עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Da-Funk,

התקנתי את הכרטיס אפילו לא שמתי דרייברים עדכניים סתם כדי לבדוק שהוא עובד... והמעלות נראות לי גבוהות... מאמץ 65 מנוחה 57 אני מדבר על ה GPU CORE

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by dani,

יש לי Ge Force 2 400MX והורדתי את הדרייבר של נבידיה 41.09 ועדיין לא פועל לי האופן ג'י אל ב Counter Strile צריך עזרה דחוף אני מוכן לשלם למי שיפתור לי את הבעייה 178559134 ICQ:

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  3. שומר מסך? שמעתי שלא טוב למסך להדלק ולהתכבות יותר מדיי אז מה עדיף? תודה

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  4. כדי להפעיל ת'משחק על מינימום כרגע יש לי 7600gs של palit ולא עובד

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by raul53,

מפרט AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core mugen 3 Gigabyte GA-M68MT-S2P Thermaltake V3 Black Edition SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black מסך - chimei 22H רזולוציה 1680X1050 מחפש משהו פשוט, בעיקר למשחקים כמו פיפא, מנג'ר וקאונטר סטרייק תקציב 500 אה, ושיהיה שקט הכי שאפשר (גם במאמץ אם אפשר ) יש צורך בספק חדש אגב?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  6. אני מעוניין להביא למסך LCD שלי(שיהיה לי) כ.מסך, משהו בסגנון ה6600GT פחות או יותר, שיהיה AGP וחייב גם HDTV-OUT, DVI.(אם אפשר גם AVIVO) חשוב מאד שהכרטיס לא יעבור את גבול ה-1000 עם אפשרות לחרוג טיפה. תודה מראש. .swg

• 11 תגובות
    • 675 צפיות
  7. אני רוצה כרטיס מסך שהמערכת הזאת עם הספק ששם יחזיק: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6346 שלא יהיה צוואר בקבוק עד 450 ש"ח אפשר ואף מומלץ מהטרייד זון, אין לי בעיה עם הכרטיסים שם! אבל צריך משהו שהספק יחזיק לא חייב גם שיהיה בכל ה-450 ש"ח, י בטרייד זון במחירים סבירים 7800/7950GT ורדאון X1950 וכאלה תעזרו למצמוא משהו . תודה חבר'ה *המחשב יחובר ל T190P .

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך HD7770. המסך שלי הוא CRT. משום מה, בתפריט בחירת הרזולוציה בווינדוס7- לא מופיעה רזולוציית 1280X1024. אני יכול לבחור אותה "ידנית", אבל הבעיה היא שאני רוצה לשחק משחק בשם company of heroes 2, שמאפשר לי רק את הרזולוציות שמופיעות בתפריט ה"סטנדרטי". ניסיתי להשתמש במדריך הזה: -First go to AMD catalyst and look under Information, then Software. -Look for the 2D Driver Path. Make a note of the Path as you'll need it later. -Go to start menu search for RegEdit -Open Regedit as Administrator (You must open as admin otherwise regedit will not save changes). -Open the folder as described in the 2D driver path. -Look for a registry file in that folder called DALNonStanda…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. איזה כרטיס יותר חזק 8800GTS 512MB או 9600GT 512MB? ה9800GT של חברת ZOTAC וה8800GTS של EVGA. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by mushee,

אממ בעקבות תקציב לא מתוכנן שעומד ליפול עליי בעוד כחודשיים (7500 ש"ח בערך) החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש....בקשר לכל שאר הרכיבים חוץ מהכרטיס מסך אין עוד על מה לדבר בגלל היציאה של הקונרו ולוחות האם שיתמכו בו, אבל בקשר לכרטיס מסך רציתי לדעת אם יש הבדל כ"כ גדול בין x1900xt לבין ה x1900xtx שמצדיק את ההבדל הגדול במחיר שלהם (בערך 800 ש"ח)...תודה

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  11. האם יוצא מחליף ל 295 בזמן הקרוב

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  12. כמו בכותרת. אני צריך את כרטיס המסך הכי זול שיש עם HD ושתי יציאות DVI. ממשק PCI-E כמובן. יש המלצות?תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 5.04.2008 בשעה 22:50:31 אה כן, ושיהיה לא פחות טוב מ 6600GT (אותה רמה זה בסדר). לא נראה זה מסובך מדי, כרטיס ישן יחסית.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  13. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בימים הקרובים והGTX460 של GAINWARD אמור להיות חלק ממנו ובמהלך חיפושים בגוגל נתקלתי בזה: http://www.guru3d.com/news/palit-geforce-gtx-460-sonic-could-have-issues-/ הבעיה תקפה גם לGAINWARD GOLDEN SAMPLE עד כמה שהבנתי. מישהו יודע על זה משהו ואם עד כמה זה נפוץ ורציני? זה די מלחיץ להוציא 1000 ומשהו שקל על כרטיס מסך ולקחת סיכון בכזה דבר. אם זה רציני אני פשוט אוסיף עוד 250 ש"ח ואקח את ה5850 בראש שקט וזהו.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  14. היי אנשים. בקיצור לחבר שלי יש רידון 9200 ועכשיו דודים שלו מחו'ל מביאים לו GF 6600GT לAGP כמובן. קיצר אני ירכיב לו אותו ומבחינה חומרית זה לא בעיה להרכיב אותו וכו' השאלה זה איך אני מוחק לגמרי את הדרייברים של הרידון? כי אחר כך אני פשוט מרכיב את הכרטיס החש ומתקין תדרייברים שלו. תודה =)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by vbwx,

אוקי, לפני כמה זמן קניתי כ.מ וספק ENERMAX Liberty 500W Leadtek 8800GTS 640MB עכשיו חברתי אותם נכון, הכל תקין, המחשב עובד איתם מעולה, אבל אני שומע רשרושים של איזה מאוורר או משהו ששומעים אותו עובד ממש, לא נגיד בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז חזק, לא ממש לא! ממש, די חלש הרעש, כדי לשמוע צריך שקט, אבל רציתי לדעת מי כבר עושה את כל הבלאגן בפנים? הכ.מ או הספק? כי אחד משניהם זה בטוח, יכול להיות הספק עם המאוורר שלו, או זה שהוא מקבל זרמים, או הכ.מ עם המאוורר שלו, אין שום כבלים שגורמים לזה, הכל תקין.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  16. Started by tal_be,

שלום לכולם, קניתי עכשיו את ה 260 SP216 של GAINWARD, ויש לי כמה שאלות: 1. חיברתי את הכרטיס, ולא מחקתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם, כי פשוט לא הופיעו לי בכלל... זה בסדר? 2. חיברתי את החיבור 6PIN ל 6PIN, ו 6PIN ל 2 מולקסים מ 2 חוטים שונים. זה בסדר? 3. קיבלתי עם הכרטיס כבל SPDIF, שיש לו 2 יציאות אחד אדום ואחד שחור שרשום עליו GND. מה זה ולאן לחבר? 4. אפשר לעשות OC לכרטיס? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by -==BarDuGo==-,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מה כאדי יותר ? ASUS GF FX 5200 128DDR שעולה בסביבות ה - 500 או Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 AGP8X 128MB DDR שעולה בסביבות ה 700 תענו לי גם מבחינת כספית וגם לפי ביצועים . תודה רבה!!! ;D ;D ;D

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by blue_core,

לכרטיס ה X800XT שלי יש אפשרות ל VIVO אבל מנסיון ומקריאת פורומים רבים הבנתי שקשה עד בלתי אפשרי להשתמש באופציה. לא חשוב מה אני עושה אני לא מצליח לקבל תמונה נכונה בכניסת הוידאו. החלפתי דרייברים חזרה ל 6.2 כי האחרונים דופקים את עניין ה VIVO וכלום לא עוזר. התמונה עם שיבושים וללא צבעים וזאת למרות שהכניסה הוגדרה כPAL. אם מנסים להשתמש בכניסת ה COMPOSITE אז אין תמונה בכלל. רק כניסת ה SVIDEO מאפשרת איזושהי תמונה. אני לא מתכוון לכרטיסי All in Wonder, אלא לכרטיסים סטנדרטיים עם אופציה לכניסת וידאו. למישהו פה יש כרטיס דומה או נסיון עם אופצית VIVO בכרטיסים האלו ? אשמח לכל עזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  19. Started by amirx19,

היי אני מקווה שזה המקום לשאול. מאז שהחלפתי את מערכת ההפעלה לויסטה יש לי בעייה במשחק AMERICA ARMY אני מקבל מסך שחור במשחק ואחרי כמה שניות זה משתחרר.כרטיס מסך 8800 של לידטק עם הדרייבר האחרון של NVIDIA.למישהוא יש איזה רעיון?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  20. http://www.vr-zone.com/articles/GeForce_9900_GTX_%26_GTS_Slated_For_July_Launch/5718.html וגם http://www.vr-zone.com/articles/Nvidia_Upcoming_GPUs_Line-Up_For_Q2Q3/5738.html שימו לב שכרטיס אחד מבוסס G200 שהוא 9900GTX יהיה יותר מהיר מכרטיס בעל ליבה כפולה של 9800GX2 יכיל מעל מליארד טרנזיסטורים, ויפעל ב55 נאנומטר (לעומת 65 שיש כיום). בהחלט יש מה לצפות ;D (עכשו רק מעניין איך וכמה ביצועים זה עומד לתת ב מערך SLI)

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  21. Started by GOVNER_T.S.Y,

http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=3538922&Sku=E145-8832&SRCCODE=SHOPPINGDF&CMP=OTC-SHOPPING זה מחיר הגיוני ? הוא יותר זול מ 9600GT אני מפספס משהו ?

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by ExTazy,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי מסך מחשב חדש של ViewSonic כדי לראות סרטי HD במחשב. אבל לצערי המחשב שלי יחסית ישן והכ. מסך לא תומך HD כלל. זהו המפרט: לוח אם - GigaByte K8T800-8237 מעבד - AMD Athlon 64 3000+ זכרון - 1.5GB PC3200 כ. מסך נוכחי - NVIDIA Ge-Force FX5200 מעבד - ATX 520W חקרתי קצת את הלוח כדי לראות איזה כ. מסך אני יכול להרכיב ולפי המפרט: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1709#sp (ניראה לי שזה זה) מצאתי את 2 הכרטיסים הללו: 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=28775 2. http://ivory.co.il/product.asp?productid=2862&CatCode=532 השאלה האם המחשב באמת ירוץ בסדר(או בכלל כי תכוב שם משהו שאני לא מבין supports 1.5v dis…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by stinky_fishy,

היי, אני הולך לקנות בשבוע הקרוב מחשב חדש ויש לי התלבטות באיזה כרטיס מסך לבחור. אני מתלבט בין ZOTAC GTX 670 שעולה 2000 שקל בKSP או לחכות עוד טיפה בשביל הGTX 660TI שהמחיר שלו צריך לנוע בין 1800-2000 שח בערך לכן השאלה אם עדיף כבר לקחת את הGTX 670 שמן הסתם בעל ביצועים טובים יותר או יותר משתלם לקחת את הGTX 660TI ולחסוך בין 100-200 שח תודה מראש! עריכה: אלו הם שני הכרטיסים: GTX 670: http://ksp.co.il/?uin=16044 GTX 660TI: http://ksp.co.il/?uin=16706

24. Started by Idan-h,

טוב סוף סוף קניתי בשעה טובה את ה710T לאחר התלבטויות קשות. אני מאוד מרוצה ממנו, ציפיתי שהתמונה במשחקים כשהרזולוציה היא 1024*768 תהיה מרוחה אבל לא, התמונה ממש טובה קניתי בטרקלין חשמל, ב2000, אני מעדיף לקנות מחנות גדולה ולא מהאינטרנט. הם היו איתי מאוד נדיבים ואמרו לי שאם אני מוצא פיקסל שרוף במסך שאני אבוא והם יחליפו לי. למזלי אני חושב שאין שום פיקסלים שרופים. ולשאלה: במסך יש כפתור Source, שבוחר אם לפעול דרך הDVI או דרך הD-Sub. חיברתי את המסך דרך שני החיבורים ושאני לוחץ על Source או אמור להחליף בין הDVI לD-Sub ולהפך. "הבעיה" היא שהוא בוחר ישר את הDVI [מחליף לAnalog וחוזר לDVI] , זה בסדר? אם אני רוצה לראות את האנלוגי אני צריך לנתק את הDVI? חבל שזה לא פועל כמו שחשבתי.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  25. אני רוצה לקנות כרטיס מסך בקרוב בתקציב שלא עולה על 1000 k , ושאוכל לחבר שני מסכים למחשב לצורכי עריכת וידאו, אני עורך בצורה חובבנית ככה שהכרטיס לא צריך להיות מטורף כמו quadro או בסגנון... 1- איך בעצם מורכבים המסכים על אותו כרטיס מסך? 2- מה הנתונים שצריכים להיות בכרטיס? הכרטיס צריך להיות ומבוסס ATI, אני חושב בכוון של ASUS , משהו יכול להמליץ לי על כרטיסי מסך מתאימים? (לא מחייב דווקא ASUS) והעיקר שיהיה בתווך של 700-1000

• 6 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.