כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני קצת בדילמה. כרגע אני משחק על FHD עם 970G1 והכל סבבה אבל מתכנן מעבר ל 4K וב 4K אני צריך משהו חזק יותר במיוחד בגיימינג. השאלה היא אם לשדרג או להמתין לדור הבא? מה צפוי בכלל בדור הבא? ואם לא להמתין אז מה לקנות 980TI או זוג 390? אני מתכנן לקנות ביד שנייה בעיקרון. שאר המפרט: מעבד: I7 5820 OC 4.5 מערכת קירור מים, ה 970 לא הוכנס ללופ. לוח אם: asus sabertooth x99 זכרוון: G.Skill Ripjaws 4 32GB DDR4 2400MHz הארדיסקים: SSD samsung EVO 840 250GB samsung F3 1TB ספק: HEC cougar 1200W מארז: nzxt switch 810
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
משקניתי את המחשב יש לי בעיית Artifacts עם הכרטיס הזה. קניתי את הDual-X של Shappire וכבר מהתחלה היה לי בעיה עם GTA V, אחרי זה עם Skyrim, גם Shadow of mordor וTW3. הכרטיס נשלח לתיקון אצל TMS והם לא מצאו שום בעיה ולכן החזירו אותו כמו שהיה... אני מרגיש כאילו זרקתי את הכסף שלי לפח, עבדתי קשה בשביל מחשב שאני אוכל להנות ממנו ואני באמת מצטער שלא בחרתי לקנות כרטיס מסך של Nvidia או PS4. ניסיתי את כל הדרייברים הקיימים ושום דבר לא עוזר אני משתגע. האם יש פתרון או שפשוט ה1100 שקל שהשקעתי באוקטובר הלכו לפח?
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
תקציב:600 ש"ח מפרט: motherboard:gigabyte g1 sniper b5 cpu:intel core i3 4160 ssd:intel 530 sata 120GB hdd:seagate 1TB 7200 current gpu:sapphire ATI5670 1GB ram: Corsair DDR3-1600 2X4GB Power supply:Corsair VS Series 350W מסכים יש שתיים dell 2209waf haier le39b50 העבודה שלי מתחלקת לשלושה מצבים בעבודה משרדית אני משתמש בשתי המסכים במצב extended גיימינג במסך השני במצב split screen עם קונטרולרים של הPS3 (כשבאים חברים) במצב הזה האיכות פחות חשובה לי אלא שהמחשב יריץ את המשחק (מה שהכרטיס מסך כרגע לא מצליח יותר מידי) גיימינג במסך הראשון (המסך הראשי שלי) כשאני משחק לבד בגיימינג כבד (כמה שיותר כבד שהמחשב יצלי…
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שניהם גרסת הגיימינג של gigabyte , אני מעוניין ביד שנייה במחיר נוח יותר ונתקלתי בשניהם באותו מחיר. המחשב למטרה עיקרית של גיימינג על הצד הטוב ביותר שניתן עם הכרטיס , על 1920X1080 60hz. מה כדאי ולמה?
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחד המאווררים של הכרטיס מסך הנוכחי הינו Radeon R9 Vapor-x 280X 3GB הפסיק לעבוד, חוזר אך מזייף במהירות. הוא עבד בביטקויין לפני, מפוצץ באבק, שרד בערך 2 וחצי שנים מאז הקנייה. מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, מ- KSP . תקציב עד 1500 ש"ח, שיהיה עם ביצועים טובים ושקט. אני לא מבין בהיתרונות\חיסרונות של Radeon ו- Invidia , מעדיף אחד של Radeon (אם מומלץ דרייברים כבר מותקנים). המפרט הנוכחי של המחשב: כרטיס מסך- Radeon R9 Vapor-x 280X 3GB מעבד- Intel Core i5 2400 3.1Ghz זיכרון- 2x8GB DDR3 1333Mhz G. Skill Ares ספק כוח- SeaSonic 600W PFC 80+ 12cm Fan מארז יחסית קטן, כרטיס עם 2 מאווררים יספיקו Sharkoon T…
-
- 15 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. אני צריך המלצה לכרטיס מסך בסביבות 700 שקל למשחקים. ואשמח גם המלצה לכרטיס בסביבות 1000 שקלים אם אחליט להשקיע יותר. המעבד שלי זה:E2120 3.3GHZ ספק:antec vp500pc תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
האם המוצרים החדשים מבית AMD מתחילים להשפיע גם על עולם העיבוד הגראפי, לפני שבכלל הגיעו אל מדפי החנויות? בואו להחליט בעצמכם לכתבה
-
- 15 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
המחירים החדשים והתחרותיים עליהם הכריזה חברת NVIDIA לקראת הגעתה של התחרות הגדולה מתחילים לטפטף אל חנויותיה של אמאזון ברחבי הרשת לכתבה
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. 2990 ₪ - ASUS Nvidia GeForce GTX1080Ti 11G D5 1480MHz-1582MHz TURBO 2. 3490 ₪ - Gigabyte Nvidia GeForce GTX1080Ti 11G D5 1582Mhz Founders Edition 3. 3465 ₪ - ASUS Nvidia GeForce GTX1080Ti 11G D5 STRIX OC >מה הייתם לוקחים למחשב שמיועד לתלת מימד ועריכה? >מה רמת ההבדל בביצועים בין הכרטיסים? תודה רבה למגיבים יומצוין
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
- 3 followers
-
-
אשר מתבצעות כרגע על Vega Frontier: http://www.guru3d.com/news-story/amd-radeon-vega-frontier-edition-vs-nvidia-titan-xp.html http://www.pcworld.com/article/3202659/components-graphics/hands-on-amds-radeon-vega-frontier-edition-vs-nvidia-titan-xp.html מעניין... Vega מספק ביצועים סינטטיים מהירים כדי 15-50% מעל TitanXp. כמובן שזה משהו סינטטי ולא gaming , שמושפע מאד מקידוד דרייבר כגון DX11 או DX12, אך בכל זאת מרמז לפוטנציאל הכח החישובי נטו של השבב, אשר מרמז בתורו בעקיפין לפוטנציאל הביצועים במובן הרחב של המילה. משמעותו של הדבר היא, שאם יכתבו למוצר דרייבר מאופטמז היטב, ישנו פוטנציאל למתחרה חזק בשוק. אך אל לנו ל…
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
נדפק לי הכרטיס מסך הקודם ועכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, התקציב שלי הוא בערך עד 500 שקל, אני רוצה להריץ משחקים פשוטים בעיקר, כמו RocketLeague , CS:GO , League Of Legends ודברים כאלו, שירוץ טוב לא חובה איכויות הכי גבוהות עם הכרטיס הקודם שיחקתי על LOW והיה לי סבבה והכל. בחיפוש שלי בתקציב הזה ראיתי את Radeon RX 550 ,אני מתלבט בין אלו שנמצאים כאן : http://ksp.co.il/?txt_search=Radeon+RX+550 , אני אישית לא מבין כל כך בהבדלים שיש ביניהם, לדוגמא יש אחד עם שני מאווררים קטנים ואדח עם מאורר אחד גדול אבל שבעיקרון לפי מה שראיתי הם די אותו דבר חוץ מזה והמחיר קצת יותר גבוה, הייתי שמח אם תייעצו לי ותגידו לי מה הכי כדאי לי מבין מה שנמצא כאן, בין ה 410 ל 500 ש"ח, והאם קיימים בא…
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש ברשותי היום nvidia geforce 970GTX ואני שוקל אולי להחליף את הכרטיס שלי, המסך שלי לא תומך ביותר מFHD השאלה אם יש טעם בכלל להחליף?לחכות?למכור ולחכות?והאם אני ארגיש שיפור משמעותי?יש לציין שאני לא גיימר ומשחק כל הזמן אלא פה קצת ושם קצת תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, לצערי מת לי היום ה7950 vapor x ששירת אותי נאמנה.. כנראה בעיה בVRM, אבל אחרי 5 שנים אני חושב שמגיע לי להשתדרג המפרט שלי הוא I5 2500 8GB של ראם מסך ברזולוציה 1080P וספק של seasonic 650W. את הדגם של הלוח אם אני יכול לחפש עוד מעט, אבל מניח שזה לא כזה חשוב.. השימושים שלי הם רק מיינקראפט וTF2 (ילדותי מאוד, אני יודע, אבל משהו במשחקים האלה מאוד כיפי), ואולי אני ארצה לשחק משחק כבד פה ושם.. אני לא נמצא במחשב לעתים קרובות ואני משחק בו בעיקר רק בסופשים, לכן חשבתי על לקנות כרטיס מסך זול? אבל בגלל שאני מתכנן להשאיר את הכרטיס מסך להרבה זמן חשבתי שאולי עדיף לקנות משהו חזק כמו כן יש לי כמה שאלות: 1. …
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בהתחלה הכותרת נראתה לי מאד מוזרה, ולא משהו רציני. לרוב אלו טענות קשקושיות מצד עיתונות בתחום. אבל, אם האמור נכון, מדובר פה "בגול עצמי" שנוידיאה הכניסה לעצמה, ועוד בתקופה שהיא כלל אינה צריכה לעשות זאת - היא ממילא שולטת במרבית השוק של הגיימרים כך או אחרת בלי לעשות מאמץ מיוחד. אז מישהו כנראה בנוידיאה עשה שגיאה, בטח אחד "מגאוני השווק" שם שעוד יקבל בעיטה. עכשיו מעניין יהיה לראות הכיצד החברה מתקנת ומנקה את השולחן, משום שכרגע עשתה לעצמה תדמיתית יותר נזק מאשר תועלת, וזאת מעבר להכנסתה לעיניו הפקוחות של הממונה על ההגבלים העסקיים בשווקים הרלוונטיים (ארה"ב, אירופה).
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אחרי יחסית הרבה זמן שלא השתמשתי במחשב לגיימינג ... החלטתי שאני רוצה לשחק ב far cry5 אחרי שהורדתי והתקנתי ... התבאסתי, כי המשחק קורס כול פעם ברגע שהכרטיס מסך צריך להתחיל ממש לעבוד חשבתי בהתחלה שזה הכרטיס מסך הקשיש שמתחיל לאבד את זה אבל אחרי שהרצתי כמה באנצמארקים השתכנעתי שלא הכרטיס זה HD 6950 2GB שעבר צריבת ביוס ל 6970 וגם טיפה oc ל 900 MHZ הכרטיס הזה עובד מצויין ביום יום, הבעיה היא שלמשחק יש הרבה בעיות שקשורות לדרייברים, וה -6950/70 המסכן שלי לא קיבל דרייבר חדש מאז 2015 אחרי שניסיתי במשך יום וחצי לעקוף את הבעיה איך שהוא .. החלטתי שאני מוכן להשקיע קצת בכרטיס מסך חדש או יד שניה .. ואז ראיתי את המחירים איך הגענו למצב שכרטיס שלא נמצא אפילו בשלישיה הפותחת …
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחת השבבים מתכננת לערוך אירוע תקשורתי בסימן מותג הגיימינג שלה יום לפני תחילתה של תערוכת Gamescom - וזו כנראה תהיה החשיפה המיוחלת של כרטיסי מסך מהדור הבא לכתבה
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
- 5 followers
-
-
אנחנו עדיין לא שומעים יותר מדי פרטים אודות השקה אפשרית של מוצרי עיבוד חדשים מצד המתחרה המרכזית של NVIDIA - אבל מי שיבחרו לקנות את דגמי הביניים שלה יוכלו לקבל שלושה משחקים גדולים ללא תוספת למחיר לכתבה
-
- 15 תגובות
- 6.1k צפיות
- 4 followers
-
-
לחברים הקבועים בפורום שעוברים על השרשור בו הנני מתאר את מסע רכישותיי, ידוע כי שלשום הצטיידתי בכרטיס RX480 ביד 2. מי שקרא יודע על מה מדובר, מי שלא (ורוצה להתעדכן) מוזמן לסור לשרשור הרלוונטי ולקרוא שם. כך או אחרת לאחר ערב ארוך של משחק עם הצעצוע החדש, תוך נבירה ברשת ולמידה הכיצד נכון לקנפגו (שכן כל חיה ותכונותיה היא) אין לי אלא לבשר על שביעות רצון (שזה אינו טריויאלי) ומיד נראה מדוע. בעוד ש- rx480 המקורי בעת ההשקה, מה שנקרא דגם רפרנס (שאינו מומלץ אגב) רץ על 1266mhz צנועים יחסית, הכרטיס המקוסטם שרכשתנו מגיע מומהר מהמפעל על 1303mhz , שהם כ- 3% המהרה מעל התדר הבסיסי של הסדרה. הכרטיס הוא MSI Gaming x RX480 - 8GB edition : https://w…
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
- 2 followers
-
-
ברכישה מאמזון, מחיר 1660 ש"ח שכולל הכל: משלוח ומע"מ עד הבית אליכם. זמן אספקה טיפוסי בין 7-10 ימים (מנסיון אישי בהזמנות ממן זה מאמזון) :
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
- 2 followers
-
-
עבודה נהדרת כתמיד של Tech Deals :
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
- 2 followers
-
-
ארכיטקטורת ה-Polaris הפופולרית של מפתחת השבבים האדומה אמורה לזכות לרענון שני שלה בתקופה הקרובה לכתבה
-
- 15 תגובות
- 7.1k צפיות
- 2 followers
-
-
בוקר טוב לכולם אני מעדכן אתכם בכמה דברים מעניינים ~ 1. עדיין אין פאץ' שמתאים לכרטיסי RTX ל Tomb Raider האחרון. סיימתי אותו הסופ"ש - משחק מצוין, אהבתי. בקיצור - שום RTX עדיין. 2. באטלפילד החדש יצא ללא הטכנולוגיה המדוברת בהשקה שלו. כרגע אי אפשר לבדוק מספרים עד שיצא פאץ'.. שזה בדיחה אחת גדולה לכותר כזה, השקה כזו וכל השיווק בהשקת Turing למשחק. 3. משחק ה Final Fantasy הבא של המפתחת של משחקי Deus Ex \ Tomb Raider הבא, בוטל ל PC. וכך גם בין היתר ( ומן הסתם ) בוטל גם כל מה שהיה אמור להיות במשחק ששיך ל RTX. זה היה אחד הכותרים הבולטים שאמור היה להגיע עם RTX. כרגע זה מה שנראה באופק. 4. לידע כללי והמצב הנתון נכון לעכשיו - …
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מדובר במחשב ישן. לאחר נסיון כושל להעלות וינ' 10 עם הכרטיס שלי (8600gt 256mb) נתקלתי בבעיית תאימות בין הכרטיס מסך למסך. לפני שאני מתקין לו דייבר, הוא מציג רק במסך ישן מאוד שיש לי ובמסך חדש לא מציג כלל ללא התקנת דרייבר, לאחר התקנת דרייבר תואם וינ' 10 לאחר כמה דקות התצוגה נדלקת ונכבת ממש בריצוד מהיר עד למסך שחור שממנו אין שינוי, מה שאין כן בוינדוס 7 שהמסך מציג עוד קודם התקנת הדרייבר וכלל לאא הבעיות הנ"ל. ובשל עוד בעיות שונות ומשונות החלטתי להחליף כרטיס מסך למשהו קצת חזק יותר. לערך 100-250 שקלים. לא מצאתי משומשים רלוונטים, אז הוחלט לקנות חדש. השימושים שלו יהיו משחקים ישנים מלבד תצוגה. מבין שלושת הכרטיסים של פליט שבתמונה, מה עדיף? המחירים משקפים את…
-
- 15 תגובות
- 17.1k צפיות
- 1 follower
-
-
התשובה של האדומים להשקת משפחת כרטיסי ה-GeForce RTX Super של NVIDIA נחשפת: ירידת מחירים שמציבה את ה-Radeon RX 5700 וה-Radeon RX 5700 XT בעמדת זינוק מרשימה מאוד לכתבה
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
התחדשתי ב-1070 משומש. לכרטיס שתי כניסות של 8 פין. לספק שלי אין 8 פין, רק 6 פין. הספק הוא קורסייר TX750. יש אפשרות לחבר עם מתאם? או שזה מסוכן? ואם אפשר, איפה קונים? אני לא מוצא חנויות בארץ שמוכרות כאלה ואני לא יכול לחכות למשלוח מחו"ל. תודה.
-
- 15 תגובות
- 6.2k צפיות
- 1 follower
-