כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני יומים כרטיס מסך מדגם asus gtx560 ti 1gb במחיר של 1100 שקל רציתי לדעת: א. אם הוא טוב ב. אם הוא שווה תמחיר תודה מראש לעוזרים =] ;D
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מסתכל על ביקורות ומבחנים ולא מבין את המספרים.....למשל בביקורת החדשה שעלתה כאן על הכרטיס מסך HD7870. אני מעוניין לקנות את ה 7850 וכמובן אני רוצה אותו כסוס עבודה לפחות לשנתיים. ראיתי שלמשל בבטלפיילד 3 הוא מקבל סביבות ה40 FPS, האם זה בסדר או שזה נמוך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
תקציב בין 300-400 שקלים למשחקים עם גרפיקה תלת מימדית כבדה. חנות איבורי- אין העדפה ספיצפית לnvidia או AMD ,תודה יהונתן.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מתכנן שידרוג כרטיס מסך בזמן הקרוב(השבוע, אם אפשר כבר מחר) ומכיוון שהספק כח והמארז שלו מאוד מוגבלים(M.ATX ו 250W) הוא נאלץ ללכת על כרטיס בעל SLOT יחיד ובלי צורך בחיבור 6PIN אז המלצתי לו על הכרטיס HD 7750 XFX SingleSlot. הענין הוא שהכרטיס אינו נמכר בארץ ולכן הוא חייב להזמין מארה"ב אז מצאתי לינק עם מחיר מוזל והצעתי לו להזמין משם. http://us.ncix.com/products/?sku=71066&vpn=FX775AZNP4&manufacture=XFX&promoid=1261 השאלה שלי היא האם יש אחריות לכרטיס בארץ או במקרה שיהיה בעיה הוא יהיה חייב לשלוח את הכרטיס בחזה לNCIX או משהו כזה?
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מישהו התנסה עם הכרטיס הנ"ל ( http://www.tms.co.il/product/10197 ) והצליח לפתוח אותו ל-6970? אם כן, זה היה מסובך?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי (או אני) מתחיל לסבול מירידה קלה ביכולת. רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי לקנות (אם בכלל), בשביל לשדרג אותו. המפרט שלו: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 2833 MHz (8.5 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-DS3 (4 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter ATI Radeon HD 4870 (512 MB) הספק שלי אם אני זוכר נכון 450W השימושים הם משחקי ספורט בעיקר. (רוצה שירוצו חלק) לפעמים אני חוטא במשחקים אחרים כמו GTA החדש למשל, שממש מקרטע אז לא שיחקתי בו ממש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
התקציב רשום בכותרת למרות שאני מוכן לחרוג ל1200 בערך אם זה ייתן שיפור משמעותימ1100 אני מתכוון לחבר את הכרטיס לled של 23 אינץ', מטרה עיקרית ולהריץ משחקים מדי פעם בלי הגבלה מסויימת רציתי שתעזרו לי לבחור את הכרטיס שייתן לי את המקסימום למחיר הנל תמיד הייתי חסיד של nvidia, עידכון דרייברים תכוף, רלוונטיות לdirectx היה את הphysx וכו, אם תמליצו על ati שיהיה משתלם יותר אקשיב לכם... תודה עריכה-ממש לא מתכנן oc
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך מדגם NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB ואני מתלבט אם לעשות לו OC. המטרה היא לשפר את הביצועים במשחקים (כמו GTA IV) עם איזו תוכנה עדיף לי לעשות את זה? והאם בכלל כדאי לעשות OC? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדל בין PCI-E3.0 ל PCI-E2.0 והאם ניתן להכניס כרטיס PCI-E3.0 לחריץ של 0.PCI-E2? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, היכן ניתן לראות כמה המעבד CPU מהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך? כלומר, היכן ניתן לראות את אותה המע' עם מעבד שונה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי לברר מי משני כרטיסי המסך הבאים עדיף: MSI GTX670 2GB GDDR5 HDMI OC GIgabyte GTX670 2GB DDR5 WindForce OC האם יש הבדל מהותי כלשהו ביניהם? לצערי לא מצאתי שום דבר חד משמעי בחיפושים שלי. תודה!
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בוקר טוב. הבוקר הלך לי הכרטיס. פתחתי את המחשב, ראיתי קצת חדשות ופתאום נתקע לי הסמן ולאחר כדקה הופיעו פסים לאורך המסך. הם עד עכשיו פה, לא רוצים לעזוב. הסרתי דרייבר והתקנתי שוב אבל הוא לא עולה ברזולוציה מ- 800X600. גם לאחר הפעלה מחדש ישנם שיבושים בתצוגה בשלב עליית ה- BIOS ולאורך כל זמן עליית מע' ההפעלה. כבר בזמנו רציתי לשדרג אבל לא היה לי תקציב. עכשיו זה כבר כורח מציאות ואני לא יכול לחמוק מזה. אני אשמח לעזרה כי אני רוצה לקנות שבוע הבא, אשמח מאוד (אבל לא חובה) אם זה יהיה מ- R.S.M כי הם מאוד אמינים בעיני ונהנתי לקנות אצלם בזמנו. הקניה תהיה בכרטיס עם משלוח. פרטי המחשב: לוח - Gigabite P35-ds4 - עם PCI-E רגיל x16 זכרון - 4GB 800 מעבד - C2D E6750 ספק - Seasonic S12II 620W Bronze
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האמת שהרבה זמן רציתי להחליף ת4850 ואז תמיד התחרטתי וחכיתי עוד ועוד בנתים הוא מריץ לי הכל..אבל לא בהגדרות גבוהות! אחרי ששחקתי Ghost Recon:Future Soldier בא לי מאוד לשדרג אותו!! אזז מה אתם ממליצים לי עם הסתדרתי יפה עם 4850 ..כרטיס חזק מימנו לא צריך להגזים פשוט שיעבוד טוב יותר בהגדרות גבוהות יחסית בלי תנועות איטיות וכו' נ.ב אני קצר בכסף אז מה מומלץ לי ..בעיקרון 6870 חשבתי עליו ראיתי אותו בזאפ הכי זול 715 שקל בערך.. מחיר סביר אני יכול לעמוד בו .אבל השאלה עם אפשר לחסוך בכרטיס לא פחות גרוע מימנו בתקציב זול יותר עם כמעט אותם ביצועים (שלא משמעותים ..או שעם כבר לשדרג אז 6870 וזהו סופי! מקווה שהבנתם אותי תודה רבה ;D
-
- 48 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים התחדשתי במחשב חדש עם כרטיס המסך Sapphire HD 7850 920Mhz Edition ואני מעוניין לדעת איך הכרטיס יחזיק את המשחקים החדשים ביותר בשנים הקרובות ברזולוציית FHD על הגדרות גראפיות מקסימליות. תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אני מחפשת כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי, שימוש בעיקר למשחקים ברמה בינונית פלוס מבחינת מינימום כרטיס מסך (ברמה של NVIDIA GeForce 7900 GS ומעלה). אני יודעת שקשה למצוא כרטיס מסך טוב במחיר כזה אבל אם יש משהו באזור המחיר הזה... ההבנה שלי בחומרה מאוד בסיסית אז אני פשוט אצרף צילום של Everest: ועוד שאלה אחת - איך אפשר לדעת אם כרטיס המסך הנוכחי שלי מובנה? ואם כן, מה לעשות איתו כשאני אתקין כרטיס חדש? תודה רבה, יעל
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה המפרט שלי: Intel Core i7-860 Lynnfield 2.8GHz LGA 1156 95W Quad-Core Processor BX80605I7860 ASUS P7P55D-E LGA 1156 Intel P55 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard CORSAIR XMS3 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model CMX4GX3M2A1600C7 Mushkin Enhanced Blackline 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model 996782 Thermaltake SpinQ Performance Series cooler with ultra-lightweight aluminum and six heatpipes CL-P0466 CPU Cooler Antec Three Hundred Illusion Black Steel ATX Mid Tower Computer Case SAPPHIRE 100259-1GL Radeon HD 4870 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Vid…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
HD 4850 הפסיק לעבוד כמו שצריך בהתחלה הוא היה גורם למחשב להכבות ולהידלק (בלי הפסקה ) רק מידי פעם, ואחרי קצת התעשקות הוא היה חוזר לעבוד היום, לא הצלחתי לסדר את זה כמו שבדרך כלל .... שמתי אותו במחשב אחר, וגם שם קיבלתי בדיוק את אותה תקלה כנראה שמשהוא לא בסדר עם הכרטיס הזה (מבחינת טמפרטורה הוא בסדר) אני חושב שהוא עדיין באחריות במידה ויציעו לי כרטיס אחר במקומו איזה כרטיס יהיה שווה ערך מסדרה HD5000 HD6000 ו HD7000 ? בהנחה שיציעו לי ... אני פשוט לא רוצה להגיע לשם, לקבל הצעה ולא לדעת מה לענות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ל7750 PHYSIX או אותו דבר רק בשם אחר שיש את זה לכרטיסים של ATI? לדוגמה כמו שבNVIDIA יש SLI ובATI יש CROSS FIRE...
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי אופציה להביא אותו ב2.5K האם מבחינת עלות תועלת הוא משתלם והאם אני צריך משו מיוחד במפרט בשבילו
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
נתקלתי בדמו מגניב! אז אני משתף - שווה בדיקה: הורדה (8MB): http://www.rigidgems.sakura.ne.jp/files/RigidGems2_0.zip מקשים: Enter - משנה סצנה Space / Mouse 2 double click - מרסט את הסצנה Mouse 1 - פוקוס על אובייקטים והזזתם Mouse 2 - שינוי זווית מצלמה Mouse 1+2 / PageUp-PageDown - זום Home/End - פוקוס ידני Insert/End - כמות blur S - צילום מסך לתקיית Capture דרישות: Vista / Win7 DX11 עם 1GB זכרון כ.מסך (לא ברור למה, הוא לא מנצל לי יותר מ-480mb)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר על Q6600 עם 4 גיגה זכרון. כרגע מותקן בו-250GTS. מסך 1680X1050 וספק 600w של OCZ. הכרטיס עושה צרות, מתחמם מדי - 80 מעלות+ על דיאבלו 3 עם מארז פתוח עם מארז סגור יש פריזים מדי פעם ומסכים כחולים על DLLs של הדרייברים (ה-nv** משהו). אני עוד לא 100% סגור שזו הבעיה, אבל כל שאר הרכיבים לא מתחממים גם במארז סגור ןבמאמץ, וכשהמארז פתוח אין בכלל בעיות. כמה כדאי להשקיע בכרטיס מסך? אני לא משחק הרבה מעבר לדיאבלו וסטארקרפט, אבל אני משתגע עכשיו גם בגלל התקיעות וגם בגלל שברגע שהמשחק עולה המאוורר של הכרטיס מגיע למהירות מקסימלית ורועש בטרוף. האם כרטיס של 500-600 ש"ח באמת ישדרג את החוויה או שהמעבד כבר לא מספיק טוב להחזיק משחקים כאלה על מקסימום איכות? אם זה משנה למשהו אפשר לייצב את המעב…
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי יש לי את הכרטיס MSI R7850 OC ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק אני דיי חדש בתחום אז אני רוצה לדעת על תוכנה טובה שניתן לעשות איתה בMSI Afterburner אני לא יכול לשנות את המתחים אז תוכנה אחרת שאני יכול להשתמש? נ.ב. איזה תדר יהיה הכי טוב לכרטיס הזה?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, בעוד כמספר ימים ככל הנראה אני אקבל מחשב "חדש". מחשב יד שנייה מחבר שככל הנראה בעל מעבד E8400, לא כלול בו כרטיס מסך וזיכרונות 2GB וכונן קשיח של 250GB. השאלה היא כזו, איזה כרטיס מסך יתאים למחשב כזה ? היה במחשב כרטיס GEFORCE 9800 אבל הוא היה צריך אותו לשימוש אחר.
-
- 41 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי תקציב של 450 ש"ח לכרטיס מסך.. אני לא יודע מה יותר כדאי: http://ksp.co.il/index.php?uin=12896 Asus GT630 2GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E http://ksp.co.il/index.php?uin=15996 Asus HD 6670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E שניהם עולים אותו דבר.. מה עדיף?? תודה, שי
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-