כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היי, קודם כל, אני לא מבין גדול בחומרה, ובטח שלא במאיצים גרפיים.. אני מרכיב מחשב עם מעבד intel i7-4770k , שבא עם מאיץ גרפי בילט-אין intel hd-4600 המחשב מיועד בעיקר לתכנות למובייל, אבל גם למשחקים. אנחנו לא גיימרים גדולים אבל אשתי רוצה שירוצו לה "המשחקים החדשים".. ראיתי את הביקורת פה על המעבד, אבל לא הצלחתי להבין האם בשביל להריץ משחקים די כבדים ברמת סבירה+, אני צריך להוסיף כרטיס גרפי או לא. ואם כן, מה למשל הייתם קונים? אני פוחד לקנות משהו שיהיה פחות טוב או כמעט אותו דבר כמו המובנה... תודה רבה לעוזרים..!
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלומות. היום הגיע ה-780 למחוזותינו, כמובן שרצתי בהתרגשות לבדוק אותו, איך לא, בבאנצ'מארק האהוב והמוכר של יוניג'ן. מה הבעיה? מאז שהכרטיס קרס (מחוסר יציבות ב-OC) התוכנה ממאנת לעבוד במסך מלא, לא משנה על איזה רזולוצייה ולא משנה עם איזה כרטיס \ עבר OC או לא עבר OC. הבעיה הזאת מחרפנת אותי, והיא קרתה לי גם פעם. אני מפעיל את הבאנצ'מארק (אחרי שבוחרים הגדרות) ומקבל לפרצוף את זה: ולאחר כמה ctrl + alt + delete או alt + F4 נואשים "Unigine Engine has stopped working" וקורס. ד"א, ההגדרות שמופיעות ב-PercisionX הן טעימה לעתיד לבוא
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אוקיי כבר כמה ימים שאני לא מבין למה לפעמים מקבל 100+ פריימים ולמה לפעמים זה נותן איזה 20-30 מה התברר? הולכים ללוח הבקרה של NVIDIA ויש שם ב 3d settings אפשרות בשם power managment mode קיצר צריך לבחור MAX ולא הברירת מחדל שפשוט דפוק וואלה! מקבלים יותר ביצועים עכשו השאלה, מכירים עוד דברים בסגנון?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחול אפשר לקנות ב250 דולר, בערך ב 900 שקל, אני יודע שיש מיסים ו...., אבל מ-900 שקל ל-1790 בKSP לא הגזמנו? זה כמעט פי 2 גם כן שהמחיר זהה ל 670 GTX שקצת חזק ממנו בביצועים למרות שבחו'ל ה 670 GTX נמכר ב 340 -360 דולר, הבדל של 100 דולר!!!!!. משהו פהו לא מסתדר.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
היי חברים.. אני מנסה להבין משהו שלא בדקתי לפני, כיוון שאת BF3 סיימתי לפני שהיה לי מערך קרוספייר לא בדקתי את העניין. כאשר נכנסתי היום לסינגל פלייר של המשחק תחת תצורת קרוספייר קיבלתי ביצועים פצצה ואפילו ללא סטאטרינג: הבעיה קורה לי רק כאשר אני משחק ברשת, הליבות לא מנוצלות בכלל והסטאטרינג מורגש: למה זה קורה רק במולטיפלייר? חייב לציין שהייתי מופתע שכן בסינגל של כמה משחקים הקרוספייר רלוונטי.
-
- 86 תגובות
- 8k צפיות
-
-
שלום רב, ראשית - ע"פ ה-Speficiations של הכרטיס, הוא אמור לרוץ על 1137mhz cpu clock אבל אצלי הוא רץ על 1100 בלבד (הוא רץ על 1100 Mhz גם כשה-Power target על 122. (מצורפת תמונה של הקונפוגירציה של הכרטיס.) השאלות הן - האם אני מפספס משהו ? האם זה אומר שהכרטיס שלי לא תקין ? האם תדר הזכרון תקין ? ע"פ הדף התכונות באתר של ASUS, זכרון הכרטיס אמור לרוץ בתדר 6008mhz, לא ? שנית, לאחר כמה שעות של משחק, המשחק פתאום יוצא ,ללא הודעת שגיאה ,לשולחן העבודה. ביצעתי בדיקת זכרון,CPU והכל תקין. גם ב-Default cpu clock הוא יוצא. האם הבעיה בכרטיס מסך או בספק ? יש לציין שאני רק משחק ב-BFBC2 ואין לי משחק שאני יכול לשבת כשלוש שעות לשחק. שוב, מצורפת תמונה של הקונגפיגורציה של הכרטיס. אודה לכם מאוד …
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כותרת. השימוש יהיה משחקים סגנון COD וכולי רזולוציה 1680X1050 ספק כוח? טרם נרכש. תודה רבה. (:
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך ישן מסוג SAPPHIRE HD5850 MODERN WARFARE 2 EDTION. האם יש תוכנה מסויימת שדרכה אני יכול להעלות מתח לכרטיס הזה? עד לפני כמה שנים לא היה ניתן לשנות מתח לכרטיס מסדרה זו בגלל מגבלה של היצרן. מאז ועד היום עברה תקופה לא קצרה ורציתי לשאול האם יצא איזה כלי חדש כלשהו שמאפשר העלאת מתח לכרטיס מסדרה זו ? הכלים שהשתמשתי בהם בעבר היו TRIXX ועוד תוכנה זהה של MSI. (בשתיהן לא היה ניתן לגעת במתח).
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
- 1 follower
-
-
חברים רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיש לו את המתאם הזה והוא לא צריך אותו: http://www.ebay.com/itm/Mini-Display-Port-Male-to-Displayport-Female-Cable-Cord-Adaptor-Black-/271032721352?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3f1acf1fc8 אני מוכן לקנות תמורת סכום כלשהו, אני פשוט חושש להזמין מ-EBAY ושהוא לא יעבוד. מישהו יודע היכן ניתן להשיג כזה בארץ? המתאם נמצא בדרך כלל בכרטיסים של MSI.
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
עקב חוסר מענה בשרשורים אחרים, אני חייב חוות דעת לפני שההזדמנות חומקת לי מהידיים. גרסאת הreference של הכרטיס דורשת קירור חיצוני נוסף? לעיתים נדירות אני רואה שממליצים על גרסא ללא קירור מתקדם של היצרנית.. ובנוסף, יש מישהו שיכול להגיד לי מה ההבדל בין שתי הגרסאות? http://ksp.co.il/?select=.1044..35..49..97.&list=1&sort=3&glist=1&uin=15582&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..49..97.&list=1&sort=3&glist=1&uin=18826&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב שהמפרט הוא : 3 GB זכרון פנימי לוח אם M2NPV-VM עם PCI *16 מעבד AMD Athlon 64 3800+ וכרגע כרטיס מסך nvidia 7300gt טלויזיה LG 42 LED ורסיבר של חברת YAMAHA אם כניסות HDMI ו5.1 ורציתי לחבר את המחשב לרסיבר ולטלויזיה שיהיה לי גם 1080p וגם 5.1 כרגע אני מחבר את המחשב עם מתאם מdvi לhdmi אבל ה sound הוא 2.1 דרך הכרטיס קול לכן רציתי לקנות כרטיס מסך שיכלול את הסאונד והוידאו דרך ה HDMI ההתלבטות היא בין SAPPHIRE HD 6450 1GB DDR3 ל SAPPHIRE HD 6450 512MB DDR3 מה יותר כדאי ומהם ההבדלים? ואם יש הצעה למשהו אחר באותו מחיר פחות או יותר? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. מחפש לעצמי כ.מסך. החלטתי שמספיק לי GTX650TI BOOST 2GB חשבתי שהחלק הקשה מאחורי אך טעיתי. יש אינספור יצרנים, ומשום מה המחירים שלהם שונים ואני לא מצליח להבין האם הבדל נובע מאיכות או לא? לדוגמה של ZOTAC ן GIGABYTE למה יש ביניהם כמעט 100 שקל הבדל? מישהו יכול להסביר לי? במיוחד מטבלה של השוואת מחירים כתוב רק 102%-- Geforce GTX 650 Ti Boost 2GB (DX11) -- 144 VP לא כתוב יצרן
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום אין לי כרטיס מסך בכלל ואני מחפש אחד בשביל משחקים כמו generals zero hour age of empires red alert 3 וכו' משהו יכול להמליץ לי על אחד טוב בשביל המשחקים האלה??
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אז אני רגע לפני קניית כרטיס מסך ורציתי התייעץ איתכם לגבי הרכישה. התקציב שלי לכרטיס הוא 1400-1500 שקל, ויש מחשבה על הוספת כסף לכרטיס נוסף באותו סכום למערך CF או SLI לא בטוח שבזמן הקרוב אבל חושב על זה. בכל מקרה השאלה העיקרית שלי היא איזה כרטיס הכי חזק אני יכול להשיג בסכום הזה? הצרכים שלי הם כמובן משחקים כמו BF3 CRYSIS COD וכל שאר המשחקים. אני עם מסך יחיד כרגע 24 אינצ' המפרט הנוכחי שלי הוא (אם צריך): Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ עם OC 4.6 Asrock Extreme4 Corsair DDR3 16GB 1600MHZ דיסק קשיח: זוג כאלה F3 1TB של כרוסיאר אחד 120 אחד 60 מארז NZXT SWITCH 810 קירור: Corsair H100 ספק כוח: Hec Cougar 1200CMX היו לי זוג 6950 פתוחים ל 6970 עם כרטיס פיזיקה 460GTX שנמכרו. הה…
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אז אני מתכוון לקנות מחשב חדש בימים הקרובים ההתלבטות היא בין שני כרטיסים: gigabyte gtx 760 ו sapphire HD 7870 xt הgtx טוב אבל יקר יותר מה 7870 ב 500 ש"ח בערך ולפי השוואות שראיתי ברחבי האינטרנט לא נראה שיש הבדל משמעותי בין השניים אם תוכלו בבקשה לעזור לי לדעת מה ההבדלים ואם כדאי להשקיע ולקנות את ה 760 או שזה הכל עניין של מיתוג. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מחשב גיימינג חדש בבניה אישית ובחרתי בכרטיס מסך הכתוב בכותרת (דגם: GV-R797OC-3GD). כרגע המחשב מריץ את כל המשחקים על הגרפיקה המקסימלית (full hd) לפחות על 60 fps ומעלה. לקראת באטלפילד 4 אני רוצה לעשות oc יחסית רציני כדי להריץ את המשחק על יותר פריימים - אך לא מזמן ראיתי כל מיני פורומים בהם כתוב שהכרטיס הזה נעול מתחים. ישנה דרך להוציא את נעילת המתחים? כאשר אני אעשה oc אני אלך לחנות מהם קניתי את המחשב ואבקש מהם שיעשו את ה-oc (אני לא יודע לעשות oc ואני מפחד לפגוע בכרטיס ובמחשב) אך אולי לא צריך ואפשר לעשות oc מספיק טוב/חזק בלי הוצאת הנעילה. (דרך אגב הכרטיס בא oc מהמפעל ל-1000 MHz). תודה רבה לעוזרים!
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/11520 http://www.tms.co.il/product/12821
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה התחילו תופעות מעצבנות במחשב כמו שאני פותח אותו והווינדאוז נפתח ברזולוציה מינמלית של פעם כאילו לא מותקן דרייבר של כרטיס מסך, מדי פעם לסירוגין גם מופיע המסך הכחול הזה, עדכנתי דרייברים, פירמטתי את המחשב, אך התופעות חוזרות ועושה הרושם שהכרטיס מסך התעייף. בכל מקרה מדובר במחשב קצת ישן, לא יודע איזה מהכרטיסים החדשים מתאים אליו הכרטיס מסך המדובר הוא: Gigabyte Geforce 9600GT 512MB GDDR3 הדגם המדוייק הוא: GV-NX96T512HP הלוח אם שיש לי: Gigabyte GA-P35-DS3L השימוש שלי בכרטיס המסך הוא בעיקר צפייה בסרטי HD בטלויזיה, לא משחקים ולא כלום, אין צורך בכרטיס מסך יקר ומפוצץ. חשוב שיהיה יציאת DVI פעמיים או אחד DVI ואחד HDMI תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אחד היתרונות שימוש כרטיס המסך ב- RAM המחשב לשפר טקסטורה Microsoft has announced DirectX 11.2. And what has Microsoft decided ? Yup, it is exclusive to Windows 8.1 and next-gen consoles, thus forcing you to upgrade. One of the new features is called tiled resources and allows the video card to use system ram in order to improve texture detail. http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/apps/bg182880.aspx
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בעקבות שביתת כרטיס מסך, מחפש כרטיס מסך בהוצאה מינימלית לצרכים הבאים: א. עבודה ב GOOGLE SKETCHUP ו AUTOCAD ב. תמיכה בקבצי ווידאו HD מעודכנים אשמח לכל פירור מידע - תקציב לכל היותר עד 300 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
במחשבה לקראת העתיד הקרוב אני מאמין שהגיע הזמן לחשוב להחליף את הכרטיס המזדקן שלי. חשבתי להוסיף עוד כרטיס 6850 כדי למשוך איתו עוד קצת ולא לבזבז הרבה כסף על כרטיס חדש, ראיתי כמה benchmarks ונראה שזוג 6850 די מכפיל את התוצאות של 6850 יחיד (http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/Radeon_HD_6850_CrossFire/) אבל אם להסתכל על המשחקים החדשים שעתידים לצאת בקרוב ( בעיקר מעניין אותי AC4, GTA5, ME2, DA:I) כמה יהיה לי משתלם להוסיף את ה 6850 הנוסף? אולי עדיף לי לקנות כרטיס חדש באותו טווח מחירים/ קצת יותר? לא אכפת לי להוריד קצת הגדרות לאזור ה medium כדי שהמשחק יעבוד חלק, אבל כמובן שעדיף שיראה הכי טוב שאפשר המפרט הנוכחי בצד, משחק על 1920x1080 עדיין לא חשבתי כמה אני מוכן לבזבז, בינתיי…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו שהושק ה760GTX .. חשבתי ללכת על שניים כאלה (להמתין כמובן למחיר שווה יותר) . כל ההתלבטות ..באה מהלוח אם ומארז (מפרט בצד,טוב אציג Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 Lancool Midi Tower PC-K62B Black ) ... שכן החריצים די קרובים , ואין לי מאוורר בדלת המארז (אין בכוונתי לעשות מודינג). לכן חושש מחום שיקבל הכרטיס בחריץ הראשון. עוד דבר, ללכת על כרטיס בעל קירור קסטוק/מפוח או מתקדם יותר?. מניסיוני ..כרטיס מפוח לבדו מגיע בקלות ל80 מעלות במשחקים. ובעל קירור מתקדם ל 60/65 . כך שאם יהיו צמודים... יגיעו לחום רב יותר אך אולי לא מעל ל85 מעלות?
-
- 57 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
של AMD או NVIDIA? אני יודע שזה פרט שולי, אך בכל זאת - אילו דרייברים "עמוסים" יותר בפיצ'רים וצורכים יותר משאבים מהמערכת? תודה.
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
- 1 follower
-
-
30 FPS בFC 3 הכל על הכי גבוהה 1920על1080. 8XAA מעבד i5 2.8@760 8G 500W ZALMAN צוואר בקבוק?
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-