עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rikus,

קראתי איפשהו שVISTA בעקרון פועל רק עם DX10 אבל הוא יאפשר תמיכה תוכנתית שתעשה אמולציה ל DX9 ואז כרטיסים יפעלו עליה , כמובן בביצועים נמוכים יותר... פיכס! מישהו יכול לאמת את זה?

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by OR007,

מבחינת ביצועים אנחנו יודעים מי השולט פה, השאלה מבחינת O/C, אם מי אני אגיע יותר רחוק ?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by neil4,

תמיד , גם במשחקים.

4. שלום חברים, יש לי כרטיס מסך Ati Radeon 4850 וממה שהספקתי לקרוא הוא לא תומך ב Direct X 11 עכשיו, כשרציתי לבדוק איזה גרסה מותקנת אצלי, רשום לי שה 11 מותקן. האם יכול להיות שהוא רק מותקן אבל לא יעבוד? או שאולי הכרטיס שלי בעצם כן תומך? (אני שואל כי התכוונתי לרכוש משחק, וירדתי מהרעיון ברגע שהבנתי שהכרטיס כנראה לא יתמוך, לכן מבקש רק מי שיודע שיענה אחרת זה יעלה לי הרבה כסף תודה חברים!)

5. Started by xXaXdXaXrXx,

חשבתי שזה רק למעבד הדבר הזה מה זה בכרטיס מסך?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. היי אני צריך המלצות/חוות דעת על כרטיס מסויים שאני רוצה לקנות [h=1]Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5[/h] אודה לכולם על העזרה!!!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by sniper434,

ה9800GX2 הלך לעולמו,וחשבתי על על כרטיס של ATI. מפרט: מעבד אינטל 8400 ספק huntky 700 זכרון 4 GB לוח אם ASUS P5Q מארז coolermaster 690. אני מעוניין רק בכרטיסים של ATI. משהו שקרוב ל6870.. אשמח לקבל עזרה מבעלי נסיון בתחום. תודה והמשך ערב נעים

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. תסבירו לי בשפה פשוטה למה זה: :s05: :s05: [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by kobi kremer,

היי רכשתי מחשב חדש, וממה שהתרשמתי (אולי בטעות) הוא אמור להספיק להגדרות בינוניות. ניסיתי כרגע להריץ far cry 3, דרישות נמוכות יחסיות להבנתי, ולא רץ חלק לחלוטין (לא הגדרות גבוהות) אני משער שמשחקים עדכניים כנראה אתקל יותר בקשיים. הכרטיס אולי לא מתאים לרוזולציה כזו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לכולם, זו הודעה ראשונה שלי בפורום, מקווה להצלחה. אני עומד לרכוש כרטיס מסך יד שניה (X800PRO של POWERCOLOR ב-200ש"ח) איך אני יכול לבדוק האם הוא תקין לחלוטין ? אשמח לעזרה, DAVID

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב (המפרט מופיע בפרופיל) עד 650 ש"ח. אני צריך שכרטיס המסך יוכל להריץ את המשחקים האלו: NBA 2K13, FIFA13, NEED FOR SPEED MOST WANTED, BATTLEFIELD 3 אני צריך שכל המשחקים שהזכרתי יעבדו ברזולוציה גבוהה על 30FPS (אם אפשרי במסגרת התקציב), אין צורך ביותר. אני מעדיף שכרטיס המסך יהיה זול ככל שניתן, אבל לא של חברה ג'נרית! תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by mosesgamer,

שלום, יש ברשותי מחשב דיי פשוט i3 4160 8 giga ram amd hd 7730 ויש לי ספק כוח 450 וואט דיי פשוט של אנטק אני מעוניין לשדרג את המחשב כדי שיוכל לשמש אותי לצילום משחקים ולרינדור מהיר יותר, עד עכשיו ברוב המשחקים שאני מצלם יש פגיעה משמעותית בכמות הפריימים וגם תקיעות בחלק מהמשחקים.. מה שאני שואל זה האם i3 יכול בכלל להתמודד לצד כרטיס מסך ראוי עם צילום משחקים ורינדור בתוכנת sony vegas בשימוש דיי קל, ואיזה כרטיס מסך יהווה שדרוג ראוי גם מבחינת הביצועים וגם מבחינת הצרכים שלי? בתודה מראש, משה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by spitzi,

שלום, קניתי בשבוע שעבר מחשב עם המפרט הבא: CPU: Intel i5 2500K Mobo: Asrock Z68 Pro3-M, חריץ PCI-e אחד. Memory: Kingston Hyper-X Blu 2x2GB 1600 MHz PSU: Antec HCG 520W יש לי מסך 22" וגם 19", אשתמש באחד מהם. ארצה להוסיף לו כרטיס מסך שייתן גרפיקה עשירה ברזולוציה בינונית+. אני משחק בעיקר במשחקי First Person Shooter כגון FarCry ו-Real Time Strategy כגון Starcraft ||. טווח מחיר עד 1000 ש"ח, מוכן להוסיף עוד 200 ש"ח אם ההבדל בפונקציונליות יהיה משמעותי. אשמח להמלצה. בשלב מסוים אמהיר את המחשב. האם זה יתבטא גם בהמהרה של כרטיס המסך ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by nisimm,

שלום אני צריך המלצות לגבי כרטיס מסך חזק שמתאים למשחקים כבדים כמו קרייסיס, cod5 ועוד משחקים שיצאו בעתיד,כמו כן סרטים באיכות HD ועריכה הכרטיס צריך להיות שקט ולא מתחמם יותר מדי..אולי כדאי לקנות 2 כרטיסים עם לוח אם תומך crossfire או אחד חזק? ולגבי עריכה אני יודע שיש כמה תוכנות עריכה שלא פועלות עם ATI או nvidia,מישהו מכיר את התוכנות האלו ויכול לומר לי את שמן?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by THL,

החלטתי ללכת על הפאנץ' העיצובי.. אני מחפש מסך שחור.. למישהו יש פה מושג איזה דגמים אני יכול למצוא של מסכים שחורים 19" שטוחים (CRT) ..ועדיפות לטרינטרון תודה !! (מכיר רק IBM P97/IBM G96 וגם לסוני אמורים להיות)

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by u1988,

היי, אני מחפש לקנות כרטיס מסך חזק בין 4-8GB (נוטה יותר ל-8GB) לבנתיים ההתלבטות בין 390 ל- 390X , כרטיס 780/980+ nvidia נראה לי יקר מידי (יש עוד חזקים בסגנון העיקר שיהיה 4-8GB) - קישור שמצאתי שמראה "דירוג" של הכרטיסים (חפרתי שם בפורום ובגוגל שם בנוסף אבל עדיין הלכתי קצת לאיבוד). הכרטיס מיועד כרגע למשחקים כבדים כמו GTA V,Call of החדש ועוד...שיחזיק לכמה שנים 3-6 גם למשחקים עתידים (אחריות 3 שנים לפחות). המטרה כרטיס חזק,שקט כמה שאפשר עם קירור טוב ויעיל (לא רפרנס כמו ב-280 של AMD ה"ישן" יחסית) לבנתיים המידות של כל הכרטיסים נראים לי מתאימים למארז (אין סיבה להוריד את הארגז פנימי של ה-SSD כדי להרחיב מקום לכרטיס). התקציב שלי עד 2500 שקל +/- (כמובן אם יש יותר טוב בפחות כסף... ) המ…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Gal84,

מה עדיף , במידה ולא מתוכנן OC , ללא קשר למחיר ?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Guarding angel,

לאחר כ"כ הרבה זמן בעולם החומרה וכרטיסי המסך עלת השאלה שכנראה לא מצאתי לה הסבר... מה כ"כ שונה אצל nVIDIA וATi? עזבו את הLOGO עזבו הכול... נטו מה ההבדלים העיקריים ביניהם?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. פרטים על תקציב ותאריך הקניה של הקונה: תקציב: 800 חריגה מקסימלית: עד 1000 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? GTA V / FORZA HORIZON 3 חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: KSP \ IVORY או אחר באזור חדרה מפרט המחשב: מעבד: i5 -2500 3.3GHZ S1155 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA זיכרון ראם: Kingston 4GB DDR3 1333Mhs ספק כוח: SeaSonic SS-500ET Retail כרטיס מסך נוכחי: sapphire 7770 1gb ddr5 (הכרטיס מסך שהלך) מארז: ג'נרי איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? lg"20 רזולוציה 1920X1080 ( משדרג בקרוב ל - DELL "24 ) המחשב נקנה …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by TNT,

מישהו יודע אם יש כבל של בננה שהולכת לחיבור של אנטנה? או S-VIDEO לאנטנה? כי יש לי טלויזיה ישנה בחדר ואם אני רוצה לראות דרך המחשב בטלויזיה אני צריך להביא וידאו ומהמחשב לוידאו ומהוידאו לטלויזיה,כי יש לי בטלויזיה רק חיבור של אנטנה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by jackhammer,

היי חברים. בשנים האחרונות הרבה ביקורות ובאנצ'מרקים מתייחסים לביצועים במשחקים ברזולוצית 4K. מה התועלת של גיימינג ברזולוציה כזאת על מסך סטנדרטי של 24 אינטש במרחק ישיבה רגילה (כלומר לא גיימינג על טלויזיה בסלון)? מה יתן לי גיימינג ב4K ש1080 לא יתן בתנאים האלו? זה פשוט נראה שהגענו לכוח עיבוד גראפי כל כך גבוה שב1080 מאוד קל (יחסית) לשחק כל משחק היום על הגדרות מקסימליות עם כרטיסים שהם לא הטופ של הטופ. ובגלל זה היה צורך לדחוף את דרישת הכח כלפי מעלה כדי להבדיל את הביצועים של הכרטיסים בדגמים הגבוהים לנמוכים בבנצ'מרקים. אבל ביום יום עבור הגיימר, זה לא נראה שיש מזה תועלת אמיתית.... אשמח לדעתכם המקצועית בעניין.

22. אהלן חברה , בדיוק כמו במודל הקניה ( למי שלומד שיווק , כן הייתה לי בגרות אתמול ) של תהליך הקניה במעורבות גבוהה היא כזאת : * זיהוי בעיה - מזהים את הבעיה שלפני הרכישה , במקרה שלי : למסך 17" שלי יש מסגרת ענקית והוא גם תופס מלא מקום בשולחן * חיפוש מידע - מחפשים מידע עבור המוצר שאותו רוצים לרכוש , במקרה שלי : מחפש מידע על מסכי TFT * הערכת חלופות - מעריכים את החלופות ( כלומר מי מבין המוצרים הכי עונה לדרישות שלי ) , במקרה שלי : PHILIPS TFT 17'' 170X4FS 16ms? - 1840¤ SONY TFT 17'' SDM-HS75S? - 1890¤ benQ TFT 17'' FP71G 12ms? - 1570¤ TFT 17'' FP71G+ 8ms? - 1660¤ SAMSUNG TFT 17'' 710N? - 1660¤ TFT 17'' 710T? - 1870¤ MAG TFT 17'' 776 +DVI? - 1760¤ * החלטת הר…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by dima1987,

רציתי לדעת ואם יתאים לי הכרטיס מסך מסוג GeForce 8800 ולסוג של דגם ללוח אם שלי ? הלוח אם שלי הוא מדגם gigabyte ga-8ip775-g מעבד שלי intel p-4 ht 3.0ghz 775p 800-fsb :s05:

24. אז כמו שרשום בכותרת קנו לי כרטיס מסך חדש (כרגע יש לי ג'י פורס 5200). אז כל הכרטיסי שהם הביאו לי הוא של ASUS דגם: A9550GE 256MB. רציתי לדעת עם הכרטיסי הזה שווה משהו, ועם כדי לי להחליף אותו במה שיש לי עכשיו? אלון

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by mike-mt,

שלום! קניתי SAPPHIRE ATI X1950 PRO יש לי כמה שאלות: 1. על האריזה רשום:ספק חשמל 450 וואט או מעלה, 30 אמפר 12 וולט הכרטיס הוא די חזק, נראה שהוא דורש הרבה חשמל, הוא דורש שתי חיבורים לספק חשמל הספק שלי הוא 400 וואט 12 וולט.הוא לא ספק פשוט כמו אלה שעולים 100 שקל, כרגע הוא עובד די בסדר, לא היתה קריסה של המחשב או משהו כזה האם אתם חושבים שעלי להחליף את הספק? הספק אמיתי וטוב עולה לפחות 400 450 שקל בחנות אמרו לי שכדי לקנות ספק חדש, אבל רציתי להתייץ איתכם קודם. אם זה משנה, המחשב שלי דלוק 24 שעות 2. בזמן האיתחול של המחשב אני שומע קצת רעש, לא יודע אם זה מהכרטיס או מהספק האם הכרטיס הזה אמור להיות שקט לגמרי או שהוא רועש בגלל שהוא חזק? או שהפק עושה רעש הוא לא עומד במאמץ? בכלל יש למשהו…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים