כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
למבינים שלום אני מתעניין בכרטיס מסך מעולה לסרטים לראות דרך מקרן קדמי שהוא מקרין על מסך גדול 100" המחשב שלי חזק AMD 580 + מעבד כפול 4800 כיום משתמש ב-7900 נבידייה סרטים שאני רואה הם XVID /H264 / HD הרבה UPSCALE מרזולוציה 608X350 לרזולוציה 720P זה מצריך כח עיבוד וטיפול נכון בסרטים +דיוק עיבוד . הסיבות שאני צריך כרטיס טוב יותר : 1. מסך גדול רואים כל עיבוד לא נכון 2. כרטיס חדש יכולות עיבוד משופרות 3. הכרטיסים החדשים מטפלים טוב יותר בניגודיות וטיפול בשחור ( מניסיון מסידרה 5 רואים שיפור גדול לסידרה 6 מסידרה רואים שיפור ענק לסידרה 7900 + יכולות UPSCALE) יש לזכור מדובר במסך גדול שבו כל עיבוד לא נכון לא נראה טוב . אני מאוד הודה לאנשים טובים שמסבירים למה לבחור כרטיס זה …
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הX1950 שלי שאני מאוד מרוצה ממנו, עד היום מפעיל משחקים על איכות גבוהה-בינונית. אני מחפש משהו זול, אין לי כסף כרגע. בהתחלה חשבתי על 450 אבל השדרוג לא נראלי משמעותי מספיק ואני מחפש משהו שיחזיק כמה שיותר זמן עם אופצייה עתידית לשדרוג המסך לFULL-HD. (כרגע 1680X1050) חשבתי לחכות לסדרה החדשה של אנוידיה אבל כל הפרטים עליה כבר נחשפו ואני לא רואה סיבה לחכות. ההתלבטות היא בין הכרטיסים בכותרת, כששניהם במחיר די דומה (סביבות ה700 שח) אבל אני לא מצליח לבחור בניהם. יבוצע OC לכרטיסים, ביצועים ללא OC לא רלוונטיים מבחינתי! אני יסדר יתרונות וחסרונות מבחינתי. רעש וחום: לפי מה שהבנתי הם די דומים, הכרטיס ירוץ במצב חצי פאסיבי (מאוורר מכובה לגמרי במנוחה) וחשוב שהכרטיס יעמוד בזה…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התרגלנו לקבל מוצרים מטורפים מחברת Colorful הסינית, אך דגם ה-iGame החדש שלה כנראה שובר את כל השיאים לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קניתי את הכרטיס מסך sapphire hd 7970 לכרטיס יש שני חיבורי PCIE של 8 פינים,הספק שיש לי http://www.iqpc.co.il/home/showItemMenu.asp?id=9453 יש לו שני חיבורי PCIE 6 PIN . השאלה האם אני יכול להשתמש בשני המתאמים שהגיעו עם הכרטיס molex to 8 pin pcie וזה יהיה בסדר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי! רכשתי את שני כרטיסי 9800GT 512M של פאליט. באתי הביתה שמתי אחד מהם,המחשב נדלק המאוורר של הכ.מ על 100% אבל שלא כמו כל הכרטיסים הנורמאליים מפסיק באיזור הPOSY אלא ממשיך עד שהוינדוס עולה.. אמרתי סבבה התקנתי את הדרייבר עשיתי ריסטרט הוא עדיין ב-100% אבל לא רק זה אלא כשהוא עולה אני לא יכול לשנות את הסל"ד שלו...אני עושה FIXED ומוריד למינימום והממזר הזה להפך מאיץ ל100%...לא רק זה השעונים שלו ירודים..במקום 900MHZ בזיכרון אני מקבל 500..חשבתי אולי הכרטיס דפוק ושמתי את השני במקומו..אותה תופעה..אם אני עושה OC ל900 או יותר הRIVA והNTUNE רושמים שהתקבל אבל בתוכניות ניטור אני מקבל 500!!! http://img263.imageshack.us/my.php?image=63413847na9.jpg WTF?? אני חושב שזה הלוח כי עכשיו יש לי לו…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי הכרטיס הנ"ל והייתי רוצה לשדרג. אולי
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה כרטיס של רדאון יותר טוב מג'יפורס 3 אבל במחיר שלו או יותר זול ממנו?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר שני מסכים לעבודה: הראשון אמור להיות לעבודה רגילה כאילו הוא מחובר לבד. השני אמור רק להציג מצגת של PowerPoint שמחליפה תמונות אוטומטית כל 15 שניות. כרטיס המסך שאני משתמש בו זה GeForce 8400 GS בעל שלוש יציאות: VGA, DVI ו- HDMI, כאשר המסך הראשי מחובר ל- DVI והמסך המשני מחובר ל- VGA. גירסת דרייבר 266.58 (זה הכי מעודכן עבור הכרטיס הזה ולא ניתן להוריד עבורו גרסאות חדשות יותר באתר של nVidia). הצלחתי להגדיר בצורה נכונה את העבודה כ- Dual View והכל עובד תקין, רק מה, כשעובדים על המחשב המצגת מפסיקה להעביר תמונות לבד (אם אני יוצא מהמצגת, מפעיל אותה מחדש ולא נוגע במחשב היא עובדת כראוי). אולי יש איזו הגדרה ב- PowerPoint שאני מפספס? הגירסה של האופיס היא 2003 SP3.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
דבר ראשון רציתי להגיד שקראתי את הת'רדים הקודמים על המסכים רק התבלבתי יותר. עכשיו אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מסך טוב שישרוד שנים רבות. שיהיו לו רזלוציות גבוהות עם רפרש ריט גבוהה למשל ב1074X768 עם ריפרש ריט לא פחות מ100. באיזה וגדול הקווים האלה שיש בשפורפרת Diamondtron ועד כמה שמיים לב אליהם. כמובן פיקסל כמה שיותר נמוך. ואך לא מחיר כמה שיותר נמוך. ראיתי את המסך samsung 757dfx במחירה פומבית במחיר התחלתי של 190ש"ח,האם כדאי לי. תודה מראש לכול העונים
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
GTX670 חזק יותר מ-660TI, זה ברור, אבל האם זה משמעותי? גרסאות: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=16384&txt_search=GTX670&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=16798&txt_search=660+TI&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדובר בכרטיס מסך 1950CF לפני כחודש קניתי את הכרטיס הזה ומאז אני רק סובל. (תזכורת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=262409.0 ) בימים האחרונים החלו תופעות מוזרות ,החל מקיפאון בהפעלת משחקים וכלה בהתקנה והסרה של הדרייברים כמה פעמים ביום (לא עבדו פשוט) יצרתי קשר עם התמיכה של ATI (יותר נכון AMD)בארה"ב ואין מה להגיד,הם ממש ,אבל ממש יודעים לתת שירות . פיתרון ביניים שקיבלתי ועזר לי להפעיל משחקים היה לחזור לקטליסט גירסה 6.12 היום הם הגיעו למסקנה כמעט נחרצת שהבעיה היא בכרטיס מסך. עדיין הם בודקים קבצי מערכת ששלחתי להם .מסקנות אקבל בימים הקרובים. היום נכנסתי למשחק ספלינטר סל האחרון ומלבד חבורה של רוסים שאני אמור לחסל קיבלו את פניי גם ארטיפאקטים מעצבנים. יצאתי מהמש…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ATI משיבה מלחמה ובסטייל! סוף סוף ATI הבחינה בנפילתה אל מול Nvidia עם ה 9600XT בשוק הבינוני והחליטה להוזיל את מחירי ה 9800 פרו ל 230 דולרים. סביר להניח שהמצב ישתפר לטובה גם בארץ. http://www.chipzilla.net/?article=13904
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש את הכרטיס מסך הזה- nVIDIA GeForce NX6600 128MB PCIe MSI שעולה 900 ש"ח. ויש את הnVIDIA GeForce NX6600GT 128MB PCIe MSI שעולה בערך 1000-1100 ש"ח. הנה השאלות: 1) מה עדיף מבין שניהם, ומהם המאפיינים שלהם? (חוץ מזה שהם PCI-EXPRESS). 2) האם המחיר של שנייהם יקר מדיי??? 3) ובכלל שנייהם כרטיסי מסך טובים? החברה MSI יוצרת כרטיסי מסך טובים?? תודה על העזרה
-
- 40 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך שרכשתי לפני כחודשיים - Gigabyte 260GTX Super Overclock http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3183 לפעמים כשאני משחק משחקים כמו Crysis / Far Cry 2 / Bad Company 2 המשחק פשוט נופל אחת לכמה זמן (רבע שעה / חצי שעה). ומראה את השגיאה הבאה: כבר רשמתי נושא בקשר לדבר הזה, אבל חשבתי שהבעיה היא רק בקרייסיס, לכן רשמתי שוב. שום החלפת דרייברים לא עוזרת וזה לא בעיה במשחקים. אז איפה פה הבעיה? אולי בכרטיס? אולי אני צריך ללכת לממש אחריות?? יכול להיות שזו בעיה בספק? (מפרט בצד) אודה לעזרתכם. אגב במשחקים כמו Half Life 2 / Counter Strike Source / Call Of Duty 4/5/6 זה לא עושה את התקלה הזאת. וכשאני משחקי על הגדרות מאוד נמוכות במחשקי…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, אני מתכוון לרכוש מחשב לצרכי גיימינג בינוני (COD כסטנדרט עליון).. כנראה שזה המחשב: עכשיו השאלה, האם שווה לשדרג את כרטיס המסך או שזה יספיק? כמו ההבדל ביניהם מהותי ושווה את הכסף? זה כמו ה9500GT ו9600GT של זמנו? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המחשב הבא : CPU : Intel Core i5 3470 @ 3.20GHz Motherboard : Gigabyte H61M-S1 8GB RAM DDR3 גנרי. ספק 500W גנרי. מארז גנרי עם אורך של בערך 15-20 ס"מ בין תחילת הסלוט של הכ.מסך לסוף הכלוב... עכשיו אני מבין שצריך להחליף את המארז והספק כנראה אם רוצים להכניס כרטיס רלוונטי... התקציב שלי לכ.מסך בלבד זה משו כמו 800-1000 ש"ח... ספק ומארז אני לא ככ בקיא במחירים ככה שלא יודע להעריך...משהו משתלם עדיף... אם צריך עוד פרטים אני אענה על כל מה שצריך. אשמח להמלצות, תודה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום שלום...ויום שמח! אז ככה יש לי 9800פרו של ספהייר!!! חדש חדש וטרי לפני כשלושה ימים! התקנתי אותו עם חבר שמבין... חיברנו אותו טוב... ואז הורדתי את הדרייבר catalyst 4.6 התקנתי פאר קריי! ניכנסתי למשחק... הכול טוב ויפה(מאוד!) ואז שהשלב עולה... אני משחק ככה דקה ואז המסך נכבה לפאוור סייף מוד...(מה שעולה מתי שאני מכבה אותו) ניסיתי לשנות דברים... בסוף הורדתי את הדרייבר שאמרו לי שהוא הכי טוב (אומגה) וזה עדיין לא עובד... אז חשבתי... אולי אני יעשה כזה אוברקלוק הפוך... כאילו להוריד את מהירות השעון... חשבתי שאולי הכרטיס מתחמם לי יותר מידי ואז קורס... הלוח אם שלי תומך רק באיי.ג'י.פי כפול 4 מהירות ליבה: 380 מהירות זיכרון:337 וחצי האם להוריד יעזור לי במשהוא? או שזה סתם יהרוס? תודה על …
-
- 35 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בצל התלונות על מחברי הכח הייחודיים בתקן ATX 3.0 שבהם משתמשת NVIDIA בכרטיסי ה-RTX 4000 שלה, AMD דואגת להסיר דאגה אחת לפחות מליבם של משתמשי Radeon RX 7000 עתידייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט שלי: i5 3570k DZ77SL-50K 2X4GB kingston 1333 DDR3 Seasonic S12II-430 430W מארז NZXT source 210 elite הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא MSI HD 6850 ואני מעוניין לשדרג אותו על מנת לשחק משחקים חדשים כמו ACU FC4 ו GTA5 בצורה טובה, רצוי 1080p אבל הרזולוציה לא קריטית. באופן כללי אני לא ממש מוגבל תקציבית אבל לא ממש חשוב לי לשחק הכל על אולטרה ולא ממש נראה לי להוציא המון כסף על כרטיס מסך אז חשבתי על טווח מחירים של 600-700 שקל אבל אני גמיש. מה שחשוב לי מאוד זה שיהיה יחס עלות - תועלת כמה שיותר גבוהה. כלומר אם לדוגמא אני צריך להוציא עוד 10% כסף בשביל לקבל 20% ביצועים אז זה שווה לי. אני מעוניין בכרטיס חדש ולא משומש. תודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מסך LCD חדש, בגודל 17 אינץ התקציב הוא 2650 חשוב מאוד שאיכות התמונה תהיה טובה, רזולוציה לא חייבת להיות ממש גבוה (כלומר פחות מ1600*1200) ורצוי מאוד שתהיה בלי רמקולים (זה סתם מייקר את המחיר, אבל אם אין בררה אז סבבה)
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלוום לכולם,בימים אלה אני שוקל לקנות מסך חדש וגדול ברזולוציית 1080P. לפני כן אני מנסה לברר האם ה- GTX470 שלי יוכל להמשיך ולעמוד יפה במשימתו או שזה ידרוש ממני שדרוג. מצאתי כל מיני השוואות שמראות שהכרטיס טוב לרזולוציה הזאת...לפחות לגבי משחקים מ-2010. יש למישהו נתונים או ניסיון לגבי משחקים חדשים יותר? האם הכרטיס הזה ימשיך לתת עבודה? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב ורוצה כרטיס מסך בתחום ה 1300/1400 שקל מה אתם ממליצים g-gorce 3 אז איזה? או אולי radeon 8500 אז איזה? אל תפתחו פה ויכוח מה טוב יותר וכל זה. פשוט מה אתה ממליץ ומחיר תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם כיבוי VERTICAL SYNC בהגדרות מתקדמות שבכרטיס מסך עלולות להרוס אותו. יש לי 285GTX OC2 ואני חייב FPS 100 בשביל CS 1.6 כאשר ההגדרות של VERTICAL SYNC עומדות רגיל על use the 3D applications setting האם לכבות או לא?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-