כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני צריך עזרה במיידית... עוד היום לייתר דיוק יש לי אופציה בלבחור בין שני כרטים (רק שניהם) האחד הוא nVidia GeForce 6600 של חברת Gainward והשני RADEON 9600PRO 256MB Encore Edition של חברת GECUBE מישהו מכיר את החברות, ואיזה מבין השתיים עדיף? תודה ???
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
298$ יוצא בערך 1400 ש"ח אבל מוסיפים לזה מע"מ והכל.. ועוד לא ייבאו לשם 7900GT..
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השימוש העיקרי של הכרטיס הוא חיבור של 2 מסכים במקביל באמצעות 2 יציאות DVI (אם יש דבר כזה) או יציאת VGA ויציאת DVI (יציאה אחת עבור פלזמה בחיבור VGA). * כרגע יש לי מוניטור רגיל עם חיבור VGA אך יש אפשרות שבקרוב מאוד ארכוש מוניטור LCD עם חיבור DVI, כרגע אוכל לחבר באמצעות כבל DVI ל-VGA . בעקרון אני לא מחפש כרטיס גרפי חזק משוכלל כי יש לי מחשב דיי חלש, הכרטיס שמותקן לי כרגע הוא גיפורס 2 אז אני מחפש כרטיס ברמה שלו או קצת יותר (עדיפות לכרטיס מבוסס צ'יפסט של נוידיה). התקציב עד 500 ש"ח. המחשב שלי (עם הכרטיס הנוכחי) אינו יכול לנגן בצורה חלקה סרטים ברזולוציות גבוהות יותר מ-720X576, אם יש כרטיס חזק שיאפשר לי לנגן רזולוציות גבוהות יותר ואפילו HDTV ב-720P אז אני מוכן ללכת עליו. המחשב שלי …
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, הכרטיס צריך להיות בתושבת AGP, סכום עד 700 ש"ח ראיתי שיש את הכרטיסים האלה : 1. Radeon X1600 PRO Video Card Radeon X700 Pro Video Card .2 GeForce 6600 Video Card .3 ראיתי את שלושתם כאן : http://stores.tomshardware.com/search_compare.php?topcat_id=1&page_id=5&page_id=5&Compare+Selected+Products.x=21&Compare+Selected+Products.y=12&masterids%5B%5D=6364854&masterids%5B%5D=11139080&masterids%5B%5D=16423482 על מה אתם ממליצים ? (או אם יש לכם רעיון לכרטיס אחר :-)) והאם יש לכם לינק לכרטיסים האלה פה בארץ ? כדי שאני אוכל לראות את המחירים שלהם פחות או יותר תודה מראש עריכה : לא קשור לתרד שלי, אבל אני חושב שאתם צרי…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רואה את המסך בטלויזיה... סבבה.. אבל כשאני מנסה להדליק סרט.. אני רואה אותו רק במסך של המחשב.. בטלויזיה אני רואה שחור.. וב"פול סקרין" אני רואה סגול (בטלויזיה) =\ למה זה ככה?!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי תשובה מוזרה בצ'אט של HARDWARE רציתי לאמת פה כי זה נשמע לי לא הגיוני אבל בכל זאת אצלי המסך נעול על 100 REFRESH RATES בכל הרזולוציות... ו V-SINC נעול על ON תמיד ! לכל משחק . (דרך הדרייבר) ...דרך ה ATI TRAY TOOL לפי התשובה שקיבלתי שם מ2 אנשים שם ...יש לי קפיצות במשחקים כבדים כגון בטפילד2 לדוגמא , רק בגלל עניין ה V SINC שפועל. וזה למה ? כי בעצם אם אני משחק על REFRESH 100 קבוע + V SINC ON קבוע --משמע הכרטיס (GTO2 @ 16 P 530 \ 580) בעצם אמור לספק לי תמידית בכל שניה 100 FPS ולא לרדת מ ה 100 כדי שזה יסתנכרן עם ה REFRESH שלי הייטב ותתקבל תמונה חלקה תמיד !!! מה שלא הגיוני כמובן ! ..נו באמת .....BF2 משחק כבד ובחיים לא ייתן לי קבוע מעל 100 FPS אז הומלץ לי או לבטל את V SIN…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לילה טוב (אני קצת שתוי אחרי אכזבה מהולה באלכוהול בת"א, אז אעשה את זה קצר). אני מעוניין להחליף את ה 6600 שלי (בן שנה וחצי) למשהו קצת יותר טוב. המפרט שלי: P4- 3.0. 2GB RAM (4*512). ABIT 925 3RD EYE. המארז די סולידי עם ספק כח 520W. אחרי הקרטוע הרציני שסבלתי מהדמו של GRAW, החלטתי לשדרג. הכוונה היא לא לרכוש את ההכי טוב היום, אלא לקחת משהו כרטיס משובח שבעתיד יפעל במערך SLI / CF עם מחשב חדש. המחיר: יכול גם להגיע ל 2,000 שקל. אני בפירוש לא רוצה משהו שיכביד על המערכת, כי אין לי כח להתעסק ב OC. אודה על כל עזרה. ואשמח גם אם תשלחו לי בפרטי חנויות שאתם ממליצים לקנות מהם.
-
- 18 תגובות
- 937 צפיות
-
-
תראו איזה מחירים אני לא מבין את זה ! הכרטיסים הכי טובים עולים בסביבות 4000-4500 לא? אז מה זה הכרטיסים האלה?? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128831&DB68806=68807
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם 4x , agp version 2.0 אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מבלי להחליף את הלוח אם איזה כרטיסי מסך טובים אני יכול למצוא בתקציב של עד 1300 שקל? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך יחסית ישן של מאג 17 אינץ' אני רוצה לדעת איזה קצב ריענון הוא מומלץ כדי לא להסב נזק לעיניים שלי הקצב ריענון עכשיו הוא על 70 הרץ איזה קצב הכי מומלץ?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי Ti4400 של Leadtek הכולל TVout. איך אני מחבר את הכרטיס לטלויזה? איזה כבל עליי ללכת ולקנות? האם מדובר בכבל אחד? עוד שאלה. כדי לחבר אצלי בין המחשב לטלויזה הכבל צריך להיות 5 מטר . האם זה יפגע באיכות התמונה? תודה רבה רבה רבה !!!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי גירסה 9.0 directx היא עושה הרבה בעיות מכיוון שהכרטיס מסך שלי לא תומך בגירסה הזאת. רציתי לדעת אם אפשר להסיר באופן כלשהו את הגירסה הזאת ולהתקין במקומה גירסה 8.1 תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התלבטתי בין שלושת הכרטיסים הללו..אז מה לבחור??? ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card 1223 שח או ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card 1299 שח או ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card 1584 שח מה אתם אומרים הכי טוב והכי משתלם?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בטוח עם זה שייך לפה אבל זה מדבר על ביצועים בתלת מימד, אני עוד מעט יפרט. עם זה לא קשור לפה אני מתנצל . אז ראיתם את הטריילר של HL2 של 20 דקות ? מי שראה יודע על מה אני מדבר מי שלא לא יאמין. (אני יגיע לנקודה בסוף) נכנסים לתוך נמל (בטריילר) וככה יופי טופי, אסרות פריטים שיכולים להתנועונע ולזוז תאוות נפשם ועוד ניתנים לחיסול ושאר הדברים... רק להריץ את זה לא מספיק (כמו שכתבתי אסרות) ? אז נכנסים האוייבים עם אנימציה מכובדת וכמות פוליגונים לא קטנה, ואז אתה מפעיל לך כמה טריגרים נחמדים לצורך הקרב שיכביד עוד. או בעיר ההרוסה שהיה ערימת אבנים וכול שבר קיר מסוטט יפה יפה בעיר הגדולה שכול אות על שלט זה אובייקט. שהמשחק התחיל לקטע ממש לפעמים קיטועים קטנים, לפי מה שאמרו הוא רץ עם Rad…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת של איזה חברה הכרטיס?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה!!!!!!! מה טוב יותר? ALBATRON GeForce FX 5600EQ 256MB DDR או Gigacube readeon 9600 pro lite 128ddr ?????????/ ואם יש משהו ששוה יותר עד 960 שקל תגידו לי בבקשה מצטער על כל ההטרדות...
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מסך LCD חדש, בגודל 17 אינץ התקציב הוא 2650 חשוב מאוד שאיכות התמונה תהיה טובה, רזולוציה לא חייבת להיות ממש גבוה (כלומר פחות מ1600*1200) ורצוי מאוד שתהיה בלי רמקולים (זה סתם מייקר את המחיר, אבל אם אין בררה אז סבבה)
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות את הכרטיס Ge Force FX 5900 (הרגיל) על איזה חברה אתם ממליצים ושלא יהיה יקר מדי איזה יהיה הכי זול? מה דעתכם על InnoVision? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה נשרף לי הכרטיס מסך שלי (gf 4 ti 4600) אז אני רוצה לקנות כרטיס חדש... אבל הבעייה היא שאני מזמן כבר לא ממש בקטע של הכרטיסי מסך ככה שאני לא יודעה איזה כרטיס לקנות אנא ממכם תעזרו לי לבחור בכרטיס טוב מאוד שייחזיק מעמד לפחוט שנה-שנתיים
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
טוב... הגיע זמני להיפרד מה-GeForce 2 MX 400 שלי ולעבור למשהו יותר מתקדם טכנולוגית... אז בחרתי את הכרטיס Sapphire Radeon 9500 PRO 128MB. קישור לחנות רציתי לשמוע את דעתכם על הכרטיס ועל החברה שלו (Sapphire)
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כרטיס ATI RADEON 9500PRO 128MB על כרטיס של ATI. לאחרונה התחלתי להיות סקרן עד כמה אני יכול למתוח את מגבלות ה RIDISKA שלי (שמו של הכרטיס שלי, או בקיצור "כרטיסי"- אל תסתכלו עליי ככה, יש אנשים שנותנים שם לגיטרות שלהם, אני נותן שמות לכרטיסי המסך שלי). בקיצור הגעתי ל 8 MHZ מתחת ל RADEON 9700PRO של HERCULES במהירות ליבה ועקפתי את הרקולס ב 7 MHZ במהירות זיכרון. אני מאוד גאה בכרטיסי שלי... הנה תשובה שרבים חיכו לה בפורום: האם הרקולס באמת נותן ביצועים טובים יותר מכרטיסים אחרים? אני מחכה לתגובות!
-
יש לי בעיה ואני כבר נואש: יש לי GEFORCE 4 MX 440 SE של INNO3D. השתמשתי בקובץ שנמצא בתיקיה של RIVATUNER שהופך ג'יפורס 4 ל- quadro 4 אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו אבל אני לא מצליח :-[ כבר מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר. חיפשתי ב- FAQ של התוכנה אבל לא מצאתי דרך לבטל את זה תעזרו לי בקשה!!!!!!!!!!!!!!!! (יש לי WINDOWS XP אם זה עוזר במשהו...) תודה מראש על העזרה עריכת המודר: אצלנו לא נוהגים לנסח כותרות עם 'דחוף' וסימני קריאה מוגזמים.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קצת רקע.. בהצלחה הזמנתי Ge Force 4 TI4600 מPCH... ואז פתחתי פה אשכול על אם זה יעבוד טוב.. אז אמרתם לי שעשיתי טעות ושהייתי צריך להזמין R9500 PRO כי הוא הרבה יותר משתלם ובעל ביצועים יותר טובים (כשמפעילים AA AF) וכל מני דברים כאלה.. אז שיניתי את ההזמנה שלי. לכרטיס ATi Radeon 9500 PRO... ואני מחכה כבר שבוע וחצי ועדיין אין סימן... גם יש פה אנשים שכתבו שהם מחכים לכרטיס מאוד מאוד הרבה זמן... וגם כאלה שכל הזמן אומרים שהוא יגיע לפחות עוד חודש... אז השאלה שלי... נגיד שהייתם במקומי. האם כדאי לי לשנות את ההזמנה בחזרה ל Ge Force 4 TI4600 ולהיות בראש שקט ולא לחכות לרדאון לפחות עוד חודש (כמו שכולם אומרים) ? מה לעשות.. אין לי סבלנות.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כולכם יודעים כי התלבטתי באיזה כרטיס לבחור כולם התווכחו פה בפורום ולא הביאו הוכחות. לכן ערכתי חיפוש ומצאתי את זה: http://www.italian3d.com/articoli/9100/9100vs9000pro.html לפי דעתי זאת הוכחה טובה מאד. אז תחשבו פעמיים לפני שאתם קונים!!! בסוף הזמנתי מבריטניה את ה-Rdeon 9100 128 DVI ב-500 שקלים מה שבארץ עולה בין 730-800 שקלים
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-