כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
חברים מישהוא יכול לעזור לי עם השוואה בין הכרטיסים הנ"ל? תודה מראש לעוזרים..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. המפרט: Q9550 עם OC ל 4GHZ . זיכרון 4G. לוח אם GB P45UDP3. כ.מסך 295. ספק כוח Enermax Pro82 625. רזולוציית מסך 1080*1920. אני שוקל להחליף כרטיס מסך שיריץ את Crysis 3 ללא בעיה, השאלה אם המחשב לא יהווה צוואר בקבוק. חשבתי על 660 TI למקרה שלא. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש HD6850 והמחשב מחובר גם למסך מחשב Full HD וגם לטלוויזיה Full HD וכשאני שם ברזולצית מסך 1920x1080 זה עושה לי קצוות שחורים למעלה למטה ובצדדים ואילו שאני שם על 1680x1050 זה מסתדר על כל המסך ניסיתי לשנות רזולוציה גם דרך ה catalyst conteol center ועדיין אותה הבעייה למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה שאני יוכל ליראות על כל המסך ברזולוציה הכי גבוהה דרך אגב בכרטיס הקודם שלי GTS450 לא הייתה את הבעייה הזאת תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, במקביל לחיפוש שלי באינטרנט אני אפרסם גם פה. בעבודה שלי אנחנו רוצים להריץ את התוכנה שאנחנו מפתחים על מחשב נייד. מדובר בתוכנה גרפית, אבל לא כזו שדורשת מהכרטיס "כוחות סוס" (כלומר ביצועים גבוהים) אלא שימוש בכלל מיני שיידרים ופונקציות תלת מימד. כרגע התחנות עבודה שאנחנו רצים איתן כוללות כרטיס Quadro (מכל מיני דגמים - 3800, 4000 וגם חלשים יותר כמו ה-600), ועכשיו בלפטופים אני רצת פחות מכיר. בפעם הקודמת שבדקנו, לפני 3-4 שנים, הכרטיסים המובנים לא כללו את ה"פונקציות" שהיינו צריכים בשביל התוכנה (שוב, שיידרים, 3D, תמיכה ב-Open GL). יכול להיות שהכרטיסים ה"חדשים" של אינטל (כלומר ה-Intel HD Graphics 4000) יספיקו עכשיו? את הנייד שאנחנו שוקלים כרגע, אפשר לקבל עם 3 סוגי כרטיסי …
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני רוצה לחבר 2 כרטיסים זהים שתומכים בSLI עם SLI Bridg אבל לפי מה שקראתי על הלוח אם שלי הוא תומך בCrossfire, השאלה שלי היא אם יש אפשרות שהחיבור 2 כרטיסים יעבוד לי? ואם אפשר להביא מאמר שמראה כך או אחרת אני אשמח תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשל מותו בטרם עת של כרטיס המסך שלי (geforce 9800gt) עלי לקנות כרטיס חדש, או חדש יחסית, או אפילו ישן וטוב. ובכל זאת הוא צריך להיות: 1) לא יהיה יקר, אני מעוניין להציא לא יותר מ-350 ש"ח. 2) לא ליפול בביצועים מהכרטיס הישן (ואם אפשר שיעלה עליהם - מה טוב). 3) שיתאים למחשב שלי, שהוא כבר בן 4, ואם זה רלוונטי אז מותקן בו לוח אם gigabyte ga-ep43-ds3l. 4) עם יציאת hdmi. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל הסבר איך לפי נתוני כרטיסי מסך אני יודע איזה כרטיס מסך יותר טוב ועדיף מהשני מבלי לבדוק באתרים של השוואות וכל זה. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה צריך המלצה ה HD5870 הוא דגם ישן אבל הוא ממש חזק והוא עולה 500 שקל ה HD6850 הוא דגם חדש יותר אבל חלש יותר והוא עולה 400 שקל שימושים עיקריים סרטים full HD סרטים תלת מימד משחקים על מה אתם ממליצים תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
כשאני משחק BF3 הטמפרטורה של הכרטיס עולה ל65-70, זה הגיוני? לא ביצעתי OC, זה עם הגדרות סטוק.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני פשוט רוצה להבין משהו היות ולחבר יש את ה560 TI.. על מה ולמה ה560 TI עדיין נשאר במחיר כזה של בסביבות 1100-1200 שקל, כשיש את ה7870 XT שעולה עליו ונותן ביצועים שמשתווים אפילו ל660 TI? ה7870 XT עולה משהוא כמו 1130 שקל..תמחור הכרטיסים של NVIDIA שערוריתי משהו הייתי אומר הנה השוואה בין שני הכרטיסים: http://www.anandtech.com/bench/Product/547?vs=548 לא הצלחתי להבין אם ה7870 בהשוואה הוא גרסת ה-XT המומהרת
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע מה אתם אומרים לעצמיכם, רצית כרטיס יקר יותר וזנחת את הDUAL X (עכשיו נדפקת). חברים גיליתי בעיה בכרטיס המסך שלי ואני ממש צריך את עזרתכם ,היא ממש מציקה לי, הכרטיס נרכש לצערי ב-KSP כיוון שרק שם הוא נמכר ובמחיר טוב. אז ככה גיליתי כאשר אני מפעיל סרטונים ביוטיוב, משנה שם איכות או פעם בה סתם בגלישה פתאום יש מין ריצוד/גל על המסך של חוסר יציבות, כמו מין גל כזה כשעושים OC ומשנים מתחים . בסרטון הבא תבינו למה התכוונתי: חשבתי שזו בעיה בגלל ה-crossfire אז ניתקתי כרטיס אחד ולא עזר, הסרתי את הדרייברים ועדכנתי מחדש ולא עזר, שינמכתי גרסה לדרייברים ולא עזר, ניסיתי לחבר רק ב-DVI ולא עזר, חיברתי רק מסך אחד ופתאום נעלמה הבעיה, חיברתי שניים והבעיה חזרה. יש לי שלושה מס…
-
- 13 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
תודה רבה (תסתכלו על הMAX, בזמן ששיחקתי איתו בטומב ריידר החדש על הגדרות נורמליות וחלק על גבוהות.) האם משהו לא בסדר? האם צריך לסדר משהו?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בבקשה צריך לדעת אם הכרטיס HD5870 יתאים למפרט שלי ספק כוח:CI POWER 450W של CWT (שיש לי ספק גדול אם הוא יספיק ובגלל זה צריך את עזרתכם) מעבד:E8500 לוח אם:MSI P45 neo כונן קשייח:500GB זיכרון ראם:4GB האם מבחינת הספק זה יספיק והאם הוא מתאים למפרט שלי ולא יווצר צוואר בקבוק תודה ענקית לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בבקשה צריך לדעת אם הכרטיס HD6850 יתאים למפרט שלי ספק כוח:CI POWER 450W מעבד:E8500 לוח אם:MSI P45 neo כונן קשייח:500GB זיכרון ראם:4GB האם מבחינת הספק זה יספיק והאם הוא מתאים למפרט שלי ולא יווצר צוואר בקבוק תודה ענקית לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שה HD5870 הוא כרטיס ישן אבל הוא אחד החזקים ואני יכול להביא אותו במחיר ממש טוב(500 שקל)ורציתי לדעת אם הוא יתאים למחשב שלי(והאם יווצר צוואר בקבוק או שהוא יתאים) כי המחשב שלי כבר דיי ישן ומצד שני אני יכול להביא HD6850 שהוא יותר חדיש אבל פחות חזק ב 100 שקל פחות (שזה אומר שהוא עולה 400 שקל) המפרט שלי הוא כזה מעבד E8500 4 GB ראם 500GB הארד דיסק לוח אם MSI NEO P45 ספק כוח כרגע יש לי 450W של IC POWER אבל בגלל שראיתי שהכרטיס HD5870 צריך לפחות 500W אני ייקח מחבר שלי את הספק 500W שלו שימושים עיקריים משחקים סרטי תלת מימד (כי המחשב מחובר לטלויזיה תלת מימד) סרטי FULL HD מה אתם אומרים איזה מהם יותר מתאים לי ועל איזה מהם אתם ממליצים והאם שווה להוסיף את ה 100 שקל כדיי…
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולםאני יודע שה HD5870 הוא כרטיס ישן אבל הוא אחד החזקים ואני יכול להביא אותו במחיר ממש טוב(500 שקל)ורציתי לדעת אם הוא יתאים למחשב שלי(והאם יווצר צוואר בקבוק או שהוא יתאים) כי המחשב שלי כבר דיי ישן ומצד שני אני יכול להביא HD6850 שהוא יותר חדיש אבל פחות חזק ב 100 שקל פחות (שזה אומר שהוא עולה 400 שקל) המפרט שלי הוא כזהמעבד E85004 GB ראם500GB הארד דיסקלוח אם MSI NEO P45ספק כוח כרגע יש לי 450W אבל בגלל שראיתי שהכרטיס HD5870 צריך לפחות 500W אני ייקח מחבר שלי את הספק 500W שלומה אתם אומרים איזה מהם יותר מתאים לי ועל איזה מהם אתם ממליצים והאם שווה להוסיף את ה 100 שקל כדיי להביא את ה 5870תודה ענקית לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לאחרונה את הדרייבר האחרון, 13.2 BETA 7 והוא פתר לי בעיות במשחק CRYSIS 3. אולם, כרגע ה-CF אצלי מבוטל (ניקיתי את המחשב והגשר נותק כשהוינדוס עלה תחילה). כרגע אני יכול לבחור לאפשר את ה-CF, ואז כשאני לוחץ על APLLY, לא קורה כלום. הוא ירוק, כך שכן הוא לחיץ אבל בפועל לא קורה כלום אולי זה באג בדרייבר החדש, למישהו יש ניסיון עם זה ב-CF ויכול לבדוק אם גם אצלו זה לא עובד? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני רוצה לחבר 2 כרטיסים זהים שתומכים בSLI עם SLI Bridg אבל לפי מה שקראתי על הלוח אם שלי הוא תומך בCrossfire, השאלה שלי היא אם יש אפשרות שהחיבור 2 כרטיסים יעבוד לי?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש ועכשיו קיבלתי אפשרות כספית שאני אוסיף עוד כמה מאות שקלים ואקח כרטיס מסך אחר יותר טוב.. השאלה אם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל כרטיס מסך יותר טוב וכמה זה באמת ישפיע על הביצועים? זה המחשב: ntel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 קירור למעבד: Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan כמות: 1 - מחיר: ₪97 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪295 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪278 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪490 כרטיס מסך: Sapp…
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך כי המחשב שלי לא מריץ טוב משחקים והציעו לי את זה Sapphire 7750 2GB GDDR3 DVI HDMI DP Retail עכשיו התקציב שלי הוא 500 שח והוא עולה 460 ב=TMS הוא טוב ? הוא עובד חזק על גיימינג כבד ? צריך ספק כוח בכוח מסויים כדי להפעיל אותו כמו שצריך ? כמו וולט מסויימת ??? האם יש במחיר שלו כרטיסים טובים יותר ? מה עוזר ה-2GB שלו מול כרטיס של 1GB ??? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וברכה קניתי מחשב חדש, I3 ואיתו כרטיס מסך GT630 לאחר התקנת ווינדוס 7 הכנסתי את הדיסק של הכרטיס מסך להתקנה לאחר שלחצתי המשך ואז במהלך ההתקנה כל המסך התחיל להתעוות לי מלא פסים..לא הצלחתי לראות כמשהו ברור על המסך (טלויזיה 46 אינצ') עשיתי RESET למחשב. חשבתי שהדיסק תקול, הורדתי מאתר של NVIDIA את הדרייבר אך הבעיה שוב חזרה, במהלך ההתקנה של הדרייבר שוב המסך התעוות ונהיו פסים משונים כאלו. וראיתי כאילו תהתקנה ממשיכה. עשיתי RESET למחשב. וזה חזר להיות טוב איך אני מתקין את הדרייבר הזה?
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
רציתי לדעת בבקשה אם יש דרך לוודא\לבדוק שהמהירות של המאוורר של הכרטיס מסך שלי מוגדרת על הגדרת יצרן. יש לי כרטיס GTS 250. וינדוס 7 32 ביט. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכל חברים הפורום ותודה מראש לעוזרים. היום קיבלתי במייל את הקופון של המשחקים שמגיעים עם הכרטיס מסך שרכשתי. אני חייב לציין שחטאתי כיוון שלא יכולתי לחכות מירוב דיבורים על קרייסיס 3 והתקנתי שלשום גרסה פיראטית. הכל זז חלק וקיבלתי בין 55-90 FPS על שיא ההגדרות. היום קיבלתי את הקופון והתקנתי את המקורי, יש מסך בהתחלה עם מוקשים שאני מקבל שם בסביבות 32-35 FPS עם קרוספייר ו-50 עם כרטיס בודד. אני חייב לציין שביומיים האחרונים רבתי עם הדרייברים ה-"מעולים" של AMD והיום סידרתי את זה. האם המשחק הזה תומך טוב בקרוספייר? כי מחיפוש ברשת יש המון טענות..
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם כדאי לעשות crossfire על הלוח Gigabyte GA-Z77-DS3H עם שני כרטיסי HD7950? ידוע לי שסלוט אחד הוא X4 , השאלה כמה זה באמת משפיע? I7 -3770K HD 7950 4X2 GB RAM Corsair 850W תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע משתמש כאמור ב ATI Radeon 4850 HD ישן. אני כמעט ולא משחק עם המחשב (אני איש של קונסולות), אבל אני כן מתכנן לשחק Heart of the Swarm. הכרטיס הריץ בצורה סבירה את Wings of Liberty הישן יותר, אבל להבנתי כן יש שידרוג מסוים של מנוע המשחק. חשבתי אולי לשדרג את הכרטיס הנ"ל בכרטיס זול אחר. מאחר והוא מאוד ישן, אני מניח שאפילו כרטיס זול יהיה קפיצת מדרגה מהביצועים של זה. האם אני צודק? האם כרטיס מסך של עד 200 שקל ישדרג לי את החוויה או שאין טעם לטרוח? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-