כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
שלום, נתקלתי באפשרות לרכוש את אחד משני הכרטיסים המדוברים - האם ההבדל מבחינת רעש איכות קירור וביצועים הוא משמעותי? למי מהם יש ייתרון? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה התחדשתי במחשב חדש והרבה בעזרת הפורום הזה. לפני המחשב הזה כל הכרטיסי מסך שהיו לי הם של NVIDIA וכרגע רכשתי מחשב עם כרטיס מסך sapphire 7850 לא הגרסא עם ה-OC. והורדתי דרייבר מהאתר הזה http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1472&psn=&lid=1 ורציתי לדעת האם קיים איזשהו דרייבר עדכני וטוב יותר למשחקים. מודה על עזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אהלן חברה. יש לי תקציב של כ1300 שקל לכרטיס מסך חדש. מעבד Q6600 על 3.7GHZ בקרוב כשיהיה לי בלוק ללוח אם אני ישעה 4GHZ. אני רוצה כרטיס שיריץ משחקים על מקסימום עם FPS טוב. ספק כוח CORSAIR VX550W לוח אם GA EP45-UD3LR תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד עם מעבד i7-2670QM וכרטיס מסך GeForce GT 525M. כשאני משתמש בפוטושופ, במה עדיף לי להשתמש? ליבה הגרפית של i7 או ב525M? תודה@!
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. רציתי לדעת מה כדאי מבין שני הכרטיסים? שניהם במחיר זהה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8374 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&cat=172 קראתי את הביקורות על שניהם ואני יודע מה טוב ולא טוב בכל אחד מהם. השאלה אם כדאי לקחת את ה-7970 שיותר חזק ועם 3GB זכרון ומצד שני צורך יותר הספק, מרעיש יותר, עם קירור פחות טוב ועם יכולות לא מי יודע מה ל0C, לעומת ה7870 של ספייר עם קירור מצויין ופחות מרעיש, יכולות OC גבוהות וצריכת חשמל נמוכה יותר. מפרט המחשב הוא: מעבדי אינטל Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד: (I3-540, 3066MHZ (23X133 זיכרון: 4G לוח אם: ASUS P7H55- MLX - 2 PCI, 1 PCI-E X4 , 1 PCI-E X16 כרטיס מסך נוכחי: GT430 מארז: מארז של HUNTKEY H-102 ספק כוח: http://i50.tinypic.com/spklxt.jpg
-
- 38 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, יש לי ATI HD 5700 . האם עדיף לקנות עוד אחד דומה ולשלב בין השניים או לקנות אחד חדש בדגם מתקדם?<
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב? Geforce 8400 GS או Geforce 7600 GT?
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
צרבתי ביוס של msi כל הכרטיס hd5850 של sapphire שלי,ואחרי הריסטרט הכרטיס לא מזוהה! שמרתי את הביוס הקודם אבל אין לי אפשרות לטעון אותו,systemID mismatch,השתמשתי בכמה פקודות cmd כדי לצרוב את הביוס של msi אבל עכשיו הכרטיס בכלל לא מזוהה! עזרה??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למשל כרטיס במהירות 700Mhz במערך SLI יוצר צוואר בקבוק לכרטיס במהירות 900Mhz במערך SLI? או שהכרטיס במהירות היותר גבוהה יחשב יותר חישובים מהכרטיס היותר איטי?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, בגלל שכל סוגיית הגרפיקה הממוחשבת היא רחוקה מהתחום שלי אני רוצה את דעתכם לגבי נושא שעבר לי בראש לאחרונה, אני משתמש בכרטיס nvidia gefore gt 450 אני לא גיימר ולא שום דבר בנושא הזה כל העיסוק שלי הוא תקשורת תוכנה ואבטחת מידע. בזמן האחרון שני המסכים שמחוברים למחשב שלי לא מספקים אותי ואני מעוניין במסך שלישי כאשר בכרטיס קיימים החיבורים VGA (לא בשימוש) DVI ו HDMI (כן בשימוש) השאלה היא כזאת 1. האם אפשר למחבר מסך נוסף לVGA והוא פשוט יופיע לי בהגדרות התצוגה כמו בחיבור שני המסכים ? 2. האם זה עלול להעמיס על הכרטיס ? ואילו בעיות עלולות להיגרם מזה ?
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי 2 שאלות שאני לא מצליח למצוא להם פתרון אולי תוכלו לעזור לי 1 קניתי כרטיס מסך חדש לפניי יומיים GTX 550 TI ובמשחק pes 2012 בשלב מסוים המשחק מתחיל לרצד כאילו כמו פריז השמות רועדים ויש פסים קטנים על המסך ממשמש לשתיי דקות ואחריי זה הכול ממשיך כרגיל וזה קורה בדרך כלל כשמתחילה המחצית השנייה .. וגם במשחק Fallout3 יש כאלה ממש תקיעות קטנות ... בחום המקסימלי שהוא הגיע אליו במשחק היה 58 מעלות 2 והבעיה השנייה היא שחיברתי אותו למסך LG IPS236 ובלוח בקרה של nivdia הוא מראה לי חיבור hdmi - hdtv.... בחלק של השינוי רזולוציה הוא מראה לי hd,sd והוא לא נותן לשנות ... משהוא יודע אולי אייך לפתור את הבעיות האלה אולי נתקלתם בהם בעבר..? או שיכול להיות שהכרטיס בכלל לא תקין..? הס…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש hd4850 ועשיתי לפני המון זמן oc ועכשיו שמתי לב שאין לי יכול להיות בגלל שעודכן הדרייבר או משהו כזה? אני זוכר ששמתי עד הסוף הכל ועשיתי בדיקות בזמנו והיה הכל תקין אז אם עכשיו אני יעלה בבת אחת הכל עד הסוף לא יקרה כלום?? או לעשות כמו שעשיתי פעם כל 5mh כל פעם ולבדוק 20 דקות לארטיפקטים? ודרך אגב אני מנסה לעדכן את הדרייבר ל- 12.4 אז אני מנסה להסיר את ההתקנה מלוח בקרה ולא מצליח ועשיתי ככה כל הזמן ותמיד היה רזולוציה נמוכה ועכשיו לא....חחח וכשאני מתקין את - 12.4 זה עדיין מראה לי 12.3 כאילו מה שאני עכשיו ! Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב ממוצע ואני מעוניין לשדרג לו בעיקר את הכרטיס מסך. נתונים: Motherboard gigabyte G31 CPU Type DualCore , 2700 MHz זכרון-Total 4094 MB נוכחי-NVIDIA GeForce 9500 GT ספק כוח -500 מערכת הפעלה:windows 7 ultimate 64 bit רציתי לשאול איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב עם מפרט כזה. (הרעיון לשדרג את חווית המשחק בלי הוצאות על שדרוג כל המחשב) תודה לעוזרים! שבת שלום
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מהשניים יותר חזק NVIDIA® GeForce® GT 630M 1GB VS NVidia GeForce GT525M 1024MB [table][tr][td] תודה רבה לכול העוזרים http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8251 http://www.notebookclub.co.il/products/dell%20sell%202012/sale-n5110-bn2450m.htm עם אפשר גם המצלה ככה בקטנה המחשב בעיקר למשחקים אני רוצה[/r][/t][/td][/tr][/table]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דגם של כרטיס שנקרא XFX HD 6870 BLACK EDITION כשחיפשתי עליו מידה בגוגל ראיתי אותו בשני צורות . מה זה אומר ומה ההבדל? http://www.techfresh.net/xfx-radeon-hd-6870-black-edition-graphics-card-shipped-in-europe/ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150507 תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אם אני אשים שני כרטיסים שתומכים PCIE 2.0 על שני סלוטים של PCIE 3.0 במהירות X8 כל אחד, אז כל אחד יעבוד ברוחב פס שלX16 במצב PCIE 2.0?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שדרוג ללוח אם על בסיס (Asus Sabretooth X79 ) הופיע לי תקלה חמורה של תקיעת המחשב ואחר כך מסך שחור ל 3 שניות. לאחר מכן מערכת חוזרת לעצמה עם הודעה Display driver stopped responding and has recovered . תופעה זאת הופיעה לי גם עם כרטיס eVGA GTX 570 וגם עם כרטיס חדש MSI GTX 680 . תופעה הנ"ל משגעת אותי. נאלצתי להסיר את הדרייב וכעת אני עובד במצב VGA . האם מישהו נתקל בבעיית TDR והצליח להתגבר עליה. בתודה. אדם
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי gigabyte gtx570 הרגיל עם מאורר אחד. ביחד עם זה יש לי מסך 120HZ עכשיו ברגע שאני מפעיל 120HZ הטמפרטורות עולות בצורה מפחידה מגיע עד 55 בשולחן עבודה הורדתי MSI Afterburner שינתי תמהירות של המאורר למקסימום שזה 85 הטמפרטורה הגיעה ל35 בשולחן עבודה! ובתוך משחק [bf3 online] ל67 מקסימום! ניסתי גם לשים על 65 מהירות מאורר טמפרטורה בשולחן עבודה הגיע ל44 במשחק ל70 יש לציין שמצב האוטמוטי היה על 42! השאלה שלי היא על איזה מהירות כדאי לשים? ועם אני שם על הכי גבוהה יש סיכונים בזה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core mugen 3 Gigabyte GA-M68MT-S2P Thermaltake V3 Black Edition SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black מסך - chimei 22H רזולוציה 1680X1050 מחפש משהו פשוט, בעיקר למשחקים כמו פיפא, מנג'ר וקאונטר סטרייק תקציב 500 אה, ושיהיה שקט הכי שאפשר (גם במאמץ אם אפשר ) יש צורך בספק חדש אגב?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
זה משנה אם שני כרטיסי מסך יהיו על סלוטים שיעבדו ברוחב פס X8? הרי הבנתי פעם שעם גשר SLI רק כרטיס אחד מקבל מידע מהמעבד ומעביר אותו גם לכרטיס השני (Master-Slave), אז האם זה מוריד ביצועים והאם בכלל עם גשר SLI החריץ PCIE עובד X8, הרי רק אחד מקבל מידע במילא? יש מצב שיש לי כאן כמה טעויות אז תתקנו אותי... תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום רב: רציתי לדעת האם אפשר להוסיף כ.מסך נוסף אך מדגם אחר למחשב שלי, מה שאני מנסה לומר זה שיש לי כ.מסך מדגם: HD 5850 ואני מעוניין להוסיף כ.מסך מהדגמים 6x-7x הלוח אם שלי הוא ASUS P8Z68-V אני מעוניין להוסיף כ.מסך משום שאני מרגיש שהמחשב נחלש לי מעט למרות הניקוי היסודי שביצעתי בו. אשמח לעזרה בתודה רבה מראש. אביחי. נ.ב. איך אני מבצע OC לכ.מסך. ושוב תודה מראש.
-
- 37 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב ישן, לוח האם שלו הוא MSI MS-7528 והוא משמש לשיטוט באינטרנט וצפיה ביוטיוב, שום דבר שדורש הרבה FPS-ים. לפי המפרט שלו יש לו חיבור PCIx16, גירסה 1.0a יש המלצות לכרטיס במחיר סביר?
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך evga geforce 550 ti , וכרטיס קול on board . על הכרטיס מסך יש לי יציאה מיני HDMI , ויש לי מתאם HDMI to MINI HDMI שבעזרתו אני מחבר את המחשב ל TV. שאני מחבר אני רואה תקין ב TV אך אין sound ברמקולים של ה TV. אני יודע שאני אמור לחבר בין הכרטיס קול לכרטיס מסך בשביל שיהיה לי sound מהכרטיס מסך - אך לא הצלחתי למצוא חיבור כזה על הכרטיס. מישהו יודע איך אני פותר את זה ? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל בין אם חדש או אפילו יד שניה (מי שרוצה למכור שישלח לי הודעה) מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ? אפשרי להשיג כזה חדש באינטרנט ב800 ש"ח שווה ללכת על זה ? אני מעוניין בכרטיס בינוני וזה נראה לי אחלה כרטיס לצרכים שלי, אוברקלוק בינוני ומשחקים לא על מקסימום רזולוציה. תגובות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-