כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
המידע לא מפסיק לזרום: פרטים חדשים התגלו, לכאורה, אודות שני כרטיסי המסך העתידיים של אנוידיה לכתבה: http://hwzone.co.il/gtx-960-%d7%95-titan-2-%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d/
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, להלן המפרט שלי - מעבד - AMD Phenom II x4 945 3.0Ghz BOX לוח אם - Gigabyte GA-MA770-UD3 Retail זיכרון ראם - A-Data 4GB(2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme **הוספתי ביום שישי עוד 4GB מאותו דגם Nanya Technology ,ז"א 2x2GB ספק כוח - Seasonic Silver Power 650W 52A@12V SPSSS-650HT APFC-F3 כרטיס מסך - Sapphire Radeon 4890 1GB GDDR5 Vapor-X Retail אשמח לקבל רשימת כרטיסי מסך (+חנויות מומלצות) שמתאימים למחשב (מבחינת לוח אם, ספק מעבד וכו'...) המטרה - להריץ משחקים חדשים כמו Far Cry , shadow of mordor וכו'.... סכום - שלא יעבור את ה-1200 ש"ח תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע למה לצפות אני לא יודע אם הכרטיס לי עובד כמו שצריך או שיש לי בעיה במסך...
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הדגם הזה של הכרטיס והייתי רוצה לקבל ממכם חוות דעת לגביו. אשמח אם תוכלו להתייחס לביצועים של הכרטיס בגיימינג וגם לגבי טמפרטורת עבודה. כמו כן, קראתי שיש בעיות עם הדרייברים של הכרטיס וגם בעיות של מסכים שחורים. האם אתם מכירים את העיניין ? האם אתם ממליצים על הכרטיס ? אני רוצה לקנות אותו יד שניה. תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם. נראלי שנשרף לי הכרטיס מסך... בשביל להיות בטוח שאני מכוסה מבחינת כרטיס מסך כמה עולה כרטיס מסך טוב במחיר 400 ש"ח עם ספק 500w מעבד e8400 ו לוח אם msi p35 neo היה לי 8800gt ואני מחפש משהו יותר חזק ובמחיר שאני רוצה... ושלא יהיה לי צוואר בקבוק מישהו יכול להציע לי? תודה ושבוע טוב לכולם. סליחה שאני מקפיץ את הנושא אבל יש הרבה אנשים שקרה להם את אותו הדבר. וינדוס 7 הפסיק פעולות של הרבה 8800gt אפילו כשהם עדיין טובים. אם תגגלו אז תראו שזאת בעיה נפוצה בווינדוס 7... מישהו שמע על הבעיה הזאת? איזשהו פיתרון? תודה. אני מדבר על האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479574.msg4099738#msg4099738
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שבוע עם כרטיס מסך 6950 של HIS הבעיה שלפעמים במצב מנוחה הכרטיס חם מדי (50 מעלות במקום 37-38) במאמץ המעלות בסדר גמור שמתי לב גם כשהמעלות בסדר (37 בערך) אז הcore clock ב250 אם אני לא טועה ותדר הזכרונות גם נמוך וכשהמעלות גבוהות (50) אז התדר ליבה על 500 קבוע (המקסימום 800) והזכרונות על 1250 (שזה המקסימום), למרות שאין מאמץ על הכרטיס הכל מדובר על מצב מנוחה, במאמץ הכל בסדר מה יכולה להיות הבעיה? למישהו יש את הכרטיס הזה ויכול להגיד לי כמה אחוז המאוורר שלו במנוחה? שלי 24%-27% במנוחה, אולי זה נמוך מדי? (למרות שככה זה בא מהמפעל אז זה נשמע לי קצת מוזר) תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם בסקיי PC , מאיפה שאני קונה את המחשב מוכרים את הכרטיס הנ"ל במחיר מגוחך על 530 ש"ח. האם החברה בעקרון טובה, והביצועים זהים גם לX800GTO של חברת GB לדוגמא? תודה ניב
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום קניתי 7600GT חדש של ליטדק לAGP ומערכת שלי היא: P4 2.8GHZ PRESCOTT 512MB DDR400 7600GT AGP ובבדיקת 3DMARK 05 קיבלתי 5330 אבל באובליוויון אפילו על ההגדרות הכי נמוכות יש לי כל מיני קטעים שהFPS יורד למתחת ל20, אם אני ישדרג ל1 וחצי ג'יגה ראם זה יעזור? כי קניתי את הכרטיס בעיקר בשביל המשחק הזה ועכשיו הוא עושה לי בעיות נב. יש לי את הדרייברים שבאו עם הכרטיס (91.84)
-
- 33 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, סוף סוף בונה מחשב חדש, אשמח לדעת המלצה על כרטיס מסך עם עדיפות לחברה nvidia- סתם נטיות הלב. תקציב: 1800 גג דרישות: יחזיק משחקים כמו SC2 על מסך 27 של דל (טרם הוחלט דגם מדוייק)- ברזולציה אופטימלית ובכיף. והצגות של HD 1080 סרטים כבדים ~ 30GB ככה. האם כל ה 660, 670 יעמדו במשימה בכבוד? איזה דגם מומלץ וכדאי? נ.ב אין כוונות ל OC מטורף או משהו בסגנון.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.unrealtechnology.com/html/technology/ue30.shtml
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה יותר מומלץ MSI AGP 6800 או LEADTEK AGP 6800 מבחינת ביצועים אני לא מצפה שיהיה הבדל שכן שני הכרטיסים מבוססים על אותה ליבה חשוב לי יותר מבחינת קירור ופוטנציאל אוברקלוק (ופתיחת צינורות אבל זה נראה לי תלוי-ליבה + מזל) , ושקט של האוררור באנדל - לא רלוונטי לגבי, רק צריך חוטים ל TVOUT מבחינת מחיר ה MSI עדיף על ה LEADTEK בערך ב100 ש"ח אודה לכם בתגובות והמלצות.
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן או לא? ואם לא...אז האם את NFSU2 הוא מריץ חלק על הכי גבוה ללא פילטרים?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? נדפק לי הכרטיס מסך 8800gt oc bfg הנה הוא: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/bfg8800_GT_OC/ ועכשיו שאני נכנס למשחק כל שהוא (פרט ל CS-1.6) המחשב נתקע ואני רואה על המסך צבעים מוזרים בריבועים כאלה זה קרה פתאום, באמצע משחק כאשר הכרטיס לא עבד בכל כוחו (אפילו לא 25% מהכוח שלו) כנראה זה מה שקורה בסופו של דבר לכרטיסים שעשו להם OC (וזה לא משנה עם זה מגיע מהחברה ככה או לא) מאז עשיתי מספר בדיקות נכנסתי למספר משחקים והמחשב נתקע וראיתי חירבושים על המסך בכל פעם שהמחשב נתקע הייתי חייב לעשות הפעלה מחדש של המחשב כי לא משנה מה אני לוחץ על המקלדת אפילו קאפסלוק המחשב לא מגיב בהתחלה חשבתי שזה מסך כחול אבל כנראה זה לא כי אין קבצי דמפ וראיתי שהמאוור שעל…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. יש לי כרטיס מסך LEADTEK GT220, עם קירור של WINFAST. אני חושב שהמאוור פועל כל הזמן על מקסימום. הטמפרטורות קרירות יחסית, 42 במנוחה, 58+ במאמץ, אני רוצה להוריד את המהירות של המאוורר במנוחה. ניסיתי דרך NTUNE, הורדתי את המהירות של המאורר אבל זה לא משנה את המהירות שלו, גם הטמפרטורות לא עולות בהתאם למה שאני משנה. למרות שב GPU-Z אני רואה כביכול שהמהירות של המאורר (באחוזים) משתנה. ה MONITOR שבא עם NTUNE, מראה מהיריות לא סבירות למאוורר, 200RPM או משהו כזה, והוא עובד הרבה יותר מהר מזה זה בטוח. התקנתי RIVA TUNER (גרסא אחרונה), זה רושם לי FORCEWARE DETECTED, אבל אין את הכפתור CUSTOMIZE להגדרות של הכרטיס מסך. מצורפת תמונה. מה עושים?? (המאורר מחובר לכרטיס עם 2 פינים) [attachment d…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש השוואות בין כרטיסי המסך האלו: ?X1950 Pro Extreme ?X1950 Pro X1950XT ושאלה נוספת, איזה כרטיסים של ל NVIDIA מול הכרטיסים האלו? אבל יותר חשוב אני צריך השוואה ביצועים של הכרטיסים האלו כדי להחליט מה לקנות.. ברור לי מה הכי חשוב וכדומה, חשוב לי לדעת בכמה הכרטיסים שונים זה מזה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס הקומפקטי והסופר יעיל מבית AMD מוצג רשמית, עם תג מחיר גבוה מהצפוי לכתבה: http://hwzone.co.il/הושק-כרטיס-ה-radeon-r9-nano-של-amd/
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי לGTX 1070. בעיקרון התקציב שלי הוא כ400-450 דולר לכרטיס מסך. המסך הנוכחי שלי הוא 1080P, אך בהמשך הרזולוציה תעלה ל5760/1080 1) האם יש דגם ספציפי שעדיף? למיטב ידיעתי כדאי לרכוש כרטיס של EVGA כי אפשר לממש את האחריות שלהם גם בארץ 2) אני יכול לרכוש כרטיס גם בBestBuy, BH וכו'. המפרט שלי: Processor: Intel i7-5820K Motherboard: Gigabyte X99-UD3 Cooling: Cooler Master Seidon 120V Memory: G.Skill Ripjaws 4X4 3000Mhz Video Card(s): MSI 7970 Arctic Accelero Extreme Hard Disk(s): Crucial BX100 250GB RAID 0 Screen: Dell P2414H+P2314H Case: Zalman Z11 Power Supply: Seasonic X 660W
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דיווח חדש של האתר Digitimes עשוי להפיח אופטימיות בכל אלו שמתכננים שדרוג חומרתי בזמן הקרוב - אך לא אצל מי שממתינים בסבלנות למוצרים חדשים לגמרי לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 4 followers
-
-
אני צריך ל AGP ואני לא יכול לחכות עד שה 6800GS ירד ל 1300-1400 אז אני מתלבט אם לקנות את ה X800GTO אני יודע שהכרטיס הזה של POWERCOLOR הוא כרטיס טוב אבל אין אותו ל GP יש רק של sapphire מישהו יכול ללת לי על הכרטיס הזה פרטים ומה הרמה שלו והאם הוא פחות טוב משל POWERCOLOR כי יש להם ליבות שונות תודה
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בכל לוחות האם עם תושבת 1155 שראיתי, אם שמים בהם שני כרטיסי מסך-שניהם עובדים בחצי מהירות (X8). רציתי לדעת מה ההבדל והאם יש פגיעה בביצועים? האם עדיף לי להתקין כרטיס מסך יחיד על מהירות X16, מאשר שניים על מהירות X8? עוד שאלה: יש לי בכרטיס מסך חיבור VGA, DVI ו-HDMI. האם אני יכול לחבר שלושה מסכים? שניים אני יודע שאני יכול (לDVI ו-VGA), אבל אני יכול לחבר מסך נוסף לחיבור ה-HDMI?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ממה שאני רואה פה בפורום הבעיות העיקריות שיש עם הדגמים שנמכרים כיום הם: - דריברים לא להיט (נקודות לבנות במפרטים מסויימים). - יותר דברים רעים על הדגמים של ספייר, כאשר בין היתר לא מריצים משחקים ישנים מסוימים (אני מניח שאולי זה קשור לזה שפשוט יותר קונים אותם). - באים חם יותר מהמפעל וכתוצאה מזה מאורר מרעיש (יחסית?) מכרטיסים אחרים (דבר שגורר התעסקות של אנשים שמבינים בפרופילים). רציתי לדעת האם באופק הקרוב צפויים לנו וריאציות על ה HD4870 הרגיל כמו שעשו לאחיו (PALIT ו SAPHHIRE). אם אין, האם הייתם ממליצים היום למחשב חזק וחדש על גירסאת ה Gigabyte HD48700 512MB או של ייצרן אחר, או שבכלל הייתם הולכים על כרטיס אחר כמו ה GT260 ו/או 9800GX2 ? האם גם כדאי להחליף את הקירור בשביל שקט ?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הכרטיס עכשיו זה עושה לי את השגיאה הזאת: מה עושים? תודה מראש לעונים
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פוסט חמישי בערך מציין את השאלה החדשה (: גם CRT וגם TFT, בגדלי 19 ו17 אינץ עקרונית שלא יעבור את תחום ה2000 שקל ככה שמסכי TFT 19 לא באים בחשבון, ומסכי TFT 17 ממש גבוליים (LG יקרים בתחום) אם כבר לוקחים CRT אני מעדיף איזה 19", אבל גם 17" איכותי יתקבל בברכה אני חייב לבחור LG כדרך אגב, שום המלצות על שום יצרנית אחרת לא יעזור תודה (:
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרבה תמונות והרבה מידע, תהנו: http://www.techpowerup.com/index.php?5127 http://www.hkepc.com/hwdb/r520firstlook-e.htm כמעט בטוח שיקרא Radeon X1800.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לא בטוח אם הבעיה היא בכרטיס מסך או בהגדרות. יש לי לפטופ של טושיבה Satellite Z30 עם Intel 4600. הבעיה מתחילה כשאני מחבר את הלפטופ למסך חיצוני (Samsung S24C650) עם כבל HDMI. בכל תצורה (Duplicate/extend/מסך חיצוני בלבד) הרזולוציה נשארת "גדולה" מדי והאייקונים ענקיים. מה שקורה הוא שיש תוכנות שהמסך קופץ כל פעם שאני משתמש בו, או כשאני מנסה לראות משהו ביוטיוב לדוגמא זה עם קפיצות. אם אני עושה ריסט ללפטופ כשהמסך מחובר אז פתאום האייקונים קטנים יותר, אין קפיצות ביוטיוב וגם לא בתוכנות, ואז כשאני מנתק את המסך האייקונים בלפטופ ממש קטנים. גם הלפטופ וגם המסך מוגדרים על 1920X1080. ניסיתי לשחק עם תדירויות וזה לא עוזר. רוב הזמן אני עובד על מצב extend כשהם מחוברים. יש לציין שעם הלפטופ…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-