עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by a007fan,

שלום לכולם, קיבלתי מתנה כרטיסה מסך הנ"ל מארה"ב. כמובן שהוא בשיטת NTSC ולכן אין באפשרותי להנות מתכונות הטלוויזיה ולכידת וידאו אצלנו כי אני משתמשים בשיטת שידור PAL. אני יודע שינה דרך לבצע פלאש של הביוס בכרטיסים אלה כך שניתן יהיה להפוך אותם ל PAL. יש הטוענים שיש גם ג'ימפור... אני מאוד אשמח אם משהו מכם יודע לעזור לי עם הבעייה הזאת שכן זה ממש מתסכל אותי שאני לא יכול לנצל את כל הפונקציות של הכרטיס. בתודה מראש. :s05:

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי מחשב עם מעבד: Intel i7 3770K לוח אם: (Gigabyte Z77-D3H (rev 1.1 כרטיס מסך: MSI GTX 970 זכרון פנימי: Gskill 16GB 1600Mhz ספק כוח: Antec 850W אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך אך לא בטוח אם הלוח אם יכול לנצל שדרוג לדגם של GTX 1070? אשמח לעזרה.

3. יש לי מחשב נייד ויש לו כרטיס מסך היראה לי הכי גרוע שיש בעולם הזה mobile intel® 945GM Exprees chipset family חחח מה זה זה אפילו בקושי מריץ לי את המשחק AGE OF EPIERS 2 גם את המשחקים הישנים זה עושה בעיות אפילו המשחק רשת הזה GUNZ זה לא מריץ לי בכלל מה זהההההההההההההההה וזה מחשב טוב אני חושב לקנות פשוט כרטיס מסך חדש אפשר לקנות כרטיס מסך ל מחשב נייד ?? וניראה לי שזה גם לא מצליח לעשות לי עידכון של DIRECTX 9 אני לא ממש מבין בזה בכול זאת מה אפשר לעשות שאולי לפחות משחקים ישנים ובכלל לא דורשים כרטיס מסך טוב כמו AGE OF EPPIERS 2 SIMCITY4 אפילו GUNZ ברשת זה לא מפעיל לי ואולי אפילו איזה DIRECTX אני יכול להוריד כדי לשפר את זה

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  4. שלום לכולם פירסמתי לא מזמן שאני מחפש למחשב שלי כרטיס מסך שתומך בAGPX2 וקניתי היום ATI 9500 PRO במצב חדש הכרטיס לא עבר אוברקלוק והמפרט של המחשב שלי הוא לוח אם של פי פרטנר ציפסט של VIA פנטיום 3 1000 מגה הרץ 512 זיכרון ספק כוח של סאנשיין 400ATX ככה רשום לי על הספק וראיתי שהכרטיס מסך דורש חיבור לחשמל של הפלופי אז חיברתי אותו בינתיים אין לי פלופי בזמן ההתקנה הוא עשה לי 3 ציפצופים בזמן ההדלקה ואז חיברתי מחדש כמה פעמים וזה עבד עכשיו התקנתי את הדרייבר של ATI 5.11 קטילסט קונטרול סנטר ושיניתי בהגדרות את המהירות לAGPX2 אז המחשב לא נכנס לווינודס מישהו יודע למה? והאם אני צריך להתקין דרייבר אחר? תודה רבה לעוזרים

• 57 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Tov_Tov,

אוקיי אני מתחרפן אחרי שקראתי קצת פה בפורום הבנתי שעדיף את ה LEADTEK על ה ALBATRON ואני רוצה לדעת עם זה נכון ? אני מתכוון הן מבחינת OC והן מבחינת ביצועים, ההבדל הכספי בין הלידטק לאלבטרון הוא 250 שקל השאלה שלי האם שווה לי להשקיע את הכסף הזה או לקחת את האלבטרון ? אז בבקשה תעזרו לי להחליט.. בעתיד אני מקווה להגיע לOC ברמה של ה ULTRA ואני רוצה להגיע לזה עם קירור סטוק האם זה התאפשר לי באלבטרון ? והאם בכלל אתם ממליצים לי על משהו אחר ? ( אבל שיש אותו באתר של נועה מחשבים ) אז תודה מראש לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לפני כשנתיים רכשתי את הכרטיס 9600XT, ועכשיו אני רואה שהוא כבר לא סוחב (וחלק מהמשחקים אפילו לא רוצים לנסות לרוץ עליו) עכשיו, אני לא ממש משחק במשחקים ( מדי פעם ) ולא ממש חשובה לי הרזולוציה המקסימלית והפירוט המלא במשחקים השאלה שלי היא, האם מספיק לי הכרטיס הזה (7300GT) ? ( אגב הוא עולה 408 שח ). לאחר סיבוב כמה חנויות יש לי עוד כמה הצעות יש את ה 2600PRO 512 ב 600 שח או את 7600GSעד ב 500 שח . נ.ב יש לי מחשב עם AGP בלבד .

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by Bingo,

שלום ברשותי יש את המסך הזה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378204 ורציתי לשאול מה הכרטיס המקסימלי שהמסך הזה יכול ינצל? אני עוד מעט קונה מחשב חדש ולא רוצה סתם לזרוק כסף על כרטיס מסך שהמסך לא ינצל אותו.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by גלאון,

יש לי כרטיס 7900 מסוג GT של ניבידיה, ויש לו שתי יציאות דיגיטליות (לבנות). אחת מהן בשימוש והיא מחוברת למסך. בנוסף, יש לי יציאה אנלוגית (כחולה) מלוח האם, אני רוצה לחבר את היציאה האנלוגית הכחולה לטלוויזיה, חיברתי בעזרת כבל מתאים את לוח האם לטלוויזיה בנוסף לחיבור הדיגיטלי הקיים בין כרטיס המסך למסך. בטלוויזיקה הוא מזהה SOURCE בשם PC אך אני לא יודע איך להגדיר למשחב להוציא לשם מידע. ניסיתי דרך הדרייבר של ניבידה, אך הוא מזהה רק מסך אחד כי רק אחד מחובר לכרטיס המסך. איך אני מייצא מידע מלוח אם לטלוויזיה? איך מגדירים? בתודה רבה מראש, גל.

9. Started by 3gh,

איזה מסך יותר טוב למשחקים? אני די נוטה לכיוון הCRT אני כנראה אקנה את הLG F900P אבל לפני שאני יעשה את זה אני רק רוצה לדעת שאני עושה את הבחירה הנכונה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך נפרד מהלוח אם וכרטיס מובנה בנוסף... השאלה שלי היא איך אני יכול לעבור לשימוש בכרטיס המסך המובנה אם אני מפרק את הנוכחי? הלוח אם שלי הוא 945 של INTEL... תודה...

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by zippobuyer1,

אני מתלבט לקנות את הכרטיס הנ"ל אבל אני רוצה כרטיס שיוכל לעמוד באוברקלוק, השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה בגרסת LE יוכל להגיע במהירויות גם לRADEON 8500 המקורי?? אם לא אז אני פתוח להצעות לגבי כרטיס אחר שיכול לעמוד באוברקלוק ושיהיה באותו מחיר בערך 900 שקל (לא עומד דווקא על ATI) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by TheReaper,

אני מנסה לבטל לחלוטין את הAA והAF ואני רק מוצא אפשרות לעשות את זה application controlled ניסיתי גם הATI TOOLS וגם בCCC(שאגב,עדיין גרוע כמו בגרסא 6.X שהיה לי 9250PRO)

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  13. אני מחפש כרטיס מסך סבבה למשחקים עד 600 ש"ח אשמח לקבל המלצות בנוסף יש לי כמה שאלות כלליות בנושא: 1)מה ההבדל בין PCI-E ל PCI-E2? האם השני דורש לוח אם מיוחד? 2)האם יש הבדל משמעותי בין DX10 ל DX10.1? האם כדאי להשקיע בזה? אם אפשר גם לקבל חוות דעת על הכרטיסים הבאים: 1)‏9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ של GIGABYTE 2)‏9500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ של ZOTAC האם זו נחשבת חברה טובה? תודה מראש על העזרה

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by foxil821,

אני מתכנן לקנות טלוויזיה סמסונג (ראה המפרט TV http://www.miniline.com/Samsung/Index.asp?ArticleID=403&CategoryID=129&Page=2 ) ואני רוצה שמחשב יעביר שידורי HD לטלוויזיה למטרות יצירת סרטים עצמאיים באיכות 1080. אני מציג את מפרט המחשב שלי, כדי לדעת האם מחשב יעמוד לדרישות לשידורי HD. אם לא מה עליי לקנות כדי שיעמוד על דרישה. לוח האם: INTEL ISLETON 946GZ- D946GZIS מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 זיכרון: Symmetric DD2 1G Dual הארדיסק: WDC WD160GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce 7600 GS (אם חסרים עוד מפרט אשמח לרשום בשבילכם) אם תמליצו לקנות כרטיס מסך, אני רוצה לשמש בה לסרטים בלבד ולא למשחקים... תודה!

15. אורח
    Started by אורח,

שלום, המפרט שלי הוא: E8400 4GIGA 260GTX. מסך SAMSUNG 240T עכשיו אני מתלבט אם לשדרג את הכרטיס ל 5850 החדש, כשאני משחק אני חייב לשחק על ההגדרות הכי גבוהות אפילו אם זה פוגע בFPS, עכשיו השאלה שלי אם כדאי לשדרג? מה יהיו הבדלי הביצועים? (OC מתוכנן) או כדאי לחכות לחדשים של NVIDIA או בכלל להישאר עם ה260GTX שלי?

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  16. אם מהירות הליבה שלו היא 315MHZ, ז"א שבאוברקלוק שאני עושה ל4200 של סומה אני יכול לעקוף אותו? ואני לא מדבר עליו כשיש לו O\C. ??? ??? נשמע לי מוזר.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yuvalg,

יש לי מחשב בן 3 לפחות שרוב רכיביו כבר התיישנו. אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומתלבט באם לשמור על כרטיס המסך (שהיה בזמנו בין הטובים) ולשדרג אותו רק בעוד שנה? הכרטיס הינו radeon 9700 pro 128mb המחשב משמש גם למשחקים ורצוי לאחרונים שבהם יובל

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by jhracham,

האם אפשר לבדוק FPS גם במשחקים שאין להם תצוגה פנימית של פנימית בעזרת תוכנה חיצונית למשל במשחק JEDI KNIGHT 2 או ב SOLDIER OF FORTUNE 2 כל תשובה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי את הקירור הפסיבי של הכרטיס מסך ופשוט באוברלוק הכי קטן הוא מתחיל להשתגע לי ולהוציא לי ארטיפקטים. המעלות שלו במאמץ הם 52 ומנוחה 44. מה כדאי לי לקנות איזה מאוורר שיקרר לי את הכרטיס בשביל אוברקלוק בוא נגיד מ400 לליבה ל460. או שכדאי לי להחליף בכלל את הקירור שבא עם הכרטיס ולשים משהו אחר? תודה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by Shocko,

אהלן.. לפני שבוע בערך קניתי מחשב חדש ויחד איתו זוג כרטיסי 6850 OC של Gigabyte. מאז התקנתי 3 משחקים, כאשר 2 מהם עובדים בצורה מזעזעת.. המשחק שעובד מצוין הוא Dirt 3 על ההגדרות הגבוהות ביותר גם. מצד שני COD 7 וCrysis 1 עושים בעיות מוזרות.. COD 7 : העכבר זז חלק, התמונה מצוינת והתגובה גם כן, אבל כל פעם שאני זז המשחק עובד בתקיעות כאילו יש "לאגים". ניסיתי לשחק עם הרזולוציה ושאר ההגדרות, אבל שום דבר לא עוזר. Crysis 1 : עובד מצוין על ההגדרות הכי גבוהות, חוץ מבעיה אחת.. מה שקורה זה שכאילו שהתמונות ש"רחוקות" ממני כמו עננים ונוף כאילו נעלמים וחוזרים ממש מהר.. אני שובר את הראש משבוע שעבר למה זה קורה ואני לא מצליח למצוא פתרון. אגב, גם פה ניסיתי לשחק עם ההגדרות. כמו כן, ניסיתי להתעסק גם …

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by royban,

שלום, מדובר במסך 1440p 144 hz האם הבדלים משמעותיים? מעבד i5 10600

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  22. אז ככה : יש לי כרטיס מסך READON 9600 של saphirre יום בהיר אחד הדיירברים שלו לא פעלו לא עזרו כל נסיונות ההסרה התקנה אפילו פתחתי את המחשב הוצאתי הכנסתי ניקתי את המאוורר(שאגב מסתבר ששבק חיים)שום דבר להמחשה את לכם את שני הסקרין שוטים הבאים : http://www.voguehost.com/ims/u/FoboS/rotter/screenthis.JPG יש סיכוי שהוא נשרף?כמובן שאם מישהו יוכל לתת לי פתרון אני אשמח אם לא מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הבא : ?X1600 Pro 512MB, TV, DVI, AGP? ואם לא אז המלצות ייתקבלו בברכה זה המפרט שלי היום : http://www.voguehost.com/ims/u/FoboS/rotter/computerthis.JPG תודה מראש ויום טוב

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  23. רציתי לדעת אם מישהו יודע על אילו שהם הבדלי ביצועים/שקט/OC בין המפעלים השונים של הכרטיס (ASUS, GYGABYTE...) או שכרגע ההמצלצה היא ללכת על הכרטיס הכי זול שאני מוצא (שהוא כרגע של BIOSTAR ב 1419 שח) תודה מראש אני מצטער אם כבר שאלו את זה אבל יש פשוט כל כך הרבה תוצאות על חיפוש של 8800GT

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  24. Started by qpalzm,

1. למה כשאני מדליק פילטרים הטקסט נעשה מרוח ומטושטש? (תמונה מצורפת) 2. האם פילטרים גורמים לכרטיס להתחמם יותר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 646 צפיות
  25. התוצאה: 5522. לוח אם: GA-945P-S3 מעבד: P4 2.66 775 חד ליבה זיכרון: DDR2533 512*2 Twinmos כרטיס מסך: 7600GT Leadtek

• 3 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.