כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
-
מה עדיף, GTX275 או HD4890 ? ולמה? המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6420 GIGABYTE GA-965P-DS3 REV 3.3 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E 128MB Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB OCZ 2GB (2x1024MB) DDR2 800Mhz Dual Channel ספק כוח של חברת CD-GAL בעל 420W מסך מחשב- W2261V - LG תודה מראש!
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם הבאנדל קיבלתי מתאם מ D-SUB ל DVI ועם המסך קיבלתי כבל D-SUB ל D-SUB השאלה האם כדאי לי לקנות עוד מתאם בכדי ליצור מעין כבל DVI או שכדאי לי לקנות כבל DVI מוכן. האם זה משפיע על האיכות מאחר והכבל במקורו מיועד ל D-SUB .
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי HD 4870 1GB Toxic של Sapphire ואני לא ממש יודע איך להגדיר אותו נכון. אני משתמש בו להוצאת 1080P לLCD ולמשחקים ב1680*1050. יש לי הרגשה שאני מגדיר אותו לא נכון כי בGTA IV למשל יש ריצודים וכשאני משחק עם ההגדרות אני מקבל נפילת פריימים רצינית. ב1080P יש קצת מריחה ב10% העליונים של המסך. איפה אני יכול למצוא מידע על קינפוג נכון של כרטיס מסך? דרך אגב, אני לא מתכנן OC
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קונה מחר 7800GT יש למישהו המלצות על חברה מסוימת או נסיון מסוים ? בתודה מראש הגולש ..... ( צריך לשבור שיאים גם עם ה7800GT לא ? )
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי יד2 ממישהו בפורום, שכב בצד איזה חודשיים ועבד איזה שבוע בסדר גמור. פתאום המסך משחיר לעשירית שניה או שמופיעים קווים אופקיים לחצי שניה מדי כמה זמן. דרייברים אחרונים עודכנו. FurMark v1.9.2 רץ נפלא ממה שנראה לי כבר 10 דקות, טמפרטורה יציבה על 82 מעלות. ציון 1664 עם 27FPS מה עושים? מה לבדוק? אין OC כלל...
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב (המפרט מופיע בפרופיל) עד 650 ש"ח. אני צריך שכרטיס המסך יוכל להריץ את המשחקים האלו: NBA 2K13, FIFA13, NEED FOR SPEED MOST WANTED, BATTLEFIELD 3 אני צריך שכל המשחקים שהזכרתי יעבדו ברזולוציה גבוהה על 30FPS (אם אפשרי במסגרת התקציב), אין צורך ביותר. אני מעדיף שכרטיס המסך יהיה זול ככל שניתן, אבל לא של חברה ג'נרית! תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי עובד תקין הכול סבבה מבחינת מעלות 40- 75 במשחק הכול על הנייר תקין רק שמתי לב שהוא מזהה את הכרטיס שלי PCIE 2.0 X16 אבל בפועל הוא עובד X1 אני משתגע למה ? ניסיתי הכול בביוס = הגדרות = כתוב X 16 ניסיתי אפילו לאפס את ההגדרות כלום לא עוזר , הסרתי דרייברים עידכנתי דרייברים כלום , הדבר היחיד שלא עשיתי זה להחליף כבל 6 פינים אבל קשה לי להאמין שזאת הבעיה זה ספק איכותי מאוד של סיסוניק . ב MSI AFTERBURNER הזזתי את התדר של הזיכרון OC אבל לא אישרתי את זה V וחשבתי שכל עוד אני לא מאשר את זה כלום לא יקרה ושהזזתי היה מסך לבן ורעש של נקישות כמו כונן קשיח HDD מכני , כיביתי את המחשב אולי זה בגלל זה ? הכול עובד תקין הכרטיס עובד הכול מעולה פשוט X1 לא 16 , יכול להיות שהחיישן שלי הכר…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
היי האם מישהוא יודע מה זה מהדורת AMPi (נכתב בשתי אופנים i או ! )? ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP! Edition היא זולה יותר בכמעט 100$.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני עושה שדרוג למחשב שלי, קונה מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך. אני סגור על הכל חוץ מהכרטיס מסך. מעבד Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX לוח אם Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 ספק Seasonic M12II-620 620W Active PFC Modular 80+ Bronze רזולוציה 1920X1080 כרגע יש לי HD5770. אפשר ללכת על SLI\CF. או לקחת כרטיס אחד ושיתהיה אופציה לשיפור בעתיד. תקציב: עד 1200
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות מחשב חדש בשבועות הקרובים, עדיין מתלבט לגבי כרטיס מסך. ה-TI4800 וה-9500PRO עולים 1200 שקל בערך, וזה נראה לי סבבה. השאלה איזה מהם עדיפה למשחקים (תלת-מימד בעיקר) ואיזה דגם geforce FX גובר עליהם? עזרה בבקשה!!! ???
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות אחד מהם יד שנייה ב800-900 שקל.. אבל מה שאני מפחד זה שהם יהרסו לי אחרי כמה זמן בגלל שחיקה... אז אולי עדיף 793DF חדש ב710 שקל מה אתם ממליצים ? Tnx
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלוויזיה עם החיבור הזה http://img329.imageshack.us/img329/2987/a15pindsubdviadapteravivs9.jpg ורואים שחור לבן אולי צריך לכוון משהו ב-NVIDIA display http://img223.imageshack.us/img223/489/7y8uzx8.jpg או ב-TVTOOL http://img223.imageshack.us/img223/140/tvtoolqt9.jpg
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לפרק את הכיסוי של גוף הקירור מכרטיס המסך שלי, הוא מדגם 8800GT של BFG.. יש איזה מדריך או סרטון איך עושים את זה? לא את כל גוף הקירור, אני לא רוצה להחליף אותו, אלא רק לנקות אותו מתחת לכיסוי.. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב עד 800 שקל שיריץ לי משחקים על ביצועים נחמדים כאלה משו באמצע.. יש לי מסך עם HD READY. המעבד שלי הוא Intel Core 2 Duo E6320 ואני מבקש שתביאו לי את הכרטיס מסך הכי טוב שתוכלו למצוא עד המחיר הנ"ל מבלי שיווצר צוואר בקבוק, תודה מראש. נ.ב: רצוי שיהיה מהחנות KSP או Ivory, ואם צריך עוד פרטים על המחשב אז תגידו לי ואני יוסיף תודה ויום טוב
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לרכוש כרטיס מסך הכי טוב שיש לAGP עם תקציב של עד 1500 ש"ח.
-
- 36 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
צריך כרטיס מסך חדש למחשב, השימושים הם משחקים סטנדרטיים וצפייה בסרטי HD בטלוויזיה דרך המחשב (46 אינץ' full HD), הסתכלתי על כמה כרטיסים ב-ksp וצמצמתי את האפשרויות ל-2: 1. כרטיס מסך Gigabyte GT630 2GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E https://ksp.co.il/?uin=15981 2. כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 240 BOOST 2GB DDR3 VGA DVI HDMI PCI-E https://ksp.co.il/?uin=20608 פרטי המחשב: לוח אם - Gigabyte GA-P55M-UD2 מעבד- Intel i5 זיכרון - 4GB ספק- 600W האם הם מתאימים למפרט המחשב? אם כן מה כדי ביניהם? (במידה ויש משהו מומלץ יותר בתקציב דומה, אשמח לשמוע..)
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד היום הייתי עם gtx 275 והגיע הזמן להשתדרג... אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 1000 עד 2000 שכמובן יריץ את כל המשחקים המובילים היום על הגדרות מקסימליות. אז על איזה כרטיס אתם הייתם הולכים? נ.ב אני משחק ברזולוציה של 1080 ספק כוח כבר שדרגתי ל 650W
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צהריים טובים! לאחרונה אני חווה נפילות FPS רציניות על הגדרות בינוניות ונמוכות במשחקים כגון: WATCHDOG, ARMA 3, ו-Assassin`s Creed 4:Black Flag. במשחק Assassin`s Creed הנפילות קצת פחות רציניות אבל הוא נשאר סביב ה-35FPS על בינוני. ב-ARMA 3 המצב קטסטרופה, ב-WATCHDOG מדי פעם הוא רץ לי על בינוני ב-40 והרבה פעמים הוא נופל לי ל-17 (בעיקר עם המשטרה) - מה שעוד יותר מוזר זה שאפילו כשאני מוריד למינימום, המצב נשאר אותו דבר (כך קרה עם ARMA3!). לא מסתדר לי בראש שכרטיס שעולה פאקינג 1500 ש"ח מתקשה מאוד להריץ משחקים כאלה, ולכן אני חושב שהבעיה היא לא בכרטיס. ראיתי שמישהו פתח אשכול עם בעיה דומה עם כרטיס R9 290, ניסיתי את מה שהציעו שם (ניקוי דיסק, עדכון דרייברים) אבל זה לא עוזר בהרבה. המפר…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עתיד לקנות מחשב נייח, וקצת מבולבל לגבי איזה כרטיס מסך לקנות. התקציב שלי הוא עד 1,000 ש"ח. חשבתי על כרטיס המסך הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12648 הדרישות שלי הן לשחק במשחקים כמו קרייסיס, סטארקראפט וכו'. האם הכרטיס יעשה את העבודה? האם התקציב בגלל ריאלי? אשמח לכל תשובה לגבי כרטיס המסך, תודה שמוליק
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי בעוד כחודש אני מחליף את הלוח אם זיכרונות ומעבד ובקשר לכרטיס מסך יש לי שאלה! מה עדיף יותר 8800GTS או 2X8600GT מבחינת תקציב וביצועים? תודה לעוזרים!
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני משחק קאונטר סטרייק 1.6 למי שמכיר ואני משחק כבר הרבה זמן. יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 64 mb -אני לא אוהב אותו !!!!! בקיצור רציתי הצעות לכרטיס מסך חדש בתקציב עד 400 ש"ח - אני יודע שהתקציב לא מספיק לכרטיס מסך איכותי אבל אני מאמין שזה מספיק בשביל המשחק וזה יעזור לי מאוד... שמעתי שהכרטיסים מסוג של geforce fx 5200 הם בנויים במיוחד למשחקים כמו לקאונטר לתזוזת כוונת טובה [recoil ] ... בקיצור מחכה להצעות ואם אפשר אז גם הסבר קטן למה , תודההההההההההההההההההההההההה :F
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחלה ביקורת למרות שאין לי זמן לקרוא את כולה אבל רואים שהיא ממש מקצועית כל הכבוד לדן איידלמן
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-