כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום רכשתי את ה 7850 של SAPPHIRE בגירסא הרגילה. ראיתי שיש גם את אותו הכרטיס מאותה החברה כשהוא במצב OC מהמפעל. הבנתי שכדי להשוות את שלי לגירסאת הOC אני צריך להעלות את תדר הליבה ל920MHZ ואת הזיכרון ל1250. השאלה אם אני צריך לעשות עוד משהו ? לשנות את מהירות המאוורר? מה ההבדל בין הכרטיס שלי לגירסאת ה OC? תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי להתייעץ איתכם בנוגע לכרטיס מסך עד 600 ש"ח למשחקים כמו PES13 FIFa 13gta iv לא משחקים חזקים במיוחד המפרט שלי מעבד: Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪609 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪55 לוח אם: Gigabyte GA-P61-USB3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪264 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪455 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪116
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר ממיר של הוט למחשב ע"י הכרטיס מסך דרך כבל hdmi? יש לי כרטיס מסך gtx 550 ti
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מסך שקניתי לפני בערך חמש שנים שבק היום חיים (Radeon X1950pro). מפרט המחשב: AMD 64 X2 5600+ זכרון 2GB לוח אם Gigabyte GA-MA69GM S2H כן, מחשב ישן.. כיום אני לא משחק במשחקים אבל תמיד נחמד אם תהיה האופציה. היעוד העיקרי הוא עריכה גסה בתוכנות כמו פוטושופ, after effects וכו. חשוב שהכרטיס יהיה שקט. הקירור של הקודם היה נוראי..עשה יותר רעש מכל מאווררי המחשב יחד. עד 450 ש"ח ואם אפשר פחות הרי זה משובח תודה רבה מראש וחג שמח לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי כרטיס מסך חדש 7950 OC, אני מפעיל את המשחק והוא מגדיר אוטומטית רזולוציה שנמוכה מ - 1080*1920, נו מילא.. אני מריץ אותו בהגדרות הברירת מחדל (שיחסית גבוהות) אבל הוא מגיע באופן נדיר ל - 60 FPS ורב הזמן נמצא על אזור ה - 40. לעיתים יש גם תקיעות ויורד מתחת לזה ל - 20. באפטרברנר אני רואה שהכרטיס מסך בכלל לא מגיע לאחוז שימוש גבוה. אזור ה - 60.. ובכלל לא מתאמץ.. האם יש פה צוואר בקבוק של המעבד? יש לי i5 760 שכרגע ביטלתי לו את ה - OC בגלל טמפרטורות יחסית חמות. 80ב - OC. כרגע הוא באיידל באזור ה - 38, ובמאמץ מגיע ל - 68 ללא OC. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים קניתי מחשב מבוסס AMD Athlon 2 x4 635 2.9Ghz עם לוח אם של ג'יגהבייט 880GM-UD2H ו- 4 ג'יגה זיכרון. ספק הכוח הוא ספק של coolermaster RS460-PCAP-J3. עד כה השתמשמתי בכרטיס המסך המובנה מכיוון שפרט לקצת CIV5 לא שיחקתי בדבר ולא היה לי צורך ביותר מזה. לאחרונה יש לי כמה פרוייקטים ב- Solid works וכן חשק עז לשחק קצת בדיאבלו 3 (הנוסטלגיה גוררת אותי...) ומכיוון שכך אני חייב להוסיף כרטיס מסך נורמלי. חיפשתי קצת בפורום וראיתי שממליצים על HD6850, אך יחד עם זאת למיטב הבנתי הספק שלי לא יסחוב אותו. אלו כרטיסים עד 700 ש"ח מתאימים למערכת שלי? האם אפשר להמנע משדרוג הספק? כפי שציינתי אני לא גיימר גדול ולא מחפש רזולוציות גבוהות במיוחד או איכויות יוצאות דופן. (המסך שברש…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי, לפני שבועיים קניתי את הshappire 7950 3gb ואני מעוניין לעשות לו boost. לא מצאתי מדריך איך לעשות את זה. ד"א, אם אני מבצע boost אני יוכל לעשות oc בעתיד בלי קשיים? אם אני פשוט עושה oc דרך הamd overdrive כמו שכתוב כאן: http://www.guru3d.com/articles_pages/radeon_hd_7950_overclock_guide,2.html זאת אומרת שאני פשוט שם את הclock על 1000mhz, ואת הmemory על 1575 ומריץ 3dmark וfurmark כדי לראות אם הוא בסדר? האם oc בלי שינוי מתח גורם לאיבוד אחריות בtms? תודה.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
היי יש לי כרטיס מסך של ג'יגבייט GTX 560 Ti OC יש לי עם המחשב מסך 24 אינץ' וטלוויזיה גדולה יותר אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה אבל נתקלתי בבעיה לא משנה לאיזה רזולוציה אני משנה במחשב התצוגה נראית חתוכה וכשאני נכנס ללוח הבקרה של הכרטיס מסך הוא נותן לי אופציה לסדר את זה אבל לא מופיעה שום הגדרה כל שהיא אבל הוא כן מזהה את השני המסכים. גם כשמחשב מחובר רק לטלוויזיה זה אותו דבר למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? עוד משהו קטן זה שמהרגע שאני מחבר את המחשב לטלוויזיה הוא מגדיר את הטלוויזיה כמסך עיקרי (מס' 1) ואת המסך של המחשב כמסך משני (מס' 2) איך אני מגדיר את הפוך?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צהריים טובים, ברשותי מפרט המחשב הבא: מעבד: Intel i5 2500K 3.3GHz - הומהר ל-4.5GHz, הועלה מתח בהתאם. קירור למעבד: Noctua NH-U12 לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זיכרון: Kingston DDR3 HyperX Blue 16GB (4x4GB 1600MHz) - עומדים בתדר זה, הועלה המתח בהתאם. כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB DualBIOS - נפתח ל-6970, הועלו מהירויות שעון אולם לא הועלה מתח (לא יודע האם צריך). דיסקים קשיחים: Samsung F4 2TB; Samsung F3 1TB; WD Caviar Green 2TB צורב DVD: כונן כלשהו של LG מארז: Thermaltake Element S ספק כח: Antec Current Gamer 520W 80Plus bronze מסך: Dell u2311h התחדשתי במסך 27" ברזולוציה 2560x1440 פיקסלים, אני מעונין לשדרג את כרטיס המסך לכזה שיתן ביצועים אופטימליים למשחקים ברזולוציה זו. ההתלבטות …
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מפורט מאוד חחח פרטים על תקציב הקונה תקציב:650 גג מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג PES 13 וכל סדרת המשחקים הבאה שלו.. ומנג'ר (פחות משמעותי) חנות: KSP או כל דבר זול אחר אם יש באזור נתניה מפרט המחשב: מעבד; DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) לוח אם: MSI P35 Platinum Combo (MS-7338) (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce GT 220 (1024 MB) מארז: מארז של EZCOOL לא יודע מעבר לא מצאתי נתונים ספק כוח: ezcool power supply 2.2 version (24pin:12v1+12v2+sata cable) 450w זה מה ש…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, סיימתי לבנות את מפרט המחשב, ובכרטיס המסך החלטתי ללכת על ה GTX-670, הגרסה שבחרתי היא ה : EVGA GTX670 2GB Superclocked מה שכן ראיתי שקיימת עוד גרסה בשם : EVGA GTX670 2GB FTW האם משהו יודע להגיד לי מה ההבדל בין 2 הגרסאות ? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, היה ברשותי כרטיס מסך 5850... ונדפק לו הקרור, יש לי אחריות אז פניתי לחנות והם נותנים לי זיכוי.. השאלה מה עדיף לקחת שיהיה באותו כוח מה שהמליצו לי זה 650 עם 2 גיגה זיכרון ללא תוספת או 660 שמה אני יצטרך להוסיף קצת מה אתם אומרים? איזה כרטיס אתם ממליצים שיהיה בכוח של 5850 או יותר חזק אני בעיקר משתמש משחקים סרטי HD ותלת מימד קצת עבודה עם PINNACLE עריכת וידאו ויש לי מסך 42 איץ תלת מימד תודהה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבוע זה קרה לי אז ניקיתי את המחשב וזה הסתדר לזמן מה, עכשיו זה חזר שוב ולא נעלם. אני מבין שהכרטיס מסך גסס וכעת מת. אני מחפש תחלופה עד 800 ש"ח בערך. יש לי: Intel Quad Q6600 2.4GHz 4 ג'יגה זיכרון לוח Gigabyte P35-DS3 בגדול חשוב לי שתהיה ריזולוציה גבוהה1920x1600 , אני עובד עם 2 מסכים לפעמים אז שיהיו 2 DVI. מידי פעם משחק Battelfield לא על ריזולוציה מטורפת עם הגדרות בינוניות. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, בשנה שעברה שיחקתי בפרו 12 על LOW ורץ סבבה ודווקא נהנתי השנה זה כבר לא הספיק למרות שבדמו היה טוב במלא זה בעייה הורדתי את הפרו 13 על האיכויות הנמוכות ביותר והמשחק נתקע ויש גלים באמצע המסך.. אני חושב שהכרטיס מסך עשה את שלו הוא ממש ישן כבר ואני רוצה לקנות חדש שיריץ לי לפחות ל3 שנים את הפרו ברמה הכי גבוהה שיש(HIGH) על מה אתם ממליצים? בבקשה רק מי שמבין יודע וניסה באזור ה500 ש"ח ושיתאים למחשב שלי הכרטיס מסך שלי זה: GEFORCE GT 220 תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
למה אני צריך לעשות אתחול למחשב כל פעם שאני רוצה לראות ב TV מהמחשב? דרך HDMI ? שהמחשב דלוק והטלויזיה מכובה ואז אני מדליק אותה אני לא רואה כלום על המסך תרק שאני עושה ריסטרט אני רואה ב טלויזיה מה שיש במחשב.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף לדעתכם בשבילי בהתחשב שאני רוצה הגדרות גבוהות ודחיית שדרוג כמה שיותר זמן? http://www.tms.co.il/product/11419 http://www.tms.co.il/product/11883
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום תמיד לא הבנתי כל כך במפרטים של כרטיסי מסך ורציתי לשאול איך אני יודע איזה כרטיס מסך "מספיק חזק" לפיפא 13 וNBA 13 לדוגמא לשחק עם הכל על HIGH ובFULL HD ושירוץ חלק. במילים אחרות איך אני יודע איזה כרטיס הכי זול יעשה את העבודה במקום לקנות את ההכי יקר . מנסיון עבר תמיד הייתי קונה כרטיס טוב אבל לא הכי חזק והייתי צריך לשחק הרבה עם ההגדרות עד שהגעתי למצב שהמשחק זז חלק ובפריים רייט גבוה. אני כמובן מדבר על מצב שמבחינת המעבד אין בעיה (נגיד i5). תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה דעתכם על השילוב? האם המעבד יגביל מאוד את הכרטיס מסך? יש לי הצעה על הHD5770 שברשותי ככה שבסוף הHD7850 עולה לי 600 ש"ח. אבל אני בספק אם המעבד שלי יגרד את היכולות של ה7850, ה5770 לא מצליח להעמיס על המעבד מעבר ל70 אחוז.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני בונה מפרט למחשב שישמש בעיקר לתוכנות משרדיות (אופיס וכו'), חישובים (MATLAB) ותוכנות מיפוי - בעיקר ArcGIS. הנה הדרישות הגרפיות של ArcGIS: 64 MB RAM minimum, 256 MB RAM or higher recommended. NVIDIA, ATI, and Intel chipsets supported. 24-bit capable graphics accelerator OpenGL version 2.0 runtime minimum is required, and Shader Model 3.0 or higher is recommended. האם דרוש כרטיס מסך נפרד, או זה שמובנה בלוח האם מספיק לשימושים האלו? (לוח האם הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4141#sp) ואם כן - איזה כרטיס יספיק? אני רוצה לחסוך כמה שיותר. מעבד חזק ו-8GB RAM כבר יש.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי [table][tr][td][/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1079 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪129 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][td] 1 [/td][td] ₪386 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 520W - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪515 [/td][/tr][tr][td]קירור למארז[/td][td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan[/td][td] 1 [/td][td] ₪22 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Kingston 4GB 1600[/td][td] 2 [/td][td] ₪110 [/td]…
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם מדגם P5LD2-VM של ASUS. מחפש כרטיס מסך (PCI-EXPRESS) שיתאים לחיבור של המחשב לטלוויזיה 37 אינץ' עם חיבור HDMI.... עדיף גם שיוכל להפעיל משחקים פשוטים (אני לא גיימר כבד)... אשמח לקבל המלצות בתקציב של עד 300 ש"ח (כמובן שעדיף גם פחות). תודה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מה שלומכם?? השתדרגתי בכרטיס מסך חדש nvidia 9800gt הבעיה שלא חשבתי עליה שהספק כוח שלי סטנדרטי ואולי מדי אפילו לכרטיס כזה.. בעיקרון בספק כוח אפילו אין את החיבור של ה6pin pci-e אבל לא בעיה לקנות מתאם בין molex ל6pin השאלה שלי אם זה כדי? הספק כוח יוכל להחזיק כרטיס מסך כזה? אה ואגב, הספק הוא generic atx 500w אני כבר משתוקק להריץ את battlefield החדש תודה רבה על הייעוץ והעזרה!
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי ברשותי כרטיס מסך geforce gt220 מחובר ב-hdmi לlcd גדול בסלון ,מחובר בdvi למוניטור מחשב. כל ניסיונותיי להגדיר לכל אחד מהמסכים רזולוציה נפרדת בעוד התצוגה נשארת העתק מדוייק ( כל האייקונים על שולחן העבודה וכו...) עלו בתוהו. שעות של חיפושים השאירו אותי עם סוגיה לא פתורה למישהו יש מושג אם זה בכלל אפשרי בכרטיס הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא פירוט של היציאות שיש בכרטיס, בגדול מה שאני צריך זה לחבר את המחשב בצורה הבאה:מסך אחד הוא המסך מחשב שיש לו רק חיבור DVI והמסך השני זה ה LED שיש לו חיבור HDMI ואני צריך שהחיבור יעביר גם סאונד. זה אפשרי? איפה אפשר לראות איזה יציאות יש לכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-