כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר למצוא כרטיסי מסך מדור מתקדם בעלי סלוט אחד ולא כפול?
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, בימים אלו אני מתלבט בנוגע לקניית כרטיס מסך חדש. ראיתי באינטרנט דיונים רבים בנוגע לכמות ה-GRAM הנכונה לכרטיס מסך שמצופה ממנו לעמוד במשחקים הכי חדישים בשנה שנתיים הקרובות. אז מה דעכם? האם יש סיבה להשקיע עוד 600 שח לגרסה זהה של כרטיס לה 4 GB של זיכרון? הם באמת יש משחקים שיחוו ירידה ביצועים עם 2 GB בלבד? יובל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים הייתה לי בעיה בכרטיס המסך במחשב אז הוצאתי אותו , חיברתי את המסך לכרטיס המסך המובנה בלוח האם והופיעו לי קווים לאורך כל המסך ולפעמים זה באלכסון. ניסיתי להחליף מסכים , הבעיה עדין נשארת. שמתי את המסך הנוכחי במחשב אחר והכל תקין. ניסיתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש ולא עזר. ככה שמכאן אני מבין שהבעיה היא בכרטיס המסך המובנה בלוח האם. הטמפרטורה של לוח האם בזמן גלישה באינטרנט + מוזיקה היא 40 מעלות. בהדלקת המחשב יש קווים ממש קטנים , לאחר שימוש של 5 דקות הם גודלים לגודל של התמונה. תמונה: http://i.imgur.com/85N7wTq.jpg וידאו : http://www.youtube.com/watch?v=S7Tn121ljbk&feature=youtu.be המחשב : http://i.imgur.com/NEikCt4.jpg http://i.imgur.com/8x8jNfj.jpg htt…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, הנני מתכנן רכישה של GTX 580 (של חברה eVGA). ברצוני לדעת האם המערכת שלי מתאימה (מבחינת ספק כוח + מארז). המארז הנו fractal design core 3000. ספק הכוח הוא SeaSonic 620W 80Plus. מצורפות תמונות של שתיהם. תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך באזור ה1000 שקל ויש לי התלבטות בין כמה כרטיסים, קודם כל המעבד שלי זה i3220 והספק fsp 450w ההתלבטות שלי היא בין gtx 660 שהמחיר שלו זה 1000 שקל, או להוסיף עוד 200 שקל ולקנות 7870 xt בדקתי קצת בנצ'ים וסיקורים ולפי התוצאות ראיתי שאין הבדל מטורף ביניהם אבל ה7870 xt צורך יותר חשמל ומתחמם יותר השאלה היא מה הכי כדאי לקנות היום באזור ה1000 שקל כמובן שאפשר גם לרדת ולעלות קצת הכל תלוי בתמורה שהכרטיס נותן והאם יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מוזרה במחשב עם הכרטיס הזה, החליפו לי במסגרת האחריות ל7970 מחברת gigabyte , הבעיה היא כזו: פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 , לאחר ההתקנה הראשונית של הווינדוס ברגע שהמחשב עושה ריסטט ומנסה להמשיך את התקנת הווינדוס אז אני שומע את הביפ אבל אין שום תגובה על המסך , אני שומע את המחשב עובד והמסך גם עובד , אבל פשוט לא רואים כלום ,ניסיתי להחליף גם מסך אחר וגם אין תמונה , זאת לאחר שכבר ניסיתי כמה גירסאות של ווינדוס 7 , בהתקנה של ווינדוס 8 זה לא קורה ביכלל , הדבר שאני ניסיתי הוא לנתק את כרטיס המסך פיזית ולהתקין מחדש את הווינדוס 7 ללא כרטיס מסך וזה הצליח ב100% עד שראיתי את שולחן העבודה,לאחר זאת הרכבתי את כרטיס המסך 7970 ללוח אם והפעלתי את הווינדוס 7 רגיל עם כל התקנו…
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חברים. יש לי radeon 6970 והייתי רוצה להשתדרג ל ]Radeon HD7970 3GB. מה אתם אומרים יעלה יותר מ1000? הבנתי שזה כרטיס חזק. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום בבוקר הדלקתי את המחשב והמסך עשה לי צורות וצבעים מוזרים. ריסטים, הוצאה והחזרה של הכרטיס ואפילו ניקוי שלו לא עזרו. העברתי את הכרטיס למחשב של אחי וגם שם אותה הבעיה כך שווידאתי שהבעיה בכרטיס. בקיצור, אני צריך לקנות כרטיס חדש. הכרטיס שהיה לי הוא 8800gt של GIGABYTE מעבד INTEL Q6600 2 GB זיכרון ספק 450W של CORSAIR אודה לעזרתכם בהצעות לכרטיס חדש שיתאים למפרט ולא יצור צוואר בקבוק. לא רוצה את הכרטיס החדש ביותר ושלא יעלה גם יותר מידי. אני צריך גם שיהיה בו חיבור HDMI. תודה רבה.
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בן שנה וחצי עם מעבד i7 3770K לא זוכר את הדגם המדוייק של לוח האם אבל 99% בטוח שהוא תומך SLI זכרון 8GB DDR3 GTX 560 ספק כח 500W - לא זוכר את החברה אבל הוא לא גנרי בודאות (יש עליו לוגו של SLI) מעוניין לשדרג כרטיס מסך לעבודת תלת מימד בתוכנות 3DMAX, Cinema 4D ומנועי רינדור אחרים כמו Octane Render או Thea Render למשל. בגדול אני מעוניין לשפר את מהירות הרינדור בתלת מימד ברזולוצית HD, כיום עם ה-560 לוקח לי ממש הרבה זמן לרנדר סצנות כבדות ואני די בטוח שצריך כרטיס יותר רציני. שוקל לחיוב את דגם ה-ACX של GTX770 מחברת EVGA (יש לי אפשרות להביא אותו מחו"ל במחיר מצוין). מה דעתכם? האם כדאי ללכת על 770 או שגם 760 יעשה את העבודה? יש לציין שיהיו פרוייקטים נוספים בעתיד…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כיום יש לי Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 460 (1048256 KB) אך הוא כבר לא מתפקד הכי טוב עם משחקים שיש להם דרישות בינוניות פלוס... אני מעדיף כרטיס בלי OC שלא יעשה הרבה רעש במנוחה ושלא יתחמם הרבה במנוחה, בזמן משחק לא איכפת לי... מתי הסדרה האחרונה של נוידיה יצאה? יש סידרה חדשה באופק - חודש חודשיים? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. קראתי שעל המעבדים יש מאיצים גרפיים שיכולים לשפר את מספר הפריימים בשנייה במשחקים וכל מיני בנצ'מארקים שונים. רציתי לדעת אם I5 2500 יחד עם לוח אם ga-h61m-s2v-b3 יכולים לתמוך בזה, ואם כן אז מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את זה... תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בBF3 לדוגמא ה660 שלי נמצא על 70% שימוש ובגלל זה עולה למקס' BOOST ... הליבה מגיעה ל1150MHZ בערך אבל בתוכנות מאמץ או בדיקת ארטיפקטים, הליבה פועלת בכלל על 950-1000MHZ ... אם אני עושה OC עם הKEPLER BIOS EDITOR ומעלה מתח וPOWER TARGET כמה שאפשר, בBF3 זה יגיע ל1254MHZ (אם אני לא משנה את המקס' בוסט) אבל שוב בתוכנות מאמץ אני בכלל על מתח ותדר נמוכים. איך אפשר ככה להריץ בדיקה ? האפשרות היחידה היא לשחק במשחק שמאפשר שימוש בתדר המירבי ולראות אם יש קריסות או ארטיפקטים ?
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
ה-8600GT הארכאי שלי החליט לא לתת סיגנל היום. הוא היה מאוד נוח עם צריכת החשמל הנמוכה שלו והקירור הפאסיבי השקט שלו, וזה כנראה מנע ממני להתקין כרטיסים פחות ארכאיים שיש לי פה... ובכל זאת, נראה שהמובנה של הלוח נכנס לפעולה, משמע הכרטיס לא מזוהה כאמצעי פלט למסך, אבל הכרטיס כן מתחיל להתחמם, יעני הוא מחובר. ניתקתיהו וחיברתיהו ללוח חזרה, ובינות פעולה אחת למשנה בדקתי תקינות פיזית של הכרטיס ולא ראיתי משהו חריג. הוא עדיין מאן לעלות. בדקתי כל מיני פתרונות שמצאתי , כמו השרשור הזה כשנמאס לי מלינקים באנגלית שמייאשים אותי באפשרות הסבירה של מות הכרטיס סופית. טרם איפסתי את הביוס, ואני מעדיף שלא לעשות כן, ואף אינני חושב שתהיה בכך תועלת, אך נראה שבמר יאושי אנסה זאת במהרה. אני חושש שזוהי ש…
-
- 89 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
יש לי ממיר די ישן של יס. אלה החיבורים שיש לו: אני רוצה לקנות את הכרטיס הבא: http://www.ebay.com/itm/HAUPPAUGE-WIN-TV-PVR-150MCE-26552-HP-5187-7619-PCI-TV-FM-TUNER-CAPTURE-CARD-/200940263768?pt=US_Video_Capture_TV_Tuner_Cards&hash=item2ec8f91958 (שמתי לב שיש משלוח רק לארה"ב) האם הוא יתאים? איזה חיבור אני אצטרך? RCA בשני הצדדים? תודה הערה: קראתי את חוקי הפורום. בחוקים נכתב ששאלות לגבי כרטיסי טלוויזיה צריך לכתוב בפורום "אודיו וקולנוע ביתי", אלא שאותו פורום הפך לרק בנושאי אודיו. אם יש פורום יותר מתאים, אבקש להעביר ולא למחוק.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עם כרטיס מסך נוסף בשביל שכל המשחקים ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות כמה שיותר חלק ובשביל לשמור על המצב הזה להרבה זמן הכרטיס מסך שיש לי זה: SAPPHIRE HD 7950 3GB OC GDDR5 הכרטיס מגיע עם אוורקלוק של 900MHz עכשיו השאלה שלי זה האם כדי לעשות קרוספייר אני צריך מסך זהה לחלוטין עם אוורקלוק של 900Mhz או שמספיק שאני אביא גירסה אחרת של אותו הדגם שלהם ויעשה אוורקלוק ל-900Mhz בגלל שהדגם שלי הוא קצת נדיר בחנויות ואני מעדיף לא להגביל את עצמי בגלל זה ? …
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18522161 שופך אור מאד מעניין על צמרת מאיצים גראפיים בעת זו. Radeon HD 7970GE OC @ 1160/7160 GeForce GTX 680 OC @ 1150/7000 GeForce GTX 770 OC @ 1200-1300/7500 GeForce GTX 780 OC @ 1150/7000 GEFORCE GTX TITAN OC @ 1080-1180/6700 The test was performed on one of the most powerful to date gaming configurations based on Intel Core i7-3970X with its overclocked to 4.9 GHz, 16 GB of DDR3 memory with a frequency of 2133 MHz and a hard disk SSD OCZ Vertex 3. Nvidia GeForce / ION Driver Release 320.18 AMD Catalyst 13.6
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום איך אני משנה את הצבעים שהיו יותר חיים בכרטיס מסך ראדון 6970
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי, אני צריך לדעת איזה דגם ספציפי של כרטיס מסך יש לי. מדובר במחשב בעבודה. אני כרגע לא יכול לפתוח ולקרוא את הדגם אם כתוב בכלל, אבל זה כרטיס ללא מאוורר (פסיבי) וכזה שלא דורש חיבור חשמל נוסף. כן הצלחתי להתקין GPU-Z ולצלם תמונת מסך. כתוב שזה מסדרת 5400 אבל לא כתוב איזה. תודה מראש! - - - תגובה אוחדה: - - - אוקי הצלחתי לפתוח והיה צריך להפוך אותו כדי לראות, כתוב ממש בקטן על איזו מדבקה כתוב HD5450 סליחה שפתחתי את הנושא ועניתי לעצמי הייתי חייב את זה דחוף.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
למומחים שלום רב! ברשותי מערכת עייפה: amd athlon 64 x2 4000 dual core DDR2 800 4G ASROK -NFORCE610 9800GT 512 WIN8 64 נכון להיום אני משחק בסטרקרפט2 בלי בעיה, זה המשחק הראשון לאחר שנתיים שלא התקנתי דבר (אוניברסיטה...) והיום התקנתי Company of Heroes 2 , נראה שהמשחק עובד לא רע ב 1600X1024 אך יש לי מריחות בתמונה. ניסיתי לקחת PRINTSCN אבל משום מה כשאני מדביק יש תמונה שחורה ... זה נראה כאילו הצבעים נמרחים בדמויות ובנוסף לזה התמונה בחלקה מתחלקת למשולשים...אני מניח שהמנוסים בתחום יבינו למה אני מתכוון. מהיכן הבעיה נובעת?... תודה!
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום חברים, אתמול רציתי לעדכן לדריבר החדש של NVIDIA ובסוף עדכנתי אבל קרה לי משהו מוזר בדרך. כאשר הסרתי את כל הדריבר הקודם אז המסך U2412M של דל נכנס למצב המתנה ולא יכולתי לשחרר אותו,ששיחקתי במצבים אז כל הזמן נאמר לי שאין סיגנל מהמחשב,מה שניסיתי לא עזר. עשיתי ריסטרט כפוי מה שאני לא אוהב ורק אז המחשב עלה עם הרזולציה הגסה עקב הסרת הדריבר ורק אז יכולתי להתקין את החדש. הכרטיס מסך זה GTX770 של גיגהבייט המומהר במידה וזה קשור. מדוע זה קורה? לא בא לי בכל פעם לכפות ריסרט ככה בהפתעה. במחשב הקודם עד לפני 3 שבועות עם מסך T240 של סמסונג וGTX285 זה בחיים לא היה קורה שהמסך היה נכנס למצב המתנה ישר אחרי הסרת הדריבר. יכולתי לעשות ריסרט מסודר ואז להתקין את הדריבר כמו שצריך. תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה מוזרה עם הvoltage -בכל פעם שאני מאתחל את המחשב זה משתנה ל450 במקום 1087 כפי שצריך להיות (בסטוק) יש לי HD5850 . כבר ניסיתי לשנות מספר ביוסים טועמים לכרטיס (עובד בסדר אבל אני לא מעוניין בכל אתחול להחזיר ל1087 במקום 450 . אין לי מושג למה זה כל פעם משתנה . אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי שיש אופציה לקחת כרטיס מסך ישן של nVIDIA ולהשתמש בו רק בשביל PhysX.. לי כרגע יש במחשב 7850HD של ATI כמובן, ועוד כרטיס ששוכב בצד מהמחשב הישן שהוא 9400GT. אז אני רוצה לדעת האם אני יכול לשלב את הכרטיסים כמו שאמרתי ? זה מומלץ ? זה יעשה בעיות ? איך לעשות את זה בכלל ?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ? חשבתי על 650gtx או HD7750/HD7770 תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח שתומך X16 בשני סלוטים (X1 ו X3) שם נמצאים הכרטיסי מסך ועדיין אני רואה שב GPU-Z (חלונות 8), כרטיס אחד פועל ב X16, והשני ב X8, הגיוני? יש דרך לתקן את זה?? אני יודע שבחלונות 7 עם X79 היה איזו בעיה והיה PATCH וכו' מישהו יודע משהו לגבי פה??
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שני TITAN במחשב, ב SLI מעבד חזק 4770K עם OC ל 4.3-4.4 וספק כוח שמחזיק הכל בלי בעיה (1250W איכותי וכו') חלונות 8 64 ביט וDRIVERS הכי אחרונים של NVIDIA בדקתי ו SLI פועל כמו שצריך וכו' עכשו משהו מוזר גם ב משחקים שיש לי, גם ב BENCHMARKS וכו' לפעמים אני בא, מדליק מחשב ומפעיל נניח HEAVEN 4 ומתחיל ב 20 פריימים לשניה ואחרי שניה קופץ ל60 ונשאר שם, לפעמים ל 90. ולפעמים (כמו שצריך) עולה ל 140 וכו'. הכרטיסים ממש לא חמים המחשב לא חם אין שום בעיה במובן הזה (בטח של אחרי 5 שניות שאני מריץ משהו) אבל זה נראה כאילו לפעמים הכרטיסים פשוט לא "kick in", כאילו לא נכנסים למוד של "סופר עבודה". אחרי שעושה RESET למחשב פעם או פעמיים זה מסתדר, ואז נשאר ככה עד הפעם הבאה שעוש…
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-