עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני זקוק לתוכנה שיכולה לבדוק את כרטיס המסך מבחינת תקינותו החומרית [ולא 3DMARK או ARTIFACT] אם יש תוכנה כזאת בכלל[משהו כמו MEMTEST רק שMEMTEST היא לזיכרון] וגם אם ידוע למישהו אם יש תוכנה שיכולה לבדוק את תקינות לוח אם דבר כזה כמו "כרטיס טכנאי" שיש לטכנאי מחשבים ובעזרתו הם יכולים לוודא בעיה חומרתית ספציפית בלוח האם. אודה למי שמתמצא בנושא ויוכל להשיב לי

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. לאחר המלצות פה קניתי את הכרטיס הנל לAGP הכרטיס חדש, חברת PALIT 256 זיכרון ו256 ביט. בכל מקרה אחרי שמחירת הדרייברים של אנוידיה לא עזרו כי קיבלתי VPU RECOVER פירמטתי תמחשב ולא התקנתי CCC אלא רק את הדרייבר לכרטיס הביצועים לא משהו בלשון המעטה..אני מקבל במשחק americas army כמות FPS כמו שקיבלתי עם ה5200FX אני לא מבין? הכרטיס לא חם בכלל, ממה שנגעתי בו נראה לי כמו 40 מעלות בערך.. אני ממש מבואס, כל הכבלים מחוברים טוב והכל.. הדרייברים מהדיסק אגב..

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by emmanuel,

שלום לכולם ברשותי כ. מסך 4870 1 גיגה אני מעונין להחליף לוח אם לחדש יותר שתהיה לי בו האפשרות של לבצע קרוס פייר,השאלה היא האם X8 מיותר או שזה מספיק וכמו כן האם X16 שווה את המחיר שלו? מה דעתכם בנושא תודה לכולם על התשובות

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by AMD-GUY,

איזה מכל ה- TI 'ים למיניהם אתם מעדיפים? כי אני רוצה לקנות אחד ;D

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by amobi,

היה מקרה בפיפא 2013 שבאמצע משחק המחשב קפא, חייב ריסטרט, במקרה נוסף זה כמעט נתקע אבל הסתדר והמשחק המשיך כרגיל. עוד מקרה שקרה לי זה עם המשחק מקס פיין 3 כשיצאתי מהמשחק, אחרי שזה שואל אם אני בטוח שאני רוצה לצאת ואני מאשר, המשחב פשוט נתקע ושוב חייב ריסטרט. זה קרה לי ב-2 המקרים האלו תוך שבועיים, אלו דברים שקורים ? או שמשהו כלשהוא כנראה לא תקין ? הכרטיס מסך גיגהבייט 670 קצת factory overclocked. לפי תוכנה הטמפרטורה לא עוברת את ה-63 מעלות

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אז ככה היום אחרי שהיו לי דריברים של 41.09 הורדתי את 40.72 כי חשבתי שהיה שיפור, הרבה אנשים אמרו לי שאלו הדריברים שמתאימים הכי טוב ל geforce 4 4200, אבל אחרי שהורדתי אותם מחקתי את הקודמים והתקנתי אותם עכשיו, כשבאתי לעשות בדיקות 3dmark 2001, מלא בתקוות, נוכחתי לדעת שהתוצאות ונשארו כמו שהם.ולא היה הבדל בגרוש. עכשיו אני לא מבין למה זה, וגם עוד כמה שאלות: 1.האם צריך לבטל את אפשרות הויסניק והאם זה משפיע על הביצועים. 2.ה fastwrites שלי מופעל האם לבטל אותו והאם זה יכול להשפיע לטובה על הביצועים. אם לעוד מישהו יש רעיון למה אני יכול לשנות בדי שהביצועים יעלו שיעזור לי (כמובן חוץ מ oc את זה אני יודע בעצמי) שאולי קשורים לדריברים.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by WarMachine,

אז אחרי שצחקנו , השמצנו , ולא האמנו לביצועים של הכרטיס יש אולי אור אחד קטנטן בקצה פיר המעלית של נוידיה שאולי יעצור את הנפילה אל הקרשים. ציטוט על דום3 מפי גון קארמק על רדאון VS גיפורס: At the moment, the NV30 is slightly faster on most scenes in Doom than the R300, but I can still find some scenes where the R300 pulls a little bit ahead. The issue is complicated because of the different ways the cards can choose to run the game. אולי זה יחזיר את הישועה לנוידיה?(האמת לא...)

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by coldstorm,

אחרי קריאת דיונים רבים, החלטתי ללכת על כרטיס DX9

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by allammo,

מה עדיף? יש לחבר 9800GTX כרגע, יש לו גם 4850 במחשב השני, במה שווה יותר להשקיע? כסף לא פאקטור פה... תודה! :]

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Alonzo17,

שלום לכולם, אז ככה, קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש מסוג gigabyte 6600 256mb agp בגלל שהכרטיס הישן שלי Radeaon 9600pro 128mb agp נהרס.. עכשיו הבעייה שלי היא כזו, הכרטיס מסך החדש שקניתי מציג ביצועים הפחות טובים בהרבה מהרדאון שהיה לי ... האם זה יכול להיות??? בדקתי בהגדרות משחקים שההגדרות תצוגה הן אותו דבר כמו שהיו בכרטיס הקודם ובכל זאת הכרטיס החדש(6600) מציג ביצועים גרועים והמשחק פחות זורם.. השאלה שלי היא, מה יכולה להיות הבעייה? ואיך אפשר לפתור אותה..

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by yonatan.mendelson,

כרטיס המסך הראשון בעולם בעל ליבת 7 ננומטר מסיים את דרכו בקול ענות חלושה, חצי שנה בלבד לאחר שנחשף לכתבה

12. הכרטיס מסך יורכב במערכת מחשב חדשה. מסך DELL FP 1600X1200

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. -Hsun On GeForce GTX970Jen -Hsun HuangJenBy שלום לכולם, כשהשקנו GeForce GTX970 חלק מכם מאוכזבים שלא תיארנו בבירור את הזיכרון המקוטע של אותו. אני מבין למה ועל כן הרשו לי להתייחס לכך. היא ארכיטקטורת זיכרון חדשה פרי המצאתנו. יצרנו יכולת חדשה זו כך שלתצורות Maxwell ויכול 3GB-אינו מוגבל ל GTX970 , כלומר – יהיה אוגר שקופיות גדול יותר Maxwell מצומצמות של נוסף. 1GBלקבל הנוסף מקוטעים ויש להם רוחב 1GBהעליונים של 512MB; אולם, 4GB הוא כרטיס עם GTX970 ומהנדסי התוכנה שלנו GTX970עבור 1GB פס מצומצם. זהו עיצוב טוב משום שאנו יכולים להוסיף .512MBיכולים לשמור על מידע בשימוש תכוף פחות במקטע למבקרינו בעת –לרוע המזל, כשלנו בהעברת מסר זה באופן פנימי לצוות השיווק שלנו, ובאופן חיצוני …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by lmlm,

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2833&p=1 http://www.guru3d.com/article/Videocards/378/ מי שמצא עוד שיביא. \אני עכשיו מסתכל בהם, חוות דעת בהמשך\ כרטיס לא משתלם בכלל, X1900XT 256MB אפילו עוקף אותו בכמה מקרים ו X1900XT בכלל שעולה 2000 שם אותו ולא לשכוח שהמחיר של 7950GT כ 300$..... תהנו

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. המפרט הטכני שלי הוא כזה: כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 4870 X2 2GB מעבד intel core 2 CPU 6600 2.40GHz ספק כח Thermaltake ToughPower 750W לוח אם Gigabyte 965P-DS3 (עובד עם PCIe 1.0) כונן קשיח Western Digital WD250KS-00MJBO ATA זיכרונות 4GB DDR2 800MHz התקנתי את הדרייבר של סדרת 4800 מהאתר של ATI... הציונים שקיבלתי מ-3DMark06 הם: SM2.0 Score - 3324 SM3.0 Score - 3390 3DMark Score - 6646 כאשר בתוצאות שאמורות להיות לכרטיס מסך שלי על פי tomshardware הם: SM2.0 Score - 9502 SM3.0 Score - 11781 3DMark Score - 24412 אני יודע שלוח האם שלי עובד עם PCIe 1.0 בלבד ושכרטיס המסך עובד עם PCIe 2.0 אבל ממה שראיתי בתרשימים באינטרנט ההבדלים צריכים להיות זעירים אם כרטיס המסך נאצץ לרדת לרמת P…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אהלן, כיום יש לי מחשב עם skylake pentium ומסך טלויזיה בגודל 50" ברזולוציית 4K. אני משתמש ביכולות הגרפיות של הפנטיום ומצליח לשדר 4K למסך, אבל הוא מקרטע מאוד בזמן הסרט (גם ברזולוצית 2K) ולכן אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיעזור לפתור את הבעיה חשוב להדגיש שהכרטיס לא מיועד לגיימינג, סך הכל צפיה בתכני 4K על המסך. בנוסף חשוב לי שלכרטיס יהיו לפחות 3 יציאות דיגיטליות (hdmi/dp) כי בנוסף לטלויזיה יתחברו אליו 2 מסכי מחשב רגילים (בגודל 23~24, כנראה ברזולוציה של 2K או FHD כל אחד - העניין עדיין לא סגור) הטלויזיה והמסכי מחשב לא יחוברו במקביל; המחשב ישדר או לטלויזיה או לשני המסכים הספק שלי הוא 500w של corsair. אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך זול שיענה על הדריש…

17. אהלן חברים, מה דעתכם , האם מחירי כרטיסי מסך ירדו עוד דרסטית מחר מחרותיים? או שזה פלוס מינוס הולך להיות המחיר כפי שהוא עכשיו? ממה שראיתי ב newegg ובשלל אתרי אמזון המחיר בשבועיים האחרונים עלה וכרגע המבצעים נראים דלים אם בכלל. השאלה האם מנסיון העבור והשכל הישר , המחיר עוד הולך לרדת או שלא צפויות הפתעות? אני מדבר על אזור כרטיסי nvidia 1070 - 1070 TI תיהי אם לפתוח פה או בצרכנות אבל הבנה בכרטיסי מסך נראה לי יכולה לעזור בקביעה לגבי המחירים גם.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Mantis,

Nvidia מוציאים כרטיס מסך על בהחל מ17500$ דולר. http://www.gwn.com/news/story.php/id/10042/ [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Razor,

יש לי כרטיס מסך geforce 2 64 mx..... ופשוט הוא מציג חצי מהיכולות שלו... תחשבו - גם כרטיס חרא וגם חצי מיכולותיו... עכשיו קיבלתי ציון ב 3dmark 1374 שאני אמור לקבל בסביבות ה 2800 ... מה אני עושה???? משחקים עובדים חרא הכל לא עובד טוב - מבחינת מה שקשור לכרטיס מסך... מפרט מחשב עם זה עוזר: p4 1700 asusboard p4-TE 256 RDRAM gerforce 2 64 mg 400mx עכשיו אל תגידו לי הכרטיס לא מספיק חזק כי אחי משתמש באותו כרטיס ועובד לו הכל מעולה.....

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום, נפלה ביד אחי החורג הזדמנות לרכוש כרטיס HD 7850, ומעבד Q6700, יד שנייה, במחיר נחמד מאוד, על מנת להחליף את כרטיס הGT 210 הנוכחי שלו. ראשית, אשמח לדעת האם הכרטיס הזה יצליח להתמודד עם משחקי העתיד? על LOW במידת הצורך, רזולוציית המסך היא 1400X1024. ועכשיו לשאלות העיקריות: 1) האם הכרטיס יתאים ללוח הזה? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813138183 שם הדגם המלא הוא biostar g41 m7 power saving m 2) האם המעבד Q6700 יתאים ללוח הנ"ל? 3) האם הכרטיס יתאים במארז עם 30 ס"מ של מקום לרוחב? (לא כולל את השלדה בה ממוקמים הכוננים הקשיחים משום שזו חוסמת בחלקה את המארז)

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. מה שקורה זה שהכרטיס מסך שלי אם הוא מחובר ב-x16 יושב מול הכלוב של ההארד דיסקים ואז אין לי ברירה אלא להוציא את הכלוב ולחפש מקום אחר לכוננים ואם הוא יושב ב-x8 זה יותר למטה בלוח ולא מפריע. לוח: ASrock Z87 Pro4 כ.מסך: Gigabyte GTX760 OC

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by galr52,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע איזה יהיה לי טוב. הנה המפרט שלי: http://www.zix.co.il/images/z-232192939.JPG הנה הספק שלי: http://www.zix.co.il/images/z-946851962.jpg עכשיו אני לא יודע איזה סוג חיבור יש לי, המוכר אמר לי שיש לי AGP אבל חבר אמר לי שיש לי PCI- E... אני רוצה שמשחקים כמו COD5, FAR CRY2, GTA IV יעבדו עליו. בתודה מראש, גל

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by guyfaran,

AGP זה ההפך של PCI לא? וPCI זה זה כזה ערוץ PCI כזה כרטיס כזה כמו כרטיס קול וזה לא? נראה לי חירבשתי פה חחח פליז תאירו את עייני... ת'נקס

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. היי יש לי מסך "24 FreeSync 144Hz האם עדיף כרטיס מסך RX VEGA 56/64 (rx vega 56 עולה 2250 שקל) או GTX 1070 / 1070TI / 1080 יש לי מעבד i7 8700k תודה רבה למגיבים

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שאלה בכותרת . בעיקרון הבנתי מכמה ת'רדים שקראתי כאן , שיש משחקים כבדים שצורכים 1 ג'גה זיכרון (אפילו יותר) . לדוגמא , משחק שצורך 1 ג'יגה , האם הוא ישתמש קודם בזיכרון של הכרטיס מסך (לדוגמא 256 מגה) ואח"כ יפנה לזיכרון RAM שמחובר ללוח (משם ייקח 700 מגה +-) ? במידה וכן יש שימוש חשוב לזיכרון של הכרטיס מסך , אני מניח מכך שככל שכמות הזיכרון יותר גבוהה בכרטיס , כך גם הוא יותר איכותי למשחקים (כמובן שיש פקטור נוסף של קלוק של הכרטיס) וגם בעצם נמנע שימוש רחב בזיכרון ה-RAM של המחשב . אגב, האם הזיכרון של כרטיס המסך הוא זהה בתכונותיו לזיכרון ה-RAM שעל הלוח (כלומר האם הוא גם נדיף) ?? תודה מראש .אני לא כ"כ מתמצא בנושא ..

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים