כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
כי לחבר שלי יש GF 7 והוא אמר 7300 וכשראיתי אותו משחק במישחקים כמו: GTA SA,הסנדק,MAFIA,FIFA הם קירטעו לו. ומה שהכי הדהים אותי שבסן אנדרס על גרפיקה HIGH הכל הוא מקרטע רק על LOW זה עובד טוב. לי היה GF 4 440 וזה עבד על LOW. מישהו יכול להסביר את התופעה המוזרה הזו? :s05: ???
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באיזה רמה הייתם שמים את ה GTO2 ? כמובן עם פתיחת צינורות ו O.C . הוא נחשב לכרטיס בינוני ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני ממש לא מבין במחשבים ופעם אחרונה שקניתי כרטיס מסך דפקו אותי עם FX5200 שהבנתי שהוא לא משהו. יש לי מעבד של AMD וכרטיס מסך ASUS A8V Deluxe אני לא גיימר כבד. אני רק מחפש כרטיס טוב שיכול להריץ לי את Command & conquer ברמות גרפיקה גבוהות בלי בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולהתקדם קצת, אבל אין לי הרבה כסף כרגע כי אני חייל והתקציב עומד על 1000 שקל, אם צריך אז גם 1100.. ברצוני שתמליצו לי מה לקנות לא משנה אם זה יההי RADEON או GEFORCE.. העיקר שיעבוד טוב. המחשב שלי הוא : AMD 2800+, 512 MB DDR 400, EPOX MOTHER BOARD אני רוצה שהוא יריץ לי NFS החדש וכו.. תודה רבה קובי. איך ה6600 GT? לאיזה כרטיס של ATI הוא מקביל לאחי יש ראדון 9700, איפה הוא עומד? תודה.
-
- 17 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על GEFORCE 6600 , אם אפשר אני אשמח לקבל מחיר, דגמים (מה ההבדל בין GT וכל אלה?), יחס הביצועים שלו יחסית ל-7800 , והאם בכלל הוא כרטיס משתלם, או שאולי כדאי ATI במחיר דומה? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם זה שווה את זה, האם זה שווה לקנות כ.מסך חזק בשביל שיהיה אפשר לאפשר אותם או שזה לא ממש מורגש, כי זה ממש קורע את הכרטיס ולפעמים מוריד חצי מהביצועים במקרה הטוב ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמנו (לפני חודשיים) קניתי את הכרטיס הזה מחברת MSI.. והציעו לי עליו מחיר טוב.. 1700 ש"ח.. ה-Ultra היה יקר מאוד.. ןה- 7800GT/GTX.. בכלל.. רציתי כרטיס שיחזיק לי מעמד בכל המשחקים החדשים שיצאו ושיצאו לפחות שנה שנתיים מזמן הקנייה.. והמחיר שנתנו לי היה מחיר טוב למדי.. ורציתי רק Nvidia מאחר והלוח אם שלי היה מבוסס nforce4 ultra... כמובן שלא ידעתי על ה-GSים למיניהם שיצאו (במיוחד ה-7800GS) המתוכנן.. ועל ההכרזה של Nvidia שכרטיסי 6800GT ו- 6800Ultra לא יהיו מיוצרים יותר. האם זו באמת הייתה בחירה טובה?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שיש סטיקי .... אבל חברה, יש בו 55 עמודים !!! איך אני אמור עכשיו לקרוא אותם בהתחשב בעשרות מודעות שגבר אינן רלוונטיות...חישבו על זה. אני רוצה תשובה עיניינית להמלצה על מסך 17" LCD עבור המחשב החדש שלי (שימושים סטנדרטים). האם כדאי את הSAMSUNG 730B או איזה SONY? או משהו אחר מניסיונכם? התקציב הוא בין 1500 ל 2000. תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 855 צפיות
-
-
well, אני מחליף כרטיס מסך, התקציב הוא עד 1K עם חריגה של גג 100 - 200 שקל. איזה מבין 2 הכרטיסים יתן לי את הכי הרבה ביצועים? (אני גם מקבל מסך 17" אז אני אשחק לפחות על 1024*780) אפשר גם כרטיסים אחרים שנכנסים בתקציב אבל לא לשכוח, agp בלבד
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרטיס המסך של ראדון X700 מישהו יכול לתת לי טמפרטורה ממולץ לכרטיס לאיזה כרטיס של נוידה הוא שווה בערך? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 952 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2005/12/14/sneak_preview_of_the_nvidia_quad_gpu_setup/ בקישור המצורף.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה לכרטיס הכי מתקדם שאני יכול למצוא היום ב 1000 ש"ח ומטה ... ATI או NVIDIA לא משנה ממש .. רק את ההכי טוב שאני יוכל למצוא במחיר הזה ... והכרטיס לא לאוברקלוק תודה רבה !!!
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב שזה קשור לפורום הזה תקנו אותי עם אני טועה כל איזה כמה זמן עובר לי קן מלמטה למעלה שמעוות את התמונה פס דק כזה ואני לא יודע מה לעשות זה רק במשחק הזה אני משחק על ההגדרות הכי גבוהות המשחק רץ חלק אבל לא יודע למה יש פס בבקשה עזרו לי
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בתקציב של עד 2000 שקל מה הכרטיס מסך הכי משתלם למשחקים, אובר קלוק, ובעיקר שיחזיק הכי הרבה מעמד בסטוק....
-
- 17 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני חושב שאני אקנה 6800LE ב 850 שקל אפתח צינורות = 6800 אקנה קירור פטאליטי ב200 שקל OC ל6800GT סה"כ 1050 שקל... איך נראה?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה מחשב חדש, יש לי XP, התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך מהדיסק שהיה מצורף ונכנסתי ל 3DMARK והFPS נא בין 20-+ ככה בכל הטסטים, חוץ מהטסט השלישי נראה לי במדבר עם הארמון הזה והחלליות ששמה היה לי בין אפס לאחד וזה רץ ממש תקוע, א, מה יכולה להיות הבעיה? ב, איך אני יכול לדעת מה הקלוקים של הכרטיס מסך שלי? ג, אני עצוב שככה השקעתי במחשב ואין תוצאות חח תודה על העזרה.. אהה וזה כרטיס ATI ראשון שלי אני אפילו לא יודע איך, ומה להגדיר את הפילטרים... וגם הפעם הראשונה שאני משתמש ב 3DMARK *הוספתי גם תמונה מתוך הקאטאליסט, המהירויות שם נכונות? :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יום אחד היה לי ריח מסריח מהמחשב וקלטתי שהמאוורר של הכרטיס מסך היה מנותק וישר חיברתי אותו לאחר שראיתי שהטמפ של הכרטיס 110 מעלות ויום לפני זאת שיניתי את המתח בביוס של הכרטיס מסך מה שיותר מוזר בrivatuner הוא מראה לי שהכרטיס עובד על פס pci לפי הביוס הוא פועל על agp 8. עכשיו השאלה שלי למה הציון כל כך נמוך פעם הייתי מקבל כ3500 בלי oc עם oc כ4200 עכשיו עם oc רק 1000.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש והבעיה כרגע היא התקציב. אין ממש על מה להתפשר, אז חשבתי לוותר זמנית על כרטיס מסך ולהסתפק בכרטיס Onboard שעל הלוח אם. לוח עוד לא ממש בחרתי, כי על החנות עוד לא החלטתי... אבל מדובר בלוח בתקציב של 550 שקל -\+. האם הכרטיסים המובנים האלה סבירים בשביל משחקים ישנים?? והאם הם בדר"כ טובים יותר מ Gforce FX 5200 עתיק? תודה ! חנן
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1.הגיע לי הכרטיס -7600GT, שהזמנתי בעצתו של דניס14(תודה לך!)והרכבתי אותו-כרטיס מצוין!השאלה שלי היא-איך אני יודע אילו דרייברים יש לי(התקנתי את אלה שבאו עם הכרטיס),ומה הם הדרייברים הכי טובים בשבילו? 2.יש לי עוד מחשב בבית- pentium 2 350Mhz,128MB SDRAM,ASUS Motherboard.. וחשבתי על להרכיב בו את הכרטיס הישן שלי- GeForce FX5700LE 128MB 128bit במקום ה-ATI 3D RAGE IIC או משהו כזה שיש לי בו עכשיו.. הוא ייצור צוואר בקבוק? תודה רבה לעונים!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט יצא לי להסתכל על כבלי DVI שונים ויש ממש הבדלים גדולים במחיר - בערך מ-50 ש"ח עד 650 ש"ח היקרים יותר מתפארים בציפוי זהב 24 קראט למוליכות טובה יותר ועוד שאלה: ביציאה של כרטיס המסך ובכניסה למסך יש מקום ל-24 פינים ועוד הפין האופקי בצד. למה בכבלים הרגילים יש רק 18 פינים (יש 3*3 ואז רווח ואז עוד 3*3)? אם למשל אני אקנה כבל של 24 פינים אני אראה תוצאות טובות יותר?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למחשב חדש המבוסס על C2D E 6300 והמיועד למשחקים לא כבדים במיוחד יש 2 אפשרויות לכרטיסי מסך בתקציב של עד 600 ש"ח 1. 7600GS 2. פאליט X800GTO מה כדאי? בתודה לתשובה זריזה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
G84 וG86 הם ליבות אשר יהיו לשוק המיד-רנג' עכשיו מתברר שG84 יחליף את סדרה 7300 ,הליבה תהיה G80 מסורס. אבות טיפוס יהיו בפברואר ,INQ מצפה שהוא יושק ב CeBIT time (זה לא אומר שהוא יושק באמת שם,זו השערה) אנוידיה מתקדמת יפה בעוד שAMD עוד לא הוציאה את כרטיס הDX10 הראשון שלה :-\ מקור: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36590
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אז אני לא יודע אם אתם זוכרים, אבל לא מזמן קניתי מחשב חדש כשהכרטיס שלו הוא X1950XT. בהתחלה היו מחשבות לOC אבל אמרתי למה לקחת סיכון? גם ככה הכרטיס חם וATITool לא עבד. היום אחרי OC בשני מחשבים אחרים, פשוטים, החלטתי לנסות גם כאן, לפחות לבדוק טמפרטורות. סידרתי את הATITool אצלי ועשיתי דרכו בדיקת ארטיפקטים. עכשיו אני ידוע, ואני משאר שגם רובכם, שהקירור של הכרטיס הזה הוא די עלוב, אם לא בין הגרועים, הכרטיס הזה מאוד חם! מנוחה על 48, ואחרי מאמץ בקושי יורד מה56-7. בקיצור נכנסתי עשיתי בדיקה והטמפ' מתחילה לעלות, זה הגיוני, כי זה מה שהוא בודק, אבל זה עולה ועולה ועולה וזה מגיע ל88! אחרי 2 דקות :\ הנה תמונה: http://www.fps.co.il/picture.php?id=1167586064.JPG זאת טמפ' די מטורפת, לא? …
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה לי X800GTO והחפתי ל7600GT אחרי שהיתיעצתי איתכם אבל אחרי שבדקתי את הכרטיס הוא חלש מאוד!! עם ה800GTO ב3DMark05 קיבלתי 4300 ועם ה7600GT אני מקבל רק 5000 התקנתי את הדריברים החדשים ביותר מי האתר של NVIDIA אבל כלום אין שינוי זה התוצאה שאני אמור לקבל? מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה? P4 3.3 1G RAM זה AGP
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, איזה מבין הכרטיסים עדיף? x1800gto בסטוק של c3d, או 7600gt של bfg שמגיע עם אוברקלוק דברו איתי ביצועים נטו,hdr+aa לא מעניינים ממש. מי יביא יותר fps?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-