיס מסך שייתמוך את החומרה ויריץ את המשחק ללא תקיעות וכמובן במחיר סביר תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by giladt,

בוקר טוב לכולם. אני אחרי הזמנת מחשב חדש בנסיון לחסוך. המחשב כולל לוח אם ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET בנוסף לזה המחשב יהיה מבוסס מעבד i5 2400. יושב אצלי בארון כרטיס מסך gforce 8800gt והשאלה היא האם הוא יתן ביצועים עדיפים על הGPU המובנה. היתרון של כרטיס המסך הוא חיבור DVI ולא רק VGA ו HDMI. מצד שני זה לא כרטיס חדש ואני לא יודע מה ההתקדמות הטכנולוגית שנעשתה. לצורך פרטים נוספים - המחשב מיועד לשימוש פוטושופ ותוכנות גרפיקה בעיקר תודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by House M.D.,

היי. יש לי מחשב בסלון שמחובר לטלויזיה דרך HDMI, בעל המפרט הבא: P4 @ 3.4 GHz 1GB 533MHz RAM Gigabyte HD4550 על המחשב מותקן Windows 7 ואני משתמש בנגן VLC לניגון סרטים. בנגן הפעלתי GPU Decoding. לצערי הוא לא מצליח לנגן סרטי 720p בצורה חלקה. לפי GPU-Z, העומס על הכרטיס הוא כ-20% בזמן ניגון הסרט, ועל המעבד יש עומס של כ-30% (הוא לא אמור להשתמש רק ב GPU?). ניסיתי גם בWMP עם קודקים של Shark 007 ושם זה אפילו יותר גרוע. איך אני גורם לו להשתמש בצורה יותר יעילה ב GPU ולנגן סרטים בצורה חלקה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הי, בתקציב של עד 500 שח מהו הכרטיס המומלץ ביותר למחשב משרדי (חזק) למטרת עבודה עם 2 מסכים, עריכת וידאו ומדי פעם סרטי FHD ? נוטה יותר לכיוון של ATI אבל אשמח לשמע כל המלצה. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי כרטיס מסך ג׳יפורס 8400 וכנראה שמרוב החום אחד הרכיבים התבקע וממש נקרע כל החלק העלין שלו, ויש עוד שני רכיבים מנופחים שכנראה גם עומדים להתבקע ( רכיבים= גלילים קטנים בגובה 1-2 ס״מ) כאשר המחשב קר ולא עבד כל הלילה , אפשר להפעיל את המחשב אבל אחרי 2 דקות רואים שלג צבעוני ולא ניתן לראות כלום. אני מעדיף לתקן ולא לקנות חדש. איפה מתקנים כרטיסי מסך ? והאם הרכיבים הללו יקרים להחלפה ?

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  14. מחשב קור 2 דו E6850 לא בטוח כמה זכרון יש..אם צריך עוד קצת אשדרג קונה גם ספק כוח חדש..צריך המלצה גם לזה..200-300 שקל כרגע יש לי מסך CRT למחשב וLCD FULL HD טלוויזיה שאני גם יכול לחבר מתכוון לשחק בעיקר דיאבלו 3 אבל גם THE WITCHER תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by redmen,

אהלן חברה, אז ככה אני רוצה לרכוש כרטיס מסך משהו למשחקים אבל לא צריך להשתגע בעיקרון עד 1K המערכת שלי הינה - G620 ASRock h61 u3s3 ddr3 8gb 1333 אשמח בעיקרון גם בפוסט זה להמלצה על "ספק כוח" איכותי שיעמוד עם הכרטיס שתציעו לי. לגבי הכרטיס אני לא מתכנן להריץ ברמה גבוהה כי זה מחשב זמני אז אם יש כרגע כרטיסים לא מחייב מהחדשים שעובדים ברמה טובה אשמח להצעות!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. וואו, הרבה זמן לא הייתי פה. 4 שנים ליתר דיוק, זה רק סימן שהאתר עזר לי עד כדי כך שלא הייתי צריכה יותר! עכשיו הכרטיס מסך מתחמם נורא ומפיל את המחשב צריכה המלצה לכרטיס מסך עד 1200 ש"ח לעבודה בתוכנות גרפיות (פוטושופ, אוטוקאד) לפעמים גם עריכה AVID וצפייה בסרטים יש לי: לוח אם asus p5q מסך DELL 2407 אשמח מאוד לעזרתכם

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום רב, מבקש המלצה לכרטיס שיענה על הדרישות הנ"ל: צפייה בסרטים ברזולציה 1080i, תוך כדי חיבור ושימוש בו זמני בשני מסכי LCD בעלי רזולציה FHD. כרגע הייתי עם כרטיס מסך NVIDIA 7600GT שעשה את העבודה אבל שבק חיים וכעת הייתי שמח למצוא לו מחליף בתקציב לא מוגבל, הכי חשוב שיענה על הדרישות וכמובן שעדיף אחד שייתן את המקסימום תמורה למחיר בהתחשב בצרכים שלי. תודה מראש, אוהד : -)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by OferS16,

שלום, יש לי במחשב את הכרטיס HD 6870 בעל 2 חיבורי DVI ובכל זמן השימוש שלי היה מחובר רק מסך אחד, היום ניסיתי לחבר מסך שני לחיבור DVI השני ואני לא מקבל שום סיגנל ממנו וגם כשאני מנתק את המסך מהחיבור הראשון ומעביר לשני אין שום תגובה, החיבור הזה עבד בעבר אך לא היה בשימוש כבר כמעט חצי שנה. האם יש דרך כלשהיא לגלות האם החיבור מת או שזה עניין של דרייברים\הגדרות\וינדוס.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם אני רוצה לשדרג כרטיס מסך של מחשב קיים בתקציב של 1K~ המחשב הנוכחי הוא: Core2Q 9550 GB EP43DS3L 4GB Ram R4870 512MB Corsair VX550 המטרה בעיקר היא למצות עד כמה שאפשר את החומרה של המחשב הנ"ל, השימוש העיקרי הוא משחקים שדורשים כרטיס מסך מכובד (BF3, Skyrim, ME3 וכד'). העניין השני שונה לחלוטין, אני מחפש כרטיס למחשב חדש לאותה מטרה (ככל הנראה יהיה מבוסס Ci7 3770K/2600K ושאר goodies אחרים) והשתעשתי ברעיון לקנות את 680 GTX של Zotac מ-ksp באילת ב-2371ש"ח, השאלה היא האם העסקה הזו באמת תהיה משתלמת (בהנחה שהתקציה הוא ככל הנראה כ2400~ לכ.מסך)? תודה על עזרתכם. רזולוציה בשני המקרים היא 1080P (שני מסכים אם לדייק).

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  20. 680GTX או 7970? ראיתי בנצ'ים וכל פעם כרטיס אחר היה יותר טוב אני לא ממש הצלחתי להחליט בעצמי

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  21. כשאני רואה סרטונים ביוטיוב בעיקר זה לפתע נתקע לכמה שניות , וכל המסך וורוד . כעין התנגשו חומרה או משהו ... ואחרי 3 שניות זה משתחרר ורושם למטה בבועה בצד שמאל מנהל התקן הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה .... מה זה ? זה מחשב חדש כולה שבוע וכל הדרייברים מותתקנים כמו שצריך ומעודכנים . עזרה !! זה הכרטיס : NVIDIA GeForce GTX 560 Ti

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  22. שלום, שאלה מאוד קצרה שמאוד מעניינת אותי אשמח אם תוכלו לעזור לי, עשיתי חיפוש בגוגל לא מצאתי כלום. ראיתי בחנויות שיש על הכרטיס מסך Sapphire 7850 2GB GDDR5 כתוב Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail. מאוד מעניין אותי האם DP מסמן משהו? תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך עד 850 שקל יש לי מסך 23 אינץ וספק כוח של 550 וואט תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by gil1995,

שלום אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה למחשב גיימינג חדש. הכסף לא משחק פה תפקיד רק הביצועים. מי משני אלה מתפקד יותר טוב במשחקים של היום לדוגמא:bf3,dirt 3,crysis 2 וכד' כמובן שמתוכננת הפעלה על ההגדרות הגבוהות ביותר

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by ronik56,

אני עושה OC ל-5770HD, הטמפ' בסדר אבל יש ארטיפיקטים = אני צריך לעלות מתח. מהו המתח המקסימלי לכרטיס הנ"ל? וזכור לי שקראתי איפשהו שהכרטיס הזה יכול לעבור חופשי את ה-100 מעלות, או שלא הבנתי נכון/טמטום?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.