עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nb33u,

כרטיס שני GTX 470 פגום קניתי כרטיס מסך 470 לפני חודש באותו יום היה משובש ולא יכול היה להעלות עם הדרייבר תמונה של שולחן עבודה החלפתי כרטיס אחר ל- 470 ,עבד חודש ושוב הכרטיס עם אותה בעיה תמונה של שולחן העבודה משובשת . לא מבין למה זה קורה ? הבעיה שאני חושש שהכרטיס נמכר לי שהוא בקופסא אך השקית מחוברת עם סלוטייפ הפשוט ועד כמה אני יודע GIGABYTE נותנים מדבקה חדשה עם לוגו שלהם שמחבר את השקית יש לי הרגשה שמכרו לי ריפרביש ? עידכנתי 3 דרייברים של NVIDIA כולם אותו סיפור ,הכרטיס לא עובד עם הדרייבר עדכנתי 3 פעמים את ווינדוס 7 עדכנתי ביוס בלוח אם כרטיס אחר עובד היטב בלוח וללא בעיות

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by liores12,

שלום לפני שבועיים בערך, נאלצתי להחליף מאוורר לכרטיס מסך מכיוון שהוא התחיל להשמיע קולות של דאבסטאפ. עכישו, פירקתי את המאוור הישן,חיברתי את החדש, הכל טוב ויפה. משום מה, אחרי שנגעתי בכרטיס מסך ועשיתי את השינוי הזה, משחקים עובדים לי ממש לא טוב פתאום כאילו הכרטיס מסך לא מריץ את המשחק טוב, או שהוא "כבד" לו מדי. בדקתי את ההגדרות של המשחק, הם כשהו ולא שונו. ככה זה בכל המשחקים. מדוע זה?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. היי אני קונה את הכרטיס הזה מחר 8600 GTS ראיתי עליו קצת ביקורות ביוטיוב הוא נראה לי חמוד משהו נחמד אני צריך שיריץ משחקים NFS, PES אולי גם crysis בקטנה.. לא על HIGH.. אבל שיריץ בקטנה מה אתם אומרים על הכרטיס? אני קונה אותו יד שנייה אבל הוא חדש מהניילונים ב-300.. דרך אגב זה הספק שלי: http://www.up2me.co.il/images/59328544.jpg הוא יריץ את הכרטיס מסך??

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Danix60,

היי, כרגע יש לי כרטיס ראשי HD5770 ונפל לידי 8800GTS 640MB השאלה אם אפשר לחבר אותם ביחד ? :s05:

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by danielzy,

שלום, החלטתי לקחת את ה HD5850 החדש שלי כמה צעדים קדימה צרבתי BIOS פתוח של ASUS ולאט לאט הרמתי את התדרים עד שהגעתי ל 950/1250 | זכרונות/ליבה מתח 1.250 בדיקת מאמץ 100% הראתה שהכרטיס ב 100% יושב על 80 מעלות, מאוורר 80%. כמובן ששום משחק לא מאמץ ככה את הכרטיס. לא נראו ארטיפקטים או כל בעיה אחרת. מה דעתכם ? הרעש התחיל להפריע לי בטמפ' הזו, כמובן שבזמן משחק עם אוזניות אני לא שומע את זה :> 3DMark Vantage ~17000 עריכה: ב Bad Company 2 הכרטיס לא עבר את ה 70 מעלות.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by benyben,

שלום. אני מחליף את כרטיס המסך שלי. כרגע יש לי Nvidia GeForce 8800 ULTRA, ואני מבקש כרטיס מסך שיכול להתמודד איתו (לכל הפחות!) במחיר של בערך 100 דולר. אני גר בארה"ב. אשמח לשמוע את ההמלצה שלכם (לא מבין בתחום יותר מדי). תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכולם, לפני כשלושה שבועות כרטיס המסך שלי: Innovision Geforce 8800GT iChill OC 512MB שבק חיים. למזלי הכרטיס היה עדיין במסגרת האחריות ומהחנות שממנה רכשתי את הכרטיס(נעה מחשבים) בקשו ממני שאביא את הכרטיס אליהם. שבוע שעבר דיברתי עם החנות בשנית ובקשתי לדעת מה קורה עם הכרטיס, לאחר ברור קצר הבחור שענה לי אמר לי שהם יחליפו לי את הכרטיס אבל הוא לא יודע להגיד לי לאיזה כרטיס אבל ידברו איתי בימים הקרובים. רציתי לדעת מנסיון/ידע שלכם: 1. איזה כרטיס מסך החברות הישראליות בד"כ מחליפות, כלומר, האם עליי לצפות לכרטיס שווה ערך לכרטיס שמסרתי (שאני מניח שהיום זה משהו בסביבות הGTS450, תקנו אותי אם אני טועה...) או שאולי כרטיס חלש ממה שקניתי? 2. מה דין האחריות על הכרטיס המוחלף, ממשיכים עד תום …

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by mano4now,

שלום לכם, יש לי מחשב Q6600 עם 4 ג'יגה זכרון ולוח ג'יגה בייט DS3 וספק 500 של אנרמקס. בזמנו קניתי אותו עם GTS8000 ומאז שדרגתי לGTX280 . יש לי מסך של דל 24 אינטש ואני משחק תמיד על 1900 על 1200. אני אוהב לשחק על גדרות גבוהות משחקי RPG ו1ST PERSON וקצת מירוצים כמו NFS. האם הגיע הזמן לשדרג ? האם אוכל לשדרג מבלי הצורך לשדרג את כל המחשב ? מה הכרטיס המומלץ של NVIDIA ( רק NVIDIA בבקשה ) שיתן את השיפור הטוב ביותר בתקציב של כ1600 ש"ח. ( ניתן לחרוג קצת אבל לא להשתולל ) תודה מראש מנו

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  9. קניתי מחשב חדש מעבד amD 1075t שתי כרטיסי מסך 6850 crossfirex 4 G RAM WINDOWS XP 32 ובHEAVEN הזה רשו םשאני צריך לקבל תוצאה 1500 וקיבלתי 623 רק מה יכול להיות הבעיה שלי?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by ag80,

לאחרונה החלטתי להפעיל את האופציה ובאמת לבדוק את החוויה: ברשותי 2 כרטיסים GTX 460 ב SLI (מפרט מלא בחתימה) הפעלתי את האופציה בדרייבר והחלטתי לשחק במשחק תומך והוא:BFB2 הצטיידתי במשקפי תלת מימד פשוטים (מקרטון) והתחלתי לשחק... החוויה פשוט מדהימה... התלת מימד עובד בצורה מדהימה...אין ספק שזה משדרג את חווית המשחק מאוד... העניין הוא כזה: לפני הפעלת האופציה ה FPS שקבלתי בממוצע הוא 55-60(בהגדרות הכי גבוהות ופילטרים-מקסימום) אחרי הפעלת האופצייה ( 15%stereoscopic 3d )-ישנה ירידה ב FPS כמעט בחצי ואפילו מטה(20-30 FPS) למרות שאני מוריד פילטרים ומשאיר על הגדרו בינוניות. אז נכון להיום אני באמת רוצה להבין... מי קהל היעד של אותה טכנולוגייה...? יש לי מערכת די חזקה שמותאמת למשחקים ועומסים,ועד…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. התקציב שלי בסביבות ה1500-2000 שקלים. ברור שעדיפות לכמה שפחות יקר. בכל מקרה משחקים מתחילים לעשות לי מעט בעיות עם הגדרות גבוההות. אני אשמח למשהו שיוכל לשפר את הביצועים במשחקים, להעלות FPS ולא ליצור צוואר בקבוק. אין לי בעיה להשקיע בלוח אם או במעבד לו דווקא בכרטיס מסך. אבל זה נתון לשיקולכם איפה בדיוק כדאי להשקיע. זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המעבד כרגע בOC של 3.4 ומערכת הפעלה של Wi…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by warezon,

יש ברשותי כרטיס מסך של ג'יגה בייט מדגם 4870 512mb אני מעוניין לרכוש עוד אחד לכרוספייר. השאלה היא האם זה חייב להיות בדיוק אותו דגם אחד לאחד עם אותו זיכרון ושל אותה יצרנית או שהדגש הוא רק על אותו צ'יפסט 4870? אשמח לקבל חוות דעת מקצועית ממי שמבין בעניין כי אסור לי לטעות בנושא מביאים לי את זה מחו"ל ככה שאם זה לא יעבוד לי אין לי למי להחזיר.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום! אחרי שניסיתי בפורום אחר אני ינסה פה, אולי זה יותר מתאים... אז ככה אני מחפש כ.מסך למשחקים כבדים שיהיה חזק וטוב בתקציב שלמעלה. (לא עושה OC) הינה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz קירור למעבד: Mugen 2 לוח אם: Asus P5K3 Deluxe כרטיס מסך עכשוי: NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB כרטיסי זכרון: 4GB DDR3 מסך: 22'' דיסק קשיח: ST3500320AS ATA Device 500 GB, 7200 RPM, SATA-II (מתכוון להוסיף עוד דיסק קשיח של 500...) ספק כח: SeaSonic 500W מארז: coolermaster 590 *שימו לב לספק, שזה יספיק להחזיק את הכרטיס... אגב יש לי עוד שאלה, בעקרון אני יזמין את הכרטיס שתמליצו לי עליו עם מחשב חדש שאני קונה ואז אני יחליף בין הכרטיסים... אמור להיות בעיה עם זה? תודה רבה על עזרה ענקית...

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. יחובר למקרן במטרה להציג סרטי MKV באיכות 1080P המפרט של המחשב אליו יתחבר כרטיס המסך: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H AMD 4200+ 2200MHz 2GB DDR2 אין לי מושג אם התקציב שנתתי נמוך מדי או גבוה מדי אשמח אם תפרטו לי מדוע כדי לי להשקיע יותר או פחות תודה..!

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום לכולם- קראתי את הפוסטים האחרונים בנוגע לכרטיס חדש למפרט ישן בתקציבים דומים לשלי אך בכל פוסט נשאלה שאלה מכריעה והיא איזה מעבד ואיזה ספק כוח. ולא מצאתי פוסט דומה עם מעבד וספק דומים בכדי למצוא כרטיס מתאים. נתחיל עם המפרט: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+ Gigabyte GA-MA78GM-S2H v1 זכרונות: [ DIMM1: Kingston (1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) ] Memory Module Properties: Module Name Kingston Serial Number None Manufacture Date Week 24 / 2008 Module Size 1 GB (2 ranks, 4 banks) Module Type Unbuffered DIMM Memory Type DDR2 SDRAM M…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by n_aviv1,

יש לי 260GTX 216sp על 7 ultimate 64 bit. המסך שלי סטנדרטי ולכן אני משתמש בטכנולוגיית הDISCOVER שלא דורשת אביזרים מיוחדים חוץ ממשקפי תלת ממד פשוטות עם עדשה אחת בצבע ציאן ואחת בצבע אדום. בדריברים הפכתי את 3D vision לזמין. ברשימת המשחקים המתאימים נכללים המשחקים AirXoinx וPrince of Persia 3D שהם משחקים ישנים ביותר ולמרות זאת התאימות ל"תלת מימד סטיראוסקופי" היא excellent. התקנתי את 2 המשחקים הללו ובאף אחד מהם אין תלת מימד (התמונה נראית אותו הדבר גם אם המצב מופעל וגם אם לא). מה שכן, למרבה האירוניה, מייפל סטורי שבכלל לא משוחק בתלת מימד ולא נמצא אפילו ברשימה, מופיע בצבעים הזויים כשהוא על מסך מלא אם ה3D vision מופעל. מה לעשות?

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. שלום לכולם המפרט בצד לכל מי ששואל , הצי'פסט הוא G31 , הספק הוא 500 TR2 של TT השימושים הם : תוכנה לתלת מימד MAYA - 60% , משחקים 30% , סרטים באיכות HD - עשר אחוז כרגע יש לי שני מסכי 19" ובקרוב אני מחליף אותם לשני 24 של SAMSUNG . חובה כניסת HDMI (דרך מתאם או ישיר לא משנה לי ) התקציב כפי שכתוב בכותרת הוא מקסימלי אני לא יכול לחרוג שקל מעל . בתודה ושבוע טוב מיכאל

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by rafi k,

מחשב שלי: intel pearl creek, 667,DDR2,LAN G31 מעבד INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHz זכרון 2.00 GB מערכת הפעלה: 32 סיבייות VISTA מסך 22' של סמסונג 2253B עם רוולוציה של 1680 1050x עומד לקנות ספק SEASONIC S12II-430 430W האם כרטיס מסך של Gainward 9800GT 1024MB שיש פה בלינק הזה מתאים למחשב שלי? http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=7893&catcode=312&AdCat=&parentid=

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Iv0ry,

הייתי אצל חבר שיש לו 9800GT והמשחק פעל לו יותר חלק מאשר אצלי. הכיצד זה יתכן?!?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by E_XeQuit,

יש לי הזדמנות להשיג מארה"ב במשלוח מהיר את ה HD5870 החדש. המפרט שלי מופיע בצד, השאלה היא אם הלוח אם יאיט את הכרטיס (מבחינת אפיק ה PCI-E) ? תודה לעוזרים !

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יאללה כבר !! אין לי סבלנות !!! למי יש מכונת זמן ? http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3646 http://reviews.cnet.com/2300-8902_7-10001593-1.html?s=0&o=10001593&tag=mncol;page הסבר קצרצר ביותר : טכנולוגיית HYDRA של חברת LucidLogix , מאפשרת שימוש בכרטיסי מסך שונים של חברות שונות על לוח יחיד. הטכנולגייה יודעת לזהות מה כוח העיבוד של כל כרטיס מסך ומבצעת חלוקת עבודה יעילה כך שכל כרטיס מסך מקבל הוראות ביצוע לפי יכולת ולא באופן שרירותי ובנוסף, הטכנולוגייה יודעת לזהות במה כל כרטיס מתמחה ולבצע חלוקת עבודה בהתאם. הטכנולוגייה מותאמת לישומיי DIRECTX וגם ל OPENGL. הסבר יותר רחב אפשר למצוא כאן : http://www.lucidlogix.com/

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. האם הלוח מגביל איכשהו את הכרטיס הנל? היום ראיתי את זה וזה נראה ממש מוזר. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מאוד מראש על התשובה...

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by josef19,

אני רוצה לקנות את Club3D ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe במסגרת של עד 1000 שקל. אני עוד לא החלטתי על מסך - אשמח לקבל המלצות, יש לי 17 אינצ' ישן לפני כמעט 5 שנים, והוא מהגדולים לא LCD אז כנראה אני ישדרג אותו ל 21 או 22 אינצ' אם יש מסך שאתם ממליצים עד 900-1000 שקל תרגישו לעשות כך. חשוב לי שהכרטיס מסך יתמוך ב DX 11 אפילו אם לא משתמשים בזה עדיין, בגלל זה בחרתי בו, חשוב לי שזה יתמוך ב'טכנולוגיה של המחר' כי אני לא מתכוון להחליף כרטיס מסך ב3+ שנים הבאות. זה המפרט של המחשב שהילך איתו - מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪616 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31290…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by The Un4givN,

אז ככה: יש לי Windows 7 שהבנתי שאפשר לשלב בין השניים בווינדוס הזה הקרוספייר של ה5870 כבר הותקן ופועל מקודם עכשיו גם התקנתי את ה9600gt בשביל הפיזיקה והוא בעיקרון עובד אבל כשאני פותח את החלון של הפיזיקה יש לי 3 אפשרויות 1. no accelaration 2. geforce physics 3. ageia physics אז א' רק האופציה הראשונה ניתנת לבחירה והשניים של הפיזיקה אפורים אז איך אני פותח אותם? (אם אתם יכולים להפנות אותי למדריך אני אשמח) ב' במידה והצלחתי לפתוח אז מה עדיף הageia או הgeforce? תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.