עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by orila,

שלום חברים אני מתענין במפרטים עבור מחשב גאמיינג , רציתי לשאול מה עדיף זוג כרטיסי GTX 570 או HD6950 בודד מבחינת מחיר הם כמעט אותו דבר אבל ידוע לי על בעיה שלא כל המשחקים יודעים לרוץ על זוג כ.מ. נניח ומדובר על מחדב שאמור להריץ את המשחרים הכי חדשים... שיהיה אחלה של יום

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. השאלה שלי האם הוא יסחוב אני לא רוצה לשחרק במשחקים כמו UT2003(גם ככה אני לא שמחק הזה זה מגעיל ) עד שיגיע הראדון( ;D ) אבל אתם חושבים שהוא יסחוב? יאאנו UT הרגיל למשל הוא יריץ? Amd barton 2500+ Abit NF7-SL corsair twinx 2x256 mb 3200 LL תודה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Boomer,

אני רואה שאתם לא מקשיבים...! : המאורר פועל מצויין כבר יומיים!!! בינתיים לא שמתי לב לשום נזק שנגרם לכרטיס...

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום רב לפני שבוע מת לי ה 8800GTX האהוב שלי!!! היה תותח עד השנייה האחרונה שלו. נסעתי וקניתי ב 920 ש"ח את ה HD 5770 של ASUS (אחריות על OC כלול! אבל אני לא יעשה בינתיים בכל אופן) ה 8800 שלי מת חלקית מהסיבה שהמחשב עלה איתו אבל היו הרבה פסים כחולים ואדומים וחלק מהכתוב ב BOOT היה עם ג'בריש מוזר כזה במקום אנגלית תקנית. האם יש אופציה להוסיף את הכרטיס ככרטיס נוסף לפיזיקה בלבד - PHYSX? דבר נוסף יש לי כרטיס PHYSX של EGIEA אבל מסיבה לא ברורה החלונות 7 לא מזהה אותו. אשמח למענה בשני הנושאים. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by AboveBeyond,

שלום , היום הכרטיס מסך שלי שווק חיים לאחר כמה שנים טובות ati 5670 512m gddr 5 עם קירור אקטיבי מחפש כרטיס חדש בתקציב של עד 300 ש"ח - אם אפשר פחות זה מצוין השימושים העיקריים הם צפייה בסרטים בלו ריי אשר המחשב מחובר לטלויזה ב HDMI בנוסף עבודה משרדית אינטנסיבית . חיבוריים רצויים : hdmi , dvi עדיפות לATI מפרט המחשב : מארז antec sonata 3 מעבד i5 8GB זכרון תודה לעוזרים !!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Pancakes,

היי, המפרט שלי: asrock h61m-hvs xfx 450w core edition (כנראה לא יסחוב?) i5-2400 HD 6950 8GB RAM 1 x SSD 2 x HDD מכוון ל 1080p 60FPS חשבתי על GTX 1060 6GB, אבל השאלה היא האם יש טעם בשדרוג שכזה, או האם מדובר באוברקיל בגלל צוואר הבקבוק של המעבד? (במיוחד במשחקים כמו The Witcher 3 ,BF1) אודה לעזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by D_mon,

אני מעוניין לקנות בעוד שבועיים מחשב חדש, ואני מתלבט בין שני כרטיסים: R9 270X לבין R9 280X. אני יודע ש 280 יותר חזק, אבל מה שרציתי לדעת האם הוא שווה השקעה של 500-600 שקל . המטרה שלי מכרטיס מסך שהוא יריץ בשלוש השנים הקרובות את כל המשחקים, גם אם זה על מדיום. רציתי לדעת גם כן איזה ספק מומלץ לכרטיסים אלה. תודה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Mr.Pepo,

שלום יש לי מסך יחסית ישן של מאג 17 אינץ' אני רוצה לדעת איזה קצב ריענון הוא מומלץ כדי לא להסב נזק לעיניים שלי הקצב ריענון עכשיו הוא על 70 הרץ איזה קצב הכי מומלץ?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

היום כולם נשווה קצת תוצאות!! פה אני כבר מחכה הרבה!

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by RobiNooB,

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131378 משום מה תמיד כרטיסים של POWERCOLOR הם הזולים ביותר ... מעוניין בכרטיס הזה מחו"ל (דרך חבר) אך מכיוון שזה מחו"ל האם אפשר לסמוך על חברת POWERCOLOR בתור מוצר אמין ? יש לי נסיון בעיקר עם SAPPHIRE ולא התקלקל לי בחיים שום כרטיס שהיה לי שלהם..... תודה ! נ.ב הכרטיס עולה כ600 שקל ...האם יעצר במכס ?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by udicol,

זה עתה התקנתי את הכרטיס המפוצץ הזה - 128Mbyte DDR - עם האיוורור המוזר . כשזה הגיע מהחברה (בבאר שבע) ניתן לשים לב להתלהבותם של המשווקים המקומיים בזה שפתחו את האריזה , צרבו לעצמם את המשחקים וכנראה שניסו את הכרטיס , מה שגם גרם לעיקוב הנורא ! משום מה צריך להרגיע את החברה שמשווקים (כנראה גם אותי מההתלהבות) במיוחד בדרום .

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by AMD-GUY,

יש לי בעיה ואני כבר נואש: יש לי GEFORCE 4 MX 440 SE של INNO3D. השתמשתי בקובץ שנמצא בתיקיה של RIVATUNER שהופך ג'יפורס 4 ל- quadro 4 אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו אבל אני לא מצליח :-[ כבר מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר. חיפשתי ב- FAQ של התוכנה אבל לא מצאתי דרך לבטל את זה תעזרו לי בקשה!!!!!!!!!!!!!!!! (יש לי WINDOWS XP אם זה עוזר במשהו...) תודה מראש על העזרה עריכת המודר: אצלנו לא נוהגים לנסח כותרות עם 'דחוף' וסימני קריאה מוגזמים.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by nahum8,

חבר'ה, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי (9800GT) לכמה רמות מעליו. תקציב נע בין 1000 ל1500(לפי הצורך) המון זמן לא הייתי בבית, לכן איני עוקב כ''כ לאחר הכרטיסים. אין לי העדפה כרגע בין שני החברות (NVIDIA/ATI), אבל אני מבין שNVIDIA פורצת לאט את הדרך. בכל אופן, אין צורך בהסברים. הרזולוציה היא 1680X1050 אך מידי פעם אני מחבר את הLCD 42'' למחשב, ומשחק ברז' 1920X1200. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום לכולם.קודם כל הכרטיס מסך הוא 7900GT של eVGA. לא יודע מה זה אומר לכם אבל ה-Core Bus: 500 Mhz וה- Memory Bus: 750 Mhz וכשקניתי את הכרטיס אמרו לי שזו גרסא מומהרת של הכרטיס מהמפעל (רשום על הכרטיס CO, ולא התבלבלתי זה לא OC. חח אין לי מושג מה CO אומר). אז הבעיה היא כזו: יש לי ארטיפקטים במשחקים (לא רק כבדים) וזה לא רק במשחק אחד. אתם יודעים, העיוותים האלה בגרפיקה, שיש לפעמים איזה פס שמתארך לאורך כל המסך ומעוות את כל התמונה. לפעמים זה גם מגיע לדסקטופ ולגלישה - אני מקבל לפעמים נקודות אדומות וצבעוניות על המסך שנראות כמו פיקסלים שרופים אבל הן נעלמות מדי פעם, אם אני מעביר עליהן חלון למשל. וגם המחשב ממש מרעיש לפעמים אפילו במשחקי פלאש או shockwave פשוטים. הטמפ' במנוחה היא בד"כ - 52…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. יש לי אפשרות לקנות את אחד הכרטיסים X1600Pro או FX6600GT באותו מחיר, שניהם ל-AGP 8X. עשיתי השוואה ביניהם באתר GPUReview וכל אחד מהם טוב במשהו ופחות טובה במשהו: [table][tr][td][table][tr][td]Info[/td][/tr][tr][td]Core Clock[/td][/tr][tr][td]Memory Clock[/td][/tr][tr][td]Memory Bandwidth[/td][/tr][tr][td]Shader Operations[/td][/tr][tr][td]Pixel Fill Rate[/td][/tr][tr][td]Texture Fill Rate[/td][/tr][tr][td]Vertex Operations[/td][/tr][tr][td]Framebuffer[/td][/tr][tr][td]Memory Type[/td][/tr][tr][td]Memory Bus Type[/td][/tr][tr][td]DirectX Compliance[/td][/tr][tr][td]PS Version[/td][/tr][tr][td]VS Version[/td][/tr][tr][td]Transistors[/td][/tr][tr][td]Process[/td][/tr][tr][td]…

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by maCr0T,

כמו שנראה במטרוקס פרהיליה, חשבתי שאולי זהו פתרון טוב מאוד לכרטיסים ללא TVOUT, להראות את התצוגה על טלויזיה, כי האיכות גבוה, כי בעצם זוהי איכות המסך (בקשר לאיכות הTV...) אז, יש כזה דבר שנמכר? אפשר לבנות אחד? בתודה, אמיר.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by TaLTooL17,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שמיועד בעיקר למשחקים, התקציב הוא בין 700-ל-1000 ש"ח. המפרט של המחשב: מעבד:AMD Athlon 64 3000 venice 939 לוח אם:Gigabyte ga-k8nf-9 זיכרון:512MB 400MHZ x 2 ספק כח:Hec compucase 300w

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by qt1h00,

שלום לכולם, אני מחפש השוואות בין כרטיסי המסך האלו: ?X1950 Pro Extreme ?X1950 Pro X1950XT ושאלה נוספת, איזה כרטיסים של ל NVIDIA מול הכרטיסים האלו? אבל יותר חשוב אני צריך השוואה ביצועים של הכרטיסים האלו כדי להחליט מה לקנות.. ברור לי מה הכי חשוב וכדומה, חשוב לי לדעת בכמה הכרטיסים שונים זה מזה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום ברשותי כרטיס עם כניסת ווידאו (VIVO) של MSI מסוג GF3-TI200 עם 64 מגה וכניסת/יציאת ווידאו עם ציפ של פיליפס. קניתי את הכרטיס לפני שנה והצלחתי להשתמש בכניסת ווידאו ואף להקליט עם הדריבר WDM שהגיע עם הכרטיס (גירסה 1.04). עכשיו אני מעוניין שוב להשתמש בכניסה וכשאני מתקין את הדריבר של ה VIDEO CAPTURE הוא נותן הודעת שגיאה (קוד10) שהדריבר/רכיב לא יכול להתחיל לעבוד. אני עובד על WIN XP עם דריבריי תצוגה 41.09 של אנוודיה, ונסיתי גירסאות WDM הבאות : 1.22, 1.16 1.04 ועם כולן הוא מסרב לעבוד. האם מישהו נתקל בבעייה דומה או יודע איף לפתור אותה ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by zniibidl,

אני מרכיב מערכת HTPC על בסיס המחשב הישן שלי, pci-e x16 2.0 e8400 והכרטיס מסך שיש לי מתחיל לזייף ולתת שגיאות ומה לא. (רדאון x1900). מחפש כרטיס שייתן לי מענה טוב לכל הצרכים של HTPC במחיר הכי זול שאפשר שיתאים כמובן למערכת הקיימת. תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by DJ-ARIK,

שלום!! הרכיבים שלי כיום הם: P3 500 512 זיכון אבל מהישנים נראה לי SDRAM ולוח אם של ASUS השאלה שלי היא: האם אני יכול לקנות ולחבר לרכיבים אלו את המאיץ גרפי הכי חזק בשוק!!!??? או שאני כבר חייב להחליף את הכל ???

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. מצאתי את זה באינטרנט, מה אתם חושבים, Abit אומרת שבגלל הקירור לא תיהיה בעייה להגיע למהירויות גבוהות מאוד באוברקלוקינק ובמחיר של Ti 4200. יהיה מעניין לראות זה לינק: http://warp2search.net/article.php?sid=6559&mode=thread&order=0

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by bora8,

היי אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו hd 7870. יש לי מסך של סמסונג 144Hz FreeSync. i7 8700k האם עדיף לקנות כרטיס של AMD rx vega או 1070 GTX זה משנה עם אני קונה כרטיס שלא תומך ב freesync ? אשמח לתגובה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by alord,

שלום הכרטיסים הם: b]כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 Sonic 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1267 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1245 b]כרטיס מסך: Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1369 כרטיס מסך: Asus 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1290 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 [glow=red,2,300]1GB[/glow] Super Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1337 מה דעתכם מי יותר טוב? אמור לעבוד על 4 ליבות,לוח p35 ds3L זכרון 2G ומבחינתי שיתאים לOC....

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by dragon772,

אני צריך ל AGP ואני לא יכול לחכות עד שה 6800GS ירד ל 1300-1400 אז אני מתלבט אם לקנות את ה X800GTO אני יודע שהכרטיס הזה של POWERCOLOR הוא כרטיס טוב אבל אין אותו ל GP יש רק של sapphire מישהו יכול ללת לי על הכרטיס הזה פרטים ומה הרמה שלו והאם הוא פחות טוב משל POWERCOLOR כי יש להם ליבות שונות תודה

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים