עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, אני חושב לקנות HD7850 במחיר של בערך 1300 ש"ח למחשב גיימינג חדש. המסך שלי ברזולוציה של 1920x1200 והמטרה שיהיה ניתן להוסיף בעתיד כרטיס נוסף כשיהיה צורך. עד עכשיו בחרתי רק מארז+ספק (Define R4 + Seasonic x-660). 1. האם אני צריך להיות מודאג מ-microstutter (לפי הבנתי הכרטיס הנ"ל צריך להיות חזק מספיק)? 2. איזה חברה + דגם כדאי לקנות? לא עשיתי עדיין OC אבל חושב לעשות. 3. האם יש חשיבות לחברה או לדגם ב-crossfire? ואם יש חשיבות, מה הסיכוי שהדגם שאני קונה היום יהיה זמין בעוד שנה-שנתיים? בתודה מראש, מיקי

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by trlk,

חיברנו המחשב לtv והגדרנו שידור כפול למחשב ולtv,החיבור לטלויזיה לא עבד אולם המחשב משדר תמונה רק לטלויזיה כך שמקבלים מסך שחור.איך אני מאפס את הכרטיס טכנית?יש לחצן או ג׳מפר להחזרה לבררת מחדל? תודה.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  3. שלום אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך במחשב שיש ברשותי כרגע. אני מתלבט האם תיהיה בעיית תאימות בין החומרה הקיימת לכרטיס החדש. הכרטיס החדש: NVIDIA GEFORCE 550GTX TI 1G-5 Gigabyte המפרט הקיים: ספק כח corsair 550w לוח אם gigabyte gama790X UDP4 am2+ amd מעבד phenom II 940 QC am2+ amd זיכרון 2X2gb DBT Geil DDR2 800mhz כרטיס מסך נוכחי- ATI radeon 4890 1gb sapphire כל שאר המפרט נראה לי פחות רלוונטי. אשמח לכל עצה (גם אם היא כרוכה בהחלפת רכיבים נוספים או רכישת כרטיס מסך מתקדם/איכותי יותר). תודה

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by trlk,

חיברנו המחשב לtv והגדרנו שידור כפול למחשב ולtv,החיבור לטלויזיה לא עבד אולם המחשב משדר תמונה רק לטלויזיה כך שמקבלים מסך שחור.איך אני מאפס את הכרטיס טכנית?יש לחצן או ג׳מפר להחזרה לבררת מחדל? תודה.

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by morrtz,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך, הוא ישן וכבר הגיע הזמן. המפרט שלי - מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪712 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪220 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪346 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪191 התקציב לכרטיס מסך - 800 ש"ח. איזה כרטיס יעבוד הכי טוב לסי…

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  6. Started by Judas Iscariot,

אתמול הייתי על המחשב, כאשר פתאום המסך היבהב ולמאית השנייה ראיתי משהו שנקרא כמו BSOD(לא ראיתי אחד כבר שנים) והמחשב כיבה את עצמו. הדלקה מחדש - כל המאווררים עובדים(כולל של הכרטיס מסך) אבל אין תצוגה באף אחד מהמסכים. הוצאתי את הכרטיס מסך - Radeon HD 5750 וחיברתי מחדש, לא עזר. יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם, וכן כרטיס מסך חלופי ישן (Geforce 8600GT) - עם שניהם יש תצוגה - עם המקורי, יוק. המאוורר של ה5750 עובד כאשר הוא מחובר, אין ריח שרוף, הקבלים והצ'יפים נראים בסדר. הדבר היחיד ה"חשוד" הוא מעין כתם שחור קטן באמצע החיבור PCI-E של הכרטיס - זה קצת נראה כמו טוש שחור ונדמה לי שאני זוכר שהוא היה שם כאשר רכשתי אותו, אבל אני לא בטוח בזה בכלל. מצורפת תמונה של הכתם המדובר, מוקף בעיגול אדום. …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by JONathan144,

אשמח לדעת מה עדיף לקנות. תודה!

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by Galit17,

הוא my bus interface is pci-e 3.0 x 16

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  9. Started by kapyuval,

יש לי שלושה מסכים 1920X1080 בעלי חיבור DVI. רציתי לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לחבר אותם לכרטיס המסך כדי שיעבדו ב-eyefinity. לכרטיס המסך יש חיבור DisplayPort, DVI Dual Link, DVI-D Single Link, HDMI. האם יש אפשרות לחבר שתי מסכים אחד לDVI Dual ואחד לDVI Single ומתאם פשוט מ HDMI ל DVI? כמו זה למשל: http://ksp.co.il/?uin=4839 או שאני חייב לקנות מתאם DisplayPort לDVI Dual אקטיבי? (שעולה הרבה). למשל: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=44000-02-40R&cart=134670809854562773〈=heb. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  10. Started by נדב15,

שלום ניסיתי לחפש באינטרנט ולא יצאתי עם תשובה ממש ברורה: למחשב שעיקרו עריכה על AVID ו-AFTER EFFECTS, עם רצון להיכנס לתחום ה-3DMAX אבל לא בטוח שזה יחזיק מעמד, כשכרטיסי QUADRO לא באים בחשבון מבחינתי, עם הבדל של כמאה ש"ח, איזה כרטיס מסך עדיף, gtx 570 או gtx 660ti ? - המחשב ישמש גם למשחקים אבל העריכה זה הדבר היותר חשוב. - התקציב הוא 1700-1800 לכרטיס. - מפרט המחשב ככל הנראה יהיה כדלהלן: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: מאורר למעבד Arctic Freezer 13 Pro 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. ניסיתי להוריד מהאתר של ATI דרייבר לכרטיס מסך הנ"ל וצריך לאמת שם משתמש וסיסמא לא נתקלתי בזה בחיים . אני צריך דרייבר לוינדוס 64 ביט הום פרימיום אם תוכלו לעזור לי אני נואש כברר!

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by MicroXBox93,

אהלן חברים.. רציתי לדעת עד כמה שווה לקנות הכרטיס הזה האם הוא חריץ לי את battlefield 3 על full ומשחקים עתידיים? תודה ומחכה לתשובה

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by gopherk,

היי כולם, יש לי לוח אם של ASUS M3A78-T והכרטיס מסך שהיה לי הינו ASUS GEFOCE EN9800GT אמרו לי שהוא יחסית סבבה והוא עולה עכשיו כ400-600 שקלים. אני לא מבין גדול בחומרה של מחשבים. ולאחרונה הכרטיס מסך נשרף לי, אני מחפש לקנות עכשיו אחד חדש ואיני יודע מה מומלץ ומה כדאי. אני מחפש אותו בעיקר לצורך משחקים , לא מחפש את ההכי טוב וההכי יקר -משהו שאוכל לשחק במשחקים עדכניים מבלי שיתקע יותר מידי. הטווח מחירים שאני בערך מחפש נע בין 300 שקלים - 600 שקלים אשמח אם מישהו שכן מבין יכול לעזור לי למצוא,להמליץ על כרטיס ולהסביר בקצרה מדוע דווקא כרטיס זה. תודה רבה לכול הקוראים והעוזרים מעריך מאוד את עזרתכם.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם, שבוע שעבר הלך ה8800GTX שלי לעולמו ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. כרגע אני לא רוצה להחליף את הלוח אם ( Asus striker extreme ). מה אני צריך: 1. שיחזיק לי 2 מסכים של 24 אינץ' ברזולוציה גבוה ( 1920X1080 ) 2. משחקים כבדים. 3. 3d studio max 4. אני לא יודע אם זה קשור אבל שלא ילגלג לי בפוטושופ ובאפטר אפקטס. תקציב: אין הגבלת תקציב. רק שימו לב שיתאים ללוח אם שלי. תודה ענקית לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by Amital,

כנראה שהכרטיס מסך שלי הלך ואני מחפש משהו שלא נופל מRadeon 4870 1Gb. לא משנה התקציב כי אני מחפש משהו שלא נופל מהנוכחי. המפרט שלי: Gigabyte MA770-UD3 Amd 940 Seasonic 500W 4g A-Data

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  16. שלום איך מעבד מעביר חומר ל- 2 כרטיסי מסך ? האם הוא מחלק את המידע ל- 2 כרטיסים ומעביר את החומר לכל כרטיס מסך בנפרד ? או מעביר את החומר לכרטיס מסך 1 והכרטיס מחלק את העיבוד עם הכרטיס השני ? למעבדים 3770 או 3960 כרטיסי מסך 7870 CF

17. שלום לכולם! אני חושב שכרטיס המסך שלי פגום.החלטתי לבדוק את כרטיס המסך לאחר שגיליתי שאחרי שהמחשב נכנס למצב "שינה" אני לא יכול להדליק אותו רגיל, אני חייב לבצע ריסט דרך הכפתור. כמו כן, לפעמים הוא לא נדלק בפעם הראשונה שאני מפעיל אותו (גם אם הוא לא במצב שינה - כשהוא כבוי לגמרי) ואני צריך ללחוץ במקרה הזה גם על כפתור הריסט לאחר ההדלקה הראשונית. אחר כך מופיע מסך שחור עם כמה אפשרויות כמו - התחל את המערכת בצורה נורמלית, התחל בלי רשת, ועוד כמה אפשרויות (והמחשב מתחיל לספור 30 שניות), אתם בטח מכירים את המסך הזה. אחר כך יש מסך כחול bsod והודעת שגיאה x0000000016 משהו כזה (זה מסך מהיר שבו המחשב טוען אחוזים) הודעת השגיאה קשורה לכרטיס המסך. ואז המסך כביכול נכבה ונדלק מחדש ויש נקודות ק…

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by iyehuda,

אין לי צורך במשחקים אני פשוט רוצה לראות סרטים FHD בטלויזיה והבנתי שהכבל HDMI מעביר גם קול אשמח לקבל המלצה אגב המעבד שלי הוא E8400 הלוח שלי הוא של גיגבייט מדגם G31M-ES2L

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  19. המיפלצת החדשה בביקורת מלאה: http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_7990_Devil_13/ תהנו! שבוע טוב ומוצלח שיהיה לנו...

20. מעבד 3770K עפ"י השרטוט של המעבד עובד עם 1X16 או 2X8 אז מה עדיף למשחקים ועבודה כבדה ? http://www.anandtech.com/show/5771/the-intel-ivy-bridge-core-i7-3770k-review/5 הלוח תומך ב- 2X16 אבל כנראה מעבד לא

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  21. הלך לי הכרטיס מסך במחשב ישן: כרטיס Gefore 6600 לוח k8nf-9 של gigabyte מעבד AMD 3000 אני פשוט צריך כרטיס חדש , שיהיה יותר טוב/אותו דבר. זה מחשב עבודה ללא משחקים , אבל אם כבר אני קונה משהו הייתי מעדיף שלפחות יצליח להריץ סרטים 720p בצורה טובה (ה 6600 קצת התקשה בזה). בינתיים ראיתי משהו כזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10313 מה אתם אומרים? סביר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, יש לי כרטיס מסך- sapphire 7850 HD, שמחובר כבר למחשב. ובמחשב הישן יש לי nvidia 9500GT; עכשיו חיבור שני הכרטיסים בcrossfire אפשרי? כלומר, אם שימוש בשני הכרטיסים ישפר את ביצועי גרפיקת המחשב? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by קלוקיי,

שבת שלום. יש לי כרטיס מסך בן 4 שנים. לאחרונה התחילו לי ארטיפקטים ומלא זיופים בצבעים שונים (זיופים בעיקר על גוון אדום), על המסך. עכשיו הבעיה היא, שאני לא יודע עם כרטיס המסך הוא מקור הבעיה, או שגורם אחר גורם לבעיה. אז בקיצור איך אני יכול לדעת בוודאות מה גורם לעיוותים עללו?, תודה רבה ושבת שלום.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by asaf556,

שלום אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת האם הכרטיס זה הכי משתלם במחיר שלו http://www.tms.co.il/product/11434 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  25. Started by omery000,

חבר שלי קונה מחשב חדש והוא קונה GTX670 והוא נעול על Asus ואני דווקא חושב שהקירור של Gigabyte יותר טוב, השאלה שלי היא איזה קירור מבין הכרטיסים האלה יותר טוב (בלי קשר למחיר)? Asus GTX670 - GTX670-DC2T-2GD5 http://ksp.co.il/?uin=15857 http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/GTX670DC2T2GD5/#specifications או Gigabyte GTX670 - GV-N670OC-2GD http://ksp.co.il/?uin=15704 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4211#sp תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.