כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך ב400 שקל +- יש לי I5 3470 וספק כוח seasonic s12ii 430w כרגע אני עם HD4850 אבל הוא בעייתי מתחמם והגוף קירור הלך ואני לא רוצה להשקיע בו. ראיתי שיש 5870 יד שנייה הספק שלי יחזיק אותו? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע Gigabyte GTS250 מלפני מספר שנים, ברוב המשחקים החדשים אני על הגדרות מדיום לרוב ובא לי לשדרג קצת. התקציב שלי דיי מוגבל, עד 600 ש"ח גג וכמו כן אני לא מתכוון להחליף מחשב בשנה הקרובה לפחות. האם שווה לדעתכם להוציא 500-600 על כרטיס חדש ? כוונתי היא האם יהיה שיפור משמעותי בין מה שיש לי לבין דגמים שיש היום בגבולות במחיר שלי ? מעבד Q6600 זיכרון 6gb לוח Gigabyte P35C-DS3R תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך זה הגיוני שכרטיסי מסך שמיועדים להריץ משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר נמצאים בטווח מחירים של 1000-2000 ש"ח, בעוד שקונסולות כדוגמת XBOX, שמריצות את המשחקים החדשים ביותר ברזולוציות מאוד גבוהות עולות רק כמו הכרטיס?? ולא רק זה הם גם מחזיקות שנים רבות, ומצליחות להריץ משחקים חדשים...
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכם, אני כבר שעה מנסה להתקין דרייבר של ה-AMD שלי, זה גירסה של 13.1.. הוא פשוט תקוע באמצע התקנה המון זמן בחלק של Catalyst Control Center. מה עושים? :-\
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מדובר על כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6870בקצרה כרגע אני רואה עם התוכנה של AMD שהמהירות מאוורר של הכ.מ עומדת על 20 , יכול להגרם נזק אם הגביה את זה ? ניסיתי להגביה את המהירות ל50 והמשחקים התחילו לעבוד נורמאלי אבל עדיין יש פה ושם תקיעות , יכול להגרם נזק אם הגביה עוד? תודה!
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אז ככה יש לי את הכרטיס הנ"ל ומכיוון שלוח ה-PCB שלו חשוף מצטבר עליו המון המון אבק שקשה לנקות ודורש ניקוי קומפרסור כל כמה שבועות. מעוניין להביא לו לוחית אחורית כדי שיהיה יותר קל לנקות. חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי משהו ספציפי לדגם הזה, האם לוחית של Signature רגיל תתאים לו? ואם כן מאיפה הכי כדאי להזמין? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, נשרף לי כרטיס המסך, GT 8500. אני רוצה לקנות את GT 630 ויש לי שתי שאלות: 1. האם מבחינת החיבור זה מתאים? כי הישן הוא PCI E והחדש הוא PCI E 2 2. האם הכרטיס נחשב טוב/סביר/מצויין למשחקים יחסית למחיר? (רוצה שיהיה גם לעתיד, לאחר שדרוג מארז)
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... קיבלתי את ה7970 השני שהזמנתי ואני רוצה להגדיר את שני הכרטיסים בקרוספייר ולא ממש מצליח. ניגשתי לקטליסט והפכתי את ההגדרה שם ל-enable amd crossfirex ניכנסתי ל-trixxx וראיתי ששניהם מזוהים וגם במנהל ההתקנים, הרצתי 3dmark בקטנה וקיבלתי תוצאה נחמדה של שני כרטיסים. ניסיתי לעשות OC והוא התריע לי על משהו של חסכון שנקרא ulps, ניטרלתי אותו בהגדרות. איתחלתי את המערכת ועשיתי OC, הרצתי 3dmark ואני מקבל פתאום 25 fps במקום 100 בערך כמו לפני. מה לא בסדר, מישהו יכול לעזור לי, מה אני צריך לבדוק/להגדיר?
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום אני לפני קניה של מחשב נייד מתלבט בין שתי האפשרויות: 14.0" HD (1366 x 768) LED Backlit AntiGlare Display, Mobile Broadband Ready 14.0" HD+ (1600 x 900) LED Backlit AntiGlare Display, Mobile Broadband Ready ( בתוספת של 50$ ) דיברתי עם מוכר בחנות בארץ שאמר, שאם אני לא מתעסק בגרפיקה ( ואני לא ) יש לקחת את האפשרות הראשונה, היות ברזולציה הגבוה כל האיקונים במחשב יהיו קטנים ובאופן אוטומטי אני העביר לרזולציה הנמוכה. מה דעתכם על איזה בחירה לקחת ולגבי תשובתו של המוכר? תודה, דקל
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסף עדיף ספייר 7950 דגם OC של 900 מה"צ לליבה או גיגהבייט 660 טיטניום OC לרזולוציה עד 19XX@1080
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
התקציב: 600-700 ש''ח לפני הכל, אני רוצה להגיד שהלכתי לחנות KSP ברמת גן לקנות כרטיס מסך - NVIDIA GIGABYTE GT640 2GB משהו כזה, והוא לא התאים למארז שלי, או ללוח אם, אני לא כל כך מבין בזה.. הוא יכול להתחבר אם עושים איזה קומבינה ומשחררים ברגים וכולי, אבל זה ממש לא התחום שלי, אני מחפש כרטיס שיתאים למחשב מבחינה פיזית. מפרט המחשב: מעבד: Field ValueCPU #0 Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz, 2926 MHz לוח אם: Dell OptiPlex 380 כרטיס מסך נוכחי: Sapphire Radeon HD 5570 מארז: Dell OptiPlex 380 ספק כוח: http://www.newpowersupply.com/genuine_dell_x472m_255w_power_supply_model_b255pd_00_cde0255p5wa_rev_a00_cn_0x472m_75651_199_00rp_a00_dp_n_0x472m-pr-1555-c-1-p-1.html מסך: …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט שלי מעבד- Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד- ZALMAN 7000V Al SI EDITION לוח אם-Gigabyte GA-Z77-DS3H Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 MM FAN TOOLESS ספק - SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk זיכרון- Corsair 8Gb CML8GX3M1A1600C9 CL9 כונן אופטי-SAMSUNG SH-S222A IDE X22כ האם הספק יספיק לכרטיס מסך זה GTX 660 יש אומרים שכן ויש אומרים להפך , לא הצלחתי למצא כמה ההספק שלו במאמץ או רגוע( לא במאמץ) יש הבדל מהותי בין סוגי כרטיסי המסך הנל? כאילה שיתאימו וכאילה שלא ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבט בין : ASUS GTX660-DC2-2GD5 שעולה 1290 ש"ח לבין MSI N660 TF 2GD5/OC שעולה 1185 (105 שקל הפרש). בכוונתי לעשות OC לכרטיס המסך (וכן לזיכרון ולמעבד) ורציתי לדעת אם ניתן לעשות OC לכרטיס שהוא כבר בא מומהר (הMSI) מהמפעל או לא ואם כן עד כמה אפשר\כדאי\רצוי לתת לו עוד דחיפה? לכאורה נראה שלASUS יש קירור קצת יותר טוב ו2 הקירורים הם יותר טובים מהקירורים הסטנדרטיים (רפרנס או משהו כזה). תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם 7970 עם קירור צד שלישי, לכרטיס יש חיבורים של 6+8 pin. יש לי כבל שיוצא מהספק והוא מתפצל בסופו ל-6 ול-8 פינים, חיברתי ואמרתי תודה, הכל עובד. גם ב-OC כבד הכל נראה יציב, משחקים ובדיקות. אבל אז ראיתי את זה: http://www.overclock.net/t/1204690/8-pin-power-connector-neccessary-for-7970 ולפי מה שאני מבין הכרטיס שלי צריך לפחות 250W ואני נותן לו בערך 225W ,לפי מה שהבנתי? אם זה ככה אז איך זה לא קורס? הסלוט של ה-pci-e נותן 75W והכבל שהולך מהספק לכרטיס, זה לא משנה שהוא מתפצל, הוא עדיין נותן רק 150W.
-
- 31 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אהלן, היום בשעה טובה קיבלתי את הכרטיס מ-IQPC. ראשית תודה רבה לכל מי שעמל ואירגן את הקנייה הקבוצתית, וכמובן גם לחנויות! הבנתי שאני אמור לקבל חבילת משחקים (FC3, Hitman, Sleeping Dogs, MOH). נראה שקיבלתי רק את Sleeping Dogs (קיבלתי קוד שאני אמור להכניס בסטים). איך אני מוריד את שאר המשחקים? נרשמתי ל-SCC עם ה-Sapphire ID שקיבלתי, אבל אני מופיע שם כ-Silver ולא Gold כמו שאמור להיות. ראיתי את זה http://amd4u.com/neversettlepromo אבל אין לי שום Unique ID אז אני לא יכול למלא את הטופס. בקיצור...אין לי מושג * פתחתי נושא חדש כי משום מה נעלו את הקבוצתית..
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי מה אני צריך מכרטיס המסך: אני עורך סרטים ב Adobe Premiere Pro CS4 בתוך תוכנת העריכה כאשר אני מריץ את פלייבק לסרטי היידיפינישן (720p או 1080p), הסרט מקוטע. (לאגים) זה רק בתוכנה, הסרט בסדר בנגן. אני מבין שזה בגלל שכרטיס המסך שלי הוא גנרי, ONBOARD. אני צריך כרטיס מסך שיתגבר על העניין הזה ויתן לי פלייבק ללא לאגים. משחקים אין לי על המחשב. זה המפרט מחשב שלי: http://hwzone.co.il/community/view_pcspecs.php?ID=52984 אני לא יודע לגבי אפיק התקשורת (AGP או PCIe), לא יודע איזה מתאים למחשב שלי לגבי המחיר: הייתי רוצה לחסוך, לקנות את המינימום שיעשה את העבודה שתיארתי כי אני מבין שזאת לא דרישה גדולה וכמעט כל כרטיס מסך יכול לעשות את העבודה. בעוד שנתיים אני קונה בכל מקרה מחשב חדש אז אין י…
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב בנוסף למסך הרגיל, הכרטיס מסך הכי פשוט שמצאתי זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=3850 הלוח אם שלי זה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3262#sp השימוש הוא בסך הכל בשביל סרטים לילדים תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי בעבר עם המערכת החדשה שלי היתי מגיע ל46 FPS , היום עם אותה המערכת בדיוק אני מגיע כל הזמן רק ל42.3 FPS , ולא משהנ איזה דרייבר אני מתקין , זה ירידה של כ10% , מדוע זה?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
היי, הכרטיס מסך שלי כבר לא סוחב כלום, האם אפשר למצוא לי כרטיס מסך שיריץ את מרבית המשחקים החדשים לפחות בגרפיקה בינונית בצורה חלקה? המפרט שלי: מעבד : Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz, 2933 MHz לוח אם: gigabyte ga-g31m-es2l זיכרון 4 גיגה ספק: seasonic 520w m12 כרטיס מסך נוכחי: ati hd 4600
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
MSI 660TI power edition vs Sapphire 7950 3GB GDDR5 DP OC VAPOR-X With Boost מה יותר טוב ומי טוב יותר בביצועים ברוב המשחקים?
-
הזמנתי כרטיס 7970 אתמול ומאז אני רואה שכמעט כל הבנצ'ים מראים שבאופן מפתיע דווקא ה670 חזק יותר (אמנם בהפרש זניח) לאור העובדה שמדובר בכרטיס הדגל של AMD לעומת מספר 2 של ניווידיה הייתי מתעלם מהבנצ'ים ואומר שזה נופל בטווח של טעות סטטיסטית, אבל לאחרונה אני רואה כאן גל של קונים מאוכזבים, אמנם רוב האנשים מתלוננים על FC3 אבל יש טענה שמדובר בתופעה גורפת יותר. מעבר לכך צריכת החשמל של ה670 נמוכה משמעותית וזה אומר שכנראה אם וכאשר אני אצרף כרטיס נוסף אצתרך ספק פחות קיצוני (750W במקום 860W). כבר סרקתי את האינטרנט והתוצאות לא החלטיות עם נטייה לכיוון ה 670, איך זה יכול להיות הרי בחו"ל ה7970 מתומחר יותר גבוה ואמור לנצח באופן ברור. האתר היחיד שעומד בגאון מאחורי ה 7970 הוא Tom's hardware שמצ…
-
- 37 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי רעיון/פיתרון מדוע תמונת המסך קורסת לחצי שנייה מידיי פעם . עברתי מכרטיס Nvidia GTX260 לכרטיס ATI HD3850 , ב Nvidia הכל עבד חלק , אחרי החלפת הכרטיס ל ATI המסך התחיל מידי פעם להשחיר לרגע קצר ומייד להתאושש. כמובן שהתקנתי את הדרייברים הכי חדשים שך ATI . המסך הוא מסך 27" ברזולוציה 2560x1440 מחובר ב DVI dual link . תודה
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
בטח לא פעם ראשונה ששואלים אבל לא מצאתי בחיפוש זריז. * עשיתי בדיקה פיזית (HD5850 בן שנה וחצי של SAPPHIRE) וניקיתי אבק. * הרצתי את הגרסה האחרונה של FurMark שלוש פעמים ברזולוציות אופייניות עם/בלי AA והכל נראה תקין: - טמפרטורה לא עולה מעל 78 מעלות - מאוורר לא עולה מעל 58% ושקט למדי - אין קריסות או קרטועים - קיבלתי FPS בין 23 ל-38, ממצוע 28 אני חושב. לא זוכר את ה-SCORE מה עוד אפשר/מומלץ לבדוק? פשוט כשניגשתי למחשב אחרי כמה שעות הוא היה "קפוא" ולא הגיב למקלדת/עכבר אבל אני לא יודע אם זה קשור לכרטיס בכלל (שהיה רוב הזמן ב-IDLE בכלל).
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני באמת לא מוצא את הידים והרגליים לכל הנוגע לכרטיסים היום ואני צריך קצת עזרה (אין לי מושג מה כל המיתוגים היום). המחשב יהיה למשחקים וגם לפיתוח בתלת ודו-מימד (unity, udk, visual studio 2012, blender, eclipse). אם איכשהו זה משנה אז זה intel core i5 3750k. בכל מקרה: אין לי העדפה מיוחדת כלפי ATi או Nvidia (אבל אני מקבל רושם שNvidia קצת יותר מוצלח ברגעים אלה). (אחרי בדיקה במדריכים בפורום מפרטים השתכנעתי ש) אני לא אתקין 2 כרטיסים באף שלב אז לא קריטי להתחשב בSLI או CF עתידי (שכנראה באמת לא יהיה אבל לעולם לא אגיד לעולם). הזיכרון של הכרטיס יהיה 2GB (אבל לא מעבר) אעשה OC לכרטיס (גם אם רק קליל כי אני לא מתכוון להשקיע בקירור נוסף) בכל עת יחובר רק מסך אחד למחשב אז לא …
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום חברים, האם אתם חושבים שכדאי לי לשדרג את הביוס לf3 שג'יגהבייט הוציאו לא מזמן להורדה באתר שלהם, ואז הורידו אותו משם? הוא אמור לשפר בעיות יציבות בכרטיס ולהוסיף 100 מגה הרץ על הדרך. (מ900 ל1000) מישהו פה ניסה ויכול להגיד כמה הוא באמת יציב ואיך הוא מבחינת oc? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-