עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by R9547655G,

כרגע שחקתי במשחק ... ואני קצת מבולבל. הFPS שלי הוא 31 אבל כאשר אני מתחיל לעשות משהו מהר כמו הרבה לחיצות ופקודות הוא יורד ל 1ואז בהדרגה עולה ל31. איזה כרטיס צריך כדי לשחק במשחק נורמלי עם הגדרות בינוניות - גבההת? --- או שאוליי הCPU שלי מגבול אותי ?, שזה נשמע מאוד לא הגיוני.

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Bah_gots_pIII_450,

איזה jinx! חיכיתי כל כך הרבה זמן למשחק ובסוף הוא לא יעלה על הכרטיס מסך שלי

3. Started by PingLOst,

איזה כרטיס עדיף , של msi או palit daytona אני יודע שכמה ממכם יגידו ישר msi אבל תתבססו על מה שאתם אומרים בבקשה , http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0zNzcmdXJsX3BhZ2U9MTA= זה כתבה על ה msi שדווקא נראה לי מאכזב אף על פי ההיטסינק והמאוורר כי הכתבות על פליט דייטונה נראות ממש משמחות ואין להם שם שום תלונה על הכרטיס הזה חוץ מזה שהוא בא רק עם דיסק דרייברים , שם לעומת זאת ראיתי גם שה msi בא עם שבעת אלפים ומשהו מגה רוחב פס ובפליט זה שמונת אלפים ומשהו. בקיצור מה לדעתכם עדיף?

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  4. Started by elite group,

קודם כל איך חברת PALIT ? ביחס ל ASUS ו GIGABYTE ו SAPPHIRE ? , אני מחפש כרטיס מסך למשחקים 300+ - משהו נחמד לא יותר מדי איך הכרטיס הזה GeForce® GT 220 (1024MB DDR3) אפשר לשחק איתו ? עולה בחנות 350 ש"ח http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1235 יש לו HDMI יש את זה - GeForce® GT 240 Sonic (1024MB GDDR5) יקר הרבה יותר 480 ש"ח נראה לי ביזבוז כסף .

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  5. Started by digitalseeker,

שלום רב, בעבר רכשתי GF 7950GT 512MB AGP של חברת BFG , זה מה שיש לי היום ואני דווקא מרוצה מאוד , הוזמן מEBAY וממש בזיל וזול. עכשיו שוטטתי בEBAY שוב על מנת להשוות מחירים ל280 , והופה יש לBFG כרטיס 280 ב1500 ש"ח (פלוס מינוס) שאפשר לומר ממש במחיר של 260. השאלה היא , מדוע לא לקנות ? אני העלתי לבד לראש את נושא האחריות , פרט לזה יש למישהו עוד רעיון ?

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by eyalo,

יש לי תקציב של 600-650 שקל איזה כרטיס מסך עדיף לקנות GF3 ti-200 של suma או Gigabye ATi Radeon 9000 PRO ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by fuck off,

יש לי הכ.מסך המדובר ואני דיי רוצה לראות איזה סרט אבל הוא באיכות HDTVRip. עכשיו כשמזמן (לפני שנה בערך) ניסיתי להריץ איזה קטע ממטריקס שהיה בHD זה נתקע לי כמו לא יודע מה. אז הייתי רוצה לדעת אם יש לי טעם להוריד וזה יעבוד או שאני יכול לוותר מראש? נ.ב. בפעם הקודמת שניסיתי היה לי הרדיסק דפוק, יכול להיות שזה מה שהפריע?

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  8. ביום חמישי הכרטיס הגיעה אלי ומיד פתחתי התקנתי אותו שום דבר מיוחד לא קרה והכול עבר חלק. שיחקתי בכול המשחקים על AA X4S ועם aniso והייתי מאושר עד הגג, הכול עבד חלק. אבל לצערי אתמול הלכתי לכמה דקות להתקלח וכיביתי את המחשב, כשאני חוזר ומפעיל את המחשב מה אני רואה? הכול כתום או אפור עם פסים מוזרים שזזים מייד כיביתי את המחשב בדקתי חיברוים הכול הייה בסדר וגם המאוור פעל ולא שמתי לב למשהו מוזר, שמתי את הכרטיס הקודם שלי חזרה, הפעלתי את המחשב והכול פעל כמו שצריך *לצערי*. יש למישהו רעיונות מה כבר יכל היה לקרות? לא עשיתי שום עובר שום טוויקינג שום כלום. יום אחד הכול עובד כמו שצריך ואחרי זה פיתום הכרטיס התפגר, אפילו עוד לא הספקתי לראות למה הכרטיס הזה באמת מסוגל. וכול זה עוד קרה חצי שעה לפ…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by StarMo,

MSI Ge Force Ti 4400 Giga Byte Readon 8500 Delux שניהם פחות או יותר באותו מחיר? איזה כדאי? *הראדון 9000\9700 לא בא בחשבון כי אני עובד עם win 98 תודה.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Mentally ill,

איך הכרטיס הנ"ל למשחקים על פלטפורמת מחשב p4 1.5Ghz 256Rdram intel garibaldi 850d הוא הוצע לי במחיר של 350 יד שנייה, משתלם? תודה על התשובות.

11. Started by Holography,

אני מחפש למחשב של אחותי כרטיס price\oc בתקן AGP ראיתי תוצאות אוברקלוק יפות מאוד לGeForce 6200 AGP @ 6600 GT http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=52765 ורציתי לדעת מאיכן ניתן להזמין אחד תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  12. אהלן וערב טוב. בעבר היה לי מחשב עם כרטיס מסך GeForce 440 MX 4000 128MB 128bit. כיום, זה המחשב השני שלי. עכשיו, יש לי מחשב אחר, חזק יותר, עם GeForce 6600 256mb 128bit (ה 6600 הרגיל, לא GT). בקיצור, מההתחלה הרגשתי שבכרטיס הקודם יותר רואים אחלה יותר. עכשיו, כשאני חוזר למחשב הקודם עם הג'יפורס 4, אני רואה ומרגישים פיזית שרואים יותר יפה. קודם כל, נתחיל בבעיה ראשונה. לא ידעתי איך לספר את הבעיה, אז לא היית לי ברירה, אלה לשבת רבע שעה על הצייר ולהדגים בתמונה : כפי שאתם רואים, ב GeForce 4 רואים את אפקט ה "פס הנעלם" או מה שזה לא יהיה, כמו שזה צריך ליהיות.. יפה כזה, כמו במחשב חדש. אבל ב GeForce 6600 שלי שבמחשב החדש, אני רואה את אפקט הפס הנעלם, כ "נגלה לעין".. כפי שאתם רואים…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by malcolmx9,

ביקשתי בפורום "מפרטים" שיעזרו לי בשדרוג חלקים במחשב, עם תקציב מאוד נמוך, כשבסוף החלטתי על כרטיס מסך GF 6600. אבל עכשיו, שאלתי בפורום של ביטק לגביי הכרטיס מסך הזה ושם הציעו לי לחכות חודשים או שלוש עד שאצליח לחסוך עוד כסף לתקציב בשביל לקנות 6600GT ולא 6600 הרגיל! הם אמרו שזה ממש שווה, אפילו אם מדובר בהמתנה של חודשיים או שלוש. עכשיו, רציתי לשאול אתכם אם זה באמת שווה את זה? 6600 הרגיל לא יכול לספק את הסחורה במשחקים? איכות גבוהה, רזולוציה גבוהה והכל?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by harara,

מה עדיף לי- ג'יפורס 5900XT128 MB ב1070 ש"ח, או ג'יפורס 6600GT 128 MB ב-1350? אני הבנתי שה5900XT הוא 256 ביט, ושה6600GT הוא רק 128 ביט.

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  15. Started by turtleman,

לאלבטרון יש קירור סטוק רגיל וללידטק יש את הקירור שלהפ שנראה לי בהתחלה מצויין עד שהסתכלתי על כמה ביקורות. ראיתי ביקורות של הלידטק שאומרות, למרות מה ששמעתי פה, שהקירור שלו קצת פחות טוב מהקירור סטוק הרגיל (אבל קצת יותר שקט). הבאנדל של הלידטק עדיף על האלבטרון. בכלליות מה עדיף? (בבקשה אל תגידו פשוט איזה אלא תפרטו למה מה שאמרתם עדיף ותבססו את זה על משהו ולא סתם על איזה שמועה ששמעתם)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by iSneak,

שלום, אני קונה מחשב חדש (שאת כל החלקים בעקרון כבר יש לי חוץ מהכרטיס מסך). כשקניתי את המחשב, הזמנתי את ה Leadtek GF 6800 GT מזיגזג, אבל זה מתעכב, גם זיגזג וגם היבואן לא יודעים מתי זה יגיע לארץ. חשבתי על לקנות מ KSP את ה Xfx 6800Gt אבל גם אותו אין במלאי, ויקח שבועיים עד שהוא יגיע. אז חשבתי לעצמי, לאחר שחבר הציע לי, לקחת בכלל X800 Pro ולעשות צריבת ביוס (זה מה שצריך לעשות, נכון?) ולהפוך אותו לXT ע"י שיחרור 4 צינורות עיבוד. רציתי לדעת, התהליך הזה מסוכן? האם יש סיכוי שילך לי הכרטיס? מה לדעתכם עלי לעשות? מצד אחד ל GT יש את אפשרות ה PS 3.0 שמאוד מושכת, מצד שני, ה X800 XT יותר חזק (ברוב המקרים) מה GT. אשמח לקבל תשובות עיניניות, ולא רק: "תקנה X", תודה.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ohadher,

שלום. רציתי לקנות את הכרטיס GF 7600 GS הספציפי הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=223&CatCode=137 האם אתם ממליצים? נגד? האם עדיף במקום אחר כרטיס אחר ואיזה? אני רוצה לשמור על תקציב של לא יותר מ-700. ויש לי חיבור AGP. תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by אני איני אני,

איזה כרטיס טוב יותר תודה

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by shronxx,

אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט מה כדי לקחת X1900XTX או GF7950??

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by שייט לעתיד,

שלום,קיבלתי במתנה את הכרטיס gf 8800 gs עכשיו חיברתי אותו ללוח אם וחיברתי לו את הpci e וכאשר אני מדליק את המחשב הכול נידלק חוץ מהמסך... מישהו יודע במה מדובר?? תודה מראש..

21. Started by jetman,

Axle Geforce 9300GT 1024 MB GDDR2 Arctic Cooling, FULL + LOW PROFILE S-VIDEO PCI-E Retail T93GS1G 242 שקל, שנשמע כמו עסקה מעולה לא ? לסרטים חשוב כמה זכרון יש על כרטיס המסך ? רק משום מה אין אותו פה http://www.nvidia.com/object/cuda_gpus.html יש m ,את הרגיל לא רואה ,אז הוא לא תומך ? http://www.axle3d.com/eng/productspec.php?id=75 Hardware Decode Acceleration2 Provides ultra-smooth playback of H.264, VC-1, WMV and MPEG-2 HD and SD movies. זה לפחות מה שכתוב ,אך זה GS, לא נראה שקיים בכלל GT. תנו תגובה ,תודה עדכון: בדקתי ב ויקיפדיה, http://en.wikipedia.org/wiki/Nvidia_PureVideo יש שם שורה של 9300 GS ו GE, הוא תומך לפי העמוד ,אז זה פשוט כמו גרסה שיש מבנאת ב לוח אם, רק בתצורה של …

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by Sifo Jen,

ראיתם את המחיר שדורשים?? :o 3900 שקל בשבל כרטיס גרפי??????? זו בטח בדיחה, בל גייטס לא היה מוציא כל כך הרבה כסף על כ. מסך!!! אם מישהוא קונה או חושב בכלל על לקנות אשמח לדעת מה עובר בראשו ;D אז בבקשה... החווה דעותיכים. יאיר.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  23. Started by SpLAsH,

התכוונתי לgeforce2 mx400

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Ido.G,

ראיתי שמוכרים בגולדופ GF FX 5700 (דגם 5700V) של פאליט (ולא, לא איכפת לי לקנות פאליט, הכרטיסים שלהם לא משהו מיוחד אבל הם עושים את העבודה) ב 490 שח בערך. אני חושב שזה דיי משתלם..... בסך הכל כרטיס סביר ודיי זול.מה אתם חושבים? עוד בעיה היא שבסדרות האלה יש אלף גרסאות לכל כרטיס.... ויש כאלה שהם פתאום LE ו 64 ביט ואני לא ממש מכיר את החנות ולך תדע אם לא פתאום תקבל כרטיס עם ממשק זיכרון של 64 ביט או זיכרון במהירות 400MHZ וכו'......... אתם מכירים אותה או משהו? עריכה: דיברתי איתם והם טוענים שזה 128 ביט.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  25. הנה לדוגמא חברה מוכרת אך לא ממש ידועה בביצועים או איכות גבוהים מוציאה כרטיס שניראה כמו מטיל זהב עם 2 מאווררים, דווקא מאוד נחמד אם תשאלו אותי (הם אפילו נחמדים ויספקו מברשת לנקות את הכרטיס- כאילו שאין מספיק דאגות ועכשיו נצטרך לנקות כרטיסי מסך כל שבוע). הכוונה ל CHINATECH .... אה, וגם יש לו תאורה פנימית (סתם כדי להתלהב לפני החברים)

• 6 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.