כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות כרטיס ששימש בעבר לכרייה מ PLONTER R9 280X http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR928X3GD5DXOu עכשיו יש אחריות יצרן של שנתיים וחצי, ורשום שזה שופץ על ידי היצרן כלומר תוקן. אני מאוד נמוך בתקציב ובשבילי זה נראה כמו הזדמנות לכרטיס מסך חלומי. מה אתם אומרים? בנוסף אני יכול גם להכניס R9 290 למערכת השאלה עם זה יעבוד עם הספק כח. http://www.tms.co.il/preview/spec/xhjbme4w מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪920 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪55 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד כ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ממש עכשיו התקנתי כרטיס מסך חדש Sapphire 5850 1GB המחובר לכניסת HDMI בטלויזיית 42" של LG בחיבור המסך ליציאת הHDMI של כרטיס המסך מתקבלת "גרעיניות" (שנראית בתמונות שאינן סטטיות, משחקים או סרטים) לעומת זאת, בחיבור לDVI התמונה חלקה ויפה. האם מישהו נתקל בתופעה ?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, אני כבר כמה שנים לא מעודכן ממש במה שקורה בעולם החומרה. אשמח לשאול... האם יש כזה "חייה" 'Graphic Streaming'? ממממ... יש לי מחשב נייד עם כרטיס גרפי לא חזק ואשמח לדעת אם יש שירות בתשלום שאפשר לעשות מנוי ואתה יכול לשחק על גרפיקה גבוהה ללא בעיה. נראה לי שמעתי על דבר כזה בעבר. אשמח לדעת איפה זה נמצא כרגע.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, רציתי לדעת מה ההבדל בין Sapphire, Gigabyte, ASUS, HIS, XTX מבחינת הכרטיס 4850 של ATI? ראיתי את הביקורת הזאת: שמשבכת מאד את הכרטיס, אבל שם נראה שהם מסקרים דווקא את HIS, ובקטלוג של החנות TMS&FOX למשל, הכרטיס הוא של גיגהבייט, ונראה מאד מאד שונה, לא דק ועם מאוורר שנראה שונה. ( http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1484 ). רציתי לדעת אם מדובר על אותו כרטיס בהפצה שונה, ומה ההבדלים בינהם אם יש כאלה. כמו כן, האם הכרטיס הזה משתלם לקניה במחשב חדש שאני מתכוון לקנות מבחינת איכותו ותמורה למחיר, והאם הוא יחזיק זמן במשחק עם משחקים חדשים שעתידים לצאת. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך בזמן הקרוב והרבה זמן לא עקבתי אחרי הכרטיסים החדשים ומה יותר משתלם ע"פי המחיר, תקציב:עד 1000 ש"ח שימוש גיימינג, (בעיקר GTA 5). מפרט: מעבד: Intel Core i5 3550 3.3 Ghz 6mb L3 לוח אם: Asus P8H61-M LE USB 3 DDR3 1333 PCI-E זכרון מחשב: 8 GB מסך: (Dell U2414h (1920x1080 מארז: Sharkoon T9 ס"כ: Antec Basiq 550W Active PFC כרטיס מסך נוכחי שאני רוצה להחליף : Sapphire Radeon HD 7850 2GB DDR5 ההתלבטות כרגע היא בין [h=1]כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280 DUAL-X BOOST OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E [/h] [h=1]כרטיס מסך Asus GTX750Ti 4GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E[/h]
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
INQ מדווחים שהכרטיס החדש מהליבה החדש 580+ (שיתשמש בGDDR4) יהיה חזק ב7% מX1900XTX. כאמור הוא יהיה חלש משני 7900GTX (GX2) אבל הוא יעלה כ399 יורו שיתחרה בו בהתאם במחיר/ביצועים. הוא אומר לפי הדיווחים לצאת סוף החודש. מקור: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33127 הכרטיס המשתלם הבא?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים רציתי המלצה על הכרטיס מסך הזה https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ROG-STRIX-RTX2060S-8G-GAMING יש כמה דגמים מה ההבדל ואם יש הבדל בכרטיס בחברות שונות , של אסוס הכי יקר אם אני לוקח חברה אחרת יבוא על חשבון ביצועים.?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, מי מבין הכרטיסי מסך הבאים הוא המישתלם ביותר מבחינת ביצועים למחיר. ואיך הוא יסחוב משחקים חדשים שיצאו לשוק? thanks
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב נייד בניידים יש בין הייתר 9600M GT 512 RAM DDR2 9600M GT 512 RAM DDR3 לא כתוב בשום מקום איך אני אדע איזה DDR זה (יש הבדל בניהם!)
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, כרגע אני משתמש ב-HD4850 והוא מתחיל להגביל אותי (המפרט שלי מופיע בצד ימין). אני מעוניין לשדרג לכרטיס חדש, במחיר של עד 500 ש"ח. השדרוג מתבצע בעיקר בשביל GW2. הצעות?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש מסך חדש יחסית של ViewSonic מדגם VG712s. הוא נותן 12ms, ניגודיות של 1:500 ובהירות 300. מוכרים אותו בכל מני חנויות ברשת ב-2900~ שקל. אבל, אני לא מצליח למצוא עליו בכלל ביקורות ברשת. מישהו כאן משתמש במסך כזה? מכירים מישהו שמשתמש? למישהו יש מסך אחר של ViewSonic ורוצה לספר איך המסכים שלהם? הבנתי שהם נחשבים מאד טובים, אבל אני לא מוצא ביקורות למסף המסויים הזה, וחשובות לי ביקורות של משתמשים לפני שאני קונה. האתר האירופאי של ViewSonic
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לא בטוח אם הבעיה היא בכרטיס מסך או בהגדרות. יש לי לפטופ של טושיבה Satellite Z30 עם Intel 4600. הבעיה מתחילה כשאני מחבר את הלפטופ למסך חיצוני (Samsung S24C650) עם כבל HDMI. בכל תצורה (Duplicate/extend/מסך חיצוני בלבד) הרזולוציה נשארת "גדולה" מדי והאייקונים ענקיים. מה שקורה הוא שיש תוכנות שהמסך קופץ כל פעם שאני משתמש בו, או כשאני מנסה לראות משהו ביוטיוב לדוגמא זה עם קפיצות. אם אני עושה ריסט ללפטופ כשהמסך מחובר אז פתאום האייקונים קטנים יותר, אין קפיצות ביוטיוב וגם לא בתוכנות, ואז כשאני מנתק את המסך האייקונים בלפטופ ממש קטנים. גם הלפטופ וגם המסך מוגדרים על 1920X1080. ניסיתי לשחק עם תדירויות וזה לא עוזר. רוב הזמן אני עובד על מצב extend כשהם מחוברים. יש לציין שעם הלפטופ…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם לגבי קניה של כרטיס מסך שיוכל לספק לי 100 FPS במשחק CS עכשיו התקציב שלי מוגבל ל600 שקל ואני לא יודע מה לקנות ... המפרט שלי: intel 4 2000 256 ddr לוח אם בעל תמיכה של AGP8 בבקשה צריך את עזרתכם antiHeRO.
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תסתכלו על המחשב הזה: http://service.futuremark.com/compare?2k1=3553370 חוץ מהכרטיס מסך (שלו 9100/8500 ושלי 9200, אין להם פשוט את ה9200 במאגר) יש לי את אותו המחשב בדיוק (אפילו הלוח אם) ובכל זאת אני מקבל ביותר מ2000 נקודות פחות, למה אתם חושבים שזה קורה? מה עוצר אותו? תודה הלינק לשלי(אני חושב שזה הלינק לפחות..): http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=6670682
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על זה זה כותב הגדרות התצורה של NVIDIA עבור התקן התצוגה אינן זמינות . אינך משתמש בהתקן תצוגה המחובר אל יחידה לעיבוד גרפי NVIDIA מה זה אומר ? ולמה אני לא יכול להיכנס ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש משהו שאני צריך לבדוק עליו פיזית בשביל לדעת אם אני יכול לפתוח לו את הצינורות הנוספים לפני שאני מתקין את הכרטיס? תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי אני חייב תשובה חד משמעית לגבי בחירת כרטיס מסך כאשר האפשרויות נעות בין- 4850 8800 (לדגמיו השונים gts/gt ,אולי יש עוד..?) 9800 (לדגמיו השונים gtx/gtx+ ,אולי יש עוד..?) אולי המלצה אחרת... אם אפשר קצת השוואות קצרות של שתי האחרונים לעומת ה-4850. (הכ.מ יהווה חלק ממפרט המיועד למשחקים )
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת...הבנתי שהכרטיס הנ"ל צריך 575W, מה אתם חושבים ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם .. השגתי השבוע מחשב מותג מדגם HP DX2300 .. ואני מעוניין להפוך אותו ל- HTPC .. כרגע המחשב עובר כמה שינויים כגון : מעבד אחר במקום הסלרון D שהיה שם , שדרוג הזכרון DDR2 667 .. וכרטיס מסך משהו מתאים לתכני HD ובקרוב אולי גם יחובר לרסיבר HDMI . המחשב הולך לעבוד עם LCD "42 FHD לגבי משחקים , לא בטוח שאשחק בו .. ואם כן אולי אולי CSS לגבי תקציב ..עד 200 שקל נראה לי הגיוני להשקיע . תודה רבה ..
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ! אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מסףך 22" של סמסונג דגם T220 , מעבד CI7 ו 6ג"ב זיכרון של OCZ , ההתלבטות שלי היא לגבי הכרטיס מסך , אני מוכן להשקיע עד 1200 ש"ח עבור כרטיס מסך , הבנתי שיש אתה ה 4870 של PALIT בגרסת ה 1GB , וגם ה GTX 260 של NVIDIA , השאלה שלי האם כדאי לקחת כרטיס חזק יותר או שעבור רזולוציה של מסך בגודל 22" הכרטיסים הללו זה מספיק טוב , כמו כן אני לא רואה את עצמי משדרג בזמן הקרוב לכרטיס מסך חדש יותר. תודה !
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היצרנית הטאיוואנית היא הראשונה שמציגה דגם חסכוני במיוחד של כרטיס המסך, אשר מקבל את כל ההספק לו הוא זקוק מחיבור ה-PCI-Express שלו, ויוכל לסייע לשדרוג מערכות מחשב קומפקטיות במיוחד בזמן שההמתנה מורטת העצבים לדור כרטיסי המסך החדש והחדיש ממשיכה ונמתחת לה קצת מעבר למשוער, נראה שהיצרניות בשוק עומלות קשה בכדי להפיק את המקסימום האפשרי מהחומרה אשר זמינה בשוק בדור הנוכחי – והפעם זה בא לידי ביטוי ב-GeForce GTX 950-2G של אסוס, אשר מציע את כל מה שתקבלו בכרטיס GTX 950 סטנדרטי, אך במעטפת תרמית מופחתת של 75 וואט (או קצת פחות), אשר מאפשרת לו לפעול אך ורק בהתבסס על חיבור ה-PCI-Express, ללא צורך בחיבור 6 פינים חיצוני מספק הכח. עבור גיימרים שבונים את המערכות שלהם בעצמם הדגם החדש (כמ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחבר שלי ואני יש ויכוח עם אפשר להחילף כרטיס מסך או אי אפשר אז תגיבו בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את ה6950 של SAPPHIRE שיש לו ביוס כפול:http://www.tms.co.il/product/11016 הזזתי את הכפתור וזה פתח את השיידרים אבל נשאר עם הקלוקים והמתח והBANDWIDTH והPIXELFILLRATE של 6950. אני משתמש בTRIXX לאוברקלוק ולהעלאת מתח,העליתי את הקלוקים ל880\1375 ואת המתח ל1.170 ואז הBANDWIDTH והPIXELFILLRATE עלו לכאלה של 6970. אחרי חצי שעה של משחק בBF3 נחצה לי המסך ל2 וזה לא פעם ראשונה שזה קורה,זה קרה גם עם קלוקים של840\1300 ומתח של 1.150 בBF3 וגם בSYNDICATE..והקטע הוא שגם אחרי שאני סוגר את המשחק גם השולחן עבודה עדיין חצוי,ככה שאני צריך לעשות ריסטרט כל פעם שזה קורה כדי שזה יסתדר... מה הבעיה פה? זה נחשב לארטיפקט בכלל? בעיית יציבות? הוא לא אמור בכלל להחזיק את הקלוקים האלה על מתח של 1.150? תו…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 4 מסכים למחשב שלי. יש ל כרטיס גרפי של nvidia מסוג geforce 9600 gt איך אני יכול לדעת אם הוא תומך ב4 מסכים? ואם הוא לא תומך, איזה כרטיס גרפי זול אני יכול לקנות כדי שיתאים למחשב שלי ושיציג 4 מסכים? תודה לעוזרים אסף
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-