עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eldar4455,

טוב אז התארגנתי לי על כרטיס מסך חדש Nvidia geforce gtx 770.. ברגע ששמתי אותו ונכנסתי למשחק ESO המשחק פשוט קורס אחרי כמה דק של משחק.. או שנגיד הורדתי BF4 ומדי פעם המשחק פשוט קופא לי (לא מקורי)..אבל המשחק רץ על אולטרה חלק.. בכל אופן לפני שהבאתי את הכרטיס מסך הרצתי עליו בדיקת מאמץ והכל היה תענוג..מישהו אולי יודע להגיד לי מה העניין? והוא מעודכן דרך אגב.. אודה מאוד לעוזרים..=]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני יודע שחרשנו אל זה אלפי ומיליוני פעמים... עם זאת אני מגלה שאני עדיין לא יודע במה לבחור ATI או nVidia. הגרפיקה והניראות של המשחק חשובים לי מאוד והבנתי שה- gf7xxx לא תומכים ב- AA+HDR... (וזה אחד אפס ל- ATI). כסף זה לא הבעיה.. במה לבחור??? אתם לא מבינים כמה אני ישמח לתגובות...

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. יש ברשותי כרטיס מסך 580GTX רציתי לשנות את ה PRM של המאוורר ניסתי עם התוכנה RivaTuner אך לא הצלחתי. יש תוכנה אחרת ? תודה רבה לעוזרים. שבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by amd,

אני רוצה תוכנה שמעדכנת ביוס שיש לה את האפשרות למחוק את הביוס ואז לעדכן אותו.. כדיי שהיא לא תאמת שאני מכניס לה ביוס אם תיאור כרטיס מסך שונה. הכרטיס המדובר :geforce2gts ויצרתי לו ביוס עם אותם מאפיינים שיראה שהוא ti4200. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. לאחרונה רכשתי את הסמסונג 959 nf , לאחר שחיברתי אותו למחשב הבחנתי בשתי קווים דקים המופיעים בשליש התחתון של המסך ובשליש העליון , מהחנות אמרו לי שזה ככה בכל המסכים עם השפורפרת של המסכים הללו ושאני מוזמן לבוא אליהם לבדוק . האם החנות דוברת אמת ? האם הקווים אמורים להיות שם ? .

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום, אשמח להמלצה לשדרוג כרטיס מסך עבור שני מחשבים. תקציב: 900 לכל מחשב. אין בעיה עם משומשים או הזמנה מחו"ל. חריגה בתקציב אפשרית אם מצדיק. משחקים רלוונטיים לדוגמא: Dragon Age Inquisition Dark Souls 2 Civilization 5 הגדרות גרפיותבמטרה להריץ בהגדרות גבוהות, ולא לשדרג שוב לפחות 3 שנים. הראשון (עם מסך 1920X1080): [TABLE=width: 500] [TR] [TD]i5 750 [/TD] [TD]CPU [/TD] [/TR] [TR] [TD]gigabyte GA-P55M-UD2 [/TD] [TD]MOBO [/TD] [/TR] [TR] [TD]Seasonic 620W Active PSC 80+ [/TD] [TD]PSU [/TD] [/TR] [TR] [TD]Currently 2x2G. Planning to upgrade to 8G soon [/TD] [TD]MEM [/TD] [/TR] [TR] [TD]Samsung 840 Evo 250G - on SATA 2 [/TD] [TD]SSD [/TD] [/TR] [TR] [TD]Samsung SpinPoint F3 500G…

7. Started by roKp,

אני מחפש כרטיס מסך טוב עד 1500 ש"ח... אני צריך אותו ב-AGP ואני מעדיף לחכות לכרטיס טוב חודש חודשיים מאשר לקנות עכשיו ולהתאכזב....

• 36 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. ASUS הוציעה לוח שמקפיץ את השבב 7900GS צעד אחד קדימה... חיזקה אותו יותר מגרסת GT שאמורה להיות יותר חזקה. לא מדובר בסתם אוברקלוק אלא מבנה לוח אפקטיבי http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=189&Itemid=27

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. האם יש הבדל ביצועים בין PCIE לAGP? אם יש הבדל תמליצו לי על זה ששמביא ביצועים טובים יותר..... חשבתי בכיוון ה9600XT או X600.... לא לאוברקלוק.... תודה מראש, ניר.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by eladiko,

היי, אני מתעתד לקנות מחשב, למטרות גיימינג בעיקר, מעט סרטים. מעבד Intel® Core™ i5-9600KF לוח אם GIGABYTE Z390 AORUS Elite RAM ככל הנראה 32GB, מתלבט בין G.SKILL Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4 3200 SDRAM לבין HyperX FURY - 32GB Kit (2x16GB) - DDR4 2666MHz זיכרון SSD ככל הנראה 1TB מתלבט איזה כרטיס מסך מתאים יפה למערכת הזו, התקציב מעט מוגבל, כ-1000 שקלים. כמו כן, אשמח לקבל המלצה לספק שישלים את המערכת עם הכרטיס המוצע.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. חברים יש למישהו אולי איזה פתרון? אני מוצא את עצמי לפחות פעם בשבועיים מתקין דרייבר חדש(AMD), ולפחות פעם ביום מגדיר את ה-Eyefinity כדי לשחק על 3 מסכים וכל פעם האייקונים מתפזרים לי אחרי שסידרתי. ישנה תוכנה שאני משתמש בה בעבודה אך משום מה במחשב האישי אני לא מצליח להגדיר אותה כמו שצריך, שמה הוא fences. יש לכם עוד איזו עצה להחזיר את האייקונים לפי איך שסידרתי אותם ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. היי, קניתי אותו לפני כחצי שנה ושיחקתי איתו במשך חודש אחד בלבד ואין לי מושג מתי יזדמן לי שוב בכלל לגעת במחשב (הרבה עבודה). ולכן הכרטיס סתם שוכב במחשב שמעלה אבק. הבנתי שאני יכול למכור בקלות ב-1500 ש"ח, השאלה האם צפוי לצאת כרטיס זהה או טוב יותר בחודשים הקרובים במחיר הזה או פחות? כדאי למכור?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by orendv,

אני רוצה לקנות gforce 3 ti 200 מה עדיף עם 64 או עם 128 מגבייט זיכרון? אמרו לי שה64 הוא יותר מהיר אבל 128 זה יותר הרבה מה כדאי לי לקנות?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by cohenkobi1,

אני מחפש כרטיס מסך ב100 עד 200 שקל גג.... אם מישהו יכול למצוא לי לינק איפה אפשר להשיג דבר כזה, אני יודה לו מאוד בתודה מראש. קובי.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ovadia10,

יש לי כ.מסך HD4850CF ואני לא מצליח לשים את ההגדות בCRYSIS על VERY HIGH

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ran222,

שלום, התחלתי להתענין בזמן האחרון בקניית כרטיס מסך בסכום יחסית סביר שיגרום למשחקי מחשב חדשים (הכוונה גם לאלה מהשנה שנתיים האחרונות וגם החדשים שיצאו) לעבוד בצורה טובה ללא בעיות. מצאתי בנתיים כרטיס שנראה טוב ורציתי לבקש אם מישהו מוכן להסתכל עליו ולהגיד לי את דעתו או המלצה על כרטיס (בסביבות הסכום הזה או אולי טיפה יותר) ועוד בקשה אם למישהו יש אתר בעברית עם ביקורות על כרטיסי מסך שבבקשה יתן לי קישור ואני צריך חיבור agp x8 ו256 מגה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8073 תודה רבה לעונים!

• 43 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by shaulking,

אני רוצה לקנות RADEON 9700 מאיזו חברה הכי כדאי לי לקנות ואני רוצה שיכלול VIDEO IN - VIDEO OUT

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by rankomemy,

אהלן חברים. חיפשתי באתר איזכור לכרטיס הנ"ל ולא מצאתי. מישהו יודע מתי יושק בארץ,ואם כן האם כדאי לחכות? הוא נראה מאוד אטרקטיבי. שימושי HTPC. http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-5000/ati-radeon-hd-5670-overview/Pages/ati-radeon-hd-5670-overview.aspx

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אוקיי אני חייב תשובה חד משמעית לגבי בחירת כרטיס מסך כאשר האפשרויות נעות בין- 4850 8800 (לדגמיו השונים gts/gt ,אולי יש עוד..?) 9800 (לדגמיו השונים gtx/gtx+ ,אולי יש עוד..?) אולי המלצה אחרת... אם אפשר קצת השוואות קצרות של שתי האחרונים לעומת ה-4850. (הכ.מ יהווה חלק ממפרט המיועד למשחקים )

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. כרטיס שוק הביניים הבא מבית NVIDIA יתבסס על ליבת GM206 חדשה וישא תג מחיר עממי יחסית של 200 דולר, כך לפי דיווחים עדכניים שנשמעים ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%96%d7%94-%d7%9b%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%99-geforce-gtx-960-%d7%99%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91-22-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%90%d7%a8/

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by netanel1,

אני אף פעם לא שדרגתי את המחשב הנוכחי שלי עדיין וזה הולך להיות השדרוג הראשון שלו. אז ככה אני כבר הרבה זמן עובד על הכרטיס מסך המובנה שלי GF6100 והחלטתי לשדרג ולא מזמן צצה האופציה לקנות את ה-8800GT ישירות מהיבואן או כל כרטיס אחר. קראתי כמה ביקורות עליו ושמעתי הרבה דברי הלל עליו אבל אני לא כל כך עוסק בשוק של כרטיסי מסך אז החלטתי לבוא אל מי שכן ולשאול את השאלות הבאות: 1. לוח האם שלי הוא תומך PCI ורציתי לדעת האם הוא יתמוך ב-PCI 2? 2. האם מתוכננת בקרוב ירידת מחירים שצפויה להוריד את המחיר של הכרטיס הנ"ל? 3. האם יש כרטיס טוב יותר בשוק מבחינת יחס ביצועים\מחיר?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Evilized,

שלום לכולם, הלך לי ה280X ומחפש כרטיס מסך עד 1000 ש"ח בעיקר למשחקים בינוניים/כבדים להלן המפרט שלי I5-4590 3.30GHZ Gigabyte H97-hD3 8GB 800MHZ 128 SSD 1000HDD huntkey 600W Benq 24 אין עדיפות לNVIDIA או AMD תודה רבה!

23. שלום לכולם. אני מתלבט בקניית כרטיס מסך הכרטיסים: Ge Force gt 440 או Ge Force gt 430 או בכלל משהו אחר אבל רק Nvidia מה יותר טוב מבחינת ביצועים ואוברקלוקינג ומחיר תודה לכל מי שעוזר. בבקשה תגובות.[br]פורסם בתאריך: 24.02.2011 בשעה 17:12:55 בבקשה מישהו??

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by eli33,

ההתלבטות היא שעכשיו ב KSP יש מבצע שמי שקונה 6600GT של גיגהבייט 128MB יש הנחה של 115 ש"ח ועכשיו הוא עולה 935 ש"ח או שעדיף בכל זאת את ה X800GT ועוד התלבטות בקשר למסך יש את ה 710T השאלה האם כדאי להוסיף עוד 90 ש"ח ולקחת את הSAMSUNG TFT 17'' 721S 8MS +PIVOT שיש לו מהירות תגובה של 8MS לעומת 12MS ב 710T ?? תודה

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום חברים. כרגע יש ברשותי כרטיס מסך GTX 970. בקרוב משדרג ל GTX 1080P. השאלה היא האם ניתן לבצע מערך SLI של שניהם, האם זה טכנית אפשרי ואם כן האם ישנה משהו?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.