עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ghtm,

מקווה שכאן זה המקום, אם לא יעבירו... יש לי כרטיס מסך 7800GT (של GIL אמנם, אבל עדיין) ולפי מה שידוע לי קיימת אצלו פונקצית הVIVO. (מן הסתם הוא בא עם כבל VIVO ורשום על האריזה שלו שאחת הפונקציות שלו היא VIVO...) הוא בא עם כבל שבצד אחד מתחבר לחיבור מסוים בכרטיס המסך ובצד שני יש לו שישה חיבורים (כל שורה חיבור...): SVIDEO IN SVIDEO OUT Pr Pb/Comp Y Video in עכשיו: - האם מישהו יודע איך אפשר לחבר אותו (לממיר Hot קיים/טלויזיה...) ולהשתמש בו? - האם צריך לקנות איזשהי תוכנה על מנת לראות טלויזיה בעזרתו? איזה אם כן? - אם בעתיד אני אקנה Wii, הדבר הזה יכול לשמש ככה כטלויזיה? אני אוכל לחבר את הWii למסך בVIVO? בקיצור, אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מדריך לחיבור ושימוש …

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by polkmen,

אני קונה מחשב חדש שישמש 60% עיצוב תלת מימד ( solid works , studio max) ו40% משחקים. המסך יהיה 22 או 20 אינץ. צריך 512MB? האם כרטיס QUADRO FX560 יהיה טוב למשחקים? בקיצור,איזה כרטיס מסך כדאי לצרכים שלי מבחינת יחס מחיר/ביצועים? התקציב הוא 1000 ש"ח. אציין שאני רק מתחיל בתוכנות העיצוב. תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by סער_שי,

ובכן, קניתי כרטיס מסך... שאני די משוכנע שהוא לא שיא הטכנולוגיה (6200LE). בכוונתי לקנות עוד כמה חודשים כרטיס קצה בחו"ל, אולי איזה X1950 כשמחירו יהיה יותר סביר. בכל מקרה רציתי לדעת אולי אני כן אצליח בינתיים להנות ממשחקים. האם משחקים כמו HALF LIFE 2 יצליחו לפעול בתחום הסביר? יש לי מעבד E6400 דנדש עם אוברקלוק רציני, ככה שגם רציתי לשאול כמה מהנטל נופל עליו אם כרטיס המסך מקרטע. הבנתי שברזולוציה נמוכה התפקיד שלו גדול יותר. פחות אכפת לי הרזולוציה ויותר הANTIALIASING. אז אשמח לדעת יותר מה ניתן להוציא מהכרטיס הזה ומהמערכת בכלל.

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by shaynac,

שלום לכולם, יש לי כרטיס Gforsce 8800 GTS, הורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של NVIDIA. הבעייה שלי היא שכל התפריטים מופיעים בעברית. אני מעדיף שהכל יהיה באנגלית (יש כמה שגיאות בהצגה בעברית וזה די מעצבן) מישהו יודע איך משנים את התפריטים לאנגלית?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך של ABIT מבוסס רדאון ATI 9550 128MB DDR הוא נחמד והכל... אבל כשאני מחבר אותו עם S-VIDEO וממתאם כזה לחיבור ה RCA בטלויזיה, והולך לדרייבר של הכרטיס, ועושה ENABLE לטלויזיה הוא נותן לי לראות אך ורק בטלויזיה או אך ורק במחשב, אני רוצה לראות את שניהם ביחד. כשאני מנסה לעשות מסך מורחב זה גם לא הולך, אני עושה APPLY והמסך השני חוזר להיות אפור... יש למישהו הצעות? תודה מראש, עידו.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by InFiNiTi,

חבר שלי רוצה לחבר 2 מסכי 17" בDVI ל9800GTX+ שברשותו אבל במקום פיצול עבודה הוא רוצה שבמשחקים הוא יראה תצוגה אחת רחבה על גבי שני המסכים איך נקראת אפשרות זו בNV אם בכלל היא קיימת? יש מדריך איך להגדיר דבר כזה?

7. שלום לכולם , רכשתי לאחרונה מסך Flatron מדגם L1730B מבית LG . אני פשוט מאוכזב , קשות , מן התצוגה . אך אין לי ספק שזו אינה התצוגה האופטימלית של המסך , וברור שמשהו אינו נכון . כרטיס המסך הוא : NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X . התקנתי דרייברים גם לכרטיס , וגם למסך עצמו . החיבור הוא חיבור אנאלוגי , על אף שקיים DVID . ניסיתי את מה שמכונה בעברית "מיטוב תצוגת המסך" של NVIDIA . ניסיתי כיולים אוטומטיים וידניים . לפני כן השתמשתי במסך מג XJ700T . כמו כן יצא לי לחבר מסך שטוח של Proview . ושניהם היום טובים פי כמה מן המסך הקיים כעת . מבקש את עזרתכם בנושא , בבקשה . תודה מראש , גלעד .

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  8. תראו את זה - פיתוח של MIT תצוגה אינטראקטיבית

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by crazydiamond,

קיבלתי כרטיס מסך gf2-mx440 של חברת powercolor, התקנתי את הדרייברים המעודכנים של envidia וב 85HZ התצוגה מעוממת ולא חדה אך כשאני מוריד את קצב הרענון ל 75HZ התצוגה משתפרת אך יש ריצוד קל. יש לי מסך MAG DJ707 , מה הצעתכם לכיוון התצוגה ב 85HZ?

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by FatherBoard,

יש לחבר שלי בעיה בחיבור כבל טלוויזיה לרדאון 8500 אל אי (קיברי... xpertVision ... אל תעירו לי על זה!) כשיש את ההרצת ביוס אז יש תצוגה בטלוויזיה, אבל כשזה נכנס לווינדוס - אין כלום. חשוב לציין! בפעם הראשונה הכל פעל בסדר, ורק אח"כ - אחרי שלחצנו על משהו כמו "extend to desktop" אז התצוגה הטלוויזיונית נעלמה! איך מחזירים אותה?!

11. Started by ayashch,

> יש לי כרטיס מסך ati 9200 > בד"כ אני רואה סרטים ישירות לטלויזיה > ע"י החלפת תצוגות בכרטיס מסך.ליפני כחודש החלפתי מסך במחשב למסך > דק.ומאותו הרגע נעלם לי האייקון של החלפת תצוגות בהגדרות של הכרטיס מסך. > החזרתי את המסך הישן ועדיין האייקון איננו וכל ניסיונותיי עלו בתוהו. > אנא עיזרו לי לתקן בעיה זו > > בתודה עייש חיים.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  12. Started by tidan26,

שלום! רכשתי כרטיס מסך דגם: BFG 295GTX אני משחק על רזולוציה של 1920 1200 על ההגדרות הכי גבוהות והמשחקים זזים לאט מדוע?... ברצוני לציין שהורדתי את הדרייברים האחרונים.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by klayman,

יש לי רדאון 9800 PRO, עכשיו חיברתי אותו לטלויזיה ב S VIDEO והגדרתי המצב חפיפה מצב תאטרון, עכשיו ראוים את הסרט על הטלויזיה אבל עם המון הפרעות כמו קווים אלכסונים, גלים ורעידה של התמונה. מישהו יודע כיצד ניתן לסדר זאת ?

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by orlupo,

יש לי כרטיס מסך ATI 4650 שמחובר למסך מחשב בחיבור DVI ברזולוציה 1680*1050. בנוסף, רכשתי טלוויזית 26 אינץ' בעלת חיבור HDMI ברזולוציית HD READY. 1. האם ניתן מאותו מחשב לעבוד במסך ולהקרין סרט בטלוויזיה? או לפחות להפעיל תצוגה בטלוויזיה של המחשב מדי פעם בצורה יעילה ובלי הרבה סיבוכים? 2. כאשר אני רוכש כבל HDMI לחבר את המחשב לטלוויזיה יש משהו חשוב שעליי לשים לב? אני צריך אורך 10 מטר והמחירים נעים בין 140 שקל לסביבות ה-400. תודה מראש, אור.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ברק,

התצוגה נמרחת כזו, רואים את הכתב אבל הוא עושה כאבים בעיניים קראתי איפשהו שאפשר לפתור את הבעייה אשמח לטיפים

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by Pavlik,

שלום,רציתי לדעת מה גורם למסכים מסוג CRT להציג תמונה לא ברורה? כאילו לא מפוקסת כזו... זה בולט במיוחד בטקסטים ובמערכת ההפעלה עצמה...הכל נהיה מטושטש ולא ניתן לקריאה.. מעניין אותי אם אני יכול לעשות עם זה משהו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by amitha,

הי, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה ובחלק מהסרטונים אני לא רואה תצוגה חלקה אלא ערבוב של צבעים , וחלק אני רואה טוב, יש לי מסך סמסונג 931c איך אני אמור לפתור את הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by yvkr,

ברשותי מסך LG 775FT. התצוגה על המסך לא ממוקדת (קצת מטושטשת) ולא הצלחתי לתקן זאת(גם בעזרת ה-OSD וגם בעזרת בעזרת מאפייני התצוגה). כיצד ניתן לשלוט ברמת המיקוד של המסך (בהנחה ששינוי בהירות וחדות בעזרת כפתורי המסך עצמו לא משפרים את הבעייה) yvkr

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  19. תצוגה מושלמת של גרפיקה ופיסיקה.... המשחק המושלם CRYSIS (וידאו) (כמובן אם היה לי כרטיס גרפי ומעבד שהיו יכולים לתמוך בזה..!) עכשיו על תגידו לי שיש משחק שמתקרב לרמה של CRYSIS כרגע...! 8)

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  20. Started by solidus,

אוקיי, המחשב החדש הגיע... רק משום מה, אחרי שהתקנתי תWIN התצוגה מטושטשת. זה די דומה למה שקורה כששמים LCD על refresh גבוה - רק שזו לא הבעיה פה. לאדע מה הבעיה כי ה"טשטוש" הזה מופיע רק כשהוינדוס עולה, והמסך שלי עבד בלי בעיה על המחשב הקודם. הורדתי את הדרייברים האחרונים והכל (158 נראה לי)... למישו יש מושג? עריכה: גיליתי משו מוזר חח - הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1440X900 אבל כשאני שם על אחת פחות, הטשטוש נעלם (אבל זה נראה מתוח). wtf is going on...

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  21. Started by FatherBoard,

יש לי מסך LCD TFT די חדש, והבעיה היא, שהרזולוציה היחידה שבה נראית תמונה חדה היא 1024*768. כל רזולוציה נמוכה יותר (800*600, 480*640) נראית מטושטשת לאללה. זה מעצבן נורא, כי כל המשחקים פועלים בסטנדרט של 800*600, ואומנם אפשר לשנות, אבל זה משנה את הרזולוציה רק במשחקים עצמם, לא בתפריטים שלהם. חוץ מזה זה מעצבן להתחיל ולשנות לכל משחק את הרזולוציה (ותאמינו לי, יש לי הרבה), ויש לי גם משחקים ישנים, שבהם בכלל אין אפשרות לשינוי הרזולוציה. האם זה נורמלי, הטשטוש הזה? מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. התקלה הזו מתרחשת מדי פעם וזה ממש מתסכל כמו שאתה רואים בתמונה המצורפת התצוגה מתעוותת לחלוטין ואי אפשר לשחק. אני בדקתי את הנושא של חום ואין לי בעיה של חום לא במחשב ולא בכרטיס מסך הכרטיס עצמו הוא Radeon 9800 Pro של חברת Sapphire הדרייברים שלו מעודכנים וכמו כן גם המערכת הפעלה שלי(windows xp pro SP2) מעודכנת עם העידכונים האפשרים למישהו יש רעיון? תודה מראש נ.ב המפרט של המחשב שלי הוא מעבד - amd 3000 64 bit לוח אם - gigabyte GA-K8NS-939 זיכרון - A-Data 512 X 2 אף אחד מהרכיבים לא עבר המהרה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. (פרסמתי שאלה דומה בפורום תמיכה טכנית...) ידידה קנתה במכרז PC ללא מע' הפעלה: Model: Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz L2 On-board Cache: 1MB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 8I945P-G Total Memory: 512MB Chipset Model: Giga-Byte Technology (2770) (סימני השאלה מופיעים כך בדו"ח) Front Side Bus Speed: 4x 201MHz (804MHz data rate) Adapter: NVIDIA GeForce 6200 TurboCache Hard Disk: WDC WD800JD-55MUA1 (75GB) לאחר התקנת XP, ודרייבר nVidia מהאתר של nVidia, הבעיות הבאות: 1) התצוגה ב-Windows לא חדה, לפונטים יש מעין…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by RayZ,

היי, יש לי כרטיס מסך nVIDIA Geforce 6600 (לא GT) ,יצרן GIGABYTE ,256MB זיכרון ו 128BIT. בקיצור,יש שתי בעיות. בעית נקודות יש דברים,שאמורים ליהיות חלקים . כמו שיכבות.. (בעיקר במשחקים) שאני רואה עליהם סימני נקודות. ממש כמו ששומרים תמונה בצייר,בפורמט GIF. בעית הפרעות ישנם הפרעות במהירות באמצע המשחק. פעם איטי,פעם מהיר. על המפרט מחשב יש להסתכל בחתימה, פרטים אחרים: ספק: ג'נרי. (לצערי,אין ממש כסף לספק חדש) גופי קירור במחשב: רק על המעבד.

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  25. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, יש לי מחשב במפרט כדלהלן: I5 3570K 3.8 MHz GA-B75M-D3V DDR3 1333MHz 8 GbB GTX560Ti 1GB 256 bit SS-400ET Active PFC F3 העניין הוא שכאשר אני משחק FarCry 4 (לא ניסיתי כל כך משחקים אחרים) בהתחלה למשך זמן מה המשחק פועל מצויין אבל בהמשך הזמן התצוגה קופאת לחצי דקה בערך וחוזר חלילה. בדקתי עם תוכנה לבדיקת התחממות ונראה שבזמן שהתצוגה קופאת הכרטיס בעלייה מסוימת של החום לזמן מסוים ואז החום חוזר ל מצב הרגיל. יש לציין שאני ממש בימים אלו בסוף תקופת האחריות, השאלה שלי אם אכן נראה כמו בעיה בכרטיס המסך ואם יש דרך טובה יותר לוודא את העניין? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.