עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amobi,

שלום, אבקש את עזרתכם, אני מתכנן לקנות מחשב כבר חודשיים והכרטיס מסך משגע אותי, המחשב מיועד למשחקים אבל אני לא מאלו שמשחקים בכל מיני רזולוציות מטורפות. בכל זאת לפי המחקר שעשיתי הכי מרשים אותי ה-7950 וזהו הכרטיס שאני הייתי רוצה, אבל כמו שראיתי בשרשור Nvidia vs amd שבפורום, בכרטיסי מסך של AMD יש מסכים שחורים ובעיות אמינות אז כעקרון אני מעדיף 660 אבל הוא יותר חלש ואני לא יודע מה לעשות, בכלל ההפרש בין 660GTX לבין ה660TI וה-7950 הוא בסביבות 700 שקל. מה אתם ממליצים ? האם 7950 או 660 TI יחזיקו יותר זמן ב-שוק מהשחקים ? או שלא שווה לי להשקיע את האקסטרה 600-700 שקל ? ומה לגבי האמינות של ה-7950 ? ואם כן איזה חברה הכי מומלצת ? תודה

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by Swed,

אפשר לשים קירור שהיה על כרטיס מסך של ATI על כרטיס מסך של NVIDIA ? פשוט הקירור שלי נהרס בNVIDIA. דגם הקירור שיש על הATI של accelero tiwn turbo זה הקירור המדובר. http://www.arctic.ac/en/p/cooling/discontinued-products/vga/215/accelero-twin-turbo.html?L=1 הכרטיס מסך של NVIDIA זה 9800GTX תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SeReGa,

מה שווה הכרטיס הזה? איזה רמה של משחקים הוא יריץ ? ולכמה זמן בערך הוא יהיה טוב?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אהלן חברה, לאחרונה רכשתי מחשב חדש , זאת בכדי שאוכל לעבוד בצורה נוחה יותר בתוכנות 3D . אני עובד בעיקר על אוטוקד ועל סקאצ'אפ. המחשב : I7-3770 CPU @ 3.40 GHZ 3.90 GHZ זיכרון מותקן 8GB כרטיס מסך : NVIDIA QUORDO 2000 לצערי, אני ממש מאוכזב מתפקוד המחשב, האכזבה מתבטאת בשני אספקטים : כאשר אני מבצע רינדורים בקבצים בינוניים מינוס, המחשב סובל כאילו הרגתי את אמא שלו, וזה עם הוא מועיל בטובו בכלל להתייחס לדרישות שלי... לרוב זה מתבטא ב רינדור ארוך ומייגע (כמעט כמו המחשב הישן שלי ...מחשב סטנדרטי בן 5), או בסירוב לרנדר ("לא מגיב"...).כאשר אני עובד על מודל 3D (קובץ שמכיל טקסטורות וטיפה יותר מידע עליו), בעיקר כאשר אני זז במודל לוקח זמן עד שהתמונה "מתאפסת" ואני רואה את כל הנתונים (כמעט כמו ה…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by purple-hey,

שלום לכולם, הגעה הזמן לחדש, צריך המלצה בתקציב של 700-800 ש"ח, מיועד לעבודה עם תוכנות כמו Maya,Mudbox,zBrush,AfterEffects,PS ודומות. בין תלת לתלת אשמח גם לירות קצת בפיקסלים המחשב שלי: מעבד: Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 לוח:ASRock Z68 Extreme3 GEN3 Socket ספק : ANTEC VP550 Strictly Power 45A תודה רבה. אגב אם מישהו הזמין בחו"ל, חסך כמה גרושים ויצא מרוצה, אשמח לדעת גם.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  6. Started by Zonx,

היי, אתמול הרכבתי את הספק כוח החדש + הכרטיס מסך החדש שלי אני לא רוצה לעשות OC כיוון שאני לא איך וגם יש לי קירור חרא ( עד כדי כך שאני שם מאוורר צמוד למחשב ^.^) יש אופציה ב OC להגביר את מהירות המאווררים בכרטיס? מה הסיכונים? לכמה כדאי להגביר כדי שלא יתחמם יותר מידי? תודה ושבת שלום!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by djelectric,

שלום חברי הקהילה היקרים, NVIDIA השיקה כעת דמו חדש המדגים יכולות DX11 בשם A new Dawn, מדובר במעין רימייק של דמו שהוציאו בדור ה-DX9 הראשון פרטים כאן http://www.geforce.com/games-applications/pc-applications/a-new-dawn הודרה כאן http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/techdemos/ANewDawn.exe תרגישו חופשי לפרסם תוצאות

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Motix,

שלום אנשים. אני מחפש כרטיס מסך תומך תלת מימד. יחובר למסך 42 אינץ בחדר ומידי פעם לטלוויזיה תלת מימד בסלון דרך כבל 15 מטר. שימושים: משחקים חדשים שיוצאים כיום כמו call of duty b.o 2 משחקים שתומכים בתלת מימד כמו crysis 2 ושייצא תלת מימד איכותי. סרטים בתלת מימד לטלוויזיה, full sbs , ואם קיים אז גם pixel framing (באיכות הכי טובה שאפשר)... שמתי לינק לתמונה של המפרט שלי, תבדקו בבקשה מה יתאים. שאלות: 1. המסך שלי תלת מימד אקטיבי )samsung 55es8000), האם זה משנה? אקטיבי פסיבי. 2. כמה עולים כרטיסים מהסוג הזה בערך? לא רשמתי תקציב כי אין לי מושג... 3. האם מומלץ לקנות כרטיס מעל 1gb? או שזה מיותר? 4. האם לATI יש גם כרטיסי מסך 3D או רק לNIVIDIA? 5. יש לי ATI REDAON 5850, אי אפשר לחבר אותו …

• 20 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by Ruya,

שלום מצאתי כרטיס 9800gt 512mb יד שנייה ב250 שח...שווה לקנות? הכרטיס הנוכחי שלי הלך ואני מחפש כרטיס בינוני שיעשה את העבודה ויחזיק לי לעוד כמה שנים.. דא אני כבר כמעט ולא משחק אלא רק גולש באינטרנט תודה!!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by xcalibur,

אהלן, אני מחפש להביא מחו"ל 680 GTX אבל מתלבט של מי בדיוק. יש איזו גרסאת SUPERCLOCKED מומלצת או משהו בסגנון? כמו כן, איזה ספק מומלץ בהנחה ואקנה שניים כאלו? תודה, X

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by swisaman,

המפרט העכשווי בצד,הכרטיס מסך HD5850 עובר למחשב אחר ואני ממילא מרגיש צורך לשדרג אותו. כותרים חדשים לא עובדים על הגדרות מקסימליות וזה משהוא שאני כן רוצה,התקציב הוא כ2000 ש"ח. אני משחק על רזולוצייה של 1680x1050.

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by elias,

בעקבות מותו של הכרטיס הנוכחי שלי(HD5770) אני מחפש כרטיס חדש בתקציב של כ600ש"ח. בנוסף לכך אני השמח לקבל המלצות על כרטיסים אם קירור כמה שיותר שקט, הכרטיס הקודם מבית HIS עשה די הרבה רעש.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by MasterGamerFX,

קניתי קירור של ARCTIC שמתאים לכרטיס הזה וחיברתי את ה 4 PIN של המאוורים לכרטיס והמאווררים משום מה לא עובדים יכול להיות שקרה משהו ליציאה הזאת יציאת ה 4 PIN של הכרטיס ? אם כן מה אפשר לעשות תודה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by amichay15,

אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 500-1000 ש"ח לצורך משחקי מחשב כמו farcry3 או gta5. המחשב נקנה מראש ללא כרטיס מסך בכוונה לקנות בשלב מאוחר יותר. זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: inte i5 3450 3.1ghz 6 mb לוח אם: gigabyte GA-H77-DS3H זכרון: G.skill 8GB 1333Mhz ספק כח: Chieftec A-80 600W מה המלצתכם?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by Moty_p,

אני רוצה לרכוש מחשב חדש, בגלל שאין לי מספיק כסף לקנות 660GTX Ti חדש אני רוצה לרכוש עוד Asus NVIDIA GeForce GTX550 Ti ולעשות SLI הסיבה לכרטיס המסך הזה של אסוס היא בגלל שהוא שקט מאוד גם במאמץ. השאלה היא: אם שאני יעשה כן, יהיה לי 2GB של זכרון GDDR5 כמו שיש ל 660? איזה יתרונות וחסרונות יש בSLI? זה המפרט שהרכבתי שאני רוצה לקנות: Corsair CX 750W Series Active PFC 12cm Fan PSU G.Skill 4x4GB DDR3 2400Mhz Trident X Edition Quad Channel CL10-12-12-31 Thermaltake Silent 1156 CLP0552 OCZ Octane 2.5'' 128GB SSD SATA III MLC Retail Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray Gigabyte GA-Z77X-UP4 TH LGA1155 Core i3/i5/i7, Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, 2xThunderbo…

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  16. Started by Galit17,

במשחקים אחרים כגון JUST CAUSE 2 CRYSIS1JERICHO TORCHLIGHT 2 אין בעיה אבל בו יש עשיתי בדיקה ב FURMARK הכל היה תקין המעלות תקינות במאמץ הוא מגיע ל 63 מעלות ולא היו שום בעיות מה זה יכול להיות כרטיס מסך 7850 התקנתי דרייברים אחרים לא עזר התקנתי פאטץ גם לא

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  17. היי לכולם, החלטתי לזנוח את הGTX260+ שלי שעשה עבודה נאמנה..ועדיין ממשיך לעשות זאת ולרכוש כ.מסך חדש. מאוד מתלבט בין 2 כ.מסך מבית ASUS. ההחלטה ללכת על חברה זו היא קודם כל שהכרטיס מגיע עם קירור מעולה שנבנה במיוחד בשביל הסידרה הזו ובאנדל,אם ישנו כ.מסך יותר עדיף אשמח לדעת. תקציב:1400~ ASUS GTX 660 AMP ASUS GTX 660TI TOP ההבדל המהותי בינהם (ע"פ חקירה קטנה שביצעתי) הינו רק CUDA CORES שלשני ישנם 1344 ולראשון יש 958. האם ההבדל שווה 600~ ש"ח השקעה לטווח הרחוק? מפרט: INTEL E3570K 8GB RAM DDR3 HYPERX SSD DRIVE M4 ASUS P8Z77V-PRO SEASONIC 550W MODULAR PSU. שימושים: משחקים:FARCRY3,NFS-MW,COD,BF3,HITMAN וכשיצא אז CRYSIS3. סרטים:מנגן סרטי BR/FHD על מסך LG 37" ואולי נרכוש מסך 3D לצפייה בסר…

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by liron.nv,

שלום חברים אני מסתפק בין ה gtx 650 ל 7770 HD. איזה כרטיס לדעתכם עדיף? תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היי, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי- ATI hd4870. אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים, ולאחרונה יש לי hard crash בכל משחק, אפילו הפשוטים ביותר, גם ברזולוציה של 640X480. אני מעוניין בכרטיס של NVIDIA, הנה המפרט שלי: -מעבד intel core 2 duo e8400 -לוח אם gigabyte EP43-UD3L -ספק corsair 550 w -זיכרון RAM 4GB רק מדגיש שהכרטיס מיועד למשחקים. ברמה של לשחק assasins creed 3 על ההגדרות הגבוהות. בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך בטווח מחיר הזה, תודה רבה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by rony1880,

היי שחקתי עם המשחק קרייסיס 2 על הגדרות GAMER בלבד ללא העדכון DX11 וללא עידכון רמת טקסטורות גבוהה וראיתי עם הכרטיס מסך 7950 שלי שיש לפעמים ארטיפקטים צהובים במשחק, האם יש בעיה עם הכרטיס, או שזו בעיה במשחק, בכרטיס 6850 הקודם שלי לא ראיתי זאת. מה דעתכם? לשלוח את הכרטיס לבדיקה ? מצורף קובץ בדיקה:

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  21. זה אף פעם לא קורה, הכל תמיד פועל כשורה, רק כשאני מוציא ממצב שינה למצב של המערכת הפעלה אז רואים הכל מטושטוש ואי אפשר לראות כלום אז אני צריך לכבות את המחשב ולההדליק מחדש. עשיתי בדיקה ב 3DMARK ולפי מה שאני רואה התוצאות סבירות , אלו התוצאות : http://www.3dmark.com/3dm11/5096651 ולגביי הזכרונות רשום לי שם שיש לי 667MHZ , ואני יודע שקניתי 1600MHZ , אז איך זה הגיוני? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  22. אז ככה חברים יקרים יש לי 3 כרטיסי מסך שקיבלתי במתנה. 1. GigaByte Nvidia 9800GTX+ 1GB 2.Power Color Radeon HD5770 1GB Gigabyte GeForce GTS 450 1GB.3 הייתי שמח לדעת איזה מהם טוב יותר על מנת לחבר למחשב שלי. תודה רבה (:

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by tdl4,

Gigabyte GTX680 2GB GDDR5 Sparkle GTX670 2GB GDDR5 OC 700 שקל הפרש בין השניים, השאלה מה ההפרש בין הביצועים, אחד OC השני רגיל.

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by arkadi_s,

אהלן , אני הולך לקנות היום את הכ.מסך Sapphire Radeon HD 7850 2GB GDDR5 ורציתי רק לוודא מולכם שהוא יהיה תתואם למפרט של המחשב שלי שהוא : מעבד : i5 2.66 ghz 8mb לוח אם : Gigabyte GA P55 UDR3 זיכרון : G.SKILL 2X2 GB DDR3 1600MHZ כ. מסך : Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 כ. קשיח - Western Digital 500 GB 12MB SATAII צורב : SANSUNG SH-S22B DVD ספק כוח: Seasonic 500W BRONZE S מארז: קולר מאסטר CM 690 BLACK NO PSU מבחינת ספק כוח ולוח אם וכו' , זה לא יצור שום בעיה שהכ.מסך יחסית חדש והחלקים יחסית ישנים? ושאלה נוספת יש את אותו הכרטיס רק עם ג'יגה זיכרון ולא 2 שהוא ועלה קצת פחות , יש הבדל משמעותי שמורגש בין הכרטיסים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  25. שלום, לא מעט זמן אני סובל מבעיה מוזרה במחשב. המפרט: לוחם אם: GA-P31-DS3L: לינק כרטיס מסך 4870 של אסוס: לינק ספק של 500W, לא זוכר חברה ודגם מדויק. זיכרון: 6GB מסך 22'. הכרטיס בן שנתיים, נראה לי, והוא עבד בצורה מעולה על אותה חומרה עד בערך לפני כ-6 חודש, תמיד דאגתי לעדכן דרייבר וגם להוריד עידכונים שוטפים לוינדוס אך הכרטיס התחיל בהתנהגות משונה - קריסה של הוינדוס, חלון כחול, שגיאה לגבי קובץ בשם atikmdag.sys לתקלה הזו מידי פעם קודמת תופעה אחרת - כל המסך מתחיל להתעוות בצבעים, יש כל מיני נקודות בצבעים. אם אני מפעיל מחדש את המחשב מיד, אז העיוות עדיין קיים, עוד לפני שהוינדוס עולה, בשלבי ה-POST, ואז כשמגיע למערכת ההפעלה - קריסה יוצא מצב שאני משחק איתו - מכבה, ממתין קצת, מדליק ומקווה…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים