כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
מה יותר טוב ASUS-V8200T2 Deluxe Geforce-3 64 Leadtek GF 3 Ti 200 128MB DDR ? (הלוח הוא גם של אסוס P4T-E, אז אולי יש את העניין של תאימות או משהו כזה ?)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום או מחר מגיע ה msi שהזמנתי מהחנות (msi gf4 ti 4400 ) עכשיו אני מתלבט אם לקחת אותו או לחכות ל abit , מה עדיף , והאם הפילטרים לא טובים ב msi ואם כן על מה זה משפיע ?
-
- 29 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכם....... 8) 8) אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שבמחשב שלי. היום יש לי כרטיס מסך (מה שכרגע אני משתמש בו) RIVA TNT2 PRO 32 MB, אם אני רוצה להריץ עליו משחקים ברזולוצייה גבוהה זה פשוט בלתי אפשרי .......אני מדבר על 1600 על 1200 הוא פשוט לא זז...... > והתקציב שלי לא עובר את 850 שקל וחבר אמר לי שהוא כרטיס דיי טוב...!!! וכאן אני צריך את העזרה... תתנו לי המלצות כדאי לקנות או לא?????????????????????????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 19 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GF3 של ASUS ואני רוצה לחבר אליו ווידיאו JVC 4 ראשים, עם איזה כבל אני מחבר מהכרטיס מסך לווידיאו?
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
אהלן! היום החלטתי שברצוני לרכוש מאיץ גרפי מסוג Geforce4 Ti4400, אך לפני הרכישה עלו לי בעיות שאינני מצליח לפותרן, ולכן אבקש את עזרתכם. הבעיות הן כדקלמן: א. יש הרבה יצרנים לכרטיסי Geforce4 ואינני מוצא Benchmarks של סוגים שונים של Geforce 4, האם יש הבדל ביניהם? כי לפי המחיר אין הבדל. ב. לדאבוני, מחירו של הכרטיס בארץ גדול בעשרות מונים ממחירו בחו"ל. באיזה אתר מומלץ להזמין On-Line מחו"ל? לפי אמינות, ומחיר המשלוח לארצנו. ג. האם זה באמת נכון שאפשר לעשות Overclocking לכרטיס ובכך להעלות את מהירותו למהירותם של כרטיסי ה Geforce 4 Ti4600? ואם כן האם כרטיסי ה 4600 מקוררים באופן יותר טוב המאפשר להם לגיע למהירויות גבוהות יותר בלי לפגוע בכרטיס? בבקשה תענו על מה שאתם יכולים. בתודה מראש! Gu…
-
- 18 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
תראו, כל הזמן אומרים שמאג זה חרא והכל אבל אני שומע מאנשים שזה מסך מעולה. ואחרי השוואה שערכתי בין הSAMSUNG 959NF לבין הMAG 810FD הגעתי למסקנות הבאות. הסמסונג אומנם מגיע לזולוציה אחת גבוהה יותר אבל זה כמובן לא משנה כי זה רזולוציות בלתי אפשריות. המאג מגיע ל100 הרץ 1280*1024 ואילו הסמסונג "רק" ל 85 שזה נמוך מאוד יחסית לסדר גודל של מסך כזה. המאג עומד על שפופרת של Trinitron לעומת Natural Flat של הסמסונג שלא שמעתי עליו בחיים שלי. מהמסקנות הנל נובע שהמאג יותר חזק, אבל שוב ושוב מזהירים מפני המאג. אז מה באמת עדיף? אנא אל תציעו מסכים אחרים, אני מתמקד רק בשניהם ולא ב CTX.
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
-