כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מתכנן לשדרג את כרטיס המסך שלי ל-HD 7850. לצערי לא מצאתי כרטיס רפרנס, אבל ממה שכן מצאתי, אני יכול להשיג כרטיס של Sapphire או של MSI בערך באותו המחיר. הנה הלינקים: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1472&psn=&lid=1&leg=0 http://www.msi.com/product/vga/R7850-Twin-Frozr-2GD5-OC.html#?div=Specification אז השאלה שלי - איזה מהם עדיף, ולמה?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אהלן. הכרטיס שלי ATI Sepphire HD6950 2GB Dirt3 Edition לכרטיס הזה יש שני מאווררים. אחד מהם התחיל לעשות רעש נורא חזק ברגע שהוא עובר את ה-20% מהירות. אני לא מצליח להגיע לכל הברגים בשביל לפרק את הקירור ולנקות את המאוורר. אולי למישהו יש ניסיון איך להתמודד עם הכרטיס מסך הזה בשביל לנקות את המאוורר או להחליף את הקירור הזה לגמרי? השני מאווררים האלה נורא רועשים. קצת חבל שיש לי מארז שבנוי לשקט ומאווררים איכותיים בכל המארז ורק הכרטיס מסך הורס את הכל גם לפני התקלה במאוורר. נ.ב. - כפיתרון זמני, תקעתי עט בין הכרטיס מסך לספק כוח שמשמש כג'ק ומפעיל לחץ על הכרטיס מסך וזה איכשהו פותר בינתיים את הרעש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שיש לי כרגע זה: NVIDIA GeForce 8800 GTS הספק כוח שלי הוא : maximum power be cool and silence 500W ואני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: http://ksp.co.il/?uin=12539 הוא מתאים למחשב שלי? אם צריך עוד פרטים תגיבו כאן ואני יוסיף תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות HD7850 במחיר של בערך 1300 ש"ח למחשב גיימינג חדש. המסך שלי ברזולוציה של 1920x1200 והמטרה שיהיה ניתן להוסיף בעתיד כרטיס נוסף כשיהיה צורך. עד עכשיו בחרתי רק מארז+ספק (Define R4 + Seasonic x-660). 1. האם אני צריך להיות מודאג מ-microstutter (לפי הבנתי הכרטיס הנ"ל צריך להיות חזק מספיק)? 2. איזה חברה + דגם כדאי לקנות? לא עשיתי עדיין OC אבל חושב לעשות. 3. האם יש חשיבות לחברה או לדגם ב-crossfire? ואם יש חשיבות, מה הסיכוי שהדגם שאני קונה היום יהיה זמין בעוד שנה-שנתיים? בתודה מראש, מיקי
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי אנשים, המשחק עובד חלק, גם בהגדרות אולטרה, אבל לפעמים יש בעיות בגרפיקה... גלי'צים כאלה ריצפה משנה צבעים, פתאום ים באמצע האדמה.. דברים הזויים לגמרי. אני משחק על ULTRA אבל זה קרה לי גם ב HIGH. הכרטיס מסך\מעבד ללא אובר קלוק. משחקים כבדים אחרים (GW2 למשל) עובדים בסדר גמור על ההגדרות הגבוהות ביותר, ככה שאין בעיה של התחממות לדעתי. אולי דרייברים? יש למישהו מושג? תודה.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מיפרט:מעבד 7200,לוח גייגביייט p43,זיכרון 4g. משמש למשחקים אך מתוכנן גם לחבר לטלויזיה חדשה. הציעו לי gt610 2048 . המלצות?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך- sapphire 7850 HD, שמחובר כבר למחשב. ובמחשב הישן יש לי nvidia 9500GT; עכשיו חיבור שני הכרטיסים בcrossfire אפשרי? כלומר, אם שימוש בשני הכרטיסים ישפר את ביצועי גרפיקת המחשב? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי כולם, יש לי לוח אם של ASUS M3A78-T והכרטיס מסך שהיה לי הינו ASUS GEFOCE EN9800GT אמרו לי שהוא יחסית סבבה והוא עולה עכשיו כ400-600 שקלים. אני לא מבין גדול בחומרה של מחשבים. ולאחרונה הכרטיס מסך נשרף לי, אני מחפש לקנות עכשיו אחד חדש ואיני יודע מה מומלץ ומה כדאי. אני מחפש אותו בעיקר לצורך משחקים , לא מחפש את ההכי טוב וההכי יקר -משהו שאוכל לשחק במשחקים עדכניים מבלי שיתקע יותר מידי. הטווח מחירים שאני בערך מחפש נע בין 300 שקלים - 600 שקלים אשמח אם מישהו שכן מבין יכול לעזור לי למצוא,להמליץ על כרטיס ולהסביר בקצרה מדוע דווקא כרטיס זה. תודה רבה לכול הקוראים והעוזרים מעריך מאוד את עזרתכם.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
evga gtx 670 ftw 4GB כרטיס המסך המושלם בשביל future proofing , אבל לחנויות בארץ הוא כנראה לא יגיע :'( וגם אם יגיע המחיר שלו בחו"ל 500$ אבל החנויות ימכרו אותו ב4000 ש"ח רק בגלל שזה כרטיס "למבינים". דווקא במחירים של כרטיסים רגילים כמו ה-ZOTAC gtx680 המחיר בארץ שפוי יחסית לחו"ל (500$ לעומת 2600 ש"ח) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814500238 http://ksp.co.il/?uin=15582 זה כל כך מעצבן שגירסאות מיוחדות של כרטיסי מסך לא מגיעות לארץ ואם כבר מגיעות אז שוחטים אותנו במחיר.
-
אבל ממש מאוכזבבבבבב הוא פחות טוב מהכרטיס המובנה HD 4000 ?!?!?! מה אני לא עושה טוב ?? אני מתבאס להתחיל לחשוב על להוריד משחקים עם גרפיקה יפה !! CS לא רץ חלק... אפילו לא נראה טוב ביחס למחשב . כשאני מפעיל את כל הפילטרים בCATALYST התמונה נוראית ביותר ויש קווים ממש ממש לא חדים ואף עקומים ! איך מתמודדים עם זה והאם עשיתי משהו לא בסדר ????
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דילמה בין שני הכרטיסים הבאים : R7870 Hawk - מחיר 1590 לפי KSP http://www.msi.com/product/vga/R7870-Hawk.html#?div=Specification N660Ti PE 2GD5 - מחיר 1750 לפי KSP http://www.msi.com/product/vga/N660Ti-PE-2GD5.html#/?div=Driver&os=All אשמח לתגובה מהירה לצרכי המשך השרדותי התקינה שכן GTX275 שליווה אותי בשנים האחרונות הלך לעולמו נ.ב אני קצת חושש לעבור מNVIDIA שכן הייתה לי חוויה לא נעימה עם הכרטיסים בימי ATI העליזים ... וגם אם יש הצעות בטווח דומה ללא משלוחים מחו"ל אשמח לקבלן תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הי , יש לי כ.מסך POWERCOLOER 4870 , הוא עוד מעט 3 שנים אצלי (עוד חודש) . אחת מכניסות הDVI הפסיקה לעבוד וזה מאוד מעצבן כי אני עובד עם מסך מחשב + טלווזיה מחוברת ככה שאני לא יכול ששניהם יהיו מחוברים , יש דרך לתקן את זה? אין לי מושג אם הכרטיס עדיין באחריות , אבל אחריות אמורה לכסות את זה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
חיברנו המחשב לtv והגדרנו שידור כפול למחשב ולtv,החיבור לטלויזיה לא עבד אולם המחשב משדר תמונה רק לטלויזיה כך שמקבלים מסך שחור.איך אני מאפס את הכרטיס טכנית?יש לחצן או ג׳מפר להחזרה לבררת מחדל? תודה.
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך, הוא ישן וכבר הגיע הזמן. המפרט שלי - מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪712 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪220 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪346 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪191 התקציב לכרטיס מסך - 800 ש"ח. איזה כרטיס יעבוד הכי טוב לסי…
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך במחשב שיש ברשותי כרגע. אני מתלבט האם תיהיה בעיית תאימות בין החומרה הקיימת לכרטיס החדש. הכרטיס החדש: NVIDIA GEFORCE 550GTX TI 1G-5 Gigabyte המפרט הקיים: ספק כח corsair 550w לוח אם gigabyte gama790X UDP4 am2+ amd מעבד phenom II 940 QC am2+ amd זיכרון 2X2gb DBT Geil DDR2 800mhz כרטיס מסך נוכחי- ATI radeon 4890 1gb sapphire כל שאר המפרט נראה לי פחות רלוונטי. אשמח לכל עצה (גם אם היא כרוכה בהחלפת רכיבים נוספים או רכישת כרטיס מסך מתקדם/איכותי יותר). תודה
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום איך מעבד מעביר חומר ל- 2 כרטיסי מסך ? האם הוא מחלק את המידע ל- 2 כרטיסים ומעביר את החומר לכל כרטיס מסך בנפרד ? או מעביר את החומר לכרטיס מסך 1 והכרטיס מחלק את העיבוד עם הכרטיס השני ? למעבדים 3770 או 3960 כרטיסי מסך 7870 CF
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
חיברנו המחשב לtv והגדרנו שידור כפול למחשב ולtv,החיבור לטלויזיה לא עבד אולם המחשב משדר תמונה רק לטלויזיה כך שמקבלים מסך שחור.איך אני מאפס את הכרטיס טכנית?יש לחצן או ג׳מפר להחזרה לבררת מחדל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
ניסיתי להוריד מהאתר של ATI דרייבר לכרטיס מסך הנ"ל וצריך לאמת שם משתמש וסיסמא לא נתקלתי בזה בחיים . אני צריך דרייבר לוינדוס 64 ביט הום פרימיום אם תוכלו לעזור לי אני נואש כברר!
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
היום חזרתי מארצות הברית וסוף סוף התפנה לי זמן לחבר את הכרטיס החדש (GTX680 של EVGA גרסת רפרנס). חיברתי אותו למפרט שבצד (את ה-570 שלי הוצאתי לפני זה, כך שהם לא היו מחוברים באותו הזמן) כל חיבורי החשמל הכל כמו שצריך לחצתי הדלק נדלק בתאום אני מריח משהו שרוף, אני רואה שהכרטיס עולה באש (ברצינות, אש יצאה מימנו) אני יכול להעלות תמונה, אבל זה פנימי ולא חיצוני, אני לא רוצה לבטל אחריות, אז אני מעדיף לא לפתוח. בכל אופן ניתקתי או מהר מהחשמל בדקתי את הכרטיס וחיצונית הוא נראה תקין. בשביל למנוע שאלות מיותרות: הכרטיס נקנה בארצות הברית ב-Newegg, ושם הוא נשלח לקרוב משפחה, מימנו לקחתי אותו. בדקתי עוד פעם את ה-570 שיש לי ואת ה-4850 הישן שלי, שניהם עובדים בלי בעיה (גם מבחני מאמץ). על הלוח לא נר…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים.. רציתי לדעת עד כמה שווה לקנות הכרטיס הזה האם הוא חריץ לי את battlefield 3 על full ומשחקים עתידיים? תודה ומחכה לתשובה
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חושב שכרטיס המסך שלי פגום.החלטתי לבדוק את כרטיס המסך לאחר שגיליתי שאחרי שהמחשב נכנס למצב "שינה" אני לא יכול להדליק אותו רגיל, אני חייב לבצע ריסט דרך הכפתור. כמו כן, לפעמים הוא לא נדלק בפעם הראשונה שאני מפעיל אותו (גם אם הוא לא במצב שינה - כשהוא כבוי לגמרי) ואני צריך ללחוץ במקרה הזה גם על כפתור הריסט לאחר ההדלקה הראשונית. אחר כך מופיע מסך שחור עם כמה אפשרויות כמו - התחל את המערכת בצורה נורמלית, התחל בלי רשת, ועוד כמה אפשרויות (והמחשב מתחיל לספור 30 שניות), אתם בטח מכירים את המסך הזה. אחר כך יש מסך כחול bsod והודעת שגיאה x0000000016 משהו כזה (זה מסך מהיר שבו המחשב טוען אחוזים) הודעת השגיאה קשורה לכרטיס המסך. ואז המסך כביכול נכבה ונדלק מחדש ויש נקודות ק…
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-