כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
ברשותי לוח אם קצת ישן intel 946gz עם תמיכה ב pcie1.0, ברצוני לקנות כרטיס מסך שיהיה מתאים ללוח ושתהיה לו יציאת hdmi לטלוויזיה שמעביר קול, אשמח לשמוע הצעות אני אישית מעדיף של nvidia אבל לא אכפת לי גם של ati תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי כרטיס מסך של חברת ATI RADEON HD 5650 ופתאם נוצרה לי בעיה במשחקים, התמונת פשוט נקרעת ולא ניתן לראות שום דבר זה קורה מיידית בעת הכניסה למשחק השתמשתי במדריך שניתן פה לתיקון תקלות "קריעת תמונה" VSYNC בעזרת התוכנה RicaTuner עם override3d3 והבעיה לא נפתרה. תמונות: http://tinyurl.com/ctzk4q4 http://tinyurl.com/bs99m6s אני ממש נואש לעזרה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות כרטיס מסך הנה הדרישות: חיבור:pcie טווח מחירים:250-400 חריגה:50 ש"ח ברצוני להריץ את המשחקים gta iv,call of duty modern warfare 3,Need For Speed: Most Wanted 2012
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
הכוונה מבחינת עלות תועלת? הרי מצד אחד כאשר יוצא דור חדש (כל שנה, נכון?) ישנה הוזלת מחירים על הדור הישן. מצד שני קונים כרטיס מסך שהוא מיושן אז כנראה שהוא ישרת פחות זמן אצל הלקוח לפני שיצאו משחקים אשר תומכים בטכנולוגיה מתקדמת. לדוגמא קניתי עכשיו את 7950 כאשר מחירו ההתחלתי היה לפני 7 חודש ב-500 ש"ח יקר יותר. שאלה נוספת, האם כרטיסי מסך מתיישנים, משמע, יוצאים משחקים כבדים שהכרטיס מסך לא מסוגל לעבד או שפשוט יוצאות טכנולוגית חדשות (דיירקס איקס 11,12 וכו', שיידרים למיניהם) ואז הכרטיס מסך מכיווון שאינו תומך בטכנולוגיות הנ"ל, איננו מסוגל פשוט להפעיל את המשחק כראוי. זה נשאל מכיוון שהאם עדיף להיות כ"ס הייאנד או אנתואיסט או אפשר להסתפק במידריינג' מכיוון שהטכנולוגיה מתחלפת ואז בלאו הכי…
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום כולם. בקרוב אני אקנה מחשב חדש כולל מסך 23 אינץ של דל. מחשב בתקציב של 4K שכולל I5 IVY BRIDGE לוח אם 75M זיכרון ראם 8GB והשאר לא ממש חשוב. במידה ואני אקנה את הכ"מ HD6870 אני יצא בידיוק ב 4K ולא אחרוג. אך אני מאוד רוצה לקנות את ה HD7850 בגלל ביצועיו היותר טובים ברזולוציות גבוהות בכ20%. הבעיה שאם אני אקנה אותו אני אגיע ל 4.5K ויהיה לי מאוד קשה לעשות את זה ולחרוג ב 500 שקל. רציתי לדעת אם בקרוב צפוייה הוזלת מחירים מצד ATI או NVIDIA על הכרטיסים בטווחי המחירים האלו 700 ש"ח - 1300 ש"ח. (חודש - חודשיים הקרובים). אני בדילמה מאוד גדולה. מצד אחד קשה לי לחרוג מהתקציב ומצד שני אני ארגיש שאני עושה טעות שלא לקחתי את ה HD 7850. האם כדאי להתאמץ ולהביא אותו? משחקים שהמחשב הולך להריץ: Le…
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי, מה נשמע? כרטיס המסך שלי מת. אני מחפש כרטיס מסך במחיר של 500-600 ש"ח. קצת גמיש במחיר, אם יש משהו ששווה להשקיע בשבילו עוד קצת אז אפשרי. למטה מופיע המפרט שיש לי, האמת שאני לא סגור על הזיכרון - יש לי 4GB אבל אני לא בטוח ב100% שזה סוג הזיכרון שקניתי (המחשב מתחילת 2009). אני מניח שזה צוואר בקבוק, לא? אני משתמש למשחקים על מסך 17" אבל ייתכן ובעתיד אשדרג ל22" או משהו כזה. איזה משחקים ?- כל החדשים. בעיקר משחקי יריות (Prototype 2, Max Payne 3 , ,Resident Evi, Call.of.Duty.Modern.Warfare.3 וכו'.) כעיקרון מעדיף כרטיסים של NVIDIA. ראיתי שיש כרטיסים עם הרבה זיכון (2GB למשל) שהם זולים יותר מאשר כרטיסים עם פחות זיכרון אבל עם יותר DDR. מה עדיף? יותר זיכרון או יותר DDR? כל מקרה זה המפר…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחשב בן שנתיים שלא היה מיועד למשחקים: מעבד e7500 זיכרון 4gb 800mh ספק ג׳נרי 500w צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים חדשים על הגדרות בינוניות(יש חיה כזאת??) לגבי הספק אם לדעתכם חובה לשדרג אותו התקציב עולה ל1000 לספק+כ.מסך אך עדיף לנצל כמה שפחות. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך של ATI 4890 VAPOR-X ורציתי לדעת כמה דברים עליו - 1)האם כדאי לי לשדרג לכ.מ אחר או לעשות לו OC ? כי היום סוף סוף ראיתי משחק שלא רץ עליו חלק במקסימום הגדרות (Prototype 2) ? 2) אם אני משדרג , מה מומלץ היום בשוק ? **העדפה לATI** 3) אם אני לא משדרג , אפשר לקבל עזרה בOC לכרטיס שלי ? אם זה נחוץ והכרחי , המעבד שלי הוא של AMD Phenom II x4 945 3.0Ghz BOX
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום רב! איזה כרטיס מסך מומלץ ושווה להביא מהארה"ב התקציב בערך 300-400 דולר תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
היי שאלה קטנה אליכם אני מחפש crossfire bridge שיתאים ל HD7770 עם למישהו יש מיותר אשמח לרכוש או משהו מכיר חנות בארץ שמוכרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד של HP עם מעבד AMD E-450 APU וכרטיס מסך Radeon HD 6320. המחשב מתפקד סבבה בכללי. לפעמים אני משחק Counter-Strike 1.6 וה-FPS במשחק נע בין 60-100 אבל הבעיה היא שלפעמים אני נכנס למשחק, הכל כרגיל, המחשב מחובר למטען (על High Performance בהגדרות בטרייה), אותם הגדרות במשחק, אותה מפה במשחק, אותה כמות שחקנים, אבל פתאום ה-FPS נע בין 30-70. יש מצב שאם אני אצא ויכנס שוב - הכל יהיה בסדר (ינוע בין 60-100), אבל לא תמיד. זה מרגיש כאילו למחשב לפעמים אין כוח לתת גז, זה קורה גם לפעמים בהרצת סרטי Full HD 1080, נראה לי שמשהו בהגדרות של ההאצה (Acceleration) לא בסדר, כאילו לפעמים הוא על הילוך נמוך ולא בא לו להתאמץ. גם למשל כשזה קורה עם הסרטים, אני פשוט עושה Reboot והכל עובד …
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
בדיוק כמו הנושא- מה עדיף? המפרט בצד, כמו שניתן לראות מעבד ישן Q6600 לא מומהר. אני מודע לצוואר בקבוק, בגלל זה אני שואל פה, ההבדל במחיר הוא 100שח (דרך IQPC). משחק על 1440*900 (19 אינץ'), משחקים כבדים (BF3 ודומיו). תודה לכל עוזר
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי במחשב כרטיס מסך , יחסית ישן אבל עושה את העבודה עד עכשיו מדגם ATI Radeon 4800 . לאחרונה שמתי לב שהמחשב מרעיש מאד אז עשיתי לו ניקוי מלא מאבק והא עדיין הרעיש אז החלטתי לבדוק את החום שלו ואת רמת העבודה של המאווררים . גיליתי שבמצב מנוחה ( עבודה משרדית כמו גלישה וכו' - ללא שום משחק ברגע ) הכרטיס עומד על 80 מעלות והמאוורר על 70% עבודה - וזה רק כשהמחשב עולה! וכשאני מפעיל משחק ( לדוגמא COD4 - שהוא משחק יחסית קל ) הוא תמיד עומד על 105 מעלות ומהירות מאוורר מקסימלית. רציתי לשאול האם זה תקין, ממה זה יכול לנבוע, והאם אפשר לטפל בזה. תודה, גיא.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב: עד 2000 ש"ח למטרות: סרטים, וגיימינג על הגדרות גבוהות מסך: 23 אינץ, 1920X1080 מפרט: intel core 2 extreme qx9770 3.20 GHZ 8GB DDR2 gigabyte X48-DS5 Toughpower 850W חשוב שיהיה של AMD וחשוב שיספיק לי ל-4-5 שנים הקרובות מתכנן לקנות בימים הקרובים אז אנא מכם המלצות
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
המפרט של המחשב הוא : מעבד i3 זיכרון : 8 GIGA מערכת הפעלה windows 7 64 bit המחשב ישמש לתוכנות PHOTOSHOP ILLUSTRATOR וגם לעריכת וידאו ברמה בינונית תקציב בין 500 ל- 650 אשמח לקבל כמה הצעות, וגם מה אתם חושבים על הכרטיס הזה :Sapphire HD 6770 1GB GDDR5תודה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום חברים, המחיר של ה-680 ירד קצת, האם כדאי לקנות ב-2700 או שעדיף לחכות? האם בתקציב הזה עדיף ללכת על משהו אחר (SLI) ? אשמח לעזרתכם, http://www.ret.co.il/category/672-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99-%D7%9E%D7%A1%D7%9A.aspx?orderby=10&keyword=680
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
סוף סוף משדרג את המחשב בכרטיס מסך! מתחבר למסך 22" ב - DVI ולמסך 32" ב -HDMI שיהיה עם זכרון גבוה ככל הניתן (ברמת היעילות) וטוב למשחקים ביחס "עלות/תועלת" האידאלי לטווח המחיר. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה מחשב חדש אחרי שחיכיתי הרבה זמן ליציאת כרטיסי המסך החדשים ושירדו קצת במחיר. אז כך, המחשב יכלול את המעבד i5 3570k, או את המעבד i5 3550 ההתלבטות הרצינית היא בכרטיס המסך, אני רואה את המבחנים ואני רואה שיפור רציני בין הסדרה 69XX ל 79XX של AMD, מבחינת ביצועים וצריכת חשמל, ולכן אם אני הולך על AMD אני הולך על 7950 או 7970. ועבור NVIDIA אני הולך על 670. המחירים של הכרטיסים האלה הם כנ"ל ב TMS: 7950 1680 ש"ח 7970 2190 ש"ח 670 2243 ש"ח או שבכלל כדאי לרדת ל 7850 או 570? ואלה המחירים: 7850 1225 ש"ח 570 1458 ש"ח אני קונה את המחשב למשחקים כמו cod, battlefield, deus ex, crysis 2. חשוב לי לדעת את הדברים הבאים: * אז מה אתם ממליצים? * האם אני ארגי…
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן! למען חיבורי המערכת של ושיקולים נוספים. רציתי לשאול; כרגע יש לי מסך טלויזיה Sharp 32" שמחוברת לכרטיס readon 1950pro בחיבור DVI to VGA אני מתלבט אם לשדרג לכרטיס עם יציאת HDMI. לכן רציתי בכלל לדעת האם קיימים הבדלים באיכות התמונה בין החיבורים למעט העברת הסאונד אשר קיימת ב - HDMI ....?? שאלה נוספת היא האם ריאלי להריץ משחקים עם המסך הנ"ל (רזולוציה 1360X768) באופן נקי ...?
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 3400 שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד\ במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק - Max Payne 3, משחקי Spiderman Diablo II Saints row the third Gta IV + Liberty city stories (Assassins creed (all Crysis 2 BF3 BorderLands Diablo III משחקים שקשה להריץ בקיצור.. 64BITשימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? כן לכרטיס מסך ציוד היקפי מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? מידע על המסך-http://www.tms.co.il/product/10598 האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? מידע על הרמקולים-http://ksp.co.il/…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס לפני 3 ימים..הכל עבד בסדר עד היום מלפני שעתיים.. כל רבע שעה המחשב נתקע,קופץ מסך שחור בערך 2 שניות וחוזר לעצמו, ואז מביא לי שגיאה "מנהל התצוגה AMD הפסיק ושחזר את עצמו בהצלחה" אחרי חיפוש בגוגל ראיתי שזה שגיאה ידועה...אז ככה שכמעט ואין סיכוי שקיבלתי כרטיס תקול. בכל הדיונים שראיתי מגוגל לא מצאתי פתרון לזה.. למרות שאנשים רשמו שהם ניסו למחוק את הדרייבר ולהתקין את הכי מעודכן וזה לא עזר, ניסיתי גם אני למחוק עם התוכנה RevoUninPro מחיקה מלאה,אבל עדיין זה לא עזר. באחד הדיונים שחיפשתי ראיתי אחד שרשם שיש לו את הבעיה והוא מצא פתרון בכך שהוא עשה את זה: 1.Log on to the VM as a member of the Local Administrators group. 2.Click Start, type gpedit.msc in the search b…
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
המחשב הוא : מעבד E6750 4 גיגה זיכרון DDR 3 - 1333 ספק של TT - 550 TR2 השימושים העיקריים הם משחקים . מחפש כרטיס שיהיה בערך מקביל לביצועים של הכרטיס הקודם שלי שהלך לעולמו - 9800 GTX כרגע עומד על הפרק - 6770 ... אשמח להערות והמלצות נוספות
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הגיע אלי כרטיס מסך Gigabyte GV-NX86T512H. אני לא ממש מבין, אבל השאלה שלי היא: מה הוא נותן לי? איזה כוח עיבוד גראפי יש לו בערך? מה הגבולות שלו? להבנתי, הוא כרטיס לשוק הבינוני של 2007, אבל אני לא באמת מבין מה זה אומר לגבי. אני רוצה להשתמש בו (אין לי כרטיס מסך נורמאלי). איזה משחקים כבר גדולים עליו (DX 10 ומטה כמובן). תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, פירמטתי את המחשב היום וחיפשתי את הדרייבר שהיה לי בעבר לכרטיס מסך שברשותי - ATI HD5770 , מצאתי את זה: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx הורדתי והתקנתי. השאלה למה ב TASKBAR אין לי מרכז שליטה כמו שהיה לי בעבר. שם יכלתי לשנות את מהירות המאוורים, לראות טמפ' וכן הלאה... תודה!
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
HD5850 הפסיק לעבוד כמו שצריך, המחשב קורס בזמן משחק\בדיקת מאמץ(לא עובר את ה80-81 מעלות) אבל בכל זאת קרוס לאחר כמה דקות בבדיקת מאמץ. לאחר הקריסה יש צורך בניתוק וחיבור כבל החשמל של המחשב אחרת הוא פשוט לא ידלק. המחשב כולו עדיין באחריות,במידה ויציאו לי כרטיס אחר במקומו , איזה כרטיס יהיה שווה ערך מסדרה 7XXX\6XXX ?בהנחה שיציעו לי כמובן. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-