כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני יודע שיש כרטיסי מסך עם 128 ביט וכאלה עם 256 ואפילו יותר מזה 368 או משהו כזה ... אני מעוניין לדעת מה זה אומר ועל מה זה משפיע . לדוגמא כרטיסי המסך של סדרת HD57XX של ATI באים עם 128 ביט לעומת GEFORCE 250SGTS שבאים עם 256 והכטיסי מסך של ATI יותר טובים בביצועים ...חייב לדעת את התשובה לזה ואם אפשר בבקשה פירוט מורכב כדי שאני אבין באמת את ההבדל ....
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רגע לפני קניית מחשב חדש ומתלבט בין 2 כרטיסי המסך האלו. מה כדאי לי, לחכות ל- 290 עם קירור צד שלישי או לקנות את: MSI GTX 780 TwinFrozr Gaming 3 GB ב 2290? חשובה לי יכולת OC ואיכות תמונה מקסימלית.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שניהם כמעט אותו מחיר 6800LE עולה 1029 שקל וה6600GT עולה 1200 שקל. עכשיו אני יודע שה6800 הוא גירסה מוחלשת. בלי OC ולפתוח צינורות ל6800LE הוא יהיה יותר טוב מה6600GT?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שאני מקבל תוצאה נמוכה מידי התוצאה שקיבלתי היא 3739 והמפרט שלי: A64 +3000 (754) gigabyte ga-k8ns 512DDR a-data xfx gf6800gt מה אתם אומרים?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חיפשתי דרייבר כ. מסך AGP באתר יצרן Nvidia .ויש שם רק דרייבר ויסטה. ונסיתי גם חיפוש בגוגל ולא מצאתי. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך לחלונות 7. אגב: נסיתי דרייבר כרטיס מסך ויסטה.ולא רואים שינויים וגם מאפייני תצוגה לא רואים כלי תוכנה כרטיס מסך. ויש לי בבית 2 מסכים LCD מחוברים לכרטיס מסך אחד.כי אני עובד מסכים בחלונות לתצוגה שרואים שולחן העבודה תמונה מלא. ולא רואים בתצוגה 2 מסכים נפרדים שולחנות העבודה.מבינים? איך מוצאים דרייבר כרטיס מסך לחלונות 7? קשה לימצוא דרייבר.אני לא יודע איך. בתודה מראש מיכאל חג שמח...
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה נישמע אחים שלי אני צריך קצת מידע אל הכרטיס הזה: RADEON 9100 TV,DVI 128MB מה הוא שווה ואיך הביצועים שלו
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עקב הביקוש הרב והסקרנות, תרמתי את מערכת הבחינות של הזון לסדרת ניסויים בין שני כרטיסי המסך על מנת לענות על שאלה מתבקשת של הרבה מאוד שאפתנים: מהו הפרש הביצועים בין HD 7970 \ R9 280X לבין HD 7950 כאשר הם פועלים באותם תדרים? השאלה מגיעה בעיקר מהפן הכלכלי. היום על R9 280X שהוא HD 7970 מומהר מחודש תשלמו בין 1490 ל-1550 שקלים על HD 7950 מומהר תשלמו קצת פחות, כ-1320-1380 שקלים ובקרוב צפויה ירידת מחירים עקב ההשקות המחודשות. לצורך כך לקחתי את Sapphire HD 7950 ואת AMD HD 7970 רפרנס שברשותי וניגשתי לבחינות. Intel i7 4770K 4200MHz Asus Maximus VI Extreme Patriot 16GB 1866Mhz DDR3 תוכנה: Windows 7 Ultimate 64Bit Catalyst 13.11 Beta4 Radeon HD 7970 \ R9 280X \ HD 7950 תדר …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עדויות ברשת על הכנות להשקה של דגמים חדשים - על בסיס ליבות Vega 12 ו-Vega 14 שטרם הכרנו לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין לדעת איך מעבירים סרט ממצלמת וידאו למחשב. שמעתי שבנוסף לזאת אפשר להעביר את זה באיכות טובה מאוד. רציתי לדעת איך עושים זאת. אני מאוד ישמח לקבל תשובה מעמיקה שעונה ומסיברה הכל שלב אחר שלב אם צריך כבלים, תוכנה כל דבר לרשום מה... תודה! ;D
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כותרת^ יש אפשרות לסטייה עד 1100-1200 אם השיפור יהיה ממש ממש משמעותי. יש לי מסך 19 אינצ' LCD של SAMSUNG (931B.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צתכוון לקנות מסך LCD 17" חדש ויש לי אפשרות לבחור כרגע בין מספר דגמים : האם יש לכם ניסיון ועל מה הייתם ממליצים ? EIZO Flexscan L557, 5 שנים אחריות Samsung 172T DVI או הוויוסוניק המוכר כל כך הלא הוא ה-Viewsonic VP171 מה הכי מומלץ ? כאשר יש צורך באיכות דו מימד מעולה ואפשרות לשחק במשחקים בצורה נורמאלית ! כמו כן חובה DVI שנמצא בכולם. מה הכי מומלץ ? (ואל תגידו ישר שהוויוסוניק כדאי בגלל ה-16 מילישניות כי הוא לא 16 מילישניות אמיתי. תודה מראש...
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם,המחשב שלי יהיה 4 שנים עוד שבוע.אני מודע לעניין שהמחשב ישן מאוד ולא חזק בשביל להריץ משחקים באיכות המקסימלית.אני כרגע שנה שלישית בלימודים ועובד בו זמנית ככה שאין לי הרבה זמן לשחק במחשב ולא מעוניין בלהשקיע בקנייה של מחשב חדש כולו.הנה המפרט של המחשב שלי:https://imgur.com/a/88OH9מארז: (CoolerMaster CM 690 III Side Window Midnight Black ATX Case No PSU (CMS-693-KWN1 לאור הנתונים שאתם רואים במפרט הזה, איזה כרטיס מסך אני אוכל לקנות ככה שאני לא אזדקק לקנות גם ציוד נלווה למחשב?לא נראה לי שרלוונטי לציין תקציב כי אני לא חושב שיש הרבה כרטיסי מסך בשוק שיכולים לרוץ במחשב שלי בלי לקנות ציוד נלווה כמו ספק או מעבד.תודה רבה אנשים!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אתם ממליצים עליו. ועוד משהו, מה ההבדל בינו לבין ה-T910BU שגורם להפרש מחירים של כ-250 ש"ח? המסך ישמש ליישומים רגילים ומשחקים בעיקר. F900B T910BU
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הכרטיס עכשיו זה עושה לי את השגיאה הזאת: מה עושים? תודה מראש לעונים
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התלבטתי בין מספר כרטיסי מסך חדשים למחשב חדש שיתמוך במשחקים בצורה בסיסית והחלטתי על 7300GT. עוצמת הכרטיס לא כל כך חשובה לי ובדיעבד לא בחנתי את נושא צריכת ההספק וכמה קנס אשלם בחשמל לאורך זמן לעומת כרטיסים אחרים, למשל מול 6600 או 6600GT. חיפשתי בפורום ולא מצאתי דיון או קישור לבסיס נתונים על צריכת ההספק של כרטיסים שונים. האם משהו מכיר בסיס כזה? האם יש הבדלי צריכה משמעותיים בין כרטיסי ATI לכרטיסי nVidia בעוצמות מקבילות?
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, המון זמן לא כתבתי פה אבל יש לי בעיה. קניתי שילוש חדש + כרטיס מסך. מעבד RYZEN 5 1600 16GB זכרון 3000MHZ AB350M - D3H RX580 4GB חלקים ישנים: ספק 500 של ANTEC דיסקים קשיחים מסך FUJICOM 1080P ההתקנה מחדש של הווינדוס עברה בשלום, בביוס אין בעיה, המחשב עלה לאחר ההתקנה והכול היה בסדר גמור אלה שברגע שהתקנתי את הדרייבר אני מקבל (כך זה נראה לפחות) הפרעות שנראות כמו שלג לבן רק שזה בצבעי אדום ורק על רקע שחור וכהה, על דף אינטרנט לבן אני לא מצליח לזהות את הבעיה. ניסתי למחוק את הדרייבר עם DDU ולהתקין מחדש ואפילו כמה דרייברים שונים אבל הבעיה חוזרת עם התקנה של דרייבר. בלי דרייברים אין ב…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום.. אפשר לקבל קישור ל6600GT טוב הכי זול שאפשר למצוא?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר הריסט השני לאחר ההתקנה הדרייבר הורס את הגדרות התצוגה, המערכת עולה עם תצוגה של 4ביט 640X480 וצריך לשחק קצת עם העניין כדי לחזור לדרייבירם הקודמים באופן מושלם. אגב, ישנה גם ירידת ביצועים- הטוב ביותר נשאר ה29.40.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , ראיתי מס' תגובות כאן שציינו שלכרטיסים איכותיים עדיף "להצמיד" מסך איכותי וגדול עם רזולוציות גבוהות . לא רציתי להתערב בדיונים אז אני פותח ת'רד בנושא . לא הבנתי מה בדיוק הקשר בין גודל המסך והרזולוציה הטבעית שלו לבין איכות הכרטיס ? כלומר , למה ממליצים מסך גדול עם רזולוציה טבעית גבוהה עבור כרטיסי HIGH END ? אני לא כל כך מבין במסכי LCD , אבל מה , לא ניתן לקחת מסך 19 אינץ' לדוגמא ולהגדיר לו רזולוציה גבוהה יותר שננצל את האיכויות של הכרטיס מסך ? או שבמקרה כזה של הגדלת הרזולציה , פשוט יהיו פסים שחורים בצידי המסך ...?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה המצב שומעים רגע אני חייב עזרה יש לי את המחשב הזה: פנטיום 4 1400 386 זיכרון וקניתי כרטיס מסך חדש Hercules 3D Prophet FDX 8500 LE ה FPS לא טוב כלכך ולא יציב בכלל לעומת זאת למשל ב QUAKE המשחק פועל מעולה רציתי לדעת אם יש איזה פיתרון לבעיה שלי בקאונטר סטרייק תודה רבה ???
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב (במחשב של אחי יותר נכון). כתבתי על כך בעבר. אני מדליק את המחשב ואין תמונה. המסך תקין. בדקתי אותו עם מחשבים אחרים. ביצעתי בדיקות שונות והמסקנה היא שאו שכרטיס המסך נשרף. או שהסלוט שלו בלוח האם נשרף. בכל אופן בלי לברבר הרבה השאלה שלי היא כזו - האם יש כאן מישהו שמוכר כרטיס מסך עם 256 או 512 מגה זכרון שמוכן להגיע אלי, וביחד נתקין את הכרטיס. ובמידה והוא פועל (מה שאומר שהכרטיס נשרף) אשלם לו. (במידה והוא לא יפעל, מה שאומר שיש בעיות בלוח האם ... לא נבצע את הרכישה). האם יש פה מישהו כזה? (הדגש הוא לא על כך שיתקינו לי...כי אין לי בעיה להתקין . הדגש הוא על להגיע לכאן כי אני לא הולך להסחב עם המחשב. וזה עניין אחר להגיע עם כרטיס מסך קטן). מי שמעונין בפרטים מוזמ…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרטיס זה מופיע בחנות KSP בבאר שבע בהנחה של 485 שקלים מ 1500 ל 1515 . האם הכרטיס כדאי לקנייה ? ואני מתכוון ביחס לשאר הכרטיסים בסדרה זו. פשוט יש לי אפשרות שקרוב משפחה יקנה את הכרטיס (גר קרוב למקום) הנה מעט פרטים עליו : Model e-GeForce 7950GT KO Performance NVIDIA GeForce 7950 GT 560 MHz GPU 24 Pixel Pipelines 400 MHz RAMDAC Memory 512 MB, 256 bit DDR3 1450 MHz (effective) 46.4 GB/s Memory Bandwidth Interface PCI-E 16X DVI-I, DVI-I, HDTV-7 SLI Capable Resolution & Refresh 240 Hz Max Refresh Rate 2048x1536 x 32bit x85Hz Max Analog 2560x1600 Max Digital Requirements Minimum of a 400 Watt power supp…
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מי ששם את העיניים על החתימה שלי, נוכח לדעת שהמפרט שלי מוצג שם בתמונה, שנושאת את הסמל HWzone 3D ו 3 הסמלים של הכרטיס מסך,המעבד,וארץ,וגם הניק שלי ומפרט המחשב. עכשיו,זה לא כמו שכולם שמים. נכון,זה משהו שעשיתי מעצמי. בזמן האחרון 3 ביקשו מימני חתימה כזו. עשיתי ל 2 מהם כי השלישי דחה את הבקשה בסוף. דוגמא: נערך ע"י Hewbink אז החלטתי לפתוח ת'רד לבקשות. תוכלו לבקש כזה ואעשה לכם בשמחה
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם!! בוודאי הופתעתם לגלות את זה, אני הופתעתי לא פחות!... AGP פשוט מסרב להעלם!! ואני כבר לא יהיה מופתע את יצאו כרטיסי DX10 ל AGP. כזכור, הכרטיס האחרון שהיה אמור להיות ל AGP הוא ה 7800GS. האתר הצרפתי PC Inpact הודיע כי NVIDIA מתכוננים להוציא את גרסת ה AGP של הכרטיסים 7600GT ו 7900GT! הכרטיסים אמורים לצאת עוד ברבעון הזה! קרוב יותר לסוף הרבעון... בנתיים ATI נשארים ללא מענה. לדעתי החסרון הגדול ביותר להוציא כרטיסי AGP חזקים זה המחיר הגבוה שלהם לעומת אותם הכרטיסים לאפיק החדש יותר - PCIE. אבל מה כבר אפשר לעשות לאותם משתמשים שיש ברשותם מחשב עם אפיק AGP שרוצים ביצועים גבוהים במשחקים... גורלם של 6800GS ו 7800GS ל AGP הוא להעלם מהשוק לדעתי. לפי ההגיון - 7600GT יחליף …
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, לאור הבאנצמרק הראשון שכולל בתוכו DX11 אני אשמח אם חברי הפורום ירכזו כאן תוצאות. את הבנצמרק אפשר להוריד מכאן - http://gamedaily.newaol.com/pub/Unigine_Heaven-1.0.msi אני אשתדל לרכז כאן תוצאות של משתמשים (top 5 לפחות בכל DX) חובה לצרף SS של התמונה מסוף הבאנצמרק, להשאיר את ההגדרות על ההגדרות המקוריות (מלבד הDX, תשחקו איתו ותפרסמו אותו בהתאם לחומרה שלכם) ולהריץ את הבאנצמרק על רזולוציה 1440x900 (למי שאין מסך שתומך ברזולוציה כזו, גם אם תריצו את הבאנצמרק עליה ולא תראו דבר, המחשב עדיין מריץ את התוכנה ויתן לכם את התוצאות בסוף.) דרך הפוסטים צריכה להיות: DX: CPU: GPU: SCORE: <<screenshot>> DX9: .1 .2 .3 .4 .5 DX10: X-warrior: Score: 1697 I5 750//5850.1 ToMuS…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-