עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by הוגו היד,

מחפש כרטיס טלויזיה חיצוני (מחשב נייד) המטרה העיקרית היא להקליט מהטלויזיה לפורמט divx תקציב של עד 1000 ש"ח (רצוי פחות ) יש המלצות?

2. שלום לעונים! אני לפני קניית מחשב ומאוד מתלבט לגבי קניית כרטיס מסך. בעיקרון השימוש העיקרי של המחשב הוא עריכת וידאו עם מצלמת וידאו דיגיטלית SONY DCR TRV 22 ברצוני לדעת אם בעזרת הכרטיס מסך אני יכול לשלב את הוידאו הביתי(או שהוא מתחבר לחומרה אחרת במחשב), הטלויזיה ובנוסף שתהיה לי אפשרות לשלב שתי מסכי מחשב לעבודה עם תוכנות העריכה. איזה כרטיס מסך יכול לשלב חומרה זו! אגב התקציב הוא עד 1000 ש"ח ואם תוכלו להמליץ לי על מפרט מחשב העונה לציפיות אלו, אשמח !

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by MatanFrenkel,

קיבלתי כבר 2 3 פעמים VPU RECOVER , זה תמיד היה במשחקים שהם לא כבדים יחסית למערכת והמשחק פשוט נתקע ל10 15 שניות ואז מזער לי אותו ועשה VPU RECOVER , ולאחר מכן אני יכול להמשיך לשחק. הכרטיס 4870 עם קירור TWIN TURBO וללא OC הטמפרטורה תקינה לחלוטין (גם במאמץ וגם בIDLE) תודה לעוזרים

4. Started by dammin,

אני הולך לקנות מחשב חדש ב3500 בערך. תוכלו להלמליץ לי על כ. מסך? 1. צריך שתי יציאות - אחת תחובר לlcd 32 בסלון ואחת למסך. אני צריך אפשרות להגדרות מסך שונות לשתי היציאות כולל רזולוציות שונות וגודל פונטים (אולי כל כרטיס עם שתי יציאות כולל תכונה זו ?!) 2. השימושים שלי הם: אינטרנט, אופיס אבל גם תוכנת שרטוט אוטוקאד (בעתיד גם תלת מימד) בחנות המליצו על GAINWARD nVidia 8500GT 512MB PCI-E, מה דעתכם? דרך אגב, זה המפרט המלא - אם בא לכם להתייחס......- תודה מראש! 1. לוח אם אינטל dragonTail peak DP35DPM (בהצעה יש פה עוד פירוט רב של המאפיינים של הלוח.....) 2. מעבד Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz/4MB/1333 3. זיכרון 2GB DDR2 667 MHZ (2X1GB) 4. כרטיס מסך GAINWARD nVidia 8500GT 512MB PCI-E 5. …

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  5. שלום לכולם , במחשב הנייד התקנתי win 7 וברשותי מעבד גרפי מסדרה 4XXX mobility של ATI , התקנתי את הדריברים האחרונים מהאתר של ATI Catalyst 9.8 אבל לצערי אני לא מוצא שום מקום לגשת להגדרות שלהם אלא רק המובנה של חלונות 7 שממש לא מספק אותי , איך אפשר להיכנס ל control center ??? אודה לעוזרים :]

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  6. יש להם את הכרטיס RADEON 9600Pro 128MB TV, DVI במחיר זול: 750 ש"ח. האם שווה? (או להשקיע עוד 100 ש"ח בחברה מוכרת יותר, Sapphir?)

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  7. הנה קצת פרטים לגבי הGPU הבא של ATI. מן הסתם שמאמרים של THE INQ צריך לקחת עם קמצוץ מלח כמו שאומרים, אבל יש פה מידע מעניין מאד, בעיקר לגבי צריכת החשמל של הכרטיסים. http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2007/10/01/ati-rv670-beat-r600

8. Started by Vatos-Locos,

איך המסך? מכל הבחינות.. יש איזה פאקים קטנים? משהו שלא מוצא חין בעיניכם? תודה.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  9. הדלפה עסיסית מתיימרת לאשר לנו הרבה פרטים אודות תתי הדגמי השונים הצפויים בדור כרטיסי המסך המלא הראשון מבית אינטל - הן בשוק הנייד והן בשוק הנייחלכתבה

10. הכרטיסים הם באותה רמה נכון ? פלוס מינוס אותה דבר רק שה RTX יותר קריר ? שווה לקנות את ה RX 7600 לחסוך קצת כסף ה 4060 יקר יותר

11. Started by urich,

קניתי נייד מחדש ibm המסך נחמד מאוד בהיר חד וכו' אליש לי כמה אזורים קטנים (2-3) שבהם הוא טיפה יותר בהיר כאילו הוא לחוץ אלו לא deadpixels נכון ? האם יש דרך לטפל בבעיה (לא חמור) בנוסף האם יש כללים שעלי לזכור בקשר למסך של הנייד? תודה מראש urich

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by oreinis,

כאשר אני יוצר משתמש חדש במחשב ואני ניכנס למשתמש לא רואים את האיקונים של התיקיות או התוכנות אלא רק את השמות אני חושב שאולי זה בעיה בהגדרות של הכרטיס מסך. אני לא בתוח אם זה חשוב אבל יש לי BFG GTX 280 OC. אני לא בטוח אם זה שייך לפורום הזה. זה דחוף תודה למי שיעזור לי.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by kukuarye,

הכיוון שלי זה להשתמש בזוג מסכים כאלו: http://www.samsung.com/au/consumer/pc-peripherals/monitor/business-monitor/LS24CBUABV/XY/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec ברזלוציה המלאה שלהם. יש בעיה עם כרטיסי המסך הבסיסיים? השימוש בעיקר עבודה משרדית, לפעמים סרטים. מה שכן - משתמש בaero של windows 7 - נעזר בזה. חשבתי לכיוון הכרטיס Gigabyte ATI Radeon HD 4350 512MB DDR2 בגלל המחיר. יש בעיה עם זה? יהיו בעיות ביצועים? יש המלצה אחרת?[br]פורסם בתאריך: 25.04.2010 בשעה 23:31:12 רק הבהרה: השאלה העיקרית שלי אם יש משהו שאני צריך לשים לב אליו כשאני בוחר כרטיס מסך או כל כרטיס מסך יתן לי את מה שאני צריך.בנוסף, אם אפשר המלצה על כרטיס מסך זה יהיה נחמד. עוד פרט קטן - מדובר בספק של 300w. אש…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by zeevik_k,

שלום, המחשב הביתי שלנו (Core2Duo 6400, 3GB, GF8500GT,...) משמש בעיקר לאינטרנט, אופיס, וצפיה בסרטים. כרטיס המסך (GF8500GT) מחובר באמצעות כבל DVI למסך LCD ובאמצעות כבל VGA לטלוויזית LCD (כניסת PC), כאשר מסך המחשב מוגדר כ-Primary והטלוויזה כ-Secondary. כמו כן, ישנו כבל Audio בין המחשב לטלוויזיה. מסיבה לא ברורה, כאשר מדליקים את הטלוויזיה - התצוגה עוברת אליה (למרות שהיא מוגדרת כ-Secondary), וזה בזמן שאני יושב מול מסך המחשב ועובד ... בדקתי את כל הגדרות, התקנתי והסרתי דרייברים ..., שום דבר לא עזר. הגעתי למסקנה שעלי להחליף את כרטיס המסך, ו-HD6450 נראה מתאים לצרכיי (כבל HDMI במקום הזוג VGA+Audio וגם הפעולה השקטה של המחשב ואי-החימום החדר - חשובים לי ). האם HD6450 - הבחירה ה…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by iSolt,

אני רוצה לקנות אחד מכרטיסי המסך בלוח, אך בשליחת הודעה לא קיבלתי התייחסות במייל. אין דרך לקבל את מספר הטלפון של המוכר בלוח כדי ליצור קשר ולסגור מכירה?

16. Started by Gico,

בניגוד לכרטיסים אחרים הכרטיסים הנ"ל יודעים להוציא סאונד מיציאת ה-DVI גם ל-HDMI דרך מתאם. השאלה שלי: האם נדרש מתאם מיוחד של ATI לצורך העניין או שכל מתאם DVI2HDMI יידע לעשות זאת? ואם נדרש מתאם כזה האם מי שקונה כרטיס BULK ללא מתאם מוותר על האפשרות של HDMI שכולל SOUND בתוכו, או שניתן להשיג את המתאם המיוחד הזה בנפרד? עריכה: מחיפוש ברשת נראה שזה אכן מתאם מיוחד של ATI: קיראו את התגובה בשעה 7:30 PM בלינק המצורף: http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=625040 ואם כך השאלה השניה עדיין בתוקף.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by eliXir,

דרייבר: 97.92_forceware_winxp_english_whql חיפשתי בכל ה Control Panel, לא מוצא איפה ה VSYNC, אני חייב לבטל אותו

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שלי (GTX770) ואיתו התעדכנה התוכנה geforce experience. שינו לגמרי את כל הממשק שלה ועכשיו בשביל לצלם בזמן משחק צריך להפעיל את ה-Share, אבל אצלי אי אפשר להפעיל אותו. כשאני מנסה להפעיל את ה-Share קופצת התראה (מסומנת בתמונה שצירפתי). חיפשתי קצת באינטרנט לגבי הבעיה יש אותה למספר אנשים אבל אף אחד לא הצליח למצוא לה פתרון. מישהו נתקל בבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  19. Started by kkl99,

ככה יש לי כרטיס HD4670 אני מנסה לכוון בדרייבר CENTERED TIMINGS והתמונה של המסך נהפכת לקטנה מאוד עם קונטור שחור גדול מסביב איך פותרים את זה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by Asaf.Y,

ערב טוב, יש לי את המסך mag ah-778 , מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך לשמור הגדרות של הגדלת התצוגה והקטנת התצוגה (התפריטים המובנים...) תודה.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  21. מישהו יכול לתת לי רעיון/פיתרון מדוע תמונת המסך קורסת לחצי שנייה מידיי פעם . עברתי מכרטיס Nvidia GTX260 לכרטיס ATI HD3850 , ב Nvidia הכל עבד חלק , אחרי החלפת הכרטיס ל ATI המסך התחיל מידי פעם להשחיר לרגע קצר ומייד להתאושש. כמובן שהתקנתי את הדרייברים הכי חדשים שך ATI . המסך הוא מסך 27" ברזולוציה 2560x1440 מחובר ב DVI dual link . תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by brk2k,

אני מתאר לעצמי שכבר דובר על הנושא הזה אז אם כן מצטער.... רציתי לדעת מה אתם חושבים - האם המנוע גרפי יהיה לפי איך שהם מסרטונים של המשחק? האם למישהו יש מידע על המנוע הגרפי (צללים , אפקטים וכו')? ואולי למישהו פה יש תמונות מגירסת האלפא או תמונות נדירות שהוא יכול לשתף אותם איתנו? תודה רבה רבה לכל העונים ;D ;D

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by yuvalnus,

אני מחפש כרטיס מסך חדש לחבר שלי (ואחרי זה גם ספק כח חדש, אבל נעזוב את זה כרגע) מפרט רלוונטי: מעבד- Intel Core 2 Duo E6550 זיכרון- 1GB לוח אם - אני לא יודע דגם מדויק אבל מה שחשוב זה שיש חיבור PCI-E הבעיה היא שמחוסר ידע הם לא יכולים לתת לי תקציב מדויק, הם ביקשו שאני אתן להם כרטיס שמתאים לרמה של שאר המפרט, שיהיה משתלם ושאני לא אתפרע על התקציב... חשבתי לתת להם שלושה כרטיסים - ב600, 700 ו800 שקל פחות או יותר, ושהם יחליטו... יש לכם רעיונות? (גם רעיונות שנראים לכם מתאימים והם מחוץ לתקציב...) *לי יש את הכרטיס 9600GSO ואני מאוד מרוצה ממנו... הוא נחשב מתאים למפרט או שהוא חלש מדי? *אם אני כבר כאן, עד כמה משמעותית תהיה הוספה של עוד ג'יגה זיכרון? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by Snaker,

היי יש לי לוח אם asus m3a78-emh (עם הכרטיס המובנה hd3200) וקניתי את הכרטיס hd 4350 (של sapphire אם זה משנה). ניסיתי להפעיל את ה-hybrid crossfirex בוינדוס 7 (גם בגרסת הRC וגם במלאה) והקטליסט פשוט לא נותן לי את האפשרות הזאת. וגם הוינדוס והקטליסט מזהים לי רק את אחד מהכרטיסים בכל מקרה, תלוי מאיפה אני מחבר את המסך (כמובן שניסיתי להפעיל את הhybrid crossfirex רק כשאני מחובר מהכרטיס מסך החיצוני). מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by eladco,

ברצוני ליקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי פרטים : תקציב: 300 חריגה מקסימלית: אין מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג קל חנות: KSP IVORY האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: KSP IVORY עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): יש לציין כי במזומן המחיר יהיה נמוך יותר. באשראי\תשלומים\צ 'קים המחיר יהיה גבוה יותר. מפרט של המחשב: זה חשוב חברה בלי מפרט לא נדע איזה כרטיס להתאים לכם!. מעבד: Intel Pentium 4 2.4GHZ לוח אם: ASUS P4S533-VM כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GEFORCE 6600GT ספק: ABPower 550W ATX איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): 17 הערות ובקשות מיוחדות: אם אין כרטיס מסך טוב למפרט אז לא חשוב

• 0 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.