עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שאלתי כאן באתר לגבי תוכנה שמאפשרת OC גדול יותר מאשר ה OVERDRIVE המובנה ולא היו תשובות... בכל מקרה מצאתי את התוכנה הזאת שניראה שעושה את העבודה... תעדכנו... http://downloads.guru3d.com/AMD-GPU-Clock-Tool-v0.9.8-download-1985.html לינק לתוכנה... [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Skippy,

אהלן אני מחפש כרטיס מסך ממש אבל ממש שקט שנותן את היחס עלות\תועלת הכי טוב שיש כיום בשוק תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by urilevi,

חבר'ה יש לי דילמה רצינית לגבי כרטיס המסך שאני רוצה להביא למערכת החדשה שאני מתכנן לקנות! אני מתלבט בין HD4870 512MB GDDR5 / HD4870 1024MB GDDR5 שני הכרטיסים הם של SAPPHIRE כלומר הכרטיסים הם מאותו סוג רק הקטע של הזיכרון פה משפיע. המסך שלי הוא 22 אינצ' LCD של סמסונג מדגם T220 עכשיו הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1680X1050 ופה ניכנסת הדילמה שמעתי שברזולוציה כזו לקחת את ה 1024MB זה מיותר לחלוטין! רק ברזולוציות גבוהות יותר כמו של מסכי 24 אינצ' ממולץ לקחת 1024MB אבל הבעיה שהיו שכאלה דווקא לחצו לקחת 1024MB ופה אני כבר משתגע ואני מבקש רק ממי שמבין/יודע/יש לו ניסיון להגיב בנושא! איזה כרטיס כדאי לקחת למערכת שלי.... ואלו הרכיבים שאני סגור כמעט 100% לגביהם: מעבד- לא ידעו כנראה Q9550/E840…

• 16 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by marlboro,

אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל (פרסמתי כבר הודעה דומה בפורום לפני כמה ימים ) הספק שלי הוא בילט-אין שלא ידוע לי דרך להחליף אותו (מגיע במארז silentium T1) המעבד שלי הוא AMD הישנים דואל קור 3800+ לוח אמ - lanparty של DFI NF4 2 ג'יגה זיכרון שני דיקים קשיחים צורב DVD ועוד מספר מאווררים שמגיעים עם המארז רוצה להחליף כרטיס מסך, כרגע יש לי 7800GT גירסת Extreme של Leadtek

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הי מתלבט בין nvidia gtx260 -216 לבין gtx285. השאלה אם ממש שווה לעלות קפיצת מחיר כזאת. והאם הספק כוח יתאים. יש לי: intel core 2 duo e6600, לוח גיגהבייט p965. 2 גיגה זיכרון ספק כוח enermax 495 מסך 24"

• 16 תגובות
    • 957 צפיות
  6. Started by zombie,

במנוחה הכרטיס נמצא בדרך כלל על 75 מעלות והמאוורר על 30% כשאני משחק והמאוורר על אוטומטי אני יכול לשחק נגיד 15 דקות ואז המחשב יתקעע והצליל ברמקולים קופץ ממש מהר ואני מקבל מלא ארטיפקטים(פסים ציבוניעיים לאורך המסך שמכסים אותו לחלוטין)או שזאת התמונה עצמה נמרחת על המסך וזה קופץ ככה כמה שניות ואז המחשב מאתחל את עצמו...וכבר אחריי כל הזמן של האיתחול אני ממהר לראות מה טמפרטורת הכרטיס מסך והיא על 85...אותו הדבר קורה כשאני שם את המאוורר על 65% שזה המון רעש! רק שאז אני יכול לשחק חצי שעה- שעה רצוף...הבעיה נובעת מהכרטיס מסך?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, קיבלתי מחשב מהעבודה של אבא שלי,מחשב של COMPAQ קטן כזה וחשבנו לשים אותו בסלון,אבל הקטע הוא שבסלון יש לנו מקרן שמקרין על מסך של 100 אינץ',והכרטיס מסך onboard שיש למחשב לא יספיק ל100 אינץ' וייתן תוצאה גרועה על גבי המסך,לכן בדקתי את לוח האם ומצאתי כי החיבור של כרטיס המסך שניתן לחבר הוא AGP X4,אז השאלה שלי היא האם ניתן למצוא כיום כרטיס מסך AGP X4 טוב, שייתן ביצועים טובים ובמחיר שלא עובר את ה350 ש"ח. בתודה ניב. (אל תתיחסו למפרטים בצד הם לא מדברים על המחשב שקיבלתי)

• 16 תגובות
    • 944 צפיות
  8. אז ככה הזמנתי את הכרטיס הנ"ל של חברת Powercolor הכרטיס הראה ביצועים לא אנושיים בייחוד אחרי OC ונורא התאהבתי בו... אחרי שהזמנתי אותו התקשרו אלי מהחנות בטענה שכדאי לי להחליף ל - club3d (אח"כ הם הסבירו שפשוט אין להם את ה PC במלאי) כמובן שלא הסכמתי , אבל המוכר שם התעקש שזה אותו כרטיס בדיוק רק מדבקה שונה .. ושאין הבדל בין 2 החברות האלו והכרטיסים שלהם בכל זאת לא הסכמתי כי אני יודע שמוכרים חרטטנים.... אבל בכל זה הולך לעכב לי את ההזמנה בשבועיים ולכן החלטתי לשאול כאן יש מצב שהוא צודק ? האם PowerColor ו Club 3d מיצרות כרטיסים כביכול זהים ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ATI החליטה לעשות צעד מתגרה בNV ולהוציא את המיץ מליבת הR7xx הליבה החדשה היא RV790 הכרטיס יקרא HD4890 ממשיכו של הHD4870,הכרטיס יהיה בעל יכולות C@ גבוהות יותר מהHD4870 הליבה אמורה להתחרות בליבת הG200B של NV. HD4890 נתונים משוערים ליטוגרפיה : 55nm תדר ליבה : 850MHz (צופים אפשרות C@ ל1GHZ ליבה) תדר זיכרון : 3.9GHZ אפקטיבי GDDR5 כמות זיכרון על הPCB : מקום ל8 צ'יפים בכמות של 1024MB TOTAL (מבית Qimonda) הכרטיס אמור כאמור לתת כאפה נוספת ולהראות כי גם לATI יש את היכולת לשדרג כרטיסים קיימים. הכרטיס אמור להיות מושק במקביל לסדרה החדשה של NV ואמור לסגור את עידן ליבת הR7xx לקראת הדור החדש של ליבת הR8xx. מה שכן ATI ליבת הRV740 אמור להיות כרטיס הmainstream הבא הוא יצוייד ב ליטוגרפיה 40nm…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. מעבד e6400 לוח p5b deluxe זיכרון 4 ג'יגה 1066 מושקין, חדש =] כרגע אני עם RADEON 1950PRO 256MB וספק אנרמקס 400וואט אני רוצה אפשרות לראות FULLHD בצורה חלקה. ושמשחקים ירוצו בצורה טובה יותר, תודה =]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, אני מחפש כרטיס מסך טוב שידע להריץ נורמלי את crysis ואת gta iv. שיהיה הכי זול אבל שיהיה גם איכותי ומהיר. אני מקציב לזה כמה מאות שקלים (לא יותר מאלף ש"ח) יהיו לי:מסך אחד יהיה 22 והשני 24 ואולי טלווזיה של 32. אני רוצה רזולוצייה של FULL HD ומעלה, אך שידע לתמוך גם ברוזולוציות יותר נמוכות. יש לי מעבד q9300 של אינטל, לוח אם P35C-DS3R של gigabyte ומארז ezcool h550d atx 400w 120mm active pfc (3yw) הייתי רוצה שידע להציג מידע שונה בשתי המסכים (שאפשר אחד סרט ואת אינטרנט), שידע להעתיק תמונה ל2 המסכים ושידע להמשיך את המסך השני (חצי סרט פה והחצי השנה במסך השני, להמשיך את המצלמה במשחק) הייתי מעדיף שיהיה nvidia אבל אם יש גם ati טוב, אשמח לקבל המלצות תודה!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. ברצוני לשדרג את המחשב כי אני קונה מסך 26" רציתי לדעת מה יתן לי יותר ביצועים התקציב שלי הוא 2500 שקל או שאני קונה לוח אם חזק לOC + ספק חדש + זכרונות ועושה OC מקסימלי למעבד שברשותי E8400 או שאני קונה לוח אם שעולה פחות אבל תומך CF , ספק חזק יותר ועוד כרטיס של 4870 כמו שלי , ואם ישאר כסף זכרונות יותר טובים בגלל שאני יותר מתמקד בעניין של הכרטיס מסך אני פתחתי את זה , אם זה שיך לפורום אחר נא להעביר . כמו כן אני פתוח להצעות לשידרוג בסך 2600 שקל , המסך אני קונה בנפרד לתקציב שהזכרתי .. עוד שאלה הכרטיס שברשותי בעל 512MB זכרון , אם אני אקנה כרטיס בעל 1GB ויעשה ביניהם CF האם זה יהווה בעיה? או שבכלל עדיף לשדרג לוח אם ומעבד לI7? כמו כן אם שדרוג של CF חשבתי על המפרט הבא: לוח אם ASUS …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מה יביא לי יותר ביצועים יש לי 24 אינץ power color hd4890 1gb או gigabyte hd4870 1gb או xfx giforce gtx260 מעבד:E8400 BOX לוח אם:ASUS P5QL PRO דיסק קשיח:WESTERN DIGITAL 640GB 32MB זיכרון:G.SKILL DDR2 4GB 1066MHZ 5-5-5-15 ספק כוח:CORSAIR 750TX מארז:COLOR MASTER CM690 קירור למעבד:ARCTIC COOLING FREEZER XTREME

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. הי אני לא כל כך מבין בכרטיסי מסך. יש לי היום מחשב בן שנתיים ואני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי. הלוח אם שלי זה GIGABYTE GA 945-S3 והכרטיס מסך שיש ליכררגע הוא X1950 PRO של ATI התקציב שיש לי הוא בין 1000-ל1500 ש"ח עם חייב אפשר לחרוג. אני אוהב לשחק במשחקי אסטרטגיה ופעולה , לדוגמא המשחק הנוכחי שאני משחק זה MIRROR EDGE . איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות אם אני רוצה לשחק ברזולוצית מסך הטבעית שהיא 1680X1050 והגדרות הכי טובות?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by stropic,

כותרת והאם הוא מביס אותו? איזה כרטיס רמה אחת מעל המתחרה מביס כבר את הHD4870? ואם אפשר לראות בנצ'מרקים אז תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by idanagam,

שלום לכולם. אני מחפש כרטיס בתקציב 500-700 ש"ח. המחשב שלי הוא מחשב פשוט: לוח: MSI 945 GCM5 V2 ספק: G-pro DR-B500E (500W). זכרון 1GB. איזה כרטיס אני יכול לקנות שיהיה מתאים ללוח ולא ידרוש שידרוגים של ספק/לוח/מארז אבל ישפר את הביצועים של משחקים כגון HL2, CSS ודומיהם? לפי מה שאני זוכר אפשר לקנות כרטיסים די טובים בסכום זה השאלה היא אם כדאי להכניס אותם למחשב כזה או שיותר מתאים להסתפק במשהו באיזור ה-500 ש"ח?.. תודה

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by achiya1,

בעבר פתחתי פה נושא דומה שלא יצא לפועל בגלל מספר שינויים ודיסאינפורמציה ;D אני מעוניין לקבל המלצה עכשווית בהתאם לתקציב שלי עם חריגה קטנה אם זה באמת כדאי . מה שאני צריך זה כרטיס שיריץ משחקים באיכות טובה COD6 ודומיהם וסרטים באיכות גבוהה. יש לי מסך DELL 2209WA לוח אם GA -VM900M מעבד E4500 2GB זיכרון ספק כוח P-4 500W SATA הכרטיס הנוכחי שלי הוא 7200GS אני בכוונה נתתי תקציב יחסית נמוך כי אולי יש מגבלות של המערכת וסתם יווצר צוואר בקבוק אם אני אשדרג יותר מדי את הכרטיס . אני לא מעוניין לקנות מאווררים וספקים חדשים בשביל הכרטיס החדש ככה שרק מה שעומד בקריטריונים יתאים לי . חוץ מזה אין לי העדפה לחברה מסוימת או לדגם כלשהו. תודה רבה מראש ושבת שלום

18. Started by nitayc1,

שלום, רציתי לשאול איך אני בודק את הביצועים של הכרטיס מסך? שיחקתי קצת במשחק Call Of Duty האחרון והמשחק לא זז בצורה הכי חלקה, יש קטעים שאין הרבה נתונים בתמונה אז זה זורם רגיל, אבל רוב הזמן התמונה לא זורמת בצורה חלקה ומקרטעת מעט. זה מוזר כי בדקתי והמחשב שלי עונה על דרישות המשחק והכרטיס מסך שלי אמור להיות חזק. אשמח לעזרה תודה!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. בס"ד שלום לכולם. אני חדש. חבר שלי המליץ לי על האתר. קניתי כרטיס מסך חדש HD radeon 5850 החלפתי אותו במקום ה9600GT של אןבידיה כמובן שהתקנתי את הדריברים העדכניים ביותר.הבעיה שלינית - אני מקבל אותו FPS נמוך מאוד! שקיבלתי עם הכרטיס מסך הישן אולי ב2 יותר 55- FPS באן בי אי 2K10 על אותם הגדרות. מה שממש לא הגיוני כאשר חבר שלי מקבל עם HD4870 קרוב ל95. חיברתי את שני החיבורים לספק כח - החוטים שיוצאים מהספק ל-2 פנויים ומשם לכרטיס מסך כמו שנראה לי שצריך לסק 500 וואט כמו שכתוב שהוא דורש. הכרטיס מסך לא נותן חצי מהתפוקה שהוא אמור לתת ואין לי מושג מה לעשת- בכל זאת השקעתי עליו 1400 ש"ח אני מבואס... :'( זה שאר המפרט שלי: ספק כח - 500 watt seasonic לוח אם - msi G41m4-f מעבד - אינט…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by fers,

תישמעו אני קונה ת hd4890 עכשיו אני לא יודע מאיזה חברה ליקנות POWECOLOR או SAPPHIRE אז ראיתי בכמה מקומות ש POWECOLOR גם יותר מיתשתלם וגם יש לו מערכת קירור יותר טובה אבל מהחברה SAPPHIRE הוא ניראה יותר איכותי וגם רשום באתר שהוא בא אם מערכת קירור הינה לינקים: powercolor :http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1819 sapphire : http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1557 אני שואל כי יש לי את אותו מאוורר כזה אם הכרטיס[יש בלינק תמונה של זה] כמו ב powercolor ב 9800gt אחד לאחד והוא עושה רעש בלתי ניסבל בדקתי והוא היחידי שאני מכבה ואין רעש. מה אתם אומרים? תודה לעוזרים וזה דחוף אחרי תשובות אני קונה אותו

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אם זה מוציא סאונד של נגן כמו WINAMP וכו' אז כדאי לעבוד עם היציאה הזאת ולחבר אותה למגבר במקום היציאה של הכרטיס קול ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום! לפני בערך כחצי שנה קניתי את הכרטיס מסך 4850 ועכשיו שמעתי על הכרטיסים החדשים שלהם סדרת ה 5xxx .. עכשיו שמעתי שגם קרייסיס 2 הולך לצאת ובכלל עוד הרבה משחקים שברוב המקרים יתמכו dx11 של כרטיסי ה 5xxx איזה כרטיס מסדרה 5 אתם מציעים? אני אחד שאוהב לשחק דרך אגב ורצוי על ההגדרות הכי גבוהות שמעתי על 5770 תודה=]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היה לי כ.מ 8800gt והא נהרס ורציתי כרטיס שיתן לי ביצועים דומים ומעלה במחיר 500 -600 +- וחשבתי על ה 250 של אינוודיה עכשיו אני שואל למומחים כאן אם יש כרטיס ל ati בסכום הזה שיתן ביצועים טובים יותר משמעותיים ואיזה הו ועוד שאלה קראתי כאן שה 8800gts זה למעשה 9800 gtx זה יותר טוב מה 8800 gt ? תודה מראש ואם אפשר להיתיחס כי זה נושא שני שלי ובראשון לא התיחסו.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by RayZ,

טוב, זה הנושא שאני הכי פחות מבין בו בכל הנושא אז הייתי שמח לקבל עזרה מהמבינים יותר בכל הקשור ל-NV ומה שהיא מציעה. (ממ, Syndrom ) בכל אופן יש לי כרטיס של ATI ואני לא רוצה לוותר על כל הטכנולוגיה של פיזיקס וכד' וניחוש שלי שזה יהפוך להכרחי בעתיד, מה שגם אני עובד בכל הקשור לגראפיקה ומתכוון להתקדם יותר בתחום אז שכן התמיכה פה תציע לי הרבה, ובהתחשב בזה שיש לי PCI-E פנוי ועוד טיפה כסף חשבתי שאולי כדאי להשקיע כרטיס מסך לפיזיקס בלבד, אבל אני זקוק למשהו לא Overkill במיוחד. אז רציתי לשאול אם יש איזשהו כרטיס סביר של NV שיספיק לבדו להריץ אך ורק תכני פיזיקס בלי לפגוע בביצועי הגיימינג עצמם? (כמו ב-Dark Void למשל, שיהיה ניתן להריץ עם פיזיקס על ON בלי איזה 30-20FPS) חשוב לי שהכרטיס ל…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Born2Kill,

שלום, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי. יש לי HD4850 512MB ואני מעוניין להקפיץ את הביצועים במשחקי מחשב כבדים לכן חשבתי מה כדאי יותר. לעשות מערך קרוספייר ע"י קניית HD4850 נוסף (יש לי כבר לוח אם שתומך). או למכור את הכרטיס מסך שלי ולקנות 280GTX משומש.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.