כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ... יש לי 2 שאלות שאני לא מצליח למצוא להם פתרון אולי תוכלו לעזור לי 1 קניתי כרטיס מסך חדש לפניי יומיים GTX 550 TI ובמשחק pes 2012 בשלב מסוים המשחק מתחיל לרצד כאילו כמו פריז השמות רועדים ויש פסים קטנים על המסך ממשמש לשתיי דקות ואחריי זה הכול ממשיך כרגיל וזה קורה בדרך כלל כשמתחילה המחצית השנייה .. וגם במשחק Fallout3 יש כאלה ממש תקיעות קטנות ... בחום המקסימלי שהוא הגיע אליו במשחק היה 58 מעלות 2 והבעיה השנייה היא שחיברתי אותו למסך LG IPS236 ובלוח בקרה של nivdia הוא מראה לי חיבור hdmi - hdtv.... בחלק של השינוי רזולוציה הוא מראה לי hd,sd והוא לא נותן לשנות ... משהוא יודע אולי אייך לפתור את הבעיות האלה אולי נתקלתם בהם בעבר..? או שיכול להיות שהכרטיס בכלל לא תקין..? הס…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש hd4850 ועשיתי לפני המון זמן oc ועכשיו שמתי לב שאין לי יכול להיות בגלל שעודכן הדרייבר או משהו כזה? אני זוכר ששמתי עד הסוף הכל ועשיתי בדיקות בזמנו והיה הכל תקין אז אם עכשיו אני יעלה בבת אחת הכל עד הסוף לא יקרה כלום?? או לעשות כמו שעשיתי פעם כל 5mh כל פעם ולבדוק 20 דקות לארטיפקטים? ודרך אגב אני מנסה לעדכן את הדרייבר ל- 12.4 אז אני מנסה להסיר את ההתקנה מלוח בקרה ולא מצליח ועשיתי ככה כל הזמן ותמיד היה רזולוציה נמוכה ועכשיו לא....חחח וכשאני מתקין את - 12.4 זה עדיין מראה לי 12.3 כאילו מה שאני עכשיו ! Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב ממוצע ואני מעוניין לשדרג לו בעיקר את הכרטיס מסך. נתונים: Motherboard gigabyte G31 CPU Type DualCore , 2700 MHz זכרון-Total 4094 MB נוכחי-NVIDIA GeForce 9500 GT ספק כוח -500 מערכת הפעלה:windows 7 ultimate 64 bit רציתי לשאול איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב עם מפרט כזה. (הרעיון לשדרג את חווית המשחק בלי הוצאות על שדרוג כל המחשב) תודה לעוזרים! שבת שלום
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מהשניים יותר חזק NVIDIA® GeForce® GT 630M 1GB VS NVidia GeForce GT525M 1024MB [table][tr][td] תודה רבה לכול העוזרים http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8251 http://www.notebookclub.co.il/products/dell%20sell%202012/sale-n5110-bn2450m.htm עם אפשר גם המצלה ככה בקטנה המחשב בעיקר למשחקים אני רוצה[/r][/t][/td][/tr][/table]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דגם של כרטיס שנקרא XFX HD 6870 BLACK EDITION כשחיפשתי עליו מידה בגוגל ראיתי אותו בשני צורות . מה זה אומר ומה ההבדל? http://www.techfresh.net/xfx-radeon-hd-6870-black-edition-graphics-card-shipped-in-europe/ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150507 תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אם אני אשים שני כרטיסים שתומכים PCIE 2.0 על שני סלוטים של PCIE 3.0 במהירות X8 כל אחד, אז כל אחד יעבוד ברוחב פס שלX16 במצב PCIE 2.0?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שדרוג ללוח אם על בסיס (Asus Sabretooth X79 ) הופיע לי תקלה חמורה של תקיעת המחשב ואחר כך מסך שחור ל 3 שניות. לאחר מכן מערכת חוזרת לעצמה עם הודעה Display driver stopped responding and has recovered . תופעה זאת הופיעה לי גם עם כרטיס eVGA GTX 570 וגם עם כרטיס חדש MSI GTX 680 . תופעה הנ"ל משגעת אותי. נאלצתי להסיר את הדרייב וכעת אני עובד במצב VGA . האם מישהו נתקל בבעיית TDR והצליח להתגבר עליה. בתודה. אדם
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי gigabyte gtx570 הרגיל עם מאורר אחד. ביחד עם זה יש לי מסך 120HZ עכשיו ברגע שאני מפעיל 120HZ הטמפרטורות עולות בצורה מפחידה מגיע עד 55 בשולחן עבודה הורדתי MSI Afterburner שינתי תמהירות של המאורר למקסימום שזה 85 הטמפרטורה הגיעה ל35 בשולחן עבודה! ובתוך משחק [bf3 online] ל67 מקסימום! ניסתי גם לשים על 65 מהירות מאורר טמפרטורה בשולחן עבודה הגיע ל44 במשחק ל70 יש לציין שמצב האוטמוטי היה על 42! השאלה שלי היא על איזה מהירות כדאי לשים? ועם אני שם על הכי גבוהה יש סיכונים בזה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core mugen 3 Gigabyte GA-M68MT-S2P Thermaltake V3 Black Edition SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black מסך - chimei 22H רזולוציה 1680X1050 מחפש משהו פשוט, בעיקר למשחקים כמו פיפא, מנג'ר וקאונטר סטרייק תקציב 500 אה, ושיהיה שקט הכי שאפשר (גם במאמץ אם אפשר ) יש צורך בספק חדש אגב?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
זה משנה אם שני כרטיסי מסך יהיו על סלוטים שיעבדו ברוחב פס X8? הרי הבנתי פעם שעם גשר SLI רק כרטיס אחד מקבל מידע מהמעבד ומעביר אותו גם לכרטיס השני (Master-Slave), אז האם זה מוריד ביצועים והאם בכלל עם גשר SLI החריץ PCIE עובד X8, הרי רק אחד מקבל מידע במילא? יש מצב שיש לי כאן כמה טעויות אז תתקנו אותי... תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום רב: רציתי לדעת האם אפשר להוסיף כ.מסך נוסף אך מדגם אחר למחשב שלי, מה שאני מנסה לומר זה שיש לי כ.מסך מדגם: HD 5850 ואני מעוניין להוסיף כ.מסך מהדגמים 6x-7x הלוח אם שלי הוא ASUS P8Z68-V אני מעוניין להוסיף כ.מסך משום שאני מרגיש שהמחשב נחלש לי מעט למרות הניקוי היסודי שביצעתי בו. אשמח לעזרה בתודה רבה מראש. אביחי. נ.ב. איך אני מבצע OC לכ.מסך. ושוב תודה מראש.
-
- 37 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב ישן, לוח האם שלו הוא MSI MS-7528 והוא משמש לשיטוט באינטרנט וצפיה ביוטיוב, שום דבר שדורש הרבה FPS-ים. לפי המפרט שלו יש לו חיבור PCIx16, גירסה 1.0a יש המלצות לכרטיס במחיר סביר?
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך evga geforce 550 ti , וכרטיס קול on board . על הכרטיס מסך יש לי יציאה מיני HDMI , ויש לי מתאם HDMI to MINI HDMI שבעזרתו אני מחבר את המחשב ל TV. שאני מחבר אני רואה תקין ב TV אך אין sound ברמקולים של ה TV. אני יודע שאני אמור לחבר בין הכרטיס קול לכרטיס מסך בשביל שיהיה לי sound מהכרטיס מסך - אך לא הצלחתי למצוא חיבור כזה על הכרטיס. מישהו יודע איך אני פותר את זה ? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל בין אם חדש או אפילו יד שניה (מי שרוצה למכור שישלח לי הודעה) מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ? אפשרי להשיג כזה חדש באינטרנט ב800 ש"ח שווה ללכת על זה ? אני מעוניין בכרטיס בינוני וזה נראה לי אחלה כרטיס לצרכים שלי, אוברקלוק בינוני ומשחקים לא על מקסימום רזולוציה. תגובות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, דיברתי עם בחור מIQPC בנוגע לכרטיס NVIDIA 670GTX, עכשיו אצלהם באתר יש את GIGABYTE ואת GAINWARD (גרסה רגילה לא פאנטום). המחיר הוא 2600 ו2300 בהתאמה. הבחור שם אומר שGIGABYTE (שאצלם עולה 2600 שקל ובKSP עולה 2300 ש"ח) יותר יקרים סתם, ועדיף לקחת את הGAINWARD כי היבואן שלהם בארץ עדיף ז"א אם ידפק הכרטיס לא תהיה בעיה להחליפו לעומת GIGABYTE שיעשו הרבה בעיות וזה עלול להסתבך כי הם יבואן בעייתי בארץ, וכן ההפרשי ביצועים לא כאלה גבוהים שמצדיקים את המחיר. השאלה שלי מה לעשות? לקחת GAINWARD וזהו? אני לא רואה אצלם באתר את הפאנטום, נראה לי שזה הרגיל. או שאולי עדיף כבר לקחת כרטיס אחר? אבל אני מתעקש על NVIDIA. מגיע כאן העניין עם היבואן שהוא אמר, לא ידעתי מזה ואין לו סיבה לחרטט.…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים כמו דיאבלו 3 ומקס פיין 3. לא מעוניין להריץ אותם בהגדרות הכי גבוהות אלא שימוש סביר. התקציב שלי הוא 500-600 ש"ח. כמו כן , המפרט שלי כרגע כולל- לוח אם - asus p5b-vm , עם PCIe 1 ולא 2 (האם עד הפרש הביצועים יהיה עד כדי כך משמעומי ומורגש?) ספק - HEC 350W (האם מספיק, או שנדרש גם להחליף ספק?) מעבד Core 2 Duo e6300 @ 2Ghz. DDR2 4 GB. תודה רבה לממליצים. מתן.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל התותחים. יש לי כרגע HD6990 של GIGABYTE, הכרטיס מאוד חזק ומספיק לי אבל הקירור שלו מעצבן אותי, אני מחפש קירור צד שלישי טוב עד כמה שניתן, התקציב עומד על כ500 שקל בלי חריגות. 2 אפשרויות שחשבתי עליהם: 1- הקירור הבא שכמובן צריך להזמין מי חו"ל. http://www.arctic.ac/en/p/cooling/vga/449/accelero-twin-turbo-6990.html?c=2182 2- לקנות בלוק קירור מים לHD6990 ולחבר אותו לקירור מים סגור. http://www.ebay.com/itm/Koolance-VID-AR699-Radeon-HD-6990-Water-Block-for-Radeon-6990-Reference-Cards-/280886315599?pt=US_Water_Cooling&hash=item4166210a4f#ht_4707wt_1396 ובנוסף קירור המים הסגור הבא. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13255 מה לדעתכם יהיה טוב יותר עבורי ?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , עוד כשבוע אני קונה מחשב חדש אז יש לי תקציב של כ 5300 כולל מסך אפשר לחרוג קצת עד 5500 גג אז מצאתי את הכרטיס GTX560 של חברת SPARKLE במחיר מעולה של 633 שקל בקניית מחשב חדש , הבעיה היא שאני לא יודע מה עדיף גם כרטיס HD7950 נכנס למפרט וגם GTX670 נכנס אמרו לי שמערך GTX560 עובר את הביצועים של הHD7950 ומגיע בערך לGTX670 אז אני לא יודע מה עדיף לקחת מערכת שעולה 1260 או כרטיס בודד שעולה 2000 שקל (GTX670 ) המטרה היא מין הסתם משחקים כבדים שרצים על הגדרות מקסימליות לפחות על 50 ~ 60FPS
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום ! יש לי כ.מסך 5770, שני יציאות של DVI ויציאת HDMI, דרך DVI מחובר המסך של המחשב והכל עובד טוב בחיבור של HDMI יש לי טלוויזיה, והמחשב לא מזהה אותה, במה יכולה להיות התקלה ?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לכרטיס יש 2 כניסות של 6 Pin. עם הכרטיס מגיע רק מתאם אחד ממולקס ל-6Pin. לספק יש גם כבל כזה, אבל הם שונים. במתאם שמגיע עם הכרטיס - רק 5 פינים עם חשמל. לכבל שמגיע עם הספק - ל6 מגיע חשמל. מה ההבדל בניהם? האם אפשא לחבר את הכבל מהספק בביטחה?
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים ומתלבט בין שני הכרטיסים הבאים: 1. Gtx 670 ftw 2g 2. Gtx 670 4g האם יתרון הזכרון יריץ משחקים טוב יותר או שמה המהירויות הגבוהות יותר שה- ftw עובד בהן יהיו יתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה הזאת אני צופה בסרטים בטלויזיה דרך המחשב ברצוני לקנות טלויזיית תלת מימד רציתי לדעת האם כל מחשב עם כרטיס מסך HD בעל חיבור HDMI יאפשר צפייה של תכני תלת מימד דרך המחשב בטלויזיה או שצריך לקנות כרטיס מסך אחר? תודה,
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שנשרף הספק כוח ולאחר החלפה והפעלה גיליתי שיציאת ה-DVI של הכ.מסך שלי גם נשרפה (כנראה שדבר גורר דבר).. החלפתי ( היום ) את הספק (השרוף Enermax EG425P-VE) לספק של: Corsair CX 430W (נחמד לא יותר, כבלים קצרים קצת) הכרטיס מסך (עם יציאת DVI השרופה) הוא: ATI Radeon 4650 (מצ"ב קובץ מצורף) לוח האם שברשותי הוא: Gigabyte GA-EP35-DS3L אם זה חשוב המעבד: Intel Quad Q8400 2.6GHz אני חושב שיש לי חריץ PCI-E אבל אני לא יודע יותר מזה. התקציב: עד 400 ש"ח בקשה: רק לא MSI . עדיפות ל ASUS (אבל פתוח להצעות - אתם בטוח מבינים יותר ממני) חשוב שיהיה חברה מוכרת..!! יש לי שניי מסכים: 1) 22" (כניסה DVI תומך full HD ) 2) מסך טלויזיה עם כניסות HDMI וגם VGA. עיקר השימוש שלי: הוא סרטים ב HD …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. יש לי שאלה , אצלי במחשב מותכנים 2 כרטיסי מסך HD5870 בקרוס פייר האם יש דרך לחבר איכשהו את הממיר לכרטיסים כך שאני יוכל להקליט תכנים מהיס מקס למחשב ולשמור את התוכניות אצלי במחשב? ואם לא ניתן אז איזה כרטיס צריך והאם יש המלצות למשהו שיעשה את העבודה טוב? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
תביאו לי בקשה טבלה של דירוג כרטיסי מסך של הכל מהכל..נ.ב אפשר טבלה שמראה תכרטיס החזק בשוק לפחות חזק ..לא רק לפי רזולוציה פשוט דירוג של הכרטיס עצמו ! תודה
-
- 13 תגובות
- 12.3k צפיות
-