כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי בעיה עם המשחק BF3 שלאחר כמה דקות משחק המסך קופא ואני נאלץ לצאת ממנו! המערכת שלי היא: i5 760 OC 3.8 8GB DDR3 1333MHZ GB P55 UD3 רידון 6950 פתוח ל 6970 ו 460GTX 1GB בתור כרטיס פיזיקה. אני עם הדרייברים הכי מעודכנים לשניהם ועשיתי את הפריצה עם גרסה 1.5 החדשה. בדקתי מעלות אחרי המשחק וה 6970 על 84 מעולת שפה נראית לי הבעיה מה עושים? ה 460GTX על 33 ברגע שהמשחק קורס ואני יוצא כתוב לי שהכרטיס הגרפי הפסיק לפעול ושחזר את עצמו בהצלחה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולכם! אשמח לקבל ממכם חוות דעת בקשר לביצועי כרטיסי מסך: אילו כרטיס יותר טוב, ה X800GT 128MB DDR3 או ה6600GT 128MB ? הם עולים אותו דבר, רציתי לדעת מי יותר טוב בביצועים. תודה ניב
-
- 33 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אני צריך ספק של 350W לפחות כדי להחזיק על המחשב שלי כרטיס R9500P?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה ואני כבר נואש: יש לי GEFORCE 4 MX 440 SE של INNO3D. השתמשתי בקובץ שנמצא בתיקיה של RIVATUNER שהופך ג'יפורס 4 ל- quadro 4 אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו אבל אני לא מצליח :-[ כבר מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר. חיפשתי ב- FAQ של התוכנה אבל לא מצאתי דרך לבטל את זה תעזרו לי בקשה!!!!!!!!!!!!!!!! (יש לי WINDOWS XP אם זה עוזר במשהו...) תודה מראש על העזרה עריכת המודר: אצלנו לא נוהגים לנסח כותרות עם 'דחוף' וסימני קריאה מוגזמים.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה להתייעץ לגבי איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות , יש למחשב שלי חיבור AGP ואני לא מתכוון בקרוב להחליף מחשב ולכן אני רוצה כזה כרטיס מסך. כמו כן מדובר במחשב ישן של 4 שנים עם ספק כוח של 400 W אז בבקשה לשים לב לזה ולהגיד לי עם הכרטיס גם מתאים מהבחינה הזאת של אספקת הכוח. מדובר על מעבד אינטל פנטיום 4 הייפרטריידאין..עם לוח אם אסוס . התקציב לכרטיס מסך לא משנה לי מבין כרטיסי המסך שציינתי שטווח המחירים שלהם מ 100$ עד 170$ וזה התקציב... כמובן שאם כרטיס של 120 דולר יתן תוצאה מאוד קרובה לכרטיס יקר יותר כך שלא יצדיק לשלם יותר אז אני אבחר בזול יןתר אלא אם הכרטיס היקר יותר אכן נותן תוצאות טובות יותר באופן משמעותי שמצדיק הפרש מחיר . כמו כן גם צריך לחשוב אם הכרטיס שאני לוקח לא…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
א/ג נכבדים ברשותי כרטיס מסךEVGA//FTW//GEFORCE GTX660 שפורק ממחשב נייח שלי בן שנה פורק בגגל בעיות שגרם האם ניתן וכדאי לתקן ??? בכבוד רב ובתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מומלץ? לא מכירה את החברה ועל סף קנית מחשב.. אלטרנטיבות עדיפות באותה סקאלת מחירים גם כן יעזרו אם יש תודה ;D
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, איך אני מחבר את המחשב לטלוויזיה כך שינגן סרטים ויעביר וידאו ואודיו גם יחד דרך חיבור ה-HDMI? לוח Intel Eva Cove DG35EC כרטיס מסך Sparkle Geforce GT210
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מערכת מבוססת I5 6500 עם ספק antec vp400pc. רוצה להוסיף לה MSI HAWK 7870 לקצת גיימינג קליל מדי פעם. הספק יחזיק או לא?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום יש לי מסך יחסית ישן של מאג 17 אינץ' אני רוצה לדעת איזה קצב ריענון הוא מומלץ כדי לא להסב נזק לעיניים שלי הקצב ריענון עכשיו הוא על 70 הרץ איזה קצב הכי מומלץ?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום הכרטיסים הם: b]כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 Sonic 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1267 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1245 b]כרטיס מסך: Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1369 כרטיס מסך: Asus 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1290 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 [glow=red,2,300]1GB[/glow] Super Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1337 מה דעתכם מי יותר טוב? אמור לעבוד על 4 ליבות,לוח p35 ds3L זכרון 2G ומבחינתי שיתאים לOC....
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כותרת^ יש אפשרות לסטייה עד 1100-1200 אם השיפור יהיה ממש ממש משמעותי. יש לי מסך 19 אינצ' LCD של SAMSUNG (931B.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, המפרט שלי: asrock h61m-hvs xfx 450w core edition (כנראה לא יסחוב?) i5-2400 HD 6950 8GB RAM 1 x SSD 2 x HDD מכוון ל 1080p 60FPS חשבתי על GTX 1060 6GB, אבל השאלה היא האם יש טעם בשדרוג שכזה, או האם מדובר באוברקיל בגלל צוואר הבקבוק של המעבד? (במיוחד במשחקים כמו The Witcher 3 ,BF1) אודה לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום כולם נשווה קצת תוצאות!! פה אני כבר מחכה הרבה!
-
אחרי שנרגעו הרוחות וההתלהבות הראשונית שככה, היוטיובר הבאה מראה לנו איך סידרת ה 3XXX היא אחת היקרות ביותר בהיסטוריה של נווידיה ובאופן הזוי לא קרובה להיות אחת מאלו עם השיפורים הכי גבוהים מדור לדור (כ 46% שיפור לעומת שיפורים ש 70-100 אחוז בדורות קודמים):
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
ברשותי HTPC המורכב ממארז משודרג לטובת אוורור טוב ויעיל Athlone x4 640 לוח gigabyte 880 usb3 120 Intel ssd 2T storage 360 seasonic psu עד כה המחשב שימש אותי לkodi ו DVR. אני נוטש את הDVR בגלל חוסר שימוש ורוצה לשדרג את השימוש למטרת משחקים וצפייה ב 4k. Crysis3, call of duty הכבדים יחסית ועוד פיצ'פקס קטנים לאורחים. לאחר חיפוש מצאתי כי 750ti הוא החזק ביותר למארז LP עם הספק נמוך ללא חיבור ישירות לספק. אני מחפש כרטיס חזק יותר, שיהיה LP כמובן, אך בניגוד לרוב LP HTPC ,יש לי ספק חזק יותר עם תקע 6pin מוכן, בנוסף יש לי גם תקציב ליותר מ750ti. אין בעיה מבחינת אורך הכרטיס ומקום כפול על חשבון חריץ pcie, רק בעיית LP ותאימות pci-e 2 x16. תודה מראש לעוזרים. תקציב - ניתן להגיע לאלף ופתוח…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקרוא ולא להאמין. http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-4770-crossfire,2288.html לקנות שניים בקצת מעל ל 1000 שקל ולקבל ביצועים שעוקפים כרטיסים שעולים כמעט פי שניים מזה.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שיש הרבה כרטיסים שמוכרים ביד 2 שעברו "כריה" mining. בגלל ה "כריה" מוכרים את הכרטיסים בחצי מחיר יש להם אחריות כ - שנתיים ראיתי בדיונים קודמים שבגדול כן מומלץ לקנות יד 2 אבל השאלה אם כדי לקנות כרטיס שעבר mining?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך עזרה לגבי כרטיס מסך איזה כרטיס\שילוב הכי שווה ומשתלם לי? הציעו לי crosfire של HD4850 האם הוא עדיף על 9800GTX\GX2? או שלמישהו יש עוד הצעות תודה מראש...
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי כרטיס מסך nvidia 8400gs (מחשב נייד) והוא נחשב דיי טוב אבל יש לו בעייה- הוא הגיע 128 מגה במקום 256. שנה ומשהו אחרי אני מבין שזה הרבה יותר קריטי ממה שחשבתי. בקיצור, אני מריץ עליו FSX דיי טוב, אני לא מקבל הרבה מאוד פריימים ותמונה חלקה אבל זה מספיק נראה לי. אז אני רוצה לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לחפות על החסרון במגה ביית שלו או בכלל משהו כדי לגרום לו לעבוד יותר טוב... אם למישהו יש הצעות איך אני יכול לשפר את ביצועיו ולקבל יותר פריימים, אודה לו מאוד! תודה רבה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה ממישהו.. יש אחריות לחודשיים מפלונטר חלק אומרים שהיא סגורה חלק לא.. זה בשימוש 10 חודש בקופסא 500 שח.. שווה לי? יש לי אפשרות או את זה או 9100 ספייר 128 מגה חדש
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס ti-4200 ואני חושב האם כדאי לי לשדרג אותו או לחכות לכרטיסי הNV-40 והR-400 NV.מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות השימוש העיקרי אצלי זה משחקים ואינטרנט.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צתכוון לקנות מסך LCD 17" חדש ויש לי אפשרות לבחור כרגע בין מספר דגמים : האם יש לכם ניסיון ועל מה הייתם ממליצים ? EIZO Flexscan L557, 5 שנים אחריות Samsung 172T DVI או הוויוסוניק המוכר כל כך הלא הוא ה-Viewsonic VP171 מה הכי מומלץ ? כאשר יש צורך באיכות דו מימד מעולה ואפשרות לשחק במשחקים בצורה נורמאלית ! כמו כן חובה DVI שנמצא בכולם. מה הכי מומלץ ? (ואל תגידו ישר שהוויוסוניק כדאי בגלל ה-16 מילישניות כי הוא לא 16 מילישניות אמיתי. תודה מראש...
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שנראה במטרוקס פרהיליה, חשבתי שאולי זהו פתרון טוב מאוד לכרטיסים ללא TVOUT, להראות את התצוגה על טלויזיה, כי האיכות גבוה, כי בעצם זוהי איכות המסך (בקשר לאיכות הTV...) אז, יש כזה דבר שנמכר? אפשר לבנות אחד? בתודה, אמיר.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-