עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הלכתי לאתר של אן בידיה וראיתי את האפשרות של ניתוח הכרטיס מסך והשוואתו לכרטיסים אחרים מבית אן בידיה. הכרטיס שלי הוא Leadtek GeForce 4 TI 4200 128 MB. זה מה שקיבלתי: הכרטיס רץ באובר קלוקינג של 305/551.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. הסאגה סביב נפח הזכרון החצוי של הדגם הפופולרי מתקרבת לסיומה. כנראה סוף מאכזב? NVIDIA תחזיר כסף לכל מי שרכש את ה-GeForce GTX 970, אבל לא בארץ המשך לכתבה המלאה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by KoM,

אני צתכוון לקנות מסך LCD 17" חדש ויש לי אפשרות לבחור כרגע בין מספר דגמים : האם יש לכם ניסיון ועל מה הייתם ממליצים ? EIZO Flexscan L557, 5 שנים אחריות Samsung 172T DVI או הוויוסוניק המוכר כל כך הלא הוא ה-Viewsonic VP171 מה הכי מומלץ ? כאשר יש צורך באיכות דו מימד מעולה ואפשרות לשחק במשחקים בצורה נורמאלית ! כמו כן חובה DVI שנמצא בכולם. מה הכי מומלץ ? (ואל תגידו ישר שהוויוסוניק כדאי בגלל ה-16 מילישניות כי הוא לא 16 מילישניות אמיתי. תודה מראש...

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מצאתי את זה באינטרנט, מה אתם חושבים, Abit אומרת שבגלל הקירור לא תיהיה בעייה להגיע למהירויות גבוהות מאוד באוברקלוקינק ובמחיר של Ti 4200. יהיה מעניין לראות זה לינק: http://warp2search.net/article.php?sid=6559&mode=thread&order=0

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני רוצה 19 אינץ' נחמד עד 2000 שקל. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט ברזולוציה הכי גדולה שהוא יכול להציע לי. איזה מסכים נחמדים יש בטווח מחירים שלי?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by maCr0T,

כמו שנראה במטרוקס פרהיליה, חשבתי שאולי זהו פתרון טוב מאוד לכרטיסים ללא TVOUT, להראות את התצוגה על טלויזיה, כי האיכות גבוה, כי בעצם זוהי איכות המסך (בקשר לאיכות הTV...) אז, יש כזה דבר שנמכר? אפשר לבנות אחד? בתודה, אמיר.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. יש ברשותי כרטיס מסך 580GTX רציתי לשנות את ה PRM של המאוורר ניסתי עם התוכנה RivaTuner אך לא הצלחתי. יש תוכנה אחרת ? תודה רבה לעוזרים. שבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. עבודה יפה של science studio בנושא:

9. Started by SunMen,

האם אני צריך ספק של 350W לפחות כדי להחזיק על המחשב שלי כרטיס R9500P?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by jeyjey,

אני לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שאני מקבל תוצאה נמוכה מידי התוצאה שקיבלתי היא 3739 והמפרט שלי: A64 +3000 (754) gigabyte ga-k8ns 512DDR a-data xfx gf6800gt מה אתם אומרים?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. מה ההבדל בין סידרת הGeforceFX לבין סידרת הGeforce4? ??? עריכה: והמלצה לכרטיס טוב למחשב החדש שאני מרכיב

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by saharbz,

שלום, ברשותי מחשב הכולל : מעבד I5-3470 3.2 לוח intel DH67CL זכרון 8gb 1333mhz DDR3 ספק SilverStone 500W st50f-230 כרגע אני עובד עם GT8800 512MB שהגיע הזמן להחליפו במשהו חדש. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח (סטייה קלה למעלה לא תהרוג). המשחק הכי כבד שאני משחק זה Call Of Duty, ואם אני רוצה את GHOST החדש אני צריך גם כרטיס חדש. כמובן שהייתי רוצה לשחק ברמה הגרפית הכי גבוהה שאוכל בתקציב האמור, מה אתם ממליצים? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. מבקש, כל כרטיס שיריץ אותו על very high או לפחות על high-very high חלק, מזה חלק? FPS שינוע בין 60 ל80, גם בקטעים של תצוגה כבדה ועשירה. מוכן להשקיע כל סכום. יש לי את כל הציוד הנלווה לא מעוניין לבצע SLI רק כרטיס בודד שיריץ אותו. למתעניינים, אני לא קונה בשביל המשחק הספציפי crysis, בקרוב עומדים לצאת משחקים חדשים וטובים שיכללו גרפיקה הדומה או זהה לשלו באיכות. ובכן? איזה כרטיס? איפה לקנות? מה הדרישות? תודה לכל העוזרים!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by ag43,

מערכת מבוססת I5 6500 עם ספק antec vp400pc. רוצה להוסיף לה MSI HAWK 7870 לקצת גיימינג קליל מדי פעם. הספק יחזיק או לא?

15. יש לי ספק כוח HEC 450W עם כרטיס HD 4870 ומעבד i5 750. הכל רץ אחלה בינתיים. אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך ל-GTX 580. בדף המוצר של EVGA כתוב שהוא דורש ספק כוח מינימלי של 600W. זה אומר שאני פשוט אשרוף את הספק הנוכחי אם אתקין את ה-580 במחשב? מה עם ה-570?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Mr.Pepo,

שלום יש לי מסך יחסית ישן של מאג 17 אינץ' אני רוצה לדעת איזה קצב ריענון הוא מומלץ כדי לא להסב נזק לעיניים שלי הקצב ריענון עכשיו הוא על 70 הרץ איזה קצב הכי מומלץ?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם- קראתי את הפוסטים האחרונים בנוגע לכרטיס חדש למפרט ישן בתקציבים דומים לשלי אך בכל פוסט נשאלה שאלה מכריעה והיא איזה מעבד ואיזה ספק כוח. ולא מצאתי פוסט דומה עם מעבד וספק דומים בכדי למצוא כרטיס מתאים. נתחיל עם המפרט: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+ Gigabyte GA-MA78GM-S2H v1 זכרונות: [ DIMM1: Kingston (1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) ] Memory Module Properties: Module Name Kingston Serial Number None Manufacture Date Week 24 / 2008 Module Size 1 GB (2 ranks, 4 banks) Module Type Unbuffered DIMM Memory Type DDR2 SDRAM M…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אם להתבסס על הניקוד המתקבל מתוך מבחני הביצועים של 3DMark, הדגם הטרי של NVIDIA קולע באופן מדויק למטרה המתבקשת עבורו לכתבה

19. Started by striker,

רצוי 19" IBM G96? PHILIPS 109P או אחר?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. היי, המון זמן לא כתבתי פה אבל יש לי בעיה. קניתי שילוש חדש + כרטיס מסך. מעבד RYZEN 5 1600 16GB זכרון 3000MHZ AB350M - D3H RX580 4GB חלקים ישנים: ספק 500 של ANTEC דיסקים קשיחים מסך FUJICOM 1080P ההתקנה מחדש של הווינדוס עברה בשלום, בביוס אין בעיה, המחשב עלה לאחר ההתקנה והכול היה בסדר גמור אלה שברגע שהתקנתי את הדרייבר אני מקבל (כך זה נראה לפחות) הפרעות שנראות כמו שלג לבן רק שזה בצבעי אדום ורק על רקע שחור וכהה, על דף אינטרנט לבן אני לא מצליח לזהות את הבעיה. ניסתי למחוק את הדרייבר עם DDU ולהתקין מחדש ואפילו כמה דרייברים שונים אבל הבעיה חוזרת עם התקנה של דרייבר. בלי דרייברים אין ב…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by iPsych,

אני בתכנון לקנות כרטיס מסך GeForce 4 Ti 4200 128Mb ומתלבטא בין החברות השונות המייצרות אותו... אז רציתי לדעת איזו חברה מייצרת את הכרטיס הכי טוב (לא המשתלם, המחיר לא חשוב) מהדגם הנ"ל? ואם כבר המחיר (שלא ממש חשוב) אז כמה הוא יעלה? ושאלונת אחרונה- אתם חושבים שכדאי לחכות עוד חודש חודשים שהמחירים ירדו או שהמחירים לא ישתנו בצורה דרסטית? תודה מראש, :saint:

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by gania23,

לפני שאני מחליף את הכרטיס מסך שלי הבחנתי בכמה בעיות מוזרות בתצוגה לדוגמא בזמן מחשקים אני רואה כל מיני צורות מוזרות צצות על המסך וקופצות בתדירות גבוהה וכשעשיתי בדיקת ארטיפקטים ב ati toool אז התמונה התמלאה במלא נקודות ... יש למישו מושג מה הבעיה? ואיך אני מטפל בה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by guybbc,

כנראה זה הייה הכרטיס המשתלם ביותר והחזק ביותר מבין הכרטיסים היקרים. http://www.theinquirer.net/?article=31719

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Zeper,

לקחתי את הכרטיס מסך הזה.. עכשיו שמתי אותו במחשב הדלקתי וזה אומר שאני צריך לחבר עוד משהו לכרטיס מסך הסתכלתי ב MANUAL וזה באמת אומר שאני צריך לחבר משהו אבל נראה לי שאת לי את זה... FRMALE CONNECTOR שאני אמור לחבר לכרטיס מסך ואני רואה על הכרטיס יציאה ואני לא מבין מה אני אמור לחבר ומאיפה ולא קיבלתי שום כבל והסתכלי במחשב ואני גם לא מוצא... מה אני אמור לקנות? הנה תמונה: תודה מי שיכול לעזור לי אני באמת מודה לבן אדם אז מה אני צריך לקנות לחבר ? משהו..

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

היום כולם נשווה קצת תוצאות!! פה אני כבר מחכה הרבה!

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים