עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Rockstatement10,

ההתלבטות היא בין RX580 / GTX 1070. ברור ש-1070 חזק יותר אבל השאלה אם זה באמת כדאי להגיע ל-120FPS? אחרת יהיה אפשר לחסוך בכרטיס מסך.. מדובר כאן במסך טלויזיה של 40 אינץ', זה משנה משהו? הכרטיסים האלה ילכו טוב עם R5 2600 נכון?

2. דיווח חדש של האתר Digitimes עשוי להפיח אופטימיות בכל אלו שמתכננים שדרוג חומרתי בזמן הקרוב - אך לא אצל מי שממתינים בסבלנות למוצרים חדשים לגמרי לכתבה

3. Started by Gohan,

אני צריך המלצה למסך LCD 17" עד 2500שקל למשחקים וסרטים. תודה

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by INFERNO,

בוקר טוב. יש לי כרטיס TV .. דיי ישן (BT848 למי שמכיר ) עכשיו בכרטיס יש כניסת Composite ו כניסת S-video בממיר HOT (מסוג Thomson ) יש יציאת Composite המצב הנוכחי הוא שאני מחבר Composite ל Composite (בין הממיר לכרטיס TV ) השאלה שלי היא כזאת: האם כשאני אחבר כבל S-video ל Composite (הממיר Composite והכרטיס TV יחובר ב S-video ) האיכות של התמונה במחשב תתשפר ? תודה ויום נעים INFERNo OuT.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by Guarding angel,

אני קונה אוטוטו מחשב חדש מהמפרטים שבאתר והשאלות שלי הם * איזה כרטיס לבחור? *האם הGTO2 של SAPPHIRE PCI-E נפתח בטוח לX850XT-PE ולא יהיה מצב של צינורות פגומים וכאלו?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by khtur651,

יש לי שאלה לגבי 7950gtx אני רוצה לקנות מחשב ניד חזק ושיתמוך ב directx 10 אבלהכרטיס הכי טוב הוא 7950gtx ואין תמיכה של direc x 10 השאלה האמיתי היא אם כדי לי לקנות מחשב עם 7950gtx או לחכות לכרטיסים יותר טובים(למחשב ניד) ואם כן מתי הם יוצאים 100000 תודות לעוזרים

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  7. Started by DarkGildon,

שלום. קודם כל אני מתנצל אם אני עובר על תקנה או נוהל מסוים, באמת שניסית לקרוא את כל מה שהיה נראה קשור לעניין... בכל מקרה, בלי להרבות במילים: מפרט Pentium 4 3.2GHz 2x512MB RAM יש לי תקציב של כ-2000 ש"ח להוציא. (אם יש משהו שחורג מהתקציב אבל ממש משתלם בבקשה לציין, אני יכול להוציא גם יותר...) השימוש העיקרי הוא למשחקים. אני לא מסוגל לשחק בלי AA ועם רזולוציה נמוכה מ-1280x1024. כרגע יש לי GeForce 6600GT 128MB ואני די מקרטע במשחקים חדשים. ובכלל, כדאי לי לחכות להשקת כרטיסים עם תמיכה בDX10?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  8. זיכרון הכרטיס הוא 128 המשחק העיקרי שלי הוא sof2 אני מעוניין לדעת כמה fps בערך אני יוכל להשיג איתו, מחשב: pentium 2.4 presscot,256ddr,asus motherboard. את הכרטיס אני קונה בזול יחסית, מאוד. כרגע יש לי gf2 mx400 64 ויש לי 70 fps למישהו שמבין, תודה, אשמח לקבל כל חוות דעת בנוגע לכרטיס.

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by jorgito,

שלום! יש לי 1900GT עם CATALYST 6.11 ן ATI TRAY TOOL הכי חדש - חיברתי את הכרטיס לטלוויזיה בחיבור COMPOSITE (בננה רגיל) והאיכות לא משהו בלשון המעטה - עשיתי חיפוש ולא מצאתי פה הסברים אז רציתי לשאול איך אני מתאים את הטלוויזיה לצפייה יותר טוב וגם איך אני גורם לזה שברגע שמשתנה רזולוציה במחשב זה יכבה לי את הטלויזיה (למשל כשMEDIA PLAYER רץ עם FULL SCREEN VISUAL ברגע שאני מחזיר אותו לגודל רגיל זה מכבה את האות לטלוויזיה ואז צריך שוב דרך ה TRAY TOOL להפעיל מחדש...) תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  10. מעבד: Intel Core i5-3470 3.20Ghz זכרון: 4GB כרטיס מסך נוכחי: GeForce 210 1024MB DDR3 ספק כח: FSP350-60HCN רזולוציית מסך: FHD אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, שיריץ משחקים כמו GTA V וBF3 בצורה טובה. הכרטיס מסך הנוכחי שלי לא סוחב. הבנתי שהספק כח שלי חלש מידי וצריך לשדרג גם אותו לפני שמשדרגים כרטיס מסך. התקציב שלי לכרטיס מסך היה 800 ש"ח, אבל לפי מה שאני מבין זה לא יספיק לכרטיס מסך טוב וספק כח שיספיק. מה אתם ממליצים - לקנות ספק + כרטיס מסך ב800 ש"ח כולל (ואיזה כרטיס מסך?) או לחסוך עוד ולקנות כרטיס מסך ב800 וספק כח בנפרד? אשמח אם תמליצו על כרטיס מסך טוב לדעתכם.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יאללה כבר !! אין לי סבלנות !!! למי יש מכונת זמן ? http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3646 http://reviews.cnet.com/2300-8902_7-10001593-1.html?s=0&o=10001593&tag=mncol;page הסבר קצרצר ביותר : טכנולוגיית HYDRA של חברת LucidLogix , מאפשרת שימוש בכרטיסי מסך שונים של חברות שונות על לוח יחיד. הטכנולגייה יודעת לזהות מה כוח העיבוד של כל כרטיס מסך ומבצעת חלוקת עבודה יעילה כך שכל כרטיס מסך מקבל הוראות ביצוע לפי יכולת ולא באופן שרירותי ובנוסף, הטכנולוגייה יודעת לזהות במה כל כרטיס מתמחה ולבצע חלוקת עבודה בהתאם. הטכנולוגייה מותאמת לישומיי DIRECTX וגם ל OPENGL. הסבר יותר רחב אפשר למצוא כאן : http://www.lucidlogix.com/

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by 00Amir,

יש לי GTX460 1G ואני שוקל לעשות SLI , מה יהיה ההבדל אם אני אוסיף GTX460 2G לבין הדגם של 1G ?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by Rיה,

שלום חברים אחותי רוצה לקנות מסך דק תקציב עד 1000 ש"ח אם מישהו מכיר מסך כזה אז בבקשה....הדרישות הם 17 אינצ' ו-8 ms אם אפשר..תודה

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  14. שלום אני קונה מחשב נייד ואני צריך קצת עזרה לגביי כרטיסי מסך. כבר הרבה זמן שאני לא מעודכן בשוק המחשבים והכרטיסים הכי חדשים שהיו כשהייתי מעודכן הם בערך הHD4870 X2 וה280GTX. אני רואה שמות של כרטיסי מסך ולמרות שנעזרתי בגוגל וחבריו, אני לא מצליח לקבל קנה מידה על הרמה שלהם. והנה הכרטיסים: Intel HD Graphics 3000 Geforce 310M Intel HD Graphics on board Integrated Intel® HD Graphics, Up to 1755MB DVMT‎ NVIDIA® GeForce® GT 420M , (With 1GB Dedicated, Up To 2747 MB TurboCache) AMD Mobility Radeon™ HD 6550M, With 1024MB dedicated graphics memory‎ מה הרמה שלהם ביחס לכרטיסים שאני מכיר? (למשל בהשוואה לHD4870 או 4850 וכ'ו) מה שאני צריך זה מידע על הכרטיסים, קנה מידה על הרמה שלהם ואם יש לכ…

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  15. Started by SamurAchzar,

כמו שבוודאי הבנתם, אני צריך המלצה למסך LCD, בסכום של 6K (אבל אם יש משהו באמת טוב שעולה קצת יותר, מילא). השימוש יהיה תכנות בלבד - טקסט. אולי גם קצת בשביל לראות עליו טלוויזיה, אבל זה זניח. בשביל המשחקים אני שומר את האיזו T761 הנאמן שלי בצד. איך הסמסונג 193T? הוא לא הוחלף ב910T? מה לגבי מסכים של איזו? (נערך בשביל לומר שהאיזו L885 כבר לא מעניין אותי..)

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by spitzi,

שלום, קניתי בשבוע שעבר מחשב עם המפרט הבא: CPU: Intel i5 2500K Mobo: Asrock Z68 Pro3-M, חריץ PCI-e אחד. Memory: Kingston Hyper-X Blu 2x2GB 1600 MHz PSU: Antec HCG 520W יש לי מסך 22" וגם 19", אשתמש באחד מהם. ארצה להוסיף לו כרטיס מסך שייתן גרפיקה עשירה ברזולוציה בינונית+. אני משחק בעיקר במשחקי First Person Shooter כגון FarCry ו-Real Time Strategy כגון Starcraft ||. טווח מחיר עד 1000 ש"ח, מוכן להוסיף עוד 200 ש"ח אם ההבדל בפונקציונליות יהיה משמעותי. אשמח להמלצה. בשלב מסוים אמהיר את המחשב. האם זה יתבטא גם בהמהרה של כרטיס המסך ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by huckaujy,

האם כדאי לחכות עוד מספר חודשים ? תודה מראש.

18. שלום חברים! יש לי מחשב עם ספק כוח של 380w הכולל מעבד e8400! אני מאוד רוצה להחליף אותו למשהו טוב יותר! יש לי9600gt איך הוא לעומתו? האם יהיה שינוי משמעותי? ועוד שאלה יש לי מישהו שרוצה למכור את שלו הוא קנה אותו לפני שנה פלוס והוא נתן לי מחיר של 450 האם משתלמם לי לקנות? וכמה הייתם מוכנים לקנות אותו מיד שנייה! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by musari,

חיברתי צנרת איורור עם ונטה חזקה ישירות מהמזגן לתוך החור של המאורר של הכרטיס לפני הוא עמד על 82 מעלות ומאורר על 40 אחוז ואחרי החיבור שעשיתי הוא נישאר על 82 מעלות ומהירות המאורר ירדה ל 25 אחוז למה זה?

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by Yoda_1168,

משחק על מסך 17" שמגיע ל1280... יש סיבה ליותר זיכרון מזה? אומרים ש320MB לא יספיק בקרוב.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by itsik1231995,

האם HD 6950 שניפתח ל HD 6970 מספיק חזק בשביל לשחק על רזולוציות של 5760X1080 או 3240X1920 3 מסגי FHD האם הוא מספיק חזק בשביל לעשות את זה על הגדרות מקסימליות או שיהיה צורך בעוד אחד ? אני חושב על להוסיף עוד שני מסכים

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by eladbu,

קראתי פה הרבה על עניין הAPARTURE SIZE(כרגע הוא על 128) והבנתי שההמלצה היא לשים אותו על חצי מהזכרון הראשי כוון שהתארדים קצת ישנים בעניין רציתי לדעת מה אתם ממליצים ספציפית למערכת שלי! INTEL P4 3GHZ Intel 865G AGPSet BIOS for 8IG1000-G F7 256*2 KINGSTON 400 RADEON 9800 PRO 128 256BIT מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  23. אהלן חברים, במזל טוב, אני משדרג, וברצוני להתייעץ עמכם, מומחי הפורום. כחלק מהשאיפה למחשב שקט, התנאי הבסיסי הוא שהקירור יהיה פאסיבי. עם זאת, אני עדיין גיימר ומנסה להגיע למצב בו משחקים ירוצו - החל מ-COD4, C&C3 וכלה בתקוות הגדולות ל-STARCRAFT2 ו-GTA4. יצויין שיש לי שני מסכים ב-DUAL VIEW, שניהם בגודל 19" עם חיבור DVI/VGA. וכך, יש לי שלוש שאלות: 1. האם תצורת SLI תועיל לי? ראיתי המון דיונים שבהם טוענים ש-SLI הוא גימיק, ובפרט כשמדובר בכרטיסים שאינם ב-HighEnd, המקוררים פאסיבית. 2. מהם הכרטיסים בקירור פאסיבי שהייתם ממליצים עליהם, הן ב-SLI והן לא ב-SLI? חשבתי על שניים: GIGABYTE FX8600GT GV-NX86T512H 512MB Asus EN8600GT DDR3 256MB 3. אפשרות נוספת היא לנסות את טכנולוגיית CrossFire…

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by bcvbvc,

מה זה בדיוק Leadtek PX7800GT TDH הכוונה ל TDH

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by sheff2k2,

התקלקל לי כרטיס המסך(היה לי HD 7770 AMD), אז קניתי בחיפזון את הכרטיס הכי זול שהיה במלאי, Nvidia GT 730 של גי'גהבייט. להפתעתי הרבה, למרות שמדובר בכרטיס שחדש בשנים רבות מהכרטיס הקודם(שאמנם היה יקר יותר) - יש בעיה של "לאג" מסוים באנימציה בדפדפנים: כשגוררים למטה ולמעלה, זה פשוט לא חלק. הכרטיס בכל זאת עולה 335 ש"ח, וכמובן שאני מאד מאוכזב מזה. מה שאני רוצה לברר מכם, זה האם התנהגות כזו היא "נורמלית", או שאולי ייתכן פגם כלשהו? כמובן שהסרתי את הדרייברים הקודמים של AMD והתקנתי את האחרון של נבידיה. יש לי ווינדוס 7 ומחשב core i5 מלפני 7 שנים. למרות שהמחשב ישן, התופעה הזאת לא הייתה קיימת עם הכרטיס הקודם, חוץ מבאתרים כבדים מאד.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.