כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברשותי כרטיס מסך מסוג geforce 8800 gts 512 שעד כה עשה את עבודתו נאמנה. בימים האחרונים בעת משחק (tf2) החלו להופיע ארטיפקטים על המסך והמחשב פשוט נתקע. התופעה לא היתה אחידה והופיעה לפעמים לאחר 5 דקות משחק ולפעמים לאחר שעה. בעבר קרה לי משהו דומה אך לאחר ניקוי גוף הקירור (חשדתי בחימום יתר) הבעיה נפתרה. כעת הגעתי למצב שאפילו גלישה באינטרנט גורמת לארטיפקטים מוזרים ותקיעה של המחשב. מבדיקות טמפרטורה שערכתי נראה שהמצב תקין לחלוטין עם 60- 90 מעלות ( מנוחה- מאמץ) אך בנגיעה פיזית בכרטיס עצמו גיליתי שהזכרונות רותחים עד לרמה של כוויה! לפני שאני רץ לקנות כרטיס חדש, האם ניתן לעשות משהו? על הזכרונות והמעבד יש מדבקות תרמיות בעוד שלי בבית יש רק משחה..חבל לי סתם לפרק את גוף הקירור ו…
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך ללא הגבלת תקציב, המגבלה היחידה שלי היא ספק הכח. יש לי thermaltake toughpower 600w המחשב הוא : I5 3570K 8GB DDR3 1600 איזה כרטיס מסך אני יכול לשים ? כרגע יש לי 6850 1GB ואני רוצה לשחק משחקים כמו BF3 על הגדרות גבוהות ביותר על FHD.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום אני חדש באתר ויש לי שאלה ?.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב הנייח שלי למשחקים ובכללי. המפרט: ultimate windos 7 ,64 operating system זיכרון מותקן : 4 גיגה מעבד: אניטל i3 לוח אם גיגהבייט pci express האם Gainward Nvidia GeForce 620GT 1GB DDR3 יריץ לי משחקים משחקים חדשים בלי בעיה והאם במחיר 270 שקל זה שווה או משהו אחר עדיף אשמח לעזרה תודה רבה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הבנתי מהביקורת באתר שהכרטיס מסך עושה בעיות ברזולוציה של 1920X1200, וזו הרזולוציה שתהיה במסך שלי אז זה אומר שעדיף להשקיע עוד בשביל GTX670? כי אני לא מעוניין שיהיו לי ביצועים לא משהו ב- 1920X1200
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף? אני רוצה לשחק BF3, מה יריץ אותו יותר טוב? אני מודע לעניין שאני כנראה יצטרך לשחק על הגדרות נמוכות אבל בכל זאת מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך, זה המפרט שלי: Intel Core i5 - 2500k Gigabyte Z68X-UD4-B3 Noctua NH-D14 CPU Cooler G.Skill 8GB 1866Mhz Gigabyte GTX560 Ti OC - (SLI) 60GB SSD SATA III Westren Digital Caviar Black 1TB Antec High Currect PRO 850W Samsung 24' LED - S24A350H מיציתי את הכרטיסי מסך שלי וחשבתי לשדרג לאחד משלושת אלה של Gigabyte: GTX670 OC - GV-N670OC-2GD - מחיר 2295 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=15704 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4211#sp GTX680 OC - GV-N680OC-2GD - מחיר 2990 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=15988 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4178#sp HD7970 GHz Edition - GV-R797TO-3GD - מחיר 2690 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=1667…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם הBOOST לתדר הליבה ב670 ניתן לשליטה ידנית (ואם כן איך?) או שהשינוי מתבצע אוטומטית ? 915MHz Base / 980 MHz Boost
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת. איזה כרטיס עדיף מבחינת עלות/ביצועים. הספק שלי הוא 550W (המחשב לא מהווה צוואר בקבוק משמעותי). בהתחשב כמובן במחירים הבאים: GIGABYE GTX 670 - 2245 ZOTAC GTX 670 - 2045 GIGABYTE GTX 660 TI - 1810 אשמח לשמוע שיקולים. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 כרטיסי מסך מותקנים במחשב AMD Radeon 7730M Intel HD Graphics 4000 הגדרתי באמצעות התוכנה Catalyst שאני רוצה שימוש בביצועים גבוהים כשתוכנת אוטוקד מופעלת הבעיה היא שנראה לי שהוא עדיין מריץ את הכרטיס של אינטל האם ניתן לבדוק בזמן העבודה איזה כרטיס מסך רץ בפועל?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה מחשב חדש עם ivy bridge 3540 עם זיכרון של 8 GB. אני הולך לעבוד עם רזולוציה של 1920x1080. ההתלבטות הכי קשה היא בבחירת כרטיס המסך, חיכיתי ליציאת ה- 600TI ולמבחני ביצועים. (ואני רואה שחיכיתי לשווא) אני ממש מבולבל,אני לא רוצה להיות מאלה שרוצים את ההכי יקר אבל אני מוכן לשלם אם זה כן ישתלם לי והכרטיס מסך כן יריץ משחקים שכרטיסים אחרים לא יריצו בעוד כשנתיים מהיום באיכות טובה. ההתלבטויות שלי היא בכרטיסים הבאים: 1. 7950 שעולה 1675 ש"ח (ב TMS) 2. 670 שעולה 1820 ש"ח (ב KSP) 3. 7850 שאולה 1250 ש"ח (ב TMS) ראיתי שרוב מערכות המומלצות בפורום "מפרטי מחשב" המליצו על 7850 אך לפי המבחנים אני רואה שהוא לא בליגה של "הגדולים". אז כנראה שאני הולך על אחד משני האחרים. אני הולך לש…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי שאלה, משהו ששמתי לב אליו וקצת מדאיג אותי כי אני לא בטוח אם זה תקין. במחשב שלי יש כרטיס מסך מסוג EVGA GTX680, מחובר אליו כבל HDMI שמחובר לרסיבר של YAMAHA בצד השני. אתמול עשיתי קצת סדר בכבלים ובזמן שהמחשב היה מכובה הוצאתי את הכבל ונגעתי בחיבור שלו, וביד השנייה נגעתי במשטח מתכת וקיבלתי ממש זרם מהכבל. בהתחלה חשבתי שכנראה הכבל דפוק כי זה קרה יותר מפעם אחת, אז החלפתי כבל וזה שוב קרה, מה שאומר שזה קשור לכרטיס מסך או למחשב. אני נזכר עכשיו שגם כשהיה לי את הכרטיס מסך הקודם זה קרה לי פעם או פעמיים לכן זה גם לא בטוח קשור לכרטיס מסך מה שמשאיר רק את הספק בתמונה, גם אם המחשב מכובה כנראה עדיין עובר זרם השאלה אם אני אמור להרגיש אותו כשאני נוגע בכבל ביד אחת ובמשטח מתכת ב…
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
לצערי הרכטיס הישן של המדיה סנטר שלי בגסיסה ועומד למות (Nvidia Gforce 250 GTS). אני רוצה להחליף אותו בכרטיס חדש, המדיה סנטר משמש גם למשחקים אבל לא מהדור האחרון. רצוי שתהיה לו יציאת HDMI אבל אפשר להסתדר גם בלי, אין העדפה לATI או NVIDIA העיקר כמה שיותר טוב במחיר הזול ביותר תודה
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, ברצוני לממש אחריות על כרטיס GTX 670 שנרכש בחו"ל. מישהו אולי יודע מה הפרוצדורה שאני צריך לעשות? הכרטיס נרכש בsidewinder computers תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב חדש שישמש אותי גם למשחקים מדי פעם. אני מחפש כרטיס מסך בסביבות מחיר של 500-600 שקל, אני מחפש את הכרטיס המשתלם ביותר, כלומר לאו דווקא את היקר ביותר אלא את זה שייתן לי יחס תועלת מחיר הטוב ביותר בסביבת מחירים הזאת. ראוי לציין שאני רוצה לשחק את המשחקים החדשים ביותר ושיראו טוב אבל הגרפיקה לא מעניינת אותי עד כדי כך (שאני אשקיע מעל אלף שקל בכרטיס הכי חדש)
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום בערך ב2008 קניתי את המפרט הבא מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3BL LED 120mm הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מאמץ ועומס כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB לוח אם Gigabyte GA-X38-DS4 כרטיס מסך Gigabyte ATI Radeon HD3870 512MB PCIe מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box צורב Pioneer DVR-115D X20 Black DVD קרור למעבד Scythe Ninja Plus Rev. B מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2)800MHz CL 5-5-5-18 DHX קיום הוא כבר לא ממש מספיק למשחקים החדשים וחשבתי אולי יהיה אפשר לשדרג רק את הכרטיס מסך כי השאר עוד בסדר לאור המפרט תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך מתאים? הצרכים הם משחקים לרוב ועל הגדרות טובות ניתן יהיה לשדרג ע…
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי. יש לי SLI ASUS GTX 560 עם OC מהמפעל. דרייבר 304.79. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק sleeping dogs, שהוא משחק כבד שמנצל לי 98-99% מהכרטיסים. לאחר כ20 דקות של משחק, הוא קורס. לפעמים הוא פשוט קורס ולא קורה כלום. לפעמים אחרי זה תוכנות כמו הדפדפן וסקייפ מתחילות להיתקע, ואני נאלץ לעשות ריסטארט. ואז אני מתחיל לראות עיוותים בצבעים של המסך שאני חושב שזה ארטיפקטים, ובדרך כלל צריך להפעיל מחדש מספר פעמים כדי שהם ייעלמו. יש לציין שבמשחקים פחות כבדים כמו skyrim לעולם לא נתקלתי בבעיה. ממבט ראשון זה נראה כאילו הכבל של המסך לא מחובר טוב, אבל הוא כן וכאמור זה קורה רק לאחר שהמשחק קורס. מצורפת תמונה של הארטיפקטים. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש יש לי מפרט מסודר והכל אבל ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי כרטיס מסך בהתחלה רציתי את gtx 560 ti ואז אמרו לי ש7850 יותר משתלם וטוב יותר עכשיו אני רואה שיצא הgtx 660 ti ויש מצב להורדת מחירים, השימוש העיקרי שלי במחשב זה גיימינג והמחשב הישן כבר מקרטע. שווה לי לחכות להורדת מחירים המיוחלת? כמה זמן אחרי ההכרזה באמת רואים זאת בשוק? ואיזה כרטיס מסך אתם ממליצים לגיימינג? יש לציין שהיה לי radeon 9200 בעבר והתאכזבתי אז אני חצי כח לגבי amd אודה לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הלכתי לחנות מחשבים ושאלתי , אמרו לי שאצטרך ספק 500W בכ-400 ש"ח ואת הכרטיס של POINT OF VIEW GT630 1GB 128bit במחיר דיי גבוה של 475 שקלים לא עדיף GIGABYTE או חברה אחרת עם 2GB זיכרון ומחיר נמוך יותר? אני שואל כי ראיתי בחנות אחרת ASUS 630GT 2GB במחיר נמוך יותר והדרישות לספק כוח של 400W ולא 500W תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד דרייבר מעודכן לכרטיס מסך ati mobility radeon HD 5650 במחשב נייד של טושיבה? באתר של amd-ati http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx רשום למטה שהדרייבר לא מתאים למכשירי טושיבה. ובאתר הרישמי של טושיבה ,הדרייבר לא עודכן מלפני שנתיים כמעט.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום בשבוע הקרוב אני הולך לקנות מחשב מtms המחשב יהיה במפרט הבא : שאותו אין לשנות מכיוון שהוא מותאם להאקינטוש ,וצריך להיות שקט במיוחד לאור העובדה שהוא כמה מטרים ממני דלוק רוב הזמן בחדר שינה Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray 1140₪ Fractal Design Define R4 - Black + Seasonic X-660W - בקניית מחשב חדש בלבד 999₪ Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMZ8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 305₪ Gigabyte GA-Z77-DS3H 587₪ Scythe MUGEN 3 REV B 224₪ בנוסף יש כרטיס רשת pci , הרדיסק 500gb וssd אינטל 330 שפה בקנייה קבוצתית בכל מקרה השאלה שלי היא כזאת אני רואה יש כל מיני כרטיסי מסך בטיאמאס שהם במחירים מיוחדים למי שקונה מחשב חדש. עכשיו אני לא כזה לחוץ על לקנות כרטיס מסך מכיוו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלוום השגתי 6950 דירט 3 של ספיר מ חבר הזזתי את המתג אבל לא נפתחו לי השיידרים(בשלי כן נפתחו) אני מנסה לצרוב את הביוס של שלי על הכרטיס שקיבלתי אך ללא הצלחה(כותב לי שהביוס הזה כבר צרוב עליו) בrbe מסומן אפילו 6970 שיידרים... יש למישהו מושג איך אני פותח את השיידרים האלה או שאין לי שום אפשרות???
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי I7 920 עם 6GB זיכרון. מסך 24" 1920X1080 יש לי כרגע 260TGX 216Core. ספק 750 של HEC. מה אפשר לקנות ב- 600? האם שווה לקנות עוד 260GTX ב- 300 שקלים ולעשות SLI? תודה. אלעד
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע Radeon HD 4850 עם 512MB וקירור Zalman, האם אפשר להביא עוד כרטיס כזה (עם\בלי הקירור המיוחד) ולעבוד עם שני כרטיסי מסך במקביל וזאת במקום לקנות כרטיס מהביוקר.. ? או שלרדת מהעניין ולקנות חדש.. עוד על המחשב : AMD Phenom II X4 965 ספק 550W אני חושב. עלה כ500 ש"ח לפני שנתיים וחצי. כרגע הכרטיס מסך לא רע בכלל, אבל GTA יוצא עוד מעט אז יש סיבה טובה להתחדש (השימוש הוא בעיקר לגיימינג) תודה..!
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש ממפרט שהרכבתי מלפני חודש. הכל חדש חוץ מהכרטיס מסך ששמרתי מהמחשב הישן. את הכרטיס הזה רכשתי בסביבות אוקטובר 2011. מאז יצאו הרבה דגמים ואם אני בוחר משהו אני כבר לא יודע מה כדאי. השימוש שלי במחשב הם בעיקר משחקים כמו BF3 הפופולרי. עם הכרטיס הנוכחי, אפשר להריץ על הגדרות ULTRA אבל איך שמתחיל אקשן, בעיקר שיש פיצוצים ועשן, הכרטיס לא סוחב משהו. אני משחק ברזולוציה 1920X1200 אשמח לדעות והמלצות על כרטיס חדש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
ישלי שתיים מחוברים בקרוספייר במחשב אם אני מנתק אחד המשחקים רצים אותו דבר בלי שינוי והCROSS FIRE על ENABLED מה יכולה להיות הבעיה? אולי הם לא עובדים ביחד וסתם מחוברים איך אני יכול לדעת בוודאות
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-