כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! חבר שלי רוצה לחבר את הכרטיס מסך שלו (radeon 9600 ) לlcd "samsung la32r51b (גם לtv וגם לכרטיס מסך יש יציאה של dvi ) לצפייה בסרטים איזה כבל אתם ממליצים לי לרכוש ? ומה המחיר שלו ל 3-4 מטרים ואיפה אפשר לרכושו? תודה רבה מחכה לתגובות
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב חדש שטוח crt. אני לא סגור אם ללכת על 17 או 19 אני נוטה ל19 למרות ההבדל במחיר. אני לא מחפש מסך של מקצוענים שמנתחים אותו כמו לא יודע מה אלא מסך סביב ה 1400 שקל. שיהיה אמין כי אני מתכוון להשתמש בו הרבה זמן (כרגע אני משתמש ב15 אינץ של pb שיש לי כבר 8 שנים!!!!!! והיה פעם אחת במעבדה לפני כמה שנים לצורך חידוד של צבעים). בקיצור אני מחפש דגם טוב אמין 19 רצוי אלא אם איןו בתקציב שלי ואז אני ילך על 17 אינץ זול יותר (אלא אם עדיף לי לחקות שהזמן תגובה והמחירים של ה lcd ירדו ואז נלך על lcd חדש בסביבות אותו התקציב.)
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי בעיה ממש מוזרה, המחשב שלי מחובר לטלוויזה דרך יציאת ה vivo של הכרטיס מסך שלי (gigabyte radeon x700 pro 256mb) בכל פעם שאני מנסה להפעיל סרט דיוידי על המחשב ולראות אותו דרך הטלוויזיה הוא לא נותן לי תמונה רק קול כלומר אני יכול להראות אותו מצויין על מסך המחשב אבל כשאני גורר אותו לטלוויזיה אני מקבל רק קול. ניסיתי לשחק אם הקטע של לשנות שהטלוויזיה תהיה ה primary monitor אבל עדיין לא עובד הוא פשוט לא מוכן להקרין את התמונה בדיוידי על מסך הטלויזיה לא משנה כמה אני משחק אם זה. דרך אגב הוא מפעיל את כל הפורמטים הרגילים על הטלויזיה (avi, mpeg...) וכו' האם יש דרך לגרום לו להפעיל את התמונה, או להוריד איזה תוכנה או קודק מסויים ? מחכה לעזרה מכם. עמית
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
מאמר נחמד על הInno3D GeForce 6600LE שכמה שנראה תמים וחלש למראה מציג ביצועים נאים בהחלט http://www.vr-zone.com.sg/?i=2554&s=1
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש מסך LCD קטן... בערך בגודל כזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1411&products_id=9603 עכשיו אני רוצה משהו ספציפי.. אני מחפש אחר מסך שיציג את האותיות גדולות וברורות, בערך בגודל של 20 מילימטר לאות (מבחינת גובה כמובן) ורוחב בערך בין 5 ל 10 מילימטר.. חיפשתי בפנדה וראיתי כמה וכמה דוגמאות אבל לא מצאתי ממש את מה שחיפשתי... אם מישהו יכול להראות לי דוגמא למסך כמו שאני מחפש אני אשמח מאוד, תודה רבה, עידו.
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
האם מישהו משתמש במסך הזה שיכול לתת המלצה. אני רוצה לקנות אותו למטרת משחקים. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בעיה מוזרה בכרטיס מסך FX5200 משום מה כאשר אני מפעיל משחקים הם נראים בסדר גמור אבל כשני מקרין סרטים על גברי המחשב הצבעים חזקים מידי או לחילופין בהירים מידי עדכנתי את הדרייבר ושיחקתי קצת עם ההגדרות להפתעתי גיליתי שכאשר אני נמצע על אפשרות של האצת חומרה מלאה המשחקים עובדים נהדר אך הסרטים לא וכשאני מזיז את המד לחצי או מבטל את האצת החומרה המשחקים לא עובדים יש למישהו פיתרון (מלבד החלפת הכרטיס שאת זה אין לי אפשרות לממן כרגע )
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
מצאתי במחסן כרטיס טלויזיה ישן, life view PAL עם צ'יפ fusion 878A, ולאחר חיפושים רבים מצאתי 2 דברים 1.תוכנה באתר של החברה שכאשר אני מפנה את ה"נמצאה חומרה חדשה" לתיקיה זה לא אומר שיש שם את הקבצים הנחוצים, ואם אני מתקין את התוכנה ואחרי רסטארט אני מפעיל את התוכנה, אני רואה מסך תצוגה שאמור להציג את מה שמחובר לכרטיס בצבע שחור ואז מקבל שגיאה של תוכנה זו ביצעה פעולה לא חוקית הsend dont send הטיפוסי. ובמנהל התקנים הכרטיס עדיין לא מזוהה 2.דריברים שמצאתי באתר לא רישמי, שאני מפנה את הוינדואס אליו הוא ישר מזהה את זה ומתקין את הדריברים, אבל מתי שהוא מסיים ישר רסטארט-הספק נכבה ונדלק. האם למישהו יש פתרון או הצעה כלשהי? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
באיזה קידוד אפשר להקליט מVIVO? אך האיכות בכללי?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום . קניתי מסך פלזמה 46 של PHILIPS אני רוצה לחבר אותו למחשב דרך כניסת הDVI השאלה היא: האם אפשר לחבר את המסך דרך הVGA ואת הפלזמה דרך הDVI ולראות בשנהים אותו דבר. יש לי כרטיס מסך 6600GT עם שני היציאות הנ"ל. אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה טוב לא מאוד יקר אבל שיהיה באיכות טובה מה אני צריך לחפש בכרטיס כזה והאם יש לכם הצעות לכרטיס טוב? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD 15 ישן נושן, המסך עובד פעם כן ופעם לא. אשמח להמלצות על מקומות בהם ניתן לתקן את המסך באזור חיפה. מכיוון שאני מודע לבעייתיות של איזכור שמות של חנויות ומתן ביקורת עליהם אבקש רק : שם חנות כתובת פשוט לא כל מעבדה מתקנת LCD, אני מקווה שלמנהלים אין בעיה עם זה.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
זקוק למידע מאנשים שכבר רכשו, איד הוא ב-oc, יש ארטיפקטים במשחקים, קרור סטוק מספיק טוב? בבקשה בלי בנצ'מרקים, רק מאנשים שתחל'ס קנו. תןדה מראש
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
איזה בעסה!!! יומיים אני מנסה לפתור את הבעיה של dual view אצלי ובסוף גיליתי שברגע שאני מסיר את הסימן של SLI אני נמצא ב-dual view וברגע שאני מסמן אז ה-dual view מפסיק לעבוד..... :'( מה הקשר לעזאזל!! איזה באסה.. ממש מרגיז. בגדול אני רוב הזמן בדואל כאשר אני באינטרנט..... אבל חשבתי לשחק לדוגמא ומסך השני האינטרנט או לא יודע מה.. אבל עכשיו אני יצטרך כאילו להתפשר ולוותר על SLI כשאני ב-DUAL VIEW או פשוט לשחק ב-SLI ולא להיות ב-DUAL VIEW... אוף!! אם מישהו יודע מה לעשות או רעיונות... פליז.....
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי מסך IBM P260 אבל הצבעים לא נראים לי מכוונים טוב ויש יותר מידי אפשרויות שאני לא כל כך מבין ולא רוצה לשחק איתם ? איך אני יכול בכל זאת לכוון אותם ??? בבקשה עזרה ...
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב עם כרטיס NVIDIA 5200, + טלוויזיה + מקרן DVI בסלון. אני מריץ תוכנת SAGETV (קולנוע ביתי) ולפעמים אני רוצה לראות על המקרן ולפעמים על הטלוויזיה. האם יש דרך להעביר PROFILE בצורה פרוגרמטית? כלומר בפעולה מCLI? אני אומר PROFILES אבל זה יכול להיות גם סתם SENDMESSAGE כי אני מריץ GIRDER במערכת. אני רוצה לכתוב קובץ אצווה קטן שיחליף לי בין המסכים הפעילים, ואותו אני אריץ מSAGETV. אני משתמש בדרייברים הכי חדשים של NVIDIA. בתודה אלון24
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יודע אם קיים כרטיס מסך PCI התומך בחיבור שני מסכים כך שניתן יהיה למתוח את התצוגה על שניהם? תודה וחג שמח,
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי מסך MAG עם גלגלת שאפשר לכוון את הצבע וכל האפשרויות.... אבל שאני רוצה לסובב את הגלגל הזה כדי לכוון את הגודל של המסך או כל אפשרות אחרת כתוב לי על המסך הדבר הבא: "KEYLOCK" ואני לא מצליח להכנס כדי לכוון.... אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש יודה לו......
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה , כשאני מדליק את המחשב או עושה ריסט המסך נשאר בצריכה נמוכה (כלומר נורית כתומה) למשך כל זמן ההפעלה של ה WIN והוא נדלק לבד כאשר המסך של ה WINDOWS עולה - מוזר ! תחילה חשבתי שזה בגלל הספק- החלפתי ויש לי ANTEC 350W הכרטיס מסך שלי הינו 6600GT PCIE והמסך מסוג LG FLATRON 775T המצב לא היה כך תמיד
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב הנייד שלנו לטלויזיה והכל פועל טוב אבל הבעיה שרואים בטלויזיה את המסך בגווני אפור. יש לנייד כרטיס radeon 9200. נ.ב. כבר ניסיתי לשחק עם הצבעים (ב CCP) ועם ההגדרות PAL ו NTSC. תודה
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
השארתי תמחשב דלוק והמסך מכובה בבוקר פתחתי תמסך והתצוגה התקטנה כלמוד אני צריך לכווון עכשיו עם הכפתורים של המסך.. וגם יש לי מסך lg 700p ופתאום הוא ניהיה חשוך יותר כיוונתי תאור בלחצנים על המסך עצמו מה יכול עוד? תודה
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה של חברת pinnacle עכשיו התקנתי את הדרייברים וכאשר אני מחבר את המצלמה הדיגיטלית לטלויזיה כידי לראות את מה שצילמתי במסרטה הכרטיס לא מזהה את שיש התקן כלשהו אני לא מבין כל כך בזה אבל יש לי אפשרות להתחבר ל com1 או com2 אבל שניהם לא טובים ןאין לי עוד אפשרויות ונראה לי שבגלל זה אני לא יכול לראות את הסרט אם מישהו מבין בזה שיכול לעזור לי תודה ...
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
לאחי יש גיפה 5200 מסריח ועזרתי לו לחבר תכרטיס לטלויזיה הבעיה שאפשר ליראות או רק בטלוויזיה או רק במסך ואין אפשרות לCLON ואין אפשרות ל2 דיספלי (אני מבקש מראש סליחה על שגיאות כתיב) עשיתי תימצא בכוח מסך או איך שקוראים לזה ועדין אותו דבר לכרטיס יש חיבור Sוידיאו מימנו זה אולך למפצל (מקורי של הכרטיס )שיש בו חיבור אחד של קומפוזיט פנימה ואחד החוצה ואותו דבר לSוידאיו ואני חיברתי רק תקומפוזיט (הצהוב)מהקומפוזיט החוצה לטלויזיה דרך אגב כרטיס של ASUS והמפצל שחור למי שזה עוזר
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-