עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dorratz,

שלום רב אני משתמש במחשב שלי בעיקר למשחקים, ואני מריץ הרבה משחקים כבדים. אני רוצה לקנות מסך חדש עד 2000 ש"ח, וחשבתי ללכת על LCD. הסתכלתי על מסכים פה: https://www.lamir.co.il/?category=63 כאמור השאלה היא, מבין המסכים שיש בלינק שנתתי, מה כדאי עד 2000 ש"ח? אני כאמור גיימר כבד, והשאלה היא האם כדאי ללכת על מסך CRT או ללכת על מסך LCD עם זמן תגובה של 8MS. אני פשוט לא יודע האם במסך LCD עד 2000 ש"ח יהיו מריחות ובעיות במשחקים כבדים. בבקשה עזרו לי...

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  2. Started by DadusH,

שלום רב. אנו מתכננים לקנות טלויזית LCD FULL HD חדשה. הייתי רוצה לדעת על דגם זול (כמה שיותר) של כרטיס טלויזיה שבאמצעותו אני אחבר את המחשב לטלויזיה. חשוב מאוד שיהיה יציאת HDMI לכרטיס. תודה מראש, דור דדוש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום... כשאני נכנס לאתר של NVIDIA מתוך כוונה להוריד את הדרייברים האחרונים הרשמיים [לא בטא] של NVIDIA FORCEWARE אני לא יכול להוריד אותם [כל פעם שאני מגיע לUSER AGREEMENT אני לוחץ על ACCEPT אבל מקבל ERROR ולא יכול להתחיל את ההורדה] לכן אני זקוק לעזרה: האם למישהו יש לינק לדרייברים בגירסא הרשמית האחרונה [78.1?] מאתר שהוא לא האתר של אנבידיאה. תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  4. Started by shar00750,

שלום לכולם, יש לי שני מחשבים שבאחד מהם אני מצליח להריץ 3DMARK06/11/VANTAGE ובשני מבוסס AMD ברגע שאני מפעיל 3DMARK VANTAGE מופיע מסך כחול . המפרט שכן עובד הוא: E2160 1.8@2.7 MSI NEO2 P45 DDR2 800 PALIT 2GB EVGA GTS450 1GB 860/1900 FPS 550 +80 ויסטה אולטימט 32 ביט המפרט השני שאיתו אני לא מצליח להריץ: ATHLON II X 3 440 3.0GHZ@3.45GHZ MSI 785GTM E45 KINGSTON DDR2 800 2GB SPARKLE GT220 DDR3 1GB ENERMAX 405W …

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by MadEddy,

ראיתי ב- IQPC כרטיסי מסך של GECUBE, RADEON HD2600XT 256 BIT. לי זכור שאלו כרטיסים עם רוחב פס של 128 ביט, נכנסתי לאתר וראיתי שרשום INTERNAL RING BUS מה זה אומר? ???

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  6. Started by EcSm,

אני מתכוון דרך הCCC ולא דרך RIVA TUNER ודומיו. אם היה כבר פשוט תמחקו ותפנו אותו לפוסט שמראה כיצד עושים את זה באופן פשוט. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. האירוע הגדול לו כולם חיכו סוף סוף הגיע - כיסוי חי של אירוע השקת כרטיסי Geforce חדשים לחלוטין לגיימרים לכתבה

8. שלום. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי, כרגע יש לי 8800GT (מקסימום 2500שקל) המפרט שלי הוא: Q6600 4GB GIGABYTE P35-DS3L POWER SUPPLY 450W CORSAIR אין לי בעיה להשקיע עוד כסף בשביל ספק כוח חזק שיתמוך לכרטיס. השאלה שלי איזה כרטיס מסך שווה היום? שווה לחכות לכרטיסים חדשים וכמה זמן לחכות? ואני מעוניין גם לקנות מסך חדש של 22אינצ' אתם מכירים אולי מסך חדש איכותי וטוב לא מעל 1000שקל? שיזרום עם הכרטיס מסך...? תודה

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by spider272,

שלום לכולם יש לי תכרטיס מסך 4850 HDMI..רציתי לחבר אותו לטלוויזיה לסרטים.קראתי קצת ולא הבנתי תקטע עם המתאם..אם אני יחבר HD לHD זה יעביר סאונד לטלוויזיה? דרך אגב לא הגיע לי המתאם הנ''ל..כך שאם יש צורך במתאםכדי להעביר סאונד אם תוכלו רק לישלוח לי קישור איליו ב EBAY תודה!

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by nec_000,

עוד פרק בסדרת what it feels like... משעשע ועוקצני כתמיד:

11. Started by AVI.S.T,

כשאומרים "80 fps" למה מתקוונים אני חושב זה קשור למעבד ?

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך 6600אולטרה כלומר אם זכרונות מהירים של אלבטרון.. על הכרטיס יש משהו מכוסה במין מדבקה הורדתי וראיתי שזה חיבור SLI יש מצב שזה SLI או שהם פשוט משתמשים באותו לוח? תודה יונתן

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  13. בתקציב של 1500 ש"ח ללא oc ABIT AN8-Fatality nForce 4 Socket 939 Motherboard כדי להריץ משחקים. תודה.

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by asafgolan,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800GTS ורציתי לדעת אם זו קניה כדאית. הרי זה בסה"כ דור ראשון של כרטיסי DX10, ולכן קשה לדעת כיצד הכרטיס יתפקד במשחקים שיצאו עוד כמה חודשים. מה גם שראיתי שMICROSOFT הוציאו את DX10.1, ושאולי יהיה צורך בחומרה חדשה שתתמוך בDX10.1 על מנת להנות מהתקן החדש. בקיצור, כדאי לקנות עכשיו או לדחות את הקניה בכמה חודשים?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  15. כל הכרטיסים האלו שיש להם חיבור מולוקס לחשמל,האם אני חייב לחבר לחשמל? אם לא מה בעיקרון קורה שהוא לא מחובר לחשמל?

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by nADAUV,

יש לי פנטיום 4 2GB זיכרון, לוח אם P4P800 של ASUS וספק כח חדש וחזק. עד עכשיו היה לי כרטיס מסך 7600GT של NVIDIA וכל המשחקים, גם החדשים, עבדו מעולה. שלשום נשרף לי הכרטיס מסך, וחבל לי להחליף את כל המחשב רק בשביל לקנות כרטיס מסך שהוא PCI EXPRESS.. אז אשמח להמלצות: איזה כרטיס מסך שיתאים ללוח שלי (כלומר, AGP) כדאי לי לקנות - מיועד רק למשחקים!! - נאמר סדר גודל של 700 ש"ח? תודה!

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  17. סקירה מעולה כתמיד של מיודענו סטיב מ- hardwareunboxed תקציר מנהלים: כרטיס עם הרבה כח עיבוד של הליבה, בשילוב רוחב פס זכרון קצת קצר עבור הליבה המטרה להוזיל עלויות. משמעות הדבר היא מכונה מושחזת לעילא ולעילא כל עוד הרוחב פס הזכרון אינו מעכב אותה, כמו למשל ברזולוציה 1080P. מגבלת רוחב פס הזכרון מתחילה להציק רק כשעולים לרזולוציות גבוהות יותר כגון 1440p או 4K. לכן זהו כרטיס שמראש מתוכנן אידאלית ל- 1080P, וברזולוציה הזו הוא המלך החדש הבלתי מעורער עם ביצועים שנמצאים בין אלו של RX590 לאלו של gtx1070 : 8% מהיר יותר מ- RX590 21% מהיר יותר מ- GTX1060 13% בלבד איטי יותר מ- GTX1660ti (למרות שזול ממנו ב- 22% ) ולכן מסביר לנו את העלות תמו…

18. Started by DeadHunt,

האם כדאי להחליף לוח אם שיש לי שהוא AGP ללוח שהוא PCI-E ? -המטרה היא משחק

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  19. זה ממש מוזר תמיד לא היו שום הבדלים בין חברות שונות כשמדובר באותו דגם של כרטיס אבל לפי מה שאני רואה בין GIGABYTE ל SAPHIRE יש הבדל והוא של SAPHIRE יש זיכרונות DDR3 256BIT לאומת ה DDR2 128BIT שיש ל GIGABYTE האם אני צודק? לא בדקתי את הקלוקים ככה שאני לא יודע אם הם זהים.

20. שלום רב. ברשותי כרטיס ישן שרכשתי מזמן X800GTO2. בעקבות שדרוג שאני מבצע למחשב שלי, רציתי לדעת האם הכרטיס שברשותי עולה, משתווה, או נופל מחוזקן של הליבות הגרפיות המותקנות במעבדים החדשים של אינטל, ו AMD תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by ZUMARA1,

כנראה שATI מנסה להדביק את הביצועים שלה לכרטיס של NVIDIA ה7800GTX 512MB . http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20051117231915.html

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by mrmoti,

צריך לבחור כרטיס מסך חדש - מה יותר טוב? SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4221 עולה 1490 ש"ח או eVGA 6800GS 256MB PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4381 עולה 1525 ש"ח תודה!

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by LeverMever,

אשמח אם תתנו לינקים לבנצ'ים של Palit 9800GT Super 1GB לעומת הכרטיסים 9800GX2+280GTX תודה רבה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  24. Started by -R-E-L-,

http://www.guru3d.com/news/thousands-of-diamondmm-radeon-3870-cards-fail/According to our industry source, Diamond Multimedia has been aware of the problem, but decided to keep the faulty cards in the channel. We were told that all HD 3850 512 MB cards shipped between January and July are defective as well as a substantial number of HD 3870 512 MB cards and X2 models. All cards lack power management features; the 3850s were identified to have quality issues with poor soldering and integrated memory problems while the 3870s were delivered with a wrong resistor value, which can result in computers not starting up and system crashes. The whole issue was amplified through a c…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by Dwhore,

ערב טוב. אני חייב ממישהו שמבין את ה CORE ו ה MEMMORY של הRadeon9700 NP עומד.. זה ממש דחוףףף תודה לעוזרים.!

• 4 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.