עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כן או לא? ואם לא...אז האם את NFSU2 הוא מריץ חלק על הכי גבוה ללא פילטרים?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. http://www.techpowerup.com/reviews/Contests/AMD_HD_4890/ יש שם כרטיסים מקסימים

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Zeper,

לקחתי את הכרטיס מסך הזה.. עכשיו שמתי אותו במחשב הדלקתי וזה אומר שאני צריך לחבר עוד משהו לכרטיס מסך הסתכלתי ב MANUAL וזה באמת אומר שאני צריך לחבר משהו אבל נראה לי שאת לי את זה... FRMALE CONNECTOR שאני אמור לחבר לכרטיס מסך ואני רואה על הכרטיס יציאה ואני לא מבין מה אני אמור לחבר ומאיפה ולא קיבלתי שום כבל והסתכלי במחשב ואני גם לא מוצא... מה אני אמור לקנות? הנה תמונה: תודה מי שיכול לעזור לי אני באמת מודה לבן אדם אז מה אני צריך לקנות לחבר ? משהו..

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ackohen,

רציתי לשאול- אם יש מחשב שתומך מערך CF\SLI ורזולוציית המסך היא 1920*1080 איזה כרטיס / כרטיסים כדאי לשים בשביל למקסם יחס עלות/תועלת. (חשוב להדגיש שוב - המחשב בעל תאימות מלאה למערך כרטיסים ואי ניצול מערך יהיה סוג של "בזבוז"). מבחינה תקציבית - השאלה היא האם קיים כיום מערך כרטיסים שיהיה יותר כלכלי מאשר כרטיס יחיד?.. אשמח לפרטים לגבי רמת low end, mid & high. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

היום כולם נשווה קצת תוצאות!! פה אני כבר מחכה הרבה!

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אם להתבסס על הניקוד המתקבל מתוך מבחני הביצועים של 3DMark, הדגם הטרי של NVIDIA קולע באופן מדויק למטרה המתבקשת עבורו לכתבה

7. Started by soldier,

GTX 580 יחד עם GTX 560 או GTX 570 אפשרי?? ספק של 700W יספיק?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by AboveBeyond,

שלום , היום הכרטיס מסך שלי שווק חיים לאחר כמה שנים טובות ati 5670 512m gddr 5 עם קירור אקטיבי מחפש כרטיס חדש בתקציב של עד 300 ש"ח - אם אפשר פחות זה מצוין השימושים העיקריים הם צפייה בסרטים בלו ריי אשר המחשב מחובר לטלויזה ב HDMI בנוסף עבודה משרדית אינטנסיבית . חיבוריים רצויים : hdmi , dvi עדיפות לATI מפרט המחשב : מארז antec sonata 3 מעבד i5 8GB זכרון תודה לעוזרים !!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by DakloN,

שלום.. אפשר לקבל קישור ל6600GT טוב הכי זול שאפשר למצוא?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by H.I.V,

שלום אני מתכנן לקנות את הכרטיס Ge Force FX 5900 (הרגיל) על איזה חברה אתם ממליצים ושלא יהיה יקר מדי איזה יהיה הכי זול? מה דעתכם על InnoVision? תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. די חדש בנושא הזה הבנתי שישנה גירסה יציבה של DX 11 השאלות שלי : 1. אם מתקינים DX11 זה כולל בתוכו את DX10 2. או שכדאי ללכת על DX10 כי אין ממש משחקים ל DX11 3. COD החדש ביותר - יהיה הבדל עם DX11 או לא ? תודה מראש לכל מי שעונה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Cynicoren,

שלום, איזה מהכרטיסים האלו עדיף לדעתכם ? עיקר השימוש במחשב הוא ביתי/משרדי, ומשחקים ישנים (2000-2005). תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Nirbj,

כרטיס זה מופיע בחנות KSP בבאר שבע בהנחה של 485 שקלים מ 1500 ל 1515 . האם הכרטיס כדאי לקנייה ? ואני מתכוון ביחס לשאר הכרטיסים בסדרה זו. פשוט יש לי אפשרות שקרוב משפחה יקנה את הכרטיס (גר קרוב למקום) הנה מעט פרטים עליו : ‎Model‎ ‎e-GeForce 7950GT KO‎ ‎ Performance‎ ‎NVIDIA GeForce 7950 GT ‎ ‎ 560 MHz GPU ‎ ‎ 24 Pixel Pipelines ‎ ‎ 400 MHz RAMDAC ‎ ‎ Memory‎ ‎512 MB, 256 bit DDR3 ‎ ‎ 1450 MHz (effective) ‎ ‎ 46.4 GB/s Memory Bandwidth ‎ ‎ Interface‎ ‎PCI-E 16X ‎ ‎ DVI-I, DVI-I, HDTV-7 ‎ ‎ SLI Capable ‎ ‎ Resolution & Refresh‎ ‎240 Hz Max Refresh Rate ‎ ‎ 2048x1536 x 32bit x85Hz Max Analog ‎ ‎ 2560x1600 Max Digital ‎ ‎ Requirements‎ ‎Minimum of a 400 Watt power supp…

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by AMD-GUY,

יש לי בעיה ואני כבר נואש: יש לי GEFORCE 4 MX 440 SE של INNO3D. השתמשתי בקובץ שנמצא בתיקיה של RIVATUNER שהופך ג'יפורס 4 ל- quadro 4 אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו אבל אני לא מצליח :-[ כבר מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר. חיפשתי ב- FAQ של התוכנה אבל לא מצאתי דרך לבטל את זה תעזרו לי בקשה!!!!!!!!!!!!!!!! (יש לי WINDOWS XP אם זה עוזר במשהו...) תודה מראש על העזרה עריכת המודר: אצלנו לא נוהגים לנסח כותרות עם 'דחוף' וסימני קריאה מוגזמים.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מה ההבדל בין סידרת הGeforceFX לבין סידרת הGeforce4? ??? עריכה: והמלצה לכרטיס טוב למחשב החדש שאני מרכיב

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני מעוניין לקנות את הדגם הזה של הכרטיס והייתי רוצה לקבל ממכם חוות דעת לגביו. אשמח אם תוכלו להתייחס לביצועים של הכרטיס בגיימינג וגם לגבי טמפרטורת עבודה. כמו כן, קראתי שיש בעיות עם הדרייברים של הכרטיס וגם בעיות של מסכים שחורים. האם אתם מכירים את העיניין ? האם אתם ממליצים על הכרטיס ? אני רוצה לקנות אותו יד שניה. תודה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by guandms,

שלום לכולם אני יודע שיש כרטיסי מסך עם 128 ביט וכאלה עם 256 ואפילו יותר מזה 368 או משהו כזה ... אני מעוניין לדעת מה זה אומר ועל מה זה משפיע . לדוגמא כרטיסי המסך של סדרת HD57XX של ATI באים עם 128 ביט לעומת GEFORCE 250SGTS שבאים עם 256 והכטיסי מסך של ATI יותר טובים בביצועים ...חייב לדעת את התשובה לזה ואם אפשר בבקשה פירוט מורכב כדי שאני אבין באמת את ההבדל ....

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by puvsc,

אני לא יודע למה לצפות אני לא יודע אם הכרטיס לי עובד כמו שצריך או שיש לי בעיה במסך...

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by SupeRnovA,

המסך שלי שמתי לב שהוא מאוד כהה לעומת שאר המסכים. בדרך כלל הייתי מבהיר דרך Adobe Gamma אבל עכשיו לא יודע, אין לי את זה. אז איך אני מבהיר את המסך? ואם יש מישהו שיודע איך להתקין או מאיפה להוריד את התוכנה ( רק אם היא חוקית ונדמה לי שהיא כן ) שיביא לי לינק בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. Started by arielmi,

מה המצב שומעים רגע אני חייב עזרה יש לי את המחשב הזה: פנטיום 4 1400 386 זיכרון וקניתי כרטיס מסך חדש Hercules 3D Prophet FDX 8500 LE ה FPS לא טוב כלכך ולא יציב בכלל לעומת זאת למשל ב QUAKE המשחק פועל מעולה רציתי לדעת אם יש איזה פיתרון לבעיה שלי בקאונטר סטרייק תודה רבה ???

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. היי יש לי כרטיס מסך של ג'יגבייט GTX 560 Ti OC יש לי עם המחשב מסך 24 אינץ' וטלוויזיה גדולה יותר אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה אבל נתקלתי בבעיה לא משנה לאיזה רזולוציה אני משנה במחשב התצוגה נראית חתוכה וכשאני נכנס ללוח הבקרה של הכרטיס מסך הוא נותן לי אופציה לסדר את זה אבל לא מופיעה שום הגדרה כל שהיא אבל הוא כן מזהה את השני המסכים. גם כשמחשב מחובר רק לטלוויזיה זה אותו דבר למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? עוד משהו קטן זה שמהרגע שאני מחבר את המחשב לטלוויזיה הוא מגדיר את הטלוויזיה כמסך עיקרי (מס' 1) ואת המסך של המחשב כמסך משני (מס' 2) איך אני מגדיר את הפוך?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Athlon-WINGS,

שאלה ממש ממש קטנה של כן או לא, האם לפי המעבד והכל, התוצאה הזאת ב 3DMark 2001SE טובה? לפי דעתי זה יותר מדיי טוב, אתם לא חושבים? AMD AthlonXP 1600+ (1400MHz( MSI Geforce4 Ti4600 256 DDR PC2100 WindowsXP score: 9919 וזה בלי הטוויקינג שלי, עם הטוויקינג אני יכול להגיע ל 10500. אני שמעתי על אנשים שקיבלו עם AthlonXP 1900+ מתחת לתוצאה הזאת, זה ייתכן?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. עד לפני כמה ימים תיכננתי לקנות את ה RADEON X800GTO של CONNECT3D כעת, יש לי התלבטות קשה מאוד. איזה כרטיס חזק יותר למשחקים הכבדים של היום שיריץ אותם ברזולוציה של 1280X768 לפחות, באיכות טובה ובמהירות. ה X800GTO או ה- 6800GS . אנא עזרו לי. אשמח אם תסבירו למה האחד עולה על האחר. תודה.

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Buck,

זה נכון שאם מחברים כרטיסים ביחד אז הזכרון שכל אחד יכול להשתמש בו מתחלק ל2? זאת אומרת שאם קניתי שני כרטיסים עם 4GB לכל אחד אז כשמחברים אותם כל אחד יכול דה פקטו להשתמש ב2.

25. Started by fux,

אני מרכיב מחשב, יותר מאוחר אני יעלה מפרט...מחשב מאוד חזק! ואני צריך המלצה לכרטיס מסך לא משנה אם יש אותו בארץ או לא. כי לא מפריע לי לעשות משלוח מחו"ל... אני צריך המלצה לכרטיס מסך החזק ביותר שיש היום! ואני מדגיש החזק ביותר! מבחינת תקציב אין בעיות תודה מראש לכל העוזרים! {אהה ואם אפשר גם בערך טווח מחירים שלו} בתודה מראש fux

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים