עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מ - BEHARDWARE. ניתן לראות שהמינימום כיום למשחקיות סבירה בכרטיסי LOW END זה 7300GT או 1300XT. סקירה יפה...

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by AloN(-)KiLLeR,

הכרטיס הנ''ל מאוד זול. וכמובן מאוד חזק - בעיה אחת, החברה איך היא? מה ההבדל בינה לבין Sapphire? כדאי לרכוש את הכרטיס של החברה הזאת? זה זול ב500 שקל.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ZoreK_ZetiM,

אז ככה....יש לי לוח אם ECS P4VXASD2....ישן.... קניתי את ה-Leadtek Geforce FX6600GT 128MB DDR III Retail AGP אמרו לי שאני צריך ספק כח אחר...קניתי את ה-HEC 475VD-T 2 fan התקנתי את הספק....הכל טוב התקנתי את הכרטיס מסך...וזה לא עובד (הכרטיס עובד...המאוורר זז).המסך כאילו לא מקבל אות... יכול להיות שהלוח אם שלי ישן מידי???

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by xXaXdXaXrXx,

חשבתי שזה רק למעבד הדבר הזה מה זה בכרטיס מסך?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני מתכונן לקנות מחשב חדש בשבועות הקרובים, עדיין מתלבט לגבי כרטיס מסך. ה-TI4800 וה-9500PRO עולים 1200 שקל בערך, וזה נראה לי סבבה. השאלה איזה מהם עדיפה למשחקים (תלת-מימד בעיקר) ואיזה דגם geforce FX גובר עליהם? עזרה בבקשה!!! ???

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by cobmetal,

שלום ! אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מסףך 22" של סמסונג דגם T220 , מעבד CI7 ו 6ג"ב זיכרון של OCZ , ההתלבטות שלי היא לגבי הכרטיס מסך , אני מוכן להשקיע עד 1200 ש"ח עבור כרטיס מסך , הבנתי שיש אתה ה 4870 של PALIT בגרסת ה 1GB , וגם ה GTX 260 של NVIDIA , השאלה שלי האם כדאי לקחת כרטיס חזק יותר או שעבור רזולוציה של מסך בגודל 22" הכרטיסים הללו זה מספיק טוב , כמו כן אני לא רואה את עצמי משדרג בזמן הקרוב לכרטיס מסך חדש יותר. תודה !

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. זה לא משחה טרמיט (היא אמורה להיות לבנה לא?) ופה זה צהוב וחזק מאוד , על המעבד אין את הצהוב הזה רק על הקירור , אתם תבינו דרך התמונות ... תמונות : http://www.siz.co.il/up.php?file=3tjurymjome2.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=zxqgtyg25not.jpg תודה , עד אז אין לי כרטיס מסך ...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by rtr,

סקירה נחמדה מאוד שכוללת את שני הכרטיסים שבכותרת ומיספר מצומצם יחסית של מישחקים לצערי.. תוך כדי הרצת הבאנץ נעשה שימוש ב VidMem Watcher (תוכנה שבודקת בכמה זיכרון גרפי הכרטיס מישתמש) וניתן ליראות בברור איזה מישחקים ובאילו הגדרות נעשה שימוש ביותר או פחות מה 320 מגה של ה GTS וכיצד זה משפיע על ביצועי הכרטיס. http://www.nvnews.net/reviews/evga_geforce_8800_gts_320mb/page_2.shtml * יש שם לינק לתוכנה אם אתם מעוניים ליבדוק אם אתם מנצלים את כל הזיכרון של הכרטיס או שיש לכם ספייר פעם ראשונה שאני נחשף לתוכנה הזו ואני פשוט לא מבין למה לא מצרפים גרף כזה לכל באנץ !

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by whatthedude,

הכרטיס מסך GTX 760 התחיל להראות קווים לאורך המסך, הצבעים של הקווים משתנים כל פעם (לבן, ירוק, אדום) ניסיתי לעדכן דרייברים ולא עזר. ניסיתי לנקות את הכרטיס (במיוחד את החלק שמתחבר ללוח אם) ולא עזר. ניסיתי להחליף סלוט לכ. מסך בלוח אם ולא עזר. ניסיתי לחבר לOUTPUT בכרטיס ולא עזר. זה לא בעיה במסך עצמו, כי ניסיתי על 2 מסכים. זה לא בעיה בלוח אם כי החלפתי לכרטיס מסך המובנה ולא היה בעיה, החלפתי לכרטיס מסך אחר שהיה לי (GTS 450) ולא היה בעיה. מישהו יכול אולי לתת חוות דעת? יש אולי מעבדה בארץ (עדיף רשת מוכרת) שמתקנת כ. מסך? יש טעם להשקיע מאמץ בזה או שלקנות כ. מסך חדש? (מעדיף שזו תהיה אופציה אחרונה)

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by lior505,

ישלי שתיים של shappire 6850 crossfire אני מוריד ומחזיר ת ENABLE CROSSFIRE אין הבדל בFPS במשחקים אז איך אני ידע א םהוא פועל או לא

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אוקיי אני חייב תשובה חד משמעית לגבי בחירת כרטיס מסך כאשר האפשרויות נעות בין- 4850 8800 (לדגמיו השונים gts/gt ,אולי יש עוד..?) 9800 (לדגמיו השונים gtx/gtx+ ,אולי יש עוד..?) אולי המלצה אחרת... אם אפשר קצת השוואות קצרות של שתי האחרונים לעומת ה-4850. (הכ.מ יהווה חלק ממפרט המיועד למשחקים )

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. עובד עם מחשב שיש בו לוח אם Gigabyte X99-SLI-CF בערך בן 3 אני חושב, אני רוצה להחליף /לשמור את כרטיס המסך שיש כרגע (quadro 2200) ולהוסיף כרטיס asus dual rtx2070s-o8g-evo . השאלה שלי היא אם הכרטיס החדש מתאים ללוח הזה - אין לי מושג אם כן או לא , ומקריאה באתר של ג'יגבייט לא הצלחתי להבין אם הכניסות שלו מתאימות לכרטיס הזה או לא, ואם אפשר לחבר אותו בנוסף לקיים או צריך להחליף את הקיים (אני משתמש בתוכנות רנדר שיכולות לנצל יותר מכרטיס אחד, לכן שואל). תודה !!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by MORIDIN,

זיכרון ה-SDRAM שלו מוריד מהביצועים בהרבה? איזה כרטיס טוב ניתן לקנות ברמת המחיר שלו?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. חשבתי על זה, לא יהיה מגניב לקחת אחד כזה עכשו, לשים אותו על לוח שתומך בSLI, ונניח עוד חצי שנה עד שנה כשתרצה עוד ביצועים ומחר הכרטיס ירד, להוסיף עוד אחד. מה דעתכם?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. איך הכרטיס הזה מבחינת ביצועים : מעבד גרפי GPU ATI Radeon HD 2400 . http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3533&CatCode=532 עולה 313 ש"ח יש לי AGP ואני מחפש משהו בסביבות ה 300 ש"ח . יש גם http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2862 HD3650 512MB אבל זה עולה 378 ש"ח . חנות : אייבוריטק .

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by stingeR-,

טוב, אז בחודש האחרון היה לי 8800GT של Inno3d שעבד על 760/1850/2100(OC דיי גדול) היום החלפתי אותו ל4850(כן כן, קימבנתי לעצמי 4850 ללא תוספת תשלום) המסקנות לבינתיים ברורות, הבדל בביצועים אינו מורגש כלל, הדרייברים של ATI כרגע לא בשלים בכלל ואני ממש לא מרוצה מהם(גם אין שום תוכנת OC שתומכת בהם) ויש כמה בעיות עם הרזולוציות... למשל בGRID אני מנסה לשים על 1280X1024(אני על מסך CRT) והוא שם לי על 1152X864 שזו רזולוצית המסך שלי בוינדוס... ולא משנה מה אני עושה זה פשוט לא משתנה ל1280... לבינתיים אני לא הכי מרוצה אם כי אני דיי בטוח שזה ישתפר כאשר יצאו דרייברים חדשים... כמובן מדובר על catalyst 8.7... על הכרטיס יותקן מחר S1 אבל כרגע הוא עובד על 79 במנוחה ו82 במאמץ...(בלי שום מודים…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך חדש NVIDIA מספיק חזק לשנים הבאות עבור ילד בן 11 הכרטיס ישודך למחשב חדש I5 + 8GB זיכרון חשוב לי לדעת איזה מעבד או סוג לקנות תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. ASUS הוציעה לוח שמקפיץ את השבב 7900GS צעד אחד קדימה... חיזקה אותו יותר מגרסת GT שאמורה להיות יותר חזקה. לא מדובר בסתם אוברקלוק אלא מבנה לוח אפקטיבי http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=189&Itemid=27

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=9660 אמרו לי שהוא כרטיס טוב והחברה שלו יותר טוב מגי"גבייט מישהו יכול ליכתוב לי עוד כמה דברים על הכרטיס מסך שאני רוצה ליקנות

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by yuvalfr,

לאחר חודשים של לבטים בנוגע לזהות מסך הLCD שאני אקנה, החלטתי ללכת על Viewsonic VP191B. לצערי, כפי שאתם יודעים, יש בעיה להשיג את המסך, במיוחד בגרסא השחורה. לכן אני די נאלץ לוותר עליו...אז הייתי רוצה שתעזרו לי להינעל על מסך אחר. הכוונה היא לקנות מסך LCD "19 שיהיה עם ביצועים מעולים ולא יפגין חולשה לעומת CRT. לכן ה-VS היה אופציה טובה. איזה מסך אתם ממליצים בתנאי שהתקציב עד איזור ה-3000 ש"ח? יש לציין כי למרות שאני רוצה מסך ביצועיסט,אני ממש לא גיימר. אני מוצא את עצמי משחק אך ורק משחקים ספורט (NBA LIVE, PRO EVOLUTION SOCCER, TOPSPIN) ו-GTA SAN ANDREAS. לא הרבה יותר מזה. שוטרים לא שיחקתי כבר הרבה זמן. אני רוב הזמן על האינטרנט. לכן, אולי כדאי לי ללכת על מסך בינוני ולחסוך כסף? אם א…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ronkeren,

מעוניין לראות טלויזיה במחשב ממיר הכבלים של הוט. מה דרוש? מה צריך? איך? למה וכמה? תודה מראש רון

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. זה הספק שלי http://img401.imageshack.us/my.php?image=picture001tn3.jpg והחיבור של החשמל מקבלים משהו שמתחבר למסילה של 12V נכון? עדיין לחכות ל2600XT?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אהלן אנשים, אני סגור על כרטיס GTX460 1GB , עכשיו רק לא יודע איזה גרסה, נתחלי מהזולה : Leadtek 460 1 GB 725Mhz OC - 1177 NIS - מה שמוזר לי, חברה שהייתה פעם מאוד טובה עכשיו כזא לא ידוע ולא רשמית, לא מצאתי ברשת אף ביקורת על הכרטיס או אף איזה סיקור בפורום ? העם אפשר לסמוך על הכרטיס כזה ?? GAINWARD 460 GoldenSample 725OC - 1230 NIS - לא במלאי כרגע Palit 460 Sonic Platinum 1 GB 800Mhz OC - 1390 NIS - העם יש הבדל בקירור לבין SONIC הרגיל , או שהבדל היחיד זה 75MHZ ? רק שנתיים אחריות Gigabyte 460 1 GB 725MHZ OC - 1390 NIS - קירור יותר משמעותי תעזרו לבחור , תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. יש לי כרטיס GV-NX88T512HP יש לו חיבור מתח (6 פינים) על הכרטיס. האם חובה לחבר אותו (כרגע מחובר, אבל אני רוצה להחליף ספק) האם הכרטיס יעבוד בלי חיבור המתח הזה ? האם זה מיועד רק ל-OVERCLOCKING או שזה נחוץ לפעילות התקינה של הכרטיס ? (יש לי כרטיסים אחרים מבוססים 8800 ואין להם מקור מתח מעבר ללוח האם...) תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני רוצה לבדוק אם זה הכרטיס קורס במשחקים איזה תוכנה מאמצת את הכרטיס מסך ?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים