עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן חברה , בדיוק כמו במודל הקניה ( למי שלומד שיווק , כן הייתה לי בגרות אתמול ) של תהליך הקניה במעורבות גבוהה היא כזאת : * זיהוי בעיה - מזהים את הבעיה שלפני הרכישה , במקרה שלי : למסך 17" שלי יש מסגרת ענקית והוא גם תופס מלא מקום בשולחן * חיפוש מידע - מחפשים מידע עבור המוצר שאותו רוצים לרכוש , במקרה שלי : מחפש מידע על מסכי TFT * הערכת חלופות - מעריכים את החלופות ( כלומר מי מבין המוצרים הכי עונה לדרישות שלי ) , במקרה שלי : PHILIPS TFT 17'' 170X4FS 16ms? - 1840¤ SONY TFT 17'' SDM-HS75S? - 1890¤ benQ TFT 17'' FP71G 12ms? - 1570¤ TFT 17'' FP71G+ 8ms? - 1660¤ SAMSUNG TFT 17'' 710N? - 1660¤ TFT 17'' 710T? - 1870¤ MAG TFT 17'' 776 +DVI? - 1760¤ * החלטת הר…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, על-אף הקיום של מחבר VGA ל-RCA או ל-S-Video, אני יודע שלא ניתן פשוט לחבר מחשב לטלויזיה דרך ממשק ה-VGA. כיצד ניתן לברר לגבי תמיכת כרטיס מסך ב-TV-OUT דרך VGA? המצב הרצוי הוא שמסך הטלויזיה (CRT) יתפקד כמו מסך מחשב, כלומר, הטלויזיה תחובר למחשב בעזרת כבל VGA ל-S-Video ותציג את התמונה של המחשב כברירת מחדל. (ללא צורך להיכנס למנהל ההתקנים של הכרטיס ולהפעיל TV-OUT.) האם זה כלל אפשרי? כלומר, האם הטלויזיה יכולה "לקרוא" את האות של המחשב (VGA)? אני משער רק שלא, אלא היא צריכה אות PAL. נכון? תודה. *** או שפשוט אצטרך לקנות מכשיר כזה? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15524http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15524

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. זה לא משחה טרמיט (היא אמורה להיות לבנה לא?) ופה זה צהוב וחזק מאוד , על המעבד אין את הצהוב הזה רק על הקירור , אתם תבינו דרך התמונות ... תמונות : http://www.siz.co.il/up.php?file=3tjurymjome2.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=zxqgtyg25not.jpg תודה , עד אז אין לי כרטיס מסך ...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by lidor_abo,

חברה אני רוצה לקנות כרטיס מסך ממש טוב למשחקים מחיר עד 700 ש"ח בבקשה למבינים ממש תעזרו לי..!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אהלן אנשים, אני סגור על כרטיס GTX460 1GB , עכשיו רק לא יודע איזה גרסה, נתחלי מהזולה : Leadtek 460 1 GB 725Mhz OC - 1177 NIS - מה שמוזר לי, חברה שהייתה פעם מאוד טובה עכשיו כזא לא ידוע ולא רשמית, לא מצאתי ברשת אף ביקורת על הכרטיס או אף איזה סיקור בפורום ? העם אפשר לסמוך על הכרטיס כזה ?? GAINWARD 460 GoldenSample 725OC - 1230 NIS - לא במלאי כרגע Palit 460 Sonic Platinum 1 GB 800Mhz OC - 1390 NIS - העם יש הבדל בקירור לבין SONIC הרגיל , או שהבדל היחיד זה 75MHZ ? רק שנתיים אחריות Gigabyte 460 1 GB 725MHZ OC - 1390 NIS - קירור יותר משמעותי תעזרו לבחור , תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Weihenstephan,

ספק של pcPower & cooling תודה, שאר המערכת מופיעה במפרט. הכרטיס יחליף את ה5870 הנוכחי, תודה.

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by kipi25,

שלום, מה ההבדלים העיקריים (חוץ מהמחיר) בין שני הכרטיסי מסך הללו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2269&products_id=14969 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5785 איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים?

8. Started by KingYes,

שלום לכם, יש לי HD6950 של שפיר, ולא צרבתי ביוס. יש משחק (קרייסיס 1), מתי שהיה המון פיצוצים לקראת סוף המשחק, המחשב פשוט לא זז.. קיבלתי 5-15FPS לשניה.. עשיתי ALT+TAB ובדקתי מעלות חום ואני קולט שזה הגיע ל-77 מעלות חום, וה-Activity הגיע ל-99% וה-FAN SPEED ל-37% (נתונים מה-CCC של הדרייבר). אני משתמש בדרייבר 11.3. מה הבעיה יכולה להיות? (או שזה לא בעיה?) תודה רבה. העלאתי את התמונה של EVEREST (אחרי חצי שעה שהמשחק מכובה) [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by eli33,

ההתלבטות היא שעכשיו ב KSP יש מבצע שמי שקונה 6600GT של גיגהבייט 128MB יש הנחה של 115 ש"ח ועכשיו הוא עולה 935 ש"ח או שעדיף בכל זאת את ה X800GT ועוד התלבטות בקשר למסך יש את ה 710T השאלה האם כדאי להוסיף עוד 90 ש"ח ולקחת את הSAMSUNG TFT 17'' 721S 8MS +PIVOT שיש לו מהירות תגובה של 8MS לעומת 12MS ב 710T ?? תודה

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by u1988,

היי, אני מחפש לקנות כרטיס מסך חזק בין 4-8GB (נוטה יותר ל-8GB) לבנתיים ההתלבטות בין 390 ל- 390X , כרטיס 780/980+ nvidia נראה לי יקר מידי (יש עוד חזקים בסגנון העיקר שיהיה 4-8GB) - קישור שמצאתי שמראה "דירוג" של הכרטיסים (חפרתי שם בפורום ובגוגל שם בנוסף אבל עדיין הלכתי קצת לאיבוד). הכרטיס מיועד כרגע למשחקים כבדים כמו GTA V,Call of החדש ועוד...שיחזיק לכמה שנים 3-6 גם למשחקים עתידים (אחריות 3 שנים לפחות). המטרה כרטיס חזק,שקט כמה שאפשר עם קירור טוב ויעיל (לא רפרנס כמו ב-280 של AMD ה"ישן" יחסית) לבנתיים המידות של כל הכרטיסים נראים לי מתאימים למארז (אין סיבה להוריד את הארגז פנימי של ה-SSD כדי להרחיב מקום לכרטיס). התקציב שלי עד 2500 שקל +/- (כמובן אם יש יותר טוב בפחות כסף... ) המ…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. זה הספק שלי http://img401.imageshack.us/my.php?image=picture001tn3.jpg והחיבור של החשמל מקבלים משהו שמתחבר למסילה של 12V נכון? עדיין לחכות ל2600XT?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יש לי חבר שעבד על מסך 17" עם הכרטיס הזה וAMD 720 X3 האם מעבר למסך 22" FHD בעל רזולוצייה של 1920x1080 תהווה פגיעה קשה בביצועים במשחקים כבדים?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני רוצה את הכרטיס הזה וכרגיל אן כלום בארץ שלנו מה עושים ומה הכי טוב ב-6600 תודה רבה

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. לצערי הגיעה השעה להחליף אתה 5700... לפני מה שקראתי נשארתי עם המתמודדים הללו 1- X1600 PRO 2- 6800XT זה גריסה מוחלשת שלו? 3- 7600GS

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Bug2000,

זה משגע אותי!! המסך משמיע קול גבוהה כזה ... נראה לי איזה 20 KHZ זה הורס לי את האוזניים !! אני לא יודע למה זה ככה... הרעש מתחיל כשאני שם REFRESH RATE על 85 HZ אבל אני לא יכול לעבוד ב REFRESH RATE נמוך יותר למישהו יש רעיון מה זה? אתם חושבים שאני צריך מסך חדש ???

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אוקיי... יש לי מערכת די ישנה אבל מספיקה של אינטל 1.4 256 זיכרון כל מה שאני רוצה זה שיפור במשחקים עמוסי גראפיקה . לא לשבור שיאים אבל שלא תהיה בעיה לשים אותם ברזולוציה 1600X1200 בפריים רייט נורמאלי . עכשיו אם אני ישפר מעבד אני אצטרך גם לוח אם חדש וזכרונות חדשים בהתאמה . זה בסביבות ה-2500 שקל . אם אני קונה כרטיס גראפי אבל נשאר עם מעבד חלש זה יעלה לי אותו מחיר אבל מה עדיף ??? אין לי בעיה לבזבז 2500-3000 ... כמו כן אם אני קונה כרטיס גרפי אז איזה עדיף ? כדאי לחכות שירדו מחירים בתקופה הזאת ? תודה לכל מי שעונה !

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by VolTAge,

אוקיי, יש לי את המחשב שלי כבר שנה וחצי בערך ( קנית אותו באפריל 2001 ), ועכשיו המשחקים מתחילים לקרטע.. המחשב שלי דיי דפוק, אני קורבן לעשיקה.. :'( אז הנה הנתונים. CPU: PIII 1000 Motherboard: Lucky Star 6VA693A Memory : 256 SDRAM Generic Video Card: G-Force 2 MX 200 עכשיו הבעיה שלי היא האם כדי לי להשקיע עכשיו ב G-Force 4 Ti 4200, או לחכות חצי שנה ולקנות כבר מחשב חדש.. תיכנסו ותבדקו את הנתונים של הלוח אם, כי לפי מה שכתוב שם ה AGP יכול לפעול מקסימום ב 1x, אז מה כדי לדעתכם ? :-X

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. חשבתי על זה, לא יהיה מגניב לקחת אחד כזה עכשו, לשים אותו על לוח שתומך בSLI, ונניח עוד חצי שנה עד שנה כשתרצה עוד ביצועים ומחר הכרטיס ירד, להוסיף עוד אחד. מה דעתכם?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by yuvalfr,

לאחר חודשים של לבטים בנוגע לזהות מסך הLCD שאני אקנה, החלטתי ללכת על Viewsonic VP191B. לצערי, כפי שאתם יודעים, יש בעיה להשיג את המסך, במיוחד בגרסא השחורה. לכן אני די נאלץ לוותר עליו...אז הייתי רוצה שתעזרו לי להינעל על מסך אחר. הכוונה היא לקנות מסך LCD "19 שיהיה עם ביצועים מעולים ולא יפגין חולשה לעומת CRT. לכן ה-VS היה אופציה טובה. איזה מסך אתם ממליצים בתנאי שהתקציב עד איזור ה-3000 ש"ח? יש לציין כי למרות שאני רוצה מסך ביצועיסט,אני ממש לא גיימר. אני מוצא את עצמי משחק אך ורק משחקים ספורט (NBA LIVE, PRO EVOLUTION SOCCER, TOPSPIN) ו-GTA SAN ANDREAS. לא הרבה יותר מזה. שוטרים לא שיחקתי כבר הרבה זמן. אני רוב הזמן על האינטרנט. לכן, אולי כדאי לי ללכת על מסך בינוני ולחסוך כסף? אם א…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. הזמנתי כרטיס עם 64 זכרון ואני נורא לחוץ כי אני מפחד שעשיתי טעות.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Lanzar,

שלום לכולם ! אני צריך לרכוש כרטיס מסך למחשב נוסף שיש לי... השאלה מה עדיף לקנות x1900xt-x אחד או שני 7900gt ?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. טוב, אז ככה.. רכשתי לפני קצת יותר מחודש מסך SAMSUNG 959NF למסך הראשון היו כמה וכמה בעיות: טקסט לא חד, בעיית CONVERGENCE (במיוחד עם הצבע אדום), פיקסל שרוף ורעשים של חשמל סטטי שהמשיכו אפילו 15 דקות לאחר כיבוי המסך (רעש של טפטוף מים). בא אליי טכנאי של חיון (היבואן), הביא מסך - היו לו אותם בעיות CONVERGENCE אז אמרתי שאני לא רוצה מסך חדש כזה אז הוא ארז את המסך החדש וברח. אחרי חודש ואחרי צלצולים רבים לכל מיני נצגים בחברה (אנשי מכירות, אנשי שירות, מנהל אבטחת איכות - השירות בחיון הוא מזעזע!!! רק מנהל אבטחת האיכות עזר במידת מה) הביאו לי אחרי כמעט חודש (!!!) מסך חדש (שאני הייתי צריך לנסוע לנתניה בשביל לקחת אותו). הסתכלתי עליו והחלטתי לקחת את המסך בכל אופן. האיכות שלו הרבה יותר טובה…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. ואני מדבר על X1800XT עם 512MB .והX1950 PRO עם 256MB . פשוט יש מישהו שמתווכח איתי לגבי שני הכרטיסים.

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Hatzi6,

היי, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי, כרגע אני משתמש עם הכרטיס המובנה בלוח אם(Intel® HD Graphics 4000). אני לא גיימר הארדקור, אז אני לא מחפש את הכרטיס מסך הכי טוב שיש, אבל אני כן אוהב לשחק לפעמים. אין לי סכום מוגדר מראש ממש אבל אני מחפש כרטיס מסך בהגדרתו בינוני לבין טוב מאוד. (עד 800 שקל בערך לא כולל חריגה אני מניח?), המפרט: מעבד - Intel® Core i7-3770 CPU @3.40GHz, 3901 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s) לוח אם - Gigabyte Technology Co., Ltd. B75M-D3H זיכרון ראם - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - פעמיים, סהכ 8G ספק כוח - Silverstone Strider 400W כרטיס מסך - Intel® HD Graphics 4000 אשמח לקבל רשימת כרטיסי מסך (+חנויות מומלצות) שמתאימים למחשב (מבחינת לוח אם, ס…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. מישהו מכיר, יודע, שמע ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים