כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז ככה.. רכשתי לפני קצת יותר מחודש מסך SAMSUNG 959NF למסך הראשון היו כמה וכמה בעיות: טקסט לא חד, בעיית CONVERGENCE (במיוחד עם הצבע אדום), פיקסל שרוף ורעשים של חשמל סטטי שהמשיכו אפילו 15 דקות לאחר כיבוי המסך (רעש של טפטוף מים). בא אליי טכנאי של חיון (היבואן), הביא מסך - היו לו אותם בעיות CONVERGENCE אז אמרתי שאני לא רוצה מסך חדש כזה אז הוא ארז את המסך החדש וברח. אחרי חודש ואחרי צלצולים רבים לכל מיני נצגים בחברה (אנשי מכירות, אנשי שירות, מנהל אבטחת איכות - השירות בחיון הוא מזעזע!!! רק מנהל אבטחת האיכות עזר במידת מה) הביאו לי אחרי כמעט חודש (!!!) מסך חדש (שאני הייתי צריך לנסוע לנתניה בשביל לקחת אותו). הסתכלתי עליו והחלטתי לקחת את המסך בכל אופן. האיכות שלו הרבה יותר טובה…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי כרטיס עם 64 זכרון ואני נורא לחוץ כי אני מפחד שעשיתי טעות.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם יציאת dvi duall שתומכת ברזולוציה מקסימלית 2600*1600 . את הכרטיס אני רוצה לחבר למסך 1440p עם כניסה מסוג DP ? האם זה אמור לעבוד בצורה טובה? ניתקתלתם פעם כבל כזה שהוא מצד dvi dual זכר ובצידו השני dp ?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הנ"ל ואני רוצה להחליף כרטיס מסך לטובת משחקים מידי פעם; כגון: the last of us, resident evil 4, horizon forbidden west... תקציב עד 270-300$ (1000-1100ש"ח) * המלצות מ-יד 2 יתקבלו בברכה. מפרט נוכחי: כרטיס מסך: gtx 960 gainward http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=961&lang=en מארז: dell vostro 3670 https://www.dell.com/il/en/business/p/vostro-3670-desktop/pd מעבד: i5-8400 RAM של 16GB ספק כוח: COUGAR A760 https://www.neweggbusiness.com/product/product.aspx?item=9b-17-553-010 מסך: https://www.usa.philips.com/c-p/276E8VJSB_27/4k-ultra-hd-lcd-monitor ** בגלל שהמארז קטן אז הכרטי…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
כרטיס המסך המתקדם שנצפה בנייד קירור המים המטורף של אסוס וטרם הוצג רשמית עתיד להיקרא GeForce GTX 990M, או Mobile GeForce GTX 980 לכתבה: http://hwzone.co.il/פרטים-חדשים-אודות-כרטיס-המסך-הנייד-העו/
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך את עזרתכם הנדיבה במציאת הכרטיס מסך החדש שלי. המפרט שלי : i5 - 4690 3.50GHz 16gb ddr3 1600 MHZ AMD R9 280 - 3GB GDDR5 ספק FSP RAIDER RA 650 אני משחק במחשב לא יותר מידי אבל עדיין רוצה שהמשחקים כמו FIFA 18 WOLFENSTEIN החדש OVERWATCH בקיצור כל המשחקים ירוצו כמו שצריך עם המסך 4K שלי. כרגע אני משתמש במסך 24' 4K של סמסונג והמשחקים לא זזים , WOLFENSTEIN אני משחק בכלל על 1080 על הכי גבוהה והוא אולי על משהו כמו 30FPS וזה לא מגניב כנל הפיפא החדש שאני מנסה לשחק על 4K המשחק זז אבל כל פעם שיש CLOSEUP על השחקנים וכו המשחק לא זז וזה ממש גרוע. חשבתי להשקיע בין 1500 ל2000 שקלים ואני ממתין לבלאק פריידי כדי לקנות את הכרטיס. יש להוסיף שאני קונה את ה…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך במקום 8800gt שהפסיק לעבוד. המפרט שלי הוא: מעבד Intel q6600 לוח אם Gigabyte p35 ds3 זכרונות 2gb 800mhz ספק seasonic 500w העניין הוא שאני לא מעודכן בשנים האחרונות ככה שאני לא יודע מה תואם בערך לביצועים של ה8800gt שהחזיק אותי עד היום נחמד מאוד. בכל אופן דרישות הכרטיס צריכות להיות: 1. שיתאים למפרט. 2. שיהיה באותה רמה כמו ה8800gt או יותר בסכום של עד 400 ש״ח.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד +AMD XP 2400, זיכרון 512 מגה במהירות 333 וכרטיס מסך MSI TI-4600. אני מעוניין להחליף את הכרטיס שלי ב-ATI Radeon 9800XT. א. האם השידרוג יורגש והשיפור יהיה משמעותי? ב. האם המפרט שלי ינצל את כוחו האמיתי של הכרטיס החדש או שהביצועים יהיו די דומים לאלו של היום עם ה-TI-4600? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש מסך חדש יחסית של ViewSonic מדגם VG712s. הוא נותן 12ms, ניגודיות של 1:500 ובהירות 300. מוכרים אותו בכל מני חנויות ברשת ב-2900~ שקל. אבל, אני לא מצליח למצוא עליו בכלל ביקורות ברשת. מישהו כאן משתמש במסך כזה? מכירים מישהו שמשתמש? למישהו יש מסך אחר של ViewSonic ורוצה לספר איך המסכים שלהם? הבנתי שהם נחשבים מאד טובים, אבל אני לא מוצא ביקורות למסף המסויים הזה, וחשובות לי ביקורות של משתמשים לפני שאני קונה. האתר האירופאי של ViewSonic
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לשמוע כמה שיותר בפירוט את דיעותיכם. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
DriverVer=09/10/2008, 8.540.0.0000 Vista x86/x64 http://www.megaupload.com/?d=DYBRA1YZ XP x86/x64 http://www.megaupload.com/?d=JVVGAXK9 אשמח אם אנשים יתקינו וידווחו על שינויים כאלה ואחרים, אני בעצמי גם אבדוק את העניין אני בודק את הביצועים בשני סוגים שונים של משחקים. (כרגע) אוקיי ברגע זה סיימתי את הבדיקה והנה לכם תוצאות DX9 של הדרייבר החדש לעומת הCCC 8.9, כשרות לקהילה הבדיקות שהרצתי מקיפות ולכן אין פה "פוקסים", המשחק הראשון הוא world in conflict: האמת היא שממש לא ראיתי הבדל, התוצאה "נזילה" המשחק השני, זה שכולם רוצים לדעת, CRYSIS: 1280X1024 4XAA HIGH DX9 CCC8.9 : 25.1 FPS CCC8.10 RC2 : 24.9FPS ושוב... ההבדלים האלו לא מראים על שום שינוי של ביצועים בד…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז החלטתי לעבור לכרטיס של NVIDIA ולכן אני צריך תעזרה שלכם מה יצא לי טוב יותר מבחינת ביצועים,עלות,קירור יש דגש לקירור ביגלל שאצלי די חם בחדר לכן קירור זה דיי חשוב לי אז ככה רק כרטיסי NVIDIA כמה שיותר מתאימים למערכת שלי ושיתנו לי כמה שיותר ביצועים ברמות פירוט גבווה וברזולוציות גבוהות אולי גם פילטרים. תודה לכולם המיפרט שלי E8500 3.0GHZ 6MB GA-P45-DS3 G-SKILL DDR2 2X2GB 1000MHZ HD4850 VAPOR-X 512MB HUNTKEY 620W ספק לא ג'נרי Samsung SyncMaster 2053bw 2ms 1:8000DC 1680X1050 max חשבתי על 2 דגמים מה דעתכם ? http://skypc.co.il/pl_product~TT-GTX260-896D3E-ACT-XT~8~0.htm http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2204
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רכשתי כרטיס מסך GigaByte ATI Radeon 6950 2GB GDDR5 גרסה Reference בעלת DUAL-BIOS כרטיס מסך טוב? יש בעיות עם הכרטיס מסך הזה? מה אתם אומרים על הרכישה? הבעיה היחידה נראה לי שזה צריך לרכוש ספק חדש כי 500W הכרטיס אוכל לבד... אשמח לדעות וביקורות וקצת מידע על הכרטיס מסך הזה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
As if PC gaming wasn't expensive enough, Nvidia have unveiled a graphics card that will be known to shooter fans simply as 'God'. The $18K Quadro Plex 1000. How's your e-penis now? You could buy a pretty decent sports car for that kind of money. Or, according to Nvidia, you can have 12 mega pixel hi-def video, and a card (actually it's more like a series of cards) that will run every PC game due for release in the next century. "According to Nvidia, a node can achieve up to 64x full scene anti-aliasing (FSAA), deliver a performance of up to 148 megapixels on 16 synchronized digital-output channels and eight HD SDI channels. The firm says that the fill rate reaches 80 bill…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשבב חדש (i5 h87 8gb ddr3 ssd) התלתי לשחק במשחקים אחרי הרבה מאוד זמן , משחק על 42 לד על 1080P מתלבט האם כדאי לקנות את הכרטיס 4870*2 יד שנייה במחיר של 450 , האם הוא טוב ואמור להריץ משחקים באיכות טובה הבנץי שאין לו דירקטס 11 האם זה קריטי ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלןם יש לי כרטיס מסך GTX 260 ושאני מחבר אותו לטלויזיה דרך כבל HDMI לא שומעים כלום ושאני מחבר את הנייד לטלויזיה דרך אותו הכבל כן שומעים איך אני מסדר את זה? ותודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הלכתי לאתר של אן בידיה וראיתי את האפשרות של ניתוח הכרטיס מסך והשוואתו לכרטיסים אחרים מבית אן בידיה. הכרטיס שלי הוא Leadtek GeForce 4 TI 4200 128 MB. זה מה שקיבלתי: הכרטיס רץ באובר קלוקינג של 305/551.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך 8800GTS ואני מתלבט בין החברות. רציתי לשאול האם יש איזה ביקורות שונות בין החברות וגם מישהו יודע איזה בנדל בה עם כל כרטיס? האם כדאי לשלם 200 שקל יותר על EVG מ-LEADTEK\GIGABYTE וכו'? אני צריך לבצע את ההזמנה כבר מחר בבוקר אז אשמח אם תוכלו לספק לי כמה שיותר מידע. בנוסף אני רוכש בחנות מסויימת ומקבל מחיר ספק ולכן אני לא יכול לדוגמא לרכוש בחנות שנראת לכם יותר זולה והפרשים קטנים בין החברות השונות. תודה רבה ובכבוד רב, אני מודה לכם מכל הלב בשם כל צוות העובדים וההנהלה.... מתנות לחגים נשלח כבר בדואר. חג שמח.
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הציעו לאחי ואני לא יודע האם הוא טוב למשחקים כמו NEFS2 או HL2 GEFORCE 4 FX 6600 128 MB DVI TV PCI-E אשמח לקבל תגובות
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס שלי HD4850 הוא כבר עשה את שלו ההתלבטות היא בין 480GTX HD6970 570GTX המלצות? 1680X1050 Core i5 750 @ 4.2 GIGABYTE P55A-UD3 4GB 1333mhz Enermax modu82+ 625W מארז FULL TOWER מספיק לגודל של הכרטיסים לשימוש גיימינג כמובן
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם יש לי חיבור של PCI EXPRES 2 X16 של הלוח אם זה ישפיע על ביצועים של כרטיס מסך שתומך ב PCI EPRESS 3 עד כמה יהיה הבדל ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
דגם הדגל החדש של חברת Eurocom אולי מותח את המינוח 'נייד' עד לקצה, אבל הוא ידע לספק יכולות שגם רוב המחשבים הנייחים יוכלו רק לחלום עליהן לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מעניין ופותח עוד זוית נוספת על התחום, שלא תמיד אנו ערים לה: כמו מדוע עד עתה נוידיאה עדיין מייצרת את המאיצים הגראפיים שלה בליטוגרפיה מיושנת יחסית של 12nm בעוד ש- AMD כבר שנה רוכבת על 7nm. מדובר במצב כזה בו AMD (ועוד כמה חברות בתעשיית השבבים כמו אפל למשל), קנו את כל הקצאת היצור הזמינה ב- 7nm אצל TSMC, מצב שהוביל לכך שלא נותרה הקצאה זמינה לנוידיאה בסבב הנוכחי. אז איך נוידיאה מטפלת בסיטואציה ? תחילה היא מחפשת חלופות אצל יצרני שבבים נוספים, כמו למשל אצל סמסונג. וסוגרת מולה חוזה להקצאה על 7nm שככל הנראה שם ייוצר הדור מאיצים הבא שלה - זה שיושק על פי ההדלפות הטריות כבר בחודש מאי הנוכחי. אבל, אחרי שהיא חטפה את המכה הזו, שאין לה הקצא…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כפי שכולנו יודעים המעבדים הגרפיים של AMD הם של סמסונג כמו שהמעבדים הגרפיים של NVIDIA הם של TSMC כך שלסמסונג יש גם את המעבדים וגם את הטכנולוגיה (RDNA) (לפי שמועות ממקור בכיר בסמסונג כשב-AMD מכישים את השמועה). כפי שאנחנו יודעים AMD לא מזנקת בביצועים יותר מדי כבר מאז הדבל הוויאי 295x2 שעקפה אז את נובדיה דאז ב 2015, ונובדיה הוציאה מאז כרטיסים חזקים בהרבה מה-295x2 של AMD היום. יכול להיות שזאת דרך או לויתור על המעבדים והטכנולוגיה בגלל או צעד נואש או מעבר לטכנולוגיה (מו"פ) חדישה יותר ואף צעד פזיז במחשבה שסמסונג לא תייצר בעצמה במקומם את המעבדים עם הטכנולוגיה (RDNA) ורק תשפר את הסמארט-פונים שלה לבצועים למשחקים חזקים על הסמארט-פון. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל חברי הפורום יש לי שאלה למקצוענים שמבינים בתחום כרטיסי המסך מהדורות הקודמים : יש לי שני כרטיסי מסך : 1. 8600GT 256MB DDR3 2. 9500GT 1024MB DDR2 עכשיו , אני מודע לכך שהזכרון ב-8600GT הוא מהיר יותר מהזכרון שב-9500GT , אך בשני ישנו 1GB של זכרון ובראשון רק 256MB , אבל יכול להיות שישנם עוד אספקטים שמשפיעים על הכרטיסים האלו חוץ מהזכרונות שלהם , כגון הליבה הגראפית וכו' . אז הייתי רוצה לדעת איזה מבין הכרטיסים הללו הוא בכל זאת היותר טוב מהשני , בביצועים וב-OC גם , אם צריך לעשות או לא ? :s05: מראש תודה לכל העוזרים .
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-