עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום , יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300GS 256MB PCI-E OS : Windows 7 שאני גולש באינטרנט לא משנה באיזה דפדפן (FireFox , Chrome , IE9) , הדפדפן נתקע , המחשב מראה מסך שחור וחוזר לעצמו עם ההודעה הבא : גם במשחקים זה קורה . אני משחק כמה דקות והמחשב מראה מסך שחור ונתקע . אני יודע שהבעיה הזו נפוצה מאוד , התקנתי את הדרייבר הכי חדש ומה לא ניסיתי וכלום לא עוזר . אם יש מישהו שבאמת מבין בזה ויודע איך לפתור את הבעיה הזאת שיגיב פה . תודה .

• 17 תגובות
    • 4k צפיות
  2. באתר הזה רשום את כל המאפיינים של השבב החדש של ATI מהירות הליבה בין 400 ל - 425 מה"צ מהירות הזכרונות 800 מה"צ השם של הכרטיס יהיה Radeon 9800 או Radeon 9900 מחיר כנראה ינוע בסביבות ה - 430 דולר וכנראה הR350 ינצח את ה - FX של nVIdia בשמונה מתוך עשרה מבחני ביצועים אבל לא הבנתי עם הוא ישתמש ב-DDR II

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Bengo5,

כותרת... מדובר על הZOTAC

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אפשר בקשה קצת פירוט מה זה כל דבר....ובאיזה מישחקים יש את זה.! תודה!

• 17 תגובות
    • 965 צפיות
  5. Started by Lenya,

שלום ! רציתי לדעת היה לי כרטיס מסך "inno3d FX5700-LE 64 bit W/128mb crt dvi tv" והשאלה לאיזה כרטיס מסך הכרטיס הזה מגביל היום פחות או יותר ? תודה.

• 17 תגובות
    • 982 צפיות
  6. אני חושב שאני אקנה 6800LE ב 850 שקל אפתח צינורות = 6800 אקנה קירור פטאליטי ב200 שקל OC ל6800GT סה"כ 1050 שקל... איך נראה?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. תקציב עד 700 ש"ח ללא חריגה. ולגבי ספק.... 400W אמיתי של Corsair (או איך שלא השם שלהם) יספיק ? או שכדי ללכת על 550W כדי שיהיה מתח ספק ואם אני יחבר למחשב עוד מאוורר הוא לא יקרוס הוא עולה 630 ב KSP והוא של Sapphire והכרטיס הוא לרזולוציה מקסימלית של מסך 19 אינצ' (1280X1024)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, רציתי לשאול איזה מהכרטיסים האלה לקחת כי אני לא כל כך מבין איזה חברה טובה יותר, כרגע אני עם X1900XT של חברת Sapphire, אבל לצערי אני משדרג אותו למרות שהוא מספק לי את העבודה שאני עושה וממש כרטיס מדהים במיוחד שיש בו גם כרטיס טלוויזיה מובנה - All In Wonder.. פשוט אני מת לעבור ל-Windows 7 וחברת ATI לא מוציאים עדכון לכרטיס אז אחרי כמה חודשים נשברתי ונמאס לי מ-XP. אחרי בירורים פה בפורום ראיתי שהרבה מדברים על הכרטיס 5770 והחלטתי שהוא הכרטיס שאני קונה. אבל איזה לבחור מבין השניים - Sapphire (שאני מכיר ומבסוט) או PowerColor (שמעולם לא שמעתי על החברה הזאת) ? Sapphire במחיר 815 ש"ח - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4459 PowerColor במחיר 855 ש"ח http://www.pandas.co.i…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by finish,

היום קיבלתי את ה7600GT החדש שלי לAGP אחרי שכל חנות כמעת אמרה לי שיהיה את הכרטיס רק עוד חודש ואפילו יותר הגעתי לחנות קטנה שתוך שבוע הביאה לי את הכרטיס וגם ספק כוח חדש... הוא פשוט כרטיס נדיר.... ולי עוד היה קודם 9550 ממש גרוע 64BIT וההבדל ענק אי אפשר לתאר איזה הבדל יש ביניהם... כל המשחקים שהיו לי במחשב רצו על הכי גבוה ממש חלק קבלו תמונות שלו.. וזה הכרטיס האחרון שאני קונה לAGP יחזיק עוד שנה בכיף [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. חבר שלי קנה DFI ULTRA-D וקירור למעבד TR XP-120 באתר של TR כתוב שהXP120 חוסם את הסלוט הראשון של הPCI-E, אז אני שואל אם לא צפויות שום בעיות\ירידה ביכולת עקב שימוש בסלוט השני של הPCI-E הנמוך יותר שקרוב יותר לסלוטים של הPCI ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by NL_33,

שלום, אני משתמש חדש כאן ואני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה איכותי במחיר בין 200-400 ש"ח בן דוד שלי Chevy המליץ לי על הפורום הזה. אין לי מושג בזה, ולכן אני לא יודע איזה חברות טובות לכרטיסי טלויזיה איכותיים. הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס טלויזיה כדאי לקנות. תודה מראש!

• 17 תגובות
    • 923 צפיות
  12. Started by shtrodel,

מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לכרטיס טוב יותר DUAL או שני כרטיסים חזקים מאוד. תקציב: אין בעיה. מעוניין בכרטיס שיחזיק לי לשנה הקרובה לא מחפש ליותר מזה.. (מחליף מערכת כל שנה). אגב אני לא מעוניין ב-OC מחפש כרטיס או שניים שיתנו את הביצועים הטובים ביותר.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

מה כדאי..?... יש איזה השוואה??

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Ozen,

שלום כולם! יש לי חבר שרוצה לשדרג את המחשב שלו, ויש לו AGPX8 בלוח אם - הכרטיס שיש לו זה GEFORCE4 MX... איזה כרטיס מסך (עדיף של NVIDIA) שתומך בAGPX8 יתאים למשחקים? (הוא רוצה להפעיל OBLIVION לדוגמא)... תודה! עריכה : הוספת מפרט (בערך) : מעבד P4 2.6 לוח אם JETWAY 865DMP עם AGPX8 1GB זיכרון כ.מסך GEFORCE 4 MX AGPX8

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

פירסמתי את זה במסכים לכל .... אבל לא ענו לי ואני חייב תשובה מהר כי אני ממש על סף קנייה. אז מה משני אלה עדיף? סמסונג מאג או שבכלל עדיף משהו אחר...

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by iyehuda,

חבר שלי הציע לי את הX1800XL ב 180 ש"ח הכרטיס אכן תקין ועובד אצלי ,הכרטיס ללא אחריות או לשלם 390 ל HD 4670

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by HoT-DoG,

היי מה קורה? רציתי לשאול מה דעתכם על המחיר 2370 ש"ח איפשהו בחיפה לR9800 אני יודע שזה מחיר טוב לR9800 אבל האם בכלליות שווה לי ללכת עליו? בתודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום רב! מכיוון שהמסך הישן שלי נשרף (MAG570FD) אני רוצה לרכוש אחד חדש. אין לי ממש צורך מיוחד ב-19", אז אני מסתפק ב-17".. התקציב הוא בין 700-900 ש"ח. אני רוצה מסך שטוח (לא דק), ושתהיה לו שפורפרת טובה... בכלליות גם האיכות חשובה.. למשל, סמכתי על MAG ונשרף לו הספק אחרי 6 שנים של עבודה. תודה רבה רבה, שי.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by daniel0089,

היי, היום התחילו להיות לי בעיות במחשב. שכאני רואה סרט לדוגמא/ משחק במחשב הכל טוב אבל לאחר כמה דק' מתחילות קטעיות לכמה שניות ואז המסך שחור ולפעמים זה מסתדר וקופצת הודעה למטה שהדרייבר (260.99) נסגר ועכשיו הוא חזר לפעול. הכרטיס מסך שלי הוא נוידיה 9800GTX. לפעמים גם מופיע מסך כחול עם הבעיה 0X00000116. כבר מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש... ניסיתי לראות סרט בכמה תוכנות שונות והבעיה המשיכה. הטמפ' של הכרטיס מסך תקינות לחלוטין. עריכה: הבעיה מתרחשת עכשיו גם במצב מנוחה! תודה. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by megatay,

*כותרת* תודה. ;D

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. טובאים את המסך הזה עקב חוסר ביקוש, וראיתי שפה בפורום דווקא די הרבה חברי בו, חשבתי שנחתום כל חברי הפורום המעוניינים על מסמך שמבטיח שאנו נרכוש את המסך הנ"ל ואפילו נשלח להם לינקים של אשכולות שדנים על המסך הזה בכל מיני פורומים... אני ממש ממש רוצה לרכוש אותו אז כל מי שחושב כמוני שיצור איתי קשר פה או בפרטי או באיציק 101346980. תודה לכל התומכים....

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by sahar3434,

מפורט מאוד חחח פרטים על תקציב הקונה תקציב:650 גג מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג PES 13 וכל סדרת המשחקים הבאה שלו.. ומנג'ר (פחות משמעותי) חנות: KSP או כל דבר זול אחר אם יש באזור נתניה מפרט המחשב: מעבד; DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) לוח אם: MSI P35 Platinum Combo (MS-7338) (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce GT 220 (1024 MB) מארז: מארז של EZCOOL לא יודע מעבר לא מצאתי נתונים ספק כוח: ezcool power supply 2.2 version (24pin:12v1+12v2+sata cable) 450w זה מה ש…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by star2003,

התקנתי את הכרטיס על המחשב שלי p-4 3.0 512 ddr והבעיה העיקרית היא כזאת: כשאני מריץ משחקים המסך נכבה והמחשב נתקע הורדתי דרייבר הכי עדכני מאתר nvidia בנוסף עשיתי פורמט והתקנתי directx 9.0 c בעיה מוזרה נוספת מאז התקנת הכרטיס היא הודעה לגבי קובץ hal.dll שחסר בווינדוס ברגע שאני מכניס את הדיסק של הווינדוס אז המערכת עולה תקין למישהו יש מושג??

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by AvlK,

משום מה gpu - z מראה שהכרטיסים רצים על 8x במקום 16x לא יודע אם זה משנה כל כך לכרטיסים שלי (אם הם בכלל מנצלים מעל 8x) אבל איפה מגדירים את זה אחרת , בביוס האזכור היחיד שהיה ל pci לא נראה לי כל כך קשור.. המפרט בצד ימין למי שתוהה מה החומרה תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by nadavshefer,

שלום יש לי שני כרטיסי מסך EVGA GTX 580TI כאשר המחשב במאמץ (משחק) אז אחרי כמה שניות המסך נהפך ללבן אבל המשחק ממשיך לרוץ מה לעשות?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.