כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
קניתי נייד מחדש ibm המסך נחמד מאוד בהיר חד וכו' אליש לי כמה אזורים קטנים (2-3) שבהם הוא טיפה יותר בהיר כאילו הוא לחוץ אלו לא deadpixels נכון ? האם יש דרך לטפל בבעיה (לא חמור) בנוסף האם יש כללים שעלי לזכור בקשר למסך של הנייד? תודה מראש urich
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כאשר אני יוצר משתמש חדש במחשב ואני ניכנס למשתמש לא רואים את האיקונים של התיקיות או התוכנות אלא רק את השמות אני חושב שאולי זה בעיה בהגדרות של הכרטיס מסך. אני לא בתוח אם זה חשוב אבל יש לי BFG GTX 280 OC. אני לא בטוח אם זה שייך לפורום הזה. זה דחוף תודה למי שיעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הכיוון שלי זה להשתמש בזוג מסכים כאלו: http://www.samsung.com/au/consumer/pc-peripherals/monitor/business-monitor/LS24CBUABV/XY/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec ברזלוציה המלאה שלהם. יש בעיה עם כרטיסי המסך הבסיסיים? השימוש בעיקר עבודה משרדית, לפעמים סרטים. מה שכן - משתמש בaero של windows 7 - נעזר בזה. חשבתי לכיוון הכרטיס Gigabyte ATI Radeon HD 4350 512MB DDR2 בגלל המחיר. יש בעיה עם זה? יהיו בעיות ביצועים? יש המלצה אחרת?[br]פורסם בתאריך: 25.04.2010 בשעה 23:31:12 רק הבהרה: השאלה העיקרית שלי אם יש משהו שאני צריך לשים לב אליו כשאני בוחר כרטיס מסך או כל כרטיס מסך יתן לי את מה שאני צריך.בנוסף, אם אפשר המלצה על כרטיס מסך זה יהיה נחמד. עוד פרט קטן - מדובר בספק של 300w. אש…
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, המחשב הביתי שלנו (Core2Duo 6400, 3GB, GF8500GT,...) משמש בעיקר לאינטרנט, אופיס, וצפיה בסרטים. כרטיס המסך (GF8500GT) מחובר באמצעות כבל DVI למסך LCD ובאמצעות כבל VGA לטלוויזית LCD (כניסת PC), כאשר מסך המחשב מוגדר כ-Primary והטלוויזה כ-Secondary. כמו כן, ישנו כבל Audio בין המחשב לטלוויזיה. מסיבה לא ברורה, כאשר מדליקים את הטלוויזיה - התצוגה עוברת אליה (למרות שהיא מוגדרת כ-Secondary), וזה בזמן שאני יושב מול מסך המחשב ועובד ... בדקתי את כל הגדרות, התקנתי והסרתי דרייברים ..., שום דבר לא עזר. הגעתי למסקנה שעלי להחליף את כרטיס המסך, ו-HD6450 נראה מתאים לצרכיי (כבל HDMI במקום הזוג VGA+Audio וגם הפעולה השקטה של המחשב ואי-החימום החדר - חשובים לי ). האם HD6450 - הבחירה ה…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד מכרטיסי המסך בלוח, אך בשליחת הודעה לא קיבלתי התייחסות במייל. אין דרך לקבל את מספר הטלפון של המוכר בלוח כדי ליצור קשר ולסגור מכירה?
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
- 1 follower
-
-
בניגוד לכרטיסים אחרים הכרטיסים הנ"ל יודעים להוציא סאונד מיציאת ה-DVI גם ל-HDMI דרך מתאם. השאלה שלי: האם נדרש מתאם מיוחד של ATI לצורך העניין או שכל מתאם DVI2HDMI יידע לעשות זאת? ואם נדרש מתאם כזה האם מי שקונה כרטיס BULK ללא מתאם מוותר על האפשרות של HDMI שכולל SOUND בתוכו, או שניתן להשיג את המתאם המיוחד הזה בנפרד? עריכה: מחיפוש ברשת נראה שזה אכן מתאם מיוחד של ATI: קיראו את התגובה בשעה 7:30 PM בלינק המצורף: http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=625040 ואם כך השאלה השניה עדיין בתוקף.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
דרייבר: 97.92_forceware_winxp_english_whql חיפשתי בכל ה Control Panel, לא מוצא איפה ה VSYNC, אני חייב לבטל אותו
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שלי (GTX770) ואיתו התעדכנה התוכנה geforce experience. שינו לגמרי את כל הממשק שלה ועכשיו בשביל לצלם בזמן משחק צריך להפעיל את ה-Share, אבל אצלי אי אפשר להפעיל אותו. כשאני מנסה להפעיל את ה-Share קופצת התראה (מסומנת בתמונה שצירפתי). חיפשתי קצת באינטרנט לגבי הבעיה יש אותה למספר אנשים אבל אף אחד לא הצליח למצוא לה פתרון. מישהו נתקל בבעיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ככה יש לי כרטיס HD4670 אני מנסה לכוון בדרייבר CENTERED TIMINGS והתמונה של המסך נהפכת לקטנה מאוד עם קונטור שחור גדול מסביב איך פותרים את זה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי את המסך mag ah-778 , מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך לשמור הגדרות של הגדלת התצוגה והקטנת התצוגה (התפריטים המובנים...) תודה.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי רעיון/פיתרון מדוע תמונת המסך קורסת לחצי שנייה מידיי פעם . עברתי מכרטיס Nvidia GTX260 לכרטיס ATI HD3850 , ב Nvidia הכל עבד חלק , אחרי החלפת הכרטיס ל ATI המסך התחיל מידי פעם להשחיר לרגע קצר ומייד להתאושש. כמובן שהתקנתי את הדרייברים הכי חדשים שך ATI . המסך הוא מסך 27" ברזולוציה 2560x1440 מחובר ב DVI dual link . תודה
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני מתאר לעצמי שכבר דובר על הנושא הזה אז אם כן מצטער.... רציתי לדעת מה אתם חושבים - האם המנוע גרפי יהיה לפי איך שהם מסרטונים של המשחק? האם למישהו יש מידע על המנוע הגרפי (צללים , אפקטים וכו')? ואולי למישהו פה יש תמונות מגירסת האלפא או תמונות נדירות שהוא יכול לשתף אותם איתנו? תודה רבה רבה לכל העונים ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש לחבר שלי (ואחרי זה גם ספק כח חדש, אבל נעזוב את זה כרגע) מפרט רלוונטי: מעבד- Intel Core 2 Duo E6550 זיכרון- 1GB לוח אם - אני לא יודע דגם מדויק אבל מה שחשוב זה שיש חיבור PCI-E הבעיה היא שמחוסר ידע הם לא יכולים לתת לי תקציב מדויק, הם ביקשו שאני אתן להם כרטיס שמתאים לרמה של שאר המפרט, שיהיה משתלם ושאני לא אתפרע על התקציב... חשבתי לתת להם שלושה כרטיסים - ב600, 700 ו800 שקל פחות או יותר, ושהם יחליטו... יש לכם רעיונות? (גם רעיונות שנראים לכם מתאימים והם מחוץ לתקציב...) *לי יש את הכרטיס 9600GSO ואני מאוד מרוצה ממנו... הוא נחשב מתאים למפרט או שהוא חלש מדי? *אם אני כבר כאן, עד כמה משמעותית תהיה הוספה של עוד ג'יגה זיכרון? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם asus m3a78-emh (עם הכרטיס המובנה hd3200) וקניתי את הכרטיס hd 4350 (של sapphire אם זה משנה). ניסיתי להפעיל את ה-hybrid crossfirex בוינדוס 7 (גם בגרסת הRC וגם במלאה) והקטליסט פשוט לא נותן לי את האפשרות הזאת. וגם הוינדוס והקטליסט מזהים לי רק את אחד מהכרטיסים בכל מקרה, תלוי מאיפה אני מחבר את המסך (כמובן שניסיתי להפעיל את הhybrid crossfirex רק כשאני מחובר מהכרטיס מסך החיצוני). מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ברצוני ליקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי פרטים : תקציב: 300 חריגה מקסימלית: אין מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג קל חנות: KSP IVORY האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: KSP IVORY עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): יש לציין כי במזומן המחיר יהיה נמוך יותר. באשראי\תשלומים\צ 'קים המחיר יהיה גבוה יותר. מפרט של המחשב: זה חשוב חברה בלי מפרט לא נדע איזה כרטיס להתאים לכם!. מעבד: Intel Pentium 4 2.4GHZ לוח אם: ASUS P4S533-VM כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GEFORCE 6600GT ספק: ABPower 550W ATX איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): 17 הערות ובקשות מיוחדות: אם אין כרטיס מסך טוב למפרט אז לא חשוב
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מחר אני רוצה לינסוע ולקנות כרטיס זה השאלה היא איזו חנות אני יכול ליקנות אותו (שיהיה במלאי) באיזור ראשל"צ והתקציב הוא 1400 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
הודעות על גבי דיונים המציעות קניה של כרטיסי מסך יד שניה על ידי המוכרים - אסורות מוכרים כרטיס מסך ורוצים להודיע למשתתף בדיון? בשביל זה יש הודעה פרטית!
-
- 0 תגובות
- 8.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה זה הדבר הזה NVIDIA GeForce 7000M? האים הוא טוב? זה כרטיס מסך של ניידים. ומי יותר טוב 7000M או X3100? תודה.[br]פורסם בתאריך: 1.02.2008 בשעה 19:24:43 מישהו????
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
i have several .avi files of which i need to cut the ending, is there a tool that will allow me to cut several seconds of the ending in a batch action ? (i.e. all files @ once)
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי משחק ישר שלא תומך ברזולוציה של 1280x1024 והיתי רוצה תוכנה שתשנה לי את המסך לרזולוציה יותר נמוכה על מנת שלא יהיה עיווטים אני יודע שקיימת תוכנה כזאת או דרך כזאת ע"י שהיא בעצם מקטינה את גודל התצוגה לרזולוציה הרצויה אבל אני לא מכיר כאלה ואשמח אם תתנו לי כמה שמות ואולי איזה מדריך קצת איך זה עובד תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ראיתי את ההכרזה של פסקל ונצבט קצת הלב. לא יכלתי לחכות עם קניית הנייד אז "התפשרתי" על הדור הנוכחי. קניתי תחנת עבודה של דל עם יחס המשקל-סוללה-ביצועים הכי גבוה שיכלתי להשיג, אז אמנם גיימינג זה חלק משני, אך עדיין אשמח שתהיה אופציה כשהמחשב עגון (כאן נכנס הקטע של הכרטיס החיצוני) בגדול אנחנו מדברים על מחשב עם מעטפת סבבה למשחקים - Xeon E1505 2.8-3.6~GHz Quad Core 64GB DDR4 2133MHz Quadro M2000M (GTX 960m) 512GB NVMe SSD ובשביל לחסוך בסוללה ויתרתי על מסך 4k, מקלדת מוארת וכו' - וכמובן ששידכתי את הסוללה בנפח הכי גדול שיש לחבר'ה בדל להציע. מה כן? הוספתי פרימיום על Thunderbolt 3 שדי קרע לי את הכיס. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.hardware-tweaker.de/HTML/Home_4/Sonstiges_1/Berichte_Teil1/Daytona_Part1/daytona_part1.html זה דסר שלא ידעתי אליו
-
היי לכולם. רציתי לדעת אם יש אפשרויות טובות יותר מהחינמיות המוכרות לניקוי רעש מסרטים. ניסיתי כמעט כל קומבינציית קוד פתוח אפשרית - גם VDUB וגם AVISYNTH עם כמעט כל פילטר אפשרי. כולל convolution3d, peachsmoother, vague denoiser וכו'. מעבר לכך, אני מחפש תוכנת עריכת סרטים נחמדה להוספת אפקטים, מעברים, וכיוצ"ב. אני מחפש משהו לא מסובך מדי. מישהו יכול להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
האם קיים מסך כזה? אם כן תוכלו בבקשה לתת לי את הדגמים שנמכרו בישראל בפרט ואת הדגמים הקיימם בכלל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-