כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
אני משתגע כבר מרוב לחכות לכרטיסים האלה ובטח אחרי שהם יצאו נצטרך לחכות עוד איזה חודש לפחות למחירים נורמליים.. למישהו יש מושג מתי כבר הרגע יגיע?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו אני רוצה לשדרג את המחשב ויש לי מעבד E6300 לוח אם של MSI דגם RC410M2-L האם הכרטיס מסך יעבוד לי בכיף במחשב שלי? בבקשה תענו זה דחוף אני נורא רוצה לקנות אותו, האם הוא טוב? הוא יפעיל לי משחקים ברזולוציה כמו 1024X768 ? אני לא חייב שיעבוד בטפ שבטופ אלא שיראו מספיק יפה ויעבוד חלק מה אתה אומרים?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולהתקדם קצת, אבל אין לי הרבה כסף כרגע כי אני חייל והתקציב עומד על 1000 שקל, אם צריך אז גם 1100.. ברצוני שתמליצו לי מה לקנות לא משנה אם זה יההי RADEON או GEFORCE.. העיקר שיעבוד טוב. המחשב שלי הוא : AMD 2800+, 512 MB DDR 400, EPOX MOTHER BOARD אני רוצה שהוא יריץ לי NFS החדש וכו.. תודה רבה קובי. איך ה6600 GT? לאיזה כרטיס של ATI הוא מקביל לאחי יש ראדון 9700, איפה הוא עומד? תודה.
-
- 17 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום אנשים! זה המפרט של המחשב שלי: מעבד אינטל קונרו E6300 dual core ומאוורר למעבד AR 775 HEAT PIPE לוח אם MSI P35 NEO 7.1 GLAN ספק כח EZCOOL 500W 12CM FAN זיכרון 3GB GOLD DDR2 667 OCZ ?(יושב על שלוש סלוטים) הארדיסק 16MB WD 250GB SATA 2 כרטיס מסך INNO 3D 7950GT 512 DDR3 256BIT DUAL DVI מסך LG 17LCD L1770HQ קניתי אותו לפני כשנתיים ועכשיו הוא מתחיל להראות סימני זיקנה ועייפות. הוא עדיין מריץ משחקים אבל יש כמה כאלה שמתחילים לתת לו פייט והוא מתחיל לגמגם וזה דבר שאסור לי להרשות..עם אנריל 3 התמודד יפה גם עם קול אף דיוטי 4 וכן הלף לייף אפיזוד 2 עד שבא לו קרייסיס ונתן לו נוקאאוט ,הזקן שלי הראה את המשחק כמעט כמו מצגת של פאואר פויינט.אולי אני טיפה מגזים... קרייסיס וורהד אמנם פעל טו…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מדגם X1900GT. אני יכול להחליף אותו ב-X1950PRO חדש.... ואני רוצה לדעת האם אני ארגיש שיפור ומי מבינהם יותר טוב! אז אני אסכם את השאלות שלי: 1)מי יותר חזק 2)מי יותר קריר 3)למי יש קירור יותר טוב (אותה חברה : ספיר) 4)למי יש פוטנציאל אוברקלוק יותר גדול? כי שלי מדהים באוברקלוק! 5)האם אפשר לפתוח X1950PRO לX1900XT ? 6)איזה יתרונות יש ל-X1950PRO שאין לכרטיס שלי? תודה רבה לעזורים!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם זה יהיה טוב ל PCI-E יש לציין שאני מתכנן אוברקלוק רצחני עד הכי הרבה שאפשר ואני צריך קירור חזק http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=81
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב האם שי אורך חיים למסכי מחשב מסוג LCD??
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה על כרטיס מסך .. אני צריך משו טוב שיספיק לי לשנה שנתיים.. טווח מחירים עד 1500 ¤. המפרט שלי: לוח אם : INFINITI NF4 SLI מעבד : AMD, AM2 ATHLON 3800X2 DUAL CORE. ספק כח : 500W זיכרון : 1GB DDR2 667Mhz KINGSTON מסך : BENQ 19" 2ms תודה מראש לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס מסך טוב עד 1200 שקל? אני רוצה להריץ את כל המשחקים ב2-3 שנים הקרובות ( ברור שכשהוא יתישן אז ההגדרות יהיו הכי נמוכות אבל עדיין) הכרטיס הנ"ל עולה 1260 ש"ח...
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עוד מעט ורציתי עזרה שלכם ,איזה כרטיס מסך לבחור?. המחשב הוא למשחקים...התקציב שלי הוא בערך 1000שח ואולי אפשר לשנות , תלוי עם זה כדאי. המטרה שלי בעצם שהוא יריץ משחקים כמו -CALL OF DUTY2, BF2 ,FARCRY,FEAR,DOOM3 חלק! תודה לעוזרים. ושהיה מיועד ל PCIק
-
- 17 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שני מסכי CRT LG FLATRON בגודל 17 אינץ' במצב טוב מאד אם ידוע למישהו על מישהו אחר חסר אמצעים שנזקק באיזור חיפה והקריות שיצור קשר איתי כאן בהודעה פרטית תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על GEFORCE 6600 , אם אפשר אני אשמח לקבל מחיר, דגמים (מה ההבדל בין GT וכל אלה?), יחס הביצועים שלו יחסית ל-7800 , והאם בכלל הוא כרטיס משתלם, או שאולי כדאי ATI במחיר דומה? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלומות , ברשותי כרטיס 9800פרו של MSI ואני רוצה להפוך אותו לXT. שמעתי שאפשר לעשות זאת בעזרת משהו שנקרא סופטמוד במקום לצרוב ביוס חדש. מישהו יכול להבהיר את הנושא ו\או לספק יותר פרטים?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1239
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שהתקלקלה הטלוויזית סוני 29" בסלון הגיע הזמן לקנות אחת חדשה. הבעיה היא שאני לא יודע איזה טלוויזיה כדאי לקנות: LCD - יקר מאוד, מקרן אחורי רואים חרא, ועל פלסמה שמעתי שאחרי 8 שנים של עבודה היא שובקת חיים וטלוויזיה רגילה בקושי עוברת את ה34 אינץ'. על איזה סוג טלוויזיה אתם ממליצים בתקציב של בערך 10000 שקל? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום הפעלתי את ה NFS MOST WANTED שיחקתי קצת בהגדרות גרפיקה שלו ותוך כדי המשחק אני קולט שהגרפיקה ממש מתחרבשת המכונית מופיעה ויוצאים ממנה קוצים ארוכים השמיים על הכביש וכל מיני שינויים מוזרים בגרפיקה שיחקתי עם ההגדרות שוב עד שהגעתי ליציבות של המשחק אבל על הגדרות ממש נמוכות... כששמתי על הכי גבוהה המשחק רץ חלק בלי תקיעות אפילו אבל כל המסך משתגע ובקושי יש זכר למכונית.... הטמפ' הגיע לי גג ל-73 מעלות המאוורר תקין והכרטיס הוא GF7600GS 128 הקודם שלי היה RADEON9250 ועובד יותר טוב ברזולוציות.... יש משחק אחר שברגע שהוא משתמש בגרפיקה הוא נתקע (FLATOUT 2) ובפיפא על הכי גבוהה הוא קצת מקרטע מחשב חדש אני מזה מבואס בגלל זה הדרייברים הכי מעודכנים מהאתר של NVIDIA.... מה זה …
-
- 17 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אוקי שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא תעבירו לי בבקשה קיבלתי לפטופ חדש עם ווינדוס 7 לא הייתי מרוצה התקנתי XP הכל עובד טוב ההתקנה בוצעה בהצלחה עכשיו צריך להתקין דרייברים אני מגיע לדרייבר של הכרטיס מסך מחפש באתר שלהם מוריד מתקין, זה מראה התקנה בוצעה בהצלחה ומכאן והעלאה כלום, זה לא הוסיף שום דרייבר זה לא הראה את המסך יותר נורמלי אם אפשרויות רזולוציה נוספות כלום שום דבר. המחשב windows 7 ultimate x64 כרטיס מסך ATI mobility Radeon HD 5650 שוב מחשב חדש...
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מעוניין לקנות כ.מסך של גי פורס אבל לא יודע מתוצרת מי הכי כדאי... ממי אתם אומרים ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
G84 וG86 הם ליבות אשר יהיו לשוק המיד-רנג' עכשיו מתברר שG84 יחליף את סדרה 7300 ,הליבה תהיה G80 מסורס. אבות טיפוס יהיו בפברואר ,INQ מצפה שהוא יושק ב CeBIT time (זה לא אומר שהוא יושק באמת שם,זו השערה) אנוידיה מתקדמת יפה בעוד שAMD עוד לא הוציאה את כרטיס הDX10 הראשון שלה :-\ מקור: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36590
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא כזאת.. מישהו יכול לומר לי מה עובד יותר חזק או נותן ביצועים יותר טובים מ: (2 כרטיסים ביחד) HD5870 crossfire או HD6970 (כרטיס אחד) כל הכרטיסים הם של חברת sapphire אם זה אומר משהו.. מה יתן לי ביצועים טובים יותר במשחקים חדשים ? למשל כמו Battlefield 3 או COD MW3 והאם יש איזה גראף שמראה במה זה יותר טוב?.. תודה מראש לעוזרים..
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ! אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מסףך 22" של סמסונג דגם T220 , מעבד CI7 ו 6ג"ב זיכרון של OCZ , ההתלבטות שלי היא לגבי הכרטיס מסך , אני מוכן להשקיע עד 1200 ש"ח עבור כרטיס מסך , הבנתי שיש אתה ה 4870 של PALIT בגרסת ה 1GB , וגם ה GTX 260 של NVIDIA , השאלה שלי האם כדאי לקחת כרטיס חזק יותר או שעבור רזולוציה של מסך בגודל 22" הכרטיסים הללו זה מספיק טוב , כמו כן אני לא רואה את עצמי משדרג בזמן הקרוב לכרטיס מסך חדש יותר. תודה !
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל אני מתנמל אם עברתי על אין זה הפורום המתאים לת'ראד זה, התלבטתי והגעתי להחלטה שכאן זה המקום להדפיס את ההודעה שלי.. (אל תיתלו אותי בבקשה.. :-\) להלן מפרט המחשב שלי: Gigabyte 7VAXP AMD Athlon XP 1900+ 256 DDR (not sure whether it's ddr or rdr) ram Geforce 4 MX 440 ציון 3dmark: 5595 ***Not Overclocked*** אם אתם חושבים שהציון שלי נמוך מדי, או שאחד הרכיבים שלי מהווים צבר בקבוק למחשב, בבקשה תודיעו לי.. (אני מתכנן שדרוג). --Vega
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מסך שטוח בסביבות 1000 שח. אני לא מתכנן לשחק במחשב. אילו פרמטרים חשובים שאני בא לבחון מסך ? על איזה מסך אתם ממליצים בסכום הזה? עריכת המודר: אלוהים, ערכתי לך בעצמי לפחות 3 כותרות. הכותרת שלך צריכה להיות עניינית יותר.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב, המחשב של אחי הקטן עם המפרט הבא שנקנה לפני שנתיים: intel 2140 1GB RAM ספק כוח: 350W עם כרטיס המסך 8500GT של NVIDIA עכשיו הוא רוצה להחליף לכרטיס בסביבות ה600 ש"ח למטרת מחשקים. ראיתי לפי אתרי ביקורות חומרה שה5750 הוא הכי טוב למחיר שלו, האם יש עדיף יותר? ואם בכלל אפשר להתקין כרטיס זה על המערכת שלו? נ.ב: הכרטיס לא כדי להפעיל משחקים כמו GTA IV או CRYSIS אלא משחקים קלים יותר כמו NBA 2K10 , hitman blood ... תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב חדש בסביבות ה 4000-5000 ש"ח בפורום והפנו אותי לכאן כדי לברר לגבי הכרטיס שמתאים לי. אני לא חושב שכדאי יהיה לי להוציא יותר מסביבות ה 1000-1500 ש"ח על כרטיס כזה, בטוח שזה יספק. עד עכשיו עבדתי במשך 5 שנים עם כרטיס radeon 9600 pro ולא סבלתי וזה לא היה נורא, כמובן שהכל יכול להיות טוב יותר. אני עובד עם פוטושופ, פרמייר, הרבה מאוד אפטר אפקטס, ועבודות רציניות וכבדות במאיה (תוכנת תלת מימד). בשום פנים ואופן לא למשחקי מחשב. אם תוכלו בבקשה לומר לי מה מתאים לי ולא יהיה מוגזם או מיותר ללא הצורך, בהתחשב בכך שאשקיע במעבד 4 ליבות טוב ו 4 ג'יגה זיכרון למפרט החדש, אשמח מאוד לשמוע כל דעה ועצה, תודה רבה. אופיר
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-