כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לשמוע כמה חוות דעת על המסך Samsung 731BF. האם הוא טוב למשחקים, האם הוא שווה את המחיר ובכללי אם יש למישהו ניסיון איתו מפרט טכני: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=425549 תודה מראש אופס... מצטער, לא שמתי לב שיש תת פורום לLCD :\ אם אחד מהמנהלים יוכל להעביר את אודה לו מאוד
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי 9800gt איך אני יכול לדעת ששניהם מחוברים ביחד ואם כן איך אני יכול לדעת איזה דרייבר הכי טוב ודרוש כדי לנצל את השימוש שלהם בטכנולוגיה הזאת... ??
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה מהכרטיסים טוב יותר ולמה. asus fx520064mb או msi gf4mx4000 128mb אני יודע ששניהם שיכים ל low level אבל המחיר שלהם זהה. מי מבינהם טוב יותר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כרטיס שיענה על הדרישות הבאות, מישהו מוכן לאמר לי מה בדיוק אני צריך לקנות? איזה רכיב? 1.אני רוצה שניתן יהיה לצפות בטלויזיה על גבי מסך המחשב. 2.אני רוצה שניתן יהיה להקליט תוכניות ולשמור אותם על גבי הזיכרון של המחשב. 3.ודבר אחרון, לחבר את מצלמת הווידאו למחשב ולהעביר סרטים מהמצלמה למחשב. (לאחר מכן לצפות בהם ב-dvd) אני לא יודע מה בדיוק צריך לקנות, קצת התבלבלתי מכל הנושא, האם זה כרטיס טלוויזיה או שאולי כרטיס עריכת וידאו ? קיצר אני לא יודע. מי שיודע בדיוק אז שיגיב. תודה מראש. ??? ??? ???
-
- 10 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי כרטיס מסך ATI X700 512MB SAPPHRE קניתי אותו ליפני כשנתיים והכול עבד מצוין עד היום הואהריץ את המשחקים הכי חדשים. בזמן האחרון נישרף לי הספק כוח(500W)מייד החלפתי אותו באחד חדש סופר שקט אם מאוורר גדול במיוחד לאחר שחיברתי אותו והכול המסך פשוט לא עולה לא הבנתי מה הבעיה באותו רגע ואז ניזכרתי שיש לי עוד כרטיס מסך מובנה אל הלוח אם חיברתי אותו והוא עבד לאחר מכן בחור אחד רמז לי דרך לבדוק אם הכרטיס מסך נישרף(ליראות אם המאוורר שלו עובד)וכן אכן הוא עובד אבל לא היתי בטוח לחלוטין לכן הבאתי אותו לחברי שיבדוק אותו ואצל חבר שלי זה עלה והכול עובד יופי מייד אחרי זה התחלתי לחשוב שנישרף לי הסלוט בלוח אם למרות שזה לא סביר כולכך היתקשרתי לקרוב משפחה שהוא עובד בזה והוא אמר שזה ממ…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חברה בדרך כלל אני לא נוהג לשאול שאלות אבל הפעם סתם היום פירמטתי תמחשב התקנתי כל הפאקינשיט שצריך וכאשר באתי לכוון את הגדרות כרטיס המסך בקאטליסט 4.7 שמתי לב לאופצה שלא הייתה או זכורה לי לפני כן אני מדבר איפה שמכוונים את האנטיאלייזינג בין רמות של 4עד 6 אז יש לי כמובן את האפשרות בלבחור בAPPLICATION PREFERENCE שאת זה אני מכיר שזה יענו בחירת העדפות בשליטת הישום אבל מה שלא מוכר לי ושמעתי פעם משהו על זה שזה מתאפשר ומופיע כאופציה בחלק מכרטיסי המסך כיום וזה ניקרא:TEMPORAL-ANTI ALIASING עכשיו שמעתי פעם מזה אבל שחכתי מזה אני אשמח לקבל פרטים על זה ...תודה אגב יש לי 9600אקסטי. :
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי מסך של פלייסשן 1 שיש בו חיבור AV קניתי כבל AV וחיברתי את צידו האחד למסך וצידו השני לכרטיס המסך יציאה שמסומנת באדום למטה היא עגולה וצהובה כזאתי הורדתי את הדרייבר המקורי וזה לא עובד יכול להיות שאני צריך כבל שצידו האחד s-video וצידו השני AV?? ואז אחבר אותו איפה הקו הכחול ולו אני יחבר את הכבל AV אם אקנה אותו זה יעזור ? או שמא יש דרך אחרת לחבר את המסך למחשב? מבלי לקנות כבל נוסף עיזרו לי בבקשה אני אובד עצות וכבר יומיים מנסה לחבר אותו תודה לעוזרים אבירם [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
נראה לי הלך לי הכרטיס מסך שחקתי במשחק F.E.A.R באמצע המשחק שיניתי את ההגדרות של הגרפיקה והמשחק נתקע לי אז מה היה לי כבר לעשות עשיתי ריסט למחשב ועכשיו המחשב עולה לי עם נקודות לבנות על כל המסך דוגמא: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :…
-
- 11 תגובות
- 613 צפיות
-
-
גם לי יש Radeon 9600XT שעבד עד היום ללא רבב! לאחרונה התחלתי לשחק ב Pro evolution soccer 5 ואז התחילו הבעיות. גם בדמו שלפני המלא וגם במשחק עצמו. בגרסא הקודמת לא היו בעיות. ניסיתי את כל הדרייברים של קטליסט ושל אומגה. גם חדשים וגם ישנים. ביטלתי את שליחת דו"ח התקלה לATI. המשחק נתקע מספר פעמים לכמה שניות ואז מכריח לעשות ריסטרט. שמתי לב שהמאורר לא זז. הוא לא רועש או מקרטע- פשוט לא זז. לא קיבלתי על כך הודעת שגיאה או משהו דומה והכרטיס לא חם! בהגדרות רואים שהטמפרטורה נעה בין 50 ל60 מעלות. האם ניתן לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי בעבר אך לא קיבלתי תשובה וכבר לא יודע מה לעשות.... יש לי כרטיס מסך של pny 6800gt לagp מעבד פנטיום 4 3 גיגהרץ 1024 ראם הבעייה שלי היא שבמשחקים כמו פיר,פריי וזה קורה בכל המשחקים שאני משחק והולך נגיד לקיר או סתם מסתכל ימינה שמאלה ומזיז מהר את העכבר או באיטיות זז אז התמונה נגיד של הקיר או הדלת כאילו נקטעת לא נשארת שלמה כזו עכשיו אמרו לי פה להפעיל v-sync דרך משחק או דרייבר וכשהפעלתי אכן התופעה נעלמה...... וכל היה בסדר, אבל נאמר לי שזה לא תקין ופוגע בביצועים.... העניין שלפני שהתקנתי ווינדוס מחדש לא הייתה לי את התופעה... והתקנתי את כל הדרייברים הכי עדכניים אפילו ניסיתי ישנים את הדיירקט איקס של אוקטובר... הכל עשיתי כמו שצריך ואני ממש משתגע מזה.....יש …
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600 512M ואני רוצה לקנות טלויזיה 27 אינץ'..וגם יהיה בא כבל DVI .. הכרטיס מסך יתמוך בכזאת רזולוציה ?? או ש- 512M זה עד 24 אינץ'? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס מסך 1GB 9800GT, עכשיו הייתי מעוניין לראות באנצ'מארקים שלו ואיך הוא בהשוואה לכרטיסי מסך אחרים היום בשוק. ניסיתי לעשות חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי ממש... ושאלה נוספת, יש הבדל ניכר בין ה9800GT ל9600GT?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לחבר את הטלויזיה למחשב, הכרטיס מסך הוא X1800XT החיבור בטלויזיה הוא RCA כנראה, אז השגתי מתאם כלשהו (חבר שלי אמר שזה לא S-Video אלא חיבור HDTV). בכל מקרה, חיברתי הכל ושיחקתי עם ההגדרות ב- catalyst ממש הרבה זמן כדי לתפוס תמונה כי בהתחלה הצלחתי לראות שולחן עבודה בצבע שחור-לבן והוא קופץ. בקיצור בסוף תפסתי תמונה, רואים די מטושטש אבל סרטים רואים מצויין. הבעיה היא שקשה מאוד לעבוד ככה מטושטש, אז רציתי לשאול איך אפשר לעשות שיראו את התמונה בשתי המסכים (בטלויזיה ובמסך של המחשב) כי פשוט אפשר לראות רק באחד מהם כרגע... ניסיתי כל מיני אפשרויות וחיפשתי מדריכים אבל כלום לא עזר. הרבה מדריכים מדברים על CLONE באפשרות display ב-display settings, הקטע שלי אין תאפשרות הזאת משום מה... ב- Di…
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
ראיתי שיש לוחות שיש בהם שתי סלוטים לכרטיס מסך מה זה יתן אם אני ישים שתי כרטיסי מסך אותו דבר שמה ? נגיד אני ישים שתי כרטיסים שכול אחד מהם עולה 400 שקל נגיד כרטיס מסוג SAPPHIRE ATI RADEON™ HD 2900GT 256MB PCI-E+HDMI bulk לא כדאי לי כבר לשים אחד שעולה 800? נגיד את SAPPHIRE ATI RADEON™ HD 3850 512MB DDR3 AGPX8 מה זה נותן שתי כרטיסים ? אני לא ממש מבין ומאוד רוצה לדעת .
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה תשלם בשביל קצת גראפיקה? 3000 שקל? במחיר כזה אני קונה מחשב חדש הכולל בתוכו כרטיס מסך לא רע בכלל אז למה מוכרים כרטיסים בסכומים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי אח גר באמריקה אם הוא קונה לי כרטיס מסך לדוגמא לR9 280X שיצא ושולח לי אותו רק את הכרטיס בחבילה אני משלם מכס?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך L1750HQ ופירמטתי היום לx64, לא חשבתי שהוא לא יתמוך בx86, אני לא מוצא שום דרייבר שהוא x64, מישהו מוכן לעזור לי?
-
- 9 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קניתי לפני מספר ימים 6600GT של LEADTEK, גירסת AGP. לא אציין את שם החנות שמכרה את הרכיב, אבל התאכזבתי - גם מהחנות וגם מהמאיץ. אני מקבל 7250+ - ב 3dmark 2003, אבל יותר חשוב מזה, הרבה משחקים לא רצים מהר על רמת גרפיקה גבוהה. למשל Warhammer 40k רץ על 30 FPS עם נפילות ל20 לפעמים. ו UT2004 רץ מצויין כל עוד המפה קטנה, אבל במפות של Onslaught למשל הקצב יורד ל15 לפעמים, וגם הוא נתקע! הכל על גרפיקה הכי גבוהה, ולמיטב ידיעתי צריך לטוס כל הזמן. זה האכזבה מהמאיץ. האכזבה מהחנות - הם מבטיחים בעמוד המוצר שהוא RETAIL, בא עם משחקים, כבלים ודיסק התקנה. התקשרתי אפילו לשירות לקוחות לוודא שזה המצב, והם אישרו את זה. אבל מה? כשהכרטיס הגיע, הוא בא לבד! בלי שום דבר נוסף התקשרתי לשירות לקוחות…
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה, שניהם כמעט אותו מחיר [ה 1950PRO יותר יקר] ושמעתי שהוא גם יותר טוב, השאלה שלי אם אני ינסה OC ל 8600GT האם הוא יהיה יותר חזק מה 1950PRO? והאם בכלל אפשר לעשות ל 1950PRO OC? תודה.
-
- 9 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, עדכנתי ל 8.1 ואני תוהה אם יהיה שיפור בביצועי המשחקים הקרובים כמו BF4 ו Batman וכו' שיבואו עלינו לטובה. האם כרטיסים שתומכים ב DX11 ׁ(כמו שלי למשל - GTX 680 ) יוכלו להנות משיפורים המדוברים ? יש את הסרטון של MS הזה שמדבר קצת על הביצועים שהצליחו להגיע אליהם :
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב GTX460. עם הזמן נשברו לי 2 צלעות במאוורר של הכרטיס ורציתי לדעת אם יש אפשרות או מקום שיכול להחליף לי את המאוורר. אני מניח שזה ייצא לי זול יותר מלקנות כרטיס מסך חדש עכשיו. ה 460 אמנם ישן אבל הוא עושה את העבודה מצויין. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את המדריך שיש באתר אך הוא לא מספק אותי. אני מעוניין במדריך יותר מפורט וגם שיהיה בעברית. מישהו מכיר מדריך כזה ברשת? כל שאני מעוניין הוא להעביר את סרטי הוידאו ממצלמת הוידיאו למחשב ושם לערוך אותו בהתאם ובסוף לצרוב אותו וכל זאת רק עם כרטיס מסך (ראדון 9600 פרו) ומצלמת הוידיאו. חשוב לי מדריך מפורט מפני שאין צל של מושג איך עושים זאת, זאת תהיה הפעם הראשונה שלי. תודה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
כרגע יש לי רק 6600GT ב PCI-E עם 128 מגה (זה כרטיס מסוג סינמה מיוחד עם מלא חיבורים ושלט) עכשיו די חבל לי על הכרטיס הזה מצד אחד ומצד שני אני רוצה יכולות גרפיות טובות יותר . יש לי לוח אם של ג'יגה בייט אני לא חושב שהוא תומך ב SLI . האם יש מתאם להפוך PCI רגיל ל PCI-E ולשים עוד 6600GT כדי לקבל תוספת ביצועים זולה וטובה יחד עם הכרטיס הקיים?
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
חג סוכות שמח לכולם ! אני עומד לפני רכישת מחשב חדש : INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO GIGABYTE GA-EP43-DS3L ANTEC SONATA 3 + 500W EARTHWATTS PSU (כבר קיים) 4GB קשיח 320GB נותר לי רק להחליט על הכרטיס מסך כשהשקט והטמפרטורה בחשיבות עליונה (ללא OC) לאחר קריאה בפורום צמצמתי את האפשרויות לכרטיסים הבאים : POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 PCS+ 512MB GDDR3 - RETAIL GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 1GB DDR3 : GV-R485OC-1GH - MULTICOOLING - RETAIL Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB Twin Turbo PCIe Twintech NVIDIA® GeForce 9800GTX + 512MB DDR3 PCI-Express מי לדעתכם יהיה השקט השקט מכולם? (ללא התחשבות בביצועים)
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-