עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by panda00,

שלום, אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך חדש ומתלבטת מה כדאי/מומלץ. בעיקרון עכשיו אני עובדת על המחשב יותר בתוכנות גרפיות אבל בעתיד הקרוב זה יכלול גם תלת מימד וקצת עריכת וידאו. מחפשת כרטיס שירוץ חלק עם ביצועים טובים ושמשחקי מחשב חדשים לא יתקעו בו לרוב מפרט: ספק - ezcool 450W jsp-459 p12n ac input : 230v4a לוח אם - msi, g41tm-p33 מעבד - intel core 2 quad q8300 2.50 ghz זיכרון - 4gb מסך - samsung 2433LW שקלתי את הכרטיס - GTX560 יש המלצה למשהו אחר? ואם לא אז אשמח לדעת מה ההבדלים בין הסוגים השונים , מאחר וראיתי שיש לכמה חברות ובטווח מחירים שונה, ואיזה דגם עדיף המון תודה והמשך יום מקסים ^^

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by itayassa,

כבר יודעים מתי הם יוצאים? ראיתי לפני כמה ימים שנתנו עליהם קצת פרטים כמו תדרים וכל זה, זה אומר שהתאריך יציאה הוא קרוב לא?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by etelsh4,

פשוט לא מבין, יש לי: 6950 CF 8GB RAM i5 2500K והמחשב פשוט לא מריץ משחקים מסויימים חלק וזה לא הגיוני. עכשיו יצא לי לשחק ב-L.A Noire וזה פשוט לא רץ חלק! אפילו קצת איטי! ואני ראיתי סרטונים ביוטיוב עם מחשב פחות טוב מזה בהרבה והוא פשוט מריץ את המשחק חלק! מה קורה פה? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by House M.D.,

היי יש לי מערך של 2x ASUS GTX 560. היום שמתי לב שכל משחק שאני נכנס אליו קורס. למשל ב GTA IV אחרי הטעינה כל הטקסטורות הפכו לכחולות ואז הוא קרס. ב Trackmania 2 ראיתי ארטיפקטים ועיוותים ואז הוא קרס. אותו דבר כל משחק אחר שניסיתי. חשבתי שהבעיה היא שאני על דרייבר בטא 304.48, אז מחקתי באצעות driver sweeper והתקנתי 301.42 בלי הצלחה יתרה. ניסיתי לבטל את ה SLI בלוח בקרה עם אותן תוצאות. הכרטיסים על טמפרטורות נורמאליות, 48 ו- 58 במאמץ (אחד מהכרטיסים תמיד יותר חם) והם היו על 75-80 במאמץ לפני שהבעיות התחילו. לכרטיסים יש אוברקלוק מינורי מהמפעל, לא חושב שזו הבעיה. מה לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  5. Started by swisaman,

מישהוא יכול להביא לי הורדה לגירסא הראשונה\לאחת הגרסאות הראשונות? לא הצלחתי למצוא,לפי מה שהבנתי זאת הדרך היחידה לעלות מתח ל5850 עם PCB כחול... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  6. Started by Turkey,

שלום לכולם , אני מחפש לקנות כרטיס מסך טוב שלא יעלה הרבה (אני מקווה) בשביל המשחק " darksiders" ומשחקים בעלי גרפיקה דומה. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב למשחק שלא יעלה הרבה כל כך??

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by בארי,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך עבור עבודה רצופה מול מחשב (לא משחקים) בעיקר שימוש משרדי. 1. צריך לתמוך בשני מסכים. 2. כמה שיותר זול (לא זול כאבי ראש אבל המינימום מעבר) המלצות?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  8. Started by mtao21,

יש לי כ.מסך 680GTX OC ואני רואה שכ.מסך שלי מחובר ב 2.0 PCI-Express בעזרת התוכנה הGPU-Z.0.6.2 ואיך אני משנה מ2.0 ל 3.0 ? לוח אם DX79SI למרות שזה תומךPCI-Express 3.0

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by raksheela1,

איזה מערך כרטיסים עדיף, msi 7970 או gigabyte gtx670. אני לא מתכוון להשתמש במסכים עם רזולוציה גבוהה אלא יהיה שימוש במספר מסכים FHD. מבחינת המחיר זה יעלה לי פחות או יותר אותו הדבר כך שאני רוצה לדעת מבחינת ביצועים ומבחינת שקט וטמפרטורה.

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  10. GTX 680 הוא יותר טוב מ 670 נכון? חבר שלי קנה שני מחשבים חדשים ופתאום הוא רוצה למכור אותם כי הוא נתקל בקשיים כלכליים. הוא מוכר את ה GTX680 שלו חדש עם קבלה ב 2000 ש"ח, יש לו 2 כאלה. מה אתם אומרים כדאי לי לקנות? אם מישהו פה רוצה את הכרטיס השני שישלח לי אימייל stamzrat9@gmail.com או 054-74-750-74 תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by GeforceFX,

שלום אני עומד להזמין מאייבורי מחשבים Gigabyte 670GTX ב2295ש"ח רציתי לשאול אותכם אם יש כרטיס שאתם יותר ממליצים לי עליו באותו התקציב בערך? רק של NVIDIA ואיך ה Gigabyte לעומת ה MSI ASUS EVGA? תודה רבה ;D

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by zapa,

שלום לכולם, אני צריך צריך יעוץ ברכישת כרטיס מסך חדש. כרטיס המסך שלי HD 2600 שווק חיים ואני מחפש כרטיס מסך חדש למערכת ה Media Center. אני מתכוון להריץ עליו סרטי (FHD (1080P ו BR 3D על גבי מסך 50" ולא מתכוון לשחק עליו, כמו כן הייתי מעדיף קירור פאסיבי אך זה לא deal breaker.. חשוב לי שיריץ את התוכן הזה בצורה מהירה וחלקה (ה 2600 היה קצת איטי לפעמים) וכמובן HDMI 1.4 תקציב בסדר גודל של 500 ש"ח (אפשרות לחריגה לא גדולה) מפרט מערכת: cpu:Q6600 no OC, ram:2GB, mobo:GA-P43-ES3G, power:AX750 חשבתי על 6750 או 6670 מה אתם חושבים? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by swisaman,

היי, אני עומד להזמין את הGTX670 מחול,וחשבתי על החנות tigerdirect יש שם מגוון אפשרויות עד 400 דולר, http://www.tigerdirect.com/sectors/campaigns/include/nvidia_gtx670.asp?srkey=gtx670 אני צריך את הגירסא הכי טובה שאפשר לקנות לOC,שתיהיה שקטה גם... עכשיו,יש לי שאלה קטנה,איך הולך כל עניין המכס והמעמ?לא הזמנתי משהוא מחול אף פעם כך שאני לא מתמצא בזה.. tigerdirect שולחים לארץ נכון?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by HiTRuN,

אז ככה , כרגע יש לי את הכרטיס SAPPHIRE Radeon HD 5850 Xtreme הכרטיס לא תקין אז הציעו לי ב - ivory להחליף את הכרטיס במסגרת אחריות לכרטיס חדש. נאמר לי שאני מקבל גרסה יותר טובה של הכרטיס וקירור יותר טוב וכרטיס בעל OC . הכרטיס שהם רוצים לתת לי - MSI AMD Radeon HD 5850 Twin Frozr II הנה המפרט באתר MSI http://www.msi.com/product/vga/R5850-Twin-Frozr-II.html האם הכרטיס שאני מקבל בהחלפה יותר טוב או פחות טוב מהכרטיס הקיים שלי ?? עוד משהו , הקירור של הכרטיס שלי נראה הרבה יותר "טוב" מהכרטיס בתמונות באתר היצרן זה שלי http://images.bit-tech.net/content_i...nhd5850-2b.jpg

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מעבד: i5-750 לוח אם: p7p55D ASUS זיכרון: 4G ספק: 650W thermaltake אם צריך להוסיף משהו אז אתם מוזמנים לשאול. רציתי לדעת בהתאם למפרט שלי מה הכי משתלם לי להביא מחו"ל (בהנחה שאני פטור ממכס כי אני מביא את זה ביחד איתי).

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לחבר שלי יש לו BATTLEFIELD 3 אבל הכרטיס שלו הוא nvidia 430 gt והוא רוצה לקנות אחד חדש אבל ההורים שלו לא מסכימים לו. לכן הוא צריך טיעונים מספיק טובים למה להחליף ולאיזה כרטיס התקציב הוא 700 ואפשר חריגה עד 100 ש"ח אם זה שווה. בתודה מראש רואי גילת ועידן אורן

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  17. קראתי את הכתבה הזאת:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3104121,00.htmlוגם מכתבות אחרות שקראתי, הבנתי שכל הכבלים שנמכרים מ rca ל usb, לא איכותיים מספיק.אז ההתלבטות שלי היא בין כרטיס מסך לכידה, או להשתמש במצלמת ה מיני dv שיש לי ולחבר אותה ב rca לוידיאו ואז את המלצמה למחשב ב firewire.אבל לפי מה שקראתי עדיף לקנות וידיאו שמכיל יציאת svidoeo , כי זה יותר איכותי מ rca ואז בעצם אין לי איך לחבר את הוידיאו למצלמה כי אין לי כניסת s video במלצמה.אני יצטרך לקנות וידיאו בכל מקרה בשני המקרים. אז אני גם תוהה אם לא משתלם יותר יהיה לקנות מכשיר שמשלב וידיאו ,דיוידי וממיר בעצמו, אם יש כאלה עדיין בארץ. אבל השאלה היא מה היא האיכות?יש כאלה ממירים טובים כמו Canopus ADVC300 לפי הביקורת, אבל …

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  18. כל גירסה שאני מתקין גם לאחר הסרה של הקודמת בעזרת תוכנה חיצונית , כאשר הדרייבר של ניבדה מותקן מופיע לי שאין סיגנל ואני לא רואה את המחשב שאני נכנס בסייף מוד מסיר את הדרייבר המחשב עולה ומתקין לבד מתאם של נבידה . יש לי כרטיס מסך GTX570 מה עליי לעשות לא נתקלתי בדבר כזה אף פעם .

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  19. שלום לכולם! אני מחוץ לשוק כבר כמה שנים טובות (אחרי שיחה עם חבר "מה, אתה לא יודע? היום יש כרטיסי מסך מובנים במעבד") בכל מקרה, מרכיב לאחי מפרט. הוא עובד עם תוכנות עריכה(תלת מימד) מקצועיות כמו ZBRUSH, 3DSMAX, MUDBOX. <- דרישה עיקרית. דרישה משנית -> שיתאים לגיימינג, לפחות למשחקים החדשים. ההשקעה בכרטיס מסך היא לכל היותר 1000, אולי 1200 אם ממש אתלהב ממשהו ספציפי, ככה שמוצרים כמו QUADRO לא באים בחשבון. השאלות: -עם איזה כרטיסים התוכנות האלה יודעות לעבוד טוב? -לאיזה מאפיינים חשוב לשים לב כשעובדים עם תוכנות כאלה? -האם הם דורשים משהו מהלוח אם? ובשורה התחתונה... מה תמליצו לי לקנות?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  20. שלום לכולם, אני צריך צריך יעוץ ברכישת כרטיס מסך חדש. כרטיס המסך שלי HD 2600 שווק חיים ואני מחפש כרטיס מסך חדש למערכת ה Media Center. אני מתכוון להריץ עליו סרטי (FHD (1080P ו BR 3D על גבי מסך 50" ולא מתכוון לשחק עליו, כמו כן הייתי מעדיף קירור פאסיבי אך זה לא deal breaker.. חשוב לי שיריץ את התוכן הזה בצורה מהירה וחלקה (ה 2600 היה קצת איטי לפעמים) וכמובן HDMI 1.4 תקציב בסדר גודל של 500 ש"ח (אפשרות לחריגה לא גדולה) מפרט מערכת: cpu:Q6600 no OC, ram:2GB, mobo:GA-P43-ES3G, power:AX750 חשבתי על 6750 או 6670 מה אתם חושבים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by tidan26,

שלום! אני מתכוון לקנות מסך של dell דגם: u3011 האם הוא מגיע עם כבל dual link dvi

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה לעוזרים. רציתי לדעם האם הכרטיס הנ"ל מתאים לעריכת וידאו וגרפיקה? ואם כן למה ? אם אפשר הסבר קצר.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  23. העלתי פה בעיה בעידכון הדרייבר לפני כחודש וחצי ובסוף החלטתי לחכות מעט עד שAMD יסדרו אצלם את הבעיה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=532150.msg4539549#msg4539549 היום החלטתי שעבר מספיק זמן וניסיתי להעדכן שוב: נכנסתי לווינדוס דרך מצב בטוח--->נכנסתי לdriver sweep---> סימנתי V על הAMD ועוד 3 עידכונים של נבידיאה למשחקים שהיו לי על המחשב---> הסרתי את כולם--->חזרתי לווינדוס במצב רגיל, הורדתי מפה את 4 העדכונים (לא כולל הLatest Beta Driver) והתקנתי אותם אחד אחרי השני (באותו הסדר שבו הם מוצגים באתר). בין כל עידכון לעדכון בצעתי איתחול של המחשב, יש לציין שבסוף ההתקנה של הראשון היה רשום "ההתקנה הסתיימה עם אזהרה" וכשניסתי לצפות בקובץ הLOG המצורף המחשב לא נתן …

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by ras81,

שלום, יש לי ATI HD 5700 . האם עדיף לקנות עוד אחד דומה ולשלב בין השניים או לקנות אחד חדש בדגם מתקדם?<

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by aofer,

היי, אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל. המחירים פחות או יותר זהים (הפרש זניח של 100 ש"ח שאולי אוכל להתמקח עליו) ממה שאני מבין הג'יגבייט הוא לא כרטיס רפרנס והוא מגיע עם 3 מאווררים לעומת מאוורר אחד בgainward (שאם אינני טועה שואב אוויר פנימה ולא החוצה לא? ) וגם הג'יגבייט הוא עם OC והgainward kt. על מה הייתם ממליצים, מבחינת שיקולים של ביצועים ושקט. תודה מראש, עמית

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים