כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מצאתי את המיקסימום של הכרטיס שלי ראה תמונה ואני מצאתי תוכנה שצורבת ביוס כרטיס מסך עם הגדרות משופרות. שמרתי את הקובץ ביוס החדש כקובץ rom (התוכנה עשתה את זה לבד) מה אני עושה עכשיו?? איך אני אמור להחליף את הביוס הישן בביוס החדש ?? בתודה שגיא נ.ב קראתי את המדריך באתר לצריבת ביוס אבל לא הבנתי ממש.... [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי אז ככה בזמן שאני משחק במשחק arma 2 לאחר כ חצי שעה -שעה המשחק ניתקע וכל המסך נהיה ציבעוני ופיתאום מופיעה שגיעה שהכרטיס מסך הפסיק לעבוד ושאני יפעיל מחדש תמחשב. שאלתי באיזה פורום והם אמרו לי ליבדוק מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך בזמן המשחק וזה היה 67 בשיא, במנוחה 47-50. הטמפרטורה נראית לי בסדר אבל למה הוא מיתכבה אחרי שעה וזה עוד בהגדרות בנוניות שהורדתי כי אם אני שם בהגדרות גבוהות זה מיתכבה אחרי 5 -10 דקות. מפרט מחשב: geforce 9800gt 512 mb intel core 2 dou 2.66 3 gb ram win xp [פירמטתי מ win 7 טעות!] יש לי עוד כרטיס geforce 8500gt אני יבדוק אם זה מיתכבה גם איתו ואז זה בעיה במשהו אחר ,לבנתיים אם אפשר לענות לי.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא כזאת.. מישהו יכול לומר לי מה עובד יותר חזק או נותן ביצועים יותר טובים מ: (2 כרטיסים ביחד) HD5870 crossfire או HD6970 (כרטיס אחד) כל הכרטיסים הם של חברת sapphire אם זה אומר משהו.. מה יתן לי ביצועים טובים יותר במשחקים חדשים ? למשל כמו Battlefield 3 או COD MW3 והאם יש איזה גראף שמראה במה זה יותר טוב?.. תודה מראש לעוזרים..
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, כידוע לכם רכשתי לפני יומיים את הכ.מסך הנ"ל. כמי שרעש מפריע לו התחלתי לבדוק את כ.מסך עם מאוורר במהירות סיבוב נמוכה. הוא הפתיע אותי לטובה שלא הגיע לטמפ' קיצוניות במיוחד. 65 מעלות בעומס כאשר המאוורר היה קבוע על 35 אחוז. ברגע שהמאוורר לא עובר את 35 אחוז הוא כמעט חירשי, ב30 אני בכלל לא שומע אותו. הבעיה היא שהוא במנוחה עובד בסל"ד גבוה מידי, 45% שמתחילים להרגיש אותו, רציתי לשנות את כל פרופיל הבקרה של המהירות סיבוב. מקודם היה ניתן לעשות זאת בRIVA TUNER לכ.מסך של ATI\AMD. כרגע אני לא רואה אופצייה כזאת תחת WIN 7. אצל כ.מסך של אסוס בדרך כלל יש תוכנה משלהם שמאפשרת בקרה ושינוי הפרופיל. אצל גיגהבייט לא מצאתי תוכנה כזו, ומה שССС מאפשר זאת רק כיוון ידני לסל"ד קבוע. אני רוצה ל…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, ברשותי המחשב הבא: Windows xp Intel® Core™2 Duo Processor E8400 Asus motherboard P5KC 4gb ram Gerofce 8600 gt ברצוני לשדרג רק את הכרטיס מסך על מנת לקבל שיפור ביצועים משמעותי. אני מתלבט בין ה Geforce GTX560 TI לבין Geforce 460 TX שאלתי היא האם אני אוכל לקבל שיפור משמעותי בביצועים בלי להחליף את שאר החלקים במחשב ..? המון תודה !
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ אתכם בקשר לכרטיסי מסך לא מזמן הרבה אנשים קנו הרבה כרטיסימסך לצורך bit coin כנראה זה הפסיק להיות ריווחי, ולכן הםהתחילו למכור אותם ב יד 2 לדוגמא כרטיס מסך gigabyte r9 280x שעולה מינימום1300 שקל, מוכרים אותו ב 600-800 שקל עם אחריות לשנתיים וחצי. אני את האמת לא משחק במשחקים שצריכיםכרטיס מסך כזה ואני מאמין שרק בעוד שנתיים אני אקנה מחשב חדש. האם כדי לקנות כרטיס יד 2 כי יש כאןהזדמנות עסקית טובה? או שאתם חושב שעוד שנתיים במחיר600-800 שקל אני אצליח להשיג כרטיס ברמה כזאת? תודה רבה J
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לנו מחשב נייח . רוצים לשדרג את הכרטיס מסך שלו. אשתי מתעסקת באנימציה תלת ודו מימד (לא עובדת בזה כרגע. אבל למדה את זה וחושבת על לעשות קאמבק). אני רוצה קצת משחקים (לא משהו מטורף - שירוץ אפילו על הגדרות נמוכות, אבל שירוץ). תקציב - עד 1000 ש"ח - אבל רצוי כמה שיותר נמוך צרפתי תמונה של המפרט של המחשב ותמונה של המדבקה של הספק כח
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג לGTX 1070, רציתי לחכות שהמחיר שלו קצת יירד אבל נדפק לי הכרטיס מסך ואין לי ממש ברירה. יש המון גרסאות של ה1070 והבקשה שלי היא שתעזרו לי למצוא את האחד שמתאים הכי טוב בשבילי ושתסבירו לי מה ההבדלים, תודה. המפרט: לוח אם: Gigabyte Z68MA-D2H-B3 מעבד: Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz, 3601 Mhz, 4 ליבות, 4 מעבדים לוגיים זיכרון פיזי מותקן (RAM) 8.00 GB הרזולוציה המקסימלית: 1920X1080 אבל יש לי עוד מסך של 4k. ספק כח: Antec TRUE POWER TRIO 650W
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
v530_15icr_sg_en.pdfרצ"ב המפרט של המחשב שברשותי ורציתי לשאול האם ניתן לשים בו כרטיס מסך nvidia gforce 1650 בהנחה והדגם הוא ללא צורך בחיבור נוסף לספק כוח. הספק במחשב 180W כמו כן במידה וכן האם יש המלצה לדגם מסויים? האם הכרטיס יתאים גם לתוכנות מידול כמו autocad ו sketchup? אודה לעזרה בנידון. v530_15icr_ug_en.pdf
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 800 שקלים למטרת משחקים כמו פיפא 15 ועוד משחקים חדשים. אני צריך כרטיס עם קירור מובנה איכותי ושלא וגם חסכוני בחשמל כדי שלא אצטרך לשדרג גם את הספק. אין לי חברה מועדפת, פשוט מחפש כרטיס אמין וטוב שיריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות. תודה, נועם
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בסה"כ החלפתי ספק, סידרתי קצת את הכבלים, ניקיתי אבק, מרחקתי משחה טרמית וזהו לאחר מכן הפעלתי את המחשב ולא יודע מה נכנס לי בראש לעשות בדיקה של 3DMARK 2005 ופתאום חשכו עיניי!!!! הציון שקיבלתי הוא 3945 במקום 6310!!!!!! :'( מה יכול להיות הסיבה? הספק? HELP!!!!! בא לי למות!!!
-
- 36 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס מסך יהווה סף צוואר הבקבוק במחשב שלי ? מפרט בצד תודה לתגובות
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד E6400 2.13 שנקנה לפני שנתיים, לוח אם gigabyte ds3 ,וזכרונות 3GB 667,אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש ללא אפשרות לשדרג את המעבד כרגע. האם המעבד יהווה בעיה ברכישת 4870 או 260? האם כדאי לי לעשות oc ועד כמה ? או פשוט ללכת על ה 4850 ?? תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך של LeadTek רק השאלה איזה ... ?! Ti4200 X 8 או Ti 4400 X 4 ... המחיר הוא בערך שווה ... 1100 \ 1200 שקל .. איזה מהם יתן לי ביצועים גבוהים יותר ? - לוח אם תואם X8 ...
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שכבר אמרתי בעבר, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך, אך בינתיים אני מחכה ל-GTX 560, לראות מחיר, צריכת חשמל, חום ואיזה ביצועים הוא יתן מול ה-GTX 470. רציתי לדעת, אם אחליט ללכת על ה-GTX 470, אם הספק כח שלי יספיק כדי להריץ אותו כמו שצריך או שיהיו בעיות? SeaSonic 500W שאר המפרט, בפרופיל.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה המלצה לכרטיס מסך הכי טוב (למשחקים כמובן) ש-5500 ש"ח יכולים לקנות. הסתכלתי בסטיקי אבל לא הבנתי מה יותר טוב Nvidia או ATI. יש עדיפות לכרטיסים שמגיעים עם OC כלול באחריות - לא איכפת לי לשלם את הכמה מאות שקלים הנוספים בשביל זה. אם יש מערך SLI ב-5500 ש"ח שעולה בביצועים על כרטיס בודד במחיר הנ"ל בבקשה רשמו גם אותו בנוסף . יחס עלות/ביצועים/כדאיות לא מעניין אותי. אם תוכלו להמליץ על כרטיסים מנועה/פנדה זה יהיה מצויין. תודה.
-
- 39 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הכרטיסים הם: b]כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 Sonic 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1267 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1245 b]כרטיס מסך: Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1369 כרטיס מסך: Asus 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1290 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 [glow=red,2,300]1GB[/glow] Super Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1337 מה דעתכם מי יותר טוב? אמור לעבוד על 4 ליבות,לוח p35 ds3L זכרון 2G ומבחינתי שיתאים לOC....
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקבל עזרה מכם בנוגע לתקלה שאירעה לי אחרי שהתקנתי כרטיס מסך חדש RADEON HD4850 על לוח של גיגה בייט אני ביצעתי התקנה חלקה כולל דרייברים וחיבור של הכרטיס לספק כמו כן ביטלתי (כך לפחות נראה לי את הכרטיס מסך המובנה בביוס יש לי AWARD BIOS) בנתיים אני רואה עדיין דרך הכרטיס מסך המובנה וכשחיברתי אותו לכרטיס של SAPPHIRE קיבלתי מסך שחור בצג שזאת אומרת שהוא מכובה בנוסף לכך לאחר התקנה ראשונית של הדרייברים ואחרי הפעלה של המחשב קיבלתי הודעה: The catalyst control center is not supported by driver version of your enabled graphics adapter/ please update your ati grapichs driver, or enable your ati adapter using displays manager/ חשוב לי לציין שההתקנה הראשונית נעשתה מהדיסק המק…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי על התוכנה הנ"ל וחיפשתי אותה, הגעתי לקובץ של 7.1 מגה שכשניסיתי להפעיל אותו נתן לי שגיאה. מישהו יכול לעזור? השגיאה: integrated graphics device was not found יש פה דיון על זה שלא בדיוק הבנתי מה לעשות שם בביוס: http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2257734 תודה..
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעו דיברתי עם פנדס והם אמרו לי שה6800NU היחיד שיש להם כרגע במלאי הוא בעל הקירור הפסיבי של GIGABYTE. הוא עולה כ250-300 שקל יותר מה6800NU האחרים.. (כ2130 שקל) האם הוא שווה את הכסף? יש למישהו ביקורת עליו? לידיעתכם זהו ה6800NU הראשון בעל קירור פסיבי. הייתי רוצה את דעתכם. הנה לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=7116 הערה חשובה: 6800NU מבית ELSA, אלבטרון, גיינווארד, XFX וPOV ועוד יגיעו רק חודש הבא, בגלל שאין שום הזמנות למלאי כרגע. רק המלאי החדש של ה6800NU מבית GIGABYTE בפנדס.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו יש לי כרטיס מסך של LEADTEK 6800NU 128MB ושמתי את כל ההגדרות בCSS על הכי נמוך שיכול להיות !! והרזולוציה 1024X 768 ובעיקרון אני מקבל לפעמיים 60 והכי גבוה שלי זה 160 אפילו פחות!!! ואני לא יודע אם זה FPS DROP או שזה ככה אמור להיות ואם זה אמור להיות ככה מה הFPS המינימנים שאמור להיות לי? אני מריץ את הכרטיס על סטוק וגם יש לי עוד בעיה פתחתי פעם אחת צינורות והכל היה בסדר ועכשיו שאני פותח אני רואה ריבועים כאלה בצבע שקוף לבן וגם אני לא יכול לעשות OC אפילו על העלאת נקודה אחת הוא מודיע לי שהוא נכשל :s05:
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע יש לי גירסה 9.0 directx היא עושה הרבה בעיות מכיוון שהכרטיס מסך שלי לא תומך בגירסה הזאת. רציתי לדעת אם אפשר להסיר באופן כלשהו את הגירסה הזאת ולהתקין במקומה גירסה 8.1 תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב , יש לי אותו קרוב לשבוע ובכלליות אני דיי מאוכזב ממנו . דבר ראשון המסך הזה בעל הגיאומטריה הגרוע ביותר שראיתי , ה Proview DX 997n היה כבר בעל גיאוטמריה טובה בכמה וכמה . ואפילו שאחרי איזה שעה שאני מנסה לכוון כך שהקצוות יהיו ישרים והתמונה לא מעוות מידי , אחרי שהמוניטור לא בשימוש הרבה זמן , (כלומר התקרר ) הכל מעוות שוב , כנראה הטמפרטורה משפיעה על התמונה קשות , ולא , ההגדרות זהות לכך שהיו בפעם שעברה זאת לא בעיה זיכרון פרמטרים . עכשיו , התמונה במרכז היא תמיד דיי חדה ובעלת פוקוס , אך בצידיי התמונה הכל יוצא מתוך פוקוס ואפילו דיי קשה לקרוא טקס ! יש את אופציית Convergence שאני מכוון וזה משפר בחלק מהמסך אך מעוות חלק אחר , וכך אין פוקוס בכל התמונה אלה רק בחלקה . גם בדיקות Conve…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך לקנות לאחותי כרטיס מסך... וחשבתי לקנות לעצמי את הGT 210 ולתת לה את ה6600GT,כדי? הGT 210 יותר טוב ממנו? איזה כרטיס של ATI יש בשוק התחתון שמתחרה בGT 210?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם .. השגתי השבוע מחשב מותג מדגם HP DX2300 .. ואני מעוניין להפוך אותו ל- HTPC .. כרגע המחשב עובר כמה שינויים כגון : מעבד אחר במקום הסלרון D שהיה שם , שדרוג הזכרון DDR2 667 .. וכרטיס מסך משהו מתאים לתכני HD ובקרוב אולי גם יחובר לרסיבר HDMI . המחשב הולך לעבוד עם LCD "42 FHD לגבי משחקים , לא בטוח שאשחק בו .. ואם כן אולי אולי CSS לגבי תקציב ..עד 200 שקל נראה לי הגיוני להשקיע . תודה רבה ..
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-