עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ככה היום אחרי שהיו לי דריברים של 41.09 הורדתי את 40.72 כי חשבתי שהיה שיפור, הרבה אנשים אמרו לי שאלו הדריברים שמתאימים הכי טוב ל geforce 4 4200, אבל אחרי שהורדתי אותם מחקתי את הקודמים והתקנתי אותם עכשיו, כשבאתי לעשות בדיקות 3dmark 2001, מלא בתקוות, נוכחתי לדעת שהתוצאות ונשארו כמו שהם.ולא היה הבדל בגרוש. עכשיו אני לא מבין למה זה, וגם עוד כמה שאלות: 1.האם צריך לבטל את אפשרות הויסניק והאם זה משפיע על הביצועים. 2.ה fastwrites שלי מופעל האם לבטל אותו והאם זה יכול להשפיע לטובה על הביצועים. אם לעוד מישהו יש רעיון למה אני יכול לשנות בדי שהביצועים יעלו שיעזור לי (כמובן חוץ מ oc את זה אני יודע בעצמי) שאולי קשורים לדריברים.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Arelush,

שלום, אני השבוע קונה HD5870 בעזרת השם, אז ככה ההמעבד שלי הוא Q9450 עם OC על 3.0 כרגע. כנראה מעלה בקרוב ל 3.4 או 3.5 משהו כזה. השאלה שלי כזאת, האם יהיה לי צאוור בקבוק?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by FishnZone,

קניתי כרטיס מסך יד2, יש לי כמה שאלות ואשמח אם תאירו את עיניי. 1. בכרטיס יש חיבורים של 6+8 pins, בספק יש לי רק 6+6, חיברתי אותם למרות זאת ועדין עובד, יש סיבה לדאגה? להמשיך להיות עם זה ובהזדמנות (כנראה מחר) לקנות מתאם ל 8? 2. חיבורי ה HDMI רגישים מאוד (אני חושב שזה היה לי גם בכרטיס הקודם), כל תזוזה קטנה של הכבל והתמונה נעלמת. זה בעיה בחיבור של הכרטיס או בכבל HDMI? (קניתי מאייבורי לפני שנתיים בערך ב 30 ש"ח אחד - יש לי 2, אחד מחשב אחד טלוויזיה ושניהם רגישים) 3. כיצד אני בודק אם הכרטיס תקין? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Roeebaeloha,

שלום יש לי כרטיס מסך GTX 780 של GIGABYTE אני חושב האם לעשות SLI עם כרטיס חלש יותר( GTX780 מטורף! אך לפעמים אני משחק ואני משחק עם 3 מסכים 1 DVI 1 DISPLAY PORT 1440P 1 HDMI ולפעמים זה קצת מעמיס על הכרטיס ואני רוצה לחלק את העומס) השאלה שלי האם אפשר לסמוך על EBAY בקניית גשר SLI האם יש גשר ספציפי שאני צריך לקנות והאם אני יכול לעשות SLI רק עם GTX780? תודה לעוזרים חג עצמאות שמח :

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by bombe1,

ATI RADEON 4870 512 GDDR5 Retail HDMI TOXIC EDITION Sapphire או ATI RADEON 4870 1GB GDDR5 Retail HDMI SONIC Palit מסך 22 אינצ'

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by dids22,

1)משהו יכול להסביר לי מה הם עושים? 2)איך הם עובדים? 3)כדי שהפילטרים יהיו על מקסימום מה צריך?הרבה זיכרון?כרטיס מסך טוב? 4)לפי מה שהנתי יש שני פילטרים איך קוראים להם? ומה ההבדל ביניהם? ואם יש לכם עוד משהו להוסיף אני ישמח לשמוע תודה!!

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מחשב נייד (כמובן כמו כולם עדיף שכמה שיותר זול ) וברוב המחשבים הניידים הכרטיס גרפי הוא מובנה של אינטל. הבנתי שהכרטיס Intel HD Graphic 3000 הוא מהדגמים האחרונים. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר: 1) מה ההבדל המשמעותי בין הכרטיסים החיצונים (לדוגמא: RADEON או NVIDIA) לבין המובנים, שגורם לירידה משמעותית במחיר? 2) לאיזה כרטיס מסך חיצוני אפשר להשוות את Intel HD Graphic 3000 (מבחינת רמה, ביצועים, וכו')? 3) אם לא לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך מובנה, אז איזה כרטיס מסך מומלץ? 4) תכלס אני לא מחפש מחשב נייד של גיימר, אלה שיוכל לספק אותי כסטודנט ויוכלו לעבוד עליו רוב המשחקים (למקרה שיהיה לי משעמם ) ותוכנות גרפיות למניהם (לדוגמה פוטושופ או אוטוקאט).

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. הכרטיס מסך יורכב במערכת מחשב חדשה. מסך DELL FP 1600X1200

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. האם יש לי אפשרות לראות סרטים של תלת מימד במחשב עם הכרטיס מסך הזה: NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB ?? ואם יש לי אפשרות האם צריך משהו מיוחד או רק את המשקפיים הרגילות??

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by yonatan.mendelson,

אחרי אינספור תהפוכות ורבעונים מאכזבים - נראה שמפתחת השבבים האדומה מסאניווייל נמצאת במסלול הנכון לקאמבק איכותי לכתבה

11. Started by sambusak,

??? ??? ??? ??? שלום. אני מחפש כרטיס מסך חזק לעבודה בתלת מימד ויש לי שתי שאלןת: 1. האם 3DLabs Wildcat II 4210 אכן מצריך סלוט AGP PRO 3.3V ? אם כן, האם ידוע למישהו על לוח אם P4 SOCKET 423 התומך ב AGP PRO 3.3V? 2. האם באמת משתלם לקנות WILDCAT? האם לא עדיף QUADRO , נגיד 700XGL? זהו כרטיס זול יותר. איך הוא יחסית לכרטיסי WILDCAT? ??? ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. עדכון: בהמשך לדיון שהתחלתי בפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481890.0 הסתפקתי אם שווה לי להשקיע עוד 100 ש"ח בכ.מסך או שזה לא ישפיע הרבה המפרט שהזמנתי הוא: מארז: EZCOOL עם USB קידמי ללא ספק ספק כח: A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN החלפתי לספק של HEC 500W לוח אם: GA-H55M-UD2H GIGABYTE מעבד: אינטל 3.2GHZ 4MB CORE i3-550 1156 החלפתי למעבד אינטל i5 760 זיכרון: KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ כ.מסך: Nvidia GeForce 8400GS 512MB-3 P.O.VIEW DDR3 דיסק קשיח: 500GB SATA2 32MB C.G WD צורב: GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL המחיר הסופי (לא כולל מסך, מקלדת ועכבר): 2460 ש"ח השימושים במחשב יהיו: 35% לשימוש משרדי רגיל 40% לגרפיקה תיכנות ותלת מימד ו 25% למשחקים אמר…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אהלן, כיום יש לי מחשב עם skylake pentium ומסך טלויזיה בגודל 50" ברזולוציית 4K. אני משתמש ביכולות הגרפיות של הפנטיום ומצליח לשדר 4K למסך, אבל הוא מקרטע מאוד בזמן הסרט (גם ברזולוצית 2K) ולכן אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיעזור לפתור את הבעיה חשוב להדגיש שהכרטיס לא מיועד לגיימינג, סך הכל צפיה בתכני 4K על המסך. בנוסף חשוב לי שלכרטיס יהיו לפחות 3 יציאות דיגיטליות (hdmi/dp) כי בנוסף לטלויזיה יתחברו אליו 2 מסכי מחשב רגילים (בגודל 23~24, כנראה ברזולוציה של 2K או FHD כל אחד - העניין עדיין לא סגור) הטלויזיה והמסכי מחשב לא יחוברו במקביל; המחשב ישדר או לטלויזיה או לשני המסכים הספק שלי הוא 500w של corsair. אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך זול שיענה על הדריש…

14. Started by AMD-GUY,

איזה מכל ה- TI 'ים למיניהם אתם מעדיפים? כי אני רוצה לקנות אחד ;D

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by AtomiX,

אני מתלבט בקניית כרטיס 6600GT.. הלוח תומך SLI עכשיו השאלה מה זה נותן.. סליחה על הבורות

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

ראיתי כאן בעבר הרבה אנשים שהמליצו על הכרטיס אך עכשיו אני רואה הרבה אנשים שלא ממליצים לקנות אותו (HERCULES FDX 8500LE ) מישהו אולי מוכן להסביר לי למה? ???

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Sunny Jim,

איזה כרטיס של רדאון יותר טוב מג'יפורס 3 אבל במחיר שלו או יותר זול ממנו?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Ameralis Zaiir,

יש את הסצינה הזו עם היריות וכל זה, אז אם תשימו טוב טוב לב תראו שזה שחזור ממוחשב של הסצינה ממטריקס שהוא הולך למקום הממוגן הזה עם המלא שומרים בקומת הקרקע (שכחתי איך קוראים למקום...)

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by n00kie,

כרגע מתכןון לחדש את המחשב, מעבד הולך להיות i3 4160 וכרגע אלך על 4 גיגה ראם. הכרטיס שלי הוא hd 5750 512 mb, אני לא יכול להגיד שאני גיימר כבד, משחק בעיקר משחקים תחרותיים כמו לול שלא דורשים מחשב חזק, אבל לא הייתי מתנגד להיות יכול להפעיל את הדראגון אייג' החדש לדוגמה. השאלה היא אם בתקציב של גג גג 600 שקל, אפשר לקנות כרטיס שיציג ששדרוג ממשמעותי שיהיה שווה את זה, או שעדיף לחכות שנה שנתיים. יש לציין ששהספק הוא 400 וואט לא גנרי ככה שאולי גם ידרש שדרוג.

20. אני גולש לי במחשב.. פיתאום! מופיעים לי קווים לבנים נימרחים לצד ימין! אבל זה ממש מוזר.. בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה.. אני מזיז את העכבר(הסמן עכבר שלי שחור אז זה יותר רואים את הקווים) והקווים זזים איתי.. הם מתחילים במקום בולט.. והולכים ונעלמים.. זה יוצא לי פס כזה: נגיד שזה סמן העכבר שלי: O אז זה מה שקורה אצלי..: יייייייייייייייייייייייווווווווווווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןO רק שזה לא הולך ונהיה קטן יותר.. זה נהיה שקוף יותר.. אז אני מוריד את האור במסך.. ואז זה הולך ונעלם.. אבל אני לא יכול לעבוד במסך כל-כך חשוך! קיצקץ אחים שלי עזרו לי בבקשה.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by ilanb0,

ברשותי הכרטיס הנ"ל והייתי רוצה לשדרג. אולי

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. באפשריות תצוגה ... בין דירקס 9 לה דירקס 7 יש הבדל שמיים וארץ ושאני עושה זה את זה רואים את זה , הבעיה היא שאני שם על דירקס 9 לא משנה (: איזו רזלוציה לא משנה מה מי מו המשחק זז ממש לאט את מזיז את הרובה רק אחרי כמה שניות את רואה את זה זז /: יש לי ראידון 9700 פרו 1 gb זיכרון מעבד 3.06 אינטל

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by thealon,

הזמנתי דרך אתר אינטרנט את הכרטיס הזה http://www.gainward.net/products/product.php?products_id=51 וקיבלתי את הכרטיס הזה וקיבלתי את הכרטיס הזה http://www.gainward.net/products/product.php?products_id=67 האם יש הבדל בכרטיסים? מי מהם עדיף?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Transfer,

החלטתי ללכת על ה 5900XT, רק אני לא יודע של איזו חברה הכי עדיף? ה ALBATRON ששמעתי דברים טובים עליהם לא זמינים. היה להם FUCK בכל הפס יצור והם הפסיקו לייצר, אני לא יודע מתי המלאי יתחדש בכרטיסים תקינים, כך אמרו לי מפנדס. אז על מה אתם ממליצים? o_0

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Salwaby,

אוקיי אז פחות או יותר החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי (GTX760) השאלה שלי האם כדאי לקנות עוד אחד ולחבר אותם ב SLI ? אני אף פעם לא התנסיתי ב SLI וקצת חושש מכל הסיפור הזה, האופציה השנייה זה לקנות 780/R9 290. מה אתם חושבים שעדיף? מבחינת ביצועים נטו בבנצ'ים שראיתי ה SLI לוקח, אבל השאלה אם זה שווה לעתיד? אני גם מבין שיש יחסית הרבה משחקים עם בעיות עם SLI .. זה נכון ? * אני על מסך 22" ככה שהרזולציה המקסימלית תהיה 1080p. ** אם החלטתי ללכת על SLI, אז אפשר להשתמש ב 2 כרטיסים לא מאותה יצרנית ? (GIGABYE ו MSI לדוגמא) תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים