כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
איך הכרטיס הזה מבחינת ביצועים : מעבד גרפי GPU ATI Radeon HD 2400 . http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3533&CatCode=532 עולה 313 ש"ח יש לי AGP ואני מחפש משהו בסביבות ה 300 ש"ח . יש גם http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2862 HD3650 512MB אבל זה עולה 378 ש"ח . חנות : אייבוריטק .
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. קניתי כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 6200 TurboCache מידע שקיבלתי בתעודת משלוח: nvidia pci express x16 pcx6200tc 256mb 128bit+tv+dvi אכזבה גדולה , דיברתי עם איש שירות והוא לא ידע להגיד לי אם הכרטיס שלי תומך ב-vivo או לא , קיבלתי עם המחשב ספרון של כרטיסי מסך בכללי ולא לכרטיס מסך שלי ,חיפשתי מידע באתר nvidia ולא מצאתי ,אולי לא חיפשתי טוב קטונתי מהאנשים פה שמבינים בחומרה . 1.צריך עזרה לדעת האם הכרטיס שלי תומך ב-vivo ? 2.מאיפה אני קונה כבל vivo ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצות לגבי כרטיס מסך חזק שמתאים למשחקים כבדים כמו קרייסיס, cod5 ועוד משחקים שיצאו בעתיד,כמו כן סרטים באיכות HD ועריכה הכרטיס צריך להיות שקט ולא מתחמם יותר מדי..אולי כדאי לקנות 2 כרטיסים עם לוח אם תומך crossfire או אחד חזק? ולגבי עריכה אני יודע שיש כמה תוכנות עריכה שלא פועלות עם ATI או nvidia,מישהו מכיר את התוכנות האלו ויכול לומר לי את שמן?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, קניתי GEFORCE II MX400 NVIDIA 64 MB + TV OUT לצפיה של סרטים בטלויזיה. הכל בסדר, רק שהתמונה פרוסה רק על כ 80 אחוז של המסך ! המסך (21 אינץ) מותקן כמסך סטנדרטי. אני לא מוצא כל התיחסות לעניין שכזה בקינפוג של הכרטיס. מישהו יודע? תודה, שלומי
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות כרטיס מסך חזק בין 4-8GB (נוטה יותר ל-8GB) לבנתיים ההתלבטות בין 390 ל- 390X , כרטיס 780/980+ nvidia נראה לי יקר מידי (יש עוד חזקים בסגנון העיקר שיהיה 4-8GB) - קישור שמצאתי שמראה "דירוג" של הכרטיסים (חפרתי שם בפורום ובגוגל שם בנוסף אבל עדיין הלכתי קצת לאיבוד). הכרטיס מיועד כרגע למשחקים כבדים כמו GTA V,Call of החדש ועוד...שיחזיק לכמה שנים 3-6 גם למשחקים עתידים (אחריות 3 שנים לפחות). המטרה כרטיס חזק,שקט כמה שאפשר עם קירור טוב ויעיל (לא רפרנס כמו ב-280 של AMD ה"ישן" יחסית) לבנתיים המידות של כל הכרטיסים נראים לי מתאימים למארז (אין סיבה להוריד את הארגז פנימי של ה-SSD כדי להרחיב מקום לכרטיס). התקציב שלי עד 2500 שקל +/- (כמובן אם יש יותר טוב בפחות כסף... ) המ…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין החברות השונות (msi,asus,evga,gigabyte), אם זה מבחינת מהירות או קירור ? תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ואני מדבר על X1800XT עם 512MB .והX1950 PRO עם 256MB . פשוט יש מישהו שמתווכח איתי לגבי שני הכרטיסים.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, אז בחודש האחרון היה לי 8800GT של Inno3d שעבד על 760/1850/2100(OC דיי גדול) היום החלפתי אותו ל4850(כן כן, קימבנתי לעצמי 4850 ללא תוספת תשלום) המסקנות לבינתיים ברורות, הבדל בביצועים אינו מורגש כלל, הדרייברים של ATI כרגע לא בשלים בכלל ואני ממש לא מרוצה מהם(גם אין שום תוכנת OC שתומכת בהם) ויש כמה בעיות עם הרזולוציות... למשל בGRID אני מנסה לשים על 1280X1024(אני על מסך CRT) והוא שם לי על 1152X864 שזו רזולוצית המסך שלי בוינדוס... ולא משנה מה אני עושה זה פשוט לא משתנה ל1280... לבינתיים אני לא הכי מרוצה אם כי אני דיי בטוח שזה ישתפר כאשר יצאו דרייברים חדשים... כמובן מדובר על catalyst 8.7... על הכרטיס יותקן מחר S1 אבל כרגע הוא עובד על 79 במנוחה ו82 במאמץ...(בלי שום מודים…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם לגבי קניה של כרטיס מסך שיוכל לספק לי 100 FPS במשחק CS עכשיו התקציב שלי מוגבל ל600 שקל ואני לא יודע מה לקנות ... המפרט שלי: intel 4 2000 256 ddr לוח אם בעל תמיכה של AGP8 בבקשה צריך את עזרתכם antiHeRO.
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=9660 אמרו לי שהוא כרטיס טוב והחברה שלו יותר טוב מגי"גבייט מישהו יכול ליכתוב לי עוד כמה דברים על הכרטיס מסך שאני רוצה ליקנות
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר חודשים של לבטים בנוגע לזהות מסך הLCD שאני אקנה, החלטתי ללכת על Viewsonic VP191B. לצערי, כפי שאתם יודעים, יש בעיה להשיג את המסך, במיוחד בגרסא השחורה. לכן אני די נאלץ לוותר עליו...אז הייתי רוצה שתעזרו לי להינעל על מסך אחר. הכוונה היא לקנות מסך LCD "19 שיהיה עם ביצועים מעולים ולא יפגין חולשה לעומת CRT. לכן ה-VS היה אופציה טובה. איזה מסך אתם ממליצים בתנאי שהתקציב עד איזור ה-3000 ש"ח? יש לציין כי למרות שאני רוצה מסך ביצועיסט,אני ממש לא גיימר. אני מוצא את עצמי משחק אך ורק משחקים ספורט (NBA LIVE, PRO EVOLUTION SOCCER, TOPSPIN) ו-GTA SAN ANDREAS. לא הרבה יותר מזה. שוטרים לא שיחקתי כבר הרבה זמן. אני רוב הזמן על האינטרנט. לכן, אולי כדאי לי ללכת על מסך בינוני ולחסוך כסף? אם א…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מסך שקניתי לפני בערך חמש שנים שבק היום חיים (Radeon X1950pro). מפרט המחשב: AMD 64 X2 5600+ זכרון 2GB לוח אם Gigabyte GA-MA69GM S2H כן, מחשב ישן.. כיום אני לא משחק במשחקים אבל תמיד נחמד אם תהיה האופציה. היעוד העיקרי הוא עריכה גסה בתוכנות כמו פוטושופ, after effects וכו. חשוב שהכרטיס יהיה שקט. הקירור של הקודם היה נוראי..עשה יותר רעש מכל מאווררי המחשב יחד. עד 450 ש"ח ואם אפשר פחות הרי זה משובח תודה רבה מראש וחג שמח לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק אם זה הכרטיס קורס במשחקים איזה תוכנה מאמצת את הכרטיס מסך ?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי רכשתי מחשב חדש, וממה שהתרשמתי (אולי בטעות) הוא אמור להספיק להגדרות בינוניות. ניסיתי כרגע להריץ far cry 3, דרישות נמוכות יחסיות להבנתי, ולא רץ חלק לחלוטין (לא הגדרות גבוהות) אני משער שמשחקים עדכניים כנראה אתקל יותר בקשיים. הכרטיס אולי לא מתאים לרוזולציה כזו? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אבל הלוח שלי תומך בAGP x2 בלבד, והכרטיסים החדשים, הם x4 (אין בארץ עדיין כרטיסים של x8 לא? ובכל מקרה אני לא רוצה אותם..) אז בקיצור זה יעבוד או לא (אולי לאט יותר)?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את ה6950 של SAPPHIRE שיש לו ביוס כפול:http://www.tms.co.il/product/11016 הזזתי את הכפתור וזה פתח את השיידרים אבל נשאר עם הקלוקים והמתח והBANDWIDTH והPIXELFILLRATE של 6950. אני משתמש בTRIXX לאוברקלוק ולהעלאת מתח,העליתי את הקלוקים ל880\1375 ואת המתח ל1.170 ואז הBANDWIDTH והPIXELFILLRATE עלו לכאלה של 6970. אחרי חצי שעה של משחק בBF3 נחצה לי המסך ל2 וזה לא פעם ראשונה שזה קורה,זה קרה גם עם קלוקים של840\1300 ומתח של 1.150 בBF3 וגם בSYNDICATE..והקטע הוא שגם אחרי שאני סוגר את המשחק גם השולחן עבודה עדיין חצוי,ככה שאני צריך לעשות ריסטרט כל פעם שזה קורה כדי שזה יסתדר... מה הבעיה פה? זה נחשב לארטיפקט בכלל? בעיית יציבות? הוא לא אמור בכלל להחזיק את הקלוקים האלה על מתח של 1.150? תו…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך דרייורים לוודוו שלי לוינדוס XP חיפשתי באינטרנט ומצאתי 3 ושלושתם לא היו טובים הכרטיס הוא של חברת 3DFX בבקשה תעזרו לי אני נואש !!!!!!!!! :'( :'( :'( :'(
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החליפו לי את ה 7800GTX EX שהיה לי ומת לא מזמן ל 8800GTS 640MB בהשקעה של 1000 שקל מצידי שווה ?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא ברור לי מדוע כמעט כולם ממליצים במפרטים שלהם על 8800GT ואף אחד לא מציע 8800GTS? ההבדל הוא בערך 170 ש"ח... האם ההבדלים בין הביצועים של הכרטיסים כלכך זניחים שלא שווה להשקיע את ה-170? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס GV-NX88T512HP יש לו חיבור מתח (6 פינים) על הכרטיס. האם חובה לחבר אותו (כרגע מחובר, אבל אני רוצה להחליף ספק) האם הכרטיס יעבוד בלי חיבור המתח הזה ? האם זה מיועד רק ל-OVERCLOCKING או שזה נחוץ לפעילות התקינה של הכרטיס ? (יש לי כרטיסים אחרים מבוססים 8800 ואין להם מקור מתח מעבר ללוח האם...) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה לשדרוג כרטיס מסך עבור שני מחשבים. תקציב: 900 לכל מחשב. אין בעיה עם משומשים או הזמנה מחו"ל. חריגה בתקציב אפשרית אם מצדיק. משחקים רלוונטיים לדוגמא: Dragon Age Inquisition Dark Souls 2 Civilization 5 הגדרות גרפיותבמטרה להריץ בהגדרות גבוהות, ולא לשדרג שוב לפחות 3 שנים. הראשון (עם מסך 1920X1080): [TABLE=width: 500] [TR] [TD]i5 750 [/TD] [TD]CPU [/TD] [/TR] [TR] [TD]gigabyte GA-P55M-UD2 [/TD] [TD]MOBO [/TD] [/TR] [TR] [TD]Seasonic 620W Active PSC 80+ [/TD] [TD]PSU [/TD] [/TR] [TR] [TD]Currently 2x2G. Planning to upgrade to 8G soon [/TD] [TD]MEM [/TD] [/TR] [TR] [TD]Samsung 840 Evo 250G - on SATA 2 [/TD] [TD]SSD [/TD] [/TR] [TR] [TD]Samsung SpinPoint F3 500G…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
פתחתי פה אשכול לפני כמה זמן, עכשיו יש לי שאלה דחופה אני הזמנית מחשב מסקאיפיסי ביום ראשון עם כרטיס מסך הזה: http://skypc.co.il/pl_product~CGNX-GTS882DD~8~0.htm עכשיו שמעתי שיצא ה4850 ועכשיו השאלה היא אם להחליף, אני יכול לעצרו את ההזמנה עכשיו ולהחליף את הכרטיס מסך, לחכות כמה זמן שיגיע להם ולהחליף, השאלה אם כדאי לי, כי הכרטיסי מסך באותו מחיר, ה4850 יותר טוב מהדגם שאני לקחתי? בבקשה תענו ל יבדחיפות כי אני צריך להחזיר להם תשובה. תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לרכוש כרטים גראפי בעל צ'יפסט של nVIDIA מדגם quadro fx1500. בחיפוש בזאפ אני רואה שיש יותר מיצרן אחד לכרטיס הנ"ל. יש את leadtek ויש את pny. מחיפוש ברשת אני מבין שגם nVIDIA בעצמם מייצרים את הכרטיס. אני רואה שרוב החנויות מחזיקות את leadtek. מה המשמעות שי היצרן במקרה הזה? בתודה מראש. אורי טל.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, על-אף הקיום של מחבר VGA ל-RCA או ל-S-Video, אני יודע שלא ניתן פשוט לחבר מחשב לטלויזיה דרך ממשק ה-VGA. כיצד ניתן לברר לגבי תמיכת כרטיס מסך ב-TV-OUT דרך VGA? המצב הרצוי הוא שמסך הטלויזיה (CRT) יתפקד כמו מסך מחשב, כלומר, הטלויזיה תחובר למחשב בעזרת כבל VGA ל-S-Video ותציג את התמונה של המחשב כברירת מחדל. (ללא צורך להיכנס למנהל ההתקנים של הכרטיס ולהפעיל TV-OUT.) האם זה כלל אפשרי? כלומר, האם הטלויזיה יכולה "לקרוא" את האות של המחשב (VGA)? אני משער רק שלא, אלא היא צריכה אות PAL. נכון? תודה. *** או שפשוט אצטרך לקנות מכשיר כזה? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15524http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15524
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-