כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם , יש לי כרטיס מסך GeForce 9500 GT שיש בו 3 יציאות VGA DVI ו HDMI קניתי כבל HDMI 1.3 תומך בהעברת סאונד וחיברתי בין המחשב לטלוויזיה , זה היה עניין של שניות עד שקיבלתי תמונה באיכות מעולה , אבל אני לא מצליח לקבל סאונד , מה שאני כן מקבל מסיבה כלשהי זה מין רעשים מציקים כאשר אני מזיז את העכבר או מקליד משהו במקלדת .. אם למישהו יש מושג אולי בנוגע לדרייבר , הגדרות או כל פתרון אחר בשביל לקבל סאונד אני אשמח
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני כבר הייתי בטוח שאני הולך לקנות את ה- PowerColor Radeon 9700 OEM שזה יוצא 1450 ש"ח אבל כל העולם אומר לי כמה שהכרטיסי מסך של POWERCOLOR לא מומלצים ואני ממש לא מבין למה. חוץ מזה שכולם אומרים שזו חברת קבר לא שמעתי שום טענה אחרת. אני אפילו לא יודע מה זה אומר (חברת קבר). תעזרו לי בבקשה אני רוצה לקנות כרטיס כמה שיותר מהר בסוף הג'יפורס 2 הזה ישגע אותי ואני עוד יבוא על המחשב עם פטיש :asthanos: :-\ בבקשה אם למישהו יש את הכרטיס שיגיד לי איך הוא.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יום טוב ? אז ככה, הרבה כבר שמעו את הסיפור שלי, לי כבר נשבר מהכרטיס הזה asus geforce 3 ti 200, אני צריך משהו מהיר יותר שיטיס לי משחקים, טוב בכל מקרה אני כבר עורך את המחקר שלי על ATI הרבה זמן והייתי רוצה לקבל תשובות "מזקני העם" שיודעים הכל על החבר'ס הנחמדים האלו מבית משפחת ATI. טוב אז את המפרט של המשחק שלי תוכלו לראות הוא מעודכן, תקציב לכרטיס מסך - 1000 שח (לא קריטי הבדלים ספורים של 100-200 שקל אקסטרה למשהו הרבה יותר טוב). הייתי רוצה לדעת מה הכי טוב למחשב שלי, איך אני יוכל לקבל את המקסימום ביצועים, וכמה משתלם תהיה ההשקעה הכספית הזו (אורך טווח) טוב מאחר ואני לא מעודכן וידעוני כזה גדול במחירים והמפרטים של כל כרטיס, אולי תעשו חסד לאדם מסכן שכמוני ותגידו לי מה הכי כדי ממשפחת A…
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך x1900gt 256mb ואני חושב שהרבה זמן הוא עושה בעיות כי הוא לא בסדר, אני צריך תוכנה שתבדק אם הוא תקין 100% או לא. אני ניכנס למשחק פשוט (need for speed carbon) אני ניכנס למירוץ, ואז לאחר משהו כמו 2-5 ד'ק מהמירוץ פתאום יש מסך שחור אבל אני עדיין שומע את המוזיקה של המירוץ ואז לאחר משהו כמו 30 שניות זה נתקע ומראה מסך כחול. מה יכולות להיות הבעיות ? האם זה הכרטיס מסך ? ואם זה לא הכרטיס מסך אז מזה ? למי שיש תוכנות לבדיקת המחשב כללית אם יש משהו שהוא לא תקין שיתן שם. יכול להיות שזה גם הספק כוח כי הוא בא עם המארז ויש לי מעבד amd 3800 x2 וזיכרונות 4GB וכרטיס מסך x1900gt ושני כוננים קשיחים (ראפטורים) אז יכול להיות שהספק חלש ? תודה לעוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרטיס המסך הראשון בעולם בעל ליבת 7 ננומטר מסיים את דרכו בקול ענות חלושה, חצי שנה בלבד לאחר שנחשף לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי כ"מ radeon hd 4870 על קירור זלמן (לא סטוק אבל ככה קנינו אותו) של חברת GIGABYTE. הנה הכרטיס: מאז שקנו לי את הכרטיס ביחד עם המחשב לפני כחודשיים לא שיניתי בו כלום. לא החלפתי קירור ולא עשיתי אוברקלוק (מהמאוורר יוצאים רק 2 כבלים כך שלא ניתן לשלוט במהיות). בלי מאמץ הכרטיס עומד על 45 מעלות (CATALYST) אבל עם מאמץ ב-OCCT הוא עולה ל-82 מעלות והוא היה ממשיך לעלות אבל כיביתי את הבדיקה כי פחדתי שהכרטיס יהרס. יש לי שאלה מה לעשות? ללכת לחנות (KSP) ולהפעיל את האחריות? או שיש עוד משהו שאפשר לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר המלצות פה קניתי את הכרטיס הנל לAGP הכרטיס חדש, חברת PALIT 256 זיכרון ו256 ביט. בכל מקרה אחרי שמחירת הדרייברים של אנוידיה לא עזרו כי קיבלתי VPU RECOVER פירמטתי תמחשב ולא התקנתי CCC אלא רק את הדרייבר לכרטיס הביצועים לא משהו בלשון המעטה..אני מקבל במשחק americas army כמות FPS כמו שקיבלתי עם ה5200FX אני לא מבין? הכרטיס לא חם בכלל, ממה שנגעתי בו נראה לי כמו 40 מעלות בערך.. אני ממש מבואס, כל הכבלים מחוברים טוב והכל.. הדרייברים מהדיסק אגב..
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבנתי שה crossfireX זה בעצם יכולת לשלב שני כרטיסי-מסך.אז עם אני קונה לוח אם שתומך בזה,אז כל כרטיס מסך שאקנה,בעתיד אוכל לקנות את אותו כרטיס מסך ולשלב בינהם? או שאני צריך לקנות גם מעבד ספציפי שתומך, או שבכלל אני לא חייב לקנות זוג כרטיסי מסך תואמים?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מסך 22 של צ'ימי chimei וקניתי מחשב חדש עם gtx460 , כרגע חיברתי את המסך דרך חיבור vga עם מתאם. יש למסך שלי כניסת hd, אני לא יודע אם יש לו כניסת dmi או איך שקוראים לזה. אני צריך לקנות כבל מסך ל hd? ואז אני אקבל תצוגה יותר טובה או איכות יותר טובה או שאין לזה קשר? דבר שני יש לי ספק של ocz 650 וואט, שחיברתי אותו ישירות אל הכ. מסך. כי הוא בא כבר עם חיבורים לניוידה, למרות שעם הכרטיס באו חיבורים כאלו מיוחדים בשביל לחבר את הכרטיס ללוח אם. האם זה בסדר שחיברתי דרך הספק?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מעבד CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ ולוח אם של Asus A8N5X ו זיכרון אחד ג'יגה עם כרטיס מסך של נווידיה GT 7600 256MB ואני רוצה להפעיל את המשחק GTA4 וזה לא מספיק אז אני מחפש איזה כרטיס במחיר זול ושיעשה תעבודה לא צריך משהו בומבסטי ועוד איזה 2 ג'יגה זיכרון התקציב לכרטיס מסך באזור ה300 שקלים יהיה נחמד מאד תודה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם אני יכול לשלב 2 כרטיסי מסך שונים במחשב אחד כגון gtx 1070 ו-tesla k10 לדוגמא? מה עם שני כרטיסים מיצרנים שונים כמו amd ו nvidia? האם תהיה לי התנגשות דרייברים במקרה של nvidia ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי AXP1700 512DDR PC2100 GeForce4 MX440 (עם אוברקלוק לליבה 315 זיכרון 470) תוצאת ה3Dmark 2001SE שלי היא 5751, והמחשב עובד כמו שצריך הכל מתפקד ורץ קשורה. אבל אני עורך שידרוג קטן למחשב שידרוג אחד כבר עשיתי (Audigy2 Platinum) בסאונד... למרות הביצועים הטובים של המחשב שלי אני מעוניין לקבל יותר איכות תמונה ויותר מהירות במשחקים... קראתי על הRadeon9500 Pro ואני חושב שהכרטיס הזה יתן לי את מה שאני צריך...אבל בנוגע לאחוזים ולתוצאות 3Dmark אני מעוניין לדעת כמה נקודות אני יקבל איתו בערך במחשב שלי מאחר ובאתר של Madonion כתוב לי שהR9500Pro בערך ב98 אחוז יותר ביצועים מהכרטיס שלי.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עובר למסך 24" ואפילו עכשיו על ה19 לא כל כך מרוצה מה4870.. האם כל מה שנחוץ לי הוא ספק וכרטיס נוסף בעל 512MB ? מפרט בצד
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאלה בכותרת . בעיקרון הבנתי מכמה ת'רדים שקראתי כאן , שיש משחקים כבדים שצורכים 1 ג'גה זיכרון (אפילו יותר) . לדוגמא , משחק שצורך 1 ג'יגה , האם הוא ישתמש קודם בזיכרון של הכרטיס מסך (לדוגמא 256 מגה) ואח"כ יפנה לזיכרון RAM שמחובר ללוח (משם ייקח 700 מגה +-) ? במידה וכן יש שימוש חשוב לזיכרון של הכרטיס מסך , אני מניח מכך שככל שכמות הזיכרון יותר גבוהה בכרטיס , כך גם הוא יותר איכותי למשחקים (כמובן שיש פקטור נוסף של קלוק של הכרטיס) וגם בעצם נמנע שימוש רחב בזיכרון ה-RAM של המחשב . אגב, האם הזיכרון של כרטיס המסך הוא זהה בתכונותיו לזיכרון ה-RAM שעל הלוח (כלומר האם הוא גם נדיף) ?? תודה מראש .אני לא כ"כ מתמצא בנושא ..
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כל הזמן אני שוע שאומרים AA,AF ברוב אני שומע את זה במחשקים מה זה בכלל אשמח לתגובות מכל אשר מי שמבין תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החלטתי ללכת על ה 5900XT, רק אני לא יודע של איזו חברה הכי עדיף? ה ALBATRON ששמעתי דברים טובים עליהם לא זמינים. היה להם FUCK בכל הפס יצור והם הפסיקו לייצר, אני לא יודע מתי המלאי יתחדש בכרטיסים תקינים, כך אמרו לי מפנדס. אז על מה אתם ממליצים? o_0
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל יש לגולשים כאלה רגשות חזקים בקשר לחברות הנ"ל יותר מכל חברה אחרת. נראה שלכל גולש יש חברה אותה הוא מעריץ הוא לא מוכן לשמוע על מוצרים של החברה השנייה והוא ישלול אותם נחרצות. במקום לקבל תגובות עניניות על כרטיסים אני צריך לסנן חצי מההודעות שלא רלוונטיות לנושא. אבל למה לעזאזל יש את המלחמה הזאת בין הגולשים מישהו יכול להסביר? אפילו הכותבים של האתר ממלאים כל כתבה על כרטיס של החברה האחת עם מילים כמ "זוהי התשובה של..." "בואו נקווה שXXX יציגו את הXXX שאמור להתחרות בו".
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לרכוש מחשב נייח של DELL דגם Studio XPS 8000, המגיע עם כרטיס מסך 1GB NVIDIA GeForce GTS 240 קראתי כאן בפורום תגובות די "צוננות" על הכרטיס החדש הזה של NVIDIA .האמת זה נראה קצת מוזר בעיניי, שיבחרו בכרטיס כל כך בינוני למחשב, שאמור לספק ביצועים גבוהים במיוחד (outstanding performance) עם רכיבי חומרה חזקים כמו מעבד i7 860 ו- 8GB זכרון . אני לא גיימר, אבל ברצוני שהמחשב יוכל לסחוב סרטי HD כבדים בקלי קלות , מבלי לקרטע. השאלה האם ה-240 יוכל לעמוד במשימה בכבוד, או שאולי כדאי להכניס במקומו כרטיס חזק יותר? (מתוך הנחה שגם במחשבי מותג הנרכשים קומפלט, ניתן לבצע שינויים בחומרה) תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2833&p=1 http://www.guru3d.com/article/Videocards/378/ מי שמצא עוד שיביא. \אני עכשיו מסתכל בהם, חוות דעת בהמשך\ כרטיס לא משתלם בכלל, X1900XT 256MB אפילו עוקף אותו בכמה מקרים ו X1900XT בכלל שעולה 2000 שם אותו ולא לשכוח שהמחיר של 7950GT כ 300$..... תהנו
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע איזה יהיה לי טוב. הנה המפרט שלי: http://www.zix.co.il/images/z-232192939.JPG הנה הספק שלי: http://www.zix.co.il/images/z-946851962.jpg עכשיו אני לא יודע איזה סוג חיבור יש לי, המוכר אמר לי שיש לי AGP אבל חבר אמר לי שיש לי PCI- E... אני רוצה שמשחקים כמו COD5, FAR CRY2, GTA IV יעבדו עליו. בתודה מראש, גל
-
- 37 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חכו חכו אל תצביעו עדיין!!! הקוונה היא לא מה המנוע עם הגרפיקה הכי טובה, המנוע הכי איכותי, ביצועים תמורת יופי, דרישת מערכת, גמישות וכמות באגים וכמובן המשחקים אשר המנוע משתמש בהם. ולמי שלא זוכר quake: quake quake 2: sof, half life quake 3: sof 2, jedi outcast, quake 3, medal of honor doom 3: doom 3 unreal t: unreal t, rune, deus ex unreal warfear: deus ex 2, unreal tournamnet 2003, unreal 2, postal leachtech: nolf, alien vs predetor lechtech 3: nolf 2!!!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! קניתי כרטיס מסך FX5900XT של חברת Gigabyte. לפי המדריך למשתמש שקיבלתי עם הכרטיס מופיעה לשונית במאפיינים של הכרטיס שנקראת "הגדרות טמפרטורה" שדרכה ניתן לבדוק את הטמפרטורה של כרטיס המסך. משום מה אצלי לא מופיעה לשונית זו, אלא רק שאר הלשוניות הרגילות (כיוונון מסך, תזמון תצוגה, תיקוני צבע וכ"ו..). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אגב, הסרתי את הדרייברים הישנים ולאחר מכן התקנתי שוב את הדרייברים החדשים מהדיסק של הכרטיס - וזה עדיין לא פתר את הבעיה!
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28642&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=429 איך יותר טוב 9500 או 8600? לחבר שלי מריץ AC על MED - HIGH כרטיס מסך 8600 GT 1G זה יריץ יותר טוב ממנו ?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכל באי הפורום, יש לי כרטיס של Twin Tech 8600GT 512Mb רציתי לדעת מה תיתן לי פתיחת הצינורות.. ואיך בעצם עושים את זה? תודה לעוזרים, מני חן.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תראו יש לי אפשרות לקנות אחד משני הכרטיסים הבאים: PowerColor X800GTO 16 עם 256 מגה זיכרון[DDR3] ו256 ביט ב1150 ש"ח מ KSP או את Gigabyte 6800GS עם 256 מגה זיכרון [DDR3] ו256 ביט ב1200 ש"ח מ PLONTER עכשיו מה שמביא אותי להתלבטות זה, של GTO המיוחד הזה ישנם 16 צינורות עיבוד , בעוד של 6800GS ישנם 12 צינורות עיבוד בלבד. אז איזה כרטיס מסך טוב יותר?
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-