עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ככה - היום קיבלתי את ה 7870XT ושיחקתי קצת, זה בסדר שהכרטיס מגיע ל 70 מעלות? (במאמץ - BF3 לדוג'), ניראה לי שיותר מידי :s05:

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Tzach_n,

טוב אז רובכם בטח ראיתם כבר את הסרטון של הכרטיס החדש שהולך להחשף מחר, אם לא אז הנה הלינק: חייב לציין שיצאו לי העיניים! רציתי לשאול אתכם, האם יש סיבה כלשהיא להשתמש בכרטיס כזה למערך של מסך יחיד? הבנתי שהוא מיועד לתצוגה של 4 מסכים עם הכח העצום שיש בו, אבל האם הוא ינוצל במלואו על מסך אחד בגלל שהוא כרטיס בעל ליבה יחידה? וגם עדיין לא הבנתי האם מדובר בהמשך לסדרה 600 או שמדובר כבר בכרטיס מסדרת 700 החדשה?

• 152 תגובות
    • 17.7k צפיות
  3. Started by Ligi,

היי, קניתי כרטיס מסך משומש 4870 256BIT ו 512 מגה של CLUB3D משומש וחיבור אחד לא מראה לי תמונה למרות שהוא מזהה אותו במחשב. ניסיתי לחבר את שני המסכים (אחד 1650*1050 מסך של אסוס והשני טלוויזה 1920*1080 פאנסוניק חדשה) שניהם עבדו לבד בכניסה אחת ובכניסה השניה לא הראו תמונה. חשבתי על 3 בעיות שיכולות להיות לי אחרי שהתקנתי את הדרייברים החדשים ביותר. 1. הספק חלש מידי 2. יש לי PCI-E והוא תומך ב2 3. הוא לא היה תקין מראש. בנוסף שיחקתי עליו סקיירים בדרישות גבוהות ולא היו בעיות ברזולוציה של 1920*1080 מפרט של המחשב: ספק enermax 82+ 425 w http://www.enermax.co.uk/pro82plus2 מעבד E8400 עם אובר קלוקינג קל ל3200 ב 400*8 RAM קורסיאר 800 מגה הרץ ג'יגה כפול 4 עם CL4 לוח אם ga-p35-ds3P gigaby…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. נכון לעכשיו יש לי: i5 3570K @ 4.2GHZ GA-D3H 2X2gb DDR3 1333mhz G.skill Gainword GTX260 216SP goldensample מסך סמסונג 22 אינץ 1680*1050 SeaSonic 500W עם כמה שהכרטיס ישן, הוא למען האמת מריץ כל דבר על המקסימום פרט לBF3, שעובד בסדר פרט לשרתים עמוסים מהרגיל, על הגדרות מדיום ומטה. כמו כן, מקרייסיס 3 אני יכול לשכוח, שלא לדבר על המשחקים העתידים לצאת השנה.. אז ראיתי כמה אטרקטיביים המחירים בקניה הקבוצתית ואשמח להתייעץ איתכם ולהזמין כבר היום. הקריטריון הכי חשוב עבורי הוא כמה שיותר bang for buck - תמורה לכסף. אם תוספת של 200 ש"ח מ7850 ל7870, לצרכים שלי ועם הרזולוציה הממוצעת של המסך שלי אכן שווה את ההפרשי במחיר, אשמח לדעת. אחרת, אני בהחלט מעדיף לחסוך את הכסף הזה. ראוי לציין שאני הולך…

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  5. לאחרונה שידרגתי רכיבי ליבה (ראו המערכת) האם לשדרג מה- GTX460? איזה כ. מסך מומלץ למערכת? האם להשאיר במערך SLI ? או שאין צורך ברכישה כלל? (כרגע עם מסך 27" על FHD) המערכת עם OC יציב @ 4.6-5.0. נבנתה לצרכי מהירות וביצועים בעומס. אין מגבלת תקציב (אבל לא אקנה משהו בלי עלות תועלת גבוהה לעומת הקיים) מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by קלוקיי,

שלום, קניתי עכשיו את הכרטיס HD7850 ב - 760 שקלים , הכרטיס הקודם שלי היה HD4870 . השאלה שלי האם יש לי עכשיו צוואר בקבוק רציני . המערכת שלי : מעבד E8400 על תדר 4.05 לוח P5Q זיכרונות 4GB תודה .

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  7. אז המצב הוא כזה, ואפילו די פשוט, אך לצורך ההתחלה עיינו במפרט מימין, בכדי שתהיו בעניינים. אגב, החלטתי לפתוח את השרשור כאן במקום בפורום של לוחות/מעבדים/זכרונות וכיוצ"ב, זה נראה לי פשוט יותר מתאים. אתמול החלטתי לצרף למשפחה 660OC נוסף (מהקניה הקבוצתית) ולהרים מערכון SLI חביב שיענה על צרכי המשחקים המזדמנים שלי (לא משו רציני, רק 5,000 שעות BF3 בשבוע), מאחר וה 580 שלי נדפק והוחלף ב 660OC במסגרת האחריות. אני כאמור על פלטפורמת IVY המתפארת ביכולות ה PCI-Express 3.0 המרשימות שלה. אממה? נראה שבלוחות מסויימים, שכשנעשה שימוש ב PE3.0 עבור SLI, הדבר מתבטא בפגיעה ממשית ביציבות של המערכת. מכרטיס משני שמסרב להזדהות, גם ברמת הביוס, עד לבקר SATA שמפסיק לתפקד וכרטיס רשת מובנה כנ"ל. משו פסיכי. …

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  8. Started by 10ziv,

שלום ברצוני להשדרג את הכרטיס מסך שלי והתקציב שלי הוא בערך 800-850. המפרט שלי: מעבד i5 760 ספק:chieftec aps-450s כרטיס מסך ישן 5670 אם אתה צריכים עוד מידע תכתבו לי. השימוש שלי זה בעיקר למשחקים.

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  9. אהלן בעקבות המכירה הקבוצתית פה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=554704) רציתי לפתוח דיון שמטרתו הסבר על הבדלי הרמות בין הכרטיסים. אשמח אם מישהו יעשה סדר בבלאגן מבחינת ההבדלים והאם הם משמעותיים או זניחים. תודה!

• 42 תגובות
    • 6.8k צפיות
  10. Started by omer4999,

שלום. לאחר זמן מה ששיחקתי במשחקי FPS החלטתי לשדרג את כרטיס המסך. יש רק בעייה אחת: אני לא יודע איך. אז בעקרון המטרה שלי היא להגיע לכרטיס מסך שמריץ משחקים כמו World Of Tanks, Battlefield ועוד בצורה חלקה (מעל ל-30 FPS). אני די חדש בתחום, ולכן אני לא יודע אילו כרטיסי מסך תואמים את הדרישות שלי, ואילו כרטיסי מסך תואמים את היכולות של המחשב שלי. הבנתי שלכל כרטיס מסך יש דרישות משלו, אבל אני לא יודע אילו מהן יש למחשב שלי ואני לא יודע איך לבדוק זאת. השאלות שלי הן כאלה: 1. אילו כרטיסי מסך תואמים את הדרישות שלי (ריצה חלקה של המשחקים שהצגתי מקודם)? 2. מהן הדרישות לכרטיסי המסך הללו? 3. כיצד אני מוודא שאותם כרטיסי מסך תואמים את המפרט של המחשב שלי? שלחו תשובה בהקדם, עומר.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  11. שלום לכולם. תכננתי לרכוש את ה 7970,אבל לאחר שראיתי את המחיר במכירה הקבוצתית,עלתה בראשי דילמה האם להוסיף עוד כ 600 שח ולרכוש 2 כרטיסי 7950 שיחוברו ב CF.כל הרעיון מתבסס על חיבור לשלושה מסכים של DELL U2312 עבור משחקים כגון BF3,DIRT3 וכו'. התקציב הראשוני היה כ 2000 ש"ח עבור הכרטיס אך אין בעיה לחרוג קצת אם זה כדאי.המפרט שלי היום: i5 2500K 4.2g asrock z68 extreme4 g skill 4 gb ssd m4 128gb seasonic s12-2 620w לא מתכנן OC אבל אם תהיה לי את האופציה,אז למה לא. תודה רבה לעוזרים

12. יצא אתמול crysis3 הפעלתי אותו על הגדרות גבוהות ורזולוציה של 1920*1200 וקיבלתי בין 20 ל 30 FPS בסצינה הראשונה בגשם אחר כך כשנכנסים פנימה זה קצת עלה. לי יש HD7970 עם OC ל 1160/1560 מעבד 3570K עם OC ל 4.5GHZ ו8GB זיכרון 1600 זו אומנם לא מערכת extreme high end אבל קשה לטעון שזו מערכת חלשה נקודה למחשבה לגיימרים שרוצים לחסוך על כרטיסי מסך או חומרה בכלל (אני הייתי קונה שני 660 או שני 7870 XT )

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. 1. Tom Petersen מNvidia טוען בהשקת הטייטן שלמעשה ביצועי כרטיסי מסך טובים יותר שהם חמים! WTF? ציטות: "graphic card perform better running hot" שאלה שניה למה היצרנים לא מרחיבים את הכרטיסים לרוחב ואז גם מנצלים את זה למאווררי 140ממ? תודה.

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by trojan11,

שלום יש לי את ה 8800GTS 512 כבר 5 שנים כרטיס מעולה שהיה שווה כל שקל אבל עבר זמנו אני מועניין לדעת איזה כרטיס NVIDIA הכי משתלם עד 1000 ש"ח השימושי היחידי זה World of Warcrft הרזולוציה 1920x1200 והגדרות ULTRA/HIGH אני רוצה לקבל חווית משחק חלקה בלי נפילות FPS במקומות עם הרבה אנשים... (אני מעדיף NVIDIA בחיים לא היה לי AMD אני יודע שהם זולים יותר בכל מקרה אני ישמח לכל מידע שיעזור לי בבחירה) תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by hapl0z,

שלום, באפשרותי לרכוש את אחד משני כרטיסי המסך הבאים באותו מחיר בדיוק: MSI GTX 660Ti 2GB OC - לא power edition Gigabyte GTX 660Ti 2GB Windforce2 האם יש הבדל בביצועים של הכרטיסים? זה משנה איזה כרטיס אבחר? תודה!

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by djelectric,

הצהרה: אין האתר אחראי על כל נזק שיגרם לחומרה, מבצע הפועולות הוא האחראי היחיד על נזק שיגרם. המדריך לפתיחת HD6950 לכרטיס HD6970 לפני כמה שבועות שחררה AMD את כרטיסי ה-HD6950 וה-HD6970. שני הכרטיסים מבוססים על ליבת ה-CAYMAN החדשה, אשר היא הראשונה להשתמש בסידור VLIW4 לקבוצות המעבדים המאוחדים בכרטיס. כמו במוצרים אחרים של AMD, גם ליבת ה-CAYMAN מפולחת ל-2 כרטיסים, ה-PRO וה-XT. בעת ייצור הכרטיסים עושה AMD פעולה קטנה של כיבוי חלקים בליבה על מנת ליצור את ליבת ה-PRO המוחלשת. בתמונה אנו רואים את ליבת הCAYMAN במצב PRO, ככה הליבה נראית ב-HD6950 כאשר החלקים האדומים מסמלים את מה שכבוי. ל-AMD יש שתי שיטות לנעול מעבדים מאוחדים בכרטיס. האחת מסתמכת על ניתוק נתיחים בתור הליבה, ב…

• 555 תגובות
    • 127.9k צפיות
  17. http://img.sharepixon.net/images/wgw.png לא מובן למה רוחב כרטיס מסך תמיד מתמלא לי ומראה בין 60%- 80% כאשר הזכרון שלוקח כרטיס המסך אפסי ה-GPU ברמה של 10%-15% מה לוקח את רוחב הפס בכרטיס מסך ?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by cyberX,

ראיתי שיש מלא דיונים על זה כבר אבל לא קיבלתי תשובה שסיפקה אותי ואשמח לראות כאן קצת תגובות בין אנשים על כל העניין הזה.. אז בקצרה הבנתי שעל הנייר ATI נותנים ביצועים יותר טובים ביחס עלות/ביצועים לעומת כרטיסי נוידיה. אמעמע! הבנתי גם, שנוידיה לעומת זאת יותר עוסקת בתמונה חלקה יותר, דרייברים טובים יותר, וכו'. ולכן אני אשמח לשמוע על מה אתם ממליצים, אולי איזה דיון על דרייברים חדשים שעומדים לצאת ואני לא יודע, השקעה עתידית ועוד, בהתחשב בזה שהדרייברים של ATI נורא מעצבנים המון אנשים כיום. ובכללי לשמוע מהניסיון האישי שלכם. תודה

• 39 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by neta3200,

מפרט המחשב: E8400 3.0GHz 4Gb ram Gigabyte EP43-DS3L Ci-Power 550W 4870 - בעייתי - עשה את שלו. אני ראיתי שיש מבצע מיוחד לחברי הפורום מ-TMS ו-IQPC, רציתי לנצל את המבצע לקניית כ.מסך חדש. השאלה איזה כדאי לקחת? אני יודע שיהיה צאוור בקבוק , אבל איני מתכנן להחליף את הפלטפורמה בזמן הקרוב אז.. אני משחק על מסך , LG ,W2243T 22" ברזולוציות של 1920x1080 במשחקים מסוימים.. יש כמה אופציות לכרטיסי מסך בניהם: GTX660 , 7850 . אני חושב שאלך על 7850, עכשיו השאלה מה לקחת ? גרסת ה-1GB או ה-2GB ? או שבכלל אתם ממליצים לעשות משהו אחר פתוח להצעות:] * לא להציע לחסוך למחשב כי זה לא אופציה כרגע..

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  20. שלום וברכה! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בקנייה קבוצתית שאתם עושים(אם זה עדיין בתוקף ורלוונטי) הייתי רוצה המלצה לאחד מהכרטיסים מהקנייה הקבוצתית שלכם, אין לי ממש תקציב וזה לא כל כך משנה, העיקר שהכרטיס יתן ביצועים ויהיה הכי טוב ומשתלם ביחס למחיר מול ביצועים ותקציב ויהיו עליו המלצות וביקורות חיוביות.... חוץ מזה הייתי רוצה לדעת אם הקנייה הקבוצתית עדיין רלוונטית??? ובאופן כללי איך זה הולך? איך נרשמים?למי משלמים?מאיזה חנות רוכשים בסוף?ואיזה כרטיס מסך עדיף ומשתלם?אני רוצה כמה שיותר מידע על הקנייה הקבצתית בבקשה ואני 100% ירכוש כרטיס איתכם וחשוב לי לציין שבכוונה אני שואל את כל השאלות האלו וזה למרות שראיתי את האשכול שהמנהל פתח פה על הקנייה הקבוצתית(אין שם את כל הפרטים שלהם אני…

21. http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/NVIDIA-GeForce-GTX-TITAN-Performance-Review-and-Frame-Rating-Update/Frame-Rat יש כאן כתבה מאוד מעניינת שכתובה בשפה מקצועית ולא מובן לי מה בדיוק אומר כל גרף יש כאן משהו מקצועי שיכול להסביר את הכתבה ? לא להסביר במשפט או זריקת כמה מילים לאויר משהו רציני להסביר את כל הכתבה מה אומר כל דבר

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by almor12,

אני מחפש כרטיס מסך שיתאים ללוח אם שלי. הלוח אם שלי הוא GIADA H61N הוא לוח אם מסוג MINI-ITX. אחרי בירורים בכמה חנויות מחשבים, נראה שאני צריך כרטיס מסך שיתאים לחיבור שבלוח אם. החיבור הוא PCI-E X8. איזה כרטיסי מסך יתאימו? (לא משנה אם זה כרטיסים חדשים) כרטיסים של X16 יתאימו לX8? אני לא מחפש כרטיס מסך למשחקים, אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לי לHTPC שלי תודה על העזרה,

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  23. שלום לכולם הרכבתי לעצמי מחשב HTPC עם כרטיס מסך שלקחתי מאחי (x1950 Pro 512MB עם יציאת s-video) וחיברתי אליו S-video ומהצד השני יצאו כבלי קופוננט, אחד צהוב (video) ועוד חיבור שמזכיר s-video .. וזה לא עובד .. בטלוויזיה בסלון יש רק יציאות RCA (אדום, צהוב ולבן) ויציאת s-video .. מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה ? כבר ניסיתי מתאמים, החלפתי כבלים כלום לא עובד ..

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by puvsc,

אני לא יודע למה לצפות אני לא יודע אם הכרטיס לי עובד כמו שצריך או שיש לי בעיה במסך...

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by EVGA,

בגלל הקנייה הקבוצתית אני חושב לקנות את ה7870XT, אתם יכולים להגיד לי אם הספק יחזיק ואם הלוח אם מתאים מעבד PHENOM II 940 לוח אם gygabyte GA-MA790X-UD4P כרטיס מסך AMD HD4850 MSI דיסק קשיח 500 GB WD זכרון corsair CL5 4GB DD2 800MHZ מארז CM690 קירור למעבד arctic freezer 13 pro

• 3 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים