היי, מעוניין לקנות כרטיס מסך לטובת משחקי מחשב חשוב לי שהכרטיס יהיה איכותי ככל האפשר במסגרת התקציב. התקציב הוא 3000-3500 יש לי מעבד דור 12 אינטל i9 עם לוח z690 gaming x DDR4 יש לי ספק כח 650W ( מודע לזה שכנראה אצטרך לשדרג גם את הספק - זה לא חלק מהתקציב.) אשמח להמלצות ההמונים :)
סמסונג משיקה באופן רשמי את סדרת הסמארטפונים Galaxy S26. התרשמנו מהתכונות החדשות ומצאנו דרכים מאוד מהירות להצביע על האיזורים שיאפשרו למשתמשים לזהות את ההבדל מול הדור הקודםלכתבה
המשחק המצופה ביותר בהיסטוריה של תעשיית הגיימינג מציב את מפתחת המשחקים במגננה חסרת תקדים. עם תאריך השקה שמתקרב בצעדי ענק וטראומת הפריצה הגדולה של 2022 שעדיין מהדהדת במסדרונות, החברה נוקטת בטקטיקות קיצוניות מעולם הריגול - כולל הפצת שמועות שקריות לעובדיה - כדי להבטיח ששום פרט על הכותר החדש לא ידלוף לפני הזמןלכתבה
קניתי רילטק 8125 ויש לי איבוד פאקטים מעצבן הבנתי שזאת המחלה של הכרטיס הזה , ה I226 של אינטל טוב יותר? או שצריך לעבור לציפסט של 5/10 גיגה כדי להיפטר מהחרא הזה ? יש לרילטק גם ציפסט מ 8126 5 גיגה ו 8127 של 10 גיגה אבל הבנתי שגם הם לא חפים מאיבוד פאקטים , מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס רשת נורמלי ?
ענקית הרשתות החברתיות מבססת את מעמדה בחזית תשתיות הבינה המלאכותית עם התחייבות חסרת תקדים לרכישת כוח מחשוב בהיקף של שישה ג'יגה-וואט, מהלך הכולל מנגנון פיננסי ייחודי שיעניק לה בעלות של עשרה אחוזים מיצרנית השבבים ויאתגר את השליטה המוחלטת של אנבידיה בשוקלכתבה