עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Rivking134,

לעניין צוואר הבקבוק התחלתי לדאוג ממש לפני רגעים עד עכשיו חשבתי שאני עושה מה שבא לי והמחשב מריץ אבל לפי מה שהבנתי תהיה הגבלה עם המעבד הזבל שלי... השאלה היא: כמה זה יהיה חמור אם אני אכניס 8800GTS למערכת איך הוא יתפקד עם הזכרונות והמעבד המעפנים שלי? המעבד:P4 3.06GHz HT 524 1M Cache תהיה ירידה חדה של FPS? אני אקבל FPS רחוק ממה שאני אמור לקבל?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. חשבתי על ה- CTX LCD 15.1 PV520A אבל אני כמובן פתוח להצעות....

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם ... אני צריך עזרה. יש שני כרטיסי מסך שברצוני לשאול לגביהם. מי מהשניים טוב יותר לביצועים ומשחקים ומה תמליצו לגביהם. 1. geforce MX 4000 2. Geforce4 MX 440+ AGP 8X תודה רבה על העזרה.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by sanchouz,

שלום! אני לפני כחודש קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך ישן ודיסק קשיח המערכת שלי עכשיו נראת כך: Core i5 760 P55A-UD3 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 8600GT ASUS 500GB 7200RPM SEAGATE + DeskStar 1TB 7200RPM HITACHI Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan CM 690 II Plus 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ CHieFTEC http://www.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=349&Itemid=242 LG w2453v הכל אצלי עובד מצויין , אבל אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי לGTX470 או GTX480 השאלה האם הספק שלי יחזיק את הכרטיס הזה? אם לא, אז על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים מקסימום 1500 ש''ח

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by yuvalg,

המליצו לי על גרסא מיוחדת של ה-7950: XFX PX7950GT PV-T71J-YHD9 XXX Extreme Silent Edition PCI-e 512MB DDR3 Retail Video Card במחיר 1,860 ש"ח. האם עדיף של ה-x1950xt שעולה בערך 1,600 ש"ח? שווה את ההשקעה?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ybe,

כשאני מריץ את המשחק מאפיה(הבעיה קיימת גם warcraft 3 ),כל כמה שניות ישנה קפיאה קצרה מאוד של המשחק שמלווה באור אדום המציין שהכונן הקשיח פועל(האור פועל רק במקביל לקפיאה) מאוד מרגיז. אני מפעיל את המשחק מאפיה על רזלוציה 1600X1200 עם פירוט מקסימלי(ללא AA וללא Anisotropic) אני מפיק עד 25-פריימים בשניה(לפחות על פי תוכנת fraps) הורדת הרזלוציה ל1024X768 משפרת את הפריימים לשניה לעד-30 בשניה אבל הבעיה לא נפתרת. מפרט המחשב שלי מצוין תחת מפרט מחשב(500@220 -athlon xp 1700+gf 3 ti 200, ציון:7460 3d mark 2001se), השתמשתי בכל 3 סדרות הדרייברים האחרונים של nvidia (כרגע 41.09) הבעיה לא נפתרה.גם החלפה לdirectx 9 לא הועילה. מה הפתרון לבעיה? תודה על העזרה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by gilxd931,

אשמח לקבל חוות דעת לגבי הבדל בין כרטיסים: NVIDIA GeForce GT 740M 2GB ל- NVIDIA® GeForce® 840M with 4GB DDR3 VRAM תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by OR007,

מבחינת ביצועים אנחנו יודעים מי השולט פה, השאלה מבחינת O/C, אם מי אני אגיע יותר רחוק ?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Odedb52,

שלום לכם... קצר ולעניין: יש לי ג'יפורס אם אקס 440 64 מגה... רוצה להחליף אותו... קשה?!? לא...! מה כדאי לי לקנות בתקציב המצוין למעלה... עדיף שיהיה קרוב ל - 900 פלוס / מינוס כי אני רוצה גם זכרון 512 להוסיף... (כרגע אני על 256). אני רוצה שיהיה ג'י פורס... אני יודע שתגידו 6600 / 6600GT אבל אני רוצה הצעות לגבי חברות , ביצועים.. ובקיצור, הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב הזה! מיועד למשחקים... תודה מראש, עודד .ב.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. הזמנתי כרטיס עם 64 זכרון ואני נורא לחוץ כי אני מפחד שעשיתי טעות.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. חשבת שמהירות של 2 ג׳יגה-הרץ היא כמעט דמיונית עבור כרטיסי מסך? תחשבו שוב, כי היצרנית האמריקאית מציבה רף חדש בתחום ההמהרות הקיצוניות לכתבה

12. Started by elad_jacoby,

האם מה שרשום בwww.hwzone.co.il הכתבה השניה כרגע בראשיות נכונה? שבמקום 1000MHZ עשו DownLock ל 900MHZ?? אם כן איזה חברה טוב במחירים פחות או יותר כמו שלה יש לכרטיס הזה

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by stingeR-,

טוב, אז בחודש האחרון היה לי 8800GT של Inno3d שעבד על 760/1850/2100(OC דיי גדול) היום החלפתי אותו ל4850(כן כן, קימבנתי לעצמי 4850 ללא תוספת תשלום) המסקנות לבינתיים ברורות, הבדל בביצועים אינו מורגש כלל, הדרייברים של ATI כרגע לא בשלים בכלל ואני ממש לא מרוצה מהם(גם אין שום תוכנת OC שתומכת בהם) ויש כמה בעיות עם הרזולוציות... למשל בGRID אני מנסה לשים על 1280X1024(אני על מסך CRT) והוא שם לי על 1152X864 שזו רזולוצית המסך שלי בוינדוס... ולא משנה מה אני עושה זה פשוט לא משתנה ל1280... לבינתיים אני לא הכי מרוצה אם כי אני דיי בטוח שזה ישתפר כאשר יצאו דרייברים חדשים... כמובן מדובר על catalyst 8.7... על הכרטיס יותקן מחר S1 אבל כרגע הוא עובד על 79 במנוחה ו82 במאמץ...(בלי שום מודים…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני מתכונן לקנות מחשב חדש בשבועות הקרובים, עדיין מתלבט לגבי כרטיס מסך. ה-TI4800 וה-9500PRO עולים 1200 שקל בערך, וזה נראה לי סבבה. השאלה איזה מהם עדיפה למשחקים (תלת-מימד בעיקר) ואיזה דגם geforce FX גובר עליהם? עזרה בבקשה!!! ???

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by yuvalfr,

לאחר חודשים של לבטים בנוגע לזהות מסך הLCD שאני אקנה, החלטתי ללכת על Viewsonic VP191B. לצערי, כפי שאתם יודעים, יש בעיה להשיג את המסך, במיוחד בגרסא השחורה. לכן אני די נאלץ לוותר עליו...אז הייתי רוצה שתעזרו לי להינעל על מסך אחר. הכוונה היא לקנות מסך LCD "19 שיהיה עם ביצועים מעולים ולא יפגין חולשה לעומת CRT. לכן ה-VS היה אופציה טובה. איזה מסך אתם ממליצים בתנאי שהתקציב עד איזור ה-3000 ש"ח? יש לציין כי למרות שאני רוצה מסך ביצועיסט,אני ממש לא גיימר. אני מוצא את עצמי משחק אך ורק משחקים ספורט (NBA LIVE, PRO EVOLUTION SOCCER, TOPSPIN) ו-GTA SAN ANDREAS. לא הרבה יותר מזה. שוטרים לא שיחקתי כבר הרבה זמן. אני רוב הזמן על האינטרנט. לכן, אולי כדאי לי ללכת על מסך בינוני ולחסוך כסף? אם א…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by bentziaxl,

הי יש לי מחשב ישן, שאני משתמש בו בתור HTPC פנטיום 4 2.8GHZ 512 MB כרטיס מסך: אינטל 845G התקנתי עליו אובונטו, ואני משתמש בXBMC לנגן וידאו ומוזיקה. כל הודיאו שלי זה הכל מהורדות, אני לא משתמש בדיוידי, או בלו ריי קבצים רגילים הוא מנגן סבבה אבל קבצי MKV באיכות של 720P ממש מקרטעים המעבד מגיע ל100%, אין סינכרון בין אודיו לוידאו מה אני צריך לשדרג כדי לנגן 720P? (אני לא מעונין ב1080...הטלויזיה שלי בכל מקרה לא תומכת בזה) המעבד? הזיכרון? הכרטיס מסך? לפי האתר הזה של מייקרוסופט http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/choosingpc.aspx הבעיה היא בכרטיס מסך (המחשב שלי עומד כמעט בכל הדרישות של הOPTIMUM) מה הכרטיס מסך הכי זול שאני יכול להשיג שינגן 720P בלי בעיה? …

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Ronen Mars,

שלום, אני שוקל לקנות מחשב חדש ואני לא סגור על כרטיס המסך. בגדול זה לא כל כך משנה לי כי אני לא משחק במשחקים כבדים בכלל. מה שכן, אני עורך תמונות שלי בפוטושופ והתמונות מגיעות לגדלים של 100-150 מגה. איך הבחירה של הכרטיס תשפיע ? האם הזול יותר יספיק לי ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ASI89,

יש לי כרטיס מסך עם יציאת dvi duall שתומכת ברזולוציה מקסימלית 2600*1600 . את הכרטיס אני רוצה לחבר למסך 1440p עם כניסה מסוג DP ? האם זה אמור לעבוד בצורה טובה? ניתקתלתם פעם כבל כזה שהוא מצד dvi dual זכר ובצידו השני dp ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום! אני רוצה להחליף כרטיס מסך, שלי כבר לא סוחב. אני הולך השבוע לקנות מעבד חדש וכרטיס. מה מומלץ? והאם המערכת שלי מספיק טובה לסחוב הכל? השימוש כמובן למשחקים חדשים. התקציב שלי לכרטיס זה 2000 ש"ח + אפשר חריגה. איזה דגם מומלץ ומאיפה הכי כדאי? אני מאזור המרכז. מפרט: מעבד כרגע amd phenom II *4 965 הולך לקנות 8350fx לוח אם: gigabyte ga 990xa-ud3 ram: 16g המסך שלי: dell u2312hm ספק: cougar 550rs והכרטיס שאני רוצה להחליף זה amd hd6870 radeon

20. Started by yg1996,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב נייד בשביל לשחק במשחקים יותר חדשים ואני רוצה לדעת כמה דברים לפני זה... 1. האם אני יכול בכלל להתקין כרטיס מסך למחשב הנייד הזה? 2. איזה כרטיס אתם מציעים לי במידה ואני יכול לקנות? 3. לא קשור לתת פורום הזה האם אני יכול להתקין windows 7 במחשב הזה? יש לי את הדוח של everest אבל אני לא יכול להעלות אותו כי הוא גדול מדי אז תכתבו לי בדיוק מה אתם צריכים ואני יעלה את זה בהודעה..

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by eran1,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חד ואני מתלבט בין שני הכרטיסי מסך הללו (כמובן אם יש הצעות לאחרים אני אשמח לקבל) ההפרש בין שניהם הוא בסביבות ה- 1600 ש"ח השאלה אם זה שווה את השקעה ב- 6800?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by lmlm,

R580+ שהייתה ידוע כ R581 .. איי טי אי החליטו להחליף את שמה. הליבה הולכת ליהיות אותה ליבה- R580 ביצור של 80 ננומטר-קירור יותר,זול וקטן יותר אבל כנראה ATI תוסיף לו עוד קלוקים. בנתיים הוא מתוכנן לצאת בQ3 -בקייץ. מקור : http://www.theinquirer.net/?article=30623 כנראה ATI רוצה לסיים את הקריירה של DX9 בשליטה בשוק

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Bug2000,

זה משגע אותי!! המסך משמיע קול גבוהה כזה ... נראה לי איזה 20 KHZ זה הורס לי את האוזניים !! אני לא יודע למה זה ככה... הרעש מתחיל כשאני שם REFRESH RATE על 85 HZ אבל אני לא יכול לעבוד ב REFRESH RATE נמוך יותר למישהו יש רעיון מה זה? אתם חושבים שאני צריך מסך חדש ???

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. טוב, אז ככה.. רכשתי לפני קצת יותר מחודש מסך SAMSUNG 959NF למסך הראשון היו כמה וכמה בעיות: טקסט לא חד, בעיית CONVERGENCE (במיוחד עם הצבע אדום), פיקסל שרוף ורעשים של חשמל סטטי שהמשיכו אפילו 15 דקות לאחר כיבוי המסך (רעש של טפטוף מים). בא אליי טכנאי של חיון (היבואן), הביא מסך - היו לו אותם בעיות CONVERGENCE אז אמרתי שאני לא רוצה מסך חדש כזה אז הוא ארז את המסך החדש וברח. אחרי חודש ואחרי צלצולים רבים לכל מיני נצגים בחברה (אנשי מכירות, אנשי שירות, מנהל אבטחת איכות - השירות בחיון הוא מזעזע!!! רק מנהל אבטחת האיכות עזר במידת מה) הביאו לי אחרי כמעט חודש (!!!) מסך חדש (שאני הייתי צריך לנסוע לנתניה בשביל לקחת אותו). הסתכלתי עליו והחלטתי לקחת את המסך בכל אופן. האיכות שלו הרבה יותר טובה…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by avivru,

האם Asus TUF Gaming GTX 1660 Ti EVO OC 6GB GDDR6 ב 1600 ש"ח טוב למחירו או שיש אופציה טובה יותר במחיר הזה או זול יותר? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.