עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Guarding angel,

היי החלטתי לעשות ל-980Ti מבדק ב-3DM הרצתי אותה בDEFUALT וקבלתי את ה-Score הבא ב-FIRE STRIKE 1.1: מפרט : 6600K@4.4 24GB Ram MSI GTX 980Ti Lightning default clocks Samsung SSD 850 250GB FSP Raider 750W Silver רזולוציה 1080p משומה אני מקבל תוצאה נמוכה יותר מהמקובל <במקום http://www.guru3d.com/articles-pages/msi-geforce-gtx-980-ti-lightning-review,24.html> א. האם מדובר בזוטות או שיש דבר מה הגורם לכך? ב. איך ניתן לקבע את ה-PCI-E שיהיה על 3.0 ולא 1.1(GPUZ מראה זאת)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by tk4,

יש לי 600 ושניהם בטווח מחיר הזה... מה אתם אומרים לקחת? או שבכלל משהו אחר? ה9800GT בגרסאת הSynergy http://www.zotac.com/index.php?option=com_wrapper&Itemid=483 אגב מה SYNERGY אומר בתכלס?

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by dimanit,

רציתי לקנות כרטיס מסך חדש כנראה בפנדה ורציתי לדעת איזה כדאי לי טווח מחירים:בין 100 ל450 שקל פרטי מחשב: מעבד INTEL DUAL CORE 2.7GHZ לוח אם MSI HDMI DDR2 כרטיס זיכרון KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך עכשיוי MSI GEFORCE 6200 256MB PCIE תודה מראש לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by alex28,

תקציב:700 חריגה מקסימלית:700 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס?: גיימינג: משחקים חדשים אם בחרת בעריכה :AUTOCAD האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? לא רוצה OC חנות: איפנ הכי שווה לקנות? המפרט של משחב שלי הוא: ASUS P7H55D-M EVO (H55) – mATX Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W ומסך בגודל של 23 ה'נץ 1920X1080 שהכרטיס מסך יהיה שקט וטוב

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. או קי אז כרגע אני עם GF2MX400 והוא לא משהו מספיק לי כבר.. (לא מדבר עם משחקים כמו HL2 וכאלה.. מדבר על BATTLEFIELD 1942 גנרלס ZERO HOUR פיפא 2004 אנריל 2003/2004 כאלה משחקים אני משחק פחות או יותר) התקציב זה 500 שקל.. וגם זה בקושי אבל 500 הלוח שלי כמובן תומך ב AGPX8

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. מחר בבוקר קונה את המחשב ואני כבר שלושה ימים לא מצליח להחליט איזה כרטיס מסך לקחת ,אני המון זמן בלי מחשב אלא רק עם הסוני 4 אז כבר לא עוקב אחרי כלום אז אני גם לא מבין כלום מרוב השפע שיש בשוק ,המפרט שלי בקצרה הוא כזה: I5 4690 B85M PRO3 8G HyperX SSD120G Baracudda 1T Gx500 + 550W Psu נותרו 1400 שקל לכרטיס מסך אבל אפשר לעלות קצת במידה ומשמעותי ,הכרטיס אמור להחזיק לשנה כאשר אני משחק לרוב משחקי רשת וGta וSims 4 לא מעבר לזה. הכי חזק שראיתי שנכנס לי זה Shappire R9 290X 4Gb Tri-x ב1465 עם ה3 מאווררים. אבל אז חלק אמרו שהוא לא שווה ועדיף בכלל ללכת על סדרת ה GTX ופה זה בעיה כי רק 960 נכנס וה970 יקר משמעותית. מישהו מוכן לעשות סדר בבלאגן ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מתנדב באיזה מיזם, ולאחרונה נכנסתי שם גם למשבצת של עריכת וידאו. זה נושא שחדש לי, אבל בשביל מה שהמיזם צריך זה מספיק. המחשב שלי בבית ישן (2009) וכדי שאוכל לסייע אני צריך לשים קצת כסף על שדרוג. הנה הנתונים על הלוח אם שלי: http://www.cpu-upgrade.com/mb-MSI/G41TM-P33.html מה הכרטיס הגרפי החזק ביותר שיכול להתאים ללוח הנ"ל? (אני יכול לחפש בארץ או בחו"ל ביד שניה) האם יש חשש כלשהו שצריך לשדרג גם ספק כח? המחשב נרכש מאיזה דיל של IVORY, כך שאני לא יודע נתונים על הספק הקיים. האם מעבר ל WINDOWS 64 ביט צריך גם לסייע במשהו למהירות עיבוד? אודה מאוד לכל עזרה, סיוע או הכוונה לבעל מקצוע וכדו'

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ilanb0,

ברשותי הכרטיס הנ"ל והייתי רוצה לשדרג. אולי

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אהלן, יש לי לוח אמ EP43-DS3L עם כרטיס מסך ATI Radeon HD 4800 Series 512mb אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך שתומך בכניסת HDMI ורציתי לדעת אם זה אפשרי ומה האפשרויות לגבי זה. הערה: לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא כי הוא קשור ל-2 דברים שונים אז אם זה לא קשור לפה תעבירו ...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by gta_man,

שלום!אני חדש כאן ואני די מתעניין בחומרה ומאוד אוהב את האתר הזה! יש לי במחשב כרטיס nVIDIA GeForce FX5700LE עם זיכרון של 128MB,שנמצא אצלי מאז שקניתי את המחשב שלי,לפני שנה ו-8 חודשים בערך. כשאני מפעיל משחקי תלת מימד הכרטיס עושה רעש נוראי,ובמקרים מסוימים המשחק קצת רועד או יש קצת בעיות גראפיות. לכן החלטתי שכדאי לי לשדרג אותו לכרטיס חזק יותר..ראיתי פה באתר שה-Gigabyte GeForce 7600GT הוא מאוד טוב וגם לא יקר,אבל הבעיה היא שיש לי חיבור AGPx8 במחשב,אז אני לא יכול לחבר אותו. :'( אבל ראיתי שיש כרטיס Gigabyte GeForce 7600GS, עם חיבור AGPx8,כלומר אני יכול לחבר אותו למחשב. אז רציתי לדעת אם יהיה הבדל בביצועים(למרות שאני בטוח שיהיו),ואם לא יהיה הרבה רעש ובעיות כשאני מפעיל משחקי תלת-מימד א…

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by gal651,

חבר טוב שלי שידרג את המחשב שלו לא מזמן. כרטיס מסך: msi gtx 660 , לוח אם: p8h77-v מעבד: i3 2100 ספק כוח: seasonic 520w. כאשר הוא מקליט בעזרת התוכנות fraps או dxtory ה-fps צונח בערך מ-60 ל-20 ונשאר בסביבות ה-20 בעת ההקלטה. מה הבעיה המתרחשת וכיצד ניתן לפתור אותה? האם היא קשורה למחשב פיזית (כרטיס מסך או רכיב אחר) או תוכנות עצמן? *חשוב להדגיש כי לפני שידרוג המחשב לא הייתה שום בעיה כזו. אשמח לעזרה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. עריכה: הרגע שמתי לב שזה לא נכנס בכותרת, הכרטיס השלישי הוא: Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X אהלן חברים (: החלטתי לשדרג את כרטיס המסך לחדש, ואני מתלבט בין ה-3 שבכותרת. המפרט הנוכחי כולל: I5 2500k @ 4.2 GHz Asrock Z3 Pro 8GB Ram Antec Neo Eco 620W Dell UH2312HM השימוש העיקרי הוא משחקים. זה כולל משחקים מכל הסוגים וכל הז'אנרים כמו GW2, AC4, BF4, Crysis 3 וכו וכו... רעש הוא משהו שמפריע לי רק קצת, מהבחינה שאני לא אוהב לשמוע מטוס סילון בזמן שאני משחק, אז כל עוד זה לא משהו ממש מרעיש - אני בסדר עם זה. קירור זה משהו שכן חשוב לי כי אני ממש אוהב לראות טמפרטורות נמוכות על הכרטיס. אחרון חביב, אני אוהב לעשות ממש קצת OC, יותר בשביל הכיף שבזה, מאשר בשביל להשיג ביצועים רציניים בעזרת OC. אז …

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by gamer-8,

יש לי מחשב חלש: p-3 933mhz 128+256 sdram g-force 2 mx 400 אין באפשרותי נכון לעכשיו להחליף מחשב אבל אני יכול אולי להחליף כרטיס מסך כדי שלפחות משחקים חדשים יעבדו אצלי איזה כרטיס מסך כדאי לי לקחת בהתאם לחומרה של המחשב שינצל את המחשב שלי. ( כמובן שעם כרטיס מסך טוב אני לא אצליח להוציא כלום, ככה שאין טעם לקנות ) איך הכרטיס זה: Gigabyte RADEON 9200SE - 128MB DDR TV OUT AGPx8- RETAIL

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Yanai_Gaf,

שלום, אני בתהליכי החלפת כרטיס מסך וראיתי כרטיס HD6950 2GB של חברת ASUS ויש לי כמה שאלות עליו: 1) יש לי ספק ג'נרי (power man) של 450W. האם זה מספיק כדי לתמוך בו? 2)קראתי שאפשר לפתוח את כרטיסי ה 6950 כך שיעבדו כמו 6970. אפשרי לעשות את זה על הכרטיס הספציפי הזה? ושאלה כללית נוספת: אוברקלוק מוריד את האחריות מהמוצר לגמרי? או שיש איזושהיא פירצה קטנה? תודה רבה לכם

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום חברים אם מישהו יכול בבקשה לעשות סדר בדברים זה יעזור מאוד.. 1. מי קובע מה יפעל בפועל הגדרות במשחק או הגדרות בדרייבר? 2. כאשר אני בוחר בסט הגדרות מסוים ב "ניהול הגדרות תלת מימד" בלוח הבקרה של אנוידיה זה כופה על המשחק הגדרות שלא קיימות במשחק עצמו? 3. מתי עדיף להגדיר מהדרייבר ומתי עדיף מהמשחק? ובכלל אם מישהו יכול להסביר איך השניים האלה עובדים ואיך כדאי להשתמש בהם זה יהיה מעולה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by natee,

היי הוצע לי מחשב עם כרטיס R9 270X השימושים שלי הם בעיקר שרטוט דו מימדי באוטוקאד ופה ושם קצת עבודה בתלת מימד. (סקצ'אפ) חשבתי אולי כדאי לי להחליף את הכרטיס בכרטיס מסדרת הקוודרו. הטכנאי טען ש quadro k620 יצא אותו מחיר בערך. השאלה האם ללכת על זה? או שמיותר? בנוסף אני פה ושם משחק על המחשב תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by THE-BIG,

מכיוון שאני מעביר את המחשב הישן להורים ובלוח אם אין כרטיס מסך מובנה מחפש לקנות כרטיס מסך הכי משתלם במחיר 100-200 שימושים כללים ביותר לא משחקים ולא בטיח אינטרנט סרטונים משחק זומה במקרה הגרוע מעבד E8400 לוח P35-DS3L 2G זיכרון תודה עדיפות מפלונטר אבל לא קריטי

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by eliorzizov,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2223 או http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1412 ? התקציב הוא כאמור בסביבות 700 ש"ח. אני גם יודע בערך אבל גם מהם דרישות הספק המינימליות לכאלו כרטיסים? אשמח אם תוכלו לעזור.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by pakomako,

כרטיס חזק ? לחבר שלי הוא רוצה עכשיו הוא שואל אותי אם נגיד battlefield ודום וכל אלה ירוצו לו חלק נגיד ב 1024 או קצת יותר בדיטלס גבוהים עם AA גבוהה נגיד שווה תקנייה של נגיד 1800 ככה ואם איזה ג'יפורס הוא בערך מתחרה ?? תודה מראש.

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. ותתחשבו בעובדה שהוא עולה לי 3700 ש"ח! AMD Athlon XP 1900 +Tray CPU-מעבד Thermaltake DRAGON ORB 3 COPPER CPU cooler for AMD/FCPGA -קירור Gigabyte GA-7VRXP VIA KT133 Motherboard(creative sound,LAN,USB 2.0,ATA133 RAID)Q-לוח אם DDR-RAM 256 2100 OEM MEMORY-זיכרון Western digital 40GB 7200rpm-דיסק קשיח INNOVISION Gforce 4 TI4200 128MB DDR+TV OUT-כרטיס מסך לא צריך כרטיס קול כי הוא מובנה על הלוח אם mitsomi 1.44 -floopy cd-rom BTC x52 SUPER midi Tower ATX for Pentium IV 300 watts (תגידו לי אם המארז הזה בסדר?) נו מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by alexta-z,

damn , חיפשתי בpchardware את הכרטיס ולא מצאתי !?! האם יש עוד חנויות שמוכרות אותו ?(אני צריך שיהיה לו vivo !) ???

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לכולם המפרט בצד לכל מי ששואל , הצי'פסט הוא G31 , הספק הוא 500 TR2 של TT השימושים הם : תוכנה לתלת מימד MAYA - 60% , משחקים 30% , סרטים באיכות HD - עשר אחוז כרגע יש לי שני מסכי 19" ובקרוב אני מחליף אותם לשני 24 של SAMSUNG . חובה כניסת HDMI (דרך מתאם או ישיר לא משנה לי ) התקציב כפי שכתוב בכותרת הוא מקסימלי אני לא יכול לחרוג שקל מעל . בתודה ושבוע טוב מיכאל

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. עדיפות לפחות. אני מקבל היום או מחר לוח אם ומעבד חדשים, לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 מעבד: INTEL E2200 יש לי גם ג'יגה ראם. אני כנראה אתקין XP. לא יודע איזה ספק. אני שמתי את עיני על ה2600HD, אני בעיקרון רק רוצה כרטיס שיריץ כל משחק שיש היום בשוק. כל משחק. יריץ. לא על HIGH, נגיד קרייסיס על מדיום או LOW, COD4, משחקי אסטרטגיה, ועוד. אם יש איזה כרטיס זול ומאוד טוב אני אשמח אם תספרו לי פרטים.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ASTR4L,

http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/Mobile-G-Sync-Confirmed-and-Tested-Leaked-Alpha-Driver

25. Started by ofer_mat,

אני יודע שהנושא הופיע כמה פעמים קראתי את כולם יש לי עוד כמה שאול 1. יש לי מפרט עם לו AGPX4 האם יורגש הבדל משמעותי? 2. כל ה9700 יש TVOUT ? באיכות יותר טובה ממה שיש לי GF 3 TI 500 ? 3. האם זה מהלך נכון לקנות עכשיו את הכרטיס או לחכות 9800 ? 4. האם לא צפויים לי בעיות עם משחקים בכרטיס הזה ( ראיתי שיש טרדים שמדברים על כל מני בעיות עם הכרטיס) כלומר דרייברים יציבים? תודה.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.