כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף מבין הכרטיסים הבאים? יש לציין שהמחיר הוא אותו מחיר ואין לי עניין לחבר אותו לטלוויזיה. אני צריך לקנות בזמן הקרוב ... בתודה מראש לכל העוזרים .. כרטיס מסך תוצרת Sparkle דגם GeForce 9500GT מעבד גרפי GPU NVIDIA GeForce 9500GT מהירות ליבה Engine Clock 550MHz זכרון Video Memory 512MB DDR2 מהירות זכרון Memory Clock 800MHz PCI Express 2.0, 128 bit יציאות Output D-Sub, DVI, HDTV תמיכה Support Microsoft DirectX 10, OpenGL 2.1 קוד דגם Product Code SF-PX95GT512U2-HM כרטיס מסך תוצרת Asus דגם GeForce 9400GT מעבד גרפי GPU NVIDIA GeForce 9400GT מהירות ליבה Engine Clock 550MHz זכרון Video Memory 1024MB DDR2 מהירות זכרון (Memory Clock 800MHz (400MHz DDR2 PCI Express 2.0, 128 b…
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כמה זמן יחזיק לי ?? סוחב משחקים כמו f.e.a.r ו battlefield בגראפיקה טובה ?? אוקיי אני כנראה קונה תכרטיס כבר מאה אחוז עכישו אני צריך להיות בטוח... תגובות בבקשה
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפתחת השבבים הגדולה המתינה בסבלנות רבה עם המעבר שלה להתבססות על תהליכי ייצור של 7 ננומטר - בכדי ללכת על כל הקופה עם כמות חסרת תקדים של יחידות עיבוד שתזניק את רמות הביצועים המוכרות לנו? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הנ"ל ב 1100 ש"ח, האם יתאים למשחקים, וידאו וטלוויזיה? האם המחיר כדאי???? ואיך הוא לעומת ה 8500LE?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קונה http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=20772&txt_search=r9+270x&buy=&minprice=0&maxprice=0 למערכת שבצד? אחרי הרבה התלבטויות
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במסכים האלו, ולכן אני מבקש את עזרתכם במציאת מסך LCD טוב. אגב, המסך ברשותי כרגע הוא samsung SyncMaster 753df והמסך שהמליצו לי עליו הוא SONY 17" hx73s + dvi תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי, עדכנתי את הדרייברים של ATI ל-11.7 ומשום מה במהלך ההתקנה [כ.מסך HD4870] התמונה של המסך פשוט זזה שמאלה בכ-10% וכעת היא חתוכה ולא משנה לשחק עם ההגדרות של המסך עצמו כיוון שאין אפשרות להזיז את התמונה מרחק כה רב חזרה... מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות. התקציב שלי הוא 880 שקל, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס המסך הטוב ביותר במסגרת תקציב זה שישמש בעיקר למשחקים. תודה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שיוכל להריץ את רוב המשחקים החדשים בסדר ...
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
חשבתי על 7600GT כמו שקראתי כאן בתגובות שלכם לאנשים ששאלו שהמלצתם עליו בטווח מחירים הזה. יש לי זיכרון 1 ג'יגה עם מעבד 2.93 עם אובר ל3.86 intel 516 האם המעבד והזיכרון שלי יוכלו לעמוד בדרישות של הכרטיס מסך מבחינת ביצועים? תודה לכם... דרך אגב איך אני רושם את המפרט מחשב שלי בצד? פשוט ניסיתי למצוא ולא מצאתי. תודה לכם.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף את כרטיס ה9600 שלי ואני מתלבט בין 3 כרטיסים: הראשון - http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=578281 המחיר שהציעו לי בחנות הוא 1000 ש"ח . השני- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1832_1834&products_id=16178 השלישי - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4315 אני מחפש כרטיס בעיקר למשחקים, איזה כרטיס מבין 3 הכי מומלץ מבחינת עלות וביצועים והאם המחשב שלי לא יגביל אותו . המפרט של המחשב מצוין בצד תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אסוס N550JV עם כרטיס מסך NVIDIA GT750M 4GB והמשחק MAFIA2 בבדיקה של המשחק מראה שהכרטיס מסך המובנה של המחשב שהוא אינטל 4600 הוא זה שעובד.. המחשב עובד עם ווינדוס 8.. היו עוד משחקים ששלא זיהו את הכרטיס המסך NVIDIA. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות שמוכרות כרטיסי טלויזיה של HAUPPAUGE ? או אולי מי היבואן, אם בכלל יש להם בארץ ?
-
- 28 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
רציתי להחליף כרטיס מסך למחשב ישן כדי להפעיל משחקים חדשים amd 1000Mhz, AGP*4 , 512MB התקציב שלי הוא 300 ש"ח השאלה היא אם כדי לקנות כרטיס ישן וחזק כמו TI4600 או לקנות כרטיס חדש עד 300 ש"ח והאם החדש יתן לי ביצועים גבוהים יותר 5500 REDEON 9200 או כל כרטיס אחר תודה
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טרי מהיום: https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-3080-ti-rtx-3070-ti-graphics-cards-tackle-amd-radeon-rx-6000-big-navi-lineup/ תקציר מנהלים: על רקע הבנתה של נוידיאה כי הסבב הזה ביצועיו של RDNA2 קרובים מתמיד לאלו של ספינות הדגל שלה, מה שמעמיד את בכירותה במצב מסוכן, היא נחלצת לשולחן השרטוט בבהילות שיא על מנת להשיק כרטיסים חדשים שישפרו את הביצועים של 3070/3080 הנוכחיים. 3080ti הוא כרטיס ביניים שבין 3080 הרגיל ל- 3090. למען האמת אין שם הרבה מקום לתמרן מלכלחילה, הביצועים של שני אלו קרובים. בכל אופן, 3080ti יחזיק 15% יותר ליבות מ- 3080 הרגיל (שהם רק 5% פחות מ- 3090 אגב) ויעלה את רוחב פס הזכרון מ- 320bit ל- 384bit בשידוכם ש…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מצטער שלא הוספתי תגובה בדיון הקודם... לא מצאתי אותו.. אבא שלי פיקסס לתכנאי את הכרטיס מסך 7300GS Sonic של PALIT שהוא AGP והתכנאי אמר שהוא לא מתאים ללוח-אם. (זה AGP איך זה יכול להיות שזה לא מתאים...?) אז חשבתי כרטיס מסך אחר של פאליט אולי הATi Radeon X800GTO הוא הכרטיס הטוב פה? זכרונות הולך להיות לי 1GB זה כבר לא משנה בקשר לזכרונות.. אבל הכרטיס, הATi Radeon X800GTO יהיה טוב? הוא עדיין מומלץ? הוא עולה 484 ש"ח... יש לי עוד שאלה : האם הכרטיס הזה - http://skypc.co.il/sg_product~27383~8~0.htm הוא הגרסא המומהרת של ה7600GS? אם כן, הוא שווה את מחירו? אני צריך קצת לרדת במחיר, 534 ש"ח זה קצת יותר מדי... כי אני גם קונה זכרונות... נו פשוט תעזרו לי... אם אבא היה מוכן להשקיע 300…
-
- 11 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אוקי, אני יודע שממבט ראשון זה נראה כאילו הנושא הזה לא קשור לכאן, אבל במידה מסויימת הוא כן. מאז צאת חלונות 2000 ועד צאת חלונות XP אף אחת מהחברות הנוגעות בדבר לא טרחה לפתור את הבעיה שגורמת לכולנו כאבי ראש(מילולית!), סחרחורות וצרבת בעניים. כן, אני מדבר על בעית הRefresh Rate בישומי תלת-מימד הן של OpenGL והן של D3D. כבר עברו כמה עשרות גרסאות של דרייברים של החברות, מיקרוסופט הוציאה מליוני עדכונים(עברנו כבר את SP2 של חלונות 2000 ואת העדכון שיצא עבורו, וגם את כל העדכונים של חלונות XP) אבל עדיין לא פטרו את הבעיה הזאתי באופן סופי ע"י הגורמים הרשמיים. נכון, ישנם מספר פתרונות צד שלישי שמאפשר לפתור את זה, אבל הם ממש מועטים, חלקם מפסיקים לעבוד עם גרסאות דרייברים עדכניות,שגם ATI וגם NVI…
-
מעניין אותי לדעת אם יש קשר בין ההארדיסק לזה שבהרבה משחקים (לא כולם) בדקה הראשונה בערך של המשחק אחרי שזה טוען בפעם הראשונה יש מלא Slow Downs כאלו ורואים שזה טוען הרבה בהארדיסק. זה ככה אצל כולם או רק אצלי? זה קורה הכי הרבה אצלי ב-Flight Simulator 2002 בעיר כמו Chicago, LA, New-York - בכל עיר שיש מלא בניינים. יש לי Maxtor 40gb ATA100 בן 8 חודשים בערך, Athlon XP 1600, Radeon 8500. בקרוב אני מקבל GF 4 Ti 4200 במקום הזבל של Palit אז אני אדע אם יש קשר לכרטיס מסך או לא.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי QUADRO 700XGL, ורציתי לעשות לו OC. כיום לא ניתן לעשות לו את זה באמצעות הדרייבר וגם לא באמצעות RIVA TUNER האם ידוע למישהו האם וכיצד ניתן לעשות דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב מאייבורי ללא כ. מסך(כי על כרטיסי מסך הם לוקחים מחירים יחסית גבוהים), וכעת אני תקוע כבר שבוע וחצי עם מחשב ללא כרטיס מסך - כלומר משקולת נייר ממש יקרה. התכנון המקורי היה לרכוש את ה MSI 9800pro (עליו המליצו לי פה בפורום) מKSP, אך התברר שנגמר שם המלאי של כרטיס זה, ובכל חנות אחרת בארץ(ותאמינו לי שבדקתי בהרבה חנויות), והמלאי של כרטיס זה לא יחודש מכיוון שזה לא כדאי לחנויות המחשבים למכור אותו- אבל כרטיס כדאי בהחלט לצרכן. מה שעוד שבKSP(שזו החנות הכי זולה לכרטיסי מסך, ויש מבחר טוב) נגמר המלאי של כל הכרטיסים בצ'יפסט של ATI, והוא יתחדש בתקווה היום או מחר. אז מה אני רוצה? המלצה על כרטיס מסך טוב עם הצ'יפסט של ATI, שישתווה בביצועים(או אף יעלה) לr9800pro, ויהיה באותו איזו…
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבט בין מספר כרטיסי מסך geforce 260gtx,geforce280gtx,radeon hd4870x2 קודם אני רוצה לדעת איך זה יעבוד עם המערכת מחשב שלי כרגע מבחינת מעבד זכרון ולוח אם שלא יגבילו את הכרטיס ומבחינת זה שהכרטיס יכנס לי למארז ) זה המפרט של המחשב שלי מעבד intel quad core q6600 2.4 Mhz קירור למעבד zalman cnps9700 led לוח אם gigabyte p35 ds4 זיכרון פנימי corsair xms2 DHX 800Mhz 4giga כרטיס מסך palit geforce 8800gt super 1giga מארז antec nine hundred הארד דיסק western digital 160 giga ספק כוח sweex pure 650WATT תודה מראש לכל העונים!!!
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
נראה שליבואנים אין שום נטייה להביא את ה-X700 ל-AGP ארצה. לכן, כנראה, מה שנותר לי זאת האופציה של 6600. יש את הדגם הבא של ג'יגה-בייט: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3483 שגם יתרון נוסף שאני שם לב אצלו, זה הקירור הפאסיבי - משמע - שקט נוסף. בנוסף לאנטק סונטה שרכשתי לא מזמן, זאת תהיה תוספת נהדרת לשקט הכללי של המערכת שלי. מה דעתכם? המחיר קצת מופרז.. כיוון שניתן להשיג 6600GT ב-200 ש"ח יותר. מצד שני, שלחתי אימייל לאתר הבא, ובתשובה נאמר לי שכל דגמי ה-X700 שמוצגים באתר קיימים גם בתצורת PCIE וגם ל-AGP. http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6913&CatCode=123 הכרטיס הזה נראה מאוד מושך, והמחיר שלו גם מאוד אטרקטיבי. מישהו רכש משם פעם משהו? הם אמינים? אני יודע …
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שיש כרטיסי מסך עם 128 ביט וכאלה עם 256 ואפילו יותר מזה 368 או משהו כזה ... אני מעוניין לדעת מה זה אומר ועל מה זה משפיע . לדוגמא כרטיסי המסך של סדרת HD57XX של ATI באים עם 128 ביט לעומת GEFORCE 250SGTS שבאים עם 256 והכטיסי מסך של ATI יותר טובים בביצועים ...חייב לדעת את התשובה לזה ואם אפשר בבקשה פירוט מורכב כדי שאני אבין באמת את ההבדל ....
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי ספק W300 זול ולא חדש. אני רוצה לקנות איזה 6600GT או 6800LE למחשב אבל אני מפחד שהספק לא יחזיק אותם כמו שצריך. חשבתי להשיג איזה ספק 250W ישן מהמחשב של אבא שלי (לא בשימוש) ולחבר את הכרטיס מסך לספק הזה שיהיה מחוץ למארז. זה בר ביצוע, או סתם רעיון מטורף?...
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-