עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tzr84,

שלום, אני רוצה לשדרג את הכרטיס שלי, כבר מתיישן... חשבתי על - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 יש לי ספק ג'נרי די חזק ויציב 500W התקציב 900 ש"ח המפרט בצד ימין. האם המערכת שלי תחזיק כזה כרטיס או שהייתם הולכים על משהו אחר...

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Palit היא חברה טובה של כרטיס מסך?

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by bneli,

חשבתי לשדרג את הכרטיס שלי (X1950PRO) ל4870 X2 הכפול ליבה שמעתי שמצד אחד הוא כרטיס טוב אבל מצד שני מתחמם מאוד אבל חשבתי שאולי היום זה קניה משתלמת (בכל זאת כרטיס כפול ליבה) כי הוא בטח ירד הרבה במחיר ואפשר להוסיף לא קירור... משתלם? עריכה:איזה כרטיס יתאים לי ביותר? (יש משהו עם SVIDEO היום?) המחשב כרגע אם מעבד פנטיום 4 אבל ישודרג :הלוח:ga-g31m-es2l

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אורח
    Started by אורח,

יש לי 260GTX והבעיה היא שכשיש מקומות חשוכים במשחקים אז יש מופיע מן גוון סגול כזה וחלק מהסביבה נראה כאילו זה 16 צבעים כזה צירפתי תמונה לדוגמא: מה אתם אומרים הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by shibie,

שלום חברה, רציתי לשאול עד כמה זה ישפר לי את הביצועים אם אני יקנה עוד כרטיס מסך 8600gts? תודה..

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני קונה מסך הדילמה שלי היא בעיקר על הגודל כאשר אני מדיף FLATRON אם למישהו יש אז מה המידות של ה19 אני מתכוון גם לעומק על השולחן

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי שלום לכם יש לי מחשב בן כמה שנים אני דיי מרוצה עד שאתמול נהרס לי הכרטיס מסך לאחר סמני מוות שנראו בזמן האחרון הכרטיס היה מבית GIgabayte gforce 9800gt 256bit 1g המעבד שלי הוא Q8300 2.50GHZ לוח אם Gigabyte ga-g41m-es2l ספק כוח 500w לא זכור לי החברה אבל אם זכרוני אינו מטעה הוא ספק טוב ואינו ג'נרי נחות בכל מקרה האחריות פגה ואני זקוק לכרטיס מסך חדש השימושים שלי הם כאלו אני לא מהגיימרים המטורפים אבל אני כן אוהב להוריד משחק חדש מדי פעם כדי להתרענן ולהרגיש צעיר כמו בעבר, למרות שלרוב אני זונח הכל לטובות פיפא 13 . הבנתי מהמקורות הדלים שלי שאין לי מה לחפש פחות מ256 ביט אז אשמח להמלצה שתתאים למחשב שלי בתקציב של 600 ש"ח תודה רבה וסליחה על החפירה (:

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום חברים, לאחר חודשים של תקלות מוזרות ומורכבות לאבחון הבנתי שככל הנראה מדובר בכרטיס מסך פגום, כמובן קשה להיות בטוח ב-100 אחוז אבל מדובר בהפעלות מחדש של המחשב באופן בלתי צפוי שמקושרות בד"כ לכרטיס מסך. ההפעלות מחדש מופיעות בכמה מצבים: הפעלת סרטונים באתר YouTube בנגן פלאש ללא ביטול hardware acceleration גורם להפעלה מחדש/החשכה של המסך כמו במצב שינה ללא יכולת לבצע שום פעולה במחשב מלבד כיבוי. הפעלת סרטי HD עם מספר "מפענחים" נפוצים כגון K-Lilte ועוד אחרים בשילוב MPC, גורם לאותה תופעה בדיוק. רק לאחר בדיקת עשרות "מפענחי וידיאו" שונים הצלחתי למצוא אחד בשילוב של של BSplayer שלא גורם למחשב לקרוס. הפעלת משחקים, כגון The Sims 3 גורם לקריסה בסיום טעינה מלאה של המשחק. הטמפ' של המחשב …

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Hyena,

שלום, השאלה שלי היא כמו בכותרת, אני רוצה 4800 אבל יש 4 חברות ASUS MSI LEADTECH GAINWARD, מה הכי טוב? דרך אגב מה ההבדל בין 4800 ל 4600 ל4200? נגיד ש4600 טוב מ4200, אבל מה ההבדל בין 4600 ל 4800? נראה לי שהם באותו טווח מחיר בערך. בכלל 4800 יספיק לעוד הרבה זמן? תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by MATRIX40,

ערב טוב ברשותי מחשב : I7 4790 ו 8GB DDR3, ספק SEASONIC W650,לוח ASROCK טמפרטורות מעבד מקסימום 63 וכרטיס מקסימום 70 צלזיוס.... עד לא מזמן היה ברשותי GTX 970 G1 GIGBYTE התחלתי לשחק את GTA ונתקלתי בנפילות ב FPS מ 60+ ל 30+ החלפתי כרטיס ל 980TI GIGABYTE G1 חדש ועדיין התופעה קיימת ... אומנם הביצועים הרבה ותר טובים (18440 ב 3D MARK FIRE ), אבל עדיין יש נפילות כאלה ורק במשחק הזה !? יש למשהו רעיון, בשאר המשחקים אני מעל 100 FPS באולטרא עם דרייברים הכי חדשים. תודה וחג שמח

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. שלום, קניתי כרטיס מסך HD7850, הכרטיס קופא במשחק Crysis 3 ובמשחק Far Cry 3 כל המחשב קופא ורק הפעלה מחדש עוזרת . עשיתי בדיקה ב OCCT וכעבור 5 דקות קפץ לי מסך כחול כזה : תמונה : http://uploads.upng.co.il/31327f94e44bb3f8a054c5.jpg וכל המחשב נתקע, איך ניתן לדעת מה גורם הבעיה ? . דרך אגב, עם הכרטיס הקודם שלי HD4870 זה בחיים לא קרה לי ! . תודה .

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך איכותי עם חיבור HDMI גדול ולא מיני , כי כבלים שיש לי HDMI מאוד יקרים ולא ניתנים להחלפה . NVIDIA מתקשה למצוא כרטיס ברמות 570 או 560 עם חיבור HDMI גדול , רגיל TYPE A חשוב ללא קונקטור / מעביר מקטן לגדול הקונקטורים הללו לא שוים כלום עבורי ופוגעים .

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by kobibo,

באיזה רמה הייתם שמים את ה GTO2 ? כמובן עם פתיחת צינורות ו O.C . הוא נחשב לכרטיס בינוני ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by dotan922,

קניתי שלשום מחשב חדש, התקנתי משחק (עדכנתי לדרייבר החדש) ובאמצע המשחק הוא נתקע כזה ויש נקודות צבעוניות על כל המסך... ראיתי במדריך ל RIVA TUNER שתי תמונות עם ארטיפקט ב CORE ותמונה לארטיפקט ב MEMORY מה שיש לידומה לתמונה של הארטיפקט ב CORE http://resources.iopanel.net/guides/...cardoc/mem.jpg איך לסדר את זה? פשוט ללכת ולבקש חדש?(אחריות) ד"א מזה ארטיפקט?? תודה לעוזרים לא עשיתי OC

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by eido,

היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב חשבתי או על כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 7200GS 256MB PCIeוInnovision או על כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX6200TC 256MBוGigabyte אני יודע שהכרטיסים טיפה מיושנים אבל עדיין השאלה שלי איזה מהם עדיף

• 17 תגובות
    • 976 צפיות
  16. Started by liloli,

אהלן אנשים. לאחרונה רכשתי מסך טלוויזיה PHILIPS FULL HD 5603D אותו חיברתי בחיבור HD לכרטיס המסך GIGABYTE NVIDIA GTX295. לכרטיס המסך הזה מחובר מסך SAMSUNG SyncMaster 2253BW בחיבור DVI מערכת ההפעלה במחשב היא WIN XP PRO 64BIT SP2 כאשר אני מחבר את המסך טלוויזיה בחיבור HDMI לכרטיס המסך. הוינדוס אכן מזהה עוד מסך בהתקן plug and play monitor . וגם כן תוכנת NVidia control panel מזהה מסך philipsTV אומנם גם הווינדוס וגם תוכנת NVIDIA שניהם מזהים את המסך אך לא ניתן לשדר לשני המסכים ביחד, אני צריך לבחור באחד המסכים להעביר בתוכנת ה-NVIDIA בין מסך המחש למסך הטלויזיה. הדרייבר לכרטיס המסך הוא הדרייבר האחרון אשר מעודכן באתר NVIDIA למערכת הפעלה מסוג XP 64BIT הדרייבר הוא: 181.22 כמו כן …

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. שלום לכולם, אני חייב עזרה (ואם אפשר אז כמה שיותר מהר, ואני יודע שלא אוהבים שאומרים את זה פה...) האופציות שלי לפי המ שראיתי בשוק הן: 5700LE 9600PRO 9550 יש עוד משהו שפסחתי עליו?? אגב, מדובר על AGP. תודה רבה רבה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. קניתי כרטיס sapphire 9600xt לפני שבוע ב ksp ולא קיבלתי שובר ל HL2, ולא רק זה, קיבלתי אותו גם בקופסא של Gainward 5700 fx, סלחתי על הקטע של הקופסא, אבל ברגע שראיתי שלא קיבלתי איתו את ה Half Life 2 התעצבנתי. התקשרתי לחברה והם טוענים שבגרסאות ה OEM מקבלים רק את הכרטיס ולא את השובר איתו. האם זה נכון גם בקשר לחברות אחרות? מישהו פה קנה את אותו כרטיס ב OEM וקיבל שובר? האם דפקו אותי???

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by the kooks,

כרטיס המסך של ראדון X700 מישהו יכול לתת לי טמפרטורה ממולץ לכרטיס לאיזה כרטיס של נוידה הוא שווה בערך? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 976 צפיות
  20. אז כמו שרשום בכותרת קנו לי כרטיס מסך חדש (כרגע יש לי ג'י פורס 5200). אז כל הכרטיסי שהם הביאו לי הוא של ASUS דגם: A9550GE 256MB. רציתי לדעת עם הכרטיסי הזה שווה משהו, ועם כדי לי להחליף אותו במה שיש לי עכשיו? אלון

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by The Ripper,

ה9800 פרו שלי הלך אז חייב לקנות כרטיס :'( כרטיס עלות\תועלת למשחקים ברמה בינונית, לא נראה לי כדאי לשהשקיע יותר מדי על AGP. מפרט המחשב בחותמת. ראיתי בנעוץ המלצה על 6800GS ו-6800LE , חשבתי על ה-LE אבל לא יודע איך הוא ביחס למה שהיה לי, ונראה לי גם שדברים השתנו בחודשיים האחרונים מאז שהנעוץ נכתב. ...המרטש

• 17 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by alexrta,

שלום לכולם. יש לי שתי שאלות בקשר ל-TVOUT. 1) האם קיים כבר מאריך בשביל כבל ה-SVIDEO? 2) האם אני צריך להעביר כבל נוסף מהמחשב לטלויזיה בשביל הסאונד או מספיק רק הכבל של ה-SVIDEO? תודה מראש לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by eyalsd,

http://www.tms.co.il/product/11306 או http://www.tms.co.il/product/10324 אני נוטה לnvidia, שימו לב לזכרון הכפול לhdmi. אבקש המלצותכים. האם מבחינת שידרוג עד איזה שנתיים יכול להיות שעדיף ה6850 כי הוא יותר זמין בשוק?? או שזה שיקול לא רלבנטי. בגדול אני שואל מה יתן לי ביצועים טובים יותר כשיש לי מערכת די חלשה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by shibby15,

מה הכי מומלץ? אני לא גיימר רציני במיוחד אבל רוצה לשמור על אופציות פתוחות לעתיד. בנוסף יהיה אובר קלוק, מקווה שגדול. כרגע אני חושב על ה 8600GT של גיגה בייט. יש המלצות אחרות?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום. אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך המזדקן שלי לכרטיס יותר חדש. הסיבה שבחרתי את ה460GTX היא מכיוון שהוא כרטיס שנותן יחס ביצועים/מחיר מעולה. האם צדקתי? או שקיים כרטיס יותר טוב ממנו בטווח מחירים הזה? רציתי לדעת אם יווצר לי צוואר בקבוק עקב המעבד שלי, ואם כן עד כמה הוא ישפיע. דבר שני רציתי לדעת אם כדאי להשקיע בגרסת ה1GB או להסתפק ב768MB. ניתן לראות את המפרט שלי בצד, ואני משחק על רזולוציה 1680X1050. תודה.

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.