כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
הגיעו לי כל החלקים של המחשב ... הכרטיס מסך הזה ענק ! ויש לו קירור מאסיבי מאד ... קחו תמונה http://www.fastup.co.il/images/93994132.bmp ואי אני מת כבר להרכיב תחלקים ולראות תביצועים !!! D:
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E? מה עדיף זה או ATi Radeon X1800GTO? כדאי בכלל לקנות powercolor או שזה זבל?
-
- 16 תגובות
- 912 צפיות
-
-
GIGABYTE 6600GT 128MB DDR 128 BIT TV/DVI PCI-EXPRESS 1000 שקל ??למישחקים הוא יחזיק מעמד אן שיש משו יותר טוב במחיר דומה!? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים לאחר הרבה בדיקות שבדקתי משחקים עם הפעלת התוכנה וללא הפעלת התוכנה אני רוצה להגיד חד משמעית שהתוכנה הורסת את ההנאה וגורמת ללאגים וירידת FPS , לכן חברים במקום שתסתכלו על מד הFPS במשחקים כדאי שתראו כמה הכרטיטיס שלכם או המערכת שלכם מראה ציונים , עדיף שתשחקו יותר בהנאה ותימקדו יותר במשחק מאשר הניקוד.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היי יש לי כרטיס מסך של ג'יגבייט GTX 560 Ti OC יש לי עם המחשב מסך 24 אינץ' וטלוויזיה גדולה יותר אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה אבל נתקלתי בבעיה לא משנה לאיזה רזולוציה אני משנה במחשב התצוגה נראית חתוכה וכשאני נכנס ללוח הבקרה של הכרטיס מסך הוא נותן לי אופציה לסדר את זה אבל לא מופיעה שום הגדרה כל שהיא אבל הוא כן מזהה את השני המסכים. גם כשמחשב מחובר רק לטלוויזיה זה אותו דבר למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? עוד משהו קטן זה שמהרגע שאני מחבר את המחשב לטלוויזיה הוא מגדיר את הטלוויזיה כמסך עיקרי (מס' 1) ואת המסך של המחשב כמסך משני (מס' 2) איך אני מגדיר את הפוך?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול קניתי מחשב חדש (מפרט מצורף) מה שחסר לי זה רק כרטיס מסך. אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך ולא יודע איזה מהם לקחת, מה יחזיק טוב מעמד (גם אחרי יציאת DX10) ואם בכלל שווה להשקיע על כרטיס חזק הנה שני הכרטיסים שאני שוקל לקנות: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1989 http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=5101 יש הבדל גדול בביצועי הכרטיסים שמצדיק תוספת של כסף ? ושאלה נוספת, איך הכרטיס הזה ? איך הוא ביחס לשני הכרטיסים רשמתי ? הוא יוכל להריץ משחקים חדשים ? http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3234 [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי אותו התקנתי,הופתעתי שצריך לחבר אותו לספק קיצר הכרטיס מתחמם יותר מידי לדעתי,לא? intel dual core 2.3 ghz 4 gb ram
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקראת קניה של מחשב חדש אני מחפש כ.מסך, התקציב באיזור ה2000, הדרישות הן גיימינג (משחקים חדשים בהגדרות גבוהות) המפרט כרגע: מעבד: I5 2500 זכרון: 8GB Corsair Vengeance לוח אם: ASROCK Z68 Extreme 4 ספק: כרגע יש לי ENERMAX MODU 82 525, אבל אפשר להחליף (לא חלק מהתקציב) חשבתי על זוג של 6870, אבל אני לא יודע אם זה משתלם, אולי יש כרטיס יחיד עדיף. יש לציין שחשוב לי הרעש שהכרטיס עושה, ככה שאני רוצה כרטיס עם קירור בסגנון של TWIN FROZR של MSI. אשמח להצעות, תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם- קראתי את הפוסטים האחרונים בנוגע לכרטיס חדש למפרט ישן בתקציבים דומים לשלי אך בכל פוסט נשאלה שאלה מכריעה והיא איזה מעבד ואיזה ספק כוח. ולא מצאתי פוסט דומה עם מעבד וספק דומים בכדי למצוא כרטיס מתאים. נתחיל עם המפרט: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+ Gigabyte GA-MA78GM-S2H v1 זכרונות: [ DIMM1: Kingston (1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) ] Memory Module Properties: Module Name Kingston Serial Number None Manufacture Date Week 24 / 2008 Module Size 1 GB (2 ranks, 4 banks) Module Type Unbuffered DIMM Memory Type DDR2 SDRAM M…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
הולך לצאת 4850X2 משהו כזה ? קראתי פה שמישהו רשם שATI הולכת להוציא את הכרטיס הנ"ל שהולך להיות יותר חזק מה 4870 זה נכון ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט איזה מסך כדאי בשביל הכרטיס הזה.. בפורום מסכים אמרו 22 אבל לא יודע אני רוצה להיות בטוח... אני רוצה לראות כמה שיותר איכותי.. תודה מראש!!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הכרטיס תומך בHDTV? זאת אומרת האם הוא יכול לשדר לטלויזיה באיכות HD כי שקיבלתי את הכרטיס לא קיבלתי שום כבל מיוחד רק S-VIDEO אבל כתוב על האריזה שהוא תומך ב... "HDTV: YPrPb Component output (optional" וכתוב גם "intergrated HDTV Encoder supports up to 1080i resolution" אם כן באיזה יציאה אני צריך להשתמש וסוג כבל ???[br]פורסם בתאריך: 26.03.2007 בשעה 18:49:18 מישהו?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אוקי אני רוצה לקנות כרטיס מסך מארצות הברית, מחנות שנמצאת בלוס אנגלס, על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים עד 1000-1200 שקל, ומאיזה חנות? תודה רבה לכולכם.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , בעיה מוזרה יש לי X800 XL ואני משחק BATTLEFIELD2 אחרי איזה שעה שעתיים של מסך המסך נכבה לי ורק REBOOT מחזיר את המסך לחיים מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה השילוב היותר טוב hd4870 עם e8400 או q9400?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי CF7870 אבל משום מה, קלטתי שלשום שהאופציה של CF לא עובדת (DISABLED) במנהל התוכנה של AMD. מאוד מוזר. בכל מקרה, הפעלתי את ה-CF. אתמול התקנתי את המשחק FARCRY4 והמשחק פשוט קורס ברמה של כרטיס מסך שאני רואה פתאום שחור ב-3 המסכים שלי, ואז באחד מהם (לפעמים האמצעי ולפעמים הימני) מעין קווים צבעוניים כאלה על כך המסך. זה לא שאפשר לסגור את המשחק כי המחשב כבר לא ממש עובד טוב, אפשר רק ריסט. חשבתי זה עניין דרייברים אז התקנתי את האחרונים. פתאום המשחק כן עובד, התחלתי לשחק והכל. ואז באיזו סצינה שוב פעם אותו דבר. התקנתי דרייברים BETA. וואלה אותו דבר. כל פעם זה בזמן שונה, לפעמים לפני שהמשחק עולה, או אחרי או בזמן טעינה. חשבתי אולי המשחק לא מותאם היטב עם CF אז ביטלתי את זה במנהל התו…
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום יש לאחי מחשב פנטיום 3 256 Sdrem לוח אם לא ידוע וכרטיס מסך גייפורס 2 אני רוצה להחליף לו את הכרטיס מסך אולי ל http://www.pch.co.il/docs/pd599413588.htm Radeon 9100 64MB DDr אז רציתי לדעת אם בין שני הכרטיסים יש הבדל ממשי בביצועים ואם אני ירגיש אותם נגיד ב GTA Vicy city ? והאם המחשב שלו ינצל את הכרטיס במלואו ? *הוא לא משחק משחקים רציינים הכי גבוה זה Gta Vicy sity וריימן
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה, ואני לא יודע מאיזה חברה. אני מתלבט בין BFG XFX Leadtek מה לדעתכם?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב החלטתי להחליף את העגלה שיש לי (מפרט בחתימה) ולקנות סוף סוף כרטיס חדש.. אבל אמרו לי שיש לכרטיסי ATi הרבה בעיות כמו VPU RECOVER או קריסות עם מסכים כחולים ועדיף ללכת על כרטיס מבוסס nVidia (כמו6600) (וגם עוד אמרו שהכרטיסים של ATi לא תומכים טוב ב OpenGL [בעיקר המשחק שאני משחק,ET שהוא עובד על OGL). אם אני אקנה את הכרטיס הזה (או את 6600), המחשב שלי ינצל אותו ? נ.ב. ה GF 6600 (לא GT) הוא יותר טוב מ 9600XT ? נ.ב.2 התקציב שלי זה עד 750 שקל :[
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם השילוב הבא יוכל לנגן HD720P על הכרטיס מסך ? P3 1GHZ 256 SDRAM 133MHZ HD3650? ואני מתכוון רק לצורך ניגון HD אם יש כרטיס מסך יותר זול שיש לו יכולת לנגן HD אשמח לשמוע עליו.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לידטק 6800 amd 2800 786 ram 80 giga וקיבלתי 10036 והטמפרטורה אחרי מאמץ של 3 לופים 48 הלידטק הזה מפתיע אותי מיום ליום ;D מישהו אם תוצאות דומות ?
-
- 16 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON 9200 128MB DVI TV-OUT אני ממש לא מרוצה ממנו במשחקים, כי הוא לא הכי חזק שיש (בקושי מפעיל משחקים שיצאו עכשיו, מעניין איך הוא יפעיל משחקים שיצאו בעוד 5 חודשים בערך). טוב, רציתי בהתחלה לקנות כרטיס R9600 (רגיל, לא P ולא XT) אבל אתם המלצתם לי פה שלא כדאי כי. אני עכשיו מצאתי מישהו, שגר גם לידי, שרוצה למכור את הכרטיס הזה: http://bigsale.co.il/Product.asp?productid=223&catcode=69 כי אבא שלו לא זקוק לכרטיס כזה (הוא יותר מדי חזק ואבא שלו לא משחק במשחקים). הוא רוצה לעשות איתו החלפות תמורת הכרטיס שלי, ושאני אוסיף לו 300 ש"ח. הכרטיס שלו נקנה מחו"ל, אז אין אחריות אבל הוא אמר לי שהוא עובד מצויין. על הכרטיס שלי יש אחריות לעוד 4 חודשים והוא נקנה לפנ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם שלא תומך בPCIX ואני רוצה לעשות שדרוג אחרון לפני שאני מחליף מערכת. אני מבין שה6600GT היא האופציה הטובה ביותר בשבילי (מחפש משהו ב1000 ש"ח) וקראתי ביקורות וראיתי שהA6600GT של LEADTEK מצוין. אז לפני שאני קונה רק רציתי לוודא שהכרטיס באמת טוב וגם לגבי החנות שאני קונה ממנה רציתי לשאול (digma.co.i) מישהו מכיר את החנות הזאת? הם אמינים? אני צריך לדעת כי אני מתכוון לשלם על משלוח אני רחוק מהסניף שלהם שברמת גן.
-
- 16 תגובות
- 933 צפיות
-