כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני רוצה לדעת האם הכרטיס מסך מדגם HD6850 יתאים למחשב שלי. המפרט של מחשב שלי: לוח האם: ASUS P7H55D-M EVO (H55) – mATX מעבד: Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 גוף קירור: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ספק:THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W מארז: GIGABYTE Setto 1020 דיסק קשיח: 1. SAMSUNG 500GB 16MB - 7200RPM 2. HITACHI 160GB אם כן?! אז איזה חברה לקחת?? ואיפה הכי זול לקנות את כרטיס מסך ? תודה!
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב מאוד חלש שעד היום מספק אותי בגלל שאני משתמש בו בעיקר לאופיס\אינטרנט. מעבד: INTEL PINTUIM 4 3.00 GHZ כרטיס מסך: NVIDIV GEFORCE 5200 ראם: 2 GB לוח אם: ASUS P5P800 תומך רק ב-AGP אם אני לא טועה. היום, קניתי מסך חדש (DELL U2331H 23) שהוא מדהים ד"א , ועכשיו אני גם ארצה לשחק משחקים קלים ולראות סרטי HD. אין לי מספיק כסף לקנות מחשב חדש כרגע, כך שחשבתי אולי עם שדרוג קל אני אוכל להנות לפחות ממשחקים שלא דורשים משאבים גדולים מאוד. סרטי HD רצים לי דווקא, אבל מקרטעים קצת. ומשחקים אני מתכוון לאסטרטגיה קלים - דוגמא רד אלרט החדשים, WC3 (שקצת מקרטע ברזולציה החדשה) , Heroes of Newerth , DOTA 2 והירוס החדש שיצא. כל אלה אני ארצה להריץ ברזולציה הטבעית של המסך 1920X1080, כמובן שא…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על הרטיס הבא, תעזרו לי להחליט אם הוא מתאים למערכת שלי, ואם יש משהו יותר משתלם Ninja Geforce GTX550 Ti 1GB GDDR5 HDMI DVI http://www.1pc.co.il/ninjageforcegtx550ti1gbgddr5hdmidvi-p-11027.html מפרט: מעבד: Core 2 Quad q8300 לוח אם: Intel G31 זיכרון: 4 gb DDR2 כרטיס נוכחי: NVIDIA 9500 GTS מסך : Samsung Syncmaster 2043 המחשב יחזיק את הכרטיס שציינתי? החנות שרשמתי טובה? יש כרטיס יותר משתלם במחיר? הספק מתאים? אם לא אולי יש ספק זול שאפשר לקנות כדי שיתאים? יש לי מחשב שני שאני רוצה לעביר אליו את הכרטיס הישן הנה המפרט שלו, הוא יחזיק? מעבד: core 2 duo e4500 לוח אם: INTEL GI945G ספק : MONO ATX 480 W מסך : LCD 19"
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך איכותי עם חיבור HDMI גדול ולא מיני , כי כבלים שיש לי HDMI מאוד יקרים ולא ניתנים להחלפה . NVIDIA מתקשה למצוא כרטיס ברמות 570 או 560 עם חיבור HDMI גדול , רגיל TYPE A חשוב ללא קונקטור / מעביר מקטן לגדול הקונקטורים הללו לא שוים כלום עבורי ופוגעים .
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי מחשב: e5200 2.5GHZ@3.5GHZ-Freezer 7 pro 4GB ddrII 1066MHZ G.Skill SeaSonic 500W gainward GTX260 goldensample 216SP בהרצת משחקים כבדים הטמפ' לא עולה מעל 74 מעלות.בIDLE הוא יושב על 45. ידוע לי שזה נורמלי אבל בתכלס, אני צופה לטמפ' נמוכה יותר עם קירור מטורף כזה וליבת 55NM. חם אצלי מאוד בחדר והמארז מתחיל להתמלא אבק.אני מניח שאם אנקה אותו המעלות ירדו אולי ב1-3. עם מזגן דלוק יש ירידה של 5 מעלות בערך,לפעמים אף יותר. הייתי רוצה מאוד לעשות OC לכרטיס המסך.זה אפשרי? אם לא עכשיו אז לפחות בחורף?המעלות ירדו משמעותית בחורף.. תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך הכרטיס נ"ל ? , משתלם ? http://skypc.co.il/pl_product~28686~8~0.htm 450W יחזיק אותו , נכון ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מהו הכרטיס מסך עם היחס ביצועים \ מחיר הכי טוב ? בין 300-700 שקל תודה
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כיום אני משחק בסינגל פלייר של המשחק CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 ואני משחק את המשחק עם ההגדרות הכי גבוהות שיש. אבל אני שם לב שכל חצי דקה, המשחק מעט לי לכמה שניות, ואז חוזר לעבוד כמו שצריך. שאלתי היא, איזה רכיב או רכיבים מתוך מפרט המחשב שהוספתי לאשכול זה, אני צריך לקנות בשביל שהמשחקים החדשים כיום יעבדו לי בצורה הכי חלקה, תחת ההגדרות הכי גבוהות? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לפני שבועיים עברתי דירה, ומהרגע שחיברתי את המחשב בדירה החדשה וניסיתי לשחק MW2, שמתי לב שהביצועים ירדו בהרבה ממה שהיו בדירה הקודמת. ההגדרות הן אותן הגדרות בדיוק, עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך (מ- Catalyst 9.10 ל-9.11) וזה לא עוזר, עדיין אני מקבל FPS הרבה יותר נמוך על אותן הגדרות. מפרט המחשב: E6400 HD4850 2 ג'יגה ראם ספק כוח 550W של chieftec למישהו יש רעיון?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי שני כרטיסי מסך EVGA GTX 580TI כאשר המחשב במאמץ (משחק) אז אחרי כמה שניות המסך נהפך ללבן אבל המשחק ממשיך לרוץ מה לעשות?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בשעה טובה אני מחר אוסף את הכרטיס מסך שלי (GTX 580) מהדואר..! הבעיה היא שאין לי מחשב חדש. אותו אני מתכוון לרכוש בעוד מספר שבועות.. (אני יודע שקונים בד"כ הכל ביחד, אבל היה מבצע חד פעמי.. ;D ) אני רוצה כמובן לבדוק אם הכרטיס מסך שלי פועל והכל תקין. הבעיה היא שאני יכול לשים את הכרטיס רק על מערכת חלשה, עם ספק כוח של 500W. השאלה שלי היא מה יקרה אם אני אשים את הכרטיס מסך ואפעיל את המחשב, אבל אני לא אפעיל משחקים ותוכנות? כלומר, על מצב סרק? ואם המחשב יעבור את המתח, מה יקרה? האם הוא אוטומטית יוריד מתח לכרטיס מסך, הוא שהלוח אם ישרף הוא שמשהו ייהרס? תודה
-
- 17 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר חודשים של תקלות מוזרות ומורכבות לאבחון הבנתי שככל הנראה מדובר בכרטיס מסך פגום, כמובן קשה להיות בטוח ב-100 אחוז אבל מדובר בהפעלות מחדש של המחשב באופן בלתי צפוי שמקושרות בד"כ לכרטיס מסך. ההפעלות מחדש מופיעות בכמה מצבים: הפעלת סרטונים באתר YouTube בנגן פלאש ללא ביטול hardware acceleration גורם להפעלה מחדש/החשכה של המסך כמו במצב שינה ללא יכולת לבצע שום פעולה במחשב מלבד כיבוי. הפעלת סרטי HD עם מספר "מפענחים" נפוצים כגון K-Lilte ועוד אחרים בשילוב MPC, גורם לאותה תופעה בדיוק. רק לאחר בדיקת עשרות "מפענחי וידיאו" שונים הצלחתי למצוא אחד בשילוב של של BSplayer שלא גורם למחשב לקרוס. הפעלת משחקים, כגון The Sims 3 גורם לקריסה בסיום טעינה מלאה של המשחק. הטמפ' של המחשב …
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר להריץ לי משחקים חדשים כמו the witcher 2, batman arkham city, mass effect 3 וכדומה. אני לא ממש יודע כמה צריך אבל אני אני רוצה להריץ משחקים בסגנון שלמעלה ברמה סבירה לא בהכרח בגריפיקה כי טובה שיש.. המפרט הנוכחי שלי: intel core i3-2100 cpu @ 3.1GHz RAM - 2GB כרטיס מסך נוכחי: GeForce GT 520 אני אשמח לדעת איזה כרטיס מסך אני אצטרך לקנות שיענ על הדרישות שלי ובאיזה סדר גודל של מחיר מדובר.. תודה מראש! אלון
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז כמו שהבנתם מהנושא יש לי 5850 Xtreme של Sapphire, עד לפני חודש הוא היה מצויין.. ואז הלך המאוורר של הקירור סטוק. בעומס ששיחקתי Risen 2 לדוגמא, אחרי 5 דקות הוא כבר הגיע ל93c, מטורף... המשחק היה מתחיל לקרטע ולא יכלתי לשחק עד שהגיע הקירור החדש שקניתי, Thermaltake Duorb, הייתי בטוח שנגמרו הצרות, אבל אפילו עם הקירור החדש הכרטיס מתחמם כאילו כלום לא השתנה! עדיין תוך 5 דקות בעומס הוא מגיע ל93c. אני רק יציין שבמנוחה הכרטיס ב34c שזה אחלה... אין לי מושג מה לעשות. לפני חודש וחצי עשיתי אובר קלוק למעבד (Q6600) ל3.42ghz העליתי מתחים למעבד ולזכרונות, הבעיה עם הכרטיס מסך התחילה כמה ימים אחרי. יש סיכוי שזה קשור איכשהו? בבקשה תעזרו לי עם זה באמת שאין לי מושג מה לעשות תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חג שמח חברים, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי 8800gt למשהו שיאפשר לי לשחק על הגדרות גרפיקה גבוהות משחקים כמו: cod world of tanks company of heroes. הרזולוציה שלי היא 1366X768 והספק הוא 430 antec neo http://www.antec.com/specs/NeoHE430_spe.html אני מעדיף nvidia בגלל הפיזיקה. חשבתי על ה gtx 660 החדש, הוא overkill למערכת שלי? אם כן, מה ממולץ. תודה מראש :-)
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מפורט מאוד חחח פרטים על תקציב הקונה תקציב:650 גג מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג PES 13 וכל סדרת המשחקים הבאה שלו.. ומנג'ר (פחות משמעותי) חנות: KSP או כל דבר זול אחר אם יש באזור נתניה מפרט המחשב: מעבד; DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) לוח אם: MSI P35 Platinum Combo (MS-7338) (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce GT 220 (1024 MB) מארז: מארז של EZCOOL לא יודע מעבר לא מצאתי נתונים ספק כוח: ezcool power supply 2.2 version (24pin:12v1+12v2+sata cable) 450w זה מה ש…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי המחשב הבא: Windows xp Intel® Core™2 Duo Processor E8400 Asus motherboard P5KC 4gb ram Gerofce 8600 gt ברצוני לשדרג רק את הכרטיס מסך על מנת לקבל שיפור ביצועים משמעותי. אני מתלבט בין ה Geforce GTX560 TI לבין Geforce 460 TX שאלתי היא האם אני אוכל לקבל שיפור משמעותי בביצועים בלי להחליף את שאר החלקים במחשב ..? המון תודה !
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, האם כדאי לקנות כרטיס מסך HD RADEON 4850 ב-200 ש"ח? הכרטיס משומש אבל לא עבר OC האם המחיר משתלם ? האם הוא עדיין טוב יחסית היום? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי באחרונה שבא לי לשדרג את חווית המשחק שלי ולקנות כרטיס מסך חדש. אני רוצה כרטיס כמה שיותר טוב שיתאים לחומרה הקיימת. לגבי התקציב, אמנם כתבתי 2000 ש"ח שם למעלה, אבל זה רק משום שאני לא בטוח עד כמה כדאי להשקיע - אולי 1000 ש"ח יספיקו בהחלט. הנקודה היא שאני מוכן להשקיע כדי לקבל שיפור משמעותי ביחס לביצועי הכרטיס הקיים. הכרטיס שיש לי כרגע, ושאר החומרה: כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9500 GT לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3 מעבד: Intel Core2Duo 6600 2.4GHz זיכרון: 2GB ספק כח: Enermax Liberty 400W מסך: Dell U2410 24", Resolution: 1920x1200 כל אלה (חוץ מהמסך...) יושבים בתוך מארז GIGABYTE Triton ומצוננים בעזרת מאוורר ששכחתי את שמו, אבל הוא גדול ורציני ועלה לי כ-200 ש"ח. מספר ש…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי הזמנתי בסוף את הגירסה עם הOC ,מקווה שעשיתי נכון, כי אני לא אוהב כל כך OCלחומרוה, מה דעתכם? http://www.tms.co.il/product/11978
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איזה מהכרטיסים האלה לקחת כי אני לא כל כך מבין איזה חברה טובה יותר, כרגע אני עם X1900XT של חברת Sapphire, אבל לצערי אני משדרג אותו למרות שהוא מספק לי את העבודה שאני עושה וממש כרטיס מדהים במיוחד שיש בו גם כרטיס טלוויזיה מובנה - All In Wonder.. פשוט אני מת לעבור ל-Windows 7 וחברת ATI לא מוציאים עדכון לכרטיס אז אחרי כמה חודשים נשברתי ונמאס לי מ-XP. אחרי בירורים פה בפורום ראיתי שהרבה מדברים על הכרטיס 5770 והחלטתי שהוא הכרטיס שאני קונה. אבל איזה לבחור מבין השניים - Sapphire (שאני מכיר ומבסוט) או PowerColor (שמעולם לא שמעתי על החברה הזאת) ? Sapphire במחיר 815 ש"ח - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4459 PowerColor במחיר 855 ש"ח http://www.pandas.co.i…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני צריכה עזרה (תמיכה, חיבוק.. כל דבר שימנע ממני לבעוט במחשב שלי! ) שדרגתי את ה PC הנייח שלי, לקחתי שני מחשבים ישנים חיברתי ביניהם ו-וואלה! יש לי מחשב חדש, טוב יותר - וינדוס 7... הכל טוב. רק שאחרי שכבר קניתי את הכבל הסופר ארוך לחבר את הדיספליי של המחשב לטלויזיה - זה מסרב לעבוד!! מדובר בכרטיס מסך nvidia getforce 6600 gt (שעד למועד השדרוג עבד בלי בעיה), יציאת S-VIDEO ל- RCA. ניסיתי לחבר למגבר שמחובר למסך טלויזיה, ניסיתי ישירות לטלויזיה עם מתאם SCART, ניסיתי למסך אחר, רק כדי לוודא שהטלויזיה לא דפוקה... כלום לא עוזר.. עושה רושם שזה עובד (העכבר בורח לו ימינה אחרי שינוי כל ההגדרות) - אבל אין תצוגה בטלויזיה! אז למי שיש רעיון, מה יכולה להיות הבעיה - אני אשמח מאוד…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מבחני ביצועים: http://www.tomshardware.co.uk/forum/292835-15-benchmarks-beating-nvidia ניתן לראות שגם בDX11- וגם ב DX-10 ידו על על העליונה. מעלות/קירור: http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-460-gf104-fermi,2684-14.html שימו לב שהכרטיס יותר קריר מה5770.. בטח עם אוברקלוק הוא מתקרב בביצועים ל5850, אז מה אתם אומרים?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין שוב ביוס לכרטיס מסך ATI הורדתי את הדרייבר מהאתר של היצרן ולא יודע איך מתקינים ???
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שבוע טוב, המחשב של אחי הקטן עם המפרט הבא שנקנה לפני שנתיים: intel 2140 1GB RAM ספק כוח: 350W עם כרטיס המסך 8500GT של NVIDIA עכשיו הוא רוצה להחליף לכרטיס בסביבות ה600 ש"ח למטרת מחשקים. ראיתי לפי אתרי ביקורות חומרה שה5750 הוא הכי טוב למחיר שלו, האם יש עדיף יותר? ואם בכלל אפשר להתקין כרטיס זה על המערכת שלו? נ.ב: הכרטיס לא כדי להפעיל משחקים כמו GTA IV או CRYSIS אלא משחקים קלים יותר כמו NBA 2K10 , hitman blood ... תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-