כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
יהיה לי בקרוב את המחשב הנ"ל: Athlon XP 1800+ KT333 mainboard 256MB ram 333mhz אם אני אקנה את הכרטיס הזה אז לכמה זמן אתם חושבים שהמערכת שלי תחזיק מעמד עם ביצועים טובים (אין קפיצות, כלומר מעל 50FPS)?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב.. יכול להיות שזה לא בדיוק הפורום הנכון לזה אם כן אני מתנצל מראש אחד המשחקים שאני הכי הרבה "יושב עליו" הוא flight simulator 2002 של מיקרוסופט. המחשק מאד כבד ואני שואל שאלה דומה לנושא אחר שהתחלתי .. אם מישהוא משחק הרבה בסימולטור הזה ויש לו ניסיון עם כרטיסי מסך עבורו - אני אשמח יש לי כרגע GF2 GTS (מפרט מלא "במפרט מחשב") שכבר מתחיל לקרטע איתו אני רוצה להחליף אותו אבל לא יודע למה... אני לא יודע דוגמה עם לראדון יהייה יתרון על פני ה GF4 דווקא במשחק זה כמו ששמעתי שיש לו המשחקים אחרים מישהו..? המשחק עובד על מנוע DIRECT 3D ולא OPEN GL כמו QUAKE וכ"ד
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לשדרג את GF הישן שלי הציעו לי שתי הצעות דיי דומות במחיר (850 ש"ח כרטיסים של MSI) השאלה מה כדאי.. GF4 MX 460 64MB GF3 TI200 128 MB אני כמעט בטוח שה GF 3 עדיף השאלה איזה דגם יצרן תודה
-
- 25 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
O.K נראה לי שאני הולך עליו אבל לפני שאני קונה אותו יש שאלה 1.יש מישהו שיש לו(ולא שמע שמועות מבן של אח של השכנה) 8500LE וממליץ להתרחק מכרטיסים מבוססי RADEON? 2.לפי מה שמוצג באתר של GIGABYTE גרסת ה128MB יוצאת רק בגרסה הלא מוחלשת .זה מדויק?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מהם הכי טוב מבחינת ביצועים ותכונות, בלי קשר למחיר או שום דבר אחר. Radeon 8500 128 Radeon 8500 64 Radeon 8500LE תביאו לי פשוט את הדירוג מההכי טוב לפחות טוב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הולך לקנות בארצות הברית כרטיס מסך חדש והתקציב שלי הוא בערך 1000-1300 ש"ח. אם אפשר אז המלצות על דגמים והפניות לאתרים גם תעזור, בעיקר אני מתלבט בין ה-Ge-Force3 Ti 500-200 או ה-Hercules Radeon/LE 8500. השאלה שלי היא האם המוצריל האלו טובים והם עמודים במחיר והאם אתם יכולים להמליץ לי על משהו יותר משתלם וטוב במחיר מתאים... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל מזל טוב שהפורום חזר ולבעיה, הכרטיס מסך שיש עושה לי בעיות כאשר מנסים להתקין את הWDM בשביל להשתמש באופציות של VIDEO-IN וTV-OUT. יש לי סימן שאלה על WDM VIDEO CAPTURE (UNIVERSAL ראיתי בעוד מקום שיש עוד אנשים שלא הצליחו להתקין את הWDM הזה. ניסיתי גם את הWDM שיש באתר של NVIDIA אבל עדיין יש לי סימן צהוב. למישהו יש מושג איך פותרים את זה? SE7EN גם לך יש את הכרטיס הזה, הצלחת להתקין ? ???
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נא לפרט האחר בבקשה... ואם אתם מצביעים בבקשה תתנו גם את החברה של הכרטיס שעלייה אצם ממליצים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה הורדתי את הדרייבר החדש נוידיה, ה-28.32.. מה אני יגיד לכם.. הדרייבר הזה כל כך גרוע שזה לא יאמן.. אני מקבל לאגים ב-UT לעזאזל.. רציתי לשאול את האנשים שיש להם את הכרטיס הזה, או מישהו שמבין טוב בדרייברים של נוידיה, מהו הדרייבר המומלץ ל-G-force 2 MX.. אני כבר הרבה זמן מחפש דרייבר נורמאלי.. שמעתי שה-23.11 מצויינים, אבל הם לא ישנים מדי ? אני מתכוון אם הם תומכים בטכנולוגיות החדשות של המשחקים או משהו כזה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ge force 2 mx 200.....תצחקו תצחקו.... :'( שאני משחק את המשחק אני חייב לשחק על .....תחזיקו חזק 800 על 600 16 ביט צבע אחרת זה איטי! זה נורמאלי!?!?
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-
-
למישהו יצא להוריד את הסרטון ? אני אישית מגדיר אותו כאחד הדברים הכי טובים שהורדתי בחיים, ולא רק זה אלא שעוד חיכיתי שעה וחצי בתור כדי להוריד אותו (הכי טוב יהיה המשחק עצמו ). בקיצור להורדה!
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש לכרטיס הזה את החיישן טמפ" תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ממש כיף לחזור לפורומים אחרי תקופת ה"יובש" האחרונה. אני מחפש המלצה לכרטיס TV באיכות טובה שמסוגל ללכוד ישירות בפורמט דחוס (דוגמאת DivX ) לפנטיום 4 1.3Ghz. חשוב לי שהלכידה תהיה גבוהה ככול האפשר ואיכות הדחיסה גם כן. תודה מראש יאיר
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה כרטיס לקנות GForce3 Ti 200/64/128 או redon 8500/le כאילו מה הכי כדאי ואיזה חברה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הם פשוט עושים מהפכה, שוב.. כמו תמיד. סליחה, אולי יהיר מידי... אבל בהחלט הם החברה הראשונה שמחדשת ומציגה רף אחד בכל כך הרבה תחומים. זה זמן מה... יש מישהו שחולק עליי? ;D
-
- 21 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי אנשים תגידו לי למה כרטיס מסך ATI 64M DDR+TV עולה רק 400 ש"ח מה הוא לא טוב או מה העניין וסליחה על הבורות אבל האם זה מצריך זכרון פנימי DDR למחשב?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה יש ברשותי לוח a7n של asus הלוח עם השבבים של ה-nforce... האמת שלא בדיוק הבנתי מה יותר טוב הלוח הזה מאשר זה של גירסת הvia אבל קניתי אותו בדיל טוב... אני רוצה לקנות כרטיס ראדון אבל אני פוחד שזה לא ינצל את הלוח טוב או שלא יתאים, אם יש לך את ההלוח והכרטיס או סתם דעה, אני פה מתלבט לתומי האמת שאני יותר עובד עצות כי אני צריך להחליט עד יום חמישי...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי משני הכרטיסים עדיף? יש לי את שניהם, אחד מהמחשב הישן והשני onboard
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
??? ??? ??? ??? שלום. אני מחפש כרטיס מסך חזק לעבודה בתלת מימד ויש לי שתי שאלןת: 1. האם 3DLabs Wildcat II 4210 אכן מצריך סלוט AGP PRO 3.3V ? אם כן, האם ידוע למישהו על לוח אם P4 SOCKET 423 התומך ב AGP PRO 3.3V? 2. האם באמת משתלם לקנות WILDCAT? האם לא עדיף QUADRO , נגיד 700XGL? זהו כרטיס זול יותר. איך הוא יחסית לכרטיסי WILDCAT? ??? ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הנ"ל ב 1100 ש"ח, האם יתאים למשחקים, וידאו וטלוויזיה? האם המחיר כדאי???? ואיך הוא לעומת ה 8500LE?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה יש ברשותי לוח a7n של asus הלוח עם השבבים של ה-nforce... האמת שלא בדיוק הבנתי מה יותר טוב הלוח הזה מאשר זה של גירסת הvia אבל קניתי אותו בדיל טוב... אני רוצה לקנות כרטיס ראדון אבל אני פוחד שזה לא ינצל את הלוח טוב או שלא יתאים, אם יש לך את ההלוח והכרטיס או סתם דעה, אני פה מתלבט לתומי האמת שאני יותר עובד עצות כי אני צריך להחליט עד יום חמישי...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
TI4400. אחלה כרטיס, למרות שלא עשיתי OC רצחני, כי החדר שלי חם מדי :'( עד המאווררים החדשים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום!! הרכיבים שלי כיום הם: P3 500 512 זיכון אבל מהישנים נראה לי SDRAM ולוח אם של ASUS השאלה שלי היא: האם אני יכול לקנות ולחבר לרכיבים אלו את המאיץ גרפי הכי חזק בשוק!!!??? או שאני כבר חייב להחליף את הכל ???
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה כרטיס גרפי הכי משתלם בתווך ה500 שקל? ה geforce 4 mx, ה geforce 2 ti או ה radeon 7500? לפי הסקירה של יובל רביד הראדון נראה הכי משתלם אבל לפי מה שהבנתי רוב המשחקים היום לא יודעים יודעים לנצל את הפוטנציאל שלו, אז איזה כרטיס מבין אילו יכול לחפות על מעבד חלש יחסית של פנטיום 2 400?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס המסך ?(ASUS V8200 T5 (geforce3 ti500 כאשר הווינדוס עולה טמפ' הכרטיס על 50 וקצת וכשהמחשב ממשיך לעבוד גם בסביבת ווינדוס הכרטיס מגיע לטמפ' של 60 וקצת. לפעמים אפילו במשחקים כבדים המחשב דופק ריסט בגלל התחממות יתר של הכרטיס וזה מאוד מעצבן! כאשר הסמארט דוקטור של אזוס דולק בסביבת ווינדוס ומופעלת האפשרות של האוברקלוק הדינמי (כמובן כלפי מטה) הכרטיס פועל על 55 מעלות. האם טמפרטורה כזאת היא הגיונית לכרטיס הנ"ל או שהיא יכולה לפגוע בו? אם לא אז מה אפשר לעשות כדי להוריד את הטמפרטורה? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-