עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Drek Boy,

אני לא יודע אם זה קשור למדור הזה אבל לא מצאתי מדור אחר שזה יתאים לו טוב אז הורדתי כמה פרקים של סאוספארק והם בפורמט RM ואני לא מצליח לראות אותם במדיה פלייר בquicktime player במדיה פלייר קלאסיק ניסיתי להוריד תוכנה שתמיר לי אותם לAVI אבל לא הצלחתי מה לעשות??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  2. Started by ron533,

הי, חיברתי ממיר DVI ליציאת כרטיס מסך ATI 9800 PRO וחיברתי לו מסך אנלוגי - חיבור VGA רגיל - ואין תמונה. בנסיון חיבור מיציאת ה DVI למסך עם כניסת DVI - ללא הממיר - התקבלה תמונה. ניסיתי שני ממירים שונים והם לא עבדו. האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות הדרייבר כדי להציג תמונה? (דרייבר 5.11 של אומגה - וגם דרייבר מקורי של ATI לא הועילו). זה אמור לעבוד למיטב הבנתי (אחרת למה שמו את הממיר בקופסה?) תודה על עזרתכם!

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני צריך מפצל שיאפשר פיצול של אות מכרטיס מסך למסך ולמקרן.. תודה.

4. Started by Rinkadink,

יש ביקורת על הדריוור החדש?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by yoni206,

שלום, איזה חנויות טובות אתם מכירים לקניית מסכי LCD? חשוב שייתנו לנסות את המסך לפני הקנייה ובמחירים טובים. אני צריך ספציפית באיזור המרכז אולי כדאי כבר לציין כאן בכל הארץ. תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  6. Started by shlomom,

שלום, יש לי כרטיס VIVO הכל מפורט במפרט. אני מחבר מצלמת וידאו אנלוגית לכניסת S-Video ואת האודיו מהמצלמה לכניסת אודיו. ישנו דריוור של nVidia WDM שאמור לטפל ב VIVO והוא מותקן מהיום גרסא אחרונה. עכשיו, אני מנסה לבצע Capture לסרט וזה מה שקורה. בתוכנת Power director של CyberLink אותה קיבלתי עם הכרטיס ניתן משום מה לבצע לכידה לאודיו או לוידאו אבל לא לשניהם ביחד. יש שם בפנל מן כפתורים שניתן לברור כניסה אחת בכל פעם או וידאו או אודיו. כל אחת לחוד עובדת - מה שמביא אותי למסקנה שהחיבורים שלי בסדר (האם אני טועה ??) בתוכנה Adobe Premiere אני משום מה לא רואה את הכניסה מ WDM אלה רק DV/FIREWIRE שכמובן לא מחוברת ולכן אין לכידה. מה קורה פה עדכון: ========= מסתבר שחיברתי את האודיו ל…

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  7. Started by Lirux,

יש לי בבית 3 מסכים: הראשון מסך לא דק mag 786pf2 השני lg 1730s והשלישי samsung 710n עכשיו השאלה שלי מי מבין המסכים האלו הכי טוב? וגם מי הכי טוב למשחקים?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  8. חברים יקרים, יש לי בעייה - הרזולוציה במסך משתנה לאחר ביקור באתר מסוים למשל קאזה. פתאום האתר תופס רק שני שליש מהמסך והכיתוב קטן. מדובר במחשב דל לטיטיוד 600. יש לציין שאין שום שינוי בהגדרות המסך!! הדבר היה מסתדר מאליו אחרי כיבוי והעלאת האקספלורר מחדש, אך עכשיו העיניין נשאר קבוע. מה לעשות? תודה על עזרתכם המהירה. עופר

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  9. שלום לכולם ! חבר שלי רוצה לחבר את הכרטיס מסך שלו (radeon 9600 ) לlcd "samsung la32r51b (גם לtv וגם לכרטיס מסך יש יציאה של dvi ) לצפייה בסרטים איזה כבל אתם ממליצים לי לרכוש ? ומה המחיר שלו ל 3-4 מטרים ואיפה אפשר לרכושו? תודה רבה מחכה לתגובות

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by urich,

אני מחפש מסך מחשב חדש שטוח crt. אני לא סגור אם ללכת על 17 או 19 אני נוטה ל19 למרות ההבדל במחיר. אני לא מחפש מסך של מקצוענים שמנתחים אותו כמו לא יודע מה אלא מסך סביב ה 1400 שקל. שיהיה אמין כי אני מתכוון להשתמש בו הרבה זמן (כרגע אני משתמש ב15 אינץ של pb שיש לי כבר 8 שנים!!!!!! והיה פעם אחת במעבדה לפני כמה שנים לצורך חידוד של צבעים). בקיצור אני מחפש דגם טוב אמין 19 רצוי אלא אם איןו בתקציב שלי ואז אני ילך על 17 אינץ זול יותר (אלא אם עדיף לי לחקות שהזמן תגובה והמחירים של ה lcd ירדו ואז נלך על lcd חדש בסביבות אותו התקציב.)

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by amitgal1,

אהלן חברה, יש לי בעיה ממש מוזרה, המחשב שלי מחובר לטלוויזה דרך יציאת ה vivo של הכרטיס מסך שלי (gigabyte radeon x700 pro 256mb) בכל פעם שאני מנסה להפעיל סרט דיוידי על המחשב ולראות אותו דרך הטלוויזיה הוא לא נותן לי תמונה רק קול כלומר אני יכול להראות אותו מצויין על מסך המחשב אבל כשאני גורר אותו לטלוויזיה אני מקבל רק קול. ניסיתי לשחק אם הקטע של לשנות שהטלוויזיה תהיה ה primary monitor אבל עדיין לא עובד הוא פשוט לא מוכן להקרין את התמונה בדיוידי על מסך הטלויזיה לא משנה כמה אני משחק אם זה. דרך אגב הוא מפעיל את כל הפורמטים הרגילים על הטלויזיה (avi, mpeg...) וכו' האם יש דרך לגרום לו להפעיל את התמונה, או להוריד איזה תוכנה או קודק מסויים ? מחכה לעזרה מכם. עמית

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  12. Started by Guarding angel,

מאמר נחמד על הInno3D GeForce 6600LE שכמה שנראה תמים וחלש למראה מציג ביצועים נאים בהחלט http://www.vr-zone.com.sg/?i=2554&s=1

13. אז ככה, אני מחפש מסך LCD קטן... בערך בגודל כזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1411&products_id=9603 עכשיו אני רוצה משהו ספציפי.. אני מחפש אחר מסך שיציג את האותיות גדולות וברורות, בערך בגודל של 20 מילימטר לאות (מבחינת גובה כמובן) ורוחב בערך בין 5 ל 10 מילימטר.. חיפשתי בפנדה וראיתי כמה וכמה דוגמאות אבל לא מצאתי ממש את מה שחיפשתי... אם מישהו יכול להראות לי דוגמא למסך כמו שאני מחפש אני אשמח מאוד, תודה רבה, עידו.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  14. Started by bono_71,

האם מישהו משתמש במסך הזה שיכול לתת המלצה. אני רוצה לקנות אותו למטרת משחקים. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  15. Started by rednit,

בעיה מוזרה בכרטיס מסך FX5200 משום מה כאשר אני מפעיל משחקים הם נראים בסדר גמור אבל כשני מקרין סרטים על גברי המחשב הצבעים חזקים מידי או לחילופין בהירים מידי עדכנתי את הדרייבר ושיחקתי קצת עם ההגדרות להפתעתי גיליתי שכאשר אני נמצע על אפשרות של האצת חומרה מלאה המשחקים עובדים נהדר אך הסרטים לא וכשאני מזיז את המד לחצי או מבטל את האצת החומרה המשחקים לא עובדים יש למישהו פיתרון (מלבד החלפת הכרטיס שאת זה אין לי אפשרות לממן כרגע )

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  16. Started by re5pect,

מצאתי במחסן כרטיס טלויזיה ישן, life view PAL עם צ'יפ fusion 878A, ולאחר חיפושים רבים מצאתי 2 דברים 1.תוכנה באתר של החברה שכאשר אני מפנה את ה"נמצאה חומרה חדשה" לתיקיה זה לא אומר שיש שם את הקבצים הנחוצים, ואם אני מתקין את התוכנה ואחרי רסטארט אני מפעיל את התוכנה, אני רואה מסך תצוגה שאמור להציג את מה שמחובר לכרטיס בצבע שחור ואז מקבל שגיאה של תוכנה זו ביצעה פעולה לא חוקית הsend dont send הטיפוסי. ובמנהל התקנים הכרטיס עדיין לא מזוהה 2.דריברים שמצאתי באתר לא רישמי, שאני מפנה את הוינדואס אליו הוא ישר מזהה את זה ומתקין את הדריברים, אבל מתי שהוא מסיים ישר רסטארט-הספק נכבה ונדלק. האם למישהו יש פתרון או הצעה כלשהי? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by faceman_007,

באיזה קידוד אפשר להקליט מVIVO? אך האיכות בכללי?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by guy_b,

שלום . קניתי מסך פלזמה 46 של PHILIPS אני רוצה לחבר אותו למחשב דרך כניסת הDVI השאלה היא: האם אפשר לחבר את המסך דרך הVGA ואת הפלזמה דרך הDVI ולראות בשנהים אותו דבר. יש לי כרטיס מסך 6600GT עם שני היציאות הנ"ל. אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  19. Started by barak19876,

ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה טוב לא מאוד יקר אבל שיהיה באיכות טובה מה אני צריך לחפש בכרטיס כזה והאם יש לכם הצעות לכרטיס טוב? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  20. Started by Mamimo,

שלום, יש לי מסך LCD 15 ישן נושן, המסך עובד פעם כן ופעם לא. אשמח להמלצות על מקומות בהם ניתן לתקן את המסך באזור חיפה. מכיוון שאני מודע לבעייתיות של איזכור שמות של חנויות ומתן ביקורת עליהם אבקש רק : שם חנות כתובת פשוט לא כל מעבדה מתקנת LCD, אני מקווה שלמנהלים אין בעיה עם זה.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by Swimmer,

סליחה למחוק טעות שלי.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by urib,

זקוק למידע מאנשים שכבר רכשו, איד הוא ב-oc, יש ארטיפקטים במשחקים, קרור סטוק מספיק טוב? בבקשה בלי בנצ'מרקים, רק מאנשים שתחל'ס קנו. תןדה מראש

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  23. 123נא להתעלם הודעה זו - למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  24. איזה בעסה!!! יומיים אני מנסה לפתור את הבעיה של dual view אצלי ובסוף גיליתי שברגע שאני מסיר את הסימן של SLI אני נמצא ב-dual view וברגע שאני מסמן אז ה-dual view מפסיק לעבוד..... :'( מה הקשר לעזאזל!! איזה באסה.. ממש מרגיז. בגדול אני רוב הזמן בדואל כאשר אני באינטרנט..... אבל חשבתי לשחק לדוגמא ומסך השני האינטרנט או לא יודע מה.. אבל עכשיו אני יצטרך כאילו להתפשר ולוותר על SLI כשאני ב-DUAL VIEW או פשוט לשחק ב-SLI ולא להיות ב-DUAL VIEW... אוף!! אם מישהו יודע מה לעשות או רעיונות... פליז.....

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  25. Started by EliranB,

יש לי מסך IBM P260 אבל הצבעים לא נראים לי מכוונים טוב ויש יותר מידי אפשרויות שאני לא כל כך מבין ולא רוצה לשחק איתם ? איך אני יכול בכל זאת לכוון אותם ??? בבקשה עזרה ...

• 0 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.