כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
אהלן .. יש לי מחשב חדש, מעבד קוואד 2.5 ג'יגה הרץ, עם כרטיס מסך GEFORCE 210 שהבנתי שהוא נחשב כרטיס חזק.. הבעיה היא שכמעט כל המשחקים שאני מנסה לעלות, המחשב פשוט לא מצליח להריץ אותם בצורה חלקה לגמריי ברזולוציות שהן לא מעל 800X600 וזה ממש מעצבן.. יכול להיות שצריך לשנות משהו בהגדרות?
-
- 27 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ישן ואני רוצה לשדרג לכרטיס מסך עם יציאת HDMI. סתם בחרתי את geforce 210 בגלל שנראה שהוא מתאים לדרישות שלי. השאלה שלי היא: אם אני אחבר את המחשב שלי לטלוויזיה עם כבל HDMI, האם יהיה לי סאונד או שאני אצטרך להוסיף חיבור נוסף בשביל הקול? ואם אין לי סאונד, יש דרך או כרטיס מסך אחר שיאפשר לי לחבר את המחשב לטלוויזיה בכבל אחד ולקבל גם ווידאו וגם אודיו? תודה רבה, טום
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מצאתי את שניהם במחיר פחות או יותר דומה ישמש למשחקים קצת הבנתי שהרדאון תומך בdirect x 11 והג'יפורס לא שניהם ג'יגה זיכרון רוב היישומים שאשתמש זה סרטי hd המחשב שלי מעבד quad 9300 זיכרון 667mhz 2 ג'יגה ספק 350 w הבנתי שצריך לשדרג ספק לפחות ל400 ומעלה האם זה הכרחי? גם הולך לעבוד על פרמיר 1.5 שזה גרסה ישנה שרצה על xp שהבנתי שזה לא בעיה בכלל מה עדיף לצרכים שלי? בנוסף תוכלו לתת לי לינק להשוואת כרטיסי המסך הללו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. שידרגתי את כרטיס מסך מ 9500 ל 240GT . המחשב עבד בדיוק כמה שעות והתחיל לעשות בעיות כמו ריסטרטים. החליפו לי את הספק מסתבר זה הייה ספק 250w ספק פשוט ... החליפו לי את הספק ל HEC 300VN -2RX 300W ונאמר לי שזה ספק יותר טוב .. השאלה אם זה באמת נכון ויחזיק לי את הכרטיס מסך240GT תודה
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
האם GIGABYTE nvidia gefroce 250OC יספיק לי למשחקים חדשים?? ומה ההבדל בין REV 1.0 לבין REV 2.0 של הכרטיסים?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום חברה, לפני שנה קניתי כרטיס מסך asus geforce 3 ti 200 מאקסלנט ולכן היה לי עליו רק שנה אחריות(רמאים) לאחרונה המחשב התחיל לעשות בעיות ושלחתי אותו לאקסלנט שיתקנו לי(בתשלום) הם אמרו לי שהכרטיס שהיה לי נהרס והם מציעים לי במקומו כרטיס asus geforce fx 5200 בתופסת מחיר של 30 דולר. לפי מה שהבנתי הכרטיס הזה הוא הכי זול מסידרת הfx האם ההצעה שמציעים לי הוגנת או שדופקים אותי? האם הכרטיס הזה חזק יותר ממה שהיה לי?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום היה לי את הכרטיס הזה אבל של נבידיה ושל 4 אייג'יפי עכשיו יש לי אותו כרטיס של inno3d ושל 8אייג'יפי... אני רוצה לדעת מה ההבדלים...? בין החברות ובין האיכות של האייג'יפי או מה שזה...
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
זהו הכרטיס שברשותי... :\ ומאז שהוא קיים הוא העלה יפה מאוד כל משחק שיש חוץ מ2 משחקים... Pro Evolutions Soccer3 and International Soccer3 ושניהם שייכים לחברה- Konami ובשתי המשחקים בכל המחשבים שיש הדרייברים 52.16 מהבהבים זתומרת שלא עובד אצל כולם זה ככה אז התקנתי דרייברים מהדיסק... וזה עובד טוב... עכשיו השאלה שלי היא אם הכרטיס מסך שלי לא מסוגל להעלות את המשחקים האלה... הבעיות שהוא עושה זה איטיות כל כמה שניות וזה עובד חלק אך ורק על רזולוציה 640x480 16Bit(בעעעע!!!!!) וזה מכוער רצח... בקיצור אני לא ממש חושב שזה בעיה של כרטיס מסך כי ... כל המשחקים עובדים חלק ממש כולם... מקווה שתעזרו תודה...
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מישהו יודע איך בודקים את המתח שבו עובד הכרטיס? יש לי לוח עם אפיק AGP שמוציא 1.5v ואני רוצה לדעת מה המתח של הכרטיס
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
לא מזמן קניתי מפנדה את הכרטיס הנ"ל leadtek A250 geforce 4 4400 TD myvivo מכיוון שהיה עיקוב של המוצר שהזמנתי, יצרו איתי קשר והודיעו לי שנגמרה האספקה של הכרטיס שהזמנתי וכפיצוי ישלחו לי את הדגם המשופר. אני כמובן באותו רגע אומר, אוקי אין בעיה, תודה ומנתק עם חיוך על הפנים מכיון שהדגם המשופר כביכול הוא לא אחר מ Leadtek A250 Ultra 4 4600 TD להפתעתי שהגיע הכרטיס מצאתי קופסה אחרת לגמרי, של הדגם הנ"ל LEADTEK A280 GEFORCE 4 TI 4800SE 128MB MYVIVO אחרי כמה בדיקות באינטרנט ובאתר החברה גיליתי שאין דגם זה נמצא באתר החברה ואילו הדגמים של A280 שונים לגמרי מן הכרטיס שנשלח אליי. ממה שהבנתי אחרי חיפושים ארוכים, שצ'יפסט זה הוא בעצם GF 4 4400 8X אבל זה היה במספר מצומצם מאוד של כתבות קטנות. ואנ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: PIII 800MHZ 256 SDRAM PC PARTNER MOTHERBOARD שתומך ב-AGP 4X GEFORCE 4 MX 440 8X שתומך כמובן גם ב-4X WINDOWS XP PRO יש לי לוח אם שתמוך ב-4X AGP וכרטיס שתומך ב-4X AGP. דרך ה-BIOS שלי זה מודלק. כשאני נכנס למאפיינים של הכרטיס שלי אני רואה שאני פועל ב-2X. ניסיתי לעשות קצת TWEAKING אבל זה לא הולך הגבוה ביותר זה 2X ואין לי מושג למה. עזרו לי! זה דחוף! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
גלשתי היום קצת באתר של אננד ומצאתי כתבת preview מפתיעה/מוזרה לצ'יפ הבא של חברת Trident (שדי נעלמה עם כל התפתחות התלת מימד) הלא הוא XP4 לפי המידע שמה הוא אמור להציג 80 אחוז מג'י 4600 או להיות שווה ערך לג'י 4200(שכולם טוענים שהוא 20 אחוז חלש מ4600) יש לו ארבעה צינרות עיבוד באיזה טכנולוגיה מיוחדת שמאפשרת רק 30 מיליון טרנזיסטורים תמיה בdirectx8.1 ועוד כל מני דברים נחמדים משהכי הפתיע זה תג המחיר שלו- מתחת ל100 דולר אמריקנים האם זו תרמית או פתרון מצוין לשוק הנמוך?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאח שלי יש מחשב P2 400 עם VOODOO 3 ו128 MB עכשיו הוא משחק CS , ונמאס לו מ30 FPS , הוא רוצה משהו טוב שיעבוד לו בסבבה אמרתי לו שאני יקנה לו כרטיס מסך ב200 שקל שזה יעבוד לו בסבבה חשבתי על הGEFORCE 4 MX הזה רציתי לדעת אם יש בעיה תאימות .. בכל זאת... זה קצת כרטיס יחסית חדש למחשב שלו שבן 3-3.5 שנים תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב, אז ככה -- אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש כתחליף לסירוס לוג'יק המיושן (והמעוור) שלי. אבל, מאחר שאינני "גיימר" ובקושי משחק במשחקים (חוץ מכמה ישנים ומזדמנים), בעל תקציב זעום של עד 600 שקלים, ואחר התייעצות עם כמה חברים, הגעתי למסקנה שהכרטיס האידיאלי בשבילי יהיה מסדרת ה MX הזולה. וע"פ כך, התקשרתי למספר חנויות ועשיתי סקר קטן. ה geforce 440mx 64 ddr עולה בממוצע 450 שקלים. ה- 128 sdram עולה 525 שקלים. ובין שניהם אני מתלבט, האם להשקיע את הכסף על הזיכרון? אגב, בעל חנות אחד אמר לי משהו לא כ"כ מובן על זה שבכרטיס השני שציינתי(128 sdram) החברה שינתה את הצי'פ למשהו שיתאום את הזיכרון החדש, ובעצם יצא שאני אשלם יותר כסף בשביל פחות תמורה. בו במקום זה נשמע לי מגוחך, אבל מאחר שאינני מב…
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס inno3D Geforce 4 mx 128 ddr למחשב p2 400 הלוח אני לא בטוח איזה אבל אני חושב משהו SIS עכשיו היה לי על המחשב voodoo 3 agp 16 mb לפני. והג'י פורס לא עובד לי על המחשב . בדרך כלל שאני מפעיל את המחשב יש מן צליל כזה קצר , כשחיברתי את הג'י פורס היה צליל ארוך ומקוטע. חשבתי שזה בעיה בכרטיס ובדקתי את זה במחשב שלי p4 2400 ובמחשב שלי הכרטיס עבד. אני חושב שאני צריך להזיז שם כמה מהג'מפרים או משהו , מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? או אם יש לו פתרון יותר טוב... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שאלה פשוטה שאני פשוט לא מוצא לה פתרון הכרטיס הזה תומך בAGP8 ? כי כרגע אצלי הוא עובד על AGP4 שזה די עצוב :s05:
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן, יש לי GF4MX 440, עם יציאה לטלוויזיה, חיברתי את הטלוויזיה שלי עם כבל RCA (לא יודע אם זה משנה משהו, אבל הוא אדום...) ומתאם SCART - (עשרים ואחד פין), אני משתמש באופציית ה CLONE שיש באפשרויות תצוגה, כדי לראות גם במסך הרגיל, וגם בטלוויזיה ואני חייב לציין שרואים ממש חרא על הטלוויזיה, רואים הכל חרא, חוץ מסרטים, כשאני מנגן סרטים במסך מלא, רואים ממש נהדר, אבל ה WINDOWS, וטקסטים, בלתי אפשרי, נראה נורא, אי אפשר לשחק משחקים עם פרטים קטנים, למשל משחקי אסטרטגיה, כי הכל נראה עמום. שיחקתי עם הפליקר RATE, זה לא משפר מי יודע מה .., גם ברזולוציה הכי קטנה. מעניין אותי למה זה ככה, הרי בטלויזיה אפשר לראות איכות, תראו את PLAYSTATION וכל הקונסולות, איך הם מצליחות להפיק רזולוציה טובה מטלווי…
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
Hello I do have a GeForce 4 MX 460 , and when i run dxdiag and chack the information i got this error The error is "D3D8 Test Result: Failure at step 5 (GetDeviceCaps): HRESULT = 0x8876086a (3D not available)" I am using Direct X 8.1 and the driver of the Nvidia is the new one 41.09 can someone help me what to do Thanks P.s- I am using a P4 2.0 and 512MB memory ' also its a win XP home edition
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
מישהו יודע אם GEFORCE MX 4 נבוסס על DIRECTX 8 והאם הוא תומך ב-PIXEL SHADING? ???
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
radeon 9200 SE 128 MB או geforce 4 MX 440 64 MB אני יודע שאלו הם שני כרטיסים חלשים מאוד אך הייתיי מעוניין בחוות דעת איזה מהם הוא יותר טוב באופן כללי - מבחינת איכות תצוגה וביצועי תלת מימד (ביחס למגבלות בכרטיס) בברכה.
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אתם לא תאמינו, אבל כל הבעלים של הGF4MX הנה כתבה (או לפחות חלק ממנה) בשבילכם: לחץ כאן אומנם ההבדך בין הקוד של DX7 לDX9 ואפילו לזה של הDX8 הוא ממש שמיים וארץ, עדיין תוכלו לשחק ברזולוציה סבירה לחלוטין, ואף יחסית גבוהה, בFPS שמספיק ומעל ומעבר לתמונה חלקה! אני עדיין חושב שכדי לכם לשדרג לצורך איכות תמונה טובה בהרבה, אבל מבחינת מהירות, אין לכן בעיה! (הבדלי האיכות ניתן לראות עמוד אחד קודם).
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
למה המהירויות שעון שלו כ"כ נמוכות 250\444 זה נמוך מאוד , האם הוא כמו האטלון אקספי 1700 שיש לו יכולות אוברקלוקינג מצויינות? ואל תתנו לי כתבות שנכתבו ע"י אלכסים בבקשה , אני לא מבין אותן.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם :smoke: הגיע הזמן לספר קצת על הרקע של הסיפור שלי: כבר שבוע שהמחשב בתיקון, ביום רביעי הוא חזר פועל. כנראה בעיות תוכנה. חצי שעה אחרי חיבור המחשב לחשמל, וסיור באתר לראות מה חדש, היתה הפסקת חשמל. אחרי כמה דקות החשמל חזר, וכשהפעלתי את המחשב נראו פסים מוזרים על המסך. הכרטיס מסך נדפק (Leadtek Geforce 4 TI 4200 128 MB). היום יום חמישי נסעתי אל פנדה שם קניתי את הכרטיס (ולא כל כך קשה למצוא את הבית...) כדי לקבל את האחריות שלי. כמובן הם בדקו את הכרטיס וגילו שבאמת יש בעיה, והם מוכנים להחליף לי אותו אבל יש רק בעיה אחת: הכרטיס לא במלאי ואני אצתרך לחכות לפחות חודש עד להגעת המלאי החדש. אני כמובן לא יכולתי לחכות חודש ולכן ביקשתי אלטרנטיבה. הם הציעו לי את הLeadtek A280 LE TD GeF…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בתכנון לקנות כרטיס מסך GeForce 4 Ti 4200 128Mb ומתלבטא בין החברות השונות המייצרות אותו... אז רציתי לדעת איזו חברה מייצרת את הכרטיס הכי טוב (לא המשתלם, המחיר לא חשוב) מהדגם הנ"ל? ואם כבר המחיר (שלא ממש חשוב) אז כמה הוא יעלה? ושאלונת אחרונה- אתם חושבים שכדאי לחכות עוד חודש חודשים שהמחירים ירדו או שהמחירים לא ישתנו בצורה דרסטית? תודה מראש, :saint:
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-