כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי שני כרטיסי מסך SAPPHIRE HD 7870 2GB GHZ EDITION עבור CF. זאת על מנת להריץ היטב מסך 27" ברזולוציה 2560 על 1440 ובקרוב מסך נוסף כזה. בנוסף, עוד מסך או שניים (רגילים). כמובן בעיקר גם עבור ביצועים גבוהים במשחקים באמצעות מסך 27". מצב היציאות הוא כזה: חיבור DVI בכרטיס העליון למסך 27" חיבור MINI DP (מתאם אקטיבי) בכרטיס העליון למסך 24" חיבור DVI בכרטיס התחתון למסך 22" הבעיה שלי שחיברתי את הכרטיסים ב-CF ובתוכנת CATALYST מוגדר CF כפעיל אך אינני רואה תצוגה במסך השלישי שמחובר לכרטיס השני ב-DVI. רק כאשר ביטלתי CF אני כן רואה במסך השלישי תצוגה. ממה שקראתי באינטרנט כרגע, מסתבר שאי אפשר להשתמש ביציאות של הכרטיס השני כשזה בCF. וזה מה שרציתי - להשתמש בשני ה-DVI שיש…
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
התחלתי לשחק ב COD:BO2 , על המחשב שלי (מפרט בצד) , עם GTX460 1G , המשחק עובד באיכות EXTRA ב60FPS! המסך שלי לא FHD אבל 1680X1050... המשחק ברמה גראפית הרבה יותר איכותית ממשחקי הסדרה הקודמים, להפתעתי המשחק יותר "קל" ברמה הגראפית ממשחקים קודמים. חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך אבל אני רואה שממש אין צורך... השלב הבא זה לראות אם אפשר לשחק אותו עם הנייד שלי וה GT525 1G , (אני מצליח להריץ בטלפילד3 )
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
אהלן, כבר 5 שנים שיש לי שני 260 GTX שסחטתי מהם את המיץ עד הפריים האחרון. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג ובכלל להחליף את כל המחשב. נשאלת השאלה, בהנחה שאני לא כזה לחוץ, יש למה לחכות למרץ ש-NVIDIA תוציא את הסדרה הבאה או שאפשר לקנות כבר עכשיו? תודה, X
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק במשחק אחד בלבד fsx קניתי מחשב שלם בכדי שירוץ חלק לא משנה כמה אני אעמיס עליו מבחינת תוספים או גרפיקה להלן מפרט המחשב : מעבד : intel i5 3470 3.2 ghz 1155 6mb l3 לוח אם: gigabyte h77 ds3h s1155 ddr3 1600 זיכרון: g.skill ripjaws-x 2x8gb ddr3 1600mhz pc3 כרטיס מסך : asus gtx660 ti oc 2gb ddr5 dx 11 דיסק קשיח: western digital blue 1tb 7200rpm 32gb sata 3 כונן ssd 128 gb ספק: seasonic 620w מע' הפעלה : win 8 64 עכשיו לבעיה שלי התקנתי את fsx ללא תוספים וכל הסטינג על מקסימום בכל האפקטים.. עם כל זה כשאני טס ועולה קצת לגובה אני רואה טקסטורה נבנת ! כל הזמן .. כלומר המשחק לא עובד חלק.. לוקח לדברים שניה או שתיים ולפעמים יותר להטען בזמן המשחק..ובאופן כללי המשחק לא ע…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Geforce 9800 GTX+ video card, and core 2 duo E8500 3.2GHz CPU אני לא מצליח לשנות הגדרות וידאו שונות, כמו DIRECTX (תקוע על 9) וANTIALIASING (תקוע על NONE). מצליח לשנות רזולוציה והגדרות מתקדמות. כמו כן, המשחק נתקע בסצנה הראשונה כשואאס מראה לי את הטלפון. אם אני עושה CTRL-TAB וחוזר, המשחק "משתחרר". מה קורה כאן?? אפשר אולי לעקוף את ההגדרות דרך קובץ ini כלשהוא? תודה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי,לדעתי החלק הכי חלש הוא כרטיס המסך המפרט הוא: מעבד :intel core 2 duo e7500 לוח אם: gigabyte ga-g31mes2c זכרון:ddr2 4g כרטיס מסך:sparkle 9500gt nvidia 1024 ספק: FSP 400W 60HCN השידרוג הוא כדי שהמחשב יצליח להריץ משחקים חדשים למשל cod החדש עם הגדרות סבירות תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך מסוג ati 5700 flex אליו משודכים 3 מסכים 22 אינץ ניסיתי לשחק במשחק על שלושת המסכים אך ללא הצלחה האם למישהו יש ניסיון אם הכרטיס הזה ? אשמח לעזרה http://www.amd.com/us/products/technologies/amd-eyefinity-technology/for-consumers/Pages/what-is-eyefinity.aspx
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
פוסט מעניין בבלוג נחמד על מחשבים ושאר ירקות: קודם כל לינק למי שרוצה לקרוא במקור + תמונות: http://www.kfr.co.il/?p=917 אופים ביחד, והיום בתפריט – כרטיסי מסךאו: איך לתקן כרטיס מסך מת בעזרת אפיה בתנור היה לנו פעם כרטיס מסך טוב, מצויין לזמנו ועדיין מריץ משחקים חדשים, NVIDIA GeForce 8800GT. הבעיה היחידה שאולי היתה לו היא שלפעמים ב-Starcarft II וב-Battlefield היו נקודות וצבעים מוזרים במסך ובסוף ה-Windows היה קורס, אבל שום דבר חוץ מזה. למה "היה" לנו? כי יום אחד כשהדלקנו את המחשב, עוד בשלב ה-BIOS ראינו את זה: ואז את זה: וכש-Windows 7 ניסה לעלות זה הדבר האחרון שראינו לפני מסך שחור אינסופי: מה זה יכול להיות? מהר מאוד הבנו שהבעיה היא בכרטיס המסך והחלפתי את הכרטיס באחד ישן שהגיע ע…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בעל HD7970 טרי. הרצה של 10 דקות ב-OCCT מתחילה ב-200FPS שבמהלכה הוא יורד בהדרגה ואז נעצר על סביבות ה-155FPS. הכרטיס לא באוברקלוק. אחרי המון זמן בתחום זה מעורר אצלי תחושה שמשהו לא לגמרי תקין, אם כי תחום ההתמחות שלי הוא לא כרטיסי מסך לכן חשבתי להתייעץ כאן עם מומחי הזון. מצורף קובץ RAR עם הגראפים המלאים יחד עם תמונה אחת מתוכו שממחישה את המצב. הטמפרטורות כמובן טובות, טובות מאוד. הכרטיס הוא גרסת הספייר DUAL X.
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למשחקים ברזולוציה 1920*1080 בתקציב 800 שקל+- אני חושבתי על 7850sapphire 1GB שאר המפרט: AMD FX x8 Eight-Core FX-8120 Gigabyte 990XA-UD3 AM3+, 990X, 8GB Crosair 1600MHZ SeaSonic 520W Modular 80 מישהו יכול להמליץ על הכרטיס הזה או על אחד אחר? מישהו קנה מחו"ל ויכול להמליץ ?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
פרמטתי אתמול את המחשב, התקנתי מחדש win 7 unlimited ועדכנתי אותו, נכנסתי לאתר של amd ואמרתי לו לזהות חומרה והוא הוריד והתקין לי את Catalyst 12.10. עדיין חסר לי משהו בגלל שהחלונות בווינדוס לא עברו למצב זכוכית ואם אני מטלטל אחד מהר הוא ינוע בקיטועין ולא בתנועה חלקה. כשאני נכנס לControl Panel\System and Security\System ולוחץ על windows experience index בשורה של graphics: desktop preformance for windows Aero אני מקבל תוצאה של אחד אז אני מניח שזה מה שחסר לי... הבעיה - אין לי מושג מה זה ומה אני צריך לעדכן בשביל זה. בפעמים הקודמות שהתקנתי וינדוס אחרי שהתקנתי Catalyst זה עלה לי אוטומטית
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך GFORCE 260 GTX בקשר למעבד וזיכרונות אני בטוח ביכולתם רק הספק הוא בכרטיס האם הוא יכול לעמוד בדרישות?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי איך זה יכול להיות שאני מקבל רק 56 FPS על הגדרות מקסימום ברזולוציה 1920X1200 בבדיקת בנצמרק של המשחק MAFIA 2 ועוד עם כרטיס מסך 7950OC VAPUR? :s05: :s05: :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי היום מחשב עם כרטיס מסך מובנה: מעבד Intel Pentium E6300 (45nm) לוח אם Gigabyte EG41MF-US2H (צ'יפסט G41) מסך Dell 2209WA עם רזולוציה 1680x1050 כרטיס מסך בסיסי ב~300 ש"ח יספיק בשביל להריץ משחקים באיכויות לא גבוהות? (העיקר שיהיה אפשר לשחק, בלי קטיעות/קפיצות וכו') מבצע Black Friday של TMS על Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 ב-249 ש"ח משתלם? תודה
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
הדרישה שלי היא די שטחית אבל תכליתית , אני רוצה לשחק ברוב המשחקים החדשים שיוצאים,עם הגדרות ULTRA HIGH,חובה כרטיס שתומך בDX11 מפרט המחשב: מעבד : Intel Core I5 2.67 GHZ לוח אם: GYGABYTE UD-33 כרטיס מסך נוכחי: GYGABYTE NVIDIA GTS 250 מארז: UANTEC ספק כוח: HEC 600W מסך : SAMSUNG SyncMaster P2370 רזולוציה מירבית 1920X1080 FHD פרטים כללים: רכשתי את המחשב לפני כשנתיים וחצי, 4GB RAM, המחשב מריץ WIN 8, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. היום קיבלתי hd 5670 של sapphire, שיחליף gts 250 של gainward. אני רוצה לתייעץ עם אנשים בעלי ניסיון בתחום, לפני שאני שאני יורה לעצמי ברגל. אני יודע שאני צריך להחליף פיזית את הכרטיסים, להפעיל את המערכת במצב בטוח ואז למחוק את הדרייבר הישן. השאלה: איך בדיוק אני מוחק את הדרייבר (דרך מנהל מערכת, או איזה תוכנת צד שלישי)? והאם אני צריך לחפש בנרות (בין התיקיות במערכת) את השאריות של אותם דרייברים? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, כיום אני עובד עם כרטיס בן שנתיים וחצי, HD5850 עם 1GB זיכרון. לכרטיס יש את הקירור הזה שהתקנתי עליו בזמנו עם 2 מאווררים שקונים בנפרד (קטנים מאוד): http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=874 אני עובד עם 3 מסכים כאשר אחד מהם הוא מסך 27" עם רזולוציה 2560 על 1400 הדורש לא מעט כוח. התחלתי לאחרונה לשחק במשחקים, למשל BLACK OPS II. כאשר שמתי את המשחק על הגדרות גבוהות (לא הכי גבוהות) המשחק היה סבבה אבל היו סצינות מהירות כמו מרדפים, יריות וכו' שהמשחק קרטע. הורדתי את ההגדרות לקצת פחות טובות והוא לא נתקע (עושה 40-60FPS). הכרטיס עצמו נמצא על USAGE של 99% במהלך המשחק. זו רזולוציה שדורשת כוח מהכרטיס מסך וכנראה שלי כבר מתיישן. מאחר והמסך הנ"ל דורש חיבור DUAL DVI, רציתי …
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כאמור קניתי היום כרטיס מסך Sapphire מKSP ראשון לציון , בעלות של 840 בערך. והבנתי כבר שהגעתי הביתה שיש איזה מבצע לAMD לסדרת כרטיסי מסך האלה שהם מקבלים משחקים מתנה לא ? ראיתי שקוראים לזה Never settle. האם הייתי אמור לקבל משהו ? או שזה לא תופס בארץ ? המוכר לא הזכיר שום דבר על זה.
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מהם הבדלים בין כל החברות המפיצות, יש לי דוגמא לכמה כרטיסים שאני לא מצליח לדעת למה הפרשי המחירים גדולים כל כך, ההבדלים ביניהם הם קטנים או גם גדולים מאוד כמו המחירים ? הכרטיסים הם : GV-N680OC-2GD - הכרטיס GTX 680 OC EDITION מבית GIGABYTE GV-N680SO-2GD - אותו כרטיס בגרסת Super OC מבית GIGABYTE GV-N680OC-4GD - אותו כרטיס בגרסת OC עם 4GB זכרון מבית GIGABYTE N680GTX Lightning - אותו כרטיס 2GB אבל גרסת LIGHTNING מבית MSI GTX680-DC2O-2GD5 - אותו כרטיס 2GB רגיל מבית ASUS. השאלה שלי היא על מה הבדלי המחירים כל כך גדולים אם זה אותו כרטיס ? ולמה חלק מהכרטיסים תופסים 3 סלוטים וחלק 2 ? ומה זה Base Clock ו-Boost Clock ? ובמה עוזרים חיבורי הזהב בחלק מהכרטיסים ? …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה עדיף לי לקנות? כרטיס מסך Zotac GTX650 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 2xHDMI PCI-E או כרטיס מסך Gigabyte GTX650 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E הזוטק עולה 710 והג׳יגבייט עולה 670 תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן! לרגל המבצעים שנחתו עלינו, אני חושב לקנות כ.מסך חדש כדי להחליף את ה4850 הזוחל שלי. השאלות שעלו אצלי מגוונות: 1. מי מהם מציג ביצועים טובים יותר ברזולוציות 1680X1050 ו 1920X1080 (רוב ההשוואות שראיתי הן לטובת ה 7870)? 2. למי מהם צריכת החשמל הנמוכה בidle ובload? לא מצאתי משהו חד-משמעי, נראה שה660 לוקח ב5W בidle רגיל, 7870 לוקח בlong-idle ו660 גם לוקח בload של משחקים. 3. האם בכלל כדאי לחכות לסדרת ה8XXX? אני יודע שאפשר להמשיך לחכות ככה במשך כל החיים, אבל אני קונה חומרה פעם ב3-4(5?) שנים, ככה שאין לי בעיה לחכות כמה חודשים באם קיים הגיון מאחורי העניין. - אם יש המלצה לכ.מסך אחר, זכרו שאני מחליף חומרה לעיתים רחוקות, ככה שחסכון של 200 שקלים היום הוא לא כ"כ רלוונטי (6870 וכד'). …
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שאני משחק משחקים 3D, אז יש רעש מהמחשב. אני נכנסתי הגדרות כרטיס מסך וראיתי אם אני מוריד את הGPU CLOCK אז אין רעש, ואם אני מעלה מחשב עושה רעש. הבעיה היא לא מאורר, הבעיה שאם אני מעלה את הGPU CLOCK HIGH PERFORMENCE אז יש רעש מהמחשב, כנראה מכרטיס מסך. שאני משחק משחקים הGPU CLOCK עולה ואז יש רעש מעצבן. למה זה? הרעש לא כל הזמן, הרעש רק שאני משחק במשחקים 3D וכרטיס מסך מתאמץ.. לקחתי לחנות מחשבים KSP ובדקו כרטיס מסך ובסוף הם אמרו שזה נורמלי אני גם בקושי שומע רעש וזה רק במשחקים כבדים זה לא מפריע. האם רעש חלש זה בסדר מה שאמרו לי בחנות KSP? כרטיס מסך בדגם : Sapphire HD 6570 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E המחשב שלי קניתי לפני שבועיים עדיין חדש. בתודה מראש מיקי
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבט אם לקנות את הכרטיס GTX 670 (הגירסא של gigabyte, קירור windforce) http://ksp.co.il/?uin=15704 מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: i7 2600K Sandy Bridge לוח אם : Asrock Pro-3M זיכרון : 16 GB (4x4) Kingston ספק כח : MODU82+ Enermax - 425W אני כבר יודע שאני אצטרך לשדרג את הספק כח שלי (ואשמח לשמוע הצעות לספק כח מומלץ שמקביל לספק הקיים, רק חזק יותר) האם זה יעבוד כמו שצריך עם מפרט כזה או שאני צריך לשדרג משהו נוסף? תודה רבה!
-
שלום, אני יודע שזה לא מומלץ, אבל המחשב ישן ואני לא רוצה להשקיע בספק. השאלה היא עד כמה זה מסוכן למערכת ? (אם זה ממש מסוכן אני פשוט אתפשר על GT520) על הספק כתוב: Voltage: 3.3V+ 25A 12V+ 16A 12V- 1A Current: 5V+ 40A 5Vsb+ 3A תודה רבה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-