כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
תראו את זה - פיתוח של MIT תצוגה אינטראקטיבית
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קיבלתי כרטיס מסך gf2-mx440 של חברת powercolor, התקנתי את הדרייברים המעודכנים של envidia וב 85HZ התצוגה מעוממת ולא חדה אך כשאני מוריד את קצב הרענון ל 75HZ התצוגה משתפרת אך יש ריצוד קל. יש לי מסך MAG DJ707 , מה הצעתכם לכיוון התצוגה ב 85HZ?
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה בחיבור כבל טלוויזיה לרדאון 8500 אל אי (קיברי... xpertVision ... אל תעירו לי על זה!) כשיש את ההרצת ביוס אז יש תצוגה בטלוויזיה, אבל כשזה נכנס לווינדוס - אין כלום. חשוב לציין! בפעם הראשונה הכל פעל בסדר, ורק אח"כ - אחרי שלחצנו על משהו כמו "extend to desktop" אז התצוגה הטלוויזיונית נעלמה! איך מחזירים אותה?!
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
> יש לי כרטיס מסך ati 9200 > בד"כ אני רואה סרטים ישירות לטלויזיה > ע"י החלפת תצוגות בכרטיס מסך.ליפני כחודש החלפתי מסך במחשב למסך > דק.ומאותו הרגע נעלם לי האייקון של החלפת תצוגות בהגדרות של הכרטיס מסך. > החזרתי את המסך הישן ועדיין האייקון איננו וכל ניסיונותיי עלו בתוהו. > אנא עיזרו לי לתקן בעיה זו > > בתודה עייש חיים.
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום! רכשתי כרטיס מסך דגם: BFG 295GTX אני משחק על רזולוציה של 1920 1200 על ההגדרות הכי גבוהות והמשחקים זזים לאט מדוע?... ברצוני לציין שהורדתי את הדרייברים האחרונים.
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9800 PRO, עכשיו חיברתי אותו לטלויזיה ב S VIDEO והגדרתי המצב חפיפה מצב תאטרון, עכשיו ראוים את הסרט על הטלויזיה אבל עם המון הפרעות כמו קווים אלכסונים, גלים ורעידה של התמונה. מישהו יודע כיצד ניתן לסדר זאת ?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 4650 שמחובר למסך מחשב בחיבור DVI ברזולוציה 1680*1050. בנוסף, רכשתי טלוויזית 26 אינץ' בעלת חיבור HDMI ברזולוציית HD READY. 1. האם ניתן מאותו מחשב לעבוד במסך ולהקרין סרט בטלוויזיה? או לפחות להפעיל תצוגה בטלוויזיה של המחשב מדי פעם בצורה יעילה ובלי הרבה סיבוכים? 2. כאשר אני רוכש כבל HDMI לחבר את המחשב לטלוויזיה יש משהו חשוב שעליי לשים לב? אני צריך אורך 10 מטר והמחירים נעים בין 140 שקל לסביבות ה-400. תודה מראש, אור.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התצוגה נמרחת כזו, רואים את הכתב אבל הוא עושה כאבים בעיניים קראתי איפשהו שאפשר לפתור את הבעייה אשמח לטיפים
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת מה גורם למסכים מסוג CRT להציג תמונה לא ברורה? כאילו לא מפוקסת כזו... זה בולט במיוחד בטקסטים ובמערכת ההפעלה עצמה...הכל נהיה מטושטש ולא ניתן לקריאה.. מעניין אותי אם אני יכול לעשות עם זה משהו?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה ובחלק מהסרטונים אני לא רואה תצוגה חלקה אלא ערבוב של צבעים , וחלק אני רואה טוב, יש לי מסך סמסונג 931c איך אני אמור לפתור את הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ברשותי מסך LG 775FT. התצוגה על המסך לא ממוקדת (קצת מטושטשת) ולא הצלחתי לתקן זאת(גם בעזרת ה-OSD וגם בעזרת בעזרת מאפייני התצוגה). כיצד ניתן לשלוט ברמת המיקוד של המסך (בהנחה ששינוי בהירות וחדות בעזרת כפתורי המסך עצמו לא משפרים את הבעייה) yvkr
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
תצוגה מושלמת של גרפיקה ופיסיקה.... המשחק המושלם CRYSIS (וידאו) (כמובן אם היה לי כרטיס גרפי ומעבד שהיו יכולים לתמוך בזה..!) עכשיו על תגידו לי שיש משחק שמתקרב לרמה של CRYSIS כרגע...! 8)
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אוקיי, המחשב החדש הגיע... רק משום מה, אחרי שהתקנתי תWIN התצוגה מטושטשת. זה די דומה למה שקורה כששמים LCD על refresh גבוה - רק שזו לא הבעיה פה. לאדע מה הבעיה כי ה"טשטוש" הזה מופיע רק כשהוינדוס עולה, והמסך שלי עבד בלי בעיה על המחשב הקודם. הורדתי את הדרייברים האחרונים והכל (158 נראה לי)... למישו יש מושג? עריכה: גיליתי משו מוזר חח - הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1440X900 אבל כשאני שם על אחת פחות, הטשטוש נעלם (אבל זה נראה מתוח). wtf is going on...
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD TFT די חדש, והבעיה היא, שהרזולוציה היחידה שבה נראית תמונה חדה היא 1024*768. כל רזולוציה נמוכה יותר (800*600, 480*640) נראית מטושטשת לאללה. זה מעצבן נורא, כי כל המשחקים פועלים בסטנדרט של 800*600, ואומנם אפשר לשנות, אבל זה משנה את הרזולוציה רק במשחקים עצמם, לא בתפריטים שלהם. חוץ מזה זה מעצבן להתחיל ולשנות לכל משחק את הרזולוציה (ותאמינו לי, יש לי הרבה), ויש לי גם משחקים ישנים, שבהם בכלל אין אפשרות לשינוי הרזולוציה. האם זה נורמלי, הטשטוש הזה? מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקלה הזו מתרחשת מדי פעם וזה ממש מתסכל כמו שאתה רואים בתמונה המצורפת התצוגה מתעוותת לחלוטין ואי אפשר לשחק. אני בדקתי את הנושא של חום ואין לי בעיה של חום לא במחשב ולא בכרטיס מסך הכרטיס עצמו הוא Radeon 9800 Pro של חברת Sapphire הדרייברים שלו מעודכנים וכמו כן גם המערכת הפעלה שלי(windows xp pro SP2) מעודכנת עם העידכונים האפשרים למישהו יש רעיון? תודה מראש נ.ב המפרט של המחשב שלי הוא מעבד - amd 3000 64 bit לוח אם - gigabyte GA-K8NS-939 זיכרון - A-Data 512 X 2 אף אחד מהרכיבים לא עבר המהרה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(פרסמתי שאלה דומה בפורום תמיכה טכנית...) ידידה קנתה במכרז PC ללא מע' הפעלה: Model: Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz L2 On-board Cache: 1MB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 8I945P-G Total Memory: 512MB Chipset Model: Giga-Byte Technology (2770) (סימני השאלה מופיעים כך בדו"ח) Front Side Bus Speed: 4x 201MHz (804MHz data rate) Adapter: NVIDIA GeForce 6200 TurboCache Hard Disk: WDC WD800JD-55MUA1 (75GB) לאחר התקנת XP, ודרייבר nVidia מהאתר של nVidia, הבעיות הבאות: 1) התצוגה ב-Windows לא חדה, לפונטים יש מעין…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך nVIDIA Geforce 6600 (לא GT) ,יצרן GIGABYTE ,256MB זיכרון ו 128BIT. בקיצור,יש שתי בעיות. בעית נקודות יש דברים,שאמורים ליהיות חלקים . כמו שיכבות.. (בעיקר במשחקים) שאני רואה עליהם סימני נקודות. ממש כמו ששומרים תמונה בצייר,בפורמט GIF. בעית הפרעות ישנם הפרעות במהירות באמצע המשחק. פעם איטי,פעם מהיר. על המפרט מחשב יש להסתכל בחתימה, פרטים אחרים: ספק: ג'נרי. (לצערי,אין ממש כסף לספק חדש) גופי קירור במחשב: רק על המעבד.
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב במפרט כדלהלן: I5 3570K 3.8 MHz GA-B75M-D3V DDR3 1333MHz 8 GbB GTX560Ti 1GB 256 bit SS-400ET Active PFC F3 העניין הוא שכאשר אני משחק FarCry 4 (לא ניסיתי כל כך משחקים אחרים) בהתחלה למשך זמן מה המשחק פועל מצויין אבל בהמשך הזמן התצוגה קופאת לחצי דקה בערך וחוזר חלילה. בדקתי עם תוכנה לבדיקת התחממות ונראה שבזמן שהתצוגה קופאת הכרטיס בעלייה מסוימת של החום לזמן מסוים ואז החום חוזר ל מצב הרגיל. יש לציין שאני ממש בימים אלו בסוף תקופת האחריות, השאלה שלי אם אכן נראה כמו בעיה בכרטיס המסך ואם יש דרך טובה יותר לוודא את העניין? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלוויזיה עשיתי תצוגה כפולה למסך ולטלוויזיה ומשום מה התצוגה בטלוויזיה שחור-לבן. הכרטיס שלי זה geforce4 440mx.. חרשתי על כל ההגדרות של הדרייבר ולא הצלחתי לעשות כלום כולל הגדרות הצבע אם כל ה-pal וה-ntcs וכל אלה.... משתגע לא מצליח לפתור תבעיה... תודה מראש לכל מי שמצליח לעזור לי ;D
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר בדרך כל שהיא להפוך את ה TV שלי שמתחברת כ TV OUT לעוד מסך וכך כשאני אראה סרט אני אוכל להמשיך להשתמש במחשב? למי שלא הבין, אני רוצה כאילו לעשות 2 מסכים שבכל מסך מוצג משהו אחר
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי 2 מסכים ואני רוצה לעשות להם CLONE... רק שיש בעיה...אני רוצה בכל מסך רזולוציה שונה...וכיול צבעים שונה... מסך אחד זה הTV והשני זה מסך 19 ברזולוציה טבעית של 1280X1024...בקיצור 3:4.... איך אני יכול לעשות את זה??.. נב את כל המפרט ניתן לראות ב-מפרט...
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכם יודע אולי אם אמור להיות לכרטיס הנ"ל בקר טמפ' שמציג את הטמפ' בדרייברים של הכרטיס? -אם כן, באיזה דרייברים ניתן לראות? (בCCC\CC). אני שואל מפני שאני לא מצליח לראות את הטמפ' של הכרטיס שלי בשום מקום בדרייברים וגם לא בATI TOOL ,אבל.. משום מה בATI TrayTools ניתן לראות (וזה חשוד בעיני, כי אולי התוכנה בכלל מזייפת..). תודה לעוזרים, עמית
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לפני מספר ימים התקנתי מחשב חדש עם כרטיס מסך gigabyte - geforce 7900gt בכל מה שקשור ל-desktop, הצבעים מצוינים, אבל בתצוגת וידאו כל ההגדרות לא "נכונות". ממש לא יכול לכייל את כל הפרמטרים לתמונה טובה. ניסיתי כמובן לעדכן דרייברים וגם codecs, אבל לא עזר. יכול להיות שבחרתי כרטיס לא מוצלח? תודה מראש לכל עזרה
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום אני כבר חודש מנסה לסדר את זה וזה לא עובד. יש מסכים ותוכנות בהן הגרפיקה מצוינת ויש כאלו שזה ממש לא במיוחד כל מה ששור לוידאו. מצרף דוגמא לשני תפריטים מאותו עולם, אחד נראה מטושטש ורע מצד ימין לעומת זה מצד שמאל שחלק ונקי. כבר משתגע ולא מוצא פתרון. דרייברים מעודכנים ומה לא.. תודה רבה !!!
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מדובר במחשב עם כרטיס מסך ישן שעבד עד עכשיו נפלא עם חלונות XP. החלטתי לשדרג לחלונות 7, ATI אומרת שהיא לא תומכת בכרטיס יותר, אך חלונות 7 תומכת בו מהקופסא, וגם אפשר להתקין את CATALYST אם ממש רוצים. בעקרון המחשב מחובר למסך טלוויזיה ולמסך רגיל. בחלונות XP יכולתי לקבוע את התצוגה ל CLONE MODE ולקבוע שוידאו יוצג במסך מלא על מסך הטלוויזיה. ב ATI זה נקרא Theater Mode כך ניתן היה לעבוד על המחשב בזמן שצופים בסרט בטלוויזיה. זה היה מצב מאוד נוח. בחלונות 7 מיקרוסופט חסמה את האפשרות הזאת, ולכן יצרני הכרטיסים העלימו אותה מהכרטיסים שלהם. למישהו יש מושג איך אפשר להחזיר את האפשרות הזאת, אולי תוכנה מסויימת או דרייבר ישן יותר? אחת האפשרויות שמצאתי היא לצפות בסרטים עם WMPC ואז יש לו שם אפשרות …
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-