עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tdavidi,

אני מקווה שזה הפורום הנכון.. שדרגתי את המשחב יש לי עכשיו כרטיס HD2600XT 512MB GDDR3 וויסטה מותקנת מאיפה אני מוריד DirectX10? שיחררו את הגירסה הזאת כבר?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by MichaelK,

סליחה על השאלה המאוד בסיסית אבל הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לכך. DX10 יצא כבר? אם לא אז מתי הוא צפוי לצאת?

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  3. Started by rikimaru,

התחדשתי לי בכרטיס של ATI HD4870 והשאלה שלי היא איך ניתן להתקין DX10.1 על XP SP2 אם בכלל? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by simonsix,

New Windows 7 Direct3D 11 DirectX 11 Release This version of the Windows 7/Direct3D 11 Technical Preview ships as part of the DirectX SDK and contains the following new features, tools, and documentation: Technical Preview of Direct2D; Technical Preview of DirectWrite; Technical Preview of DXGI 1.1,

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by HujA_BoY,

אומנם לא קשור ישירות לכרטיסי מסך, אך אני מדבר מבחנית עיבוד גרפי/גיימינג כך שזהו הפורום היחיד שרלוונטי. מכיוון שמיקרוסופט מתכננת להפסיק תמיכה בווינדוס 7 בעוד פחות משנה (ינואר 2020) ונכון להיום עוד ניתן לבצע התקנה של ווינדוס 10 תוך שימוש בProduct Key מעותק קיים וחוקי של ווינדוס 7 (ללא תשלום) ואני עומד לבצע כמה שינויי חומרה במחשב, שקלתי גם לבצע עדכון למערכת הפעלה. אם למשל ניקח את Metro Exodus, בהגדרות הגריפקה אין לי כלל אפשרות לשנות את הDirectx 11 מכיוון שאני על ווינדוס 7. state of decay 2, שאומנם לא בדיוק היה הצלחה גדולה אך מאוד אהבתי את הראשון ודווקא חיכיתי לשני, אינו רלוונטי עבורי שוב, מכיוון שהוא תומך רק בווינדוס 10. האם מישהו מתכנן או …

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  6. Started by srolik,

-------------------------------------------------------------------------------- יש לי RADOON9000 PRO (התקנתי את DIRECTX9 וה3DMARK לא עובד פתאום ודורש לחזור לDERECTX8 מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by giladoX,

שלום, כשהמחשב נמצא בעבודה לא מאומצת (למשל כתיבת מסמך WORD, גלישה באינטרנט) המסך נצבע שחור ו Windows מוציא את ההודעה: העניין קורה אך ורק במנוחה (במשחקים כבדים, למשל crysis זה לא קורה). יש לכם איזשהו רעיון איך אפשר לפתור את זה או למה זה קורה? פסלתי את העניין של התנגשות עם תוכנה אחרת כי התקנתי מחדש ווינדוס. אני מאמין שזו או בעיה של ווינדוס 7 או של הדרייבר. תוכלי למקד אותי בפתרון של זה? נתוני מערכת: מערכת הפעלה: windows 7 64 bit כרטיס מסך: HD5970 2gb דרייבר: Catalyst 9.12 (ניסיתי גם עם hot fix, אותה בעיה נשארת..) תודה,

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by tomer99r,

נתקלתי בבעיה לראשונה עם התקנת win8 , לצערי מאז בכל פעם שאני מפעיל משחק או משהו זה חוזר. לאחר מספר ניסיונות של עדכון דרייברים שלא פתרו דבר החלטתי לחזור לwin7 . פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש הכל אך עדיין הבעיה חוזרת על עצמה , מדובר בכרטיס 7970 בגרסת OC מהמכירה הקבוצתית ולפני התקנת win8 הכל עבד חלק. אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה ...

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  9. לאחר שדרוג ללוח אם על בסיס (Asus Sabretooth X79 ) הופיע לי תקלה חמורה של תקיעת המחשב ואחר כך מסך שחור ל 3 שניות. לאחר מכן מערכת חוזרת לעצמה עם הודעה Display driver stopped responding and has recovered . תופעה זאת הופיעה לי גם עם כרטיס eVGA GTX 570 וגם עם כרטיס חדש MSI GTX 680 . תופעה הנ"ל משגעת אותי. נאלצתי להסיר את הדרייב וכעת אני עובד במצב VGA . האם מישהו נתקל בבעיית TDR והצליח להתגבר עליה. בתודה. אדם

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by huckaaui,

המחשב חדש מלפני כמה ימים המחשב נייח gtx 670 לוח אם - B75N-D3H שאני משחק במשחק ואז אחרי כמה דקות זה יוצא וכותב לי : Display driver stopped responding and has recovered Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver , Version 301.42 stopped responding and has successfully recovered מה לעשות ? מחקתי כבר והתקנתי גרסא ישנה זה עבד יותר טוב ואז אחרי דקה יותר מהרגיל עוד פעם אותה בעיה ואז ניסיתי למחוק ולהתקין את הדרייבר החדש והבטא ועוד פעם לא עובד ... בבקשה תעזרו לי המחשב חדש הכל חדש מלפני כמה ימים

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by bule,

שלום יש לי מחשב dell אם שני מסכים,כרטיס המסך שלי הוא ATI RADEON HD3650 256MB ,כל כמה שעות הצגים מהבהבים כמה שניות ואז הוא נותן לי message"-display driver stopped responsing". ואז נכבה המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה,תומר.

12. Started by Sake,

שלום לכולם. אז יש לי שאלה אליכם.... למה כשאני ניכנס לcall of duty ואני פותח את הmenu של המסך והוא מראה לי משהו אחר ממה שהוא מראה במשחקים אחרים... זה מראה לי משהו 48.3kHz 59Hz NN ובמשחקים אחרים זה מראה 768x1024 85 hz אז נראה לי שבגלל זה,זה מוריד לי fps ב call of duty המסך שלי זה samsung 753 dfx והכרטיס מסך הוא radeon 9700 מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה? תודה לעונים!

13. http://www.pcper.com/news/General-Tech/Move-over-G-Sync-FreeSync-arrives-DisplayPort-12a זה התקן זה יהיה בכרטיסים החדשים או גם הישנים האם התקן עובד רק בחיבור DisplayPort-12a to DisplayPort-12a או גם DisplayPort-12a to hdmi

14. Started by Deirdre Shpeilman,

האם מסכי FREE SYNC עובדים רק עם כרטיסי מסך עם GPU של AMD או שמסכי FREE SYNC עובדים גם עם כרטיסי מסך עם GPU של NVdia (הירוקים) כלומר הם יעבדו חלק בהרצת משחקים ויסדרו את ה Hrz כמו G-SYNC רק עם כרטיסי מסך עם GPU של הירוקים ומסך תומך רק ב FREE SYNC או שצריך בשביל זה מסך שתומך ב G-SYNC ולא ב FREE SYNC ורק עם G-SYNC יעבוד לי משחק בלי קריעות מסך במשחק שאמורות להיות קריעות מסך עם כרטיס של הירוקים בלי כרטיס של האדומים (AMD) ? הוספתי סרטון הדגמא: https://www.youtube.com/watch?v=m-IPeU1TfJ0

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. במעברים בין המחשב הנייד לחיבור לעמדת ה-DOCK STATION לא עובר כמו שצריך.. בעבר (לפני עדכון דרייבר) המעבר היה חלק ונעים ועכשיו צריך לעשות על פעם RESTART למחשב כדי שהמחשב יעבוד בלי התחנה או עם התחנה .. לפני זה.. הייתה תקלה עם כ.מסך במחשב נייד HP לצורך תיקון הבעיה עשיתי עדכון דרייבר לכרטיס מסך מתוצרת ATI-REDEON HD 2600 לאחר מכן הבעיה הסתדרה אבל מאחר ואני צריך לחבר את המחשב לעמדת -DOCK STATION אז אני בבעיה קטנה יש למישהו רעיון לכיוון לפתרון ? ?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by subarel,

אני מבין שהדרך היחידה להעביר את שני הפורמטים מהמחשב למגבר שלי זה דרך כרטיס מסך עם יציאת HD.. יש כזה בתקציב של 300-400 ש"ח? ראיתי שה ATI Radeon HD 5450 עושה את זה ושהוא בתקציב , האם הוא מומלץ והאם יש משהו אחר מומלץ...? תודה. בראל.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by nec_000,

מרגיש חובה נעימה לשתף את החברים, חלקכם היותר וותיק וודאי זוכר את השרשור שלנו בפורום המתעסק ברכש ציוד משומש בכסף קטן, לעיתים קטן מאד, והרכבת מחשב שלם באמצעותו - כזה אשר יכול לשמשנו לכל מני צרכים בבית, בכללם מחשב לילד או מחשב לעמדת HTPC בחדר טלויזיה/סלון למשל. אז אחד המחשבים הללו שנרכשו על ידי אשתקד (ועבר כמה שדרוגים קלים בדרך) עד שהגיעה לתצורה הבאה: מעבד אינטל דו ליבתי בסיסי ביותר G3220 (דור haswell) על לוח ערכת שבבים H81 של gigabyte שהורחב ל- 8GB ram וכיום שוכן בו כרטיס מסך GTX560Ti הרכב שעלה מאות שקלים בודדות לחלוטין, קרי כסף כיס. וכל אחד יכול להכנס ללוחות יד 2 ולהרים מחשב כזה באזור 200-300 ש"ח + כר…

18. Started by MINIME,

אני חייב כרטיס שיפעיל את DOOM 3 בעתיד על רזולוציה לפחות 800 על 600 ב700 שקל. ושיפעיל את MAFIA בנוסף. תודה מראש MINIME

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by dan_dekel,

ובכן, זהו המפרט המעודכן שלי: intel pentuim 2.4 533buss presscot 512ddr 400mhz motherboard - asus p4p800s Radeon 9100 128mb אבקש חו"דים האם המשחק יוכל לעלות בסדר לפחות עם המפרט הזה. Doom3 תודה, דן.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by X_Dror,

תסתכלו על הבנאדם, הוא אשקרה ניסה את זה ותראו איך זה נראה! http://www.3dfxzone.it/enboard/topic.asp?TOPIC_ID=1462&whichpage=1

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by yuvyuv,

למישהו יצא להוריד את הסרטון ? אני אישית מגדיר אותו כאחד הדברים הכי טובים שהורדתי בחיים, ולא רק זה אלא שעוד חיכיתי שעה וחצי בתור כדי להוריד אותו (הכי טוב יהיה המשחק עצמו ). בקיצור להורדה!

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by DOGMA,

כבר כמה זמן שאני רואה פה שטות אחת שחוזרת על עצמה יותר מידי פעמים, שDooM3 רץ טוב יותר על הכרטיסים של nVidia בגלל שלnVidia יש תמיכה טובה יותר בOpenGL. קודם כל, בשונה ממונעי OpenGL אחרים שבדרך כלל הכילו מסלולי OpenGL מותאמים לכרטיסים של nVidia, דום מכיל מסלולים סטאנרטיים של ARB(הוועדה שאחראית על פיתוח הOpenGL), אם אני לא טועה הוא מכיל 3 מסולים, ARB0 ARB וARB2. עכשיו הGF6 והFX כמו הR9500 ומעלה, מופנים למסלול הARB2. מה זה בעצם המסלולים, הOpenGL בעצם מבוסס על הרחבות(סיפריות שמכילות פונקציות שקומפלו מראש) ההרחבות האלה מדמות שיידרים, לייתר דיוק דימו, כיום כבר הOpenGL תומך בשפת שיידרים, כמו Cg וGLSL, בגרסאות ה1.5 בעצרת הרחבה, ובגרסאת ה2.0 בתור סטאנדרט. עכשיו כשאר ARB הוציאה גרס…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Would?,

שלום מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין השניים? האם עדיף לעבוד עם טריפל או דאבל? האם אני יכול לשנות את זה איפה שהוא? או שכל משחק אני צריך ללכת לאפשרויות ולשנות תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by manenbu,

יש לי כרטיס מסך geforce6600 gt agp ישן, שהלך לו המאוורר. נקרע מהמקום, איכשהו. אז עכשיו אחרי איזה 20 דקות עבודה של המחשב, הוא מתחיל להראות דברים מוזרים במסך, וזה די ברור שזה עקב חימום יתר. אני לא משתמש בכרטיס הזה למשחקים אז לא באמת אכפת לי המהירות שלו - אז תהיתי איך אפשר לעשות לו downclock שיתחמם פחות? זה אפשרי בכלל? יש מקום שאפשר לשלוט על הוולטאג' של ה AGP? חיפשתי קצת בביוס לא מצאתי.. לוח של DFI. יש לציין שעל המחשב שיש בו את הכרטיס הזה מותקן לינוקס ולא חלונות.

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by swisaman,

שלום! עשיתי downsampling היום ואני משתמש ברזולוציה של 1920x1200,הרזולוציה המקורית היא 1680x1050 בעקרון,השאלה שלי היא אם זה משנה באיזה רזולוציה אני משתמש בdesktop,אני רוצה להשתמש בnative,זה הכי נוח לי... זה משנה?או שזה משפיע על האפקט של הdownsampling? תודה.

• 2 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.